Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
If we don't succeed, we run the risk of failure
-- Dan Quayle

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 81
Ahli: 0
Jumlah: 81




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 60 hari yang lalu
the_brOtherz: 87 hari yang lalu


Hebahan Aktiviti
Topik: program CINTA dan SUKSES


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Hebahan Aktiviti
    »» program CINTA dan SUKSES

Please Mendaftar To Post


Oleh program CINTA dan SUKSES

Anis_Sofiyyah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.09.2003
Ahli No: 3530
Posting: 47
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-05-08 03:17


Program CINTA dan SUCCESS..

talkshow Dr Danial bin Zainal Abidin
(motivator terkenal dan telah banyak menghasilkan buku-buku motivasi)..
bersama kumpulan
IN-TEAM

Sabtu 17 MEI 2008
Bertempat di DEWAN KOMPLEKS ISLAM,JB
bermula jam 7 pagi - 2 petang

Breakfast disediakan..
free sahaja dapat jumpa IN-TEAM ..
apa tunggu lagi hebahkan dan ajaklah seberapa ramai kawan-kawan, jiran-jiran, saudara mara,anak murid dan family ..
anjuran RoadToJAWA2 ((PaLS) Persatuan Alumni SMIH)
bersama Jabatan Agama Islam JOHOR

sekiranya terdapat sebarang masalah atau pertanyaan sila hubungi :
Wan Khairunnisa' - 019-7711964
Maryam Zahidah - 013-7545616

p/s: boleh juga tanya saya.hantar saja mesej kat PM saya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Anis_SofiyyahProfil   Hantar PM kepada Anis_Sofiyyah   Quote dan BalasQuote

Muddathsir787
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2007
Ahli No: 31449
Posting: 943
Dari: Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-05-08 03:22


Alhamdulillah..


Support sahajelah..

Ni program JIM ke..??

Apakan daya Shah Alam Jaybee bukan dekat..


Moga diberkati atas usaha dilakukan..

Insya-ALLAH :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Muddathsir787Profil   Hantar PM kepada Muddathsir787   Quote dan BalasQuote

Anis_Sofiyyah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.09.2003
Ahli No: 3530
Posting: 47
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 12-05-08 21:18


boleh lah dikatakan program JIM
sebab JIM pun ada support juga...
but overall kami, group R2J2 yang organize program ini...
group R2J2 ini 1 group pelajar-pelajar lepsn SPM...
btw, thnx 4 ya support...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Anis_SofiyyahProfil   Hantar PM kepada Anis_Sofiyyah   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-05-08 22:28


bestnya ada majlis ilmu..jauh sangat kat jb.kalau area kl insyaAllah ana datang juga.lagipun ada plan nak balik kg.jadi saya pun bagi sokongan juga sama macam muddathsir787..apa-apa input yang bermanfaat bolehlah dikongsi bersama di ukhwah ye..mudah-mudahan program berjalan lncar dan memperoleh keberkatan dari Yang Maha Esa..ameen..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

Anis_Sofiyyah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.09.2003
Ahli No: 3530
Posting: 47
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-05-08 18:01


thank u, nurzatul...
insyAllah, kalau ada Apa input yang bergne akan dikongsikn bersama...
btw, orang-orang Johor jemput lah ke PROGRAM CINTA DAN SUKSES ini...
penuhkn dewan..
free saja...
tak payah bayar...
srpn dan makan tengahari disediakn...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Anis_SofiyyahProfil   Hantar PM kepada Anis_Sofiyyah   Quote dan BalasQuote

faizatul
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.02.2007
Ahli No: 28760
Posting: 122
Dari: KL

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-05-08 20:27


awat jauh sangat..?teringin juga nak join ini

Bookmark and Share

    


  Member Information For faizatulProfil   Hantar PM kepada faizatul   Quote dan BalasQuote

