Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 12-04-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jiran adalah lebih berharga berbanding saudara jauh
-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 57
Ahli: 0
Jumlah: 57




  Yang Masuk Ke Sini
Kang: 6 hari yang lalu
lidah-penghunus: 8 hari yang lalu
muslimin23: 16 hari yang lalu


Lirik Nasyid
Topik: nak tahu tajuk album Nahwan Nur (nasyid lama)


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Lirik Nasyid
    »» nak tahu tajuk album Nahwan Nur (nasyid lama)

Please Mendaftar To Post


Oleh nak tahu tajuk album Nahwan Nur (nasyid lama)

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 21-10-03 14:15


| assalamualaikum, saya nak cari kaset/cd album nahwan nur yg lama, siapa tahu boleh dapat kat mana skrg |
-antara lagu yg terdapat dlm album tersebut-
-dan jika sesiapa ada full lirik 'jawab'/post kan ye- tq
-siapa tahu kumpulan nahwan nur dah berpecah jd kumplan ape?

1.
Rijal engkau kerah perjuangan
bersiaplah menuju medan
rijal tenagamu kerahkan
bersatu meningkatkan Islam

2.
di sini kita bertemu dan bermesra
menjalinkan ukhwah yg mulia
persaudaraan kita pupuk bersama
dlm menuju keredhaan Nya

di sinilah kita di kumpulkan
di bawah panji perjuangan Islam
dalam satu ukwah
dalam satu jamaah
bersama menuju keredaan Nya...

2.
bila nur melimpah di hati
cahaya subur kembali

selamat tinggal sahabatku
permergian ku hanya sementara...

3.
dunia tidak langsana embun yg dingin
tidak sedingin sang bayu pagi
dilanda gelisah tiada pedoman
menuju jalan Ilahi

wahai Tuhanku ku memohon keredhaan
terangilah kegelapan jiwa ini
pancarkanlah sinar pada hambamu
ku mohon ya Tuhanku

aku bagaikan sebutir pasir
yg lemah kerdil tidak bermaya
ya Tuhanku lindungilah diriku ini
.... (xigt dh



-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

zilal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 319
Posting: 317
Dari: btGajah~alorSetaq

Perak  


posticon Posting pada: 25-10-03 12:49


w`salam...

kalo kaze nak sume tuh...bleh taye pade sahabat┬▓ dr NahwanNur sendri....

feel free to join
NahwanNur

may be kaze bleh dptkan trus kaset@cd tuh dr deorg.... ade lagi kot stoknye

Bookmark and Share

    


  Member Information For zilalProfil   Hantar PM kepada zilal   Pergi ke zilal's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-10-03 07:19


ok
tq zilal

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

HeArtBroKenkiD
WARGA SETIA
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3385
Posting: 629
Dari: ╗ Anak Jati Kuala Lumpur @ MCIIUM ź
KualaLumpur  


posticon Posting pada: 26-10-03 11:05


Assalamualaikum..

Hehe.. kesian kaze. takpe.

NahwanNur sekarang pecah jadi kumpulan SaffOne. Dulu diorang guna nama NahwanNur, lepas tu Mustika, lepas tu SaffOne. Sekarang SaffOne dah ada 2 album.

Tapi apa┬▓ pun, nasyid┬▓ NahwanNur, TheZikr, NadaMurni, etc dulu masa ana sekolah rendah tu paling best kalau banding dengan nasyid┬▓ sekarang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For HeArtBroKenkiDProfil   Hantar PM kepada HeArtBroKenkiD   Quote dan BalasQuote

zilal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 319
Posting: 317
Dari: btGajah~alorSetaq

Perak  


posticon Posting pada: 26-10-03 20:33


sesame

betul kate HeArtBroKenkiD tu...tp skang NahwanNur aktif jugak...
kalo nak tau aktif tang mane join le NahwanNur jgn lupe teguq┬▓ laa zilal @ MarshMallow (kat NahwanNur) orait!

