Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda taknak bekerja, carilah duit sebanyak-banyaknya; nanti anda tak perlu bekerja
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 57
Ahli: 0
Jumlah: 57




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 1 hari, 16 jam, 14 minit yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: halo...1989 ada tak..???


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» halo...1989 ada tak..???

Please Mendaftar To Post


Oleh halo...1989 ada tak..???

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-10-03 14:02


Assalamualaikum wbt....

ana buka topik ni....nak taulah berapa ramai ahli komuniti ni lahir pada 1989...sekarang,umur 14 tahun laa...
harap ada respon....

Wassalam.

p/s:PMR next year,dah prepare ke belum..??

-----------------
Jana pendapatan anda, hanya di hujung jari...!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

FS_GuRL
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 3801
Posting: 37
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 19-10-03 10:09


Assalamualaikum...

ana lahir tahun 1989....samala kita ye...semoga berjaya 4 PMR next year...

-----------------
Go for someone who makes you smile cause it takes only a smile to make a dark day seem bright

Bookmark and Share

    


  Member Information For FS_GuRLProfil   Hantar PM kepada FS_GuRL   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-10-03 11:32


Assalamualaikum...

Iklan sebentar....ya...

Prof sbg pengasas..Kelab Disemberians....
mengalu-alukan kedatangan ahli yg dlm kelab 1989 yg lahir dlm bulan disember posting dan masuk dlm Kelab Disemberians...

Terima Kasih...

p/s: Kira promote la nie....


Kenalilah seseorang melalui HATI budinya,
Bukan melalui RUPA parasnya kerana, Disitulah terletak sebuah kebahagiaan...

[ Posting ini telah di edit oleh: Prof_Muslim pada 2003-10-19 15:21 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

j-a-j-a
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1355
Posting: 119
Dari: RuMaH SaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 19-10-03 14:04


saya pun lahir tahun 1989....tp ..umur belum mencecah 14 thn lagi....

sahabat amin mesti dah prepare kan...tuh sebab die tanya..

-----------------
Siang.......
Disuluhi mentari,
Menyinari seluruh alam.

Malam.......
Dihiasi bintang-bintang,
Keindahan tiada taranya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For j-a-j-aProfil   Hantar PM kepada j-a-j-a   Quote dan BalasQuote

sumaiyyah_mujahidah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1070
Posting: 104
Dari: PeNang...SeLaNgOr

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 19-10-03 16:23


Assalamualaikum wrt wbt..

Salam Ukhwah..

boleh ana menyempilkan diri di sini... ana pun lahir dalam tahun 1989 jugak.. insyaAllah tahun depan kita semua akan melalui satu perjuangan sebagai seorang pelajar iaitu PMR... setakat preparation untuk form 1 dan form 2 alhamdulillah adala sikit..

semoga kita semua akan berjaya... InsyaAllah..

ilalliqa'

-----------------
::Jika ketenangan & keredhaanNYA yang dicari, Allah akan terus uji hati kita hingga pada suatu masa kita akan rasa indahnya tawakal kepadaNYA::

Bookmark and Share

    


  Member Information For sumaiyyah_mujahidahProfil   Hantar PM kepada sumaiyyah_mujahidah   Pergi ke sumaiyyah_mujahidah's Website   Quote dan BalasQuote

aisyah_nurdiah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 501
Posting: 43
Dari: Gombak, Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 19-10-03 18:04


Ana pun lahir pada tahun 1989.... Selamat berkenalan...

-----------------
Keikhlasan datang dari hati yang suci....

Bookmark and Share

    


  Member Information For aisyah_nurdiahProfil   Hantar PM kepada aisyah_nurdiah   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-10-03 18:11


Waalaikumussalam wbt...

Syukran jazilan...pasal muncul jugak antum/antunna semua....
PMR...??persediaan tu masih tahap biasa lagi...
ulangkaji apa yg patut...

Prof_Muslim....
ana lahir bulan sept....
takleh joinlah disemberians....


-----------------
Jana pendapatan anda, hanya di hujung jari...!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

raul_gonzalez
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1321
Posting: 396
Dari: .::Kuala Terengganu::.

