Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Setiap awal tahun Allah SWT menghadiahkan 8760 hadiah amat berharga untuk setahun. Bagaimana anda menggunakan 8760 jam itulah yang menentukan kemajuan atau kemunduran hidup
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 68
Ahli: 0
Jumlah: 68




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 7 hari yang lalu


Pengetahuan Am
Topik: warga ukhwah bertambah setiap jam


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengetahuan Am
    »» warga ukhwah bertambah setiap jam

Please Mendaftar To Post


Oleh warga ukhwah bertambah setiap jam

sasuke-kun
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11297
Posting: 525
Dari: klate-jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 07-01-09 12:12


salam ukhwah...
saja nak berkongsi info dengan sahabat-sahabat ukhwah...

kelab ukhwah ni upa2 nya almost 6 tahun beroperasi..(starting 2003-2008)

total terkini warga ukhwah adalah 36598 ahli bermakna dalam setahun secara purata warga berdaftar adalah 6099.67 orang..

bayangkan pula dalam sebulan boleh mencecah 508.31 orang warga ukhwah baru.

dan untuk sehari orang yang mendapat info tenteng portal ukhwah boleh mencapai 16.95 orang

dan bayang kan untuk 1 jam pertama dalam sehari...seramai 0.71 orang akan mendapat tahu wujud nya potal ini....

sekiranyer keadaan ini berkekalan tidak mustahil boleh mencapai angka 100,000 orang dalam tempoh 17 tahun dari sekarang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasuke-kunProfil   Hantar PM kepada sasuke-kun   Quote dan BalasQuote

ladylolida_aina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.08.2008
Ahli No: 34562
Posting: 162
Dari: Johor

malaysia  


posticon Posting pada: 07-01-09 12:15


Pada 07-01-09 12:12 , sasuke-kun posting:

!!! QUOTE !!!


sekiranyer keadaan ini berkekalan tidak mustahil boleh mencapai angka 100,000 orang dalam tempoh 17 tahun dari sekarang...


tak mustahil :berfikir:


-----------------
About Me Myspace Comments


Bookmark and Share

    


  Member Information For ladylolida_ainaProfil   Hantar PM kepada ladylolida_aina   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-01-09 12:15


Wah...Sasuke-kun..

36598 ahli dalam setahun

508.31 orang warga ukhwah baru dalam sebulan.

sehari 16.95 orang warga baru

1 jam pertama dalam sehari...seramai 0.71 orang

Ini fakta nombor dalam Berita Ukhwah.com

p/s: Rajinkan buat kajian...hehe


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 07-01-09 12:16


Assalamualaikum
fakta yang menarik tapi persoalan yang paling besar di sebalik pertambahan ahli pada setiap saat ialah..

apakah tujuan mereka mendaftar di ukhwah ni?
kemana perginya mereka semua?



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-01-09 12:19


err....Indra masa tengahari ni, mungkin mereka pergi makan agaknya...?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-01-09 12:37


Alhamdulillah,
thanks for the info. baguslah kalau begitu. marilah semua pakat2 kita memeriahkan lagi portal ukhwah ni. jangan hanya mendaftar sahaja tetapi tidak berapa aktif dalam ukhwah. kalau diikutkan sebenarnya ramai lagi sahabat-sahabat kita di luar sana yang tidak menyedari kehadiran portal berilmiah sebegini. sama-samalah kita menyebarkan portal ini kepada yang lain....okke!

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 07-01-09 12:42


Rajinnya membuat kajian.. Teruskan.. :-D

Ramai yang pergi tak kembali tu sebabnya ramai yang ada komitmen lain.. Zaman dulu bujang,sekarang dah kawin.. zaman dulu study saja memanjang,sekarang dah kena carik duit.. so zaman untuk berUkhwah lelama kat sini makin sikit nak dibanding zaman dedulu.. Dan saya yakin,walaupun ada yang tak berUkhwah secara online tapi mereka juga masih lagi berhubung dengan ahli2 UC lain.. percaya lah.. :welcome:

Apa yang saya peratikan juga.. ada juga segelintir yang mendaftar hanya meluahkan perasaan,memberitahu segala masalah yang dihadapi.. Bila dah dapat penyelesaian,ditinggalkan ukhwah ni begitu saja.. serupa kacang lupakan kulit.. :jangan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-01-09 12:48


Pada 07-01-09 12:42 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!

