Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-11-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Manusia akan mati sekali sahaja, tetapi orang yang berhutang akan mati berkali-kali
-- Peribahasa India

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 47
Ahli: 0
Jumlah: 47




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 23 jam, 9 minit yang lalu


Suara Hatiku
Topik: Format baru portal ukhwah~Komen Antum


Carian Forum

Moderator: Administrator, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» Format baru portal ukhwah~Komen Antum

Please Mendaftar To Post


Oleh Format baru portal ukhwah~Komen Antum

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-06-08 09:16


Assalamualaikum..

Ana scara pribadi tak selesa dengan format baru ni.. tak 'frendly'...
Mybe lepas ni forum kat portal tak akan shangat dulu lagi..
afuan


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

Administrator




posticon Posting pada: 12-06-08 10:08


Format mana yang berubah? Mungkin terlepas pandang, jadi tolong jelaskan format mana yang berubah. Sepanjang yang diketahui hanya tema sahaja yang berubah. Dan perubahan tema ini sudah berkali-kali dilakukan sejak 2003. Tema (skin) baru ini sempena Ukhwah.com dan Hanan.com.my berusia 5 tahun.

Tak friendly? Maksudnya susah nak guna fungsi-fungsi dalam Ukhwah.com ini? Atau maksudnya forum dan lain-lain fungsi sukar dicari dan digunakan?

Bookmark and Share

    


  Quote dan BalasQuote

Laskar_Allah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.05.2008
Ahli No: 33470
Posting: 928
Dari: Medan Operasi Asia Pasifik

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 12-06-08 19:02


Assalamualaikum

Emm, dari kornea mata hamba, hamba nampak 'paparan' kali ni agak "lebar" dari biasa.

Jadi agak meletihkan mata untuk menelusuri setiap ceruk interface ukhwah ini.. :roll:

Sekadar pandangan..Tengkiu.


-----------------
WAMAKARU WAMAKARULLAH WALLAHU KHAIRUL MAKIRIIN!
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Laskar_AllahProfil   Hantar PM kepada Laskar_Allah   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-06-08 19:30


bagi saya yang dha`if ni: ok saja...


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

Penama
Deleted User


posticon Posting pada: 12-06-08 19:33


maksud aye tu maybe fesyen susn atur ni lah rasanya...
memang rasa janggal...
sesuatu yang baru kan...
rileks lah...huhuhu
yang tu tak kisah sangat...
yang tak best tu makin hari makin susah nak masuk ukhwah...
asyik hang saja... ngape eh?

Bookmark and Share

    


  Quote dan BalasQuote

anistifatul
Warga Rasmi
Menyertai: 13.06.2008
Ahli No: 33713
Posting: 1
Dari: Kelantan

turkey   avatar


posticon Posting pada: 13-06-08 00:34


Salam...

Bismillah...

Saya yang masih baru ini, saya lebih selesa dengan format baru ini berbanding sebelum-sebelum ini...

Dulu saha just melihat-lihat dari jauh sahaja web ini

Bookmark and Share

    


  Member Information For anistifatulProfil   Hantar PM kepada anistifatul   Quote dan BalasQuote

naruto-san
WARGA SETIA
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13299
Posting: 2017
Dari: Mertajam Hill

PulauPinang  


posticon Posting pada: 13-06-08 00:46


ok saja dengan yang baru ini....at least nampaklah sikit perubahan.

cumenye maybe kena takes time sikit to get use.

Bookmark and Share

    


  Member Information For naruto-sanProfil   Hantar PM kepada naruto-san   Quote dan BalasQuote

sirat82
WARGA SETIA
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24251
Posting: 869
Dari: Puncak Jalil

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-06-08 02:14


Hmm.. GUI yang lebih senang. Cuma masa memula tu kekok sikit.

ps:- awat server selalu saja keluar "ERROR- FATAL CONNECTION!" ? macam tak dapat connect ke database. Tapi ping boleh saja.