Semoga dpt membantu --> kaze cari kaset&cd tu sumer

Bookmark and Share

    


  Member Information For zilalProfil   Hantar PM kepada zilal   Pergi ke zilal's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 27-10-03 00:14


orait

-peminat nasyid lama-



'carilah hidayah Allah'
| kaze |

..||tiada yg lebih bermakna bg diri seorang hamba, melainkan keredhaan Allah terhadapnya. ya Allah redhailah kami||..

[ Posting ini telah di edit oleh: kaze pada 2003-10-27 00:16 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

matt_fairudz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4206
Posting: 106
Dari: ~~Universiti Sains Malaysia, Penang~~

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 30-10-03 22:05


kalau di penang saya tau la...
ader jual kat kedai kaset di komtar..
kalau takde pun.. dia boleh tolong orderkan...


Bookmark and Share

    


  Member Information For matt_fairudzProfil   Hantar PM kepada matt_fairudz   Quote dan BalasQuote

HeArtBroKenkiD
WARGA SETIA
Menyertai: 08.09.2003
Ahli No: 3385
Posting: 629
Dari: ╗ Anak Jati Kuala Lumpur @ MCIIUM ź
KualaLumpur  


posticon Posting pada: 01-11-03 23:23


oh REALLY???

Best nyerr!!
kalau sudi la boleh matt_fairudz tolong bagi ana info pasal itu Nahwan Nur punya album?
Kempunan tu, cari satu Malaysia la pulak.
Kat KL, Selangor & Kuantan,,, tak dpt cari.

Ana nak cari CD diorang.
info pasal harga, bila boleh dpt,, etc. thanks a bunch.

wassalam..


Bookmark and Share

    


  Member Information For HeArtBroKenkiDProfil   Hantar PM kepada HeArtBroKenkiD   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-11-03 00:31


Quote:

On 2003-10-21 14:15, kaze wrote:
3.
dunia tidak langsana embun yg dingin
tidak sedingin sang bayu pagi
dilanda gelisah tiada pedoman
menuju jalan Ilahi

wahai Tuhanku ku memohon keredhaan
terangilah kegelapan jiwa ini
pancarkanlah sinar pada hambamu
ku mohon ya Tuhanku

aku bagaikan sebutir pasir
yg lemah kerdil tidak bermaya
ya Tuhanku lindungilah diriku ini




ana suka betul nasyid ni.. tak silap ana dalam album Persada Nurani.. pernah juga survey kat kedai.. tak jumpa pun..

-ana pun peminat nasyid lama.. dari kecil membesar dengan nasyid..-

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

ustazmalaya
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 270
Posting: 62
Dari: -

Selangor  


posticon Posting pada: 02-11-03 23:40


Nahwan Nur..

hmm..

dari satu generasi, ke satu generasi..

Nahwan Nur

Mustika

Caliph

Saff One

Nahwan Nur masih lagi bernasyid..

malah terdapat lagu2 baru yang telah didendangkan..
dan dipertandingkan di Festival Nasyid Kebangsaan Peringkat Negeri Selangor
Mewakili Universiti Putra Malaysia

Alhamdulillah,
Mendapat tempat ke-tiga mengalahkan UKM

(detail story about this boleh tanya abg halim far east)

Lagu Baru:

Ikhlas

(chorus)
Ikhlas itu niat yang suci murni
Mengharapkan keredhaan Tuhan
Berlandaskan iman dan ketaqwaan

(solo)
Tiada siapa tahu
Niat yang ikhlas itu
Rahsia keagungan
Tuhan Yang Maha Kuasa

Tersingkap yang tersirat
Di sebalik ma'rifat
Hakikat kehambaan
Kesyukuran Atas segalanya

Tiada lagi kekelaman
Dalam hati yang ada cahaya keikhlasan
Kerana semuanya hanyalah keranaNya
Mengharapkan rahmat kasih sayangMu

ulang chorus

Tiada yang kupinta
Hanyalah cinta Allah
Dalam mengharungi
Mehnah duniawi

Berlandaskan akidah
Bertunjangkan syariah
Hakikat Islamiyah
Ke arah Ma'rifatullah

Tiada lagi kekelaman
Dalam hati yang ada cahaya keikhlasan
Kerana semuanya hanyalah keranaNya
Mengharapkan rahmat kasih sayangMu

ulang chorus...