Rajinnya membuat kajian.. Teruskan.. :-D

Ramai yang pergi tak kembali tu sebabnya ramai yang ada komitmen lain.. Zaman dulu bujang,sekarang dah kawin.. zaman dulu study saja memanjang,sekarang dah kena carik duit.. so zaman untuk berUkhwah lelama kat sini makin sikit nak dibanding zaman dedulu.. Dan saya yakin,walaupun ada yang tak berUkhwah secara online tapi mereka juga masih lagi berhubung dengan ahli2 UC lain.. percaya lah.. :welcome:

Apa yang saya peratikan juga.. ada juga segelintir yang mendaftar hanya meluahkan perasaan,memberitahu segala masalah yang dihadapi.. Bila dah dapat penyelesaian,ditinggalkan ukhwah ni begitu saja.. serupa kacang lupakan kulit.. :jangan:



betul juga apa yang mis halesolurun cakapkan...


-----------------
ANDAI kota itu peradaban,rumah kami adalah budaya,dan menurut ibu,tiang serinya adalah agama (FT, Tuhan Manusia)


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 07-01-09 12:58


Pada 07-01-09 12:19 , Prof_Muslim posting:

!!! QUOTE !!!

err....Indra masa tengahari ni, mungkin mereka pergi makan agaknya...?




betul tu prof...kami perlukan pelapes disini....



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-01-09 13:00


Palapes ukhwah yang baru ramai...jangan risau UK...insya'allah ada lah tu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

sasuke-kun
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11297
Posting: 525
Dari: klate-jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 07-01-09 13:02


ana setiap kali log on portal ukhwah ni...
ana suka perhatikan berapa bilang orang berdaftat dalam sehari...
juga setiap pagi, thg hari dan petang ana boleh buat kesimpulan orang yang online dalam sehari plus minus 21 orang apa day.
tu pasal saja gatal tangan tekan calkulator buat statistik nak tengok
berapa yang berdaftar.ehehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasuke-kunProfil   Hantar PM kepada sasuke-kun   Quote dan BalasQuote

Jue_Effendy
WARGA SETIA
Menyertai: 10.11.2008
Ahli No: 35812
Posting: 760
Dari: Kota Kinabalu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 07-01-09 13:02


!!! QUOTE !!!

betul tu prof...kami perlukan pelapes disini....


takkan nak pencen dah UK??? hehehe.....
gurau2 di tengah hari..... :-D :-D


-----------------
bila waktu telah terhenti....
teman sejati hanyalah amal....


Bookmark and Share

    


  Member Information For Jue_EffendyProfil   Hantar PM kepada Jue_Effendy   Pergi ke Jue_Effendy's Website   Quote dan BalasQuote

Jue_Effendy
WARGA SETIA
Menyertai: 10.11.2008
Ahli No: 35812
Posting: 760
Dari: Kota Kinabalu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 07-01-09 13:06


Pada 07-01-09 13:02 , sasuke-kun posting:

!!! QUOTE !!!

ana setiap kali log on portal ukhwah ni...
ana suka perhatikan berapa bilang orang berdaftat dalam sehari...
juga setiap pagi, thg hari dan petang ana boleh buat kesimpulan orang yang online dalam sehari plus minus 21 orang apa day.
tu pasal saja gatal tangan tekan calkulator buat statistik nak tengok
berapa yang berdaftar.ehehehe


rajinnya sasuke-kun ya.... :-D
tahniah...... :bunga:


-----------------
bila waktu telah terhenti....
teman sejati hanyalah amal....


Bookmark and Share

    


  Member Information For Jue_EffendyProfil   Hantar PM kepada Jue_Effendy   Pergi ke Jue_Effendy's Website   Quote dan BalasQuote

sasuke-kun
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11297
Posting: 525
Dari: klate-jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 07-01-09 13:14


Pada 07-01-09 13:06 , Jue_Effendy posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 07-01-09 13:02 , sasuke-kun posting:

!!! QUOTE !!!

