Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 01-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya.
-- al-Baqarah: 286

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 50
Ahli: 0
Jumlah: 50




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 4 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: student utm mari kumpul ramai-ramai


Carian Forum

Moderator: Administrator, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» student utm mari kumpul ramai-ramai

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh student utm mari kumpul ramai-ramai

budakinsaf
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 596
Posting: 111
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 20-05-03 10:45


assalamualaikum...
sape student utm? tak kira la skudai atau semarak.mari kita gamatkan suasana kat sini.saya student utm skudai.tahun 3 course science computer.sekarang tgh praktikal kat kl.ok la...jom ramai-ramai.

Bookmark and Share

    


  Member Information For budakinsafProfil   Hantar PM kepada budakinsaf   Quote dan BalasQuote

usamah_83
Warga Rasmi
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 409
Posting: 3
Dari: kuala lumpur

iran  


posticon Posting pada: 20-05-03 11:29


salam ukhuwah budakinsaf...
saye student utm gak tapi kat semarak..skang nie tahun 3 dip.pengurusan teknologi..
salam ukhuwah sekali lagi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For usamah_83Profil   Hantar PM kepada usamah_83   Quote dan BalasQuote

abu_rozai
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 158
Posting: 65
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 20-05-03 12:13


Assalamualaikum.....

saya pun student UTM gak.....tapi baru nak mendaftar 1 jun nih....hihihi...
bole joinkan.....tare mare punya aarrr....
salam ukhwah.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For abu_rozaiProfil   Hantar PM kepada abu_rozai   Quote dan BalasQuote

isa-VR4
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 20
Posting: 571
Dari: Kemaman Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 20-05-03 12:33





[ Posting ini telah di edit oleh: isa-VR4 pada 2003-07-06 19:20 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For isa-VR4Profil   Hantar PM kepada isa-VR4   Pergi ke isa-VR4's Website   Quote dan BalasQuote

abu_rozai
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 158
Posting: 65
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 20-05-03 16:51


Assalamualaikum.....

eemmmm....saya amik kos kejuruteraan awam.....
nie main amik jer sebab pointer hari tue tak baper tinggi....
tapi Alhamdulillah.....still dapat gak....
abang isa-VR4, senang tak belajar dalam kos abang tue.....
saya kalu dengar jer pasal fizik nie surrender....
tak baper reti ler.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For abu_rozaiProfil   Hantar PM kepada abu_rozai   Quote dan BalasQuote

isa-VR4
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 20
Posting: 571
Dari: Kemaman Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 20-05-03 17:32


senang tak belajar dalam kos abang tue.....
saya kalu dengar jer pasal fizik nie surrender....


ade susah ade "senang"....susah dia fail....senang dia dapat C ..hehe
bagi saya fizik memang susah..terutama bahagian Astronomi.....

walaupun susah macam mane skalipon physics is fun



-----------------
Ya Allah !!! berikanlah kekuatan kepadaku untuk meneruskan jihad para shuhada'

img75.photobucket.com/albums/v228/acma_115/logo.jpg">"http://www.ukhwah.com/images/signisa.gif">
---------------




[ Posting ini telah di edit oleh: isa-VR4 pada 2003-05-21 00:11 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For isa-VR4Profil   Hantar PM kepada isa-VR4   Pergi ke isa-VR4's Website   Quote dan BalasQuote

khalifah

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 204
Posting: 485
Dari: kg batu muda,sentul, KuaLa LUmpUr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-05-03 17:37


saya baru jer tamat diploma penurusan teknologi di utmkl...budakinsaf! hang praktikal kat kl kat maner? saya duk kl nie.sng2 contact lah saya.....

-----------------
khalifah Allah di muka bumi......

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifahProfil   Hantar PM kepada khalifah   Pergi ke khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

Purnama
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 342
Posting: 55
Dari: Kuantan,Pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 21-05-03 00:02


Purnama pun student UTM...
saya ambil kos Ukur Bahan
kepada student yang baru nak masuk UTM tu...
kedatangan anda dialu-alukan...
Belajar rerajin ye....
sikit je ke student UTM kat sini???


-----------------
Andai hidup punca perpisahan,...biarlah kematian menyambungnya semula. tapi...seandainya kematian punca perpisahan...biarlah hidup memberi erti yang nyata...

Bookmark and Share

    


  Member Information For PurnamaProfil   Hantar PM kepada Purnama   Pergi ke Purnama's Website   Quote dan BalasQuote

budakinsaf
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 596
Posting: 111
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 21-05-03 11:29


assalamualaikum....
timaceh la atas kesudian student utm ni.walaupun tak ramai...ade la jugak.khalifah...saya praktikal kat utm kl.kat ACL..dah 3 minggu.awak lak kat mane keje?

-----------------
[IMG]http://homepage2.nifty.com/crashin/cra.gif[/IMG] [IMG]http://www.foxhom.com/chan/mazinger.gif[/IMG]
CiNTa YaNG ABaDi...CiNTa PaDa ALLaH



Bookmark and Share

    


  Member Information For budakinsafProfil   Hantar PM kepada budakinsaf   Quote dan BalasQuote

Kang

Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 2
Posting: 1920

usa   avatar


posticon Posting pada: 21-05-03 11:35


Kalau pernah pegi UTM atau lalu depan UTM boleh masuk sini ke?

Errr... sori ha, nyampuk

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For KangProfil   Hantar PM kepada Kang   Pergi ke Kang's Website   Quote dan BalasQuote

puterakasih_85
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 296
Posting: 39
Dari: johor

iran  


posticon Posting pada: 21-05-03 12:18


Assalamualaikum..
Hm.. kite budak utm jugak, kat skudai.
tapi cuma tahun asas, setahun jagung jerk..

