Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Apa-apa yang terjadi pada kita hari ini adalah hasil tindakan kita pada masa lalu
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 72
Ahli: 0
Jumlah: 72




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 2 hari yang lalu


Jejak Nasyid
Topik: akil hayy dan waheedah wassini


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Nasyid
    »» akil hayy dan waheedah wassini

Please Mendaftar To Post


Oleh akil hayy dan waheedah wassini

sayang_semuanya
WARGA SETIA
Menyertai: 23.03.2007
Ahli No: 29304
Posting: 486
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 11-01-09 11:57


apa nak jadi dengan mereka berdua?? keluar tengok wayang berdua.. adakah ia satu perbuatan yang baik di sisi agama?? kita kan dilarang dating berdua duaan... sebab syaitan menjadi orang yang ketiga disamping orang yang berdua duaan..

maaf andai terkasar bahasa


-----------------
Setiap yang hidup pasti akan pergi.. Sentiasa lah bermuhasabah diri setiap hari


Bookmark and Share

    


  Member Information For sayang_semuanyaProfil   Hantar PM kepada sayang_semuanya   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 11-01-09 14:15


akhil hayy dan waheeda keluar tengok wayang bersama???
betul ke :-? :-? :-? mana saudari tau mengenai perkara ni...???


-----------------
ANDAI kota itu peradaban,rumah kami adalah budaya,dan menurut ibu,tiang serinya adalah agama (FT, Tuhan Manusia)


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

BDK_SEMPOI85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.11.2007
Ahli No: 31867
Posting: 115
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 11-01-09 16:39


pernah baca dalam forum lain tentang benda ini...tapi betul ke tak erk...ada org kata...ustaz akhil hayy dah kawin dengan waheeda...entahlah....kekdang itu...org saja saja tambah2 cerita nak bagi sedap dibaca...

Bookmark and Share

    


  Member Information For BDK_SEMPOI85Profil   Hantar PM kepada BDK_SEMPOI85   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 11-01-09 16:41


ala..kalau depa kawin pun lantakla p sana... saya jugak tak rasa mereka Kalau keluar hanya bdua semata-mata..mesti akan ada dtemani PA or kelaurga terdekat mereka even seorang..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

mimi_eniliana
WARGA SETIA
Menyertai: 27.10.2008
Ahli No: 35619
Posting: 766
Dari: ipoh kl melaka

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-01-09 16:52


http://www.ohbulan.com/kantoi-ustaz-akhil-hayy-waheeda-tonton-wayang-tengah-malam

Bukan OHBULAN! reka cerita, ini datangnya dari portal hiburan No.1 Malaysia, Murai. Nampaknya cerita ini akan panas tidak lama lagi.
Al-kisahnya, seorang wartawan Murai ini pergi menonton tayangan tengah malam wayang hantu Spanish, KM31. Selepas wayang habis, maka teranglah panggung itu & ketika itulah orang ramai terperasan akan kehadiran Ustaz Akhil Hayy bersama Waheeda.
Kejadian ini berlaku di 1 Utama, Petaling Jaya. Selepas perasan akan mata orang ramai yang memandang, Ustaz Akhil Hayy di’lihat berjalan jauh dari Waheeda ke tempat letak kereta. Mahu cover line mungkin, tapi sudah terlambat.
Pelik juga OHBULAN! kerana jika mereka belum bernikah (seperti yang mereka nafikan), apa yang mereka buat berdua-duaan menonton wayang di tengah malam?
Kalau sudah bernikah, mengaku sahajalah Ustaz Akhil Hayy & Waheeda. Bukan peminat mahu marah, malah timbul pula cerita kurang enak begini.



http://www.murai.com.my/article/default.asp?article_id=3214&c=2&s=3


KL, 7 JAN 2009: Tak tumbuh tak melata, tak sungguh orang tak kata. Ana ingat, cerita gosip Ustaz Rugged, Akhil Hayy dengan Waheeda, sengaja orang reka-reka, tapi semua itu bukannya auta. Tuhan punya kuasa, ana lihat sendiri dengan mata.

Amboi... macam pantun seloka beritma pula mukadimah Murai Batu tu. Sekali-sekala boleh kan?.

Sebenarnya, Murai Batu nak ceritakan pada anda insiden Ustaz Rugged tu terkantoi dating tengok wayang tengah malam buta dengan Si Waheeda, baru-baru ini di 1 Utama, PJ. Hai, bukannya Murai Batu saja yang nampak, satu panggung pun kenal mereka berdua selepas wayang hantu Spanish, KM31, habis dan lampu panggung dah cerah.

