Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bila kita terlalu sibuk memikirkan kedudukan diri; kita lupa tanggung jawab kita yang sebenar
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 57
Ahli: 0
Jumlah: 57




  Yang Masuk Ke Sini
the_brOtherz: 2 hari yang lalu
jasadkudisini: 10 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 12 hari yang lalu
isa777_musa: 12 hari yang lalu
zam_rizal: 21 hari yang lalu
wanja: 32 hari yang lalu


Pengumuman Aktiviti
Topik: -JK Ziarah-


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» -JK Ziarah-

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh -JK Ziarah-

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 04-06-08 19:01



JK Ziarah Rumah Amal Belaian Kasih,
di ukay perdana.Ampang.
tarikh : 29 JUn 2008- ahad
masa : jm8.45-9.15pagi
         berkumpul di lokasi hentian terminal PUTRA
( yakni lrt PUTra yang hujung sekali)



Tentatif program

Ahad 29 Jun 2008

10.00 pagi    : tiba di Rumah Amal Belaian Kasih

10.15 pagi   : Ucapan aluan Ustaz Ali
                (pengasas rumah amal belaian kasih)

10.30-11.00 pagi   : Ucapan wakil MT Ukhwah.com
                     serta penyampaian sumbangan

11.00-11.30 pagi   : Persembahan Nasyid
                 dari Rumal Amal Belaian Kasih

11.30-12.30 petang   : sessi ramah mesra dan “ukwah game”

12.30-1.00 petang   : makan tengah hari bersama

1.00 petang    : Rombongan Ukhwah Mengundur diri


untuk sumbangan ikhlas
boleh bank in..
untuk sumbngn.. mohon bank in dalam maybank ana

No Akaun Maybank 158 293 633 309
atas nama Nurul Ashidah Binti Johari
( bagi akaun Team Events Ukhwah.com )

** masih lagi dalam perancangan..
ana akan list number sahabat yang boleh dihubungi..
sementara ni.. boleh pm ana..untuk sebarang
kemuskilan..


pada sahabat yang nak join..
boleh posting dalam topik ni..
ok.. tafaddal...

:-D :welcome:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

sirat82
WARGA SETIA
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24251
Posting: 869
Dari: Puncak Jalil

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-06-08 21:28


ERR... NAK JOIN KE IDOK NI.... TEMAN TENGOH PIKER LAGI

Bookmark and Share

    


  Member Information For sirat82Profil   Hantar PM kepada sirat82   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-06-08 21:57


salamun alaik..
wah seronoknya..tapi maaf banyak-banyak tak dapat nak join sebab ana da balik kg masa 2.nak abiskn masa cuti habis praktikal dengan dok kat rumah dan ambil lesen kereta.insyaAllah..tak ambil lagi..nanti kalau da masuk kmpus memang tak smptla nak ambil da..huhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 04-06-08 22:54


memula nak bagi jawapan kompem pergi....tapi last2 bawu tingat...ada agenda lain pula dah..tapi if program tu tunda dan imad jadi pergi..will inform you later kak ek....

p/s:nasib baik teringat...Kalau tak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

sirat82
WARGA SETIA
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24251
Posting: 869
Dari: Puncak Jalil

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 04-06-08 23:04


Pada 04-06-08 22:54 , immad posting:

!!! QUOTE !!!


p/s:nasib baik teringat...Kalau tak...
Kalau tak... terlupa lah :lucu:


-----------------
Wahai orang2 beriman, berselawatlah ke atas nabi muhammad....
Arahan hanya kepada orang yang beriman


Bookmark and Share

    


  Member Information For sirat82Profil   Hantar PM kepada sirat82   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 05-06-08 00:44


Assalamualaikumwarahmatullah...

eerrmm... jika tiada aral melintang, insyaALLAH...ana akan cuba hadirkan diri..

mari mengimarahkan JK ukhwah.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-06-08 09:23


erm...nak pergi yang mana ni ek???

kenduri alg safa or JK ni???erm..

fikir dulu lah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-06-08 09:30


kenduri along pun tak dapat pergi, yang ini pun tak dapat pergi... walaupun JK ni di sekitar KL sahaja...

saya akan pergi jauh pada tarikh itu... jauh dan tiada di sini. jadi tak dapat nak bantu JK ni.. harapan saya warga2 ukhwah di sekitar KL yang lain dapat join dan jayakan JK ni......


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 05-06-08 09:55


Assalamualaikum

insyaallah boleh p
dah lama tak join program jk ni...
nt kan kemunculan redgirl..
he2

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-06-08 09:56


Pada 04-06-08 21:57 , nurzatul posting:

!!! QUOTE !!!

salamun alaik..
wah seronoknya..tapi maaf banyak-banyak tak dapat nak join sebab ana da balik kg masa 2.nak abiskn masa cuti habis praktikal dengan dok kat rumah dan ambil lesen kereta.insyaAllah..tak ambil lagi..nanti kalau da masuk kmpus memang tak smptla nak ambil da..huhu..


:cry:


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-06-08 10:13


Assalamualaikum wr wbt

Count me in..kak syida ye..rasanya free time tu...dah lama tak bermesra dengan adik2 ni...sejak kat UM dulu..huhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 05-06-08 15:31


suka diulangi 2 kali..
JK ziarah ni.. pada 29 jun 2008 yakni hari AHAD
tempat di rumah Amal Belaian Kasih.. ukay perdana.
Ampang.Selangor Darul Ehsan.
masa berkumpul jm8.45-9.15 pagi di Hentian Putra.


jk walimah along safa & pasangan 28.29 jun..
pada antum yang dekat area johor..
au nak plan ke sana.. plan lah..
antara 28 or 29 jun..

ana.. dan MT lain.. most probably ke walimah sana
28 jun.. manakala ahad 29 jun.. ke JK ziarah ni..
pada antum yang nak join jk ziarah ni..
mohon crop by your nicknama..

any new info.. buka topik ni deh..
yang dapat datang posting lah.. yang tak dapat datang jk ni..
tatap dan baca pelan-pelan ye...
tak perlu hebahkan antum tak dapat datang..

bukan apa.. nak jimat space rongga topik ni..
nanti jadi ruang YM pula ;-)
yang masih lagi was-was..
ana syorkan guna produk Zaitun..
tak pun susah sangat.. beli barangan HPA.
pasti antum tak rasa was-was... :-D


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-06-08 22:20


kalau saya masih kat semenanjung dan tiada urusan lain, insyaAllah saya akan ikut :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

khalifah

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 204
Posting: 485
Dari: kg batu muda,sentul, KuaLa LUmpUr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-06-08 22:46


marilah kita sama-sama menjayakan program ini...
buang segala fahaman yang berbeza untuk membantu pada yang memerlukan...
dermalah walaupun RM1 sekali pun,ia tetap berharga...
walau diri kita tidak dapat hadir,marilah kita berdoa agar seluruh warga ukhwah dapat bekerja sama....