-----------------
indahnya seseorang itu melalui budi pekertinya

Bookmark and Share

    


  Member Information For puterakasih_85Profil   Hantar PM kepada puterakasih_85   Quote dan BalasQuote

sweet_darling
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 399
Posting: 57
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-05-03 12:41


a'kum,
nak menyibuk sket.sayer pon utm jugak tp kat semarak.baru nak masuk thn 2 sem depan.kos dip sains komp(multimedia) = DDZ. sem lepas kener dok kolej kat darul fikir tp sem depan insyaallah dah boleh duduk kolej kat kg relawan dah.ader sesaper bley tlg tak,biler daftar kolej?tak tahu beriter pon.

Bookmark and Share

    


  Member Information For sweet_darlingProfil   Hantar PM kepada sweet_darling   Pergi ke sweet_darling's Website   Quote dan BalasQuote

Putera83
Warga 1 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 443
Posting: 22
Dari: Kuala Terengganu,Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 21-05-03 21:32


Akum..

saye pun UTM gak..kos ijazah sarjana muda sains dan komputer serta pendidikan..kat Skudai..sesaper yg baru masuk UTM slamat datang ana ucapkan..jumpe kat sane nanti..

-----------------
SyaYus FoReVeR

Bookmark and Share

    


  Member Information For Putera83Profil   Hantar PM kepada Putera83   Quote dan BalasQuote

khalifah

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 204
Posting: 485
Dari: kg batu muda,sentul, KuaLa LUmpUr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-05-03 23:02


budak insaf!saya keje kat jln sultan ISmail lah....kamu berapa lama lg kat utmkl? sempat tak agaknya kita jumpa yerk!

-----------------
khalifah Allah di muka bumi......

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifahProfil   Hantar PM kepada khalifah   Pergi ke khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

budakinsaf
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 596
Posting: 111
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 22-05-03 12:31


assalamualaikum...
nak jumpe? ye ke ni? heheheh...saya lame lagi kat kl.sampai bln 10.kalo jumpe khalifah kene blanje la yek?heheheh

-----------------
[IMG]http://homepage2.nifty.com/crashin/cra.gif[/IMG] [IMG]http://www.foxhom.com/chan/mazinger.gif[/IMG]
CiNTa YaNG ABaDi...CiNTa PaDa ALLaH



Bookmark and Share

    


  Member Information For budakinsafProfil   Hantar PM kepada budakinsaf   Quote dan BalasQuote

Arcaine
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 246
Posting: 237
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 23-05-03 08:52


W'kumsalam

-----------------
Hidup ini suatu perjuangan

Bookmark and Share

    


  Member Information For ArcaineProfil   Hantar PM kepada Arcaine   Quote dan BalasQuote

espiranza
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 935
Posting: 192
Dari: negara akhirat kekal abadi

zambia   avatar


posticon Posting pada: 03-06-03 16:52


Assalamualaikum....erm saya pun student UTM....budak tahun asas....insya allah kalau result gempak nak menkhusus ke arah senibina...betui ke course nih susah??kna byk bersabar ek...risau gak...betul ke UTM nih universiti tendang menendang?fikir positif,ramai yg gagal tapi ramai juga yang BERJAYA,kan...apa pun hati saya dah terpaut kat utm..wallahualam..salam ukhwah fillah...wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For espiranzaProfil   Hantar PM kepada espiranza   Quote dan BalasQuote

pezal
Warga Rasmi
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 238
Posting: 14
Dari: Seksyen 7, Shah Alam

Selangor  


posticon Posting pada: 03-06-03 18:33


saya pun ex-student utm, B.Eng.Electrical-Mechatronic

-----------------
ganbattene!!!
berusahalah!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For pezalProfil   Hantar PM kepada pezal   Quote dan BalasQuote

soutul_jihad
Warga 1 Bintang
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 966
Posting: 36
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 04-06-03 03:00


assalamualaikum...ana student utm skudai!InsyaAllah masuk nie tahun 2 sarjana muda kejuruteraan awam...salam ukhwah!

Bookmark and Share

    


  Member Information For soutul_jihadProfil   Hantar PM kepada soutul_jihad   Quote dan BalasQuote

khalifah

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 204
Posting: 485
Dari: kg batu muda,sentul, KuaLa LUmpUr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-06-03 12:32


sedih tinggalkan utmlah........

-----------------
khalifah Allah di muka bumi......

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifahProfil   Hantar PM kepada khalifah   Pergi ke khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

fair_us
Warga Rasmi
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 635
Posting: 18
Dari: utm, skudai

Selangor  


posticon Posting pada: 12-06-03 14:56


assalamualaikum....
em.... saya pun budak utm gak... saya thn 3smk..
saya amik mekanikal teknologi marin..
ramai gak yerk... budak utm...kat komuniti...
kepada budak baru ahlan wasahlan

Bookmark and Share

    


  Member Information For fair_usProfil   Hantar PM kepada fair_us   Pergi ke fair_us's Website   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-06-03 11:36


nampaknya ana antara senior sikit laa dalam UTm nie... skrh semester akhir fac sc comp... aper pun slamat berkenalan... jom kita gamatkan lagi suasana forum nie...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

ahmady
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 650
Posting: 21
Dari: Jerantut

Pahang  


posticon Posting pada: 18-06-03 12:01


assalamualaikum,
saya budak utm gak amik kos sains komp... boleh join ar...
eh! utm skudai, dok kat melawis... maila umah aku

Bookmark and Share

    


