Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Orang yang takut ditakluki pasti akan kalah
-- Napoleon Bonarpate

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 65
Ahli: 0
Jumlah: 65




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 60 hari yang lalu
the_brOtherz: 87 hari yang lalu


Peluang Pekerjaan
Topik: peluang kerjaya!!! mari lah sini..


Carian Forum

Moderator: Administrator, RuMaishaaa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Peluang Pekerjaan
    »» peluang kerjaya!!! mari lah sini..

Please Mendaftar To Post


Oleh peluang kerjaya!!! mari lah sini..

fhr_ms
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.09.2008
Ahli No: 34758
Posting: 74
Dari: JOHOR

Johor  


posticon Posting pada: 13-11-08 11:22


salam..
bagi kawan-kawan yang "job hunter", hehe :kelip: , boleh layari laman web ni..

http://www.gov.my/MyGov/BM/Misc/JobVacancy

banyak jawatan2 kosong dalam sektor kerajaan..
cuba lah..
semoga berjaya.. :kelip:


-----------------
DIA sentiasa bersama dirimu..('',)


Bookmark and Share

    


  Member Information For fhr_msProfil   Hantar PM kepada fhr_ms   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-11-08 11:28


Pada 13-11-08 11:22 , fhr_ms posting:

!!! QUOTE !!!

salam..
bagi kawan-kawan yang "job hunter", hehe :kelip: , boleh layari laman web ni..

http://www.gov.my/MyGov/BM/Misc/JobVacancy

banyak jawatan2 kosong dalam sektor kerajaan..
cuba lah..
semoga berjaya.. :kelip:




haaa apa lagi bagi yang tak bekerja tu....yang dah bekerja tapi nak mencuba pun dialu-alukan....

"bersama membebaskan diri dari kemiskinan"


-----------------
Permudahkan dan jangan menyukarkan,gembirakan dan jangan menyusahkan, bersepakat dan jangan berpecah belah.


Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

fhr_ms
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.09.2008
Ahli No: 34758
Posting: 74
Dari: JOHOR

Johor  


posticon Posting pada: 13-11-08 11:48


betul tu.. :kelip:


-----------------
DIA sentiasa bersama dirimu..('',)


Bookmark and Share

    


  Member Information For fhr_msProfil   Hantar PM kepada fhr_ms   Quote dan BalasQuote

fhr_ms
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.09.2008
Ahli No: 34758
Posting: 74
Dari: JOHOR

Johor  


posticon Posting pada: 13-11-08 11:56


lagi satu..
rajin2 lah tgk2 iklan jawatan kosong dalam paper..
terutama hari sabtu dan ahad..
terutama paper berita harian dan utusan malaysia..


untuk kerja-kerja swasta..
paper star..


-----------------
DIA sentiasa bersama dirimu..('',)


Bookmark and Share

    


  Member Information For fhr_msProfil   Hantar PM kepada fhr_ms   Quote dan BalasQuote

lailasuhaila
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.09.2008
Ahli No: 35134
Posting: 351
Dari: my heart...

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 14-11-08 17:36


terima kasih lah sebab bagi info ni........................

Bookmark and Share

    


  Member Information For lailasuhailaProfil   Hantar PM kepada lailasuhaila   Quote dan BalasQuote

shimaku
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34002
Posting: 783
Dari: ~Below Da Wind Go To KL~

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 14-11-08 17:43


:-) ala kita dah bekerja pun boleh juga rajin2 tengok peluang kerjaya yang lain...ye lah nak dapatkan kerja yang lebih baik. Tak salah kan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For shimakuProfil   Hantar PM kepada shimaku   Pergi ke shimaku's Website   Quote dan BalasQuote

akmalnajwa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.01.2008
Ahli No: 32188
Posting: 99

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-11-08 18:35


Pada 13-11-08 11:22 , fhr_ms posting:

!!! QUOTE !!!

salam..
bagi kawan-kawan yang "job hunter", hehe :kelip: , boleh layari laman web ni..

