Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-10-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tidak semua yang kita mahu boleh didapat. Jika Allah tidak memberi sekarang, ia akan ditunda atau diganti yang lebih baik.
-- Dari Drama Kiamat Sudah Dekat

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 63
Ahli: 0
Jumlah: 63




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 17 jam, 54 minit yang lalu
Daeng_Jati: 7 hari yang lalu
skater: 9 hari yang lalu
HIKAL: 29 hari yang lalu


Jejak Remaja
Topik: Siapa pernah pergi campig.....? (^_^)


Carian Forum

Moderator: Administrator, mohamad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Remaja
    »» Siapa pernah pergi campig.....? (^_^)

Please Mendaftar To Post


Oleh Siapa pernah pergi campig.....? (^_^)

dalila2501
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3466
Posting: 193
Dari: sungai buloh

Selangor  


posticon Posting pada: 12-10-03 12:55


Assalamualaikum

Pernah pergi camping? Dekat mana?

Dalila pernah pergi camping dekat Gunung Santubong, S'wak dan dekat Morib, Banting....

Best tak korang camping?


Bookmark and Share

    


  Member Information For dalila2501Profil   Hantar PM kepada dalila2501   Quote dan BalasQuote

dalila2501
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3466
Posting: 193
Dari: sungai buloh

Selangor  


posticon Posting pada: 12-10-03 12:57


Quote:

On 2003-10-12 12:55, dalila2501 wrote:
Assalamualaikum

Pernah pergi camping? Dekat mana?

Dalila pernah pergi camping dekat Gunung Santubong, S'wak dan dekat Morib, Banting....

Best tak korang camping?




Maksud dalila pergi camping....
Maaf sebab terlupa nak tekan 'n'. Tu yang jadi campig....

Bookmark and Share

    


  Member Information For dalila2501Profil   Hantar PM kepada dalila2501   Quote dan BalasQuote

PreTTy_HappY
Warga 1 Bintang
Menyertai: 23.05.2003
Ahli No: 800
Posting: 27
Dari: presint 8,putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 12-10-03 13:39


pernah ler........besss tuh kat Perak.camping rakan mude..bess siot!

Bookmark and Share

    


  Member Information For PreTTy_HappYProfil   Hantar PM kepada PreTTy_HappY   Pergi ke PreTTy_HappY's Website   Quote dan BalasQuote

ummuluqman
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.10.2003
Ahli No: 4162
Posting: 54
Dari: Ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-10-03 12:09


camping ? Pernah...saya paling suka camping.
Tapi aurat susah nak jaga.Pergaulan antara lelaki dan perempuan akan jadi bebas kalau tak pandai nak jaga diri.Solat pun payah nak lengkap..sebab tak selesa.Iyela..gi sana bukannya mandi.

Pendek kata camping memang best.Cuma mencabar iman jer.Itu yang bagus..sebab kita dapat nilai iman kita.Lagipun dengan camping kita dapat melihat kebesaran Allah.



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummuluqmanProfil   Hantar PM kepada ummuluqman   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-10-03 13:10


Assalamualaikum...

masa zaman sekolah dulu memang selalu pergi camping.. best betul.. masa dulu tak guna khemah pasang siap lagi.. jenuh gak nak pasang... paling seram kalau ada member yang kena pacat.. alhamdulillah la belum pernah kena..

masa sekolah menengah pun, ada program komander.. ala2 pengakapla.. setiap tahun juga, setiap kelas wajib buat program besar sama ada lawatan atau camping.. selalunya kami camping di pangkor.. macam2 teluk ada kat situ

bila dah masuk U ni.. jarangla ikut camping.. ada sekali tu pun ikut program BTN.. kat Besut Terengganu..


-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 13-10-03 13:32


a'kum..
em.. mmg excited.. happy laa bile pi camping..
mcm2 kite bleh bljr.. add pglmn..knowledges..dpt idup b'dikari.. kire survivor laa..
kena kuat smgt.. tabah.. cekal hadapi all adventures la..

Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

wida_widi
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 04.06.2003
Ahli No: 1005
Posting: 180
Dari: Kota Tinggi/Kelana Jaya

Johor  


posticon Posting pada: 13-10-03 13:37


akekek..saya suka ber camping nih..dulu masa sekolah selalu gak joint g camping..

tp skrg dah lama tak pergi..last pun tahun lepas agaknya..dkt area ulu yam tuh..ikut program BTN jg.

suka pergi camping nih ...sbb suka dgn jungle tracking..mencabar..panjat bukit..turun bukit

Bookmark and Share

    


  Member Information For wida_widiProfil   Hantar PM kepada wida_widi   Pergi ke wida_widi's Website   Quote dan BalasQuote

MuTTaQiN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 203
Posting: 594
Dari: ::Gombak @ Bumi Ilmu::

