Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-11-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bila kita terlalu sibuk memikirkan kedudukan diri; kita lupa tanggung jawab kita yang sebenar
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 73
Ahli: 0
Jumlah: 73




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 22 jam, 28 minit yang lalu


Jejak Dapur
Topik: Jom Makan Makan


Carian Forum

Moderator: Administrator, anis_zulaikha
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Dapur
    »» Jom Makan Makan

Please Mendaftar To Post


Oleh Jom Makan Makan

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 04-11-08 11:12


hehehe... mari kita up gambar makanČ...
biasanya kami kalau pergi makanČ tempat yang menarik..kami bawa kamera..ambil gambar... kengkadang masak kat rumah yang menarik pun kami ambil gambar...

ok ni lah sebagai pembukaan

ni menu kami makan kat taman mayang, kelana jaya. nama kedai tu kedai william.. hehehehhe..

uucp://img112.imageshack.us/img112/5121/img1529ap0.jpg

ni nama dia onion ring dengan cheese goreng : RM 20.00

uucp://img247.imageshack.us/img247/36/img1535gs8.jpg
ni pulak arabeta seafood (ada udang biasa dalam 7 8 ekor + udang galah sekor + sotong banyak juga lah + pepahat 2 3 ekor + kepah 2 3 ekor + siput scallop 7 8 ekor : siput ni kat Australia member kata rega dia AUD5.00) harga RM 30.00... yummyyyyy

uucp://img247.imageshack.us/img247/848/img1537ul7.jpg
ni meatball lasagna.. meatball tu 4 biji..dalam meatball yang besar bola pingpong ada cheese lagi... heheheheh... harga tak silap dalam RM 20.00

nanti saya upkan lagi gambar lagi ye

so kawan-kawan lain..kalau ada menu lain silalah up kan gambar untuk dikongsi bersama..


-----------------
http://sukatolong.wordpress.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 04-11-08 11:24


ha yang ni pula Malee Char Kwey Tiaw
lokasi di Jalan malinja, Setapak (dekat dengan TAR Kolej)

uucp://img79.imageshack.us/img79/6986/maliey8.jpg

pinggan kecik : RM 3.50


-----------------
http://sukatolong.wordpress.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 04-11-08 11:37


ok ni kat kedai william tu lagi...

uucp://img57.imageshack.us/img57/9564/46253240fs9.jpg

sphagetti carbonara with meat ball : RM 15 ke RM 20 entah

uucp://img91.imageshack.us/img91/8386/96835098sw8.jpg

ha yang ni mixed grill (ayam + kambing + lembu + sausage + dan memacam lagi apa entah + mashed potatoe) = RM 30.00 kalau tambah itik RM 40.00

uucp://img502.imageshack.us/img502/5143/84977133zw0.jpg

ribena blended + longan dengan honey dew + laici : RM 3.00 setiap satu

uucp://img255.imageshack.us/img255/8223/img1491xj7.jpg

ni nasi goreng ketam : ada soft shell crab 4 ekor + udang 10 ekor + sotong : RM 20.00

nota kaki : yang makanan semua tu kuantitinya boleh dimakan oleh dua hingga tiga orang


-----------------
http://sukatolong.wordpress.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 04-11-08 12:32


amboi rdwira.. sakan meletak gambar.. nasib baik hamba dah kenyang.. huhu
cuba letak gambar dessert pula.. mesti sedap saja bila tengok.. saya ada gambar dessert colorful tapi tak tau simpan mana lagi.. kalau tak,boleh kongsi gambar..

Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-11-08 12:36


kat man temapt best makan untuk weeding aniversary....siapa ada cadangan..saya tak berapa tahu lah tempat makan sedap area kl ni..


-----------------
Permudahkan dan jangan menyukarkan,gembirakan dan jangan menyusahkan, bersepakat dan jangan berpecah belah.


Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 04-11-08 12:52


Pada 04-11-08 12:36 , zulman posting:

!!! QUOTE !!!

kat man temapt best makan untuk weeding aniversary....siapa ada cadangan..saya tak berapa tahu lah tempat makan sedap area kl ni..



erm,semalam untuk birthday ana,abang bawa dinner kat Restoran Berputar Seri Angkasa..cubalah..


