Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Setiap awal tahun Allah SWT menghadiahkan 8760 hadiah amat berharga untuk setahun. Bagaimana anda menggunakan 8760 jam itulah yang menentukan kemajuan atau kemunduran hidup
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 48
Ahli: 0
Jumlah: 48




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 20 jam, 42 minit yang lalu


Sampaikan
Topik: Salam Ulangtahun Kelahiran :: Daeng_Jati


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» Salam Ulangtahun Kelahiran :: Daeng_Jati

Please Mendaftar To Post


Oleh Salam Ulangtahun Kelahiran :: Daeng_Jati

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 01:14


Selamat hari lahir kepada ahli yang paling legenda di ukhwah.com, Daeng... pada hari ni, 09/09/08...

Kepada Daeng, semoga sentiasa dilimpahi rezeki, diberkati umur, sukses dalam pelajaran dan juga kerjaya dan semoga dikurniakan kejayaan di dunia dan akhirat...


:) :bunga:

Besday


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

rabiatuladawiyahabdlatif
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.12.2006
Ahli No: 27800
Posting: 77
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 01:22


SELAMAT HARI LAHIR.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For rabiatuladawiyahabdlatifProfil   Hantar PM kepada rabiatuladawiyahabdlatif   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 09-09-08 01:24


Menunggu sang pungguk rembulan purnama,
Tersipu-sipu rembulan terbit malam hari,
Selamat Hari Lahir dari hamba,
Moga panjang umor murah rezeki.

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

PerMataHiJau
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.10.2007
Ahli No: 31471
Posting: 295
Dari: MELAKA

Pahang  


posticon Posting pada: 09-09-08 02:34


Assalamualaikum ....Selamat hari lahir..semoga panjang umur, murah rezeki ,,,dan diberkati ALLAH selalu dalam apa jua lapangan.. 8-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For PerMataHiJauProfil   Hantar PM kepada PerMataHiJau   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 03:45


Salam Ramadhan..

Special dedicate to Daeng;
"Allah selamatkan kamu..Allah selamatkan Daeng..Allah selamatkan kamu..." :D

Dengan ucapan "Selamat hari lahir yang ke ????? buat Daeng semoga berjaya dunia akhirat insyaAllah".

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 07:28


Assalamualaikum wbt dan salam ukhwahfillah,

Terkejut teman ada name teman kat sampaikan ucapan tu. Terima kasih Syahidatul. Terima Kasih kepade semua yang memberi ucapan. Teman amat hargainye...

Lin Cik Edot,

Teman dah umor 26 Tahun dah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 07:41


!!! QUOTE !!!

Menunggu sang pungguk rembulan purnama,
Tersipu-sipu rembulan terbit malam hari,
Selamat Hari Lahir dari hamba,
Moga panjang umor murah rezeki


Mawar disisip bengkung diikat
Menghias berseri putri rupawan
Doa dititip harapan dipanjat
Agar diri di darjat iman

Terima kasih hamba ucapkan

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

nisa_iman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.01.2008
Ahli No: 32305
Posting: 341
Dari: sintok..>>..bangi

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 08:05


selamat hari lahir prof daeng..hehe
nah hadiah.. :bunga: :bunga: :bunga:

pak malau naik basikal atas titi,
titi pula dimakan semut sampai mati
selamat hari lahir kepada daeng jati,
semoga sihat dan dimurahkan rezeki.    
:welcome: :welcome: :welcome:


-----------------
ISLAM is my life, my life is for ISLAM.... takbir!!! ALLAHUAKBAR


Bookmark and Share

    


  Member Information For nisa_imanProfil   Hantar PM kepada nisa_iman   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 09-09-08 08:09


Salam Alaik..

Daeng...Selamat Hari Lahir yang ke-26. Semoga panjang umur, sentiasa dimurahkan rezeki dan dirahmati ALLAH...Amin! :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

azemi
WARGA SETIA
Menyertai: 16.01.2004
Ahli No: 6494
Posting: 681
Dari: K.pilah Somban

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 08:12


kepada sahabatku Daeng,
Selamat Hari Ulang Tahun Kelahiran Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, hidup sentiasa dinaungi rahmat Ilahi..tak ada kek ke CS?