  Member Information For ahmadyProfil   Hantar PM kepada ahmady   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 20-06-03 14:35


hmm... rupenye ader sahabat yang dah grad... mesti bestkan... pade espiranza... jgn risau... UTM bukan u tendang menendang... ana dulu sebelum masuk sini mmg tak der basic add math atau fizik atau apaer┬▓ subjek kelas sains... tapi alhamdulillah... ana skrg dah semester akhir... fac. sc. comp. (industrial computing)... slamat blajar buat sumer sahabat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

sakura_marlina
Warga 1 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 374
Posting: 37
Dari: johor

saudiarabia  


posticon Posting pada: 23-06-03 15:54


saya students SPACE UTM leh join tak..tapi saya still muda lagi tau..dlm kelas saya yg terplg muda..sebab saya amik space ni coz mase lps abis diploma terus dapat keje tapi still nak belaja lagi nak berenti sayang lak ngan keje ni..last2 amik space kat UTM...leh tak saya join ni..saya amik course Ijazah sarjana muda pengurusan teknologi..lagi satu klu boleh student yg satu course ngan saya ade tak soalan2 past sem. saya nak buat revision la...saya keje susah skit..ujung minggu jek dapat belaja...so boleh la tolong saya yek...saya betul2 memerlukan ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sakura_marlinaProfil   Hantar PM kepada sakura_marlina   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 24-06-03 13:53


sakura_marlina: tak kisah ker space ker bintang ker alam semester ker... sumer bleh join sini... slamat datang...

ahmady : budak sains komp jugak ker... amik major haper... ana komputer industri... sem last dah... doakan ana grad sem nie yer...


Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

sakura_marlina
Warga 1 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 374
Posting: 37
Dari: johor

saudiarabia  


posticon Posting pada: 25-06-03 12:14


mekasih terima saya yg kat SPACE ni, saya amik Bachelor Pengurusan Teknologi....ada tak yg satu course...coz saya ni nak cari soalan2 past sem... maklumlah saya bekerja ujung minggu jek gi kat UTM tu..maner sempat nak gi Library...klu ade saper2 yg sudi membantu saya...wasalam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sakura_marlinaProfil   Hantar PM kepada sakura_marlina   Quote dan BalasQuote

suterakasih
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 208
Posting: 107
Dari: muar

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-06-03 13:16


Quote:
sedih tinggalkan utmlah



sutera pun student utm...tp kat semarak...
amik koz sc(multimedia)...
dah abis dah...sama cam khalifah...

mmg sedih nak tinggalkan utm...
apa pun..hidup utm!!!

-----------------
mengharap cinta sejati...
mendamba kasih Ilahi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For suterakasihProfil   Hantar PM kepada suterakasih   Quote dan BalasQuote

wadah_ummah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.06.2003
Ahli No: 1729
Posting: 80
Dari: negeri tuan guru

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 27-06-03 09:44


wahai sahabat se UTM.... cuba kita mencari suatu idea bagaimana untuk menghidupkan semula suasana Islam di bumi UTM? saya yakin anda golongan teknikal ni lebih kritis dan kreatif dalam menjana kekuatan warga kampus......

Bookmark and Share

    


  Member Information For wadah_ummahProfil   Hantar PM kepada wadah_ummah   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 27-06-03 22:33


wadah_ummah... still kat UTm lagi ker skrg... jom laa join PMI... kabarnya PMIUTM dah idup semula... meh kita guna wadah PMi utk suburkan semula Islam di bumi UTM...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

Rabbit_cute
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1700
Posting: 265
Dari: Selangor

Pahang  


posticon Posting pada: 29-06-03 13:20


Wahh...meriah jugak kt komuniti ukhwah ngan student utm nih... rabbit pun dh lamer terfikir camner nak hidupkan utm dengan keislaman yang lebih kukuh disini.. Rabbit ari tu bbaru jerk tahu PMIUTM dah ader.. so, ari tu isi gak borang.. jadi ahli.. Insyaallah kalo tak sibuk ngan kelab lain...rabbit akan aktif PMIUTM lak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Rabbit_cuteProfil   Hantar PM kepada Rabbit_cute   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 12:15


assaalamualaikum...
rabbit_cute nie saper nama... ana ada sorang kawan dalam MT PMIUTM tu... nanti ana boleh bagitau depa kalau rabbit_cute betul┬▓ nak aktif dalam PMI ni... yer laa bila lagi nak tolong naikkan semula PMI kan... kami yang lama┬▓ nie pun dah nak grad dah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

abusuffian
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 403
Posting: 134
Dari: Segamat

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 13:06


A'kum...
Saya tahun 3 FKM, ambik mekanikal industri
dok kat KSDS kolej yg takde pmpuan

teman siber,

nak aktif dlm PMIUTM pun kena guna kroni ke?

kalau takde kroni tak leh aktif ke?
knpe PMI stakat ni diam jer..
takde buat perjumpaan lg pun...

sakura_marlina,
takkan takde lgsung masa masul PSZ ni...
mlm pun buka. lepas kelas kat SPACE tu dtg la sini..
kat ssini banyak ssoalan past year..



Bookmark and Share

    


  Member Information For abusuffianProfil   Hantar PM kepada abusuffian   Pergi ke abusuffian's Website   Quote dan BalasQuote

hasnida
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1301
Posting: 40
Dari: kulim, kedah & jerantut,pahang

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 02-07-03 13:09


as'kum
salam ukhwah untuk semua..
saya hasnida..student utm gak.. utm skudai..
amik kos hrd tahun 4...
ilal liqa;

Bookmark and Share

    


  Member Information For hasnidaProfil   Hantar PM kepada hasnida   Quote dan BalasQuote

hasnida
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1301
Posting: 40
Dari: kulim, kedah & jerantut,pahang

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 02-07-03 13:09


as'kum
salam ukhwah untuk semua..
saya hasnida..student utm gak.. utm skudai..
amik kos hrd tahun 4...
ilal liqa;

Bookmark and Share

    