Selangor  


posticon Posting pada: 13-10-03 16:41


Assalamualaikum

Pergi camping,dulu selalu jugak ana pergi,tapi sejak kebelakangan ini tak sempat sebab peperiksaan,ramai yang ajak pergi tapi tak dapat

oh yer ukhwah taknak buat camping ke,buat camping motivasi dan kepimpinan,kan best tu

-----------------
[img /]http://www.inminds.co.uk/boycott-poster3.jpg[/img]

Bookmark and Share

    


  Member Information For MuTTaQiNProfil   Hantar PM kepada MuTTaQiN   Quote dan BalasQuote

raul_gonzalez
Warga 5 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1321
Posting: 396
Dari: .::Kuala Terengganu::.

Terengganu  


posticon Posting pada: 13-10-03 17:49


ana pun pun pernah camping...ana pernah camping kat Hutan Lipur Sekayu di Kuala Berang, terengganu...
walaupun seronok banyak dugaan yang perlu ditempuhi antaranya hujan lebat, tiada air dan yang paling besar sekali ialah menjadi mangsa haiwan penghisap darah seperti nyamuk, lintah dan pacat.



-----------------
~MEMBANGUN MENURUT ISLAM~

Bookmark and Share

    


  Member Information For raul_gonzalezProfil   Hantar PM kepada raul_gonzalez   Pergi ke raul_gonzalez's Website   Quote dan BalasQuote

izara
Warga Rasmi
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4202
Posting: 3
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 13-10-03 21:43


wow.......camping?
saya dah banyak gi camping.kat gunung jerai,bukit wang dan banyak lagi lahhhhhh
dan saya banyak menimba pengalaman dari atvt tu.. dan bagaimana dengan anda??

Bookmark and Share

    


  Member Information For izaraProfil   Hantar PM kepada izara   Quote dan BalasQuote

intan_syafina
Warga 1 Bintang
Menyertai: 20.09.2003
Ahli No: 3671
Posting: 25
Dari: muar,johor

Johor  


posticon Posting pada: 14-10-03 15:47


assalamualaikum semua ...
intan pernah jugak gi camping nie ..memang best ...penat ,penat jugak ..tapi dgn cara itu kita dapat mencergaskan lagi kekuatan minda dah fizikal ...

---------------------------------------------------
Hanya Tuhan Yang Tahu

Bookmark and Share

    


  Member Information For intan_syafinaProfil   Hantar PM kepada intan_syafina   Quote dan BalasQuote

solehgall
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 53
Posting: 148
Dari: besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 15-10-03 10:02


assalamualaikum wbt....
pergi camping..ana dah lama tak pergi camping...kali terakhir masa darjah 6 dulu ....yg selalu pergi...kem kepimpinan...masa sek men

-----------------
SaBArLAh DaLAM mUjAHaDAH kERana SaBAR iTU tERLaLU iNdah


Bookmark and Share

    


  Member Information For solehgallProfil   Hantar PM kepada solehgall   Quote dan BalasQuote

idea_31
Warga 4 Bintang
Menyertai: 31.08.2003
Ahli No: 3206
Posting: 182
Dari: kuantan,pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 16-10-03 16:47


maser skolah dulu slalu camping,kat kuantan lah.coz maser skolah join pengakap
slalu camping&join pertandingan silat, saya join silat kat skolah'


-----------------
nur kasih
"it will take a minute to like someone,only an hour to have a crush on someone,and only a day to love someone,but IT WILL TAKE A LIFE TIME TO FORGET SOMEONE"

kasih sayang ku hanyalah kerana ALLAH....amin

Bookmark and Share

    


  Member Information For idea_31Profil   Hantar PM kepada idea_31   Quote dan BalasQuote

putrakedah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.05.2003
Ahli No: 810
Posting: 68
Dari: kedah

syria  


posticon Posting pada: 17-10-03 11:45


assalamualaikum, ana selalu. gi camping..kat baling,bendang man ,langkawi,..tapi banyak camping tu under pasukan bomba(kadet bomba lah katakan..) selalu kena buat jungle tracking sampai tengah malam,kawad...tak best sangat..tapi kalau gu ngan 4..5..orang member seronok..relaks je.wassalam..sape sape nak join sekali bolehhhh

Bookmark and Share

    


  Member Information For putrakedahProfil   Hantar PM kepada putrakedah   Quote dan BalasQuote

FS_GuRL
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 3801
Posting: 37
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 17-10-03 13:20


Assalamualaikum....

hmm....seronoknya dapat gi camping...tp ana x pernah pergi camping lg la...tingin gak..x de peluang, lgpun parents ana ni susah skit nak benarkan ana ikut gi camping..tu yg susah skit tu...