Bookmark and Share

    


  Member Information For azemiProfil   Hantar PM kepada azemi   Pergi ke azemi's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 08:14


Pada 09-09-08 07:28 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!





Teman dah umor 26 Tahun dah...


umur meke dah 26 ke? ingatkan baru 21 :sopan: :sopan:
Selamat Hari Jadi Daeng_Jati :kelip:

Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 08:16


:bunga:

selamat hari lahir lah encik daeng ye..
dah makin bertambah usia..

moga diberi kesihatan yang baik, rezeki yang tak putus dan moga sentiasa beringat kita semua menghampiri mati.. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 08:30


selamat hari lahir Daeng.. semoga panjang umur dan murah rezeki... semoga di beri kesihatan yang baik... :-) 26 ek? ingatkan baru 21 tadi.. hehehe....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 08:37


Assalamualaikum, sahabat Daeng Jati...

Selamat Menyambut Ulangtahun yang ke-26.....
Semoga dimahalkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan dan jodoh yang baik berpanjangan. Amin...

Insya-Allaah, sama-sama kita nyanyikan...:

Allaah Selamatkankamu..
Allaah Selamatkankamu..
Allaah Selamatkankamu..

Allaah selamatkan kamu (Daeng Jati...)


p/s: Kebetulan sama tarikh hari lahir adik Prof....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

ladylolida_aina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.08.2008
Ahli No: 34562
Posting: 162
Dari: Johor

malaysia  


posticon Posting pada: 09-09-08 08:42


selamat hari lahir... yang ke berapa ye??

Bookmark and Share

    


  Member Information For ladylolida_ainaProfil   Hantar PM kepada ladylolida_aina   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 08:49


selamat hari lahhir tokoh semut...semoga panjang umur dan murah rezeki......hanya ucapakan peganti diri....

Bookmark and Share

    


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 09:22


!!! CODE !!!


Selamat hari lahir kepada ahli yang paling legenda di ukhwah.com, Daeng... pada
hari ni, 09/09/08...
Kepada Daeng, semoga sentiasa dilimpahi rezeki, diberkati umur, sukses dalam
pelajaran dan juga kerjaya dan semoga dikurniakan kejayaan di dunia dan
akhirat...


Selamat Hari Lahir... Dan Selamat Bakal P******tin Baru....
UUIIKKSS?? Yeeerr eeekkk? :-D :-D
Belajar bebaik taauu... HHHEEEE....

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 09:33


Pada 09-09-08 09:22 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

!!! CODE !!!


Selamat hari lahir kepada ahli yang paling legenda di ukhwah.com, Daeng... pada
hari ni, 09/09/08...
Kepada Daeng, semoga sentiasa dilimpahi rezeki, diberkati umur, sukses dalam
pelajaran dan juga kerjaya dan semoga dikurniakan kejayaan di dunia dan
akhirat...


Selamat Hari Lahir... Dan Selamat Bakal P******tin Baru....
UUIIKKSS?? Yeeerr eeekkk? :-D :-D
Belajar bebaik taauu... HHHEEEE....


uikssss, ngatkan nak tunggu 9/9/9 nak jadi P******tin Baru
huhuhuhuhu

Barkat Salamat, Bro........
Semoga Diberkati Usia serta Ramadhan yang sedang dilalui........

p/s: nampak gaya iftar tahun ni ada johan baru makan kek agaknya,,,,,heehehhee


-----------------
"Let Allah be the ruler over your hearts"


Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 09:48


Terima kasih semua, di sini biorlah teman ceritekan detik2 kelahiran teman ke dunia ini.

Teman lahir ke dunia tanpa ayah disisi. Ayah teman berade di Sarawak kerana bertugas sebagai seorang guru di Sekolah Three Rivers Mukah. Tinggal lah mak teman kat kampung mengandungkan teman. Mak bekerja sebagai seorang kerani di Pejabat Polis Diraja Malaysia, Lumut. Mak pergi kerja naik bas ataupun teksi. Sian kat mak teman ngandung bawa teman ke hulu dan ke hilir berjalan kaki. kat opis pula selalu kena tekan dengan bos sampai mak nangis2...