  Member Information For hasnidaProfil   Hantar PM kepada hasnida   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-07-03 12:18


assalamualaikum....
abusuffyan: utk pengetahuan... PMI dah mula dari sem lepas... tapi memandangkan PMi baru 'hidup' setelah lama 'ditidurkan' ada banyak masalah yang terpaksa PMi tangani dulu terutama berkaitan dgn hub dgn HEP... ni apa yang ana dgr dr sumber terdekat... dan utk pengetahuan pada ahad, 6/7/2003, satu perjumpaan bersama dgn ahli┬▓ baru PMi akan dibuat... tempat antara bawah masjid atau dewan seminar D07 (pusat komputer)...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

abusuffian
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 403
Posting: 134
Dari: Segamat

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-07-03 18:51


RAsanye budak UTM kat ukhwah ni tak le ramai sangat. Ntah2 tak sampai 20 lagi...

fair_us bdk FKM..
nama aper?
sama la kita...
dok ksds ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For abusuffianProfil   Hantar PM kepada abusuffian   Pergi ke abusuffian's Website   Quote dan BalasQuote

puterakasih_85
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 296
Posting: 39
Dari: johor

iran  


posticon Posting pada: 07-07-03 14:52


Assalamualaikum.. Maaf bertanya, PMI tu apa?undefined

-----------------
indahnya seseorang itu melalui budi pekertinya

Bookmark and Share

    


  Member Information For puterakasih_85Profil   Hantar PM kepada puterakasih_85   Quote dan BalasQuote

abusuffian
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 403
Posting: 134
Dari: Segamat

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-07-03 14:35


PMI = persatuan mahasiswa Islam

Bookmark and Share

    


  Member Information For abusuffianProfil   Hantar PM kepada abusuffian   Pergi ke abusuffian's Website   Quote dan BalasQuote

sweet_smile_schue
Warga Rasmi
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2165
Posting: 12

Johor  


posticon Posting pada: 09-07-03 10:34


Saye study kt UTM skudai.. Course Human Resource..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sweet_smile_schueProfil   Hantar PM kepada sweet_smile_schue   Pergi ke sweet_smile_schue's Website   Quote dan BalasQuote

ikhwan_1403
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.06.2003
Ahli No: 1216
Posting: 88

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-07-03 10:48


Assalamualaikum....
ntah tiba2 ana terpanggil utk menyahut seruan ini....... ana alhamdulillah dan insya-Allah skang belajar kat FKE .....dalam course SET....
.......................................
Berukhuwwah itu manis bila diidhafat pada Allah Rabbulmulk................ perhambaan itu asyik sesudah mengenali Tuan yang Maha Pengasih bersifat dengan sifat kesempurnaan

Bookmark and Share

    


  Member Information For ikhwan_1403Profil   Hantar PM kepada ikhwan_1403   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-07-03 11:45


assalamualaikum...

hmmm betul tu abusufyan, bebudak UTm resenye tak sampai 20 org dalam komuniti ni... tapi nampak gayenye macam bleh lawan jer ngan posting bebudak UIA dalam jejak mahasiswa nie...

putera_kasih85 dah tanye PMI takkan tanak join kut ... putera baru tahun pertama ker kat UTm nie...

sweet_smile_schue... kos human resource ke... tahun baper...

ikhwan_1403lepas nie ajak laa member lain lagi join this comunity... kite ramaikan lagi komuniti nie dgn sahabat dari UTM...

hmmm... utk makluman... ana dgr PMIUTM nak buat plawanan bolasepak antara ahli di padang KTHO arie khamis nie... yuran RM2 sahaja utk satu pasukan... 9 sebelah... kalau sahabat ada masa datang laa ramai-ramai... saper yang tak jadi ahli lagi boleh join mase tu...


Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

puterakasih_85
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 296
Posting: 39
Dari: johor

iran  


posticon Posting pada: 10-07-03 13:08


Mm.. puterakasih masih muda lagi dalam UTM ni..
Teringin juga nak masuk, tapi masih kelam lagi pengetahuan tentang PMI ni.. Adakah untuk tahun dua keatas je atau asalkan student utm,skudai?
Dan kalau rajin boleh terangkan tak agenda tahunan PMI ni..

-----------------
indahnya seseorang itu melalui budi pekertinya

Bookmark and Share

    


  Member Information For puterakasih_85Profil   Hantar PM kepada puterakasih_85   Quote dan BalasQuote

empayar72
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1379
Posting: 281
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 18-07-03 08:38


isy semakin rancak nampaknya bebudak utm dalam komuniti nie apa2 pun,selamat berkenalan.ana dari utm skudai kos ee.amik program bacelor kat sini.kira macam perantau gak la pasal rumah ana kat pulau pinang.
"ke mercu jaya kita usaha,utm puncak letaknya"
keunggulan terbilang-utm jalan semarak nyanyi lagu nie gak ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For empayar72Profil   Hantar PM kepada empayar72   Pergi ke empayar72's Website   Quote dan BalasQuote

zamani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2256
Posting: 184

Johor  


posticon Posting pada: 18-07-03 10:51


ramai nya budak utm ......


Bookmark and Share

    


  Member Information For zamaniProfil   Hantar PM kepada zamani   Quote dan BalasQuote

empayar72
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1379
Posting: 281
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 18-07-03 15:47


makin bercambah student utm kat komuniti nie
ingatkan sket je
rupanya setimbun tanah menggunung banyaknya
so,mana budak utm pahang nie
tak pernah nampak pun
cepat2 bebudak utm
meriahkan lagi komuniti nie
kita lawan ngan bebudak uiam

p/s:persaingan sihat nie!