Bookmark and Share

    


  Member Information For sirat82Profil   Hantar PM kepada sirat82   Quote dan BalasQuote

sazuwi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.12.2004
Ahli No: 13185
Posting: 204
Dari: Seremban Yang Permai

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 13-06-08 02:57


sekali sekaler tukar tak apa lah kan..cuma kena ambil masa sikit nak biasa kan dengan skin baru ini...
mungkin kena ubah sikit saiz agaknya..sebab..user rasa janggal sikit bila tukar terus saiz side column etc..

ah ye..mutiara kata Kenapa tak update2 ye..sebab saya dah siap hafal..hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sazuwiProfil   Hantar PM kepada sazuwi   Pergi ke sazuwi's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-06-08 07:59


"alah bisa tegal biasa"

imej baru portal rasanya ok saja..

cuma asyik on off tu yang sebabkan ramai yang tension agaknya..hehehe
so, lepaklah kat YM.. kan..kan.. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-06-08 09:00


pandangan saya pula, tak berapa suka. layout dan pengubahsuaian bahagian tu semua ok especially bahagian artikel sekarang dah nampak lebih jelas jadi kita lebih terdorong untuk klik dan baca. cuma, saya tak suka banner utama kat atas tu. nampak pendek dan tak guna keseluruhan ruang yang ada. ada lagi ruang kat kiri kanan tu so banner tu boleh dipanjangkan lagi.. so that nampak lagi besar dan menyerlah.. baru lah gah sikit. ni tak, pendek saja. huhu.. (sorry Kang, ini constructive opinion ye)

lagi satu kat bahagian bawah tajuk2 (link2) artikel di column sebelah kanan. bawahnya ada iklan google tapi nampak kosong. ni lagi satu tak manfaatkan ruang yang ada. tak seimbang lah. yang kat bahagian column kiri portal, penuh dengan nama2 ahli yang online, yang baru masuk, sampai ke bawah. tapi column belah kanan kosong.... jadi saya nampak tak balance. bila tak balance, tak lawa. bila tak lawa, saya lagi suka yang dulu punya...

dan tentang error kalau nak masuk portal ni, kenapa ye..? sejak dah bertukar server location ni, dia jadi teruk pulak... masuk portal ni boleh tapi nak masuk topik tak boleh.. tak pun susah, dan slow...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

niesa217
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.01.2008
Ahli No: 32266
Posting: 56
Dari: pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 13-06-08 10:55


Pada 13-06-08 02:14 , sirat82 posting:

!!! QUOTE !!!

Hmm.. GUI yang lebih senang. Cuma masa memula tu kekok sikit.

ps:- awat server selalu saja keluar "ERROR- FATAL CONNECTION!" ? macam tak dapat connect ke database. Tapi ping boleh saja.



a'ah lah...saya pun selalu jadi macam tu..Kenapa ye?

Bookmark and Share

    


  Member Information For niesa217Profil   Hantar PM kepada niesa217   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-06-08 12:00


aa'ah ana pun setuju dengan akhi sirat dan ukhti niesa217..selalu jadi macam itu..ana da lama tak buka portal ini since jadi macam itu..masa 2 ana nak login tapi terus error..lepas itu hari ini tiba-tiba buka portal tengok name ana da online...ish pelik-pelik..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

aierah_me
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.08.2004
Ahli No: 10685
Posting: 252
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-06-08 14:22


!!! QUOTE !!!

maksud aye tu maybe fesyen susn atur ni lah rasanya...
memang rasa janggal...
sesuatu yang baru kan...
rileks lah...huhuhu
yang tu tak kisah sangat...
yang tak best tu makin hari makin susah nak masuk ukhwah...
asyik hang saja... ngape eh?



yup...makin lama makin susah nak masuk ukhwah...

tentang format baru ini...yang dulu punya nampak lebih teratur dan tersusun...tapi yang baru ni pun kira ok lah juga....dah lama2 biasa lah nanti kan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aierah_meProfil   Hantar PM kepada aierah_me   Pergi ke aierah_me's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 13-06-08 14:36


Pada 13-06-08 07:59 , RuMaishaaa posting:

!!! QUOTE !!!