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-11-08 13:05


Pada 04-11-08 12:36 , zulman posting:

!!! QUOTE !!!

kat man temapt best makan untuk weeding aniversary....siapa ada cadangan..saya tak berapa tahu lah tempat makan sedap area kl ni..



kalau makan tengah hari,,memang selalu makan kat arae2 taman tenaga...huhuu..tapi kalau untuk makan mlm,,,,masuk sama-sama...makan kat rumah,,,buat candle nite dinner
hehhehe



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-11-08 13:08


ni biasa yang kita nampak,,tapi rasanya,,,mak oiii,,,meleleh poit...kat area kl ni ada tak restoren bagi pulut kuning???


/



yang ni pula...faham-faham lah...huhuhuhu

/



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 04-11-08 13:11


umar.. Kalau nak masak lemak cili api..daging salai...dan segala berasaskan masak lemak cili api ni ...boleh pergi ke desa pandan.. RESTORAN ROSE 911.. dekat dengan masjid desa pandan..perghhhhh

Bookmark and Share

    


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

adieq85
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.08.2008
Ahli No: 34673
Posting: 358
Dari: dari Kuantan merantau ke Bangi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 04-11-08 13:16


:-D uit rdwira..banyaknya gambar makanan..kalau makanan tu boleh bercakap.confirm dia bangga gila orang ambil gambar dia..ish..buat saya terliur lah pulak..ambil gambar tu pun menarik..nampak makanan tu jadi macam best sangat..tiba-tiba saja tekak ni mengidam lah pulak.. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For adieq85Profil   Hantar PM kepada adieq85   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-11-08 13:20


Pada 04-11-08 13:11 , rdwira posting:

!!! QUOTE !!!

umar.. Kalau nak masak lemak cili api..daging salai...dan segala berasaskan masak lemak cili api ni ...boleh pergi ke desa pandan.. RESTORAN ROSE 911.. dekat dengan masjid desa pandan..perghhhhh



betul ke bang?ni nak pergi cari ni,,sebelum ni saya pergi taman tenaga saja,,,da terliur da ni...sekarang buka tak restoren tu?kejap lagi nak pergi ni...



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

wafa_mawaddah
WARGA SETIA
Menyertai: 10.10.2003
Ahli No: 4175
Posting: 845
Dari: mardhatillah

Johor   avatar


posticon Posting pada: 04-11-08 13:25


wahai rdwira............
boleh tak bagi ALAMAT kedai william tu...
terliur lah....
sedap2 belaka...
harga pun boleh tahan...
hm.....nak ALAMAT kedai tu tau........
syukran...

Bookmark and Share

    


  Member Information For wafa_mawaddahProfil   Hantar PM kepada wafa_mawaddah   Pergi ke wafa_mawaddah's Website   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 04-11-08 13:39


umar... erm kalau pergi waktu sekarang ni dapat serpihan sajalah..hehehheh

Kalau nak pergi kedai tu...pergi dalam pukul 11 pagi...sampai pukul 3 petang(time ni ujung2 sajalah tinggal)

sangat di recommended kalau yang minat masak lemak cili api....

Bookmark and Share

    


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

Haslan
WARGA SETIA
Menyertai: 06.09.2004
Ahli No: 10945
Posting: 402
Dari: banting

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-11-08 13:48


aduh laparla pulak perut ni...berbunyik2 dah...huhuhuhu

mengugat selera ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For HaslanProfil   Hantar PM kepada Haslan   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 04-11-08 14:28


Pada 04-11-08 13:39 , rdwira posting:

!!! QUOTE !!!

umar... erm kalau pergi waktu sekarang ni dapat serpihan sajalah..hehehheh

Kalau nak pergi kedai tu...pergi dalam pukul 11 pagi...sampai pukul 3 petang(time ni ujung2 sajalah tinggal)

sangat di recommended kalau yang minat masak lemak cili api....



huhuhuhu,,,,,,,tak ada rezeki........sebab kat opis,,org order pizza..belasah saja lah,,,tengok lah sok,kalau ada rezeki,,sok akan ku jejak....



