Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-10-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tidak hidup dek puji; tidak mati dek keji
-- SMNA (Warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 81
Ahli: 0
Jumlah: 81




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 7 hari yang lalu
Daeng_Jati: 14 hari yang lalu
skater: 16 hari yang lalu
HIKAL: 35 hari yang lalu


Copy & Paste
Topik: kalkulator mengira hantaran...


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Copy & Paste
    »» kalkulator mengira hantaran...

Please Mendaftar To Post


Oleh kalkulator mengira hantaran...

amylela
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 5447
Posting: 54
Dari: malaysia

jordan  


posticon Posting pada: 22-06-08 14:48


kepada kawan-kawan yang masih solo dan belum berkahwin dan tengah berkira-kira berapa hantaran yang sesuai... mungkin calculator ini sesuai untuk anda...

hanya perlu isi data-data dan kalkulator automatik akan tunjukkan jumlah yang sesuai...

Klik bawah ni..
Hantaran Kalkulator

Saya dah kira..jumlahnya..alamak rahsia lah hehe :-D

Dipetik dari
Blog 1001RahsiaDiri

Bookmark and Share

    


  Member Information For amylelaProfil   Hantar PM kepada amylela   Pergi ke amylela's Website   Quote dan BalasQuote

diella
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.12.2006
Ahli No: 27880
Posting: 219
Dari: alor star

Kedah  


posticon Posting pada: 22-06-08 20:43


saya syok2 try tadi..
best jugak..
hehee..
syukran amylela..
:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For diellaProfil   Hantar PM kepada diella   Pergi ke diella's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-06-08 23:19


haha.. kelakar lah... creative nya buat benda-benda ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

alexander
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13282
Posting: 747
Dari: Bumi ALLAH

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-06-08 23:49


:-) Assalamualaikum



    Kreatifnya orang yang buat benda ini...saya pun buat tadi...jumlah hantarannya ialah.........rahsialah..hehhehe :-P


-----------------
Mengharap Cinta Sejati,Mendamba Kasih ILAHI......


Bookmark and Share

    


  Member Information For alexanderProfil   Hantar PM kepada alexander   Pergi ke alexander's Website   Quote dan BalasQuote

sirat82
WARGA SETIA
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24251
Posting: 869
Dari: Puncak Jalil

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-06-08 01:31


Hahahaha. Aku nya rm 8000 tu! gila ke apa?

ps:- kalau hantaran di satukan dengan mas kahwin macam kelantan untuk semua negeri kan bagus....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sirat82Profil   Hantar PM kepada sirat82   Quote dan BalasQuote

nor_2118
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.01.2006
Ahli No: 22238
Posting: 66
Dari: seberang perai

Pahang  


posticon Posting pada: 23-06-08 09:21


haha.. lawak2..
ada ka boleh kira hantaran...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nor_2118Profil   Hantar PM kepada nor_2118   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-06-08 12:51


uhuk...
menarik.. menarik...
tapi... macam apa saja rasa..adess.. :jangan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-06-08 17:26


Pada 23-06-08 01:31 , sirat82 posting:

!!! QUOTE !!!

Hahahaha. Aku nya rm 8000 tu! gila ke apa?

ps:- kalau hantaran di satukan dengan mas kahwin macam kelantan untuk semua negeri kan bagus....

RM9,000 wah2... ada yang berminat tak? :sopan:


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-06-08 17:29


Uish.. muslimin lebih excited nak kira hantaran daripada muslimat. Tapi tu kalkulator 2007, belum terjejas lagi dengan kenaikan harga minyak, beras.. bla.. bla.. :lol: :lol:

Ada yang dapat lebih dari RM10K ke? :sopan:


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-06-08 17:43


saja menggatal nak cuba jugak..
tapi..lucu lah..tinggi juga hantaranku..kikikk

;) nasib baik i dah kawin...
dan tak demand sangat time kawin dulu.. cukupla seadanya dan tak membebankan pihak lelaki..:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

myhoney
WARGA SETIA
Menyertai: 05.06.2008
Ahli No: 33649
Posting: 1324
Dari: malaysia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-06-08 17:54


yeszerr...seronok kira hantaran diri sendiri...saja test.......RM7500...hmmm tinggi jugak rupanya...alahai..