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifahProfil   Hantar PM kepada khalifah   Pergi ke khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-06-08 22:50


Yuuppp... InsyaAllah if tiada halangan, saya join... No proobb ma'am...

p/s: pemburupokok dijemput sama.

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-06-08 23:10


Pada 05-06-08 09:56 , niza_ati posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 04-06-08 21:57 , nurzatul posting:

!!! QUOTE !!!

salamun alaik..
wah seronoknya..tapi maaf banyak-banyak tak dapat nak join sebab ana da balik kg masa 2.nak abiskn masa cuti habis praktikal dengan dok kat rumah dan ambil lesen kereta.insyaAllah..tak ambil lagi..nanti kalau da masuk kmpus memang tak smptla nak ambil da..huhu..


:cry:



ala akak.jangan lah sedih..insyaAllah kita akan bertemu lagi...sory sangat-sangat..masa kat kampus dulu rajin join aktvt cmnie..srnk..kalau iktkn hati memang teringin nak join..tapi apakan daya..kena dahulukn ursn yang lebih aula..huhu.. :-(


-----------------
masih ku di dalam pencarian abadi..yang belum pasti kutemui jika mendamba cinta selain Illahi...


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-06-08 13:43


29, insyaAllah, buat masa ni tak ada apa-apa yang urgent lagi...
insyaAllah, ismi boleh turun... insyaAllah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-06-08 13:45


Pada 05-06-08 23:10 , nurzatul posting:

!!! QUOTE !!!

ala akak.jangan lah sedih..insyaAllah kita akan bertemu lagi...sory sangat-sangat..masa kat kampus dulu rajin join aktvt cmnie..srnk..kalau iktkn hati memang teringin nak join..tapi apakan daya..kena dahulukn ursn yang lebih aula..huhu.. :-(

Teringin nak join...memang nak join... Tapi sejak akhir2 ni.. Hati ku tak tenang mengenai sesuatu... InsyaAllah...niza mesej kak shida re-comfirmkan k kak...



-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-06-08 16:21


Pada 05-06-08 22:50 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

Yuuppp... InsyaAllah if tiada halangan, saya join... No proobb ma'am...

p/s: pemburupokok dijemput sama.



:berfikir: :berfikir:

maaf tak boleh join kedua-duanya...


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 06-06-08 17:09


Pada 05-06-08 22:50 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

Yuuppp... InsyaAllah if tiada halangan, saya join... No proobb ma'am...

p/s: pemburupokok dijemput sama.



jawapan yang same macam owl....tak payah lah ulangi..kalau jadi pergi,,ana mesej kak shida ar eh...ana pun da jarang dapat posting..Apapun kak shida mesej ana lah kalau ana da lama tak posting tu..

p/s;mlm ni pergi jumpa pemburu pokok agaknya,,heehehehehe



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

fatin3
WARGA SETIA
Menyertai: 11.07.2003
Ahli No: 2246
Posting: 476
Dari: bandar saujana putra

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-06-08 17:15


wah wah.. panjang sungguh jemputan walimah..
dari tengah mei hingga ujung june..

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatin3Profil   Hantar PM kepada fatin3   Pergi ke fatin3's Website   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-06-08 20:26


assalamualaikum..
insyaAllah kalau tak ada aral lina p..
lama dah tak p jk ukhwah..
wallahu'alam

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

srikandi_khaulah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2007
Ahli No: 30520
Posting: 139
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor  


posticon Posting pada: 06-06-08 22:39


Assalamualaikum warahmatullah~
wah....ada peluang nak lembutkan hati yang keras ni...
Insyaallah kak shida yang disanjungi
Akan ku pergi
^_^

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_khaulahProfil   Hantar PM kepada srikandi_khaulah   Pergi ke srikandi_khaulah's Website   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 08-06-08 15:14


InsyaAllah kalau tak ada apa-apa halangan saya akan pergi...Tapi lrt PUTra yang hujung sekali tu kat mana ek?


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 08-06-08 22:01


Pada 08-06-08 15:14 , sailormoon posting:

!!! QUOTE !!!

InsyaAllah kalau tak ada apa-apa halangan saya akan pergi...Tapi lrt PUTra yang hujung sekali tu kat mana ek?


Assalamualaikum...

lrt PUTRA hujung sekali?.

kalau tak salah = terminal putra namanya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-06-08 22:12


salam'alaik..
baru teringat tarikh tu ada tamrin nisa..
hurm...
tak dapat join...
Allah sebaik-baik perancang..
wallahu'alam

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 09-06-08 08:01


JK Ziarah Rumah Amal Belaian Kasih, di ukay Perdana.Ampang
Tarikh: 29 Jun 2008


Muslimin
1.sirat82 (masih berfikir)
2.mohamad
3.owl_um
4.umar_khalil
5. sailormoon
    
Muslimat
1.simple_shida
2.redgirl
3.niza_ati
4.sakinah_azzahrah
5.ismi_atikah
6.srikandi_khaulah


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-06-08 09:12


Pada 09-06-08 08:01 , niza_ati posting:

!!! QUOTE !!!

