Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Apa yang dilihat, dimakan, didengar akan jadi sebahagian daripada diri kita
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 64
Ahli: 0
Jumlah: 64




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 3 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 5 hari yang lalu
isa777_musa: 5 hari yang lalu
zam_rizal: 14 hari yang lalu
wanja: 24 hari yang lalu
MTMKi: 32 hari yang lalu
Kang: 32 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: tension lagi...


Carian Forum

Moderator: Administrator, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» tension lagi...

Please Mendaftar To Post


Oleh tension lagi...

lukluk_assyifa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2004
Ahli No: 11204
Posting: 190
Dari: perak kara johor he

Perak  


posticon Posting pada: 30-03-08 04:00


:cry: huhu.. :-? :-( :-(
konon-konon berjaga malam2 ni nak siapkan tesis... jadi lain pula ..mengadap internet.. lagi-lagi laju pula wireless mlm ni tak payah berebut dengan sesiapa... penatla nak edit semula tesis..tension saja rasa..macam entah Apa aku buat ni...cepatla habis study..ase nak balik rumah kahwin saja..tapi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For lukluk_assyifaProfil   Hantar PM kepada lukluk_assyifa   Pergi ke lukluk_assyifa's Website   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 30-03-08 08:39


ahak...kesiannyer....tapi bab tesis ni semua tengah stress rasanya sekarang..ada sminggu dua saja lagi..huhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-03-08 09:16


as a student kita boleh kawal situasi ini dari berlanjutan..caranya mudah saja..latih diri kita berdisiplin. kita set time untuk buat tesis and untuk surf internet..barulah kita tak rasa terbeban atau macam yang dikatakan oleh saudara tadi..tension lagi...good luck and all the best. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-03-08 15:01


teringat kata-kata lecturer sewaktu mengadu kepadanya akan semangat yang tak dijumpai terjatuh di mana....

katanya..."enjoy your life, enjoy your study"...
tenang.. tenang saja... takmo tension tension.. :jangan:

jangan belajar 4 tahun, hasilnya menjadi penghuni wad 5...:jangan: na'uzubillahiminzalik...
agaknya, kena kuat semangat,banyakkan berdoa agar Allah beri kekuatan biar bagaimana pun keputusannya nanti... :cry:


p/s:uhuk.. enjoy punya pasallah jadi begini ni.... :cry::cry:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-03-08 17:24


Disable kan sudah...habis cerita.... :-D


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

2h471f
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.11.2007
Ahli No: 31854
Posting: 44

Kelantan  


posticon Posting pada: 30-03-08 23:26


Pada 30-03-08 15:01 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

teringat kata-kata lecturer sewaktu mengadu kepadanya akan semangat yang tak dijumpai terjatuh di mana....

katanya..."enjoy your life, enjoy your study"...
tenang.. tenang saja... takmo tension tension.. :jangan:

jangan belajar 4 tahun, hasilnya menjadi penghuni wad 5...:jangan: na'uzubillahiminzalik...
agaknya, kena kuat semangat,banyakkan berdoa agar Allah beri kekuatan biar bagaimana pun keputusannya nanti... :cry:


p/s:uhuk.. enjoy punya pasallah jadi begini ni.... :cry::cry:


sokong2...... jangan terlebih enjoy dah lerrr...... :-D

p/s: kelmarin adalah kenangan......... hari ini adalah perjuangan ...... esok .bukanlah satu kepastian....kenangan sebagai pengajaran dan iktibar......perjuangan adalah satu keperluan.....bagi menjamin masa depan......... :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For 2h471fProfil   Hantar PM kepada 2h471f   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.090856 saat. Lajunya....