Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-10-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
.....dan janganlah kamu berputus asa daripada rahmat Allah. Sesungguhnya tiada berputus asa daripada rahmat Allah melainkan kaum yang kafir.
-- Yusuf: 12

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 59
Ahli: 0
Jumlah: 59




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 18 jam, 1 minit yang lalu
Daeng_Jati: 7 hari yang lalu
skater: 9 hari yang lalu
HIKAL: 29 hari yang lalu


Sampaikan
Topik: Takziah buat Alfaqierah


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» Takziah buat Alfaqierah

Please Mendaftar To Post


Oleh Takziah buat Alfaqierah

irda82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 565
Posting: 462
Dari: Sg Petani,Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 22-10-03 19:31


Assalamualaikum
maaf kerana terlewat...masalah dgn PC dan line internet...

ana nak ucapkan takziah buat alfaqierah atas pemergian ibu ke rahmatullah pada hari Sabtu ,18/10/2003 .Semoga Allah mencucuri rahmatNya ke atas roh beliau.

AL-FATIHAH


Bookmark and Share

    


  Member Information For irda82Profil   Hantar PM kepada irda82   Pergi ke irda82's Website   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 11
Posting: 441
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 22-10-03 19:34


assalammualaikum...

innalillah hiwa inna ilaihi rajiun... takziah buat kak fauziah... semoga tabah menghadapinya... sesungguhnya orang yg beriman itu sentiasa di uji...

AL-FATIHAH...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 22-10-03 23:40


Assalamu'alaikum wrt wbt...

salam ukhwah buat para sahabat semua...
hmmm...nape nick name ana dijadikan topik posting ni akh irda..?

'ala kulli hal...syukran jazilan atas ingatan akh dan adik aniisa...ana tak tahu nak tulis ape..hmm..

mama ana dijemput kembali ke rahmatullah pd 18 oktober,sabtu jam 3.20 ptg di ICU,LohGuanLye Specialists Centre,Penang..punca kematian spt yg tercatat dlm laporan doktor..spectisimia shock..tak pasti ejaannya..tp,lebih kurang mcm keracunan dlm darah..wallahu'alam..kalau nak cerita detail pjg sgt....

alhamdulillah..ana sempat bersama arwah mama sbb ana sampai ke penang jam 5 pg hr sabtu..dan jam 8 pg,ana ada bersama ngan mama ana...tp..time tu mama ana koma...tp,alhamdulillah..arwah mama dpt dgr dan faham apa yg ana katakan pd die..ana nampak air mata mama bergenang...tp,itulah...waktu utk mama dah sampai...mama dipanggil oleh Allah...ana redha..walaupun...saat ini ana tak hmpak kehadiran mama ana secara nyata...dia ttp dihati kami semua..selamanya...insyaAllah..it happend so fast....

yg boleh ana katakan..mama dah takde..dah kembali ke tpmt asalnya..mg roh mama tenang disana...dicucuri rahmat serta ditmpatkan didlm golongan org2 yg beriman...perjalanan hidup mesti diteruskan....moga ketenangan,ketabahan dan kesabaran sentiasa menjadi milik hati ini,abah,adik beradik dan semuanya...amin Ya Rabbal A'lamin..

syukran jazilan buat para sahabat semua yg mengirim sms,call ana dan sebagainya..moga Allah swt merahmati kita semua..insyaAllah..

Al-Fatihah..



Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

sweet_darling
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 399
Posting: 57
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 22-10-03 23:47


assalamualaikum,
ana pon nak ambil kesempatan ucap takziah pd anti Alfaqierah.Al-Fatihah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sweet_darlingProfil   Hantar PM kepada sweet_darling   Pergi ke sweet_darling's Website   Quote dan BalasQuote

Belalang_kampung
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 74
Posting: 255
Dari: Minden-Transkerian

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-10-03 01:27


Assalamualaikum warohmatullah Alfaqierah..