ana setiap kali log on portal ukhwah ni...
ana suka perhatikan berapa bilang orang berdaftat dalam sehari...
juga setiap pagi, thg hari dan petang ana boleh buat kesimpulan orang yang online dalam sehari plus minus 21 orang apa day.
tu pasal saja gatal tangan tekan calkulator buat statistik nak tengok
berapa yang berdaftar.ehehehe


rajinnya sasuke-kun ya.... :-D
tahniah...... :bunga:



bukan nya ana rajin ke apa..cuma ana sangat suka dengan subjek statistik...sebab dengan statistik kita boleh meramal kan apa yang berlaku dimasa hadapan...
sebagai contoh...kawan ana pernah bagitau
josh soros (betul tak name dia ni) mempunyai formula statistik yang boleh meramalkan bila harga sesuatu barangan itu naik atau jatuh...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasuke-kunProfil   Hantar PM kepada sasuke-kun   Quote dan BalasQuote

shafiqah88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2008
Ahli No: 34910
Posting: 308
Dari: irbid, jordan

blank  


posticon Posting pada: 07-01-09 13:56


wahh mantap2!!! rajin mengire... bukan setiap hari ye.. setiap jam bertambah ahli ye... betul lah apa yang sahabat kita cakap tu, ahli lain ada komitmen lain.. saya pun bukan ngadap internet 24jam.. masa terluang saja... 8-)


-----------------
chayo!


Bookmark and Share

    


  Member Information For shafiqah88Profil   Hantar PM kepada shafiqah88   Pergi ke shafiqah88's Website   Quote dan BalasQuote

marul
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30924
Posting: 648
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 07-01-09 14:06


tahniah ukhwah...makin ramai lagi best...

kat offce ana memang ada internet...dr pagi login...sampai balik baru lah ana keluar dr ukhwah...

walaupun tengah buat kerja...nick ana ada saja kat ahli tengah online... :-D :-D

tak ada adiah ke untuk ahli paling lama online??? :-P


-----------------
Assalamualaikum...salam ukhwahfillah...
www.marul-nashirassunnah.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For marulProfil   Hantar PM kepada marul   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 07-01-09 14:11


Pada 07-01-09 13:02 , Jue_Effendy posting:

!!! QUOTE !!!

!!! QUOTE !!!

betul tu prof...kami perlukan pelapes disini....


takkan nak pencen dah UK??? hehehe.....
gurau2 di tengah hari..... :-D :-D




pencen tu tak ada lah,,,,tapi nak tengok ada yang ada talent sebagai pengerak juga...



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

shafiqah88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2008
Ahli No: 34910
Posting: 308
Dari: irbid, jordan

blank  


posticon Posting pada: 07-01-09 14:16


Pada 07-01-09 14:06 , marul posting:

!!! QUOTE !!!

tahniah ukhwah...makin ramai lagi best...

kat offce ana memang ada internet...dr pagi login...sampai balik baru lah ana keluar dr ukhwah...

walaupun tengah buat kerja...nick ana ada saja kat ahli tengah online... :-D :-D

tak ada adiah ke untuk ahli paling lama online??? :-P



nak adiah juga.... paling lama online.. kalau begitu, saya tak tutup laptop lah sampai dapat hadiah..


-----------------
chayo!


Bookmark and Share

    


  Member Information For shafiqah88Profil   Hantar PM kepada shafiqah88   Pergi ke shafiqah88's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 07-01-09 15:15


salam...

ish3.... rupaya ustazah shafiqah kita dah masuk dalam ni rupanya...
tak sangka...

lepas itu cepat saja posting nya..

selamat datang lah yerr...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

shafiqah88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2008
Ahli No: 34910
Posting: 308
Dari: irbid, jordan

blank  


posticon Posting pada: 07-01-09 15:53


Pada 07-01-09 15:15 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

salam...

ish3.... rupaya ustazah shafiqah kita dah masuk dalam ni rupanya...
tak sangka...

lepas itu cepat saja posting nya..

selamat datang lah yerr...


hehe.. tu .. jumpa lagi.. time kasih, selamat2.. eh, dr bulan 9 hari tu dftar, tapi jenguk2 saja.. sekarang ni baru dah meliaaar... :kelip:


-----------------
chayo!


Bookmark and Share

    


  Member Information For shafiqah88Profil   Hantar PM kepada shafiqah88   Pergi ke shafiqah88's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 07-01-09 18:58


Pada 07-01-09 12:58 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 07-01-09 12:19 , Prof_Muslim posting:

!!! QUOTE !!!

err....Indra masa tengahari ni, mungkin mereka pergi makan agaknya...?




betul tu prof...kami perlukan pelapes disini....




aik..rasanya andalah pelapes kepada adhock2 ukhwah selama ni yang bersilih ganti sedari dulu...awat cepat no cari pengganti...erm..jangan risau..sebenarnya ramai da mengenali ukhwah.com ni tapi mereka tak berapa gemar nak log on...bminat untuk mmbaca semataa2 dan ambil apa-apa info dr sini... :-)