Terengganu  


posticon Posting pada: 19-10-03 21:26


ana pun lahir tahun 1989.....bab prepare PMR masih dalam proses....

-----------------
~MEMBANGUN MENURUT ISLAM~

Bookmark and Share

    


  Member Information For raul_gonzalezProfil   Hantar PM kepada raul_gonzalez   Pergi ke raul_gonzalez's Website   Quote dan BalasQuote

j-a-j-a
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1355
Posting: 119
Dari: RuMaH SaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 22-10-03 12:10


banyak ni je ke ahli komuniti ukhwah yg berumur 14 tahun...???

-----------------
Siang.......
Disuluhi mentari,
Menyinari seluruh alam.

Malam.......
Dihiasi bintang-bintang,
Keindahan tiada taranya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For j-a-j-aProfil   Hantar PM kepada j-a-j-a   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-10-03 13:05


mungkin belum menyedari topik nie kot...
takpe...kita tunggu...dan lihat..!!

Ramadhan Bakal Menjelang...
Selamat Berpuasa...!!


Selembut Bayu Hembusan Kasturi
Seindah Cerianya Suria Pagi
Sedamai Hati Memuji Ilahi
Bagaikan Di Taman Firdausi

[ Posting ini telah di edit oleh: sahabat_amin pada 2003-10-23 13:10 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

suliana89
Warga Rasmi
Menyertai: 19.10.2003
Ahli No: 4483
Posting: 2
Dari: Ampang

Selangor  


posticon Posting pada: 24-10-03 17:27


assalamualikumm...
saya pun lahir tahun nie gak....dlm bulan
disember.....setakat nie...dlm proses persediaan
untuk cover topik form1 dan form2 .....
TrY yOuR bEsT!!







Bookmark and Share

    


  Member Information For suliana89Profil   Hantar PM kepada suliana89   Quote dan BalasQuote

bisikan_nurani
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.06.2003
Ahli No: 1173
Posting: 121
Dari: Balik Pulau

PulauPinang  


posticon Posting pada: 09-11-03 17:58


assalamualaikum..
saya pun lahir dlm thn 1989....

Bookmark and Share

    


  Member Information For bisikan_nuraniProfil   Hantar PM kepada bisikan_nurani   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 207
Posting: 571
Dari: Kelate

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 09-11-03 22:04


akak bkn thn 1989.. but just wanna say.. Gud Luck 4 PMR next year!!

ehehe.. Insya Allah senang je.. lbh senang yg disangkakan <-- kalau baca buku laa..

D.U.I.T = SUccEss
Doa + Usaha + Ikhtiar + Tawakkal = kejayaan Insya Allah...

p/s : doakan akak dpt yg t'baik PMR 03 ni
nak apa² advice or tips just contact me keh! ewahh

-----------------
++ 'Aish 'Azeezan au Mut Syaheedan ++ Live a glory life, or die a noble death ++

Bookmark and Share

    


  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

kim
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2003
Ahli No: 3965
Posting: 243
Dari: bawah kerajaan Allah

Selangor  


posticon Posting pada: 12-11-03 21:43


he...he....bukan ana tapi adik...apapun semoga berjaya dalam PMR tahun depan...buat yang terbaik demi diri sendiri..jangan lupa cover bab dari sekarang .. tahun depan mesti busy...yelah kan banyak keje kursus...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kimProfil   Hantar PM kepada kim   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati_unicgirlz
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 653
Posting: 83
Dari: balik pulau

PulauPinang  


posticon Posting pada: 12-11-03 22:30


assalamualaikum

ana ingin mendaftarkan diri untuk topik ini sebagai ahli 1989..good luck 4 exam next year..wassalam

-----------------
engkau wanita terbaik sebaik manusia
namamu tetap menjadi sejarah
engkaulah sumayyah
hanya Tuhan yg tahu

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejati_unicgirlzProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati_unicgirlz   Pergi ke muslimahsejati_unicgirlz's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-12-03 12:05



he...he...
nak jenguk kembali kat topik nie...
studylah mulai skarang....nanti nyesal pulak...
cukup ke nak study dr form 1-3 dgn 8/9 subjek selama lebih kurang 10 bulan lebih je....??!
mesti cukup kalau pandai guna masa...
study last minute membahayakan kita je nanti...
think it !