Mak teman mula merasa sakit nak bersalin pada 08 September 1982, jadi mak teman dibawa ke Hospital Lumut sebagai langkah berjage2. Opah dan pakcik/makcik yang menguruskan mak teman sebab ayah teman tak ada. Mak merasa sakit sangat nak keluarkan teman selepas mak teman dengar bunyi jam 0000hrs 09 September 1982. Tapi mak teman tak masuk teater lagi. Keesokan harinya, petang asar barulah teman dilahirkan ke dunia. Mak kata susah sangat nak lahirkan teman, sampai terpaksa gunekan alat untuk mengeluarkan teman, lepas tu teman kena bubuh dalam incubator dan masuk air dalam badan, sian teman. Waktu tu opah dan tok risau tengok cucu dia macam ni. Dipercepatkan cerita, segala urusan hospital pakcik teman yang uruskan. Sampailah bawa balik rumah opah teman.

Hehehehehehe.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 09:50


terima kasih semua yang mengucapkan...

pasai kawin tu, teman rasa teman nak kejar cita-cita teman dulu lah. tarikh 090909 tu mungkin bukan tarikh teman kawin agaknya... ehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 09:52


Selamat Hari Lahir....:) sama dengan anak sedara saya....ulangtahun yang ke-2...

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 09:59


"salam bi aidil milaad".. ad'u laka fi sihhati wa salaamati fi kulli auqat..fi tooli zamaan..bi rahmatihi wa ridhwanihi alaik.. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 10:00


Data-data penting:

09 September 1982 bersamaan 20 Zulkaedah 1402, hari Khamis
09 September 2008 bersamaan 08 Ramadhan 1429, hari Selasa

beza tarikh masihi - 9497 hari

Umur teman - 26 tahun 11 bulan dan 31 hari (9497 hari)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 11:10


selamat hari lahir untuk sahabatku daeng...:sopan:

/

Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

Fairuzfirdausi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2003
Ahli No: 5074
Posting: 304

japan  


posticon Posting pada: 09-09-08 11:45


Omedeto tanjoubi gozaimas Daeng-kun..
Moga dipanjangkan umor dalam keberkatan..
May He Showers His Blessings on you always :-)


-----------------
p(^_^)q
gambaru!!



Bookmark and Share

    


  Member Information For FairuzfirdausiProfil   Hantar PM kepada Fairuzfirdausi   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 12:05


salam.. salam rmdhn.. salam hari ini.. hari SELASa..
ehehe.. wah.. dah besaq anak mak..ayah ni..

daeng.. classmatess masa sekolah tadika dulu-dulu..
ehhe.. teman sePerak lah kan..

moga dimudahkan segala perjalanan hidup..
dimurahkan rezeki.. jumpa ustazah som..kirim salam ye..

barakallahu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 12:14


Yaaa... Semoga Daeng_Jati lebih berbahagia menempuh umur baru...
HHEE... Oleh sebab Daeng_Jati classmet simpLe_sHida masa tadika
dulu di Manjung, cuba Kak Shida jelaskan- bagaimanakah Daeng
ketika keciikk-keciikk dulu... Nakal ke? Ulat buku ke? Kreatif
ke? Suka main-main ke? HHHEEE.... Jangan marah Abang Daeng...
KIIHHKKIIHH....

p/s: Tadika sama tadika, akhirnya bertemu di ukhwah.com juaa... Lucu plaakk...
HHHEEE....

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 09-09-08 12:16


Bismillahhirrahmanirrahim..

selamat hari ulangtahun kelahiran untuk daeng..moga panjang umur murah rezeki,dilimpahi kasih sayang dan rahmatNya selalu,insyaAllah..amin.. :-)


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 12:33


hehehehe,

Teman kenai Shida lagi lama dari kalian semua ehe...
Teman ada gambar shida masa kecik dan tengah buat persembahan. Comey betul. Wah kasih_kekasih, buat susah2 saja buat poskad cantik tu. tak sangka ada gambar teman kat situ.

Fairuzfirdausi,

teman nak jadi sasuke-kun lah...