http://www.gov.my/MyGov/BM/Misc/JobVacancy

banyak jawatan2 kosong dalam sektor kerajaan..
cuba lah..
semoga berjaya.. :kelip:



yang ni pun boleh cuba juga

http://www.1k.com.my/


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For akmalnajwaProfil   Hantar PM kepada akmalnajwa   Pergi ke akmalnajwa's Website   Quote dan BalasQuote

fhr_ms
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.09.2008
Ahli No: 34758
Posting: 74
Dari: JOHOR

Johor  


posticon Posting pada: 25-11-08 08:34


lagi satu, kawan-kawan boleh juga layari laman web ni..

http://achemm.blogdrive.com


-----------------
DIA sentiasa bersama dirimu..('',)


Bookmark and Share

    


  Member Information For fhr_msProfil   Hantar PM kepada fhr_ms   Quote dan BalasQuote

Luqiem
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.08.2008
Ahli No: 34587
Posting: 155
Dari: Jerantut Ke Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 25-11-08 10:01


Assalamualaikum

Kepada mereka-mereka yang tengah cari apa-apa job kat luar sana... jangan bimbang.. rezeki kita tetap ada... yang penting banyakkan usaha...

rajin2 hanta resume tu kat mana-mana syarikat.. dan jangan pilih sangat kerja... tak apa biar kita mula dari bawah... insyaallah tak lama naik lah pangkat tu.. :-D

kalau nak cari yang betul-betul ada kaitan dengan course kita... hmmm .. payah juga tuuu kena bersaing lah... :berfikir:

saya nak kongsi dengan semua kawan-kawan... yang ni just nak cari pendapatan sampingan saja.. Tapi memang lumayan... saya da cuba dan berjaya.. Alhamdulillah ada juga rezeki saya... tapi kena konsisten...

jika kawan-kawan nak cuba dan nak cari duit poket.. boleh klik di bawah niiii.... ;-)

http://onlinejobhomebusines.blogspot.com/

http://onlinejobhomebusines.blogspot.com/

http://onlinejobhomebusines.blogspot.com/

------------------------------------------------------------------------
"Dunia Hanya Sementara, Akhirat Kekal Selama-Lamanya"


-----------------
Dunia Hanya Sementara, Akhirat Kekal Selama-Lamanya
http://www.luqiem.my-ads4bucks.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For LuqiemProfil   Hantar PM kepada Luqiem   Pergi ke Luqiem's Website   Quote dan BalasQuote

imni_1612
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34904
Posting: 336
Dari: Kuala Lumpur

Perak   avatar


posticon Posting pada: 25-11-08 12:04


imni nak tumpang tanyala..erm job ni kerja dengan swasta ke??:-?
imni belum try buka lagi semua web tu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For imni_1612Profil   Hantar PM kepada imni_1612   Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA SETIA
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22791
Posting: 987
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 25-11-08 14:59


agak menarik..sesiapa yang pernah mencuba boleh bagi feedback??

Bookmark and Share

    


  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

ikhwan5217
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.02.2006
Ahli No: 22999
Posting: 121
Dari: Pusat Islam Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-11-08 15:08


saya dah cuba...alhamdullillah dapat lah jugak... tapi tak lah banyak sangat sebab baru juga join... sehari dalam rm200....


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ikhwan5217Profil   Hantar PM kepada ikhwan5217   Pergi ke ikhwan5217's Website   Quote dan BalasQuote

farah_hanan
WARGA SETIA
Menyertai: 17.02.2006
Ahli No: 22791
Posting: 987
Dari: terengganu

malaysia  


posticon Posting pada: 25-11-08 17:32


Pada 25-11-08 15:08 , ikhwan5217 posting:

!!! QUOTE !!!

saya dah cuba...alhamdullillah dapat lah jugak... tapi tak lah banyak sangat sebab baru juga join... sehari dalam rm200....



mana buktinya?? minta belanja teh o ais pun tak mampu...heheheh


-----------------
My love commitment to myself, my family and my fellow men becomes me the courage and strength to face the challenges of life....