Bookmark and Share

    


  Member Information For empayar72Profil   Hantar PM kepada empayar72   Pergi ke empayar72's Website   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-07-03 18:28


assalamualaikum...
empayar72, ada ke budak UTM pahang... bukan UTM Pahang dah tutup ker.. cume skrg ade UTM skudai dan UTM KL jer... ker UiTM...


puterakasih_85, sesape pun boleh join PMIUTm asalkan dia adalah pelajar berdaftar UTM... hatta non-muslim boleh jadi ahli skrg... agenda tahun nie nak rapatkan hubungan antara ahli... yer laa kan... baru ditubuhkan semula... itu apa yang ana dgr laa.. selain tu... nak jalinkan semula hubungan luar dgn IPT lain... insyaallah tahun depan PMI akan makin mantap...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-07-03 18:31


assalamualaikum...
hmmm.. fakulti ana dah seminggu server down... dgrnye server UTM kene serang virus... so terpaksa laa di'shutdown'kan server fakulti... kalau tak satu UTM akan 'down'... tensen jugak ana dah seminggu tak onlien... nak buat PSM pun susah... ...
apepun kalau ada sahabat dari FSKSM bersabar laa yer.. minggu depan mungkin ok balik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

empayar72
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1379
Posting: 281
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 18-07-03 18:32


betul ke dah takde
ana tak tau pun
abis ana nie balajar kat mana???????
tak lah lawak je
ohhh.dah ditutup!
yang musykilnya,apasal ana tak tau pun??
musykilnye ana!

Bookmark and Share

    


  Member Information For empayar72Profil   Hantar PM kepada empayar72   Pergi ke empayar72's Website   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-07-03 22:03


shutdown utk sementara laa... dalam proses detection and cleaning... minggu depan orait laa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

empayar72
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1379
Posting: 281
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 21-07-03 19:55


OHH CAM TUE KER
MINTAK MAAPLAH TEMAN SIBER
ANA NIE KALAU MELAWAK
BERLEBIH-LEBIHAN

Bookmark and Share

    


  Member Information For empayar72Profil   Hantar PM kepada empayar72   Pergi ke empayar72's Website   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 22-07-03 11:11


takper...melawak pi laa lebih tera mana pun...
ana tak isah...

mana pegi sahabat UTm yang lain nie lame menyepi... mesti tengah kalu test 1 nie...
aper pun Good Luck ana ucapkan pada sahabat yang sedang menjalani peperiksaan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

empayar72
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1379
Posting: 281
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 22-07-03 12:43


sekarang kan ukhwah2 utm tengah sibuk dengan ujian.maybe depa ni sibuk kot.sabar jelah teman siber!


Bookmark and Share

    


  Member Information For empayar72Profil   Hantar PM kepada empayar72   Pergi ke empayar72's Website   Quote dan BalasQuote

empayar72
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1379
Posting: 281
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 22-07-03 12:43


sekarang kan ukhwah2 utm tengah sibuk dengan ujian.maybe depa ni sibuk kot.sabar jelah teman siber!


Bookmark and Share

    


  Member Information For empayar72Profil   Hantar PM kepada empayar72   Pergi ke empayar72's Website   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 22-07-03 16:24


assalamualaikum...
hmmm... ana kat library nie... besalaa fakulti ana... server dia bengong-bengong sikit siang-siang nie... malam orait... rasenye diaorg nie mmg tgh pulun stadi laa.. biaqlaa... moga ikhwan dan akhawat semua berjaya hendaknya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

empayar72
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1379
Posting: 281
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 22-07-03 20:28


mai mai
budak utm mai!
studi elok!
skor 4 flet ok!

Bookmark and Share

    


  Member Information For empayar72Profil   Hantar PM kepada empayar72   Pergi ke empayar72's Website   Quote dan BalasQuote

espiranza
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 935
Posting: 192
Dari: negara akhirat kekal abadi

zambia   avatar


posticon Posting pada: 22-07-03 23:00


Assalamualaikum..wah..ramai gak student utm ek..erm..setahu saya PMI utk student kanan UTM..saya budak tahun asas..ader gak tanya org ttg PMI nih...budak tahun asas tak ble terlibat dlm aktiviti mahasiswa..sbb kami blum lagi diiktiraf sepenuhnya sbg mahasiswa...spt ko-kurikulum...budak tahun asas tak campur ngn pelajar kanan..kita ader kelab2 bawah kolej sendiri..tapi kan..kalau nak gabung utk komuniti ukhwah..tentu aje boleh..ahaks..okies...wassalam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For espiranzaProfil   Hantar PM kepada espiranza   Quote dan BalasQuote

espiranza
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 935
Posting: 192
Dari: negara akhirat kekal abadi

zambia   avatar


posticon Posting pada: 22-07-03 23:02


Marilah joiN..best lah kalau ramai2 budak uTM berkumpul..nak jalankan apa2 aktiviti bersama pun ble..

Bookmark and Share

    


  Member Information For espiranzaProfil   Hantar PM kepada espiranza   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-07-03 10:49


assalamualaikum...

ye ker espiranza... hmmm.. yang ana dengar pun camtu jugak... tapi takkan laa sampai tak berkawan ngan pelajar kanan nie... rasenye setakat nie ana 'terkanan' sikit kut... tapi mungkin ada sahabat kat sini yang 'lebih kanan' dari ana... yar laa dah masuk sem extend... . espiranza... susah tak tahun asas nie... jangan risau... peluang utk jadi pelajar UTM cerah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

empayar72
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1379
Posting: 281
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 23-07-03 17:33


tahunasas ni sama ngan matrik ke
musykil lagi ana ni!

Bookmark and Share

    


  Member Information For empayar72Profil   Hantar PM kepada empayar72   Pergi ke empayar72's Website   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-07-03 22:11


senang citer mmg budak matrik pun... tapi chances utk diaorg masuk UTm nie cerah laa... tapi dgn syarat... pointer kene kasi bagus... tapi jangan risau... boleh punye....

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

empayar72
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1379
Posting: 281
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 24-07-03 18:30


express mara tu
pebenda pulak!

Bookmark and Share

    


  Member Information For empayar72Profil   Hantar PM kepada empayar72   Pergi ke empayar72's Website   Quote dan BalasQuote

kokokranc
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.06.2003
Ahli No: 1731
Posting: 209
Dari: johor baharu

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 24-07-03 18:37


express utm-mara tu, kos bagi bebudak lepasan mrsm. diorang ni masuk utm based on forecast result spm diorang.....diorang amik kos ni selama 1sem, pastu transfer kredit masuk tahun 2.....ok???