Hari ni juga Prof. Yusof Qardawi pun lahir juga pada tahun 1926.

aik, Cik Sufti dah tak mo jadi cik dah, dah tukor jadi Puan Sufti....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 09-09-08 12:40


Pada 09-09-08 12:33 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

hehehehe,

Teman kenai Shida lagi lama dari kalian semua ehe...
Teman ada gambar shida masa kecik dan tengah buat persembahan. Comey betul. Wah kasih_kekasih, buat susah2 saja buat poskad cantik tu. tak sangka ada gambar teman kat situ.

Fairuzfirdausi,

teman nak jadi sasuke-kun lah...

Hari ni juga Prof. Yusof Qardawi pun lahir juga pada tahun 1926.

aik, Cik Sufti dah tak mo jadi cik dah, dah tukor jadi Puan Sufti....


hehe..biaseler miker..dah berubah status kan..hehe..keneler terima hakikat.. :-D


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

syahadah21
Warga Rasmi
Menyertai: 05.06.2008
Ahli No: 33648
Posting: 18
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 12:44


selamat hari jadi sahabat..semoga kebahagiaan sentiasa bersamamu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadah21Profil   Hantar PM kepada syahadah21   Pergi ke syahadah21's Website   Quote dan BalasQuote

puterisembilu
WARGA SETIA
Menyertai: 23.10.2007
Ahli No: 31480
Posting: 591
Dari: Kota Kinabalu,Sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 13:29


"Bila engkau letih & hilang rasa semangat,
Allah tahu betapa kamu telah mncb sedaya upaya,

Bila tangisan mu berpnjgn & hati mu kedukaan,
Allah telah mengira titisan air mata mu,

Bila engkau rasa ketinggalan & masa meninggalkn mu,
Allah sentiasa disisimu.

Bila engkau telah mencuba tapi tak tau arah tujuan,
Allah ada jalan penyelesaian".



Selamat Menyambut Ulangtahun yang ke-26.....

moga panjang umur murah rezeki,dilimpahi kasih sayang dan rahmatNya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For puterisembiluProfil   Hantar PM kepada puterisembilu   Pergi ke puterisembilu's Website   Quote dan BalasQuote

nafas
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.03.2007
Ahli No: 29298
Posting: 355
Dari: kl

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 09-09-08 14:38


macam mana boleh same tarikh dengan teman pulak ini...heh

Bookmark and Share

    


  Member Information For nafasProfil   Hantar PM kepada nafas   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 09-09-08 14:40


Pada 09-09-08 14:38 , nafas posting:

!!! QUOTE !!!

macam mana boleh same tarikh dengan teman pulak ini...heh


iyer ke..?ate,selamat hari ulangtahun kelahiran jugak ye untuk nafas..moga panjang umur,murah rezeki..dilimpahkan kasih sayang dan rahmatNya selalu,insyaAllah..amin.. :-)


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 14:43


erm,

ye ke nafas... nafas, meke ni teman suspek saja dari dulu. meke siapa sebenornye? dulu teman tanya tak jawab....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 15:07


kat atas tu gambar daeng ke? ingatkan penyanyi nasyid mana tadi.... :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 15:28


Pada 09-09-08 09:50 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

terima kasih semua yang mengucapkan...

pasai kawin tu, teman rasa teman nak kejar cita-cita teman dulu lah. tarikh 090909 tu mungkin bukan tarikh teman kawin agaknya... ehehe


hai apa salahnyer kejar dua-dua sekali.....kalau ada agenda ketiga pun kalau boleh kejar lah tige2 sekali

huhuhuhuhu


-----------------
"Let Allah be the ruler over your hearts"


Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 09-09-08 17:00


daeng ini teman sealiran bidang kerja dengan teman....thanks selalu fwd2 lesson learnt..

SELAMAT HARI JADI to DAENG, SEMOGA PANJANG UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI DAN DIKURNIAKAN ISTERI yang SOLEHAH.

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 17:23


Pada 09-09-08 01:14 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!



:) :bunga:

Besday



Syahidatul, apa maksud tulisan khat ni?


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 17:24


selamat hari lahir maksud dia...pada

heheh tolong jawabkan...

selamat hari lahir prof..rajin2 belajar ye

Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 17:27


Pada 09-09-08 15:07 , mas_ayu posting:

!!! QUOTE !!!

kat atas tu gambar daeng ke? ingatkan penyanyi nasyid mana tadi.... :-D


teman ni artis, tak tau ke...
kawan baik teman, Azwan ahli kumpulan nasyid FarEast.