Innalillahiwainna ilaihiroji'unn..Allah swt Maha Penyayang dan lebih Menyayanginya..ucapan Takziah dari ana, didoakan semoga Ruh mama enti dipelihara Allah swt dalam Rahmat dan Keredhoan Allah swt..moga ketenangan yang abadi..Insya Allah, bagi enti dan sanak saudara yang masih berada di bumi Allah swt ni..terutama sebagai anak, jagan putuslah berdoa dan berzikir untuk mama enti..sesungguhnya telah terputus semuanya melainkan ilmu, sedekah dan doa anak yang solehah..Insya Allah..hanya itu yg ana sebagai sahabat se Ukhwah.com ni mampu beri..
Perasaan sedih pasti ada..tambahla pul apada ibu yang kita kasihi..itu fitrah kita..tabahkanlah hati meneruskan kehidupan ini, tiba masanya pasti kita pula kan dijemput Allah swt..tiada yang kekal di alam ini melainkan hanya Allah swt yang baqa'..Al-Fatihah
(ana mohon maaf klau posting ni mnambah sedih lagi Alfaqierah, ana tak tahupun mcm yg Kang sebutkan..)
Wallahualam..



-----------------


"http://www.ukhwah.com/images/signbelalang.gif">



[ Posting ini telah di edit oleh: Belalang_kampung pada 2003-10-23 13:58 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For Belalang_kampungProfil   Hantar PM kepada Belalang_kampung   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 23-10-03 01:50


Kami, sebahagian ahli Ukhwah.com mengetahui pemergian mama Alfaqierah pada hari Mini JK Bersama Kumpulan Firdaus di KL-Sentral. Pada hari itulah ibu Alfaqierah pergi untuk selama-lamanya.

Tetapi, kami memegang amanah dan permintaan dari mawarputih agar tidak posting apa-apa di dalam Komuniti mengenai pemergian ibu Alfaqierah demi menjaga hati Alfaqierah -- bimbang sangat beliau akan bersedih bila membaca posting-posting dan ucapan-ucapan takziah dari kami.

Tetapi bila Pengarah JK Mega 2004 yang juga sahabat baik Alfaqierah memulakan posting, maka dengan ini bolehlah menghantar ucapan takziah, walaupun telah terlewat seminggu.

Semoga Alfaqierah sekeluarga sentiasa tenang dan terus bersabar dengan musibah yang menimpa.

Marilah, sama-sama kita bersedekah Al-Fatihah kepada ibu Alfaqierah.

Al-Fatihah....

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

Engku_Salina

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 5
Posting: 462
Dari: Terengganu - KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-10-03 13:43


Innalillahiwainna ilaihiroji'unn...
Takziah buat Fauziah sekeluarga...
Kalau perlukan apa2 just tell sahabat2 disini ok...

Al-Fatihah...


-----------------
Hai org-org yang beriman, jika datang kpdmu org fasik membawa suatu berita maka periksalah dengan teliti agar kamu tidak menimpakan suatu musibah kepada suatu kaum tanpa mengetahui kdaannya yang menyebabkan kamu menyesal atas perbuatanmu itu. (Al-Hujurat

Bookmark and Share

    


  Member Information For Engku_SalinaProfil   Hantar PM kepada Engku_Salina   Pergi ke Engku_Salina's Website   Quote dan BalasQuote

are_rule1981
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.09.2003
Ahli No: 3442
Posting: 293
Dari: Ampang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-03 14:58


Setiap yg bernyawa pasti akan menemui ajalnya..
apapun ana ucapkan tazkirah buat alfaqierah diatas pemergian bonda tercinta..kuat kan semangat..ALLAH lebih menyayangi bonda alfaqierah mudahan bonda alfaqierah tergolong dikalangan orang-orang yg mukminah & solehah..
Ameen Ya Rabbal 'Alameeen...Al-fatihah

Bookmark and Share

    


  Member Information For are_rule1981Profil   Hantar PM kepada are_rule1981   Quote dan BalasQuote

islamic_princess
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 45
Posting: 736
Dari: johor bahru ke UPSI

Johor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-03 15:36


assalamualaikum....
sabarlah ukht alfaqierah di atas ujian Allah kpdmu
setiap yg hidup pasti akan pergi jua....
semoga Allah mencucuri rahmat ke atas rohnya...