Bookmark and Share

    


  Member Information For myhoneyProfil   Hantar PM kepada myhoney   Quote dan BalasQuote

alam_barzakh
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.05.2007
Ahli No: 30091
Posting: 137
Dari: Mantin-Nilai-Sepang-Salak Tinggi-KLIA-Kuching-Kota Samarahan-Serian

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 23-06-08 18:56


Banyak juga jumlah hantaran ana... :-o
huhuhu....
kalau dapat banyak tu kan best!!! :-D

tapi, bukan ke duit hantaran perempuan juga dapat.. huhhuhu... kurang arif lah sebab stil singgle... peace... :bye: :bye: :bye: :bye:


-----------------
"Permata Idaman, Mutiara Syurga........"


Bookmark and Share

    


  Member Information For alam_barzakhProfil   Hantar PM kepada alam_barzakh   Pergi ke alam_barzakh's Website   Quote dan BalasQuote

dR_Muslimah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.06.2008
Ahli No: 33752
Posting: 40
Dari: bumi ALLAH

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 23-06-08 20:48


ana punya pun agak banyak.. $9000.. uish..habes lah kalau convert Malaysia.. hehe.. hantaran yang rendah itu lagi baik kan.. insyaallah

Bookmark and Share

    


  Member Information For dR_MuslimahProfil   Hantar PM kepada dR_Muslimah   Pergi ke dR_Muslimah's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-06-08 23:40


tapi calculator tu, sebnonye tak reti saya nak click jawapannya... patutnye pihak lelaki tu lah yang jawabkan.... bukan ke?

contohnya, takkan saya tahu saya tak cantik mana pada pandangan org tu? masakan sedap mana pada taste dia? keluarga saya baik sejauh mana menurut pemerhatiannye? huhu.. nanti saya letak masakan saya sangat sedap, tu dah ikut taste saya sendiri... hehehe :P

hmm mungkin kena bagi link ni kat bakal suami :sopan: bio kira sendirik. kekeke


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 24-06-08 00:21


klakarlah..macam-macam sekarang.suggestion yang relevan.hehehe :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

Along_Safa
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 180
Posting: 348
Dari: tilamhotel.com

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-06-08 15:27


tersenyum bila melihat jumlah hantaran yang terpapar adalah sama seperti yang realiti.

Tahniah lah kepada yang tukang buat kalkulator tu


-----------------
Mountain View


Bookmark and Share

    


  Member Information For Along_SafaProfil   Hantar PM kepada Along_Safa   Pergi ke Along_Safa's Website   Quote dan BalasQuote

izzahtulsakinah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.11.2006
Ahli No: 27515
Posting: 112
Dari: Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-06-08 15:36


ada ye kalkulator macamnie..:)..syok jugak suka-suka try..
tapi kalau betul-betul kenalah ikut kemampuan,syariat dan persetujuan dua-dua pihak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzahtulsakinahProfil   Hantar PM kepada izzahtulsakinah   Pergi ke izzahtulsakinah's Website   Quote dan BalasQuote

hasdim
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.11.2007
Ahli No: 31696
Posting: 53

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-06-08 16:14


result :
Thank You for using this calculator.

Based on the matrimonial information you have supplied and considering prevailing economic conditions, your Hantaran would be $11,000

Send this calculator to a friend to see how much she is worth!

Back to Ridzwan.com

:lol: seronok betul hantaran calculation ni... tapi, mahal sangat lah hantaran yang dia calculate untuk saya... mampukah bakal suami saya ni? hehehehe, bakal suami pun belum ada lagi...


-----------------
" BiLa TeRasa RinDu seButLah Nama ALLAH "


Bookmark and Share

    


  Member Information For hasdimProfil   Hantar PM kepada hasdim   Quote dan BalasQuote

msaidins_85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.11.2006
Ahli No: 27385
Posting: 218
Dari: http://www.msaidins.com/

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 24-06-08 16:24


dah try tadi...tingginye..tak pernah family buat hantaran setnggi tu

Bookmark and Share

    


  Member Information For msaidins_85Profil   Hantar PM kepada msaidins_85   Quote dan BalasQuote

hasdim
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.11.2007
Ahli No: 31696
Posting: 53

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-06-08 16:29


Pada 24-06-08 16:24 , msaidins_85 posting:

!!! QUOTE !!!

dah try tadi...tingginye..tak pernah family buat hantaran setnggi tu


kena cari Datuk K barulah boleh letak hantaran tinggi-tinggi... :berfikir:
tapi tak guna juga if hantaran tinggi akhirnya perkahwinan tak bahagia...