Kemudian, macam sedar orang dah terperasan. Kedua-dua mereka mulalah gelabah. Masuk saja tempat parking, Ustaz itu terus jalan jauh sebatu tinggalkan Waheeda. Nak cover line lah tu, tapi rasanya dah terlambat, dah kantoi...
Pusing punya pusing, last-last berjumpa sekali lagi dengan orang dekat lif. Tapi mereka berdua terus berlalu di depan Murai Batu dan peminat yang dah mula berbisik-bisik. Tak apalah, kita faham.

Murai Batu sebenarnya tak kisah. Nak tengok wayang bukannya satu crime sebab Murai Batu pun kaki wayang. Tentang gosip dia orang berkahwin atau tidak, Murai Batu sendiri tak pernah ambil pot tapi janganlah menafikan sangat ada hubungan. Yalah, Lembah Klang yang comel lote ini bukanlah besar sangat...

Biar telus, tengok macam Ashraf Muslim & Sherry Ibrahim serta Kevin Zahrin & Intan Ladyana. Mereka selalu keluar berdua jalan-jalan di Pavilion dan pernah juga terserempak dengan wartawan. Tapi sebab mereka berterus-terang, wartawan pun tak kecoh. Tapi yang cuba dolak-dalih dan sorok-sorok inilah yang menimbulkan 'wasangka dan wassini'.

Murai Batu harap Ustaz Akhil dan Waheeda janganlah berkecil hati dengan teguran ini. Kalau benda berlaku bukan dekat tempat public, Murai Batu mungkin boleh pejam sebelah mata, tapi itulah... Dan sebagai pendakwah, biarlah Ustaz berterus terang saja untuk elakkan fitnah sebagai mana yang Ustaz selalu berpesan kepada penonton dan peminat semua. Itu saja. Assalamualaikum.

dalam suratkhabar pun ada terbaca masa pergi kedai tadi.. tapi lupa pula suratkhabar mana...


erm.. tiada PA.. tiada org ketiga... mignight ..kalau dah nikah alhamdulillah.. cuma..tidak elok kalau tidak me war2 kan walimah :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mimi_enilianaProfil   Hantar PM kepada mimi_eniliana   Pergi ke mimi_eniliana's Website   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 11-01-09 17:00


iyalah...boleh menimbulkan fitnah jika tidak berterus-terang beritahu perkara yang sebenarnya.hmm.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

swordofdeen
WARGA SETIA
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1307
Posting: 632
Dari: Somewhere on this earth

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-01-09 19:58


Nampak mereka hanya selepas tayangan? Takkan dalam beribu mata tu tak nampak mereka masa sebelum tayangan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For swordofdeenProfil   Hantar PM kepada swordofdeen   Pergi ke swordofdeen's Website   Quote dan BalasQuote

sirat82
WARGA SETIA
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24251
Posting: 869
Dari: Puncak Jalil

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-01-09 20:56


Err.. bukan pemburu pokok ke? Sebab pemburu pokok memang seiras akil hayy

ps:- mari berforum dengan pemburu pokok

Bookmark and Share

    


  Member Information For sirat82Profil   Hantar PM kepada sirat82   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 11-01-09 21:01


ohh,takkan waheeda keluar tengok wayang dengan pemburu pokok agaknya...hehe.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

sayang_semuanya
WARGA SETIA
Menyertai: 23.03.2007
Ahli No: 29304
Posting: 486
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 11-01-09 21:26


wallahu a'lam... dah heboh kat singapore sekarang ni....
kalau betul lah mereka dah menikah, elok beritahu... takot arh fitnah2 ni semua

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayang_semuanyaProfil   Hantar PM kepada sayang_semuanya   Quote dan BalasQuote

shah_hidayah86
Warga 3 Bintang
Menyertai: 01.03.2008
Ahli No: 32774
Posting: 84
Dari: SHAH ALAM

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-01-09 22:51


astaghfirullahalazim.....
kawan-kawan di Kuliah ada story jugak...
Malas nak ambil pot....kalau tak betul.
Kalau betul, siapa nak jawab??

Bookmark and Share

    


  Member Information For shah_hidayah86Profil   Hantar PM kepada shah_hidayah86   Quote dan BalasQuote

iQbaL86
Warga Rasmi
Menyertai: 13.06.2006
Ahli No: 24792
Posting: 8
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 11-01-09 23:18


kalau berita ini benar...maka Bertaubatlah Akhi Akhil Hay...
kalau berita ini Fitnah..maka Bersabarlah Akhi Akhil Hay...