AL-FATIHAH

wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_princessProfil   Hantar PM kepada islamic_princess   Pergi ke islamic_princess's Website   Quote dan BalasQuote

alang_1701
Warga 2 Bintang
Menyertai: 05.08.2003
Ahli No: 2792
Posting: 70
Dari: terenjaanu

Terengganu  


posticon Posting pada: 23-10-03 16:36


assalamualaikum wbt..
takziah ana ucapkan buat sahabat ana alfaqierah... ingatlah...Allah tidak akan menguji hambanya melainkan dengan kemampuan hambanya....
AL-FATIHAH...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alang_1701Profil   Hantar PM kepada alang_1701   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-03 17:22


Assalamualaikum.. takziah juga ana ucapkan... semoga roh beliau ditempatkan bersama orang2 yang beriman dan bertaqwa..

wassalam

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

pErMaIsUrI_hAtI
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 244
Posting: 116
Dari: IIUM KuAnTaN CamPuS

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-10-03 17:48


Innalillahi wainna ilaihi rajiun...

Takziah ana ucapkan buat sahabat ana, ukhti alfaqierah....semoga roh mak anti ditempatkan bersama org-org yg soleh ... amin~

We are here for you if you need anything...

-----------------
Kuli kepada Dakwah...
Hamba kepada Allah...
hidup mulia @ mati syahid..!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For pErMaIsUrI_hAtIProfil   Hantar PM kepada pErMaIsUrI_hAtI   Quote dan BalasQuote

BrotherMon
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.07.2003
Ahli No: 2708
Posting: 1087
Dari: Kuala Lumpur

congo   avatar


posticon Posting pada: 25-10-03 21:12


assalamualaikum..
sahabatku fauziah @ alfaqierah...
salam takziah dariku sekeluarga.....
ana kenal siapa fauziah.....enti seorang yang tabah hati.....
Al fatihah buat mak cik......semoga tenang di sana...

Fauziah...life goes on ok...
Teruskan perjuangan !!!
Jumpa di uia nanti..
wassalam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For BrotherMonProfil   Hantar PM kepada BrotherMon   Pergi ke BrotherMon's Website   Quote dan BalasQuote

Maryam
WARGA SETIA
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 520
Posting: 552
Dari: KENMS, IIUG

usa  


posticon Posting pada: 25-10-03 22:40


Takziah...maaf akak tak tahu, fauziah...akak pun kehilangan sepupu pada 17 Oct...18hb akak di kelantan...moga fauziah tabah menghadapi hari-hari yang mendatang...

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For MaryamProfil   Hantar PM kepada Maryam   Pergi ke Maryam's Website   Quote dan BalasQuote

UsTaZaH_CuTe
Warga 5 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 962
Posting: 389
Dari: siNtOk

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 26-10-03 00:38


Innalillah-wainnailla-hirojiun...

takziah buat adik...

daripada Dia kita datang....kepada Dia kita pasti kembali...



-----------------
"NaFsU MeNgAtAkAn wAnItA cAnTiK aTaS dAsAr rUpAnYa...AkaL MenGatAkaN WaNiTa CaNtIk aTaS DaSaR ILmUnYa...dAn HaTi MeNgAtAkAn wAnItA cAnTiK aTaS dAsAr AKHLAKNYA..

Bookmark and Share

    


  Member Information For UsTaZaH_CuTeProfil   Hantar PM kepada UsTaZaH_CuTe   Pergi ke UsTaZaH_CuTe's Website   Quote dan BalasQuote

kHaLiFaH_aLaM_MaYa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.05.2003
Ahli No: 802
Posting: 106
Dari: Capri Island

Kelantan  


posticon Posting pada: 26-10-03 07:52


Assalamualaikum....salam takziah..drpd ana...moga tabah menghadapi hari2 yg mendatang!!..ws

-----------------
http://www.cash-banker.com/promo.php?from=khalifah03 -Money Machine

Jika Hati Disinari HidaYah,Membujur Lalu

Bookmark and Share

    


  Member Information For kHaLiFaH_aLaM_MaYaProfil   Hantar PM kepada kHaLiFaH_aLaM_MaYa   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-10-03 18:22


............

Semoga dicucuri rahmat bonda..kpd Alfaqierah..
Amin...


