Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika orang lain boleh melakukan, kita boleh belajar melakukan
-- Prinsip NLP

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 72
Ahli: 0
Jumlah: 72




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 2 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: mak suruh kawin...


Carian Forum

Moderator: Administrator, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» mak suruh kawin...

Please Mendaftar To Post


Oleh mak suruh kawin...

dg_meow
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.12.2003
Ahli No: 5669
Posting: 42
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-11-08 17:50


Assalamualaikum

erm...mak saya suruh kawin tahun depan!macam mana ni?belajar pun ada 1 sem lagi ni.memandangkan saya ni perempuan,pada pendapat kawan-kawan, perlukah saya mencari atau pun tunggu saja? :-? :-?

Bookmark and Share

    


  Member Information For dg_meowProfil   Hantar PM kepada dg_meow   Quote dan BalasQuote

awan_biru85
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2006
Ahli No: 27594
Posting: 772
Dari: sabak terbenam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-11-08 17:56


suruh lah mak carikan....sebab mana boleh orang perempuan nak cari lelaki.........kan lelaki yang kena cari perempuan.... :sopan:
kalau dia letak banyak syarat.........no komen lah....hukhuk


-----------------
Photobucket

MaSyAraKat HRmONi KeLuARga bahagia


Bookmark and Share

    


  Member Information For awan_biru85Profil   Hantar PM kepada awan_biru85   Pergi ke awan_biru85's Website   Quote dan BalasQuote

akhdanie
Warga 1 Bintang
Menyertai: 21.07.2008
Ahli No: 34099
Posting: 28

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 24-11-08 18:24


tak salah mencari tapi biar kena caranya.. walaupun jodoh telah Allah aturkan tapi usaha perlu seiring sebab ada org yang mudah jodohnya dan ada juga yang sukar sedikit. salah satu cara maybe boleh minta bantuan orang tengah untuk aturkan apa-apa yang baik. insyaAllah moga diketemukan dengan jodoh yang sesuai. amin

Bookmark and Share

    


  Member Information For akhdanieProfil   Hantar PM kepada akhdanie   Quote dan BalasQuote

ZuLLgp
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.06.2008
Ahli No: 33592
Posting: 45
Dari: B.M

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 24-11-08 18:28


ikut awak....tapi bagus lah 2...lagi satu sem kan so lepas habis study.. kawin ...,
tapi sebelum 2 knai2 dengan bakal 2 dulu kalau awak rasa okay..jalan lah...boleh makan nc minyak taun depan buat geng2 ukhwah:))

Bookmark and Share

    


  Member Information For ZuLLgpProfil   Hantar PM kepada ZuLLgp   Quote dan BalasQuote

merpati
Warga Rasmi
Menyertai: 21.11.2008
Ahli No: 36005
Posting: 16
Dari: selangor, malaysia

Perak  


posticon Posting pada: 24-11-08 18:38


Pada 24-11-08 17:50 , dg_meow posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

erm...mak saya suruh kawin tahun depan!macam mana ni?belajar pun ada 1 sem lagi ni.memandangkan saya ni perempuan,pada pendapat kawan-kawan, perlukah saya mencari atau pun tunggu saja? :-? :-?




lor bunyi nya macam dah ada calon saja...
tak ada lagi rupanya..
kena cari ke??

erm macam kena saja tapi tak payah lah teruja sangat..
sekadar belajar mengenali sudah lah..

laiepun macam elok abihkan study dulu..
nasihatla lah mak tu.. insyaAllah dia paham agaknya..
org tua memang cepat risokan anak perempuan ..biasa lah tu

wallahhualam


-----------------
if u want more u must give more :)


Bookmark and Share

    


  Member Information For merpatiProfil   Hantar PM kepada merpati   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-11-08 19:43


mak suruh kawin? alhamdulillah...

tak ada calon lagi? alhamdulillah...

jika mak suruh kawin dan bercalon.. pasti mak dah selidik latar calon tu siap2... ;)

ni calon pun tak ada lagi.. tak perlu risau... belajar saja macam biasa... ada jodoh terjumpa lah tu kat memana insya allah (jangan pula tumpu ke cari calon pulak..tak sempat grad kang ;) )

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

shimaku
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34002
Posting: 783
Dari: ~Below Da Wind Go To KL~