PS : moga diberi kekuatan Oleh Allah kerana menempuhi Jalan yang penuh dengan tipu daya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For iQbaL86Profil   Hantar PM kepada iQbaL86   Pergi ke iQbaL86's Website   Quote dan BalasQuote

alifmimyanun
WARGA SETIA
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1540
Posting: 2292
Dari: langit kujunjung bumi kupijak

Johor  


posticon Posting pada: 11-01-09 23:41


mereka dah kawin sebenarnya, memang dah lama kantol pun. 8-)
tapi mereka senyap saja.

godek2 lah internet tu, carik blog2 gosip. memang ada.

pergi sini


-----------------
pengalaman itu ibarat guru
yang mengajar di sekolah hidupmu


Bookmark and Share

    


  Member Information For alifmimyanunProfil   Hantar PM kepada alifmimyanun   Pergi ke alifmimyanun's Website   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 00:01


Owh, mereka da kawin sebenarnya...tapi yang peliknya Kenapa mereka merahsiakannya?hm, tak paham betul lah dengan artis ni. perkahwinan kan benda yang baik, asal pula nak rahsiakan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

shimaku
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34002
Posting: 783
Dari: ~Below Da Wind Go To KL~

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 06:00


Pada 12-01-09 00:01 , syahadahtul_nur posting:

!!! QUOTE !!!

Owh, mereka da kawin sebenarnya...tapi yang peliknya Kenapa mereka merahsiakannya?hm, tak paham betul lah dengan artis ni. perkahwinan kan benda yang baik, asal pula nak rahsiakan.



hissss..ye ke mereka dah kahwin ek?? :-o betul tu syahadatul_nur artis ni suka sangat nak rahsia2kn hubungan mereka...dah kantoi baru nak mengaku...susah-susah...kan elok kalau mengaku saja so tak ada lah timbul cerita yang bukan-bukan...cerita yang diada-adakan....cerita yang ditokok tambahkan....


-----------------
** Keep your friends close,
    And your enemies closer**


Bookmark and Share

    


  Member Information For shimakuProfil   Hantar PM kepada shimaku   Pergi ke shimaku's Website   Quote dan BalasQuote

Addey
WARGA SETIA
Menyertai: 13.03.2005
Ahli No: 15105
Posting: 948
Dari: kota marudu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 08:19


Pada 11-01-09 11:57 , sayang_semuanya posting:

!!! QUOTE !!!

apa nak jadi dengan mereka berdua?? keluar tengok wayang berdua.. adakah ia satu perbuatan yang baik di sisi agama?? kita kan dilarang dating berdua duaan... sebab syaitan menjadi orang yang ketiga disamping orang yang berdua duaan..

maaf andai terkasar bahasa



janganlah jadikan diri kita sebagai polis rumahtangga/peribadi org lain... ana tengok ukhwah "membenarkan" topik2 sebegini... bukankah ini aib saudara kita? Kalaupun mereka artis, tak sepatutnya kita sebagai org Islam dedah san sini hal peribadi org lain....

ana minta maaf, tapi ana kurang setuju kita sembang hal-hal yang boleh menjatuhkan maruah saudara kita....

kita sepatutnya kena nangis dan doa sungguh-sungguh; pada Allah dengan masalah Umat Islam pada hari ini......

Bookmark and Share

    


  Member Information For AddeyProfil   Hantar PM kepada Addey   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 10:45


Memula melihat pada tajuk,ingatkan nasyid/lagu yang mengatakan mereka akan berduet.. atau berkahwin.. rupanya gosip artis.. yang mana kita sendiri tidak tahu menahu kebenarannya..
Patutkah berada di ukhwah.com? :-?
Tak mengapa lah andai di sini kita boleh mendapat manfaat darinya.. :welcome: silakan..
Moga tiada fitnah antara kita.. insyaAllah..

saya sependapat dengan addey..



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 10:55


Pada 11-01-09 19:58 , swordofdeen posting:

!!! QUOTE !!!

Nampak mereka hanya selepas tayangan? Takkan dalam beribu mata tu tak nampak mereka masa sebelum tayangan?


boleh saja terjadi... kalau mereka masuk panggung wayang tu ketika movie dah bermula. waktu tu dah gelap. tak ada orang akan nampak muka...

kalau dah keluar berdua tu, kita bersangka baiklah... dah kahwin lah tu agaknya.

kalau mereka rahsiakan, mungkin mereka ada sebab2 mereka yang tersendiri. biaqpi lah kat depa.

p/s: pemburupokok? haha :lol: apa khabar lah dia sekarang ye.