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

nur_indah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 7
Posting: 393
Dari: N9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 26-10-03 18:43


Assalamu'alaikum....

buat adikku alfaqierah... salam takziah dari akak... maaf walaupun terlewat... macam yg kang cakap, kami diamanahkan supaya x menghebahkan berita ni pada umum.. tapi, sebab tuan pengarah mega jk dah mulakan, barulah akak berani nak posting ni... walaupon dah lewat...

harapnye alfaqierah tabah dan redha menghadapi ujian Allah ni.... sabar ye...

ikhwah dan akhawat... sempena kedatangan bulan ramdhan ni marilah kite sama2 bertadarrus dan hadiahkan bacaan kite kepada mereka yg telah tiada.... insyaAllah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Quote dan BalasQuote

siti_aishah
Warga Rasmi
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4640
Posting: 12
Dari: wangsa melawati

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 26-10-03 22:53


takziah kak fauziah.. kakak roommate ana juga baru kehilangan adiknya yang kembali ke rahmatullah pagi 23/10. sebelah ptg ana diberitakan saudara ana di kelantan juga mengikut jejak yg sama
moga mereka di tempatkan di golongan org yg beriman

Bookmark and Share

    


  Member Information For siti_aishahProfil   Hantar PM kepada siti_aishah   Pergi ke siti_aishah's Website   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA SETIA
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2057
Posting: 640
Dari: KUCHING

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 05-11-03 12:41


ana harap anda tabah menghadapi dugaan hidup. ana doakan arwah ibu anti ditempatkan ditempat mereka yang soleh

Bookmark and Share

    


  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Quote dan BalasQuote

mawardah_solehah85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1155
Posting: 100
Dari: Kuantan,Pahang Darul Mukmin

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-11-03 13:13


ana juga tak ketinggalan nak ucapkan takziah buat ukti fauziah... tabahkan dirimu.. moga2 ibumu dicucuri rahmat daan ditempatkan dalam golongan yang soleh..ameen..

Salam Ramadhan Al-Mubarak dariku...

-----------------
"Hati ini milik Allah..
Diciptakan oleh Allah...
Hanya untuk mencintai Allah.."



Bookmark and Share

    


  Member Information For mawardah_solehah85Profil   Hantar PM kepada mawardah_solehah85   Pergi ke mawardah_solehah85's Website   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-11-03 17:04


salam kasih sayang buat nti dan keluarga...

semoga makcik tenang di sana...

............ ............. alfatihah ...................



-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 09-11-03 01:04


Assalamu'alaikum wrt wbt

salam Ramadhan minni ilaikum..
moga kita sama-sama dpt melaksanakan ibadah puasa dibulan yg mulia ini dgn sebaik mungkin disamping sama-sama dpt meningkatkan amal ibadah dan merebut ganjaran-ganjaran yg telah disediakan olehNYa buat kita semua..insyaAllah.

syukran jazilan atas ingatan para sahabat semua kpd ana sekeluarga.Sesungguhnya..ajal dan maut ditangan Allah swt..jadinya,harus bg kita utk yakin dan percaya hakikat tu...setiap yg bernyawa pasti merasai mati..

Apa yang pasti,yang tiada..kembali menghadap Allah swt,takkan kembali..kehidupan disana bermula..dan yang tinggal..harus menerima ketentuan ini dgn hati yg terbuka sbb yg pergi itu bukan milik mutlak kita...ana dan sekeluarga redha dgn pemergian arwah bonda....walaupun adakalanya hati tak merelakan..tp,siapalah diri ini utk menghalang kuasaNYA...sama-sama kita doakan moga arwah ditempatkan bersama golongan yang beriman dan bertaqwa..serta tenang dan abadi disana..amin.

inysaAllah..perjuangan dan kehidupan harus diteruskan..pertolonganNYA dan masa akan memperbaiki segalanya..mg ketabahan,kesabaran dan ketenangan sentiasa menjadi milik hati ini dan sekeluarga..insyaALLAH.

syukran jazilan buat semua..atas ucapan takziah dan ingatan..sama-sama kita doakan kesejahteraan arwah dan juga para muslimin dan muslimat sekeliannya..