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 24-11-08 20:30


kalau mak dah suruh kahwin means dia dah ada calon2 lah tu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For shimakuProfil   Hantar PM kepada shimaku   Pergi ke shimaku's Website   Quote dan BalasQuote

unanjaga
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.08.2008
Ahli No: 34507
Posting: 190
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-11-08 21:02


Sebaiknya bagi tau kat mak...biar lah habis belajo dulu..tapi Kalau hati sendiri dah sanggup...terima saja lah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For unanjagaProfil   Hantar PM kepada unanjaga   Pergi ke unanjaga's Website   Quote dan BalasQuote

azzak
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2007
Ahli No: 31036
Posting: 491
Dari: klang, selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 24-11-08 21:40


Pada 24-11-08 17:56 , awan_biru85 posting:

!!! QUOTE !!!

suruh lah mak carikan....sebab mana boleh orang perempuan nak cari lelaki.........kan lelaki yang kena cari perempuan.... :sopan:
kalau dia letak banyak syarat.........no komen lah....hukhuk



timba cari perigi tak boleh pakai... sebab dulu-dulu Khadijah cari Nabi, ...



Bookmark and Share

    


  Member Information For azzakProfil   Hantar PM kepada azzak   Pergi ke azzak's Website   Quote dan BalasQuote

azzak
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2007
Ahli No: 31036
Posting: 491
Dari: klang, selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 24-11-08 21:42


Pada 24-11-08 17:50 , dg_meow posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

erm...mak saya suruh kawin tahun depan!macam mana ni?belajar pun ada 1 sem lagi ni.memandangkan saya ni perempuan,pada pendapat kawan-kawan, perlukah saya mencari atau pun tunggu saja? :-? :-?


sabaq noo.. bagitau Mak enti nak habiskan laja dulu.. sebagai langkah jaga2.. sebab banyak kisah seperti tunang minta tunang berhenti laja.. kahwin & cerai kang bagaimana pula jadi..

nasihat mak elok-elok...



Bookmark and Share

    


  Member Information For azzakProfil   Hantar PM kepada azzak   Pergi ke azzak's Website   Quote dan BalasQuote

sirat82
WARGA SETIA
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24251
Posting: 869
Dari: Puncak Jalil

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-11-08 22:48


Bagus lah itu kalau dah kena suruh kahwin. Awat? Takut ke nak kahwin?

Bookmark and Share

    


  Member Information For sirat82Profil   Hantar PM kepada sirat82   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-11-08 23:28


Pada 24-11-08 17:56 , awan_biru85 posting:

!!! QUOTE !!!

suruh lah mak carikan....sebab mana boleh orang perempuan nak cari lelaki.........kan lelaki yang kena cari perempuan.... :sopan:
kalau dia letak banyak syarat.........no komen lah....hukhuk




siapa kata perempuan tidak boleh mencari lelaki???? :jangan:

sayidatina khadijah pun merisik rasulullah dan selepas itu baru baginda pergi meminang sayidatina khadijah...........


-----------------
Kita selalu melihat dia ketawa,tetapi mungkin sebenarnya dia tidak setabah yang kita sangkakan.Di sebalik senyumannya mungkin banyak cerita sedih yang ingi


Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

awan_biru85
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2006
Ahli No: 27594
Posting: 772
Dari: sabak terbenam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-11-08 23:45


awat pakat dok quote posting saya ni...
ye lah, betul tu....
emi nanti nak tulis fikir dulu.......:sopan:


-----------------
Photobucket

MaSyAraKat HRmONi KeLuARga bahagia


Bookmark and Share

    


  Member Information For awan_biru85Profil   Hantar PM kepada awan_biru85   Pergi ke awan_biru85's Website   Quote dan BalasQuote

sanada_yukimura
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2004
Ahli No: 8184
Posting: 419
Dari: negeri matahari terbenam ( kedah )

japan  


posticon Posting pada: 24-11-08 23:50


Nak kahwin taun depan?? Jom ! saya on saja ;j! huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For sanada_yukimuraProfil   Hantar PM kepada sanada_yukimura   Pergi ke sanada_yukimura's Website   Quote dan BalasQuote

RijaludDeen
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.10.2006
Ahli No: 27105
Posting: 305
Dari: Perak..

Perak   avatar


posticon Posting pada: 25-11-08 00:33


Pada 24-11-08 23:50 , sanada_yukimura posting:

!!! QUOTE !!!