Do The Best For Your PMR Exam !!


Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 79
Posting: 646
Dari: gombak

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-12-03 12:46




Kiter 1989 jugak.. good luck sumer.. ouh yer.. kiter nak ajak sumer join topik keremajaan nie.. kiter boleh diskus pasal remaja skrg.. cth : bhgn pendidikan/isu semasa/akhlak dan macam2 lg... utk aper2 cadangan.. sila nyatakan kat topik di bawah :-

Program Motivasi & Kepimpinan Pelajar

Kasi seberapa byk komitmen yer !!
Thanks, sumer

Prof_Muslim, qolah disemberian.. kat maner yer topik tuh ??

Wassalam

-----------------
"kutemui diriku, apabila mencariMu."

Bookmark and Share

    


  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Quote dan BalasQuote

fiq_khairisyam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.09.2003
Ahli No: 3342
Posting: 104
Dari: klang

Selangor  


posticon Posting pada: 13-12-03 14:18



sekadar nak menyibuk...akak tak de sedara mara ataupun adik beradik yang nak ambik pmr tahun depan tapi tetap jugak nak menyibuk.
buat semua calon pmr 2004,good luck.tak payah takut dengan pmr tu.kalau baca buku,insya allah senang.

Bookmark and Share

    


  Member Information For fiq_khairisyamProfil   Hantar PM kepada fiq_khairisyam   Quote dan BalasQuote

kim
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.10.2003
Ahli No: 3965
Posting: 243
Dari: bawah kerajaan Allah

Selangor  


posticon Posting pada: 17-12-03 13:28



ana pun nak menyibuk gak....semoga berjaya dlm pmr tahun depan ...study dari sekarang....buat lah yg terbaik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kimProfil   Hantar PM kepada kim   Quote dan BalasQuote

zahratul_ikhwan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.11.2003
Ahli No: 4985
Posting: 235
Dari: Chendering

Terengganu  


posticon Posting pada: 20-12-03 11:19




ana pun lahir 1989 gak......
all the best PMR '04..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahratul_ikhwanProfil   Hantar PM kepada zahratul_ikhwan   Pergi ke zahratul_ikhwan's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-01-04 18:27




Senarai ahli2 yang tersenarai dalam club 1989...
setakat ini :

FS_GuRL
sahabat_amin
j-a-j-a
sumaiyah_mujahidah
aisyah_nurdiah
raul_gonzalez
suliana89
bisikan_nurani
muslimahsejati_unicgirlz
qaulah_atrah
zahratul_ikhwan

9 orang kesemuanya...
harap2 lepas ni ada lagi yg muncul utk club'89 nih..

Wassalam

-----------------
Jana pendapatan anda, hanya di hujung jari...!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

man_ana89
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.01.2004
Ahli No: 6325
Posting: 32
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 20-01-04 16:01




ana pun lahir 1989 gak......
all the best PMR '04..

Bookmark and Share

    


  Member Information For man_ana89Profil   Hantar PM kepada man_ana89   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-01-04 16:13


sorang lagi yg muncul...!

ahlan wasahlan kpd man_ana89 krn sudi menyertai club '89 nih..

yurp !
-Al the best PMR '04 !



-----------------
Jana pendapatan anda, hanya di hujung jari...!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

cute_islam89
Warga Rasmi
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1010
Posting: 6

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-01-04 17:23


...
ana pun lahir 1989
all the best for PMR04 to all 1989 members

Bookmark and Share

    


  Member Information For cute_islam89Profil   Hantar PM kepada cute_islam89   Quote dan BalasQuote

cute_islam89
Warga Rasmi
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1010
Posting: 6

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-01-04 17:23


...
ana pun lahir 1989
all the best for PMR04 to all 1989 members

-----------------
If you wanna go somewhere or be somebody,you better wake up and pay attention!

Bookmark and Share

    


  Member Information For cute_islam89Profil   Hantar PM kepada cute_islam89   Quote dan BalasQuote

Ay_Kay
Warga Rasmi
Menyertai: 30.01.2004
Ahli No: 6879
Posting: 4
Dari: MRSM

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 30-01-04 11:19




Ana nak tau saper yang ader sanak saudara di Seremban 2 . Boleh ana kenal-kenalan . Ana budak MRSM Serting. May Allah bless you, my friend!


