Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 09-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kayu yang bengkok tak dapat hasilkan bayang-bayang lurus
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 58
Ahli: 0
Jumlah: 58




  Yang Masuk Ke Sini
Martyr: 5 hari yang lalu
Muslim1987: 12 hari yang lalu


Isu dan Ehwal Semasa
Topik: Upin.....Ipin......


Carian Forum

Moderator: Administrator, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» Upin.....Ipin......

Please Mendaftar To Post


Oleh Upin.....Ipin......

muslim86
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.03.2004
Ahli No: 8040
Posting: 41
Dari: Khurasan

Johor  


posticon Posting pada: 13-11-08 15:50


Ana minat betul dengan upin dan ipin...
apa yang ana tau animasi ni menag award peringkat asia...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslim86Profil   Hantar PM kepada muslim86   Pergi ke muslim86's Website   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-11-08 16:08


Pada 13-11-08 15:50 , muslim86 posting:

!!! QUOTE !!!

Ana minat betul dengan upin dan ipin...
apa yang ana tau animasi ni menag award peringkat asia...


boleh tau award bagi kategori apa upin ipin menang......

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

shaf-a
Warga Rasmi
Menyertai: 13.11.2008
Ahli No: 35867
Posting: 19
Dari: kajang

malaysia  


posticon Posting pada: 14-11-08 15:18


erm..saya suka masa dia cakap 'betul..betul..betul..'huhu..kan??siapa sokong??eheh.. :lol:


-----------------
~shafafellaz~


Bookmark and Share

    


  Member Information For shaf-aProfil   Hantar PM kepada shaf-a   Quote dan BalasQuote

sedamai_muslimah
Warga Rasmi
Menyertai: 08.11.2008
Ahli No: 35795
Posting: 5
Dari: ~~~Di bawah Lembayung~~~

sierraleone  


posticon Posting pada: 14-11-08 16:10


memang bagus untuk anak-anak kecil tengok, pengajarannya lebih islamic berbanding animasi barat yang adakalanya entah apa-apa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sedamai_muslimahProfil   Hantar PM kepada sedamai_muslimah   Quote dan BalasQuote

Wuddah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2007
Ahli No: 29021
Posting: 508
Dari: Chenderong Balai

Perak  


posticon Posting pada: 14-11-08 17:24


Assalamualaikum..ana pun suka kartun ni..comel bila dia berceloteh..geram rasanya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For WuddahProfil   Hantar PM kepada Wuddah   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-11-08 17:31


Assalamualaikum...haah, hamba pun salah seorang peminat animasi Upin Ipin ni. Memang comel habis. ahakss... upin ipin menang award apa ye? Boleh tau?

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 14-11-08 21:27


bagi yang nak tahu serba serbi pasal upin dan ipin, bolehlah melayari laman web http://www.lescopaque.com/index.html


-----------------
Anehnya perjalanan masa. Tetapi lebih aneh manusia yang melalaikannya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

lebai_y2k
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 3792
Posting: 176
Dari: Pokok Sena

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-11-08 22:45


pada pandangan ana,ni merupakan revolusi baru dalam dunia animasi tempatan..sebabnya kalau kita tengok kualiti omej upin dan ipin ni berbanding animasi tempatan yang lain cukup berbeza..dulu selalu tengok katun,so suka membandingkan kualiti imejnya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For lebai_y2kProfil   Hantar PM kepada lebai_y2k   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.104377 saat. Lajunya....