Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 15-05-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika kita berasa diri kita tinggi, pandanglah ke atas; jika kita berasa diri kita rendah, pandanglah ke bawah
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 78
Ahli: 0
Jumlah: 78




  Yang Masuk Ke Sini
muslimiman: 5 hari yang lalu
ucu_nuriman: 9 hari yang lalu


Komputer dan IT
Topik: kepentingan


Carian Forum

Moderator: Administrator, ibnuyahya
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Komputer dan IT
    »» kepentingan

Please Mendaftar To Post


Oleh kepentingan

haffiss86
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.10.2008
Ahli No: 35488
Posting: 24
Dari: pendang

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 21-10-08 18:51


kepentingan teknologi mklumat kepada remaja-remaja......???
kajian kekerapan siswa-siswi mengunakan libry dalam satu minggu.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For haffiss86Profil   Hantar PM kepada haffiss86   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 21-10-08 21:35


semenjak teman duduk UKM ni, baru sekali masuk Perpustakaan. Insyaallah teman akan selalu pergi perpustakaan nanti. Teman baru daftar ahli perpustakaan UKM, lepas ni senang nak cari maklumat.

Dulu masa belajar kat UPM, ada juga pergi Perpustakaan. Kenangan teman di Perpustakaan UPM, kena sound dengan Pustakawan kerene masuk kawasan larangan, iaitu kawasan maklumat research dan tesis. Dia kata pelajar yang tak berkenaan tak boleh masuk, maklumlah teman masa tu sem baru lagi. Mungkin ingat teman nak curi hakcipta agaknya


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

bintanghati2008
Warga 4 Bintang
Menyertai: 24.07.2008
Ahli No: 34147
Posting: 217
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 22-10-08 10:24


assalammualaikum

saya selalu pergi libry masa belajo dulu. senang untuk mencari maklumat dan tenang untuk study. tak banyak gangguan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For bintanghati2008Profil   Hantar PM kepada bintanghati2008   Quote dan BalasQuote

haffiss86
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.10.2008
Ahli No: 35488
Posting: 24
Dari: pendang

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-10-08 15:14


salam......

alhamdulilah....teruskan usaha sahabat dari darussalam...dan kuantan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For haffiss86Profil   Hantar PM kepada haffiss86   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 30-10-08 16:51


erm..saya ni antara student paling kerap p libry satu tika dulu masa zman belajo..lagi-lagi masa sem akhir..hehe..rasa macam tak mahu bpisah dengan PTSL saja..hehe..tak lah..masa tu actly sibuk dengan tesis..asik2 cari bahan dan buku..uhu..kadg2 dok libry dr pagi sampai petang..tak pun dr petang sampai mlm..alhasilmnya tesis dapat A...hmm..rundunyer...............................

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

haffiss86
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.10.2008
Ahli No: 35488
Posting: 24
Dari: pendang

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-11-08 15:15


saya pun sekarang kerap menggunakan libry.....iyalah nak siapkan assgment....selain tu untuk buat smart grp dengan kawan-kawan....

hampir 80% buku2 kat libry kuin ni kitab2 dalam bahasa arab....assgment pun bahasa arab.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For haffiss86Profil   Hantar PM kepada haffiss86   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.087168 saat. Lajunya....