Bookmark and Share

    


  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

merpati
Warga Rasmi
Menyertai: 21.11.2008
Ahli No: 36005
Posting: 16
Dari: selangor, malaysia

Perak  


posticon Posting pada: 25-11-08 18:45


salam..

saya ahli baru.. erm ada job yang boleh buat dr rumah exp. key in data ke..

thanks for your help :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For merpatiProfil   Hantar PM kepada merpati   Quote dan BalasQuote

aimanshukri
Warga Rasmi
Menyertai: 06.09.2008
Ahli No: 34810
Posting: 17
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-11-08 10:58


Bagi job hunter kat kaw utara ini khas nya penang,ada pesta kerjaya kat PISA ( PENANG INTERNATIONAL SPORT ARENA )Relau pada 29 dan 30 hb ini,,(sebelah opis saya saja).Difaham kan ada lebih 5000 kekosongan jawatan dari pelbagai peringkat kelayakkan,,bukan iklan atau promosi ya tapi sekadar hebahan buat sahabat semua,,

Bookmark and Share

    


  Member Information For aimanshukriProfil   Hantar PM kepada aimanshukri   Quote dan BalasQuote

cahayakuiman
WARGA SETIA
Menyertai: 07.03.2006
Ahli No: 23268
Posting: 832

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-11-08 13:38


ada kerja kosong banyak tau kat

web ni

cubalah sebelum disember 2008 ni

www.anamuslim.com.my

cepat hantar resume! semoga berjaya..............

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahayakuimanProfil   Hantar PM kepada cahayakuiman   Pergi ke cahayakuiman's Website   Quote dan BalasQuote

ardani
WARGA SETIA
Menyertai: 24.06.2008
Ahli No: 33778
Posting: 451
Dari: queensland lake

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 27-11-08 15:28


salam..
try ni lakk..

www.elx.gov.my

www.allyhunt.com

good luck :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For ardaniProfil   Hantar PM kepada ardani   Quote dan BalasQuote

cahayakuiman
WARGA SETIA
Menyertai: 07.03.2006
Ahli No: 23268
Posting: 832

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-11-08 16:17


Pada 27-11-08 13:38 , cahayakuiman posting:

!!! QUOTE !!!

ada kerja kosong banyak tau kat

web ni

cubalah sebelum disember 2008 ni

www.anamuslim.com.my

cepat hantar resume! semoga berjaya..............




memang banyak kerja kosong sekarng ni kan..........


-----------------
kehidupan adalah sebuah perjalanan menuju sebuah kematian...yang hakiki lagi abadi.UJIan akan datang dan pergi sebagai tanda bukti keimanan.


Bookmark and Share

    


  Member Information For cahayakuimanProfil   Hantar PM kepada cahayakuiman   Pergi ke cahayakuiman's Website   Quote dan BalasQuote

merpati
Warga Rasmi
Menyertai: 21.11.2008
Ahli No: 36005
Posting: 16
Dari: selangor, malaysia

Perak  


posticon Posting pada: 27-11-08 18:31


iyer ke banyak kerja kosong...

bgtaula mana lagi..dapat direct laei bagus..
ELx tu macam show saja lebih..

selalu col dah ada org..padahal iklan baru sari keluar...

Bookmark and Share

    


  Member Information For merpatiProfil   Hantar PM kepada merpati   Quote dan BalasQuote

hasdim
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.11.2007
Ahli No: 31696
Posting: 53

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-11-08 18:39


salam.. minta tolong carikan jawatan kosong untuk mechanical engineering.

Bookmark and Share

    


  Member Information For hasdimProfil   Hantar PM kepada hasdim   Quote dan BalasQuote

cahayakuiman
WARGA SETIA
Menyertai: 07.03.2006
Ahli No: 23268
Posting: 832

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-11-08 06:41


Pada 27-11-08 18:31 , merpati posting:

!!! QUOTE !!!

iyer ke banyak kerja kosong...

bgtaula mana lagi..dapat direct laei bagus..
ELx tu macam show saja lebih..

selalu col dah ada org..padahal iklan baru sari keluar...


cuba try search kat sini banyak job goverment ..

malaysiancareer.com


-----------------
kehidupan adalah sebuah perjalanan menuju sebuah kematian...yang hakiki lagi abadi.UJIan akan datang dan pergi sebagai tanda bukti keimanan.