Anis_Sofiyyah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.09.2003
Ahli No: 3530
Posting: 47
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-05-08 22:31


sory lah, yang jauh2 2...
kalau antum tak dapat nak join..
kami yang organise program ini org Johor...
sebab 2 lah buat kat Johor saja...
hehe...
kami ini org baru...
2 yang payah sk8...
nak crik sponsor pun seksa..
hehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Anis_SofiyyahProfil   Hantar PM kepada Anis_Sofiyyah   Quote dan BalasQuote

azzak
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2007
Ahli No: 31036
Posting: 491
Dari: klang, selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 13-05-08 22:49


jauh sangat lah!!! wuarghHHHHH!!!!!
bukan nak cari in-team, consert buat-buat tengah2 isya', mana patut buat begitu kat tempat saya.
nak dengar sangat ceramah tu..!!!!!

YA ALLAH, izinkan daku pergi ke program2 tersebut.

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzakProfil   Hantar PM kepada azzak   Pergi ke azzak's Website   Quote dan BalasQuote

Anis_Sofiyyah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.09.2003
Ahli No: 3530
Posting: 47
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-05-08 23:03


Ya Allah, kabulkn lah doa azzak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Anis_SofiyyahProfil   Hantar PM kepada Anis_Sofiyyah   Quote dan BalasQuote

azzak
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2007
Ahli No: 31036
Posting: 491
Dari: klang, selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 14-05-08 20:15


Pada 13-05-08 23:03 , Anis_Sofiyyah posting:

!!! QUOTE !!!

Ya Allah, kabulkn lah doa azzak...


amin, ....

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzakProfil   Hantar PM kepada azzak   Pergi ke azzak's Website   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-05-08 08:52


Pada 02-05-08 03:17 , Anis_Sofiyyah posting:

!!! QUOTE !!!

Program CINTA dan SUCCESS..

talkshow Dr Danial bin Zainal Abidin
(motivator terkenal dan telah banyak menghasilkan buku-buku motivasi)..
bersama kumpulan
IN-TEAM

Sabtu 17 MEI 2008
Bertempat di DEWAN KOMPLEKS ISLAM,JB
bermula jam 7 pagi - 2 petang




assalamualaikum....

"Seminar Pembentukan Generasi Muslim"
Tarikh: 17 Mei 2008 / 12 Jamadilawal 1429H (sabtu)
Masa: 8.00 pagi hingga 1.00 petang
Tempat: Dewan Besar, Pusat Islam Iskandar, Johor Bahru
Penganjur: Jabatan Agama Johor & Jabatan Pelajaran Johor

untuk pengetahuan Anis_Sofiyyah, ana pun insyaAllah akan...
ke sana sabtu ini tetapi bukan seorang tapi bersama-sama..
dengan pelajar menaiki bas kerana ana salah seorang guru pengiring..
moga dipermudahkan segala urusan...
insyaAllah kita bertemu di sana...
wassalam....


-----------------
'mencari impian, menanti harapan, segunung kesungguhan, arah tujuan mardhatillah'


Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

Anis_Sofiyyah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.09.2003
Ahli No: 3530
Posting: 47
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-05-08 16:17


~ika2410~
hmmm...insyAllah kita akan berjmpe di na nanti...
btw, akak guru pengiring sek mana ek??
boleh juga tny2 nanti...
hehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Anis_SofiyyahProfil   Hantar PM kepada Anis_Sofiyyah   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-05-08 14:59


Pada 15-05-08 16:17 , Anis_Sofiyyah posting:

!!! QUOTE !!!

~ika2410~
hmmm...insyAllah kita akan berjmpe di na nanti...
btw, akak guru pengiring sek mana ek??
boleh juga tny2 nanti...
hehe...


erm insyaAllah..
akak jadi guru pengiring sekolah sigs...
sigs(smk p sultan ibrahim)
wassalam...


-----------------
'mencari impian, menanti harapan, segunung kesungguhan, arah tujuan mardhatillah'


Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.092605 saat. Lajunya....