Bookmark and Share

    


  Member Information For Ay_KayProfil   Hantar PM kepada Ay_Kay   Pergi ke Ay_Kay's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 30-01-04 11:55




Ay_Kay..
Salam ukhwah diucapkan...
anta/i nih tergolong dalam 89'an jugak ker ..?
atau sekadar 'mencelah' kat sini..

p/s:muslimin or muslimat ?



-----------------
Jana pendapatan anda, hanya di hujung jari...!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

j-a-j-a
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1355
Posting: 119
Dari: RuMaH SaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 30-01-04 13:30


semoga kita semua bersedia menghadapi cabaran yg bakal berlaku...semoga kita bersama berjaya dlm PMR

-----------------
Siang.......
Disuluhi mentari,
Menyinari seluruh alam.

Malam.......
Dihiasi bintang-bintang,
Keindahan tiada taranya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For j-a-j-aProfil   Hantar PM kepada j-a-j-a   Quote dan BalasQuote

Ay_Kay
Warga Rasmi
Menyertai: 30.01.2004
Ahli No: 6879
Posting: 4
Dari: MRSM

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 30-01-04 20:57


Ana nak tanyer skit, boleh antum smua berikan cth2 soalan peperiksaan sek antum semua

Bookmark and Share

    


  Member Information For Ay_KayProfil   Hantar PM kepada Ay_Kay   Pergi ke Ay_Kay's Website   Quote dan BalasQuote

man_ana89
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.01.2004
Ahli No: 6325
Posting: 32
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 06-02-04 21:17


Quote:

On 2004-01-30 20:57, Ay_Kay wrote:
Ana nak tanyer skit, boleh antum smua berikan cth2 soalan peperiksaan sek antum semua





bagus tue Ay_Kay
kiter boleh bertukar kertas soalan
ana akan usahakan untuk kalian semua

Bookmark and Share

    


  Member Information For man_ana89Profil   Hantar PM kepada man_ana89   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-02-04 21:28


Quote:

On 2003-12-13 12:46, qaulah_atrah wrote:


Program Motivasi & Kepimpinan Pelajar

Kasi seberapa byk komitmen yer !!
Thanks, sumer

Prof_Muslim, qolah disemberian.. kat maner yer topik tuh ??

Wassalam




Sila klik-------------->Dalam Link di bawah nie

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

FaDhLuL
Warga Rasmi
Menyertai: 10.01.2004
Ahli No: 6368
Posting: 11

brunei  


posticon Posting pada: 10-02-04 16:30




saya lahir 89 jugak..eheheh..tapi orang Brunei ehehe..taun nie saya ngambil O-Level..tak tau la apa yg korang panggil..sya pom 5..muda ckit je..
ok 2 je..ehehhe

sja buang buringg!!ehehehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For FaDhLuLProfil   Hantar PM kepada FaDhLuL   Quote dan BalasQuote

FaDhLuL
Warga Rasmi
Menyertai: 10.01.2004
Ahli No: 6368
Posting: 11

brunei  


posticon Posting pada: 10-02-04 16:30




saya lahir 89 jugak..eheheh..tapi orang Brunei ehehe..taun nie saya ngambil O-Level..tak tau la apa yg korang panggil..sya pom 5..muda ckit je..
ok 2 je..ehehhe

sja buang buringg!!ehehehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For FaDhLuLProfil   Hantar PM kepada FaDhLuL   Quote dan BalasQuote

aLaMeeN
Warga 1 Bintang
Menyertai: 21.06.2003
Ahli No: 1586
Posting: 37

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-02-04 21:36




ana pun lahir 1989,
semoga antum berjaya dalam pmr thn ni..



Bookmark and Share

    


  Member Information For aLaMeeNProfil   Hantar PM kepada aLaMeeN   Quote dan BalasQuote

hanishumaira
WARGA SETIA
Menyertai: 11.02.2004
Ahli No: 7196
Posting: 546
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-03-04 15:35



anis juga diantara kamu semua...1989 generation..


