Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 30-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tak semestinya melakukan apa yang anda sukai tetapi menyukai apa yang anda lakukan
-- Kang Razzi Armansur

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 63
Ahli: 0
Jumlah: 63




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 9 hari yang lalu
the_brOtherz: 36 hari yang lalu


Klinik Ukhwah
Topik: ubat titis telinga...pernah rasa?(...)


Carian Forum

Moderator: Administrator, Meow, dramian219
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Klinik Ukhwah
    »» ubat titis telinga...pernah rasa?(...)

Please Mendaftar To Post


Oleh ubat titis telinga...pernah rasa?(...)

nasrun_qalbi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.12.2007
Ahli No: 31989
Posting: 103
Dari: baiti jannati

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-07-08 12:47


salam/

huhu, tatkala menitisnya ubat keramat itu di telinga....mula-mula ok lagi.lepas itu tiba-tiba!! macam kena aelectric shock, sakit nya.......huhuuu... namun...aku cuba pasrah sepasrah yang boleh.......mulutku sepi.......titis-titis jernih mula berderai dari tubir mataku...huhuhuuu...sungguh tragis ubat ini.....sakit.... siapa nak kongsi? kenapakah ianya sesakit ini...huhu :-( :-(

Bookmark and Share

    


  Member Information For nasrun_qalbiProfil   Hantar PM kepada nasrun_qalbi   Quote dan BalasQuote

amyra_myra
WARGA SETIA
Menyertai: 12.10.2003
Ahli No: 4282
Posting: 584
Dari: Taiping night safari

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-07-08 16:42


hmmm pernah juga kena infection kat telinga...hmm letak ubt telinga tapi tak rasa sakit pun?? hmm ubat mata saja akan rasa pahit kat tekak...

mungkin ubt tu nak bunuh kuman2 kat telinga tu kut sebab tu dia rasa sakit...

Bookmark and Share

    


  Member Information For amyra_myraProfil   Hantar PM kepada amyra_myra   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-07-08 17:16


Pada 12-07-08 12:47 , nasrun_qalbi posting:

!!! QUOTE !!!

salam/

huhu, tatkala menitisnya ubat keramat itu di telinga....mula-mula ok lagi.lepas itu tiba-tiba!! macam kena aelectric shock, sakit nya.......huhuuu... namun...aku cuba pasrah sepasrah yang boleh.......mulutku sepi.......titis-titis jernih mula berderai dari tubir mataku...huhuhuuu...sungguh tragis ubat ini.....sakit.... siapa nak kongsi? kenapakah ianya sesakit ini...huhu :-( :-(


salamun alaik..
hmm boleh ana tau apa name ubt telinga yang anta gna 2?setahu ana ubt titis telinga tak adalah pula side effect macam yang anta beritahu 2..telinga anta ada luka ke?mungkin juga sebab luka 2 yang rasa pedih kut..


-----------------
masih ku di dalam pencarian abadi..yang belum pasti kutemui jika mendamba cinta selain Illahi...


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.083426 saat. Lajunya....