JK Ziarah Rumah Amal Belaian Kasih, di ukay Perdana.Ampang
Tarikh: 29 Jun 2008


Muslimin
1.sirat82 (masih berfikir)
2.mohamad
3.owl_um
4.umar_khalil
5. sailormoon
    
Muslimat
1.simple_shida
2.redgirl
3.niza_ati
4.sakinah_azzahrah
5.ismi_atikah
6.srikandi_khaulah





eh cik niza ni..da ada da letak nm ana..ana kan smgu sebelum jk,,ana bagi jwpan yang sahih....sebab ana tak tahu perubahan semasa outstation ana,,takut tarikh 2 ana kan outstation....tapi syukran jazilan sebab letak nm ana....



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

mujahid007
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2007
Ahli No: 30830
Posting: 837
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-06-08 10:54


insya'ALLAH akan hadir..tapi masih berfikir....nanti ana sms confirm pada kak shida seminggu sebelum pgram..ok...harap maklum....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahid007Profil   Hantar PM kepada mujahid007   Pergi ke mujahid007's Website   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-06-08 13:35


Pada 09-06-08 08:01 , niza_ati posting:

!!! QUOTE !!!

JK Ziarah Rumah Amal Belaian Kasih, di ukay Perdana.Ampang
Tarikh: 29 Jun 2008


Muslimin
1.sirat82 (masih berfikir)
2.mohamad
3.owl_um
4.umar_khalil
5. sailormoon
    
Muslimat
1.simple_shida
2.redgirl
3.niza_ati
4.sakinah_azzahrah
5.ismi_atikah
6.srikandi_khaulah



:oops: tak 'count me in' ke? :-(


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-06-08 15:09


Pada 09-06-08 13:35 , sitishairah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 09-06-08 08:01 , niza_ati posting:

!!! QUOTE !!!

JK Ziarah Rumah Amal Belaian Kasih, di ukay Perdana.Ampang
Tarikh: 29 Jun 2008


Muslimin
1.sirat82 (masih berfikir)
2.mohamad
3.owl_um
4.umar_khalil
5. sailormoon
    
Muslimat
1.simple_shida
2.redgirl
3.niza_ati
4.sakinah_azzahrah
5.ismi_atikah
6.srikandi_khaulah
7.sitishairah


:oops: tak 'count me in' ke? :-(



da count da...
pepandai saja budak umar ni..hikhikhikhik



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 09-06-08 15:40


JK Ziarah Rumah Amal Belaian Kasih, di ukay Perdana.Ampang
Tarikh: 29 Jun 2008

Muslimin
1.sirat82 (masih berfikir)
2.mohamad
3.owl_um
4.umar_khalil(tak comfirm lagi)
5.sailormoon
6.khalifah
    
Muslimat
1.simple_shida
2.RuMaishaaa
3.redgirl
4.niza_ati
5.sakinah_azzahrah
6.ismi_atikah
7.srikandi_khaulah
8. sitishairah
9. lamyanunalif_mursyidah


--> Sorry kak eira..terlepas pandang :-D


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 09-06-08 20:20


salam'alaik..
alhamdulillah..lina mungkin pergi jk ziarah ni..
sebab tamrin nisa postpone..
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-06-08 23:34


Assalamualaikum wr wbt

hehe..takpe2..saja saja.....bestnya lina dapat join jugak...ada lah kawan dr gombak ni...(^-^)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-06-08 07:35


:)

pada mana-mana yang tak dapat pergi, tak mengapa..
Yang penting, sama-sama membantu mencari sumbangan kepada adik-adik di sana..

tak kisahlah dari segi wang ringgit, bahan makanan ke, pakaian ke, bahan sekolah ke.. semua mereka terima.. lagipun, bilangan mereka tak ramai sangat.. sktar 25 org saja.. (jika tak silap)

InsyaALLAH, kita jumpa di sana.. saya dan suami akan berada di sana.. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 10-06-08 17:25


salam alaik..
ana nak alihkan tempat berkumpul..
kita berkumpul di LRT WANGSA MAJU
jm9.15-9.30pagi.. cuba berada di stesen tersebut ya!!


nanti kita akan berkonvoi kereta ke rumah amal belaian kasih ni.
mohon pertolongn niza_ati au sahabat lain update nama ya..
ana jarang nak online..


Tentatif program

Ahad 29 Jun 2008

10.00 pagi                : tiba di Rumah Amal Belaian Kasih

10.15 pagi                : Ucapan aluan Ustaz Ali (pengasas rumah amal belaian kasih)

10.30-11.00 pagi         : Ucapan wakil MT Ukhwah.com serta penyampaian sumbangan

11.00-11.30 pagi        : Persembahan Nasyid dari Rumal Amal Belaian Kasih

11.30-12.30 petang        : sessi ramah mesra dan “ukwah game”

12.30-1.00 petang        : makan tengah hari bersama

1.00 petang                : Rombongan Ukhwah Mengundur diri

maybe.. piknik.. di ULU yam..



Yuran RM 10 dikenakan pada yang hadir.
ini untuk yuran makan tengah hari.. dan selebihnya untuk sumbngn
pada rumah amal belaian kasih ni..


** ana akan maklumkan.. ke mana hala tuju selepas liqa' jk ziarah nanti...tungguu....
:berfikir: ;-)

RUmah AMAL Belaian Kasih


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 10-06-08 17:28


Pada 10-06-08 07:35 , RuMaishaaa posting:

!!! QUOTE !!!

:)

pada mana-mana yang tak dapat pergi, tak mengapa..
Yang penting, sama-sama membantu mencari sumbangan kepada adik-adik di sana..

tak kisahlah dari segi wang ringgit, bahan makanan ke, pakaian ke, bahan sekolah ke.. semua mereka terima.. lagipun, bilangan mereka tak ramai sangat.. sktar 25 org saja.. (jika tak silap)

InsyaALLAH, kita jumpa di sana.. saya dan suami akan berada di sana.. :)


insyaAllah kalau tak ada Apapun ana pergi juga...lama xborak dengan abe khalifah akak 2...tengah dok planing nak ajak kawan-kawan join jk ni..