-----------------
.:. sesungguhnya orang˛ yang beriman itu adalah bersaudara, maka damaikanlah diantara dua saudara kamu yang bertelagah itu dan bertaqwalah kepada Allah

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanishumairaProfil   Hantar PM kepada hanishumaira   Pergi ke hanishumaira's Website   Quote dan BalasQuote

Annisa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 954
Posting: 108
Dari: S'pore

singapore  


posticon Posting pada: 08-03-04 16:41


saye pn lahir thn 89...

-----------------
«Perubahan Demi Peningkatan»

Bookmark and Share

    


  Member Information For AnnisaProfil   Hantar PM kepada Annisa   Quote dan BalasQuote

perempuanmuslimah
Warga Rasmi
Menyertai: 10.04.2004
Ahli No: 8321
Posting: 6
Dari: batu pahat - johor

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 28-08-04 12:42


ana pun lahir thn 1989..........................................
nak knal ngan korang leh......................................

Bookmark and Share

    


  Member Information For perempuanmuslimahProfil   Hantar PM kepada perempuanmuslimah   Quote dan BalasQuote

EmEmEs
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.10.2004
Ahli No: 12052
Posting: 60
Dari: segumpal_Darah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-10-04 13:00


mencelah jap..
say pun 1989..
so nak join laa..

pape pun pmr dah abis... tunggu result laa korang sume...

......cam lambat join je.....

+ saya amik PTS.. maknanya taun lepas la amik pmr..



-----------------
iNgatLah....
SabaR itu iMan,
Duit buKan kawaN,
DuNia haNya piNjaman,
Dan mAti taK beRtEman.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For EmEmEsProfil   Hantar PM kepada EmEmEs   Quote dan BalasQuote

fattah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.10.2004
Ahli No: 11894
Posting: 106
Dari: pLAnEt BuMI

newzealand  


posticon Posting pada: 04-11-04 11:46


ememes dapat berape ha???

-----------------
***tengku fattah

Bookmark and Share

    


  Member Information For fattahProfil   Hantar PM kepada fattah   Quote dan BalasQuote

fattah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.10.2004
Ahli No: 11894
Posting: 106
Dari: pLAnEt BuMI

newzealand  


posticon Posting pada: 04-11-04 11:47


sebelum tu, ana fattah.

-----------------
***tengku fattah

Bookmark and Share

    


  Member Information For fattahProfil   Hantar PM kepada fattah   Quote dan BalasQuote

EmEmEs
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.10.2004
Ahli No: 12052
Posting: 60
Dari: segumpal_Darah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-11-04 14:36


amik 9
tapi tak full...
alhamdulillah...


ana dapat 8A 1B
Bahasa Arab kantoi..



Bookmark and Share

    


  Member Information For EmEmEsProfil   Hantar PM kepada EmEmEs   Quote dan BalasQuote

zahratul_ikhwan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.11.2003
Ahli No: 4985
Posting: 235
Dari: Chendering

Terengganu  


posticon Posting pada: 08-12-04 15:23


naper kelab nie mcm tak aktif sgt ..??
kan dah abis PMR...maner korang pergi..
nanti result dah nak kuar...
oklaa...apapun...good luck for the result..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahratul_ikhwanProfil   Hantar PM kepada zahratul_ikhwan   Pergi ke zahratul_ikhwan's Website   Quote dan BalasQuote

gingie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13215
Posting: 309

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-12-04 00:57



Alamak!!gingie dah terlambat ke?..ruginye..tu la..time abah suruh rajin2 on internet..malas..skrg sape yg rugi..emm..result dah nak kuar..kira2 seminggu lagi..cuaknye!!kecut perut bile teringat ttg result..adoi mak..dapat apa la agaknye..doakan gingie dpt apa yg terbaik buat diri gingie ye..moga2 kwn2 sume dpt kejayaan yg cemerlang!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For gingieProfil   Hantar PM kepada gingie   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-12-04 01:13






lama tak berkunjung ke sini..
apapun,salam ukhwah buat semua yang lahir tahun'89 terutama yang tengah menunggu result keluar..fuh,berdebar lah korang ye ?

result PMR menurut akhbar hari ni dijangka keluar 28 dis ...
so,tawakkal sangat penting buat masa sekarang.
kita semua kan dah buat yang terbaik dalam exam..
berserah sahajalah,insyaAllah..
Kejayaan bakal menjadi milik kita bersama..



p/s:result keluar jangan lupa bagitau ek !