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

aieyda
WARGA SETIA
Menyertai: 02.04.2004
Ahli No: 8177
Posting: 1241
Dari: jurassic park naungan puteri cik siti wan kembang

australia   avatar


posticon Posting pada: 07-01-09 19:07


semoga portal ukhwah ni tetapi meriah dengan ahli2 baru..
saya ni agak lama jugak tak masuk portal ni sebab buzy dengan pektikel..
tetapi sokong portal ukhwah

Bookmark and Share

    


  Member Information For aieydaProfil   Hantar PM kepada aieyda   Pergi ke aieyda's Website   Quote dan BalasQuote

shimaku
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34002
Posting: 783
Dari: ~Below Da Wind Go To KL~

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 08:36


Pada 07-01-09 14:06 , marul posting:

!!! QUOTE !!!

tahniah ukhwah...makin ramai lagi best...

tak ada adiah ke untuk ahli paling lama online??? :-P



kalau macam tu marul saya pun selalu lama online..jadi saya lah yang patut dapat hadiah... :lol:

apapun saya macam sasuke-kun, suka tengok berapa ramai ahli yang online setiap kali saya login.. :sopan:


-----------------
** Keep your friends close,
    And your enemies closer**


Bookmark and Share

    


  Member Information For shimakuProfil   Hantar PM kepada shimaku   Pergi ke shimaku's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 10:26


Moga sama-sama mendapat manfaat di sini.. sama-sama kita doakan agar ukhwah.com bukan hanya sekadar portal kosong tapi portal yang memberi ilmu dan pengetahuan buat kita bersama..

andai kita tersalah,harus di tegur.. andai kita terlena,jangan terus disorong bantal.. usah terus terngadah bila terhantuk,usah terus gelabah bila tersalah. adat mencari ilmu.. mana yang baik jadikan tauladan dan begitu juga sebaliknya..

yakinlah jika ukhwah digunakan sebaiknya pasti akan dapat banyak kebaikkan darinya.. insyaAllah..

Allahu akbar!!



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

as-syafie
WARGA SETIA
Menyertai: 25.01.2007
Ahli No: 28366
Posting: 461
Dari: Mesir Darul Ulama'

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 10:53


Pada 12-01-09 10:26 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!

Moga sama-sama mendapat manfaat di sini.. sama-sama kita doakan agar ukhwah.com bukan hanya sekadar portal kosong tapi portal yang memberi ilmu dan pengetahuan buat kita bersama..

andai kita tersalah,harus di tegur.. andai kita terlena,jangan terus disorong bantal.. usah terus terngadah bila terhantuk,usah terus gelabah bila tersalah. adat mencari ilmu.. mana yang baik jadikan tauladan dan begitu juga sebaliknya..

yakinlah jika ukhwah digunakan sebaiknya pasti akan dapat banyak kebaikkan darinya.. insyaAllah..

Allahu akbar!!



insya Allah.. hasrat begini lah kita mahu kan... tambah thaqofah... tambah ilmu... tukar2 fikiran... cambahkan fikiran... eratkan ukhwah fillah..tak begitu ahli2 Ukhwah :sopan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For as-syafieProfil   Hantar PM kepada as-syafie   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-01-09 11:15


Pada 12-01-09 10:53 , as-syafie posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 12-01-09 10:26 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!

Moga sama-sama mendapat manfaat di sini.. sama-sama kita doakan agar ukhwah.com bukan hanya sekadar portal kosong tapi portal yang memberi ilmu dan pengetahuan buat kita bersama..

andai kita tersalah,harus di tegur.. andai kita terlena,jangan terus disorong bantal.. usah terus terngadah bila terhantuk,usah terus gelabah bila tersalah. adat mencari ilmu.. mana yang baik jadikan tauladan dan begitu juga sebaliknya..

yakinlah jika ukhwah digunakan sebaiknya pasti akan dapat banyak kebaikkan darinya.. insyaAllah..

Allahu akbar!!



insya Allah.. hasrat begini lah kita mahu kan... tambah thaqofah... tambah ilmu... tukar2 fikiran... cambahkan fikiran... eratkan ukhwah fillah..tak begitu ahli2 Ukhwah :sopan:


ye, betul betul betul...saya sokong sangat-sangat ;-) ;-) diharapkan mereka yang menyertai ukhwah mendapat manfaat buat dirinya.ameen.


-----------------
ANDAI kota itu peradaban,rumah kami adalah budaya,dan menurut ibu,tiang serinya adalah agama (FT, Tuhan Manusia)


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.11937 saat. Lajunya....