Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 08-08-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
" Ilmu yang hakiki itu ialah yang memberi keyakinan bahawa maksiat itu racun yang membunuh dan bahawa akhirat itu lebih utama daripada kehidupan dunia."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 49
Ahli: 0
Jumlah: 49




  Yang Masuk Ke Sini
wakjaman: 8 hari yang lalu
muslimiman: 13 hari yang lalu
tornado: 33 hari yang lalu


Copy & Paste
Topik: RAHSIA WANITA


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Copy & Paste
    »» RAHSIA WANITA

Please Mendaftar To Post


Oleh RAHSIA WANITA

zahratul_wardah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9470
Posting: 283
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 31-12-08 15:55


1. Bila seorang wanita mengatakan dia sedang bersedih, tetapi dia tidak menitis kan air mata, itu bermaknadia menangis didalam hati.

2. Wanita sukar untuk mencari benda atau perkara yang di benci tentang orang yang paling di sayangi.

3. Wanita sukakan pujian tetapi selalu tidak tahu macam mana hendak menerima pujian.

4. Wanita selalu meluah kan apa yang mereka rasa, seperti muzik, puisi, lukisan dan tulisan adalah cara termudah umtuk mereka meluah kan.

5. Wanita lebih bersikap moody berbanding lelaki.

6. Rajuk wanita lebuh singkat berbanding rajuk lelaki. kerana wija wanita senang di pujuk.

7. Sekuntum senyuman memberi seribu erti bagi wanita. Jadi jangan senyum sebarangan.

8. Bagi kebanyakan wanita cinta bermaksud kesetiaan, ambil berat, jujur dan kebahagiaan.

9. Semua Wanita mahukan seorang yang sayang kan nya sepenuh hati.

10. Wanita mudah jatuh hati pada lelaki yang ambail berat tentang mereka. :bunga: :bunga: :bunga:


-----------------
ilmu itu penyuluh hidup


Bookmark and Share

    


  Member Information For zahratul_wardahProfil   Hantar PM kepada zahratul_wardah   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 31-12-08 16:25


Pada 31-12-08 15:55 , zahratul_wardah posting:

!!! QUOTE !!!

1. Bila seorang wanita mengatakan dia sedang bersedih, tetapi dia tidak menitis kan air mata, itu bermaknadia menangis didalam hati.


:-(


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 31-12-08 16:29


Pada 31-12-08 15:55 , zahratul_wardah posting:

!!! QUOTE !!!

1. B

7. Sekuntum senyuman memberi seribu erti bagi wanita. Jadi jangan senyum sebarangan.


10. Wanita mudah jatuh hati pada lelaki yang ambail berat

tentang mereka. :bunga: :bunga: :bunga:



ni yang selalu lelaki buat silap..over caring......
oo sahiba.....sahiba...


-----------------
Permudahkan dan jangan menyukarkan,gembirakan dan jangan menyusahkan, bersepakat dan jangan berpecah belah.


Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

NoZaBiZz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.10.2006
Ahli No: 27091
Posting: 268
Dari: UTM Skudai

Johor  


posticon Posting pada: 31-12-08 16:47


memang lelaki silap pun.. hmmm, tak suka lah lelaki caring2, rimas...

A woman has strengths that amaze man... She can handle trouble and carry heavy burdens... She holds happiness, love and opinions... She smiles when she feels like dying inside. She sings when she feels like crying, cries when she's happy and laughs when she's afraid. Her love is unconditional! There's only one thing's wrong with her, she sometimes forgets that she is WORTH...

Bookmark and Share

    


  Member Information For NoZaBiZzProfil   Hantar PM kepada NoZaBiZz   Pergi ke NoZaBiZz's Website   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 31-12-08 16:51


Pada 31-12-08 16:47 , NoZaBiZz posting:

!!! QUOTE !!!

memang lelaki silap pun.. hmmm, tak suka lah lelaki caring2, rimas...

A.


baguslah..tapi hati-hati dengan sentuhan listrik lelaki...ni bukan sentuhan fizikal tau..ni sentuhan ruhani....


-----------------
Permudahkan dan jangan menyukarkan,gembirakan dan jangan menyusahkan, bersepakat dan jangan berpecah belah.


Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

sasuke-kun
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11297
Posting: 525
Dari: klate-jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 31-12-08 16:55


Pada 31-12-08 16:47 , NoZaBiZz posting:

!!! QUOTE !!!

memang lelaki silap pun.. hmmm, tak suka lah lelaki caring2, rimas...