Bookmark and Share

    


  Member Information For kokokrancProfil   Hantar PM kepada kokokranc   Quote dan BalasQuote

empayar72
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1379
Posting: 281
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 24-07-03 19:11


pergh
kiranya mesti semua bebudak genius nie
harap akhlak pun seiring sejalan lah
tima kasih akh kokokranc
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For empayar72Profil   Hantar PM kepada empayar72   Pergi ke empayar72's Website   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-07-03 11:50


assalamualaikum...

hmm budak perdana pun apa kurang 'genies'nya... heheehe betul tak kokokranc

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

empayar72
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1379
Posting: 281
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 25-07-03 21:48


budak perdana tu apakah pulak teman siber oi!
semakin tinggi tahap kemusykilan ana nie!

Bookmark and Share

    


  Member Information For empayar72Profil   Hantar PM kepada empayar72   Pergi ke empayar72's Website   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 26-07-03 13:27


budak perdana tu budak yang masuk tahun satu lepas SPM dulu nih...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

Rabbit_cute
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1700
Posting: 265
Dari: Selangor

Pahang  


posticon Posting pada: 30-07-03 05:10




Assalamualaikum...



Bookmark and Share

    


  Member Information For Rabbit_cuteProfil   Hantar PM kepada Rabbit_cute   Quote dan BalasQuote

budakinsaf
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 596
Posting: 111
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 30-07-03 10:09


assalamualaikum...
alhamdulillah...ramai jugak student utm yang masuk komuniti ni.tahniah semua..teruskan usaha! wassalam.

-----------------
[IMG]http://homepage2.nifty.com/crashin/cra.gif[/IMG] [IMG]http://www.foxhom.com/chan/mazinger.gif[/IMG]
CiNTa YaNG ABaDi...CiNTa PaDa ALLaH



Bookmark and Share

    


  Member Information For budakinsafProfil   Hantar PM kepada budakinsaf   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-07-03 22:35


waalaikumsalam...

rabbit_cute, budakinsaf salam jer ker... apa citer skrg... bast tgh cuti... ana kat umah laa nie...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

Rabbit_cute
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1700
Posting: 265
Dari: Selangor

Pahang  


posticon Posting pada: 31-07-03 07:59


teman : Rabbit kat umah sekarang nih...
Al maklum la.. Cuti...
Walaupun assigment melambak, tapi balik umah itu penting!!!



Bookmark and Share

    


  Member Information For Rabbit_cuteProfil   Hantar PM kepada Rabbit_cute   Quote dan BalasQuote

zamani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2256
Posting: 184

Johor  


posticon Posting pada: 01-08-03 16:51


cuti cuti laa...jgn tak ingat balik sudahlaaa

Bookmark and Share

    


  Member Information For zamaniProfil   Hantar PM kepada zamani   Quote dan BalasQuote

emechzedes_72
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.08.2003
Ahli No: 2741
Posting: 125
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 02-08-03 12:06


assalamualaikum wbt
tak bleh balik ma!
terpaksa la bertapa kat psz selalu
camner balik kampung
best
isy..rindunya ana kat kampung ana

teman siber;
ooo perdana tu kiranya budak tahun asas le..betul tak!

Bookmark and Share

    


  Member Information For emechzedes_72Profil   Hantar PM kepada emechzedes_72   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-08-03 10:50


assalamualaikum...
emechzedes_72... tahun asas tu bukan perdana laa... tahun asas tahun asas laa.. perdana yang jaman-jaman dulu tuh...

rabbit_cute.. bila sampai UTM...

zamani... cuti tak balik umah ker...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

zamani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2256
Posting: 184

Johor  


posticon Posting pada: 05-08-03 11:03


ana tak balik laa..sem buat psm..
lagi pun test ngan assig belambak....

Bookmark and Share

    


  Member Information For zamaniProfil   Hantar PM kepada zamani   Quote dan BalasQuote

emechzedes_72
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.08.2003
Ahli No: 2741
Posting: 125
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 05-08-03 11:06


ooo..perdana 2 dulu2 punya la..
kiranya skang nie dah ditamatkan riwayatnya la...
baru la ana paham...
dah tak konpius lagi!
isy..bestnya balik kampung...
camne nak keli..ada hal kat skudai nih!

Bookmark and Share

    


  Member Information For emechzedes_72Profil   Hantar PM kepada emechzedes_72   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 05-08-03 11:08


wargh... sibuklaa emechzedes_72 ngan zamani nie.... mengalahkan presiden zimbabwe lagi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

emechzedes_72
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.08.2003
Ahli No: 2741
Posting: 125
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 05-08-03 11:28


ana tengah takde kerja skang nie
walaupun assignmen banyak tapi masih ada masa!
so sesaja nak manyibuk!
jangan marah!

Bookmark and Share

    


  Member Information For emechzedes_72Profil   Hantar PM kepada emechzedes_72   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-08-03 21:23


lamanya menyepi... mana pegi sahabat UTm nie... test tak abih lagi ker...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

Rabbit_cute
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1700
Posting: 265
Dari: Selangor

Pahang  


posticon Posting pada: 13-08-03 13:01


Haaa...haa... teman dah rindu kat kitorang dah...

Rabbit ader test kamis ni.. assgment melambak.. hmmm.. kekadang tuh cam stress la... tapi masih boleh tersenyum...