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 10-06-08 17:30


Muslimin
1.sirat82 (masih berfikir)
2.mohamad
3.owl_um
4.umar_khalil(tak comfirm lagi)
5.sailormoon
6.khalifah
7. mahyudin
8. arepis

    
Muslimat
1.simple_shida
2.RuMaishaaa
3.redgirl
4.niza_ati
5.sakinah_azzahrah
6.ismi_atikah
7.srikandi_khaulah
8. sitishairah
9. lamyanunalif_mursyidah
10.hanan
11.sadiqah


antum boleh pm au sms soff pelaksana JK Ziarah ni ya..

mahyudin – 013 2002586
owl_UM – 017 2372726
khalifah – 013 6640131

sadiqah – 012 2307604
simple-shida – 012 5408708


untuk sumbangan ikhlas
boleh bank in..
maybank ana

No Akaun Maybank 158 293 633 309
atas nama Nurul Ashidah Binti Johari
( bagi akaun Team Events Ukhwah.com )




syukran jazilan.. wa ilalliqa'...
wallahu'alam... ;-)


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

awan_biru85
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2006
Ahli No: 27594
Posting: 772
Dari: sabak terbenam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-06-08 01:46


salamun alaik....
walau pun saya bekerja di selangor tapi rasanya tak dapat juga nak hadirkan diri....thanks kak shida bagi jemputan sms semalam...tak lupa pada ummiq yang rajin bebenor menelefon dan bertanya khabar anaknda kat sabak bernam.... :bunga:


-----------------
Photobucket

MaSyAraKat HRmONi KeLuARga bahagia


Bookmark and Share

    


  Member Information For awan_biru85Profil   Hantar PM kepada awan_biru85   Pergi ke awan_biru85's Website   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 13-06-08 15:57


Pada 10-06-08 17:30 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

Muslimin
1.sirat82 (masih berfikir)
2.mohamad
3.owl_um
4.umar_khalil(tak comfirm lagi)
5.sailormoon
6.khalifah
7. mahyudin
8. arepis

    
Muslimat
1.simple_shida
2.RuMaishaaa
3.redgirl
4.niza_ati
5.sakinah_azzahrah
6.ismi_atikah
7.srikandi_khaulah
8. sitishairah
9. lamyanunalif_mursyidah
10.hanan
11.sadiqah








ana pergi jk ziarah ni....rasanya tak ada pergi mn2 outstation masa tu.....



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-06-08 16:09


Muslimin
1.sirat82 (masih berfikir)
2.mohamad
3.owl_um
4.umar_khalil
5.sailormoon
6.khalifah
7. mahyudin
8. arepis

    
Muslimat
1.simple_shida
2.RuMaishaaa
3.redgirl
4.niza_ati
5.ismi_atikah
6.srikandi_khaulah
7. sitishairah
8. lamyanunalif_mursyidah
9.hanan
10.sadiqah

--> Ana ni tak tahu lagi bagaimana..huhu... ada kursus kahwin..project entah siap ke belum..JK Ziarah.... setakat ni memang nak p lah.. tengok keadaan lagi..huhu... :roll:


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 20-06-08 12:27


salam alaik..
alhamdulillah.. Ukhwah.com kembali dipersada alam cyber..

JK ziarah bakal tercipta minggu depan insyaallah..
ada sesiapa lagi nak ikut?
mohon pm pada pelaksana or sms nama-nama yang tertera ya..
mahyudin – 013 2002586
owl_UM – 017 2372726
khalifah – 013 6640131

sadiqah – 012 2307604

ana juga mohon sumbangan antum..
jika yang sudi nak hulurkan bantuan..
boleh berbuat demikian dalam..

No Akaun Maybank 158 293 633 309
atas nama Nurul Ashidah Binti Johari
( bagi akaun Team Events Ukhwah.com )


Muslimin
1.sirat82 (masih berfikir)
2.mohamad
3.owl_um
4.umar_khalil
5.sailormoon
6.khalifah
7. mahyudin
8. arepis
9. mohamad azrul86

    
Muslimat
1.simple_shida
2.RuMaishaaa
3.redgirl
4.niza_ati
5.ismi_atikah
6.srikandi_khaulah
7. sitishairah
8. lamyanunalif_mursyidah
9.hanan
10.sadiqah


jika ada tambahan.. mohon update yaa..
ok.. berkumpul di LRT WANGSA MAJU. jam 9.00-9.30 pagi..
YURAN rm10...


tambahan info.. rumaishaa & khalifah akan posting.. ;-)


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

scenario
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.09.2007
Ahli No: 31016
Posting: 181
Dari: Inti nilai..

Perak  


posticon Posting pada: 20-06-08 15:14


Assalamualaikum...Insyallah..tak ada arah angin melintang dan keuzuran..ana akan hadirkan diri untuk JK ini..andai ad msalah yang tak dapat untuk ana mengelak..ana inform kat kak.

Bookmark and Share

    


  Member Information For scenarioProfil   Hantar PM kepada scenario   Pergi ke scenario's Website   Quote dan BalasQuote

Along_Safa
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 180
Posting: 348
Dari: tilamhotel.com

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-06-08 18:35


rasa macam nak datang
tapi ana ada program lain waktu tu.


-----------------
Mountain View


Bookmark and Share

    


  Member Information For Along_SafaProfil   Hantar PM kepada Along_Safa   Pergi ke Along_Safa's Website   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 20-06-08 21:15


Pada 20-06-08 18:35 , Along_Safa posting:

!!! QUOTE !!!

rasa macam nak datang
tapi ana ada program lain waktu tu.



Programnye adalah.... Walimah Along_Safa sendiri lah.... :sopan:


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-06-08 08:47


kalaulah along_safa datang jugak program ni..maknanya kena balun lah dek keluarga dua-dua pihak,,,
kalau boleh datang bagus juga.. bawaklah nasi beriani ye.. nasi beriani pengantin best! aromanya lain..hehehe OFF

erm.. untuk JK ni, setakat ni seperti yang di atas lah..
cuma harapan kepada yang nak datang, jangan last minute cakap tak nak datang.. sebab kita melibatkan kos makanan dan pengangkutan...

nanti ada tertunggu-tunggu pulak..kasihan..

dan alert lah dengan waktu deh.. sebab waktu kita bersama adik-adik tak lama pun..
sampai tengah hari saja.. so, jangan lah pulak ada yang nak datang pukul 12 noon..