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-12-04 01:20


listname yg latest punye..

sahabat_amin
j-a-j-a
sumaiyah_mujahidah
aisyah_nurdiah
raul_gonzalez
suliana89
bisikan_nurani
muslimahsejati_unicgirlz
qaulah_atrah
zahratul_ikhwan
man_ana89
cute_islam89
Ay_Kay
FadhLuL
aLaMeeN
hanishumaira
Annisa
perempuanmuslimah
EmEmEs
fattah
gingie


hehe....ramai lagi ,maybe x sedar lagi kut dengan topik nie..
salam!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

zahratul_ikhwan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.11.2003
Ahli No: 4985
Posting: 235
Dari: Chendering

Terengganu  


posticon Posting pada: 24-12-04 23:35


28 nie ker..??
skrang nie pun ana dgr mcm2 tarikh jangkaan..
27laa...30 pun ada..
tp x taulaa..
pray 4 my success..ok..!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahratul_ikhwanProfil   Hantar PM kepada zahratul_ikhwan   Pergi ke zahratul_ikhwan's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat_amin
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 123
Posting: 1288
Dari: Bumi Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-12-04 23:46




nanti sumer yang kat sini bila dh kluar result,jangan lupa bagitau ek..!


#########
usaha sudah..
ikhtiar pun sehabis baik..
tawakkal tak putus2...
solat hajat jgn lupa..
insyaAllah,akan ada hasilnya..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_aminProfil   Hantar PM kepada sahabat_amin   Pergi ke sahabat_amin's Website   Quote dan BalasQuote

zahratul_ikhwan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.11.2003
Ahli No: 4985
Posting: 235
Dari: Chendering

Terengganu  


posticon Posting pada: 25-12-04 11:40


insyaallah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahratul_ikhwanProfil   Hantar PM kepada zahratul_ikhwan   Pergi ke zahratul_ikhwan's Website   Quote dan BalasQuote

zahratul_ikhwan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.11.2003
Ahli No: 4985
Posting: 235
Dari: Chendering

Terengganu  


posticon Posting pada: 28-12-04 14:08




esok result dah nak kuar...
so,mcm maner..
dah ready ker blm..??
b''debar tau...takut pun ada

Bookmark and Share

    


  Member Information For zahratul_ikhwanProfil   Hantar PM kepada zahratul_ikhwan   Pergi ke zahratul_ikhwan's Website   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA SETIA
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2057
Posting: 640
Dari: KUCHING

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 14-01-05 20:53




opsss!!! tersilap masuk plak ...nyibuk kat sini bolehhhhh???? .... ana ni budak kecik yang lhir thun 1990.... nk lepak sini jap(lepak yang bermanfat ler )oklh salam ukhwah untuk akak-akak dn bro2 uqu kt sini....

-----------------
to love someone is NOTHING,
to be loved by someone is SOMETHING,
to be loved by someone u love is EXCITING,
to be loved by ALLAH is EVERYTHING.

Bookmark and Share

    


  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Quote dan BalasQuote

nur_ila
Warga 1 Bintang
Menyertai: 29.11.2004
Ahli No: 12660
Posting: 34
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-04-05 21:23


nur pun lahir tahun 1989

cam ner result PMR?

ok ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_ilaProfil   Hantar PM kepada nur_ila   Quote dan BalasQuote

faithfuller
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20137
Posting: 270
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-12-05 13:57


sekarang dah tahun 2005...semua umur 16 tahun dah kan..meriahkanlah semula forum ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For faithfullerProfil   Hantar PM kepada faithfuller   Pergi ke faithfuller's Website   Quote dan BalasQuote

fathiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.11.2005
Ahli No: 20306
Posting: 178
Dari: penang+perak+melaka+n9

Perak  


posticon Posting pada: 07-01-06 14:51


eh eh lupa pula nak bagi salam
assalamualaikum buat memember 1989
lambatnya ana join kat sini
dah 2006 rupanya
bukan lagi upsr dan pmr tapi dah nak spm
so all the best
boleh lah kita semua share soklan spm ye
tak begitu ???