Bookmark and Share

    


  Member Information For cahayakuimanProfil   Hantar PM kepada cahayakuiman   Pergi ke cahayakuiman's Website   Quote dan BalasQuote

Luqiem
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.08.2008
Ahli No: 34587
Posting: 155
Dari: Jerantut Ke Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 28-11-08 10:37


Assalamualaikum

Cuba klik ni... :welcome:

http://www.feldaholdings.com/content.php?h=383

http://www.emedia.com.my/vacancy.php

http://www.mpkemaman.gov.my/warta/jwtnksg4.htm

http://www.moe.gov.my/tayang.php?laman=pemberitahuan&unit=utama&info=153&bahasa=my&mod=baca

http://www.mod.gov.my/index.php?option=com_content&task=view&id=375&Itemid=41

ectually, banyak lagi.. maybe next time... :-D

---------------------------------------
- Hmm.. nak tambah duit poket pun boleh juga :-D
klik saja...

http://onlinejobhomebusines.blogspot.com/
http://onlinejobhomebusines.blogspot.com/
http://onlinejobhomebusines.blogspot.com/
---------------------------------------

''Dunia Hanya Sementara, Akhirat Kekal Selama-lamanya"


-----------------
Dunia Hanya Sementara, Akhirat Kekal Selama-Lamanya
http://www.luqiem.my-ads4bucks.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For LuqiemProfil   Hantar PM kepada Luqiem   Pergi ke Luqiem's Website   Quote dan BalasQuote

ikhwanzm
Warga Rasmi
Menyertai: 06.10.2008
Ahli No: 35262
Posting: 9

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-11-08 11:41


ada sesiapa yang hendak bekerja di DHL (Cyberjaya) / IBM
boleh email kpda saya [email protected]

Mostly in IT related and need experience in IT at least 1 yr plus ...

:berfikir:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ikhwanzmProfil   Hantar PM kepada ikhwanzm   Quote dan BalasQuote

fhr_ms
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.09.2008
Ahli No: 34758
Posting: 74
Dari: JOHOR

Johor  


posticon Posting pada: 03-12-08 10:18


Jawatan Kosong Gred N41 di Institut Teknologi Maju, UPM




JAWATAN PEGAWAI TADBIR SAMBILAN/KONTRAK-GRED N41


Klasifikasi: Perkhidmatan Pentadbiran dan Sokongan

Kumpulan: Pengurusan dan Profesional

Gaji Sebulan: P1TI RM1,688.89



Bagi Lantikan Kontrak Elaun bulanan:


RM300.00 (Imbuhan Tetap Khidmat Awam)

RM250.00 (Imbuhan Tetap Perumahan)

RM300.00 (Bantuan Sara Hidup)


Syarat Lantikan

Ijazah Sarjana Muda yang diiktiraf oleh kerajaan dari mana-mana
Institusi Pengajian Tinggi Tempatan/Luar Negara dengan mendapat CGPA
3.0 ke atas.


Pemohon dikehendaki mendapat Kepujian atau Lulus matapelajaran Bahasa
Malaysia/Bahasa Melayu (termasuk lulus Ujian Lisan) pada peringkat
Sijil Pelajaran Malaysia atau kelulusan yang diiktiraf setaraf
dengannya oleh Kerajaan.


Syarat Tambahan: Kemahiran diperlukan dalam menggunakan
komputer(terutama dalam word dan excel).

CARA PERMOHONAN: Permohonan hendaklah dibuat atas Borang Permohonan
Jawatan yang boleh didapati dari:

Pejabat Am
Institut Teknologi Maju,
Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang

Borang Permohonan boleh didapati dari Pejabat Pendaftar, UPM
atau muat turun di alamat: http://www.admin.upm.edu.my


Tarikh tutup Permohonan tidak lewat daripada 5 Disember 2008.
Pertanyaan lanjut: Telefon Puan Norita Mohd. Yusof: 03 89467534
Pejabat Am Pengarah Intitut Teknologi Maju.


PERHATIAN:

1.            Permohonan yang tidak lengkap diisi atau lewat diterima
atau tidak mengikut peraturan memohon boleh menyebabkan permohonan
tidak akan dipertimbangkan.

