Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-11-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tidak hidup dek puji; tidak mati dek keji
-- SMNA (Warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 73
Ahli: 0
Jumlah: 73




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 22 jam, 29 minit yang lalu


Kelakar
Topik: Tarik Diri


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» Tarik Diri

Please Mendaftar To Post


Oleh Tarik Diri

adzizi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.10.2006
Ahli No: 26934
Posting: 177

malaysia  


posticon Posting pada: 14-04-08 13:39


Salam semua pembaca Ukhwah ruangan kelakar...

Mulai hari ini saya berjanji tidak akan post apa-apa lagi cerita2 lawak kerana ramai pembaca ukhwah yang hatinya terlalu baik...tidak ada perasaan hasad dengki...dan memberi sokongan yang padu...

Harap maaf jika lawak sebelum ini mengganggu hidup pembaca ukhwah...

Sekian,wassalam


-----------------
Dont Judge A Book By Its Cover


Bookmark and Share

    


  Member Information For adziziProfil   Hantar PM kepada adzizi   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 14-04-08 13:45


Assalamualaikum
erk....ni macam ada ketam dalam mangkuk...hujan dalam perigi...daun dalam rumah jeq....hmm...maaf ye jika teguran saya tu membuatkan hati anda libang libu, keluh kesah, rindu dendam dan apa jua yang tak elok...bagi saya, it's ok to posting a joke in ukhwah...we accepting all kind of method to release our tension...but, janganglah buat banyak² tajuk baru...pening dibuatnya nanti..marilah adzizi...mari...jangan menangis rakanku.... :welcome:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 14-04-08 13:49


ekekekeke..majuk rupanya..alahai..kuang2..ha siapa bagi dia majuk ni pujuk lah balik?

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 14-04-08 15:42


alahai jangan lah majuk2 ni adzizi..
saya suka baca joke awak..
ptg2 gini boleh buat hilang ngntuk tau.. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-04-08 17:24


Pada 14-04-08 13:39 , adzizi posting:

!!! QUOTE !!!

Salam semua pembaca Ukhwah ruangan kelakar...

Mulai hari ini saya berjanji tidak akan post apa-apa lagi cerita2 lawak kerana ramai pembaca ukhwah yang hatinya terlalu baik...tidak ada perasaan hasad dengki...dan memberi sokongan yang padu...

Harap maaf jika lawak sebelum ini mengganggu hidup pembaca ukhwah...

Sekian,wassalam



ahakss...jangan majuk nanti tak kacak..ahahakkssss...


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

irashahirah
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2005
Ahli No: 19675
Posting: 407
Dari: jay bee

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-04-08 17:30


assalamualaikum...
cik adzizi..
rilek lah..
hehe.. saya suka ar posting lawak2 itu...
dapat lah gelak2 sambil uat kerja..
hehe...
keep on posting...

Bookmark and Share

    


  Member Information For irashahirahProfil   Hantar PM kepada irashahirah   Quote dan BalasQuote

Al-Mashoori
WARGA SETIA
Menyertai: 12.07.2006
Ahli No: 25170
Posting: 483
Dari: Bandar Baru Gaza

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 14-04-08 19:42


Alaa... janganlah merajuk! Nanti ana bagi bintang banyak-banyak ya! :welcome:


-----------------
zwani.com myspace graphic comments


Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MashooriProfil   Hantar PM kepada Al-Mashoori   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 14-04-08 20:51


lawaknya...hehe..apa kes ni?ingatkan posting lawak... merajuk pula da..tak ada bendanya pun,terima lah teguran dengan positif....ok...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

srikandi_islam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.10.2003
Ahli No: 4481
Posting: 260
Dari: BANGI + KB

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 14-04-08 21:55


ish...apa lah yang nak snstif sangat ni?
pedulikan apa yang org nak kata pasal kita...
yang penting allah tau niat kita.....
mulut manusia takkan pernah diam.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_islamProfil   Hantar PM kepada srikandi_islam   Pergi ke srikandi_islam's Website   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 14-04-08 22:17


lah...
ingat kan cerita lawak..
rupa-rupanya..cerita sedih lah pula..
kuikuikui...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 15-04-08 01:02


lah..kat thred lawak pun ada cerita sedih ke...awat ini...jangan lah merajuk...terima lah trguran tu dengan positif....

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

afina010587
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.01.2008
Ahli No: 32202
Posting: 215
Dari: tanjung malim

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-04-08 08:29


salam...eh adzizi jangan lah majok....
saya suka tahu lawak-lawak awak...
best apa???
teguran tu jdkanlah sebagai dorongan (catalyst @ inhibitor)... contohnya, adzizi tahu time paling afdol posting lawak ke...tahu waktu bila ramai pembaca ukhwah tengah tension ke... hmm tapi apa pun saya suka baca lawak-lawak poyosss dari awak....

Bookmark and Share

    


  Member Information For afina010587Profil   Hantar PM kepada afina010587   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.095103 saat. Lajunya....