Marhaban Far East

ni lagu yang paling teman suka, teman merasekan seakan2 teman tengah mendukung anak untuk cukur jambul....

ayuh semua kita marhaban....


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 17:28


Pada 09-09-08 17:24 , immad posting:

!!! QUOTE !!!

selamat hari lahir maksud dia...pada

heheh tolong jawabkan...

selamat hari lahir prof..rajin2 belajar ye


Tak nampak pun macam "idul milad...."


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 17:30


ayarkkk prof..itu tulisan bukan lalam bahasa arab lah..
dalam tulisan jawi saja....

jom martabatkan tulisan jawi....

Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 17:31


Selamat Hari Lahir Daeng...Moga dimurahkan rezeki dan bertambah sukses dalam hidup..


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 17:32


teman tak reti nak baca seni khat ni, lelebih lagi khat jenis ni. Khat jenis apa ni?

p/s

barulah teman dapat bayangkan, yang tertulis tu "Selamat Hari Lahir"

ooo, yang 'gitu2' tu rupanya huruf 'Shin'


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 09-09-08 17:33


Selamat Selamat Selamat

seperti biasa..semoga panjang umur, moga cita-cita tercapai, memperolehi keberkatan hidup insyaAllah... :bunga:


coming soon :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

irashahirah
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2005
Ahli No: 19675
Posting: 407
Dari: jay bee

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 20:15


salam
happy birthday daeng..
semoga dimurahkan rejeki...
dipermudahkan perjalanan hidup..

Bookmark and Share

    


  Member Information For irashahirahProfil   Hantar PM kepada irashahirah   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 22:39


selamat hari lahir daeng...
soalan petama yang ana nak anta jawab..
bila anta nak kawin...dah berumur jugak anta ni ek..hikhikhik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

smile_roses
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3694
Posting: 895
Dari: Bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-09-08 23:46


Assalammualaikum wr wb
selamat hari lahir..
moga panjang umur dan dimurahkan rezeki
moga berjaya dunia dan akhirat..
hargai setiap hari yang bergelar " hari ini" kerna esok belum pasti :)
moga menjadi muslimin yang soleh..
moga bertambah amal ibadah
insyaAllah

p/s: same birthday dengan ibu

Bookmark and Share

    


  Member Information For smile_rosesProfil   Hantar PM kepada smile_roses   Pergi ke smile_roses's Website   Quote dan BalasQuote

ummimq

Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3613
Posting: 3616
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-09-08 06:38


Wahai anakanda Daeng Jati ... semoga bertambah usia bertambah juga iman dan amalan ya. Apa anakanda belikan hadiah untuk bonda anakanda yang melahirkan anakanda tu ya?

Semoga anakanda gembira dalaman dan luaran. Kalau suka katakan suka dan cepatlah hantar merisik sebelum terlambat .....

teka jangan tak teka :)

salam iman dan ukhwah dari ummimq

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

annissa_zulfa
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22609
Posting: 354
Dari: town of throw(baling)

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-09-08 06:52


selamat hari lahir

dan sekaligus lah selamat hari raya...haha

ops..supposely selamata berpuasa...^^

Bookmark and Share

    


  Member Information For annissa_zulfaProfil   Hantar PM kepada annissa_zulfa   Pergi ke annissa_zulfa's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 10-09-08 07:00


/

Ni gambar teman semasa berusia 1 tahun. Budak nakai ni, mak selalu cerita yang teman ni buas yang amat. Lari ke sana ke mari, banyak kali jatuh, asyik terhempas saja kepala. Mak dan ayah risau kalau effek kat otak. Mak juga cakap yang teman ni paling cepat boleh berjalan. Umur berapa bulan ye? erm... lupa pula. Lagi mak cerita yang teman ni kalau teman duduk atas kerusi baby yang boleh sorong tu, habis lah... melilau2 ke sana ke mari. ada banyak hari, kereta baby tu terbabas jatuh sebab rumah bertingkat. Bedebab teman jatuh. Kenangan banyak jatuh teman ni. Teman ada 3 name iaitu Mohd Zubairy, Naim dan Yusuf....
setiap satu ada ceritenye.... hehehehe

lepas tu maksud Mohd Zubairy pula ialah;

Mohd - Muhammad = Terpuji
Zubairy = perkasa; berasal dari perkataan zabur ataupun besi.