2.            Hanya calon yang dipilih dalam penyaringan sahaja akan
dipanggil temuduga.

3.            Pemohon yang tidak menerima jawapan dalam tempoh tiga
(3) bulan dari tarikh tutup iklan adalah dianggap tidak berjaya.


Pejabat Am Pengarah
Institut Teknologi Maju, UPM


-----------------
DIA sentiasa bersama dirimu..('',)


Bookmark and Share

    


  Member Information For fhr_msProfil   Hantar PM kepada fhr_ms   Quote dan BalasQuote

fhr_ms
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.09.2008
Ahli No: 34758
Posting: 74
Dari: JOHOR

Johor  


posticon Posting pada: 03-12-08 10:20


Jawatan Kosong di Majlis Daerah Kinta Barat, Perak

PERMOHONAN ADALAH DIPELAWA DARIPADA WARGANEGARA MALAYSIA BERUMUR TIDAK KURANG DARI 18 TAHUN YANG BERKELAYAKAN UNTUK MENGISI KEKOSONGAN JAWATAN-JAWATAN BERIKUT, KEUTAMAAN AKAN DIBERI KEPADA RAKYAT NEGERI PERAK DARUL RIDZUAN.

1. PEGAWAI PERANCANG BANDAR DAN DESA J41
2. PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT F29
3. JURUTEKNIK J17
4. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) W17
5. PEMBANTU TADBIR (KESETIAUSAHAAN) N17
6. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) N17
7. PEMANDU KENDERAAN R3


PEMOHONAN:-
1. Semua permohonan hendaklah menggunakan Borang MDKB.BG1 yang boleh didapati dengan bayaran RM2.00 atau mengirim sampul surat beralamat sendiri berukuran 32cm tak 22cm berserta Wang Pos RM2.00 dan bersetem 50 sen kepada alamat seperti yang tercatat dibawah atau mengambil sendiri di
Jabatan Khidmat Pengurusan, Aras 1, Majlis
Daerah Kinta Barat, Jalan Haji Abdul Wahab, Batu Gajah.

2. Semua permohonan hendaklah disertakan dengan salinan Diploma/Sijil Persekolahan, surat beranak, kad pengenalan dan gambar berukuran passport.

3. Pegawai kerajaan yang sedang berkhidmat hendaklah mengemukakan permohonan melalui Ketua Jabatan selaras dengan Peraturan-Peraturan Pegawai Awam (Pelantikan, Kenaikan Pangkat dan Penamatan Perkhidmatan) 2005 dengan menyertakan salinan Penyata Perkhidmatan bertaip yang dikemaskini dan Laporan Prestasi Tahunan.

4. Alamat Permohonan:-
Borang permohonan yang lengkap diisi hendaklah dikemukakan kepada:
YANG DIPERTUA,
MAJLIS DAERAH KINTA BARAT,
JALAN HAJI ABDUL WAHAB,
31000 BATU GAJAH

Tarikh tutup permohonan pada atau sebelum: 22 Disember 2008


-----------------
DIA sentiasa bersama dirimu..('',)


Bookmark and Share

    


  Member Information For fhr_msProfil   Hantar PM kepada fhr_ms   Quote dan BalasQuote

fhr_ms
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.09.2008
Ahli No: 34758
Posting: 74
Dari: JOHOR

Johor  


posticon Posting pada: 03-12-08 10:21


Jawatan Kosong di Universiti Teknologi Petronas, Perak


Universiti Teknologi PETRONAS (UTP) is poised to play a signicant role in nurturing young minds to develop human capital and technology for the industries and the nation. In charting its path towards academic excellence, the university oers exciting challenges for academics and non-academics to pursue career advancement in their respective areas. We therefore invite qualied individuals with the passion and enthusiasm to nurture young people as well as in expanding the boundaries of knowledge and technology to join us.