:) apapun, jika ada perubahan.. kita update kan..

atau ada yang nak bagi cadangan lain..sila lah.. sementara masih berpeluang :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 21-06-08 14:19


Assalamualaikum ..lama xbkak portal ini...
insyaallah ana free time tu...boleh lah hadir sekali...
jk ulangtahun pun xmpat pagi aritue...lupa inform pula itu...
kali ini m0ga boleh sama-sama...


-----------------

"prevention is better than cure"




Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

alam_barzakh
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.05.2007
Ahli No: 30091
Posting: 137
Dari: Mantin-Nilai-Sepang-Salak Tinggi-KLIA-Kuching-Kota Samarahan-Serian

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 22-06-08 00:41


Assalamualaikum.... macam best juga..... kalau tak ada apa-apa arah melintang ... insyaallah... ana join sekali.... (tak conform lagi)

Bookmark and Share

    


  Member Information For alam_barzakhProfil   Hantar PM kepada alam_barzakh   Pergi ke alam_barzakh's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 22-06-08 01:26


salam alaik..
update lagi nama..

Muslimin
1.sirat82 (masih berfikir)
2.mohamad
3.owl_um
4.umar_khalil
5.sailormoon
6.khalifah
7. mahyudin
8. arepis
9. mohamad azrul86
10.scenario
11.muslimin22

    
Muslimat
1.simple_shida
2.RuMaishaaa
3.redgirl
4.niza_ati
5.ismi_atikah
6.srikandi_khaulah
7. sitishairah
8. lamyanunalif_mursyidah
9.hanan
10.sadiqah

** erm.. team legenda edu.group..
alam_barzakh.due.riha.dll...??

jomlaa ramai-ramai kita imarahkan JK Ziarah..

** rumaishaa...khalifah.. we bincg pasal kereta nanti..
siapa ada kereta kena listkan ni..

:berfikir:


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

adipkummah
Warga Rasmi
Menyertai: 22.06.2008
Ahli No: 33751
Posting: 1
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-06-08 03:42


Assalamualaikum semua,

Saya Adi dari www.pkummah.com baru sertai ukhwah.com. Semoga usaha ziarah ini di berkati Allah S.W.T.

Bookmark and Share

    


  Member Information For adipkummahProfil   Hantar PM kepada adipkummah   Pergi ke adipkummah's Website   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-06-08 11:11


assalamu'alaikum..
lama tak login kat ukhwah..
hmm nak pergi tapi ada program pulak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 22-06-08 15:41


assalamualaikum...
kak shida minta tolong msukkan nama ana sekali...
insyaallah confirm pergi ini....

Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-06-08 20:39


Muslimin
1.sirat82 (masih berfikir)
2.mohamad
3.owl_um
4.umar_khalil
5.sailormoon
6.khalifah
7. mahyudin
8. arepis
9. mohamad azrul86
10.scenario
11.muslimin22
12.adam_muslimin

    
Muslimat
1.simple_shida
2.RuMaishaaa
3.redgirl
4.niza_ati
5.ismi_atikah
6.srikandi_khaulah
7. sitishairah
8.hanan
9.sadiqah
10.sakinah_azzahrah
11.ummusafiah


ps: Akhi sirat apa cerita?


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 22-06-08 21:39


rasanya nak join ni..insyaAllah

erkk..mana nama kak kinah :kelip: ..kak kinah nak join insyaAllah cepat sembuh

harapnya ummu tak d paksa untuk bekerja hari tu..er maklumla..musim closing..aduii

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-06-08 23:10


ASSALAMMUALAIKUM...

INSYA'ALLAH ANA pergi JUGAK BERSAMA UMAR_KHALIL....

Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

mahyuddin
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.08.2005
Ahli No: 18382
Posting: 126
Dari: UIAM, Gombak

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-06-08 01:43


Assalamualaikum...

ana di sini memohon maaf sebab terlalu lama bertapa di bukit UIA sampai tak sempat nak online...insyaALLAH...ana akan cuba bagi kometment yang terbaik..

**p/s - kak shida...nanti kalau buat meeting jangan lupa jmput ana ye;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mahyuddinProfil   Hantar PM kepada mahyuddin   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-06-08 13:06


hmm.. betul tu ummu...
cik kinah kata dia pun nak join jugak..
nak paksakan diri minum pati ikan haruan, spy cepat sembuh katanya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-06-08 15:33


larat ke cik kinah itu.
patutnya masa yang ada..rehat betul-betul..
risau lah dibuatnya..

jika ada lagi nak menyumbang untuk 25 orang anak yatim ni, sila lah ye sementara masih ada peluang...

sama-sama kita membantu dengan seikhlasnya...esok-esok mungkin kita pula akan dibantu.. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

izzahtulsakinah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.11.2006
Ahli No: 27515
Posting: 112
Dari: Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-06-08 16:35


salam..

kalau nak menyumbang cuma terus masuk akaun maybank tersebut saja atau masukkan duit dan kena bagi info kat ukhti Nurul Ashidah.maklumat lanjut untuk hubungi ukhti nurul tak ada..boleh sesiapa tolong ana jelaskan ini..

asif kalau menyusahkan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzahtulsakinahProfil   Hantar PM kepada izzahtulsakinah   Pergi ke izzahtulsakinah's Website   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-06-08 16:48


buat izzahtulsakinah..

jika nak menyumbang, boleh terus bank-in ke akaun simple_shida..
seperti tertera kat atas, dan boleh maklum by sms atau pm kat simple_shida.
no ada tertera kat aras.. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

izzahtulsakinah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.11.2006
Ahli No: 27515
Posting: 112
Dari: Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-06-08 17:04


syukran Rumaishaaa..:)..nanti ana pm simple_ shida

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzahtulsakinahProfil   Hantar PM kepada izzahtulsakinah   Pergi ke izzahtulsakinah's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 23-06-08 19:05


maaf.. ana dah bertukar no lain..
erm.. maxis 017 2248987.

ana mohon pertolongan.. jika ada yang nak join..
tolong sms o pm pada MT o pelaksana yang ana listkan nama,
ni bagi memudhkan kami untuk bergerak..

nanti kalau antum lewat kumpul.. tercicir lah pulak..
so. tolong sms no yang ada di atas untuk maklumat lanjut..

pada yang nak sumbangkan...
boleh bank in no akaun maybank ana..
sms bila antum dah sumbangkan..

ana perlu semak tiap update duit yang masuk..
kerna duit dalam maybank tu.. bukan duit ana..
tapi.. duit untuk event Ukhwah.com
juga duit sumbangn antum....

ala kullihal.. syukran pada yang ingin membantu..
wallahua'alam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-06-08 20:01


assalamualaikum..
asif jiddan..ada program yang lebih aula perlu dihadiri pada hari tersebut..