-----------------
Go for someone who makes you smile cause it takes only a smile to make a dark day seem bright

Bookmark and Share

    


  Member Information For FS_GuRLProfil   Hantar PM kepada FS_GuRL   Quote dan BalasQuote

shamosha
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.09.2003
Ahli No: 3576
Posting: 99
Dari: cheras

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 17-10-03 21:42


assalamualaikum....
sha pun suka gi camping......
kalau kat sekolah,selalu buat camping kat sungai congkak,selangor......
kalau kat poli ader gak gi camping kat pantai merdeka.......
best la jugak....
banyak aktiviti yang boleh buat....
terutamanya, jungle tracking dan obh(operasi burung hantu)......


Bookmark and Share

    


  Member Information For shamoshaProfil   Hantar PM kepada shamosha   Quote dan BalasQuote

islamic_princess
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 45
Posting: 736
Dari: johor bahru ke UPSI

Johor   avatar


posticon Posting pada: 18-10-03 00:09


assalamualaikum

kalau pergi camping ni mira tak de lagi pengalaman tapi kalau jungle tracking,nightwalk tu adalah....
panjat gunung pun adalah sekali..minggu lepas
teringin juga nak gi camping tapi belum berkesempatan lagi

wassalam

-----------------
HaRaPanKu MoGa DikuRniAkaN
MaNiSnyA IMAN BerPanJanGaN
MoGa LauTaN HiLanG GeLoRa UnTuK BeLaYaR..

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_princessProfil   Hantar PM kepada islamic_princess   Pergi ke islamic_princess's Website   Quote dan BalasQuote

poqya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.09.2003
Ahli No: 3840
Posting: 208
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 18-10-03 04:16


poqya suka camping..suka benda2 outdoor nih..kalau dulu laa kat sekolah rendah..camping kat dalam sekolah..heheh..pastu camping kat sekayu(terengganu)..pastu camping kat jeram linang,jeram pasu,kem kijang,bukit bakar(klantan),bukit larut,sungkai(perak) .....mmg best aa camping nih...suka sesgt...skrg kurang aa sbb dok kat u..tapi tahun lps aa mmg g camping sbb masuk kembara..hahah!!best..

**igtkan campig tu apa!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For poqyaProfil   Hantar PM kepada poqya   Quote dan BalasQuote

aza
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 27
Posting: 834
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 19-10-03 23:11


pernah...semuanya seronok...ana pernah pergi camping kat uluyam wood, janda baik, hutan lipur lintang, lumut perak...hmm tu jela rasanya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For azaProfil   Hantar PM kepada aza   Quote dan BalasQuote

aik
Warga Rasmi
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4651
Posting: 3
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 26-10-03 16:46


cakap psl camping..mmg best..kecik2 dlu ada gak g camping ngan family..mggu lepas aik p camping kat tjg leman.under u .seronok tak terkata walaupun badan sakit2.yg bestnya aktiviti dia full..jungle treking ..blaja renang..aktiviti menyelamat..hehehe..mcm2 experience yg kita leh dpt drpd camping ni..apa yg penting..daripda camping kita dpt melatih diri mjadi lebih sabar..dan kita mampu buat apa yg kita fikir tak mampu buat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aikProfil   Hantar PM kepada aik   Quote dan BalasQuote

Sab
Warga 1 Bintang
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 3805
Posting: 30
Dari: TTDI

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 26-10-03 17:31


a'kum....
mestila pnah!
best gle!


Bookmark and Share

    


  Member Information For SabProfil   Hantar PM kepada Sab   Quote dan BalasQuote

damia_alya
Warga 1 Bintang
Menyertai: 21.10.2003
Ahli No: 4558
Posting: 27
Dari: NO.200,BT.3 3/4

Selangor  


posticon Posting pada: 29-10-03 00:45


camping memang best..kat u saya join kelab rekreasi..memang banyk aktiviti menarik macam berkayak,wall climbing dan banyak lagi..boleh katakn,sabtu ahad mesti g berekreasi..time lah kita dapat mengenali alam..BERJALAN,MELIHAT DAN MENTAFSIR..

Bookmark and Share

    


  Member Information For damia_alyaProfil   Hantar PM kepada damia_alya   Quote dan BalasQuote

Mardianatul_HaNNaN
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 71
Posting: 80
Dari: Subang Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-10-03 02:54


assalamualaikum... emmmm bestnye pi camping.. dulu mase sekolah pi camping under BTN kat Kuala Kangsar.. best sgt.. yg kelakar tu, mase masuk utan. menangis sbb tak larat nak jalan dah.. mujur ade sahabat yg memberi semangat.. campiing PPI kat bukit cerakah.. mase kat Uitm nih.. Camping Kesatria.. kat dam talang N9.. mmg best.. ni pun nangis gak.. sebab kene sakat ngan komander.. geram!! heheh.. camping melatih kita bersabar.. menjadikan kita insan yg lebih bersyukur.. yela bila kat camping serba serbi susah.. baru la teringat kesenangan yg kita lalui sblm bercamping.. so komuniti ukhwah bila nak anjurkan camping gergasi kita? wassalam