Nak kahwin taun depan?? Jom ! saya on saja ;j! huhu



Assalamualaikum..

Ha, dah ada org volunteer pun... :malu:


-----------------
"Put Our Trust In ALLAH"




Bookmark and Share

    


  Member Information For RijaludDeenProfil   Hantar PM kepada RijaludDeen   Pergi ke RijaludDeen's Website   Quote dan BalasQuote

rabiatuladawiyahabdlatif
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.12.2006
Ahli No: 27800
Posting: 77
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 25-11-08 02:29


saya nasihatkan istikharah dulu..
kita tak tahu apa yang terbaik untuk kita..
kalau kahwin tu baik untuk kita, kahwin lah dulu..
kalau kahwin lepas belajar tu baik untuk kita, kahwin lah lepas belajar..
saya doakan moga anda dipermdahkan dalam semua perkara..
insyaAllah.. Allah Maha Mengetahui..

Bookmark and Share

    


  Member Information For rabiatuladawiyahabdlatifProfil   Hantar PM kepada rabiatuladawiyahabdlatif   Quote dan BalasQuote

merpati
Warga Rasmi
Menyertai: 21.11.2008
Ahli No: 36005
Posting: 16
Dari: selangor, malaysia

Perak  


posticon Posting pada: 25-11-08 18:31


Pada 24-11-08 23:50 , sanada_yukimura posting:

!!! QUOTE !!!

Nak kahwin taun depan?? Jom ! saya on saja ;j! huhu


aha! dah ada yang sudi ini, dengan selamber nya dia kata jom :welcome:


-----------------
if u want more u must give more :)


Bookmark and Share

    


  Member Information For merpatiProfil   Hantar PM kepada merpati   Quote dan BalasQuote

shimaku
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34002
Posting: 783
Dari: ~Below Da Wind Go To KL~

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 25-11-08 20:17


Pada 25-11-08 18:31 , merpati posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-11-08 23:50 , sanada_yukimura posting:

!!! QUOTE !!!

Nak kahwin taun depan?? Jom ! saya on saja ;j! huhu


aha! dah ada yang sudi ini, dengan selamber nya dia kata jom :welcome:



entah..agaknya-agaknya ni calon mak dg_meow.. :lol:


-----------------
** Keep your friends close,
    And your enemies closer**


Bookmark and Share

    


  Member Information For shimakuProfil   Hantar PM kepada shimaku   Pergi ke shimaku's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 25-11-08 20:40


ala.. mak hang saja nak provok saja...kot2 hang kat kampus betoil2 ngaji ke menggatal.. :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

nur_awatif174
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.03.2008
Ahli No: 32840
Posting: 62
Dari: bangi,selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-11-08 21:25


solat ishtiharah..minta petunjuk..insyaAllah...seandainya jodoh awak sudah tiba,,fikir lah sebaiknya..tapi lebih baik studi dulu...terpulang pada diri awak sendiri...belajar,,dalam masa yang same telah berumah tangga..memang lah hukum nikah itu sunat,,tapi pada awak ia jadi apa? fikir lah wahai sahabat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_awatif174Profil   Hantar PM kepada nur_awatif174   Quote dan BalasQuote

fiza8373
Warga Rasmi
Menyertai: 02.11.2007
Ahli No: 31589
Posting: 20
Dari: Aloq Setaq to Ipoh

Kedah  


posticon Posting pada: 25-11-08 22:41


urm... dulu mak fiza pun ada juga bising cakap dah 24 (tahun lepas) tapi tak kahwin lagi... kenapa xkawen lagi dan macam-macam soalan... tak tahu nak jawab apa... pompoan...bagaimana nak cakap... but now...she's ok, very supportive and understand my feeling bout dis issues... so dah tak tanya dah... apapon kalau dah sampai jodoh kahwin lah kan... dah tertulis lambat lagi... alahai...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fiza8373Profil   Hantar PM kepada fiza8373   Pergi ke fiza8373's Website   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 25-11-08 23:15


Pada 24-11-08 17:50 , dg_meow posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

erm...mak saya suruh kawin tahun depan!macam mana ni?belajar pun ada 1 sem lagi ni.memandangkan saya ni perempuan,pada pendapat kawan-kawan, perlukah saya mencari atau pun tunggu saja? :-? :-?