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-06-08 01:24


MARILAH SAMA-SAMA MENYUMBANG DANA KEBAJIKAN DI PORTAL UKHWAH NI....
SEMOGA SETIAP SUMBANGAN ADA GANJARAN DISISI ALLAH S.W.T..INSYA'ALLAH..


Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

alam_barzakh
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.05.2007
Ahli No: 30091
Posting: 137
Dari: Mantin-Nilai-Sepang-Salak Tinggi-KLIA-Kuching-Kota Samarahan-Serian

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 24-06-08 10:02


muhamad_azrul86

enta pergi ke ?

:welcome:


-----------------
"Permata Idaman, Mutiara Syurga........"


Bookmark and Share

    


  Member Information For alam_barzakhProfil   Hantar PM kepada alam_barzakh   Pergi ke alam_barzakh's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 24-06-08 11:38


http://www.rumahamalbelaiankasih.com/



Rumah Amal Belaian Kasih ( RABEKA ) merupakan sebuah rumah amal bagi mengurus serta mengendali segala keperluan kebajikan anak - anak yatim, fakir, miskin, serta asnaf-asnaf zakat ( 8 golongan yang layak menerima zakat ). Rumah Amal Belaian Kasih ( RABEKA ) sedang menguruskan segala keperluan kebajikan anak - anak ini di segenap aspek kehidupan mereka mengikut keperluan yang sewajarnya sepertimana anak – anak yang lain seperti makan – minum, pakaian, keperluan harian, keperluan persekolahan termasuk wang poket mereka dsbnya.

baca lagi dalam lama web ye....






-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 24-06-08 23:48


salam...
k.shidah, redgirl terpaksa tarik diri disaat terakhir..
sebab Ahad 29 Jun 2008 tu wawa pindah rumah lah
so wawa kena kemas rumah dan angkat barang semua..

apa-apa pun wawa tetp doakan yang terbaik u semua..

Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-06-08 01:47


ALAM_BARKZAH:muhamad_azrul86
enta pergi ke ?


INSYA'ALLAH ANA PERGI...

Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

sirat82
WARGA SETIA
Menyertai: 17.04.2006
Ahli No: 24251
Posting: 869
Dari: Puncak Jalil

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-06-08 02:27


Pada 22-06-08 20:39 , niza_ati posting:

!!! QUOTE !!!


1.sirat82 (masih berfikir)

ps: Akhi sirat apa cerita?
kan masih berfikir tu... :-D

ps:-sirat82 (masih berfikir) :berfikir:


-----------------
Wahai orang2 beriman, berselawatlah ke atas nabi muhammad....
Arahan hanya kepada orang yang beriman


Bookmark and Share

    


  Member Information For sirat82Profil   Hantar PM kepada sirat82   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 25-06-08 10:09


Pada 25-06-08 02:27 , sirat82 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-06-08 20:39 , niza_ati posting:

!!! QUOTE !!!


1.sirat82 (masih berfikir)

ps: Akhi sirat apa cerita?
kan masih berfikir tu... :-D

ps:-sirat82 (masih berfikir) :berfikir:




fikir-fikir lah abang oii....



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

arepis
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.02.2008
Ahli No: 32698
Posting: 95
Dari: Kajang dan Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-06-08 10:52


Hari tu macam confident saja bagi tau simple_shida boleh pergi....tapi sekarang tak tau boleh pergi ke tak sebab still belum pulih sepenuhnya lagi ni....apapun semoga keadaan ni sebagai penghapus dosa bagi ana.

Bookmark and Share

    


  Member Information For arepisProfil   Hantar PM kepada arepis   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 25-06-08 11:06


Pada 25-06-08 10:52 , arepis posting:

!!! QUOTE !!!

Hari tu macam confident saja bagi tau simple_shida boleh pergi....tapi sekarang tak tau boleh pergi ke tak sebab still belum pulih sepenuhnya lagi ni....apapun semoga keadaan ni sebagai penghapus dosa bagi ana.



rahmat disebalik dugaan...hurmm

jangan paksa diri,,akan datang banyak lagi jk menyusul,,anta mesti boleh join nanti,,insyaAllah....apa-apa pun,,time Allah bagi rehat ni,,anta rehat kaw2..nanti da sihat,,ada lah bahagian anta....



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-06-08 12:13


LISTNAME TERKINI

Muslimin
1.sirat82 (masih berfikir)
2.mohamad
3.owl_um
4.umar_khalil
5.sailormoon
6.khalifah
7. mahyudin
8. mohamad azrul86
9.scenario
10.muslimin22
11.adam_muslimin
12.sayatetapsaya

    
Muslimat
1.simple_shida
2.RuMaishaaa
3.ismi_atikah
4.srikandi_khaulah
5. sitishairah
6.hanan
7.sadiqah
8.ummusafiah
9.niza_ati


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-06-08 13:26


tumpang tanya...
sakinah_azzahrah tu cik kinah ke...?
kalau cik kinah... berita terkininya,rasa2 macam dia tak dapat p... doktor tak benarkan bergerak bebas... uhuk uhuk...
minta maaf kalau ismi tersalah orang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 25-06-08 14:39


apa?niza hati xdatang?biar betul..ish,,niza hati tak datang ke?tak apa lah kalau tak datang,,saja buat-buat tekezut.ngeh ngeh ngeh....

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 25-06-08 16:22


Assalamualaikum
jangan lupa masukkan nama sayatetapsaya..dia kata dia nak datang..kalau tak..dia tak datang lah...huhu...



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-06-08 17:05


Pada 25-06-08 14:39 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!

apa?niza hati xdatang?biar betul..ish,,niza hati tak datang ke?tak apa lah kalau tak datang,,saja buat-buat tekezut.ngeh ngeh ngeh....