Naim - Kelembutan.....


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 10-09-08 07:01


Pada 10-09-08 06:38 , ummimq posting:

!!! QUOTE !!!

Wahai anakanda Daeng Jati ... semoga bertambah usia bertambah juga iman dan amalan ya. Apa anakanda belikan hadiah untuk bonda anakanda yang melahirkan anakanda tu ya?


Teman nak hadiahkan bonda menantu yang solehah yang boleh berbaik2 dan berbakti dengan bonda... ehehehehehe

tapi rasanya untuk tahun ini belum lagi. Bagi hadiah lain dulu...


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 10-09-08 07:04


/

ni gambar budak nakai masa umurnye 6 tahun. Ni masa tadika ni. Tadika Islam Masjid An-Nasriah, Sitiawan Perak...

gambar di atas menunjukkan teman masa hari penyampaian hadiah untuk kanak-kanak rebena graduate tadika... Teman yang kecik sekali tu. Yang wanite tu, cuba teka siapa?


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 10-09-08 07:05


Pada 09-09-08 22:39 , muslimin23 posting:

!!! QUOTE !!!

selamat hari lahir daeng...
soalan petama yang ana nak anta jawab..
bila anta nak kawin...dah berumur jugak anta ni ek..hikhikhik...



teman nak kawin bila teman rasa nak kawin, ehehehehe
dah berumur ke teman ni? ye lah 26 tahun tu dah kira berumur lah. Tapi awet muda.


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 10-09-08 07:39


Pada 10-09-08 07:04 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

/

ni gambar budak nakai masa umurnye 6 tahun. Ni masa tadika ni. Tadika Islam Masjid An-Nasriah, Sitiawan Perak...

gambar di atas menunjukkan teman masa hari penyampaian hadiah untuk kanak-kanak rebena graduate tadika... Teman yang kecik sekali tu. Yang wanite tu, cuba teka siapa?


dari raut wajah yang comel tu, macam pernah ku lihatlah tapi di mana ya?? :berfikir:
tu bukan cik simple_shida ke? :sopan:


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

Abdullah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 261
Posting: 248
Dari: Malaysia

blank  


posticon Posting pada: 10-09-08 08:24


Assalamualaikum,

Barakallah 'alaik Daeng.
Dah 26 tahun ya? OK Abdullah kasi semangat sikit untuk kahwin. Abdullah jadi ayah pada usia 26 tahun, hehe.

Cari-cari Lailatul-Qadr. Doa pada Allah, mana tahu Tuan bertemu jodoh di bulan Ramadhan,

Wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For AbdullahProfil   Hantar PM kepada Abdullah   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-09-08 08:31


lah kak shida ke itu? ahaha comeyy nya kak shida.. :D :welcome:

Daeng pun comey... hehehe.. comeynye lah kome...

p/s: sejak tadika lagi Daeng dah memang lebih rendah :D

kecil-kecil lagi kak shida dah suka menonjolkan diri :D, yang tengah2 sekali pula tu... hiks :P


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-09-08 08:53


Cantiknye jam Daeng tu. beli kat mana ek?? :D wah..mesti best kan bila imbau kenangan masa kecik especially masa tadika. apapun miss simple_shida maintain cute lah..ahaksss...


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 10-09-08 09:38


Assalamualaikum
buat P.D...selamat hari lahir..
maaf lewat..

P/S : kelakar betul tengok muka kak shida dengan P.D... :sopan: sekarang pun gayanya masih maintain dedua orang ni.. ;-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-09-08 10:03


Wah berbeza sekarang rupa masa kecil dengan besar ye Daeng. Masa kecil nampak agak gempal tapi sekarang nampak kurus.... tapi tetap handsome juga.