Bookmark and Share

    


  Member Information For fathihaProfil   Hantar PM kepada fathiha   Pergi ke fathiha's Website   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 18-04-07 21:54


salam...da berkubur kea org 1989....
hm...ana 30 july 1989....

Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

nurilham7
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2005
Ahli No: 20317
Posting: 241
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 18-04-07 23:01


erm...anda lepas ni sambung belajar mana??

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurilham7Profil   Hantar PM kepada nurilham7   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 18-04-07 23:02


dah melepas dah spm u dak2 tahun 1989 ni

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

Salamat
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.08.2007
Ahli No: 30825
Posting: 91

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-10-07 13:06


Assalamualaikum...
ana pun 1989 juga...
18 des...

Bookmark and Share

    


  Member Information For SalamatProfil   Hantar PM kepada Salamat   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 04-10-07 13:40


1989? budak2nyer... hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

melon
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.02.2007
Ahli No: 28719
Posting: 65
Dari: kuala lumpur

saudiarabia  


posticon Posting pada: 15-07-08 12:07


selamat berkenalan
ana pun 89
sekarang ni dah 19 tahun.dah masuk u pun.
kawan-kawan lain apa cerita?

Bookmark and Share

    


  Member Information For melonProfil   Hantar PM kepada melon   Quote dan BalasQuote

perantaujauh
Warga 1 Bintang
Menyertai: 21.11.2008
Ahli No: 36009
Posting: 31
Dari: EUROPE

czechrepublic  


posticon Posting pada: 22-11-08 19:17


samala .. dah 19 tahun..dah masuk U

Bookmark and Share

    


  Member Information For perantaujauhProfil   Hantar PM kepada perantaujauh   Quote dan BalasQuote

nadia_khalit
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.06.2008
Ahli No: 33692
Posting: 163
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-11-08 20:05


hehhe..
kita pun da19thn ni..
tak masuk u ..
masuk kolej saja..
heheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For nadia_khalitProfil   Hantar PM kepada nadia_khalit   Quote dan BalasQuote

wafie
WARGA SETIA
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15378
Posting: 517
Dari: Sabak Bernam Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-08 20:27


kalau tahun 86 boleh tak hehehe kalau terbalikkan jadi 6 di terbalik jadi 89 hehehe gurau saja'





........................................................................................................
http://www.ezeezone.net/index.php?id=wafie86
http://www.ezeezone.net/index.php?id=wafie86


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For wafieProfil   Hantar PM kepada wafie   Quote dan BalasQuote

simi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.08.2008
Ahli No: 34474
Posting: 119
Dari: bumi ciptaan Ilahi

bahrain  


posticon Posting pada: 29-01-09 14:58


Salam...
Ana pun lahir tahun '89
tapi tak sapa lagi umur 20..huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For simiProfil   Hantar PM kepada simi   Quote dan BalasQuote

alamin313
Warga 2 Bintang
Menyertai: 20.03.2010
Ahli No: 39521
Posting: 55
Dari: ajil,terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 28-03-10 03:07


salam..

rasa dah lama topik ni...kalau tak silap post pertama tahun 2003...

tapi tak apa lah...

aku pun lahir tahun 1989..

bulan mac...

apa lagi nak taip ni...

tak ada apa lagi agaknya...

salam ukhwah...

wsalam.. :bye:


-----------------
Travelog Satu Perjalanan (masih banyak yang perlu ku cari)


Bookmark and Share

    


  Member Information For alamin313Profil   Hantar PM kepada alamin313   Pergi ke alamin313's Website   Quote dan BalasQuote

mutmainah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.09.2009
Ahli No: 37471
Posting: 96
Dari: sbh-kedah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 28-03-10 09:08


:berfikir: :berfikir: hmmm...2003..wow da lama juga..time tu belum pandai pergi nak dok depan pc or lap top...mac buta it.. :-D :-D anyway saya lahir tahun 89 juga.. :bunga: :bunga:


-----------------
there is no such thing as a safe journey life is full of ups dan downs


Bookmark and Share

    


  Member Information For mutmainahProfil   Hantar PM kepada mutmainah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.161602 saat. Lajunya....