-----------------
" BiLa TeRasa RinDu seButLah Nama ALLAH "


Bookmark and Share

    


  Member Information For hasdimProfil   Hantar PM kepada hasdim   Quote dan BalasQuote

naruto-san
WARGA SETIA
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13299
Posting: 2017
Dari: Mertajam Hill

PulauPinang  


posticon Posting pada: 24-06-08 18:45


hantaran saja tinggi...tapi tak dapat berkat hidup berumahtangga.....akhirnya...bercerai berai....anak2 jadi mangsa.

tak payahlah kahwin kalau end up bercerai.....buang masa, buang duit, buang tenaga adik beradik datang jauh2 memeriahkan majlis.

sila ikut Islam....sila hargai Islam....sila praktikkan apa yang Islam anjurkan.


-----------------
http://al-ahkam.net/home/index.php

http://www.alwahy.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For naruto-sanProfil   Hantar PM kepada naruto-san   Quote dan BalasQuote

nurafi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 26.09.2005
Ahli No: 19332
Posting: 30

blank   avatar


posticon Posting pada: 24-06-08 18:57


best lah..main-main..hahha..saya dah kira dah..em, boleh tah juga lah..kalau tu lah yang ditetapkan..mampu ke jika bakal suami saya seorang buruh yang hanya bergaji rm900 sebulan?..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurafiProfil   Hantar PM kepada nurafi   Quote dan BalasQuote

farouks
WARGA SETIA
Menyertai: 27.05.2007
Ahli No: 30061
Posting: 433

blank   avatar


posticon Posting pada: 24-06-08 19:25


Pada 23-06-08 01:31 , sirat82 posting:

!!! QUOTE !!!

Hahahaha. Aku nya rm 8000 tu! gila ke apa?

ps:- kalau hantaran di satukan dengan mas kahwin macam kelantan untuk semua negeri kan bagus....


Alhamdulillah bakal ...... orang kelantan :kelip:


-----------------
http://mykhilafah.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For farouksProfil   Hantar PM kepada farouks   Quote dan BalasQuote

myhoney
WARGA SETIA
Menyertai: 05.06.2008
Ahli No: 33649
Posting: 1324
Dari: malaysia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-06-08 20:56


Pada 24-06-08 19:25 , farouks posting:

!!! QUOTE !!!



Alhamdulillah bakal ...... orang kelantan :kelip:



:-o ....... :berfikir:.... :-D



-----------------
orang-orang yang apabila disebut nama Allah gementarlah hati-hati mereka & apabila dibacakan pada mereka ayat-ayatNya, bertambah keimanan mereka. (Al-Anfal :2)


Bookmark and Share

    


  Member Information For myhoneyProfil   Hantar PM kepada myhoney   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-06-08 21:36


Pada 24-06-08 20:56 , myhoney posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-06-08 19:25 , farouks posting:

!!! QUOTE !!!



Alhamdulillah bakal ...... orang kelantan :kelip:



:-o ....... :berfikir:.... :-D



2 org ni macam ada apa-apa saja :berfikir:


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

myhoney
WARGA SETIA
Menyertai: 05.06.2008
Ahli No: 33649
Posting: 1324
Dari: malaysia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-06-08 21:53


Pada 24-06-08 21:36 , ibnu_musa posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-06-08 20:56 , myhoney posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-06-08 19:25 , farouks posting:

!!! QUOTE !!!



Alhamdulillah bakal ...... orang kelantan :kelip:



:-o ....... :berfikir:.... :-D



2 org ni macam ada apa-apa saja :berfikir:



haaah :-o pasai apa pulak ?? :-( saya ngusik saja...tak ada apa-apa InsyaAllah :jangan:


-----------------
orang-orang yang apabila disebut nama Allah gementarlah hati-hati mereka & apabila dibacakan pada mereka ayat-ayatNya, bertambah keimanan mereka. (Al-Anfal :2)


Bookmark and Share

    


  Member Information For myhoneyProfil   Hantar PM kepada myhoney   Quote dan BalasQuote

sirat82
WARGA SETIA
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24251
Posting: 869
Dari: Puncak Jalil

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-06-08 02:16


Pada 24-06-08 15:27 , Along_Safa posting:

!!! QUOTE !!!

tersenyum bila melihat jumlah hantaran yang terpapar adalah sama seperti yang realiti.