wahh..alangkah takutnya kalau perkara ini terjadi pada diri ku..huhu :cry: :malu:

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

lat-terang
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.03.2008
Ahli No: 32894
Posting: 156
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 25-11-08 23:27


buat lahistikharah...ni dah ada calon belum?ke mak yang nak bagi nanti?hehehe apa-apa pun good luck...moga pilihan ibu adalah yang terbaik untuk diri anda...kalau tak nak bagitau dengan cara yang terbaik dan terhormat

Bookmark and Share

    


  Member Information For lat-terangProfil   Hantar PM kepada lat-terang   Quote dan BalasQuote

mie05
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.11.2005
Ahli No: 20348
Posting: 318
Dari: melaka

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-11-08 09:26


tunggu apa lagi.. mak dah suruh ikut saja lah..
tentu dah ada pilihan...
jadi isteri sebelum habis belajar pun tiada salahnya..
yang jadi salah, berkepit saja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mie05Profil   Hantar PM kepada mie05   Quote dan BalasQuote

jubahputih
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.10.2008
Ahli No: 35515
Posting: 23
Dari: pantai timur tawau

Sabah  


posticon Posting pada: 26-11-08 11:31


salam.......
ok lah 2 kalau mak dah suru kawin........mungkin mak dah tak sabar nak menimang cucu @ mak dah calon agaknya...tapi cakap lah gan mak, hbskan lah dulu 1 sem saja tinggal.....pas 2 kahwin lah kalau dah ok.....


-----------------
ku akui kelemahan diri, ku insafi kekurangan ini, ku kesali kejahilan ini, terimalah..terimalah..terimalah..
taubatku ini..d hamparan ini ku meminta


Bookmark and Share

    


  Member Information For jubahputihProfil   Hantar PM kepada jubahputih   Quote dan BalasQuote

mie05
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.11.2005
Ahli No: 20348
Posting: 318
Dari: melaka

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-11-08 12:06


Pada 26-11-08 11:31 , jubahputih posting:

!!! QUOTE !!!

salam.......
ok lah 2 kalau mak dah suru kawin........mungkin mak dah tak sabar nak menimang cucu @ mak dah calon agaknya...tapi cakap lah gan mak, hbskan lah dulu 1 sem saja tinggal.....pas 2 kahwin lah kalau dah ok.....


ala tinggal 1 sem saja lagi.. apa lah sangat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mie05Profil   Hantar PM kepada mie05   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-11-08 12:32


Pada 24-11-08 17:50 , dg_meow posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

erm...mak saya suruh kawin tahun depan!macam mana ni?belajar pun ada 1 sem lagi ni.memandangkan saya ni perempuan,pada pendapat kawan-kawan, perlukah saya mencari atau pun tunggu saja? :-? :-?




Salam...
nombor wahid.. adakah cik dah sedia...(bukan sekadar dah ada calon saja)

2. nak tau jugak apa plan hidup cik

3. nak menunggu atau mencari...emm perkara ni subjektif... pada saya tiada konsep menunggu atau mencari, sebab hidup ni satu perjalanan..dalam perjalanan selalunya kita akan berjumpa seseorang yang mahu seiring untuk meneruskan perjalanan dengan kita.


-----------------
Permudahkan dan jangan menyukarkan,gembirakan dan jangan menyusahkan, bersepakat dan jangan berpecah belah.


Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

Maricella

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 198
Posting: 275
Dari: gemas

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 26-11-08 12:35


Pada 24-11-08 18:28 , ZuLLgp posting:

!!! QUOTE !!!

ikut awak....tapi bagus lah 2...lagi satu sem kan so lepas habis study.. kawin ...,
tapi sebelum 2 knai2 dengan bakal 2 dulu kalau awak rasa okay..jalan lah...boleh makan nc minyak taun depan buat geng2 ukhwah:))


setuju yang ni.. ;-)


-----------------
Cinta dunia ibarat madu yang beracun,
cinta akhirat bagai hempedu yang mujarab.





Bookmark and Share

    


  Member Information For MaricellaProfil   Hantar PM kepada Maricella   Quote dan BalasQuote

mie05
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.11.2005
Ahli No: 20348
Posting: 318
Dari: melaka

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-11-08 15:08


Pada 26-11-08 12:32 , zulman posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-11-08 17:50 , dg_meow posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

erm...mak saya suruh kawin tahun depan!macam mana ni?belajar pun ada 1 sem lagi ni.memandangkan saya ni perempuan,pada pendapat kawan-kawan, perlukah saya mencari atau pun tunggu saja? :-? :-?




