Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 14-04-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
" Ilmu yang hakiki itu ialah yang memberi keyakinan bahawa maksiat itu racun yang membunuh dan bahawa akhirat itu lebih utama daripada kehidupan dunia."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 55
Ahli: 0
Jumlah: 55




  Yang Masuk Ke Sini
Kang: 8 hari yang lalu
lidah-penghunus: 10 hari yang lalu
muslimin23: 18 hari yang lalu


Kelakar
Topik: Saya Rela!!!


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» Saya Rela!!!

Please Mendaftar To Post


Oleh Saya Rela!!!

Muslim_Cute95
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.12.2008
Ahli No: 36500
Posting: 41
Dari: Jelapang Padi

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-12-08 01:25


Satu hari Diana sesaja berdiri di tepi tingkap sebuah hotel tak ada bintang(kes tak cukup duit).Tiba-tiba datang seorang mamat ni terlanggar Diana dan dia terjatuh dari tingkat 20 yang didudukinya.

Diana menjerit ketakutan.Sampai di tingkat 15 ada seorang mamat negro menangkapnya..

Diana:Saya sanggup buat apa-apa saja kerana awak telah selamatkan saya kecuali tidur dengan awak.
Negro:Kalau begitu tak ada gunanya saya selamatkan awak.

Negro itu melepaskan Diana kembali.Diana menjerit tapi di tingkat 9 seorang mat saleh menangkapnya.

Mat Saleh:Sanggupkah awak buat apa-apa saja untuk saya?
Diana:Ya.
Mat Saleh:Tidur dengan saya.
Diana:Tidak.

Mat saleh yang berhidung belatuk tu pun melemparnya keluar kembali.Kali ni dalam hati Diana dia sanggup buat apa-apa saja termasuk tidur dengan orang yang menyelamatkannya kali ini.

Tiba-tiba di tingkat 4 seorang syeikh menyelamatkannya.Tanpa berfikir panjang Diana terus menawarkan dirinya:

Diana:Saya sanggup tidur dengan tuan.Mari ke bilik sekarang.
Syeikh: (Terkejut lalu berkata) Masyaallah.

Dia terlempar Diana keluar..Esoknya..Jeng3X...Keluar berita yang bertajuk 'SEORANG GADIS TERJATUH DARI BANGUNAN KERANA MENAWARKAN DIRI UNTUK TIDUR' :lucu: :lucu: :lucu:


-----------------
LeBih baik MaTi BerUsaHA DariPada MaTi BerPutUs AsA....


Bookmark and Share

    


  Member Information For Muslim_Cute95Profil   Hantar PM kepada Muslim_Cute95   Pergi ke Muslim_Cute95's Website   Quote dan BalasQuote

wafie
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15378
Posting: 517
Dari: Sabak Bernam Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-12-08 10:31


hehehehehe ya allah macam itu pun boleh kaa ,nasib baik rekaan hehehehe selamat berhibur

Bookmark and Share

    


  Member Information For wafieProfil   Hantar PM kepada wafie   Quote dan BalasQuote

tou_aii
WARGA SETIA
Menyertai: 21.04.2007
Ahli No: 29677
Posting: 550
Dari: harajuku

japan   avatar


posticon Posting pada: 25-12-08 11:42


huh... kesimpulannye kita mestilah tetap pendirian... ikut hati mati... isk2

Bookmark and Share

    


  Member Information For tou_aiiProfil   Hantar PM kepada tou_aii   Quote dan BalasQuote

sayang_semuanya
WARGA SETIA
Menyertai: 23.03.2007
Ahli No: 29304
Posting: 486
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 27-12-08 22:37


hahaha..... ada jugak rg maen campak campak ye.. cute sei macam gini

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayang_semuanyaProfil   Hantar PM kepada sayang_semuanya   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-12-08 09:19


keh3...tak logk akal....yang tukang smbut minah tu,tak patah tangan ke?? kan tekanan tinggi tu...huhuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

zalai
Warga 3 Bintang
Menyertai: 10.09.2005
Ahli No: 18844
Posting: 94
Dari: cairo,egypt

egypt   avatar


posticon Posting pada: 28-12-08 17:23


demi nak selamatkan diri sanggup mencemarkan maruah..nauzubillah jadi lagu tu..moga Allah pelihara kita.amenn

Bookmark and Share

    


  Member Information For zalaiProfil   Hantar PM kepada zalai   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 28-12-08 19:48


malang betul nasib dia.. ujian tu sedikit cuma berbanding dengan syurga allah..last2...............................

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.125693 saat. Lajunya....