Syahdu laa.. tengok org2 yang grad baru ni.. Makin bersemangat.. nak study.. tak sabar nak grad.. nak konvo... seronok tengok diorang ngan jubah konvo..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Rabbit_cuteProfil   Hantar PM kepada Rabbit_cute   Quote dan BalasQuote

qasrynna_qistna
Warga Rasmi
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1963
Posting: 18
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 13-08-03 14:46


assalamualaikum w.b.t

ana baru nak perkenalkan diri boleh???
ana pelajar utmkl,jalan semarak..
amik kos sc.kom(multimedia) samer macam sweet_darling...satu kos tapi lain seksyen..in fact kami roomates..hehehe


salam ukhwah buat semua

Bookmark and Share

    


  Member Information For qasrynna_qistnaProfil   Hantar PM kepada qasrynna_qistna   Pergi ke qasrynna_qistna's Website   Quote dan BalasQuote

manz
Warga Rasmi
Menyertai: 13.08.2003
Ahli No: 2963
Posting: 4
Dari: penang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 13-08-03 16:22


Assalamulaikum.....
salam ukhwah dari ana..org baru kat komuniti nie...tapi kat UTM dah lama. Ana pun sama mcm sahabat2 semua mengaji kat UTM skudai. Alhamdulillah ana sekarang di semester akhir. Tinggal lagi 3 bulan ajer lagi nak dok sini. Dah 4 tahun 2 bulan belajar kat sini.Lepas nie pk nak keje la pulak....Buat adik2 kat sini, sebenaqnya tak susah belajaq kat sini...kena rajin sikit...jgn malas sudah...insyaAllah...Opps lupa ana amik koz electrical engineering (SEE)...sapa ada masalah pasai ngaji kat FKE tu leh contact ana. kalau boleh ana tolong.....
buat teman siber...selalu nampak hg kat UTM...aktif jugak hang noo.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For manzProfil   Hantar PM kepada manz   Quote dan BalasQuote

manz
Warga Rasmi
Menyertai: 13.08.2003
Ahli No: 2963
Posting: 4
Dari: penang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 13-08-03 16:27


Teman siber...rajin ko melayan bebudak tu punya soalan noo......hehehehe....baguih tul...
---dari utm nak balik penang----

Bookmark and Share

    


  Member Information For manzProfil   Hantar PM kepada manz   Quote dan BalasQuote

nemo
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.08.2003
Ahli No: 2879
Posting: 241
Dari: Bandar Diraja

Pahang  


posticon Posting pada: 13-08-03 19:05


PERGI BENDANG UNTUK TANAM PADI,
PERGI SEKOLAH UNTUK PANDAI,
KAT UTMKL DULU ANA STUDY,
TAPI SKANG DAH KAT UTM SKUDAI
jawab...jawab...

-----------------
jangan dikesali pada perpisahan kerana tanpa pertemuan tiadalah perpisahan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nemoProfil   Hantar PM kepada nemo   Quote dan BalasQuote

dinulhuda1422h
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2447
Posting: 793
Dari: Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-08-03 19:08


assalamualaikum...
ana pun [pelajar tahun akhir jugak... fac sc comp....same mcm teman_siber ngan wadah_ummah... yer tak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For dinulhuda1422hProfil   Hantar PM kepada dinulhuda1422h   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-08-03 20:44


assalamualaikum....

selamat datang dinulhuda1422h.... lepas nie rajin┬▓ laa posting noo...

utk pengetahuan semua... dinulhuda1422h nie mmg kawan ana... budak IS kat FSKSM nie... yer tak dinulhuda

nemo meh ana jawab

SATU DUA TIGA EMPAT...
DULU KL SKRG SKUDAI...
SATU DUA TIGA EMPAT...
MENGAJI GHAJIN┬▓ NOO...

JANGAN MARAH NOO...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

emechzedes_72
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.08.2003
Ahli No: 2741
Posting: 125
Dari: pongsu seribu

PulauPinang  


posticon Posting pada: 18-08-03 17:23


akh manz
fke kan
ana musykil sket la
bukannya apa
ana kos ee
ana cukup takut subjek makmal asas elektronik
kasi le petua nak skor
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For emechzedes_72Profil   Hantar PM kepada emechzedes_72   Quote dan BalasQuote

ikhwan_1403
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.06.2003
Ahli No: 1216
Posting: 88

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-08-03 09:30


assalamualaikum....

nampaknya student utm dah semakin sibuk ... pasal tu tak berpeluang nak berceloteh kat sini...ana bukannya menghilangkan diri tp ... ada hal lain.... tmbhn pulak test berangkai- rangkai.... exam final dah nak smpai... so semoga sahabt ana semua nie dpt score dalam final insya-Allah..... jika kita bersungguh menolong agama Allah pasti Allah akan membantu...buktikan bahwa student islam kat UTM nie sTudent ISLAM paling cemerlang di IPTA/S kat m'sia nie... YA Allah satukanlah hati- hati kami untuk mendaulat agama-Mu kat UTM nie......AMIN
..................
Berukhuwwah itu manis bila diidhafat pada Allah Rabbulmulk ...perhambaan itu asyik sesudah mengenali Tuan yang Maha Pengasih beersifat dengan sifat kesempurnaan

Bookmark and Share

    


  Member Information For ikhwan_1403Profil   Hantar PM kepada ikhwan_1403   Quote dan BalasQuote

Nur_Hati
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.07.2003
Ahli No: 2097
Posting: 62
Dari: N9

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 19-08-03 13:54


assalamualaikum..........

ana baru nak ta'ruf skit.. boleh kan? hehehe.
ana pun student utm skudai gak... 4sck

salam perjuangan

Bookmark and Share

    


  Member Information For Nur_HatiProfil   Hantar PM kepada Nur_Hati   Quote dan BalasQuote

sweet_darling
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 399
Posting: 57
Dari: kota bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-08-03 15:59


assalamualaikum,
isk..ramainyer utm skudai!!!saper lagi utmkl?nak kenal nie

Bookmark and Share

    


  Member Information For sweet_darlingProfil   Hantar PM kepada sweet_darling   Pergi ke sweet_darling's Website   Quote dan BalasQuote

nikacl
Warga Rasmi
Menyertai: 18.08.2003
Ahli No: 2981
Posting: 5
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 19-08-03 16:34


assalamualaikum semua..
errr..kalau ex student utm bleh join skali tak?