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 05-11-08 11:43


ya umar..... macamana hari ini ?? pergi ke tak ke ROSE 911

Bookmark and Share

    


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 05-11-08 11:58


Menu : Ayam Penyek
Lokasi : Banafe Cafe, Jalan dato' abdullah tahir, JB
berhampiran metropolis tower, depan hotel new york.

uucp://img208.imageshack.us/img208/4663/img1142ng3.jpg


-----------------
http://sukatolong.wordpress.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

intifada08
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.08.2008
Ahli No: 34648
Posting: 52
Dari: Kedah

armenia  


posticon Posting pada: 05-11-08 12:08


kedai william tu muslim ke non muslim?

Bookmark and Share

    


  Member Information For intifada08Profil   Hantar PM kepada intifada08   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 05-11-08 12:26


muslim convert. tukang masak semua melayu

Bookmark and Share

    


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 05-11-08 12:37


Sorry off topik sat..

teringin lah nak makan nasik kenduri..huhuhu
sapa ada buat knduri jangan lupa jemput.. :kelip:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 05-11-08 12:41


pun kasih... mari mai kenduri kawin adik saya... 29/11/08...di melaka mari..mari...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 05-11-08 13:03


Pada 05-11-08 11:43 , rdwira posting:

!!! QUOTE !!!

ya umar..... macamana hari ini ?? pergi ke tak ke ROSE 911


tak dapat lagi lah nak pergi bang,,,,keyang pula hari ni..ada org bagi bihun tadi,,huhu,,,buka posting,,baru teringat rostoren tu...huhuhu



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

lailasuhaila
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.09.2008
Ahli No: 35134
Posting: 351
Dari: my heart...

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 05-11-08 15:58


nampak macam sedap saja...nak try lahh..perut da mula berdangdut2...hihihihihihi

Bookmark and Share

    


  Member Information For lailasuhailaProfil   Hantar PM kepada lailasuhaila   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 05-11-08 16:35


Assalamualaikum
mak aih..makanan... :terliur: dalam kita menikmati pelbagai hidangan yang menyelerakan, teringat bagaimana dengan sedara mara kita kat tempat yang susah tu..hmm.. :-(

macam mana dengan yang ni ye..
http://www.ukhwah.com/viewtopic.php?topic=30570&forum=76



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 05-11-08 17:08


alamak incik TT...tak pasan tajuk tu....dah lama sepi tajuk tu..macam dah berat saja pula... so dibuka tajuk baru...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

ZuLLgp
Warga 2 Bintang
Menyertai: 01.06.2008
Ahli No: 33592
Posting: 45
Dari: B.M

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 05-11-08 17:11


wah....tengok macam sedap2 semua mkanan.......tapi jauh lah...nak pergi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ZuLLgpProfil   Hantar PM kepada ZuLLgp   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-11-08 19:15


Pada 04-11-08 12:52 , sufti_ilham posting:

!!! QUOTE !!!


erm,semalam untuk birthday ana,abang bawa dinner kat Restoran Berputar Seri Angkasa..cubalah..

tak tahu lah nak cakap sedap ke tidak..pada ana biasa saja... abang ana belanje kat sana time mother's day...

ada satu tempat ni pun best juga..name dia Chiangmai Thai Seafood Restaurant kat Sg Buloh

tapi jangan order TOM YAM...tomyam dia xsedap..tapi tak tahu lah agaknya antum suka... tapi yang paling sedap..ikan masak 3rase... harga pun ok..xmahal sangat...ana belanje family ana time birthday mak...untuk 7 org xsampai rm200 pun...


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-11-08 19:26


Huhu...tengah lapaq ni..makin lapaq lah pula... :-(


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-11-08 19:31


macam sedap saja restoran wiliam itu.. rdwira restoran itu malay ke mat saleh uh.. ada cop halal ke.. huhu.... tapi memang sedap ah.. lgla ada cheese... :terliur: :terliur: :terliur: :terliur: :terliur:


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

shimaku
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34002
Posting: 783
Dari: ~Below Da Wind Go To KL~

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-11-08 22:38


wah rdwira suka ambil gambar makanan ye...semua nak d ambil..
kalau saya pula suka ambil gambar serangga...tak kira apa jenis serangga..terutamanya spesis semut...comel...