Seronok melihat memori lama yang menjadi inspirasi dalam pembentukan sahsiah diri. Tapi macam prof payah nak tengok memori lama...


p/s: Dengar nasihat Ummimq tu Daeng.... Prof doakan agar Daeng dapat jodoh yang bahagia berpanjangan. Amin

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 10-09-08 10:03


Pada 09-09-08 17:27 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 09-09-08 15:07 , mas_ayu posting:

!!! QUOTE !!!

kat atas tu gambar daeng ke? ingatkan penyanyi nasyid mana tadi.... :-D


teman ni artis, tak tau ke...
kawan baik teman, Azwan ahli kumpulan nasyid FarEast.

Marhaban Far East

ni lagu yang paling teman suka, teman merasekan seakan2 teman tengah mendukung anak untuk cukur jambul....

ayuh semua kita marhaban....


ye ke? :-o :berfikir:


-----------------
http://aisyahumaira-masayu.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

nazliahnazeer
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.09.2008
Ahli No: 34872
Posting: 56
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-09-08 10:29


happy birthday to you!
sanah helwa ya daeng!

Awan Berarak Ceria
Tiada Titisan Hujan
Pohon Melambai
Tanda Sokongan

Kususuri Perjalanan
Bertemankan Senyuman
Di Hari Lahirmu
Sahabatku

Dedaun Berguguran
Membuktikan Kedewasaan
Walau Tanpa Madah Dan Hadiah
Namun Cukup Bagiku
Sekadar Ucapan

Selamat Hari Lahir
Iringi Doa Kuhulur
Bersyukur KepadaNya
Atas Nikmat Usia

Sahabatku
Usia Yang Tuhan Kurniakan Ini
Dihasilah Ia Dengan Amalan Yang Murni
Semoga Ia Menjadi Temanmu Di Akhirat Nanti
Selamat Hari Lahir

Usiamu Ibarat Mutiara
Tiada Berganti Lagi
Hiaskan Iman Bersulam Taqwa
Agar Sempat Mengucup
Haruman Syurgawi

Bookmark and Share

    


  Member Information For nazliahnazeerProfil   Hantar PM kepada nazliahnazeer   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 10-09-08 12:04


!!! QUOTE !!!

Oleh sebab Daeng_Jati classmet simpLe_sHida masa tadika
dulu di Manjung, cuba Kak Shida jelaskan- bagaimanakah Daeng
ketika keciikk-keciikk dulu... Nakal ke? Ulat buku ke? Kreatif
ke? Suka main-main ke? HHHEEE.... Jangan marah Abang Daeng...
KIIHHKKIIHH....


erm..kecik daeng bagaimana..
entah lah teman tak ingat..
tapi.. ye ke gambar ss tu?
macam bukan saja.. :berfikir:

Kalau agaknya betul lah gambar ss tu..
yang sebelah kiri ss tu. suka usik ss..
ya ampun.. tu anak ustazah som kan..
suka lah nyakat ss.. tarik tudung..main kejar2..
ehehe..

!!! QUOTE !!!

gambar di atas menunjukkan teman masa hari penyampaian hadiah untuk kanak-kanak rebena graduate tadika... Teman yang kecik sekali tu. Yang wanite tu, cuba teka siapa?


ss kompius lagi.. ye ke.. erm..ehehe..
ni seriuss bukan nada gelak..ehhe..
nanti ss dapat gambar lain..ss bagi..
ada lagi gambar tadika.. housemate lama (aida) keep..
ana p mantin.. ana ambil..scan..

agaknya ye lah ss tu.. memang kecil-kecil masuk nsyid.
masuk sek ag.rakyat..asek jadi leader till thun6..ups..
bukan sedap pun suara..ehehe..

bila tengok gambar tu.. alamak.. ss diapit tu. waallla..hii..
dah jadi kusingKap lembaran kisah silam ni..

:-D ;-) memang lama terpisah dek satu perjuangan...
yakni.. belajar..belajar..belajar..
akhirnya jumpa di UC...

itulaa manisnye Ukhwah.. :-D
barakallahu ya daeng..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-09-08 12:49


salam wbt daeng...
boleh lagi nak wish ni daeng...??

ismi ucapkan, belajar rerajin ye... :sopan:
muga apa yang dicita menjadi kenyataan... :berdoa:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 10-09-08 14:16


Assalamualaikum...

alamak...terlambat lah...

nak buat ucapan juga....(tak kira)

"selamat hari lahir"

semoga diri akhi diredhai Allah s.w.t. selamanya....

ha... sama lah dengan ukhti ismi "belajar rerajin ye" :-)

*tak ada hadiah lah, ucapan sebagai gantinya

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

nurul_syifa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.09.2008
Ahli No: 34884
Posting: 66
Dari: bumi Ilahi

Terengganu  


posticon Posting pada: 10-09-08 14:20


salam buat daeng... saya juga tak mahu ketinggalan untuk wish: SELAMAT HARI LAHIR... Moga dipanjangkan umur dan dirahmati Ilahi senantiasa...