Bersatu Bersama - mendapat tempat ke-3 Festival Nasyid Kebangsaan

Lailahaillallah..
Lailahaillallah..
Lailahaillallah..

Terdengar suara tangisan
Bergema di seluruh alam
Dari kota kehancuran

Pilu syahdu terasa
Derita terus melanda
Sengsara berpanjangan

Marilah kita bersama-sama
Tingkatkan iman teguhkan taqwa
Marilah kita bersatu tenaga
Bebaskan jiwa yang menderita

Mari bersatu bina keamanan
Mari bersama bina kedamaian
Dalam menuju satu impian
Dunia aman tanpa peperangan

(solo)
Hindarkanlah segala sengketa
Yang hanya merugikan
Hindarkan dari pemusuhan
Yang hanya membinasa

Eratkan perpaduan
Amalkan kerjasama
Sentiasa bergandingan
Tanpa mengira bangsa

Negara akan makmur
Damai dan sejahtera
Derita akan luntur
Sengsara akan musnah

Terbentuklah hidup yang bahagia
Aman dan harmoni selamanya
Jika kita semua berusaha
Bersatu Bersama selamnya

p/s - menaip sambil menyanyi untuk ingat semula...

statistik terkini Nahwan Nur

5 penyanyi vocal bersama beberapa back up
5 pemain muzik (percussion)

wassalam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ustazmalayaProfil   Hantar PM kepada ustazmalaya   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-11-03 00:33


ust malaya byk tahu ek, mesti antara org kuat gak ni

em nak tanya la. mana nak cari album terbaru & album yg saya cari (1st posting atas). saya duduk kat bandar baru bangi. d UPM ada jual ka?
::nak jual kat sabah (grau je)::

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

ustazmalaya
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 270
Posting: 62
Dari: -

Selangor  


posticon Posting pada: 03-11-03 00:51


album baru?
nahwan nur dah lama tak keluar album
kalau yang lama..
sila ke Laman Nahwan Nur tanya senior2 di sana

Nahwan Nur Generasi 1 -> Mustika -> Saff One
Nahwan Nur Generasi 2 -> Caliph
Nahwan Nur Generasi 3 -> Rawana (bakal terbit album - penerbit Yassin)
Nahwan Nur Generasi 4 -> yang ada sekarang

ustazmalaya banyak tahu?
hmm..
tanyalah rakan2 nahwan nur dalam forum ni,
siapa ustazmalaya dalam nahwan nur

MarshMallow = ni satu fakulti ni.. tanyelah dia

tambahan
Bersatu Bersama - Nahwan Nur

[ Posting ini telah di edit oleh: ustazmalaya pada 2003-11-03 01:31 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For ustazmalayaProfil   Hantar PM kepada ustazmalaya   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-11-03 00:17


- sya dah dgr lagu 'Bersatu Bersama'. ok
tu dah edit ke belum. lagu nak buat album or untuk perform je?