1.ACADEMIC POSITIONS
2.MANAGEMENT AND SUPPORT STAFF POSITIONS

Interested applicants are invited to submit a complete
resume stating personal particulars, employment history
and academic qualications (including transcript)
together with supporting documents and a recent
passport-sized photograph (non-returnable) to:

Senior Manager
Human Resource Management & Administration
Universiti Teknologi PETRONAS
Bandar Seri Iskandar
31750 Tronoh, Perak Darul Ridzuan, Malaysia
Tel : 605-368 8000/8281/8294
Email : [email protected]
[email protected]

All applications will be treated with strictest condence.
Closing Date : 22 December 2008


-----------------
DIA sentiasa bersama dirimu..('',)


Bookmark and Share

    


  Member Information For fhr_msProfil   Hantar PM kepada fhr_ms   Quote dan BalasQuote

fhr_ms
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.09.2008
Ahli No: 34758
Posting: 74
Dari: JOHOR

Johor  


posticon Posting pada: 03-12-08 10:24


PUSAT PENDIDIKAN HIDAYAH BHD (525008-P)

SEKOLAH MENENGAH DAN SEKOLAH RENDAH ISLAM HIDAYAH

Kg. Sinaran Baru, Km 26 Jalan Johor Bahru, 81300 Skudai, Johor Darul Takzim

Tel:07-5574689, 07-5569932 Faks:07-5570882

Waktu pejabat: 8.00 pagi 5.00 petang (Isnin Jumaat)


IKLAN JAWATAN KOSONG


Jawatan kosong:



Sekolah Menengah Islam Hidayah (tarikh tutup : 12 Disember 2008)
1.    Guru Bahasa Inggeris

2.    Guru Komputer

3.    Guru Syariah (5 kekosongan)

4.    Guru Matematik

5.    Guru Sains/Biologi

6.    Guru Kemanusia/Sejarah/Geografi/

Kemahiran Hidup Bersepadu/Sivik (2 kekosongan)

7.    Guru Bahasa Arab (2 kekosongan)



Syarat dan kelayakan:

1.    Ijazah yang berkaitan.





Sekolah Rendah Islam Hidayah (tarikh tutup : 15 Disember 2008)
1.    Guru Bahasa Inggeris (2 kekosongan)

2.    Guru Syariah & Al-Quran (3 kekosongan)

3.    Guru Syariah & Bahasa Melayu (1 kekosongan)

4.    Guru Matematik (2 kekosongan)

                    

     Syarat dan kelayakan:

1.    Diploma yang berkaitan.



Jawatan Kosong di Pejabat Pentadbiran Sekolah Islam Hidayah.

Jawatan : Pembantu Perkeranian
Kelayakan : Warga Negara Malaysia
Beragama Islam sahaja
Berumur 18-35 tahun
Minimum SPM
Berpengetahuan Komputer
Pengalaman diberi keutamaan
Tarikh tutup : 15 December 2008




Syarat am calon:

Sentiasa menjaga solatnya
Mestilah menutup dan memahami batasan aurat
Bukanlah seorang perokok


Permohonan adalah dipelawa bagi sesiapa yang berkelayakan untuk memenuhi jawatan tersebut. Sila hantar resume anda berserta sijil-sijil yang berkaitan ke e-mail e-mail ini dilindungi dari spam, anda harus mengaktifkan JavaScript untuk melihatnya atau ke alamat seperti di atas sebelum atau pada tarikh yang dinyatakan. Sila tulis nama jawatan yang dipohon di dalam resume dan di sebelah kiri sampul surat. Untuk keterangan lanjut sila layari www.hidayah.edu.my


-----------------
DIA sentiasa bersama dirimu..('',)


Bookmark and Share

    


  Member Information For fhr_msProfil   Hantar PM kepada fhr_ms   Quote dan BalasQuote

fhr_ms
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.09.2008
Ahli No: 34758
Posting: 74
Dari: JOHOR

Johor  


posticon Posting pada: 04-12-08 08:38


Jobs Vacancy @ I I U M Pahang

Salam to Pahang Darul Makmur Citizen,
Lets apply jobs at International Islamic University
Malaysia at Pahang.Join today and apply online
at below links :-

http://www.iiu.edu.my/employment/job.shtml


-----------------
DIA sentiasa bersama dirimu..('',)


Bookmark and Share

    


  Member Information For fhr_msProfil   Hantar PM kepada fhr_ms   Quote dan BalasQuote

fhr_ms
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.09.2008
Ahli No: 34758
Posting: 74
Dari: JOHOR