"alah bisa tegal biasa"

imej baru portal rasanya ok saja..

cuma asyik on off tu yang sebabkan ramai yang tension agaknya..hehehe
so, lepaklah kat YM.. kan..kan.. :)



hurmmm......2 ar,,,slow2 ar terima perubahan....admin buat bukan suka-suka hati,..mesti untuk kebaikan warga..so kat kan terima dengan baik lah,,janji kat semua dapat berforum dengan aman..dapat lontarkan pendapat,,,dapat berkongsi ilmu....apa-apa pun kritikan yang membina perlu juga....


p/s;lagi suka dengan rekabentuk ukhwah.com yang ana mula-mula join....



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 13-06-08 14:48


Biasalah tu...Mungkin ambil masa sikit untuk menyesuaikan diri...


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

msaidins_85
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.11.2006
Ahli No: 27385
Posting: 218
Dari: http://www.msaidins.com/

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 13-06-08 17:37


dalam proses untuk menyesuaikan diri, Interface tak teruk sangat, cuma huruf semakin kecil,nasib tak rabun

Bookmark and Share

    


  Member Information For msaidins_85Profil   Hantar PM kepada msaidins_85   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-06-08 17:40


pada pandangan ana,ia kurang memuaskan mata ana untuk melihat..dfan rasa macam janggal saja......................

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-06-08 17:59


nak tanya lah APA YANG BERUBAH SEBENARNYA?             
            
tengok benda yang sama jee Cuma adalah sikit yang berubah tapi bukan semua kan…            
tapi ni cakap macam semuanya berubah             
kalau setakat skrin ni berubah tak ada apa sangat lah kan.
Skrin ukhwah yang baru ni bagi saya cantik dan sedap mata memandang…bukan org saja yang sedap memandang tau skrin pun sama juga..sesekali admin buat perubahan apa salahnya kan…memang lah mula-mula macam janggal saja sebab dah terbiasa dengan yang lama…tapi bila dah lama kelamaan nanti mesti dah rasa biasa dah…sepatutnya kita ucapkanlah terima kasih pad admin yang             
susah2 buat semua ini untuk kita…            
jangan lah nak bagi komen sian org tu penat2 buat kerja…    
tapi sebenarnya tak ada apa sangat pun yang berubah cumanya diperkemaskan lagi saja…            

nak suggest kat admin nii…            
ada yang kata banyak ruang2 kosong kan…            
apa kat admin letak gambar2 ahli yang kata ruang ni kosong…penuhkan dengan gambar-gambar dia kee kereta dia keee…heeeh jangan marah yee…auuuww….:sopan:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-06-08 18:11


!!! QUOTE !!!

apa kat admin letak gambar2 ahli yang kata ruang ni kosong…penuhkan dengan gambar-gambar dia kee kereta dia keee…heeeh jangan marah yee…auuuww….


gatai ye puan ct.. :P
nanti makin ramai lah digelar suka mencapap..
hehehe


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::


Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-06-08 18:19


Pada 13-06-08 18:11 , RuMaishaaa posting:

!!! QUOTE !!!

!!! QUOTE !!!

apa kat admin letak gambar2 ahli yang kata ruang ni kosong…penuhkan dengan gambar-gambar dia kee kereta dia keee…heeeh jangan marah yee…auuuww….


gatai anda pun.ct.. :P
nanti makin ramai lah digelar suka mencapap..
hehehe


heheheh taklah dah komplen banyak ruang kosong
kita bubuh saja pic dia tu…
jangan marah i tau...
ni pendapat i jeee....:welcome:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-06-08 12:31


Pada 13-06-08 14:36 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!


hurmmm......2 ar,,,slow2 ar terima perubahan....

betul tu, elok juga ukhwah buat perubahan... so biasa2kanlah diri dengan perubahan sementara menunggu kerajaan pula yang akan berubah 8-)


