Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-04-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kepuasan itu terletak pada usaha bukannya pada pencapaian. Usaha sempurna adalah kemenangan sempurna.
-- Mahatma Ghandi

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 61
Ahli: 0
Jumlah: 61




  Yang Masuk Ke Sini
Kang: 13 hari yang lalu
lidah-penghunus: 15 hari yang lalu
muslimin23: 23 hari yang lalu


Kelakar
Topik: kisah seram


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» kisah seram

Please Mendaftar To Post


Oleh kisah seram

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 19-05-03 23:58


kisah ni dulu aku pernah post kat sahabathijjaz.com . saja jer nak posting kat sini plak
Baru2 ni aku dan kawan aku membuat site investigation kat sebuah tempat yang baru nak dibangunkan…. Kerja sebagai engineer ni tak tentu masa , ada sekali tu aku dan kawan ku balik agak lewat mlm juga kerana menyiapkan kerja2 kat site tu.

Dalam perjalanan balik tu aku dan kawan ku tu menaiki pajero, biasalah tempat baru nak bangun tentu kawasan dia masih hutan lagi takde jln tar……
Dalam rancak kita org berbual , tiba2 dr jauh macam kelihatan baying manusia sdang menunggu dihadapan… pajero kian hamper, kelihatan seorg gadis sedang melambai menahan kenderaan ku…. Kawan ku nasihatkan ku agar meneruskan saja perjalanan dan jangan hirau kan gadis tersebut. Tapi naluri kemanusiaan ku masih ada, aku memperlahankan pajero dan menghampiri gadis tersebut…aku Tanya dia kenapa, dia kata nak tumpang hingga hujung jalan tu. Aku pun mengajak dia naik, kawan ku hanya menjeling jer….macam soalan aku Tanya kat gadis tu tapi dia hanya diam jer. Aku pun berborak semula dgn rakan ku disebelah, tiba2 satu bau yg amat busuk menusuk hidung kami berdua, kami saling berpandangan, peluh mula menitik didahi kami…….tiba2 terdengar satu suara….. “ maaf bang, saya terkentut”……………

Korg kena tipu lagiiiiiiiiii …….


-----------------

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

amad
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 64
Posting: 147
Dari: Cleveland

usa  


posticon Posting pada: 04-06-03 12:46


cool! nice intro though...

Bookmark and Share

    


  Member Information For amadProfil   Hantar PM kepada amad   Pergi ke amad's Website   Quote dan BalasQuote

putera_manis
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 22
Posting: 593
Dari: Segamat

Johor   avatar


posticon Posting pada: 04-06-03 20:45


hahahaha...... kentut......hahahaha...... honest girl.......

-----------------

MAta BErtENTanG,kAn tIMBul kaSIH SAyanG....
HAti berTEMU HatI,KAn laHIr rASa kaSIh.....
BiLA dAHI BERtemu SEjaDah,BAruKAN teRAsA KeBESaraN iLAhi...
KetENAngan Jua DiPerolehi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For putera_manisProfil   Hantar PM kepada putera_manis   Quote dan BalasQuote

nur_faez
Warga Rasmi
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 538
Posting: 13
Dari: Shah Alam

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-06-03 22:04


cam penah dengar jer citer nie...tapi di mana yer...

cedok orang punyer citer yer ....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_faezProfil   Hantar PM kepada nur_faez   Quote dan BalasQuote

ummu_qistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 398
Posting: 283
Dari: bumi ALLAH

egypt  


posticon Posting pada: 04-06-03 23:46


assalammulaikum...hah laa macam pernah dengar cite ni ..tapi di mana ya....

-----------------
IJLIS BINA NU'MIN SAAH......BeSt 4 iSlAm...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qistinaProfil   Hantar PM kepada ummu_qistina   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 05-06-03 00:56


kisah ni saya pernah posting kat komuniti sahabathijjaz dulu

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-06-03 17:15


as'kum...akhi izdham..takde citer seram lain ker?? hantar ler lagi..

p/s:ana suka citer seram yg berunsur kan lawak..

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

adeq_shiFa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 410
Posting: 315
Dari: BuMi

mauritius   avatar


posticon Posting pada: 07-07-03 14:57


haha..kentut pulak..



-----------------
Allah knows what's the best for us ^_^

Bookmark and Share

    


  Member Information For adeq_shiFaProfil   Hantar PM kepada adeq_shiFa   Quote dan BalasQuote

nuriman21
Warga 1 Bintang
Menyertai: 28.03.2005
Ahli No: 15380
Posting: 24
Dari: pulau pinang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 31-10-05 17:51


mesti hampeh kan...
tapi takpa asalkan gadis tu jujur..Kalau tidak mesti gabra habis kan..
cerita yang menarik..dan lawak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuriman21Profil   Hantar PM kepada nuriman21   Pergi ke nuriman21's Website   Quote dan BalasQuote

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 02-11-05 17:51


:lol: :lol: :lol: :-di


-----------------
Photobucket - Video and Image Hosting


Bookmark and Share

    


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.111145 saat. Lajunya....