Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-12-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika perjuangan itu adalah kerana perut, nilai perjuangan itu sama dengan apa yang keluar dari perut.
-- Imam Syafie

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 36
Ahli: 0
Jumlah: 36




  Yang Masuk Ke Sini
sadiqah: 60 hari yang lalu
owl_UM: 63 hari yang lalu


Pengetahuan Am
Topik: ..buku rahsia perniagaan digital..?? boleh percaya ke?


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Pengetahuan Am
    »» ..buku rahsia perniagaan digital..?? boleh percaya ke?

Please Mendaftar To Post


Oleh ..buku rahsia perniagaan digital..?? boleh percaya ke?

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 30-04-08 11:40


salam alaik..

seringkali saya di approach kat email untuk join bisnes online dengan mmebli satu modul dari internet sebagai panduan nak bisnes..konon-konon mudah dan sennag dan boleh menjana income dengan baik dan mudah dan cepat dan kaya..soalnye sejauhmanakah benarnye?

bunyik macam menarik tapi saya ni ragu2 lah benda-benda yang tak nampak macam ni..

Kalau ada sesiapa yang ada info o ada pengalaman or ada apa-apa yang nak dikongsi maka tolong2 lah...kalau benda tu bera2 berkesan kongsi2 lah..jangan lah nak kaya seorang-seorang..tapi Kalau benda-benda tu bohong or tipudaya semata-mata maka beritahu lah..naye saja siapa yang percaya..k..thank you..


-----------------
:: NoBoDy iS PeRFeCT ::
______________________________________
http://www.mymindstories.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

selasih
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.08.2005
Ahli No: 18573
Posting: 58
Dari: Temerloh, pahang

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 30-04-08 11:59


saya pun nak tahu jugak pasal perniagaan internet ni....banyak e-mail yang saya dapat untuk join perniagaan internet ni....saya pun tak tahu sejauhmana kebenarannya...
bila saya tanya orang yang forwardkan kat saya tu, katanya dia pun pakai forward saja sebab nak ramai cari orang downline....

ada sesiapa yang tau....kongsi-kongsila...

Bookmark and Share

    


  Member Information For selasihProfil   Hantar PM kepada selasih   Pergi ke selasih's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 30-04-08 12:51


Assalamualaikum
memang banyak zaman sekarang ni...semuanya nak menjana keuntungan mudah...ada yang boleh dipercayai..ada yang tidak...tapi yang paling mudah..ikutlah fatwa hati anda...kalau dah ragu˛ tu..tinggalkan jeq..apatah lagi perkara yang kita sendiri langsung jeq tak tahu macam mana dia generate duit...melainkan kita sanggup nak baca satu persatu apa dia cakap...macam mana dia generate duit...apapun, saya lebih suka buat suatu yang memang nampak macam mana penghasilan duit itu berlaku...jadi, cubalah sedaya mungkin mengelakkan perniagaan internet yang ada gharar ni..
P/S : pendapat saya lah... :roll:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 20-06-08 08:58


no one ever joint ke? xkkan tak ada..kot2 pernah tetipu ke...pernah untung ke..pernah gulung tkar ke..pernah jaye raya ke..cerita lah..nak ikut fatwa hati..nafsu dan akal ni pun menyibuk nak pengaruhi hati..huh...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

hanisah_syahidah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 24.10.2005
Ahli No: 20049
Posting: 38
Dari: johor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-07-08 02:15


ISLAMIC CIVILIZATION FIESTA
IN COLLABORATION                                                                     ENTREPRENEURSHIP FESTIVAL 2008
(E-FEST 2008)                


MASTERING ENTREPRENEURIAL MINDSET COURSE
18TH – 20TH JULY 2008

Assalamualaikum. Pihak Persatuan Ekonomi dan Sains Pengurusan UIAM akan mengadakan seminar seperti yang tersebut di atas. Disertakan di sini borang penyertaan dan tentative program.

18TH JULY 2008 – PENTERNAKAN LINTAH DAN IKAN KELI
19TH JULY 2008 – SLOT BERSAMA MAJLIS AMANAH RAKYAT         (MARA) & SPRINT MARKETING CONCEPT (FRANCHISE CONSULTANT)
            
YURAN :     ORANG AWAM (RM 50.00 SAHAJA)
WARGA IIUM    (RM 20.00 SAHAJA)


    20TH JULY 2008 - FORUM ON “REALITY OF MALAYSIAN BUSINESS”
            
            Panelist :
            
            i)    En. Ann Wan Seng, PENULIS PTS
                (Rahsia Business Cina)
            ii)    En. Faisal Shahbudin, PENULIS PTS
                (Rahsia Business Mamak)
                         iii)    EN. Fauzul Naim Ishak, Pengurus         Kanan PTS
                (Survival of Business)
            
            Moderator : en. Zamri mohamad

    YURAN :     TERBUKA KEPADA SEMUA (PERCUMA)


BERMINAT SILA HUBUNGI :

AIZUDDINUR         0129300589
HANISAH                 0123470436
                                                                                

* Borang penyertaan boleh email kepada : [email protected]
atau hubungi nombor telefon di atas. TERIMA KASIH
    


     “Seminar ini mendapat kerjasama MARA, PTS MILLENNIA & Sprint Marketing Concept”

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanisah_syahidahProfil   Hantar PM kepada hanisah_syahidah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.098185 saat. Lajunya....