Salam...
nombor wahid.. adakah cik dah sedia...(bukan sekadar dah ada calon saja)

2. nak tau jugak apa plan hidup cik

3. nak menunggu atau mencari...emm perkara ni subjektif... pada saya tiada konsep menunggu atau mencari, sebab hidup ni satu perjalanan..dalam perjalanan selalunya kita akan berjumpa seseorang yang mahu seiring untuk meneruskan perjalanan dengan kita.



pilih lah sebagaimana islam anjurkan...
berserah pada Illahi dengan apa yang kita ada..
jangan lah terlalu memilih, nanti yang terbaik itu, hilang begitu sahaja..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mie05Profil   Hantar PM kepada mie05   Quote dan BalasQuote

nadia_khalit
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.06.2008
Ahli No: 33692
Posting: 163
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 29-11-08 10:15


ooo..mak suruh kahwin..
adoi bisae tu mak mana tak risau anak pompuannyer da beso..
mak suruh cari sekarang biar dah habis sem akhr boleh terus kahwin..yola..sekarang kan peratus leleki kan makin sikit..mana tak risau maknyer..huhu
apa-apa pun solat istikharah tu pENTING tou..
buat solat hajat juga minta jodoh yang baik-baik
:-)
t kalau da nak kahwin jangan lupa jemput ukhwah.com sekali..
hehehe


-----------------
Setiap yang berlaku ada hikmahnyer..Fikirkanlah..


Bookmark and Share

    


  Member Information For nadia_khalitProfil   Hantar PM kepada nadia_khalit   Quote dan BalasQuote

nur_awatif174
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.03.2008
Ahli No: 32840
Posting: 62
Dari: bangi,selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-11-08 12:34


apa yang penting...kerjasama...hehehe...
alah..silap pula...apa yang penting...niat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_awatif174Profil   Hantar PM kepada nur_awatif174   Quote dan BalasQuote

awan_biru85
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2006
Ahli No: 27594
Posting: 772
Dari: sabak terbenam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-11-08 18:50


Pada 26-11-08 12:32 , zulman posting:

!!! QUOTE !!!




Salam...

3. nak menunggu atau mencari...emm perkara ni subjektif... pada saya tiada konsep menunggu atau mencari, sebab hidup ni satu perjalanan..dalam perjalanan selalunya kita akan berjumpa seseorang yang mahu seiring untuk meneruskan perjalanan dengan kita.



ye hidup satu perjalanan.......walau apa pun terjadi hidup musti di teruskan........ :sopan:


-----------------
Photobucket

MaSyAraKat HRmONi KeLuARga bahagia


Bookmark and Share

    


  Member Information For awan_biru85Profil   Hantar PM kepada awan_biru85   Pergi ke awan_biru85's Website   Quote dan BalasQuote

sanada_yukimura
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2004
Ahli No: 8184
Posting: 419
Dari: negeri matahari terbenam ( kedah )

japan  


posticon Posting pada: 14-12-08 18:23


Tapi kan wak... duit hantaran saya tak cukup lagi ini. Awak demand beriba-riban sangat! Awak cover separuh ek.. Awak transfer saja kat maybank2u, esok jugak saya hantar rombongan! ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sanada_yukimuraProfil   Hantar PM kepada sanada_yukimura   Pergi ke sanada_yukimura's Website   Quote dan BalasQuote

wahidatulfarahah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32315
Posting: 328
Dari: malaysia

morocco   avatar


posticon Posting pada: 14-12-08 20:12


Pada 29-11-08 12:34 , nur_awatif174 posting:

!!! QUOTE !!!

apa yang penting...kerjasama...hehehe...

..
tmasukla pula cerita wondepet..hikhikhik... :lol:

mak saya pun kerap juga cakap suruh kawin..adess,,tggula cukup pitih dulu..adess..


-----------------
~GELITA KERANA CINTA, BERDERANG KERANA KASIH~


Bookmark and Share

    


  Member Information For wahidatulfarahahProfil   Hantar PM kepada wahidatulfarahah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.119402 saat. Lajunya....