Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-05-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Naikkan layar anda sekaki, anda akan mendapat angin sepuluh kaki
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 47
Ahli: 0
Jumlah: 47




  Yang Masuk Ke Sini
Abdullah: 22 hari yang lalu
muslimin23: 25 hari yang lalu
MTMKi: 38 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 51 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: Hatiku yang tidak tenteram...


Carian Forum

Moderator: Administrator, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» Hatiku yang tidak tenteram...

Please Mendaftar To Post


Oleh Hatiku yang tidak tenteram...

maestra_dila
WARGA SETIA
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31514
Posting: 404

spain   avatar


posticon Posting pada: 22-08-08 01:07


Assalamualaikum...

saya ada sesuatu untuk dikongsikan bersama sahabat semua. saya ada seorang rakan. setiap kali saya hantar sms semuanya dia cakap tak terima. bila check report, sms yang saya hantar pada dia telah diterima. yang menghairankan, setiap kali dia sms saya untuk bertanya sesuatu, dia terima sms yang saya reply. ni yang membuatkan saya confuse..

yang merisaukan saya, saya call dia, xdijawab pula, mesej xdibalas. sedangkan saya perlu pastikan dia tahu sesuatu yang penting. saya risau nanti dia cakap saya yang tak maklumkan pada dia pada masa terdekat ni.

saya pula di kampung sekarang, tak dapat bersua muka dengan dia untuk masa terdekat ni.

apa yang patut saya lakukan??


-----------------
Adoro Allah, yo adoro Rasul, yo adoro mi familia, yo adoro Islam...


Bookmark and Share

    


  Member Information For maestra_dilaProfil   Hantar PM kepada maestra_dila   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-08-08 10:21


saudari ada kenal sesiapa yang berkawan rapat dengannya tak? kalau ada, boleh tanya kawan yang rapat dengannya.

tak pun, try guna nombor telefon orang lain atau line baru untuk call dia, tengok dia nak angkat telefon tak. huhu...

p/s: ingatkan masalah apa... huhuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 22-08-08 12:05


Assalamualaikum
huhu..dalam dunia hari ni yang teknologi di hujung jari..segalanya berkemungkinan...dunia tanpa sempadan dan batasan, tak ada apa yang sukar..seperti yang telah dicadangkan CS, contact jeq kawan┬▓ dia yang terdekat..takpun email dia..takpun guna no lain..takpun..ym pun ada...semuanya berfaedah dan bermanfaat..tinggal kita jeq nak menggunakannya.. :bye:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

al-muslim84
Warga Rasmi
Menyertai: 22.08.2008
Ahli No: 34585
Posting: 6
Dari: Kuching, Sarawak

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 22-08-08 14:07


kemungkinan dia bermasalah agaknya..sebab tu tak reply..tak pun tak ada kredit ke.

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-muslim84Profil   Hantar PM kepada al-muslim84   Quote dan BalasQuote

ziyah
WARGA SETIA
Menyertai: 22.09.2006
Ahli No: 26503
Posting: 477
Dari: negeri beradat

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 22-08-08 16:41


hmmm, betul... sabarla, tanya kawan-kawan lain ada tak yang tinggal dekat dengan dia...
tak pun, mungkin dia tak ada kredit ke... jangan risau sangat, nanti dia balas...mesti ada sebab....contonya, handset hilang ke, mana tahu....simcard dia masalah ke...handset dia masalah ke...
jangan fikir bukan2 k, sabar mesti dia balas atau call nanti... tak pun tengok dia sendiri....mana tahu boleh tahu apa yang sebenarnya...k

Bookmark and Share

    


  Member Information For ziyahProfil   Hantar PM kepada ziyah   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-08-08 18:42


biasalah tu...saya dah alami perkara macam tu...tapi sekarang dah tak rapat sangat dengan kawan macam tu..time kita senang dia cari...time kita perlukan dia,dia abaikan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

akmalnajwa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.01.2008
Ahli No: 32188
Posting: 99

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-08-08 19:10


saya agak mungkin sedari tersalah tekan nombor, tak pun dia dah tukar nombor baru yang lain...cuba check


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For akmalnajwaProfil   Hantar PM kepada akmalnajwa   Pergi ke akmalnajwa's Website   Quote dan BalasQuote

maestra_dila
WARGA SETIA
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31514
Posting: 404

spain   avatar


posticon Posting pada: 22-08-08 21:51


Assalamualaikum...

terima kasih atas nasihat sahabat semua.. saya dah cuba semua yang disarankan sebelum tapi tak membuahkan hasil lagi.. saya dah minta tolong rakan sampaikan tapi dia tak tahu kat mana kawan saya tu tinggal..

sekarang number2 hp dia tak dapat dihubungi.. tapi sekarang saya dah xrisau sangat sebab saya dah beriktiar untuk hubungi dia. Kalau jadi apa-apa nanti ada yang boleh tampil jadi saksi.. mudah2han dia tak salahkan saya nanti..

Bookmark and Share

    


  Member Information For maestra_dilaProfil   Hantar PM kepada maestra_dila   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 23-08-08 10:36


Assalamualaikum
hmm...ala┬▓ nak menjejak kasih lah pulak..tak mengapa..insyaAllah, sahabat yang baik tak akan sewenangnya menyalahkan orang lain..jika dia menyalahkan pun, andai diberi penjelasan yang betul, pasti dia akan faham...



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

lelaki_5585
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.09.2008
Ahli No: 34924
Posting: 35

thailand   avatar


posticon Posting pada: 12-09-08 16:15


Assalamualaaikum,

Apapun semoga dipermudahkan oleh Allah akan sedari dalam setiap urusan. amin...
maaf, sekadar itu.

Bookmark and Share

    


  Member Information For lelaki_5585Profil   Hantar PM kepada lelaki_5585   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
ę Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.094171 saat. Lajunya....