Bookmark and Share

    


  Member Information For nikaclProfil   Hantar PM kepada nikacl   Pergi ke nikacl's Website   Quote dan BalasQuote

manz
Warga Rasmi
Menyertai: 13.08.2003
Ahli No: 2963
Posting: 4
Dari: penang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 25-08-03 15:23


final dah nak dekat yerk.....tinggal sebulan jer lagi...study..study ...study.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For manzProfil   Hantar PM kepada manz   Quote dan BalasQuote

Qudwah_hasanah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 121
Posting: 211

Sarawak  


posticon Posting pada: 25-08-03 15:29


assalamualaikum...
ana pun student UTM gak...tapi UTM semarak la...ader semangat semarak naga sket....heheheh...kos pengurusan teknologi.........

-----------------
TIDAK AKAN KAMU MERASA GUNDAH WALAUPUN SEKALI JIKA KAMU TAHU APA YANG DICARI...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Qudwah_hasanahProfil   Hantar PM kepada Qudwah_hasanah   Quote dan BalasQuote

sayupseyo
Warga Rasmi
Menyertai: 14.07.2003
Ahli No: 2306
Posting: 6
Dari: Kota Bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-08-03 13:29


Assalamualaikum...

Ana ex-student UTM skudai, baru je grade bulan lapan baru ni. boleh join kan. x leh takpe nak join jugak.

Teman siber, anta mungkin tak kenal ana, tapi ana kenal anta. kita pernah miting satu meja kat krp dulu. ana x krp. sedih krp dah tak de.

Kokokranc, awak tu k ke?

teruskan berposting

wasslam

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayupseyoProfil   Hantar PM kepada sayupseyo   Quote dan BalasQuote

Rabbit_cute
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1700
Posting: 265
Dari: Selangor

Pahang  


posticon Posting pada: 27-08-03 09:02


Assalamualaikum..
Hmmmm... dah lamer tak online kat ukhwah ni.. rindu laa kat komuniti ni...



Bookmark and Share

    


  Member Information For Rabbit_cuteProfil   Hantar PM kepada Rabbit_cute   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-08-03 23:03


assalamualikum sumer
ana bdk utm gak bdk skudai
ader bdk skudai tak kt cn
susah sgt nak kenal kan

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-08-03 23:07


bdk utm sumer jom kita berkumpul kat cn
kita ajak diorg wat akt kat cn lak susah sgt ker nak wat akt kat skudai nih
takder org aktif ker kt cn
kalau takder lantiukler
kita blh organize

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

isa-VR4
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 20
Posting: 571
Dari: Kemaman Terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 02-09-03 01:28


ni dia antara nama yang berjaya dikumpul...kalau ada sebarag kesilapan/pertambahan/dsdbginya boleh di edit

nama*kampus* kursus

1-budakinsaf *skudai* s.komp
2-usamah_83 *kl* pengurusan teknologi
3-abu_rozai *skudai* kej.awam
4-khalifah *kl* penurusan teknologi
5-Purnama -*skudai* ukur bahan
6-puterakasih_85 *skudai*thn asas
7-sweet_darling * kl* sains komp(multimedia)
8-Putera83 *skudai* sains komputer serta pend
9-espiranza *skudai* tahun asas
10-pezal *skudai* Eng.Electrical-Mechatronic

11-soutul_jihad *skudai* kej.awam
12-fair_us *skudai* mekanikal teknologi marin
13-teman_siber *skudai * sc comp
14-ahmady- *skudai* sc komp
15-sakura_marlina *SPACE UTM* pengurusan teknologi
16-suterakasih *kl* sc(multimedia)
17-abusuffian *skudai* mekanikal industri
18-hasnida *skudai* hrd
19-sweet_smile_schue *skudai* hrd
20-ikhwan_1403 *skudai* SET

21-empayar72 *skudai* ee
22-qasrynna_qistna *kl* s.kom(multimedia)
23-manzUTM *skudai* electrical engineering (SEE)
24-dinulhuda1422 *skudai* sc comp
25-Nur_Hati *skudai* 4sck
26-Qudwah_hasanah *kl* pengurusan teknologi
27-sayupseyo
28-isa-VR4 *skudai* material physics
29.Edi-best *skudai * material physics








[ Posting ini telah di edit oleh: isa-VR4 pada 2003-09-02 01:35 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For isa-VR4Profil   Hantar PM kepada isa-VR4   Pergi ke isa-VR4's Website   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 02-09-03 15:14


assalamualaikum... hmm dah lame tak masuk komuniti nie... hampir 4 minggu... smlm baru jer lepas hantar draf tesis... tu yang tak sempat nak jenguk...

hmmm ramainye budak UTM skudai... kalau tak silap kira... 21 daripada 29 org...

hmm kalau nak kumpul jupe... kat UTM skudai ler jawabnye...

wargh... sedihnya ana... dah laa amik dua paper jer sem nie... paper last ana 11/10... isk... isk... isk...

pilihanraya KAMPUS dah dekat... dah ader CALON ker... kalau tak der bleh ana suggest kan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

kamal_82
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3201
Posting: 462
Dari: KUALA LUMPUR

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-09-03 01:53


assalamua;aikum
ana ni student utm skudai thn 4
kos kom eng
naper nama ana tak der dlm senari kat ats tuh
fak elektrik
dok kat kolej 6 ktc
ok tek

Bookmark and Share

    


  Member Information For kamal_82Profil   Hantar PM kepada kamal_82   Pergi ke kamal_82's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» student utm mari kumpul ramai-ramai

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
ę Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.181653 saat. Lajunya....