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 11:06


hm, apa-apa pun mana yang tak baik kita jadikan teladan buat diri kita...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

swordofdeen
WARGA SETIA
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1307
Posting: 632
Dari: Somewhere on this earth

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 11:22


Pada 12-01-09 10:55 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!


boleh saja terjadi... kalau mereka masuk panggung wayang tu ketika movie dah bermula. waktu tu dah gelap. tak ada orang akan nampak muka...



Nak buat macam mana...kita bukan pergi tengok movie kat panggung gelap2.

nak senang, pergi tanya orang kat kaunter ke ada memang mmat ni masuk ke apa ke..dan saya rasa yang post tajuk ni bertanggungjawab nak kena siasat..sebab dah timbulkan keraguan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For swordofdeenProfil   Hantar PM kepada swordofdeen   Pergi ke swordofdeen's Website   Quote dan BalasQuote

shimaku
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34002
Posting: 783
Dari: ~Below Da Wind Go To KL~

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 11:37


idea yang bijak tu swordofdeen... nak lebih sahih tanya kat jaga kaunter beli tiket tu ..Mereka mesti tahu kan...takut nanti fitnah semata-mata...

Bookmark and Share

    


  Member Information For shimakuProfil   Hantar PM kepada shimaku   Pergi ke shimaku's Website   Quote dan BalasQuote

om_jibril85
Warga Rasmi
Menyertai: 21.07.2008
Ahli No: 34102
Posting: 12
Dari: sg pusu

Selangor  


posticon Posting pada: 12-01-09 12:42


pilihlah cara terbaik untuk membahasnya agar xterjadi fitnah or mmbuka aib..pilih cara dan perkataan yang baik dan yang terbaik..

Bookmark and Share

    


  Member Information For om_jibril85Profil   Hantar PM kepada om_jibril85   Quote dan BalasQuote

Addey
WARGA SETIA
Menyertai: 13.03.2005
Ahli No: 15105
Posting: 948
Dari: kota marudu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 12:58


ana merayu...janganlah adakan cerita saudara kita yang boleh mengaibkan mereka..... tolonglah hentikan

Bookmark and Share

    


  Member Information For AddeyProfil   Hantar PM kepada Addey   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 13:10


Pada 12-01-09 12:58 , Addey posting:

!!! QUOTE !!!

ana merayu...janganlah adakan cerita saudara kita yang boleh mengaibkan mereka..... tolonglah hentikan

betul tu, kalau tak ada bukti kita tak berhak nak jatuh hukum... ni pun dah kira menjatuhkan hukum sebelum dibuktikan, macam ISA pulak :sopan:


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

Addey
WARGA SETIA
Menyertai: 13.03.2005
Ahli No: 15105
Posting: 948
Dari: kota marudu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 13:13


ana sangat sedih...ukhwah.com seakan merelakan perkara ini? Mengapa kamu diam bila saudara kita diaibkan?????

Bookmark and Share

    


  Member Information For AddeyProfil   Hantar PM kepada Addey   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 12-01-09 13:43


jika datang kepada kamu berita selidikilah dulu. sapa yang dalam ukhwah ini ada melihat dengan mata dan kepala sendiri? kalau tiada siapa hentikan lah.

nak percaya murai.com? common muslims wake up lah...please lah cut all this crab!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

Addey
WARGA SETIA
Menyertai: 13.03.2005
Ahli No: 15105
Posting: 948
Dari: kota marudu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 13:45


untuk kemaslahatan umat.. Ana syor agar topik ini diTUTUP!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For AddeyProfil   Hantar PM kepada Addey   Quote dan BalasQuote

mimi_eniliana
WARGA SETIA
Menyertai: 27.10.2008
Ahli No: 35619
Posting: 766
Dari: ipoh kl melaka

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 13:55


:)
saya yang mengepost artikel dari murai.com
kerana pembuka topik hanya bertanya tanpa memberitahu sumber dan apa kisah yang diketahui...
membuat segelintir tertanya... lalu saya sertakan sumbernya..
malah seperti yang telah saya taip kan... jika mereka telah bernikah alhamdulillah sebuah masjid terbina...
ianya bukan aib.. ianya pahala...

malah itu juga dapat membersihkan tanggapan negatif kepada waheeda selepas ini.. namun adat manusia..
yang buruk jua yang terang kelihatan.. saya setuju topik ditutup..
bak kata warga ukhwah sebentar tadi...
mungkin stgh2 topik hanya untuk yang berfikir.. :)
wallahualam

Bookmark and Share

    


  Member Information For mimi_enilianaProfil   Hantar PM kepada mimi_eniliana   Pergi ke mimi_eniliana's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.109367 saat. Lajunya....