Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Akan sentiasa ada yang memperbodohkan selagi masih ada yang rela diperbodohkan
-- Kang Razzi Armansur

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 61
Ahli: 0
Jumlah: 61




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 5 hari yang lalu


Jejak Nasyid
Topik: Nasyidtube.com


Carian Forum

Moderator: Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Nasyid
    »» Nasyidtube.com

Please Mendaftar To Post


Oleh Nasyidtube.com

wanja
Warga 1 Bintang
Menyertai: 17.01.2004
Ahli No: 6524
Posting: 23
Dari: AnakMas Conner

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 31-03-08 14:10


Assalamualaikum

Nak kongsikan dengan semua pencinta-pencinta nasyid..

NasyidTube.com

jom serbu ramai-ramai


-----------------
.:wanja yang comel:.


Bookmark and Share

    


  Member Information For wanjaProfil   Hantar PM kepada wanja   Pergi ke wanja's Website   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 31-03-08 14:14


this is first time jumpa perkataan ni. thanks a lot. hamba nak try tengok apa yang ada kat situ. :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

Al-Mashoori
WARGA SETIA
Menyertai: 12.07.2006
Ahli No: 25170
Posting: 483
Dari: Bandar Baru Gaza

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 31-03-08 14:46


Wah... Satu lagi laman web nasyid telah tercipta. Sempoi jugak dia punya web, macam YouTube. Tapi tu lah, masih muda lagi usianya. Video pun tak banyak. Nak upload kena buka YouTube pulak. YouTube kena block...... :-(


-----------------
zwani.com myspace graphic comments


Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MashooriProfil   Hantar PM kepada Al-Mashoori   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 31-03-08 14:59


nasyidFM tu kalau daftar dia ada caj apa-apa ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

wanja
Warga 1 Bintang
Menyertai: 17.01.2004
Ahli No: 6524
Posting: 23
Dari: AnakMas Conner

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-04-08 10:20


nasyidfm...?

nasyidfm tu kalau nak daftar pun untuk forum saja lah. setakat sekarang saya register tak ada lah pulak dia minta duit. huhuhu.. selalu dengar radio saja lah kat situ..

nasyidtube pula tak perlu daftar apa-apa. kalau yang nak share video just grab it from youtube. get the link code dan then paste it on nasyidtube. click butang submit kat atas tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For wanjaProfil   Hantar PM kepada wanja   Pergi ke wanja's Website   Quote dan BalasQuote

agmnhob
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2007
Ahli No: 30706
Posting: 269
Dari: Shah Alam

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 01-04-08 10:25



    


  Member Information For agmnhobProfil   Hantar PM kepada agmnhob   Pergi ke agmnhob's Website   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 01-04-08 10:31


Pada 01-04-08 10:20 , wanja posting:

!!! QUOTE !!!

nasyidfm...?

nasyidfm tu kalau nak daftar pun untuk forum saja lah. setakat sekarang saya register tak ada lah pulak dia minta duit. huhuhu.. selalu dengar radio saja lah kat situ..

nasyidtube pula tak perlu daftar apa-apa. kalau yang nak share video just grab it from youtube. get the link code dan then paste it on nasyidtube. click butang submit kat atas tu...


kalau daftar boleh dengar lah ye lagu2 nasyid?


-----------------
http://aisyahumaira-masayu.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

miledi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.07.2006
Ahli No: 25473
Posting: 531
Dari: peneng

malaysia  


posticon Posting pada: 09-04-08 11:55


ana tak daftar pun...duduk dengar akil hayy...tajuk hiburan dalam islam....

Bookmark and Share

    


  Member Information For milediProfil   Hantar PM kepada miledi   Pergi ke miledi's Website   Quote dan BalasQuote

agmnhob
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2007
Ahli No: 30706
Posting: 269
Dari: Shah Alam

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 09-04-08 12:45


ummahonline pun best jugak banyak isu-isu semasa yang menarik mostly tentang perkara asas dalam hidup yang selalu kita lupa...

http://youtube.com/watch?v=9fka3Lu_pr0&feature=related

Bookmark and Share

    


  Member Information For agmnhobProfil   Hantar PM kepada agmnhob   Pergi ke agmnhob's Website   Quote dan BalasQuote

skki
Warga Rasmi
Menyertai: 09.04.2008
Ahli No: 33148
Posting: 7

blank   avatar


posticon Posting pada: 09-04-08 12:53


terima kasih banyak-banyak agmhob
moga amal islami saudara mendapat blsn stimpal

skki..ISLAH NAFSAKA WAD`U GHAIRAKA

Bookmark and Share

    


  Member Information For skkiProfil   Hantar PM kepada skki   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 09-04-08 15:46


thank you so much! memang baguslah dapat info macam ni.best! :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

wanja
Warga 1 Bintang
Menyertai: 17.01.2004
Ahli No: 6524
Posting: 23
Dari: AnakMas Conner

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-04-08 16:49


yang baik kita kongsi-kongsikan...
yang buruk kita tegah..

;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For wanjaProfil   Hantar PM kepada wanja   Pergi ke wanja's Website   Quote dan BalasQuote

miledi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.07.2006
Ahli No: 25473
Posting: 531
Dari: peneng

malaysia  


posticon Posting pada: 10-04-08 17:12


http://www.justquran.com/watch/4177eef023bf5d0c018b/


semoga bermanfaat untuk kita semua..
video lam bahasa inggeris...harap maklum..

Bookmark and Share

    


  Member Information For milediProfil   Hantar PM kepada miledi   Pergi ke miledi's Website   Quote dan BalasQuote

maratussolehah
Warga Rasmi
Menyertai: 08.07.2008
Ahli No: 33959
Posting: 3
Dari: saudi/JB

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 08-07-08 04:54


terima kasih atas link2 tersebut..sangat bermanfaat

Bookmark and Share

    


  Member Information For maratussolehahProfil   Hantar PM kepada maratussolehah   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-07-08 07:16


Pada 01-04-08 10:31 , mas_ayu posting:

!!! QUOTE !!!



kalau daftar boleh dengar lah ye lagu2 nasyid?



setahu saya, tak perlu daftar apa-apa pun boleh dengar.. just klik kat radio..nanti dia on sendiri.. kalau nak join forum, baru daftar.. itu pun free of charge! :)

nasyidtube pun sama.. tapi, mudah tersekat-sekat lah.. :-(


-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::


Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.102578 saat. Lajunya....