:berfikir: boleh pula menmen terkezut.. :jangan:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 25-06-08 17:31


Pada 25-06-08 17:05 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 25-06-08 14:39 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!

apa?niza hati xdatang?biar betul..ish,,niza hati tak datang ke?tak apa lah kalau tak datang,,saja buat-buat tekezut.ngeh ngeh ngeh....


:berfikir: boleh pula menmen terkezut.. :jangan:





tak boleh ke?



Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 25-06-08 17:36


salam alaik..
harap maklumkan pada ana o mahyudin o khalifah o rumaishaa o sadiqah..Kalau rasa nak datang just say...

kalau rasa tak mahu nak datang tak perlu ngomel dalam ni.
bukan apa.. urusan tempahan makanan..pengangkutan
ana kena fikir bersama pelaksana...

jadinya.. kok ada yang nak memain cak-cak.. nyorok-nyorok ke..
ana syor pergi playground.. tak pun p putrajaya.. banyak taman..
bila tiba waktu solat.. boleh singgah masjid..
imarahkan rumah ALLAh.. bak buku ustz gunawan..
masjidItuHidupku.. sangat bestt jika dah khatam baca..

pada yang belum baca..belum beli.. belum dari segala serbi..
sudahkan ia.. ok :-D

nak bagi map.. maaf lah Kalau blur..
jenoh arkitek kita khalifah lukis malam tadi..hehehe...



mohon beri kerjasama...
pada yang sudi beri sumbangan ikhlas..
jazakallah ana ucapkan...

wallahu'alam...


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

khalifah

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 204
Posting: 485
Dari: kg batu muda,sentul, KuaLa LUmpUr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-06-08 20:22


betul kata kak shida tu.....
kalau betul-betul nak pergi...bagi tahu lah,kami amat mengalu2kan....
kalau tak dapat datang pun,kami tak marah...
tapi jangan main tarik tali,penat ajk terutama makanan nak kira kos...
mak cik kantin pun tak suka macam ini.....

oleh itu...mari kita sama-sama menjayakan jk ini ya...
pada yang tak dapat hadir tu,masih berpeluang membuat sumbangan......

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifahProfil   Hantar PM kepada khalifah   Pergi ke khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

mahyuddin
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.08.2005
Ahli No: 18382
Posting: 126
Dari: UIAM, Gombak

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 26-06-08 11:10


Assalamualaikum....

di sini ana cuba nak tnjukkan jalan ke Rumah Amal Belaian Kasih...maaf kalau gambar ni tak bagus sebab ana ambil kat google earth

/

alamatnya:
NO. 22/pergi, JALAN UP 1/7,
TAMAN UKAY PERDANA,
68000 AMPANG,
SELANGOR DARUL EHSAN.


-----------------
"Hidup dan matiku, hanya kerana redha ALLAH taala"


Bookmark and Share

    


  Member Information For mahyuddinProfil   Hantar PM kepada mahyuddin   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-06-08 12:01


mak aih..jauh juga rupanya dr mrr2 tu..tengok dr peta yang khalifah lukis ingatkan dekat saja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 26-06-08 12:54


!!! QUOTE !!!


jika ada tambahan.. mohon update yaa..
ok.. berkumpul di LRT WANGSA MAJU. jam 9.00-9.30 pagi..
YURAN rm10...



Siapa muslimat yang berlepas dr KL Sentral? boleh saing...kul8pg kat KL Sentral...ada tak?


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-06-08 13:05


niza, akak berlepas dari masjid jamek.. mungkin niza boleh transit sat kat masjid jamek, kita geder... :kelip: apa pendapat sedari..? :berfikir:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 26-06-08 13:19


untuk makluman semua..
adik-adik di rumah amal belaian kasih ni..
semua kecik-kecik..
sekolah rendah saja.. 7-12 tahun..

erm, pengisian nanti.ana briefing on that day..
insyaallah..
ok.. jumpa di sana..di sana...

di ampang daaa.. ;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 26-06-08 13:58


Pada 26-06-08 13:05 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

niza, akak berlepas dari masjid jamek.. mungkin niza boleh transit sat kat masjid jamek, kita geder... :kelip: apa pendapat sedari..? :berfikir:

Wokey..lau begitu niza terus ambil cab pergi Masjid Jamek. jumpa akak kat sana...insyaAllah 8.15 i'll b around... :welcome:


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-06-08 15:04


okies.. akak mungkin kat stesen aroun jam itu juga...
takpun, akak merayau2 kat area tu juga.. nanti kita koling2 ek dik..uhuk..
akak ke ismi ni... :berfikir:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-06-08 22:17


ana dengan umar_khalil akan tunggu semua kat stesen LRT Wangsa maju...harap ap maklum.

Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-06-08 22:21


umar_khalil pesan:
siapo yang nak tompang samo nanti jumpa kek sano yo..
keto ado kosong lagi, sapo copek dio dapek lah..
den tak kisah sapo nak tompang janji ado donate dalam tangki minyak keto..ok

Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

khalifah

Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 204
Posting: 485
Dari: kg batu muda,sentul, KuaLa LUmpUr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-06-08 22:41


kepada sesiapa yang mempunyai kenderaan terutama kereta,selain kita beramal untuk adik2 rumah amal tu,kita boleh beramal dengan warga ukhwah sendiri...dan sesiapa yang ingin sponser makanan seperti kuih muih,amat dialu2kan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For khalifahProfil   Hantar PM kepada khalifah   Pergi ke khalifah's Website   Quote dan BalasQuote

alam_barzakh
Warga 3 Bintang
Menyertai: 28.05.2007
Ahli No: 30091
Posting: 137
Dari: Mantin-Nilai-Sepang-Salak Tinggi-KLIA-Kuching-Kota Samarahan-Serian

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 27-06-08 10:10


erm.... ana tak pat join JK ziarah ni sebab ada komitmen lain....
:cry: :cry: :cry:


-----------------
"Permata Idaman, Mutiara Syurga........"


