Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 04-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
If we don't succeed, we run the risk of failure
-- Dan Quayle

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 76
Ahli: 0
Jumlah: 76




  Yang Masuk Ke Sini
Martyr: 23 jam, 32 minit yang lalu
Muslim1987: 7 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: siapa kat sini anak yatim piatu?


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» siapa kat sini anak yatim piatu?

Please Mendaftar To Post


Oleh siapa kat sini anak yatim piatu?

sofya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.06.2007
Ahli No: 30381
Posting: 156
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-11-08 15:28


salam...

siapa kat sini anak yatim piatu or pernah dibesarkan di mana-mana rumah anak yatim?

Bookmark and Share

    


  Member Information For sofyaProfil   Hantar PM kepada sofya   Quote dan BalasQuote

Wawa_83
WARGA SETIA
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13173
Posting: 817
Dari: SeLaNgOR - My LoVeLy with ALLAH's LoVe..!

Selangor  


posticon Posting pada: 01-11-08 20:16


menarik ni .. Wawa pun teringin nak tahu macam mana prasaan yatim piatu sebenarnya..?? Masa Sekolah Menengah, Wawa dan kawan-kawan (budak-budak Tomboy) selalu lepak kat asrama anak yatim sebab 1 of our klik anak yatim.. Dia ada cerita, makan tak sedapa tapi bila ada tetamu datang, baru lah dapat makan Ayam, daging .. Hm .. kasihan juga.. kami selalu bawa dia 'lari' tidur kat rumah Wawa sampai kena marah dengan Warden dia .. :-( Aduh .. nakal sunggguh Wawa ni dulu-dulu ..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Wawa_83Profil   Hantar PM kepada Wawa_83   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 01-11-08 22:47


Assalamualaikum
juga bukan anak yatim dan piatu, apatah lagi mak dan ayah saya tidak bernama yatim mahupun piatu.... :-P

tapi, pernah ada sahabat baik sewaktu form 3...anak yatim piatu..berbeza daripada yang biasa didengari...dialah orang paling best saya pernah jumpa time tu..tak ada pun menggambarkan ciri seorang anak yatim piatu...

ingat lagi, nama dia ialah Muhammad Hilmi bin Kassim...
rindunya nak jumpa dia... :-(



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

sofya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.06.2007
Ahli No: 30381
Posting: 156
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-11-08 23:03


salam...

alhamdulillah semua warga ukhwah.com masih lagi ada ibu or ayah...

usahalah untuk memberi kebahgiakan pada hjg2 kehidupan mereka yang pasti tak lama lagi kat dunia ni...

untuk mereka yang tak ada salah seorang 2...doa kalian pasti menjadi 1 penantian...

selalunya bila mak ayah kita dah tua ni,mereka dah tak perlukan anak yang bijak...yang pandai...yang cantik..yang handsome...yang kaya..hehe
tapi anak yang selalu bagi perhatian kat mereka...

slalu2 lah tel mak ayah..tanya khabar... kadang-kadang cuma dengan tel pun boleh buat mak ayah kita bangga...

org tanya..siapa tel 2?
anak aku...anak2 aku memang selalu tel...

mungkin 2 pun 1 kepuasan pada dia...

moga kita menjadi anak yang soleh solehah...
dan dapat anak soleh solehah juga...



:-D :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For sofyaProfil   Hantar PM kepada sofya   Quote dan BalasQuote

sofya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.06.2007
Ahli No: 30381
Posting: 156
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-11-08 23:09


Pada 01-11-08 20:16 , Wawa_83 posting:

!!! QUOTE !!!

menarik ni .. Wawa pun teringin nak tahu macam mana prasaan yatim piatu sebenarnya..?? Masa Sekolah Menengah, Wawa dan kawan-kawan (budak-budak Tomboy) selalu lepak kat asrama anak yatim sebab 1 of our klik anak yatim.. Dia ada cerita, makan tak sedapa tapi bila ada tetamu datang, baru lah dapat makan Ayam, daging .. Hm .. kasihan juga.. kami selalu bawa dia 'lari' tidur kat rumah Wawa sampai kena marah dengan Warden dia .. :-( Aduh .. nakal sunggguh Wawa ni dulu-dulu ..


erm... masa study dulu ada kawan yang kehilangan mak ayah serentak...kami yang dengar ni yang sedih tak terkata...udah lah anak bongsu...
dia nampak macam tenang tapi entahlah....mungkin tak dapat nak digambarkan dengan prasaan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sofyaProfil   Hantar PM kepada sofya   Quote dan BalasQuote

sofya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.06.2007
Ahli No: 30381
Posting: 156
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-11-08 23:15


Pada 01-11-08 22:47 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
juga bukan anak yatim dan piatu, apatah lagi mak dan ayah saya tidak bernama yatim mahupun piatu.... :-P

tapi, pernah ada sahabat baik sewaktu form 3...anak yatim piatu..berbeza daripada yang biasa didengari...dialah orang paling best saya pernah jumpa time tu..tak ada pun menggambarkan ciri seorang anak yatim piatu...

ingat lagi, nama dia ialah Muhammad Hilmi bin Kassim...
rindunya nak jumpa dia... :-(



ada juga kawan masa sek rendah dulu,darjah 2 kalau tak silap saya...nama dia siti marziah..mak dia tak ada masa dia kecil lagi..ayah dia tak pasti pulak..

kasihan tengok dia.... :-(

Bookmark and Share

    


  Member Information For sofyaProfil   Hantar PM kepada sofya   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.094679 saat. Lajunya....