Saya sebenar nya baru di ukhwah... tak berapa kenal pun saudara daeng... tapi terpanggil nak wish birthday sebab tarikh saya join ukhwah ni sama dengan tarikh lahir daeng... kira kita ni ala2 kembar lah ye... boleh lah celebrate sesama tiap-tiap tahun....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurul_syifaProfil   Hantar PM kepada nurul_syifa   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 10-09-08 15:27


selamat hari jadi daeng yang segan silu,,,hehehe,,,,semoga dmurahkn rezeki,,,da umur da 26,,,jangan majuk2 lagi,,huduh tau,,hahahahahah

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

Laskar_Allah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2008
Ahli No: 33470
Posting: 928
Dari: Medan Operasi Asia Pasifik

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 10-09-08 17:53


Assalamualaikum saudara Daeng.

Salam kelahiran wahai khalifah Allah dimuka bumi... Moga tetap istiqomah jihadmu...Amin ya rabbal'alaminn..


-----------------
WAMAKARU WAMAKARULLAH WALLAHU KHAIRUL MAKIRIIN!
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Laskar_AllahProfil   Hantar PM kepada Laskar_Allah   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 11-09-08 09:19


Pada 10-09-08 07:04 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

/

ni gambar budak nakai masa umurnye 6 tahun. Ni masa tadika ni. Tadika Islam Masjid An-Nasriah, Sitiawan Perak...

gambar di atas menunjukkan teman masa hari penyampaian hadiah untuk kanak-kanak rebena graduate tadika... Teman yang kecik sekali tu. Yang wanite tu, cuba teka siapa?



comey nya...comey nya.. :welcome:


-----------------




Bookmark and Share

    


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

syahadahtul_nur
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.09.2008
Ahli No: 34899
Posting: 385
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-01-09 01:05


Pada 11-09-08 09:19 , syahirahsoid posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 10-09-08 07:04 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

/

ni gambar budak nakai masa umurnye 6 tahun. Ni masa tadika ni. Tadika Islam Masjid An-Nasriah, Sitiawan Perak...

gambar di atas menunjukkan teman masa hari penyampaian hadiah untuk kanak-kanak rebena graduate tadika... Teman yang kecik sekali tu. Yang wanite tu, cuba teka siapa?



comey nya...comey nya.. :welcome:



memang comeyyy sangat!!!
teringat masa zaman kecil-kecil dulu..kenangan terindah sekali.huhu.


-----------------
ANDAI kota itu peradaban,rumah kami adalah budaya,dan menurut ibu,tiang serinya adalah agama (FT, Tuhan Manusia)


Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadahtul_nurProfil   Hantar PM kepada syahadahtul_nur   Quote dan BalasQuote

SiNaRaBaDi
WARGA SETIA
Menyertai: 07.02.2010
Ahli No: 39229
Posting: 621

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-06-10 18:23


Pada 09-09-08 09:50 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

terima kasih semua yang mengucapkan...

pasai kawin tu, teman rasa teman nak kejar cita-cita teman dulu lah. tarikh 090909 tu mungkin bukan tarikh teman kawin agaknya... ehehe


Bismillah
Salam

Teman pun ada nak sampaikan ucapan.., tapi bukan untuk hari kelahiran... Daeng.. selamat pengantin baru. Alhamdulillah... Nak kejar cite2..dah sampai rasanya ye. InsyaAllah....dah diijab kabulkan.. tahniah. Semoga berbahagia hingga ke syurga. mendapat anak soleh & solehah.... mendapat kasih & rahmatNya...disamping isteri.

Bookmark and Share

    


  Member Information For SiNaRaBaDiProfil   Hantar PM kepada SiNaRaBaDi   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.15776 saat. Lajunya....