Al-Fatihah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

SuFiE
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.07.2003
Ahli No: 2307
Posting: 55
Dari: taman ilmu dan budi

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 11-11-03 23:54


assalamualaikum....
ana harap anti tabah m'hadapi dugaan yg allah beri. anti s'benarnya bertuah sgt sbb antara golongan yg dipilih utk menerima ujian ini. b'istigfar bnyk2 kalau terdetik dihati terlalu payah terima ujian ni. anti kena ingat sahabat2 nabi dulu diuji hingga bergoncang iman mereka masyaallah.ana pun baru menerima satu berita yg sangat mengejutkan buat ana&family kelmarin.dan yang sedihnya, ana tak dpt b'sama keluarga di saat itu.

[ Posting ini telah di edit oleh: SuFiE pada 2003-11-11 23:56 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For SuFiEProfil   Hantar PM kepada SuFiE   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 81
Posting: 409
Dari: Malaysia

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-11-03 00:35


Assalamualaikum wb...

Maafkan lin kerana lambat terima berita nie...
takziah buat sahabatku alfaqierah...

sesungguhnya segala-galanya itu datang dari allah dan pasti ianya kembali kepada allah....

bersabarlah atas segala yang berlaku ....

al-fatihah!

wallahualam...

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

ummu_qistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 398
Posting: 283
Dari: bumi ALLAH

egypt  


posticon Posting pada: 14-11-03 21:33


assalammulaikum ..
takziah jugak ana nak ucapka pada ukhtie alfaqierah ...semoga hari yang mendatang enti lebih tabah dan sabar dalam mejalani kehidupan yang serba mencabar ini ..insya allah ..waalahuam ..wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qistinaProfil   Hantar PM kepada ummu_qistina   Quote dan BalasQuote

hanzaalah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.07.2003
Ahli No: 2622
Posting: 85
Dari: Darr Al-Aman

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-11-03 03:20


Assalamualaikum. ana juga ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan takziah kepada alfaqierah, semoga sabar itu menjadi benteng keimanan.

-----------------
" Islam Is The Way Of Life "

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanzaalahProfil   Hantar PM kepada hanzaalah   Pergi ke hanzaalah's Website   Quote dan BalasQuote

kakciknah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 30.09.2003
Ahli No: 3875
Posting: 165
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-11-03 12:22


assalamualaikum..akak.
ana nak ucapakn takziah atas pemergian ibu akak,
bykan doa semoga roh beliau tenang dan sentiasa dirahmati...
akak,bykan bersabar dan tempuhilah hidup dengan semangat yg tinggi,
al-fatihah

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakciknahProfil   Hantar PM kepada kakciknah   Quote dan BalasQuote

Riyadhfannil
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 214
Posting: 487
Dari: fi ardillah

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 28-11-03 02:46




Ucapan takziah juga dari ana.....Al-Fatihah

Bookmark and Share

    


  Member Information For RiyadhfannilProfil   Hantar PM kepada Riyadhfannil   Pergi ke Riyadhfannil's Website   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA SETIA
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2057
Posting: 640
Dari: KUCHING

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 14-12-03 20:31



semoga ditempatkan ditempat mereka yang soleh.... Al-fatihah

Bookmark and Share

    


  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Quote dan BalasQuote

bisikan_nurani
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.06.2003
Ahli No: 1173
Posting: 121
Dari: Balik Pulau

PulauPinang  


posticon Posting pada: 15-12-03 11:07


..
maaf kerana lambat mengucapkan takziah kepada alfaqierah.. semoga roh ibu anda dicucuri rahmat dan di tempatkan diantara org2 yg soleh..

AL-FATIHAH..

Bookmark and Share

    


  Member Information For bisikan_nuraniProfil   Hantar PM kepada bisikan_nurani   Quote dan BalasQuote

nursyakirah_03
Warga 1 Bintang
Menyertai: 14.10.2003
Ahli No: 4360
Posting: 33
Dari: Perak

Perak  


posticon Posting pada: 17-12-03 11:52




saya ucapkan takziah...... buat Alfaqierah

Bookmark and Share

    


  Member Information For nursyakirah_03Profil   Hantar PM kepada nursyakirah_03   Pergi ke nursyakirah_03's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.110743 saat. Lajunya....