Johor  


posticon Posting pada: 12-12-08 10:04


Jawatan Kosong di Kolej UNIKOP


JAWATAN
Pensyarah

JABATAN
Sains Komputer / Teknologi Pejabat
Pengurusan Perniagaan / Ekonomi
Perakaunan / Undang-undang
Sains (Fizik / Kimia / Biologi)
Agama (Bahasa Arab)
Pengurusan Pejabat
Matematik / Statistik
Bahasa Inggeris
Bahasa Melayu
Bahasa Mandarin


JAWATAN
Eksekutif / Eksekutif rendah / Setiausaha / Kerani

JABATAN
Pemasaran
Kewangan
Pentadbiran
Rekod Pelajar
Hal Ehwal Pelajar
Akademik


JAWATAN
Pembantu Makmal (Sains)

JABATAN
Sains


Sila sertakan bersama resume beserta gambar berukuran pasport, gaji sekarang dan gaji yang dipohon dan salinan sijil yang berkaitan.

Permohonan hendaklah dihantar terus ke email:-

[email protected]

atau surat

Bahagian Pentadbiran Kolej Unikop
Jalan 58/10, Taman Koperasi Polis Fasa 2
68100 Batu Caves Kuala Lumpur
(u.p : Unit Sumber Manusia)

Untuk keterangan lanjut sila hubungi :
pun. Norzafirah Suimi di talian 03-61867936


-----------------
DIA sentiasa bersama dirimu..('',)


Bookmark and Share

    


  Member Information For fhr_msProfil   Hantar PM kepada fhr_ms   Quote dan BalasQuote

fhr_ms
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.09.2008
Ahli No: 34758
Posting: 74
Dari: JOHOR

Johor  


posticon Posting pada: 12-12-08 10:05


Temuduga Pengambilan Guru MTT sesi 2009

Seiring dengan peningkatan jumlah pelajar, Ma'ahad Tahfiz wal Tarbiyyah Darul Iman (MTT) kini memerlukan tenaga pengajar yang berminat dan berkelayakan bagi matapelajaran - matapelajaran yang berikut:

1) Tahfiz

2) Bahasa Arab

3) Bahasa Melayu

4) Bahasa Inggeris

5) Sains

6) Matematik

7) Kemahiran Hidup Bersepadu (KHB)

Semua subjek adalah untuk peringkat menengah rendah dan menengah atas.



Kepada mereka yang berminat dijemput menghadiri temuduga yang akan diadakan sebagaimana berikut :

Tarikh: 21 Disember 2008

Masa : 9.00 pagi -3 petang

Tempat : Ma'ahad Tahfiz wal Tarbiyyah Darul Iman, Tok Jiring



Sebarang maklumat lanjut boleh menghubungi Pendaftar MTT atau datang ke pejabat MTT di



KM 14, Jalan Kelantan Tok Jiring
Kuala Terengganu
Terengganu
Malaysia
21060

Tel:
09 667 0102/ 6669550

e-mel:[email protected] yahoo.com+
http://mttdaruliman .com


-----------------
DIA sentiasa bersama dirimu..('',)


Bookmark and Share

    


  Member Information For fhr_msProfil   Hantar PM kepada fhr_ms   Quote dan BalasQuote

fhr_ms
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.09.2008
Ahli No: 34758
Posting: 74
Dari: JOHOR

Johor  


posticon Posting pada: 12-12-08 10:06


Kerjaya di Permodalan Nasional Berhad



Di PNB, kami gigih untuk mencapai kecemerlangan dan menilai prestasi kami berdasarkan tanda aras industri tempatan dan antarabangsa. Kami mengalu-alukan individu yang berminat untuk menyahut cabaran dalam meneruskan kesinambungan kecemerlangan PNB. Untuk peluang pekerjaan, sila hubungi :-

Ketua

Jabatan Operasi Sumber Manusia & Pentadbiran

Tingkat 35, Menara PNB

201-A Jalan Tun Razak

50400 Kuala Lumpur



Tel     : 60 (3) - 2050 5100

Faks : 60 (3) - 2050 5300


Email : [email protected]


-----------------
DIA sentiasa bersama dirimu..('',)


Bookmark and Share

    