A woman has strengths that amaze main... She can handle trouble and carry heavy burdens... She holds happiness, love and opinions... She smiles when she feels like dying inside. She sings when she feels like crying, cries when she's happy and laughs when she's afraid. Her love is unconditional! There's only one thing's wrong with her, she sometimes forgets that she is WORTH...


tapi Kalau laki tak caring kang
depa duduk sibuk kata laki-laki ni tak care lah
xmesra lah....
:jangan: :jangan: :jangan: :-|

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasuke-kunProfil   Hantar PM kepada sasuke-kun   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 31-12-08 16:57


Shhhhh....ini rahsia. Jangan beritahu orang lelaki tau...

p/s: Tersentuh hati.....uhhh...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 31-12-08 17:05


Pada 31-12-08 15:55 , zahratul_wardah posting:

!!! QUOTE !!!



7. Sekuntum senyuman memberi seribu erti bagi wanita. Jadi jangan senyum sebarangan.



.. masalah2.. patutlah makcik kantin kat tempat aku kerja 2 suka kat aku.. dapat makan "free".. kadang-kadang bayar pun kira cincai2 saja.. jenuh aku fikir Kenapa.. ha'ah aku dapat dah.. aku selalu senyum kat dia.. adoiii.. :lol:.. walaupun kadang-kadang aku ni memang perasaan lebih.. peduli apa.. janji jimat makan tengah hari:lol:.. ahaks..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

mellisaleez
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.05.2005
Ahli No: 16270
Posting: 210

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-01-09 01:10


Pada 31-12-08 17:05 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 31-12-08 15:55 , zahratul_wardah posting:

!!! QUOTE !!!



7. Sekuntum senyuman memberi seribu erti bagi wanita. Jadi jangan senyum sebarangan.



.. masalah2.. patutlah makcik kantin kat tempat aku kerja 2 suka kat aku.. dapat makan "free".. kadang-kadang bayar pun kira cincai2 saja.. jenuh aku fikir Kenapa.. ha'ah aku dapat dah.. aku selalu senyum kat dia.. adoiii.. :lol:.. walaupun kadang-kadang aku ni memang perasaan lebih.. peduli apa.. janji jimat makan tengah hari:lol:.. ahaks..


makcik kantin tu dah terpikat dengan senyuman kakisamun...kweng3...nt senyum kat makcik cleaner pula..tiap hari dia pergi cuci bersinar meja u...heheheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For mellisaleezProfil   Hantar PM kepada mellisaleez   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 03-01-09 06:43


Assalamualaikum
rahsia wanita ni kan...dah lama kantoi dengan saya tau...lagi banyak rahsia kat sini... 8-) :jangan:
http://www.ukhwah.com/viewtopic.php?topic=17836&forum=3&

dengan kat sini..
http://www.ukhwah.com/viewtopic.php?topic=23979&forum=1&

rahsiakah lagi?? :berfikir:


P/S : entah Kenapa hati ni tak suka sangat jari yang dituding yang menyalahkan pihak lain...



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

Jue_Effendy
WARGA SETIA
Menyertai: 10.11.2008
Ahli No: 35812
Posting: 760
Dari: Kota Kinabalu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-01-09 09:25


!!! QUOTE !!!

1. Bila seorang wanita mengatakan dia sedang bersedih, tetapi dia tidak menitis kan air mata, itu bermaknadia menangis didalam hati.

seorang wanita yang tabah dan sabar......

!!! QUOTE !!!

4. Wanita selalu meluah kan apa yang mereka rasa, seperti muzik, puisi, lukisan dan tulisan adalah cara termudah umtuk mereka meluah kan.

ni memang betul dan terjadi keatas diriku sendiri...hehehe

!!! QUOTE !!!

10. Wanita mudah jatuh hati pada lelaki yang ambail berat tentang
mereka.

rasa selamat dan dilindungi.....tapi tak lah mudah jatuh hati....
kalau 10 org ambil berat, takkan nak jatuh hati dengan semua sekali kan??? :-P :-P


-----------------
bila waktu telah terhenti....
teman sejati hanyalah amal....


Bookmark and Share

    


  Member Information For Jue_EffendyProfil   Hantar PM kepada Jue_Effendy   Pergi ke Jue_Effendy's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 03-01-09 09:32


Rahsia yang bukan lagi rahsia bila sudah didedahkan... :jangan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

miss_nuyu
Warga 3 Bintang
Menyertai: 18.09.2008
Ahli No: 35045
Posting: 80
Dari: Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 20-01-09 11:31


emmmm...
betu,betul.betul....
macam tahu2 saja perangai perempuan macam 2...
hehehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_nuyuProfil   Hantar PM kepada miss_nuyu   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.105155 saat. Lajunya....