::sya dah cuba 2/3 kali register user kat nahwanur.com, apsal _error je ek. nama 'kaze' ni black list ke ::

webmaster nahwanur sape- cari dah kat web tu xda pun letak emel

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

ustazmalaya
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 270
Posting: 62
Dari: -

Selangor  


posticon Posting pada: 05-11-03 00:25


lagu yang disediakan adalah sebagai demo tape yang dihantar ke JAIS sebagai syarat penyertaan
kualiti agak kurang..

album, tak tahulah nak buat atau tidak..

webmaster nahwan nur.. kalau tak salah nick beluncaz, senior KNN dah lama tak kontek. semua sibuk dengan pelajaran

show kami sem ni pun cuma 1 sahaja, pertandingan 1, sepatutnya ada intervarsiti di UTM, namun banyak kali ditangguhkan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ustazmalayaProfil   Hantar PM kepada ustazmalaya   Quote dan BalasQuote

qalb
Warga 1 Bintang
Menyertai: 26.07.2003
Ahli No: 2619
Posting: 23
Dari: perlis ke johor

Selangor  


posticon Posting pada: 05-11-03 07:07


sekadar menjengah sebentar...& sedikit info +han

setahu ana nahwannur webteam...ade beberapa org..
maybe kaze bleh tanye senior yg ber'nick' beluncaz..selain dr tu imani juge...kalo ana x clap tetamu bleh anto sebrg pertanyaan kat forum maklumbalas...

.:ramai juge ye yg bertanye kan kaset2 evergreen NN.. :.

Bookmark and Share

    


  Member Information For qalbProfil   Hantar PM kepada qalb   Quote dan BalasQuote

qalb
Warga 1 Bintang
Menyertai: 26.07.2003
Ahli No: 2619
Posting: 23
Dari: perlis ke johor

Selangor  


posticon Posting pada: 05-11-03 07:14


assalammu'alaikum...

1st time dgr lagu "rijal engkau tunggak pe'juangan" didendangkan oleh abu along dm kaset sinar salam


Bookmark and Share

    


  Member Information For qalbProfil   Hantar PM kepada qalb   Quote dan BalasQuote

zilal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 319
Posting: 317
Dari: btGajah~alorSetaq

Perak  


posticon Posting pada: 08-11-03 16:59


Assalamualaikum wrt wbt,

emm...cane mr. kaze...dah dpt ape yg anta cari...?


p/s: lame tak nampak ustazmalaya di fakulti...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zilalProfil   Hantar PM kepada zilal   Pergi ke zilal's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-11-03 23:35


wsm wrt

zilal, xjumpa la
em, awak ada tak kaset tu?

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

zilal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 319
Posting: 317
Dari: btGajah~alorSetaq

Perak  


posticon Posting pada: 13-11-03 15:21


emm...
tak pe nnt saye tolong carikan...
kalo ader nnt saye inform kaze ye...
Selamat berpuasa!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For zilalProfil   Hantar PM kepada zilal   Pergi ke zilal's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 14-11-03 02:23


tq byk┬▓ zilal
-sya rindu sgt lagu┬▓ tu ceh

ok la
slm ramadhan

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

Halim_Fareast
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1297
Posting: 339
Dari: bandar baru bangi

iran  


posticon Posting pada: 14-11-03 08:51


tergerak hati nak menulis sama pengalaman di upm bersama nahwan nur dulu...

saya adalah salah sorg penggemar nasyid dalam era 80an dan 90an... time tu yg ada nadamurni, the zikr, al anwar, dan nahwan nur from upm... sebelum saya masuk upm memang dah dengar lagu2 nasyid dgn pakaian jubah berserban dan gunakan instumen percussion... bila wat live fuhh best oo... dulu tak de pakai minus one cd... tapi saya juga penggemar muzik2 rap, hip hop dan sebagainya...

pernah bila jadi junior kolej 5, upm, ada persmbahan band... tapi tuhan nak tunjuk jalan ... ada senior nahwan nur ajak join... jadi ajk, jadi solo masuk pertandingan, pernah bertemu fadzli far east di um, dia bawah uitam arau time tu johan....