  Member Information For fhr_msProfil   Hantar PM kepada fhr_ms   Quote dan BalasQuote

fhr_ms
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.09.2008
Ahli No: 34758
Posting: 74
Dari: JOHOR

Johor  


posticon Posting pada: 12-12-08 10:08


Kerjaya di Perbadanan Usahawan Nasional Berhad





Kami sentiasa mencari individu yang berbakat, komited dan boleh bekerja sebagai satu kumpulan. Sila hantarkan resume kepada :

Ketua, Jabatan Sumber Manusia dan Pentadbiran
PERBADANAN USAHAWAN NASIONAL BERHAD
Tingkat 10, Blok 1B
Plaza Sentral
Jalan Stesen Sentral 5
KL Sentral
50470 Kuala Lumpur

atau

E-mail : [email protected]


-----------------
DIA sentiasa bersama dirimu..('',)


Bookmark and Share

    


  Member Information For fhr_msProfil   Hantar PM kepada fhr_ms   Quote dan BalasQuote

solehen
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.08.2006
Ahli No: 25686
Posting: 90
Dari: sentul

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 25-12-08 23:55


banyak betul kerja kosong, ,yang mengangur apa lagi,,aplly lah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For solehenProfil   Hantar PM kepada solehen   Pergi ke solehen's Website   Quote dan BalasQuote

wafie
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15378
Posting: 517
Dari: Sabak Bernam Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-12-08 08:12


terima kasih atas info ini,saya sekarang pun tengah mencari peluang lain untuk kerja sektor kerajaan


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For wafieProfil   Hantar PM kepada wafie   Quote dan BalasQuote

wansham
Warga Rasmi
Menyertai: 15.02.2009
Ahli No: 37175
Posting: 4
Dari: bangi

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 15-02-09 16:27


siapa yang berminat nak kerja partime/sementara boleh hubungi saya.
Keutamaan kepada yang sedang menunggu result/cuti semester/menganggur.

[email protected]

Bookmark and Share

    


  Member Information For wanshamProfil   Hantar PM kepada wansham   Quote dan BalasQuote

merpati
Warga Rasmi
Menyertai: 21.11.2008
Ahli No: 36005
Posting: 16
Dari: selangor, malaysia

Perak  


posticon Posting pada: 18-02-09 19:37


Salam...

:) banyak sungguh kerja kosong l.year ..tahun ini macam mana agaknya ..
untuk org yang tinggi education nya maybe xterik sangat.tapi yang spm holder macam saya susah nya amat terasa.

anw sekarang saya terjerumus ke sektor akademik.rezeki tercampak ke bidang ini.walopun setakat kerani tapi rasa cinta sungguh pada bidang ini :)

tapi nak cari tempat lain lah.ada yang tak kena disini...frust sangat!

harap-harap sesiapa tau mana kolej kat petaling jaya or ipoh yang kosong please share info :)

thank you

Bookmark and Share

    


  Member Information For merpatiProfil   Hantar PM kepada merpati   Quote dan BalasQuote

wansham
Warga Rasmi
Menyertai: 15.02.2009
Ahli No: 37175
Posting: 4
Dari: bangi

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 19-02-09 07:46


Guru Tahfiz Perempuan Diperlukan (Separuh masa)...

Sesiapa yang berminat sila hubungi saya . email [email protected].

Waktu kelas/mengajar: 3.30 petang - 9.00 mlm
Tempat : Pusat Tahfiz (separuh masa-kaedah Masjid Haram) ,Kota Bharu
Gaji : RM 600/bulan.(boleh dirunding jika berpengalaman)

Bookmark and Share

    


  Member Information For wanshamProfil   Hantar PM kepada wansham   Quote dan BalasQuote

n_luvdaone
Warga Rasmi
Menyertai: 24.02.2009
Ahli No: 37287
Posting: 1

blank   avatar


posticon Posting pada: 24-02-09 22:49


assalamualaikum..
saya memerlukan info dr member2 forum mengenai sebarang kerja berkenaan dengan research assistant.
sekiranya ada info sila email saya.. [email protected]
thanks for your time

Bookmark and Share

    


  Member Information For n_luvdaoneProfil   Hantar PM kepada n_luvdaone   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.120882 saat. Lajunya....