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-06-08 15:26


lama tak masuk.. (cikgi2 musti kes sama agaknya.. gabannya sibuk time2 ni )

mula-mula.. uisshhh.. tergezut!

apa pun.. TAHNIAH~~~ :D

bak kata orang.. pindah rumah baru.. nak juga lah kasi lawa.. make up sana.. touch up sini.. koman2 renovet terus.. baru gempak... ;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 15-06-08 21:41


hmm..da jarang da buka..tapi dalam beberapa hari ni ada juga buka nampak macam 'lain' saja..ingatkan server error macam yang lepas2 tu..memang da perasan hanya ingatkan ada sumthing rosak dan tak betul ka..

last2 bila tengok topik ni rupa-rupanya memang layout da berubah..hm...nampak macam janggal saja..tapi tak apa..esok2 biasa lah agaknya..huhu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-06-08 23:33


erk...alhamdulillah..

bermula hanya nak ngetest ngetest saja..
dah boleh masuk rupanya..

alhamdulillah..
bertungkus-lumus nampaknya shayuki! :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

ummimq

Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3613
Posting: 3616
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-06-08 23:52


Tahniah kepada admin kerana portal ni kembali beraksi di alam siber. Tahniah juga atas perubahan format. InsyaAllah janji boleh dibaca maka tidak ada masalah rasanya.

Wallahuta'ala a'lam bissawab
ps - anakanda rumaisha bila due date ya? Sekiranya telah tiba sms kat umi beritahu ya. take care

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

shayuki

Menyertai: 05.12.2003
Ahli No: 5507
Posting: 164
Dari: Hira Shayuki

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 20-06-08 00:02


Salam,

ya, beberapa hari ni penat berjaga malam.

Salam,

Bookmark and Share

    


  Member Information For shayukiProfil   Hantar PM kepada shayuki   Pergi ke shayuki's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-06-08 00:19


Pada 20-06-08 00:02 , shayuki posting:

!!! QUOTE !!!

Salam,

ya, beberapa hari ni penat berjaga malam.

Salam,


Allahu Akbar! Banyak jasamu untuk warga ukhwah ni..
Semoga semuanya dinilai oleh Allah Taala :)

So, buat semua warga ukhwah yang disayangi, jangan porak-perandakan ukhwah lagi ye.. :bunga:

Jadikan ukhwah, medium untuk berkasih sayang. Bukan untuk menunjukkan kehebatan dan mencari siapa menang dan kalah!

Posting mesti yang bermanfaat..tidak berulang-ulang..dan tidak berunsurkan kepentingan peribadi! :jangan:


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::


Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

Penama
Deleted User


posticon Posting pada: 20-06-08 09:06


wah da boleh masuk.... :)

Bookmark and Share

    


  Quote dan BalasQuote

nuhan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.01.2004
Ahli No: 6399
Posting: 214
Dari: bangi

Perak  


posticon Posting pada: 20-06-08 09:14


salam...akhirnya...lama mnunggu ukhwah.com ni ok balik..format baru?mmm..Boleh tahan lah...tak apa,walaupun berubah sikit,insyaAllah lama2 ok.. setakat ni tak lost lagi kan 'berjalan2 melihat alam' kat ukhwah.com ni kan?? :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuhanProfil   Hantar PM kepada nuhan   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-06-08 09:20


Pada 20-06-08 00:02 , shayuki posting:

!!! QUOTE !!!

Salam,

ya, beberapa hari ni penat berjaga malam.

Salam,


Waalaikumsalam

Jutaan terima kasih buat shayuki atas usaha ini bagi membolehkan warga Ukhwah kembali melayari portal ini. Moga dimurahkan rezeki, mendapat kejayaan dan dilimpahi kebahagiaan.


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-06-08 09:44


alhamdulillah ukhwah.com dah kembali..
kepada anda yang lain-lain tu hargailah ukhwah yang baru ni...
jangan tau nak bagi komen saja yee... :-P


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.119712 saat. Lajunya....