Bookmark and Share

    


  Member Information For shimakuProfil   Hantar PM kepada shimaku   Pergi ke shimaku's Website   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 07-11-08 10:53


ulangtahun ke 11 secret recipe...sapa berminat boleh lah serbu



uucp://img136.imageshack.us/img136/5778/secrethh5.jpg


-----------------
http://sukatolong.wordpress.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-11-08 10:58


emmm...terliurnya tengok gambar makanan tu....:P

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

imni_1612
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34904
Posting: 336
Dari: Kuala Lumpur

Perak   avatar


posticon Posting pada: 07-11-08 12:42


:welcome:ya allah bersyukur nya hidup kat malaysia yang makannya melimpah ruah dan enak2 belaka..:terliur:

Bookmark and Share

    


  Member Information For imni_1612Profil   Hantar PM kepada imni_1612   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 14-11-08 21:22


lokasi : santai cafe...bandar sri permaisuri
suasana eksklusif...harga standard warung...
owner tak silap ex husband noraniza idris


uucp://i230.photobucket.com/albums/ee68/ardiwira/IMG_1078.jpg

bandung special

uucp://i230.photobucket.com/albums/ee68/ardiwira/IMG_1083.jpg

sizzling mee

uucp://i230.photobucket.com/albums/ee68/ardiwira/IMG_1081.jpg
paprik


-----------------
http://sukatolong.wordpress.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 14-11-08 21:25


kway teow di masak senirik..... yummyyyyyy

uucp://i230.photobucket.com/albums/ee68/ardiwira/kwayteow2.jpg


ni pula mee goreng...warghhh...meletopppp

uucp://i230.photobucket.com/albums/ee68/ardiwira/kwayteow.jpg


-----------------
http://sukatolong.wordpress.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 14-11-08 23:48


macam best pula bandung special tu... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 18-11-08 10:51


erm..baru pergi lagi minggu lepas...15/11 ke william dengan member dr portal lain... nanti lah kalau rajin akan di up kan gambar menu

Bookmark and Share

    


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

Putri_Cahaya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2006
Ahli No: 24825
Posting: 335

malaysia  


posticon Posting pada: 18-11-08 12:11


sedapnya mee bandung special tu.. iskk... bestnya!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For Putri_CahayaProfil   Hantar PM kepada Putri_Cahaya   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 18-11-08 12:27


Pada 18-11-08 12:11 , Putri_Cahaya posting:

!!! QUOTE !!!

sedapnya mee bandung special tu.. iskk... bestnya!!!!



PC,,,aii,,,semuanya best ye...makan semuanya best,,,,,,diet,,diet,,diet...



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

rdwira
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2007
Ahli No: 31169
Posting: 999
Dari: KL

uganda   avatar


posticon Posting pada: 18-11-08 12:44


Pada 18-11-08 12:11 , Putri_Cahaya posting:

!!! QUOTE !!!

sedapnya mee bandung special tu.. iskk... bestnya!!!!


mana mee bandung ?? air bandung ada lah..kekekkekek


-----------------
http://sukatolong.wordpress.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For rdwiraProfil   Hantar PM kepada rdwira   Quote dan BalasQuote

ardani
WARGA SETIA
Menyertai: 24.06.2008
Ahli No: 33778
Posting: 451
Dari: queensland lake

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 18-11-08 12:48


makin lapar lah tengok semua 2

Bookmark and Share

    


  Member Information For ardaniProfil   Hantar PM kepada ardani   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 18-11-08 12:50


Pada 18-11-08 12:44 , rdwira posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 18-11-08 12:11 , Putri_Cahaya posting:

!!! QUOTE !!!

sedapnya mee bandung special tu.. iskk... bestnya!!!!


mana mee bandung ?? air bandung ada lah..kekekkekek




bro,,,,hahahahhaa......saya pun nak gelak ni,....tapi fikir kenal putri cahaya tu,,tak apa lah....hahhahaha :lucu: ......

tak baik bang gelakkan dia,,,dia suka mee bandung...heheheh...


p/s;kejap lagi saya kan marah ni,,



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.118061 saat. Lajunya....