Tahniah lah kepada yang tukang buat kalkulator tu

tersenyum tengok ada orang MEMBUKTIKAN kalkulator tu ada juga betolnye...

ps:- uish... bahaya ni kalau dapat perempuan yang hantaran tinggi. Pesan tok guru Nik Aziz, "Jangan nak tipu tuhan, mas kahwin rendah, hantaran tinggi....."


-----------------
Wahai orang2 beriman, berselawatlah ke atas nabi muhammad....
Arahan hanya kepada orang yang beriman


Bookmark and Share

    


  Member Information For sirat82Profil   Hantar PM kepada sirat82   Quote dan BalasQuote

Penama
Deleted User


posticon Posting pada: 27-06-08 10:06


your Hantaran would be $8,000

hehehe...hampir tepat...
8,311.28

Bookmark and Share

    


  Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 27-06-08 11:22


RM8000 ? kenapa ramai yang sama.....payah juga nak dapat..hehe....ready saja lah..


-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)


Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 27-06-08 16:48


erm.... jangan percaya lah..hehhe.
tapi suka-suka nak try test.. boleh saja..
ana dapat berapa... bawah 10k..
no ganjil..
erm. yumkin ke??

kena tanya bakal abe ni... (^-^)
kena juga tanya mak.abah.. orait ke..ehehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 27-06-08 17:01


hehehe

seronok lah pula guna kalkulator ni..

Saya berapa?

tergelak pula pada diri sendiri.. :)
RM9000 ?

Mampukah dia hadiahkan sebanyak itu?

Tengok ekonomi bakal Abe dulu lah masa tu..

(tapi... siapa Abe tu..? hmm.. siapa..?)


-----------------
Ya Allah. Permudahkanlah bagi kami segala urusan kami (lebih-lebih lagi urusan perjalanan rohaniah menuju Allah) berserta kerehatan bagi


Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-06-08 17:43


Pada 27-06-08 17:01 , littlemuslimah posting:

!!! QUOTE !!!

hehehe

seronok lah pula guna kalkulator ni..

Saya berapa?

tergelak pula pada diri sendiri.. :)
RM9000 ?

Mampukah dia hadiahkan sebanyak itu?

saya tak mampu... (so bukan saya lah) :cry:


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-06-08 18:22


salamun alaik..
klakarla bila kira-kira guna kalkulator ini..ade2 saja..
ana gelak seorang-seorang bila tengok amaun yang dikira..hehe.. :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 27-06-08 22:26


wahh...taip2 untuk muslimah idaman..tup tup keluar ;



Thank You for using this calculator.

Based on the matrimonial information you have supplied and considering prevailing economic conditions, your Hantaran would be $11,000

Send this calculator to a friend to see how much she is worth!

Back to Ridzwan.com




Aiseh...kena ikat perut lah teman...

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

danielHakimi
Warga 1 Bintang
Menyertai: 15.08.2008
Ahli No: 34461
Posting: 27

blank   avatar


posticon Posting pada: 22-09-08 15:34


ramai lah lelaki xkahwin kalau guna calculator ni....hehehehehe
kalau tak pun,anak nanti jadi anak bank rakyat...hahahahaha


"LAWAN TETAP LAWAN"

Bookmark and Share

    


  Member Information For danielHakimiProfil   Hantar PM kepada danielHakimi   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-09-08 15:54


Pada 22-09-08 15:34 , danielHakimi posting:

!!! QUOTE !!!

ramai lah lelaki xkahwin kalau guna calculator ni....hehehehehe
kalau tak pun,anak nanti jadi anak bank rakyat...hahahahaha



kalau ramai lelaki tak kahwin, maknanya perempuan pun ramai tak kahwin.

ex berkadar terus dengan why. jika ex adalah lelaki dan why adalah perempuan, maka jika ex tak kahwen, why juga tak kahwen.

huhu apa aku merepek daa.


p/s: urm... tak nak minta hantaran langsung nanti..


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

hid_uniten
Warga 4 Bintang
Menyertai: 06.09.2005
Ahli No: 18744
Posting: 252
Dari: :: bumi Allalh ::

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 22-09-08 16:35


saya pun dah kira..rm8000..target nak mtak rm7285 smpna tarikh lahir..

p/s:macam dah ada calon saja,hehe...:-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For hid_unitenProfil   Hantar PM kepada hid_uniten   Pergi ke hid_uniten's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.127819 saat. Lajunya....