Bookmark and Share

    


  Member Information For alam_barzakhProfil   Hantar PM kepada alam_barzakh   Pergi ke alam_barzakh's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 27-06-08 13:46


salam...
maybe kalam terakhir ana untuk petang ni..
lepas ni memang tak kunjung pc lagi,..


wah.. siap ada peta sebenar.. syukran mahyudin..
ok.. pada sahabat ukhwah.. yang ada VESt..
mohon pakai ye.. ;)

insyallah.. jumpa antum di lrt PUTRA WANGSA maju..
ahad 29 jun 20008 jam 9-9.30pagi..
try to punctual ya....
syukran.....;)


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-06-08 14:02


erkk.. alamak kak shida... vest ismi kat rumah ummi... uhuk uhuk..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 27-06-08 14:09


panggilan untuk sutera_kasih85, mohon join JK ni :D boleh kita berukhwah..:P
jomla kembar, jom :kelip:

vest tu tak ada stok lagi ka? Kalau ada nak beli..Kalau tak ada tak apalah

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

littlemuslimah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 100
Posting: 777
Dari: ::uia @ penang::

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 27-06-08 14:19


Selamat beramal bakti buat kalian semua.

Diri ini baru mula bercuti. 1hb baru kembali ke KL.
Banyaknya benda saya terlepas.

Sedih betul..

Uwaaa!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For littlemuslimahProfil   Hantar PM kepada littlemuslimah   Quote dan BalasQuote

hasdim
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.11.2007
Ahli No: 31696
Posting: 53

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-06-08 15:02


Muslimin
1.sirat82 **
2.mohamad
3.owl_um
4.umar_khalil
5.sailormoon
6.khalifah
7. mahyudin
8. adam_muslimin
9. mohamad azrul86
10.scenario
11.muslimin22


    
Muslimat
1.simple_shida
2.RuMaishaaa
3.aesyah86
4.niza_ati
5.ismi_atikah
6.srikandi_khaulah
7. sitishairah
8.hanan
9.sadiqah
10.sakinah_azzahrah
11.ummusafiah
12.sutera_kasih85
13.hasdim
14.istisafa **


p/s: ismi_atikah, awak dari klang kan? boleh kita p sesama?


-----------------
" BiLa TeRasa RinDu seButLah Nama ALLAH "


Bookmark and Share

    


  Member Information For hasdimProfil   Hantar PM kepada hasdim   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-06-08 17:13


mungkin tertinggal nama sayatetapsaya dalam list nama...

hasdim,hm.. ismi sabtu dah ke kl...bagaimana ek...uhuk uhuk...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 27-06-08 19:05


Muslimin
1.sirat82 **
2.mohamad
3.owl_um
4.umar_khalil
5.sailormoon
6.khalifah
7. mahyudin
8. adam_muslimin
9. mohamad azrul86
10.scenario
11.muslimin22
12.sayatetapsaya


    
Muslimat
1.simple_shida
2.RuMaishaaa
3.aesyah86
4.niza_ati
5.ismi_atikah
6.srikandi_khaulah
7. sitishairah
8.hanan
9.sadiqah
10.sakinah_azzahrah
11.ummusafiah
12.sutera_kasih85
13.hasdim
14.istisafa **

sts p dengan siapa ek..?
dengan prof..asward ke?

em.. ok.. remind lagi..
berkumpul di LRT WANGSA MAJU. jam 9.00-9.30 pagi..
YURAN rm10...
pakai VESt jika ada..

ahad 29 JUN 2009... jk ziarah..
jangan silap tarikh pulak..ehehe..ok..


sebarang kemuskilan tolong sms ana
017 2248987. o yang ada no celcom ana..sms or call celcom.
insyaallah.. jumpa pagi ahad..


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 27-06-08 19:07


untuk modul.. game dengan adik-adik..
tema sukaneka.. yeah. ada belon..ehehe..

MODUL
Ukhwah 1
“I look, I do”

Masa: 10 minit

Ukhwah 2
“Cantuman Gambar”

Masa: 10 minit

Ukhwah 3
“Puncak Harapan”

Masa: 15 minit

Ukhwah 4
“ Tiup belon”

Masa: 10 minit

Ukhwah 5
“ Gula-gula dalam tepung”

Masa: 10 minit


** syukran jiddan ila rumaishaa atas sumbangan idea nya..
kurangkan sikit thinking ana..ehehe.

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

muhamad_azrul86
WARGA SETIA
Menyertai: 02.08.2006
Ahli No: 25571
Posting: 611
Dari: KoTa TiNggi BaNDaR Ada SejaRaH

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-06-08 23:47


Pada 27-06-08 19:07 , simpLe_sHida posting:

!!! QUOTE !!!

untuk modul.. game dengan adik-adik..
tema sukaneka.. yeah. ada belon..ehehe..

MODUL
Ukhwah 1
“I look, I do”

Masa: 10 minit

Ukhwah 2
“Cantuman Gambar”

Masa: 10 minit

Ukhwah 3
“Puncak Harapan”

Masa: 15 minit

Ukhwah 4
“ Tiup belon”

Masa: 10 minit

Ukhwah 5
“ Gula-gula dalam tepung”

Masa: 10 minit


** syukran jiddan ila rumaishaa atas sumbangan idea nya..
kurangkan sikit thinking ana..ehehe.





Sambungan modul:
Cadangan ana & Umar_khalil

Ukhwah 6
"Lari dalam Guni keliling Padang"

Masa: Sampai Penat

Ukhwah 7
"Makan Epal Gantung tanpa pegang"

Masa: Sampai kenyang

Ukhwah 8
"Galah Panjang"

Masa: Panjang...

Ukhwah 9
"Main Ronders"

Masa: Home Run

Ukhwah 10
"Polis Sentri"

Masa: Sampai tertangkapnya penjenayah


BANG!..BANG!..BOOM!!!!!

P/S: Modul ni Semua adalah untuk cadangan JK Zaaro berikutnya...Harap Maklum :-D :-D :-D


-----------------




Bookmark and Share

    


  Member Information For muhamad_azrul86Profil   Hantar PM kepada muhamad_azrul86   Pergi ke muhamad_azrul86's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, limah, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengumuman Aktiviti
    »» -JK Ziarah-

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.187761 saat. Lajunya....