pendek cite la ni saya still dgn nasyid disebabkan lebih cenderung utk mengutamakan dakwah melalui bakat yg dikurniakan TUhan ni....
menyentuh cerita kump caliph (junior dr mustika yg kini soff one) bila nak final year saya dan beberapa sahabat termasuk shairiman(ching ai) buat team utk teruskan perjuangan... sbb kelab nahwan nur ni klab nasyid upm tak leh bawa nama tu kat luar... tapi telah dikuburkan kerana ada yg terpaksa belajar jauh, bekerja dan berkahwin...

masa berlalu....
saya bertemu dgn ahli far east.... dan mengajak man.... lalu bertaut dlm 1 kumpulan... sehingga kini

saya masih ada lagi koleksi nahwan nur tu... tapi kalau nak saya ada nampak kat tingkat satu pkns shah alam ada jual kaset2 lama... nadamurni, d zikr dan expecially nahwan nur...

nahwan nur akan buat program konsert nasyid bersama kami dan soffone dan lawan bola dgn kami... tautan reunion knn yg memang di tunggu2kan!!
halim fadzli naim man faiez

Bookmark and Share

    


  Member Information For Halim_FareastProfil   Hantar PM kepada Halim_Fareast   Pergi ke Halim_Fareast's Website   Quote dan BalasQuote

ustazmalaya
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 270
Posting: 62
Dari: -

Selangor  


posticon Posting pada: 22-11-03 03:13


konsert lagi...
tangan ni kene senaman nak kasi kuat...
takut tak tergoncang kombinasi shaker dan tamborin..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ustazmalayaProfil   Hantar PM kepada ustazmalaya   Quote dan BalasQuote

mawarkasih
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 41
Posting: 519
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 22-11-03 09:04


lagu2 dia org semuanye best...........

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawarkasihProfil   Hantar PM kepada mawarkasih   Quote dan BalasQuote

Aswan
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 929
Posting: 25
Dari: Muka Bumi Allah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-03 09:38


A'kum...

kaze, Baru2 ni saya ada belek2 kaset nasyid kat kedai kaset nasyid tingkat bawah warta bandar baru bangi. Rasanya ader ternampak kaset tu.... Dlm kaset tu mmg byk lagu2 yg tak leh lupa. Zaman sek dulu byk lagu dlm kaset tu jadi pilihan.. NOSTALGIA.

Bookmark and Share

    


  Member Information For AswanProfil   Hantar PM kepada Aswan   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 23-11-03 03:29


Quote:
Baru2 ni saya ada belek2 kaset nasyid kat kedai kaset nasyid tingkat bawah warta bandar baru bangi. Rasanya ader ternampak kaset tu....



yeke, tq byk┬▓ aswan, esok saya cari, tp album Persada Nurani ada tak? sbb album tu la yg sya nak cari sgt.

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

zilal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 319
Posting: 317
Dari: btGajah~alorSetaq

Perak  


posticon Posting pada: 23-11-03 09:11




betol kate Aswan tu...
Last Thursday zilal pon jln┬▓ kat Warta tuh..ternampaklah kedai kaset...nak┬▓ diaorg pasang pulak lagu nasyid...terpanggil pulak nak pi belek┬▓.....(belek┬▓ je...tak de pitih dah nak angkut barang sebiji-dua ) banyak jugak kaset┬▓ lame jual kat situ...

p/s: dah pi beli ke blom...sdr kaze?

Bookmark and Share

    


  Member Information For zilalProfil   Hantar PM kepada zilal   Pergi ke zilal's Website   Quote dan BalasQuote

kaze
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4270
Posting: 1592
Dari: Tawau - Seri Kembangan

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 23-11-03 16:05





td sya dah pegi cari, tp yg ada koleksi lagu nahwannur-mustika-caliph-saffone-

tp album Persada Nurani tu tak nampak pun..

tak pela.

-----------------
kaze tech

Bookmark and Share

    


  Member Information For kazeProfil   Hantar PM kepada kaze   Pergi ke kaze's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
ę Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.125229 saat. Lajunya....