-----------------
Salam ukhwah
*Jadilah INSAN sebelum diletakkan NISAN*
*Mardianatul^HaNNaN

Bookmark and Share

    


  Member Information For Mardianatul_HaNNaNProfil   Hantar PM kepada Mardianatul_HaNNaN   Pergi ke Mardianatul_HaNNaN's Website   Quote dan BalasQuote

shahirah_huda
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1982
Posting: 335
Dari: AS

japan  


posticon Posting pada: 29-10-03 10:17


Assalamualaikum..
Ana..ana pun nak g camping gak...ermmm banyak kenangan manis ketika bercamping nie...ermm lgpun ana nie mmg minat bercamping...antara tempatnya...Gunung Jerai,Bukit Wang, Bukit Hijau, Anjung Pedu...dll...best ooo...

Bookmark and Share

    


  Member Information For shahirah_hudaProfil   Hantar PM kepada shahirah_huda   Quote dan BalasQuote

mohd
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 401
Posting: 283
Dari: kl

ireland  


posticon Posting pada: 29-10-03 10:34


camping !!!!!!!!!itu best tu....camping lah perkara outdoor yang paling bestlast camping kat gunung jerai last year very adventure you know.. but interesting... pegi ngan member under club kembara

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohdProfil   Hantar PM kepada mohd   Quote dan BalasQuote

FitRi_kAstuRi
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.10.2003
Ahli No: 4595
Posting: 54
Dari: alor setar

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 31-10-03 23:51


Assalamualaikum....ana dan camping memang tak dapat dipisahkan lagi...cam dah sebati dalam hidup..dari sekolah lagi ana selalu join camping...banyak la tempatx2 yang ana penah pegi camping n..seingat ana yang terbesst skali camping kat 'Pantai Pasir Tengkorak'..dekat langkawi...camping kat ctu lain sikit dari yang lain..slalunya org camping kat hutan+waterfal ja..tp itu la satux2nya camping kat pantai yang ana penah ikot...walaupon xbrapa adventure..

n...sampaila sekarang ana..ditakdirkan Allah study dlm forestry faculty..mmg slalu dan akan selalu pegi camping...lates camping ana ialah kat 'Hutan Simpan Sepilok'..k..tu ja..wassalam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For FitRi_kAstuRiProfil   Hantar PM kepada FitRi_kAstuRi   Quote dan BalasQuote

salina
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.10.2003
Ahli No: 4443
Posting: 45
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 02-11-03 01:34


assalamualaikum... camping memang hobby saya dan saya memang berminat bab-bab camping nie.dah banyak juga saya pie camping.semuanya seronok,antara tempat yang saya gie camping ialah pantai merdeka.hutan simpan sintok,hutan simpan bukit wang dan ada beberapa tempat lain yang menarik lagi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For salinaProfil   Hantar PM kepada salina   Quote dan BalasQuote

adie
Warga Rasmi
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 788
Posting: 14
Dari: Keramat

Selangor  


posticon Posting pada: 02-11-03 01:56


camping? mane boleh tak penah...

Sungai Congkak, Gunung Nuang, The Woods UluYam, Sungai Pisang dan berbagai lagi dah ana jelajah....

er, borak2 nih... ukhwah nak adakan camping ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For adieProfil   Hantar PM kepada adie   Pergi ke adie's Website   Quote dan BalasQuote

muslimahsejati
WARGA SETIA
Menyertai: 06.06.2003
Ahli No: 1091
Posting: 1009
Dari: kota tinggi,johor

Johor  


posticon Posting pada: 02-11-03 11:14


Masa study kat ilpmuar selalu buat aktiviti bercamping dengan kawan-kawan di gunung ledang,memang seronok rasanya dan 4 kali buat aktiviti macam nie kat sana...paling seronok buat jungle tracking.....ngan acara menjamu selera yelah masak kat dalam hutan guna cara tersendiri...
seronokkan...insyallah nanti nak bercamping kat gunung tahan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahsejatiProfil   Hantar PM kepada muslimahsejati   Quote dan BalasQuote

Nuha
Warga 2 Bintang
Menyertai: 23.05.2003
Ahli No: 844
Posting: 43
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-11-03 14:40


hmmm..camping memang seronok.dalam setahun tu,x sah kalau x pergi lebih drpd sekali.macam2 ilmu kita dapat.kesimpulannya memang seronoklah ....rasanya nak pergi lagi.

Bookmark and Share

    


  Member Information For NuhaProfil   Hantar PM kepada Nuha   Quote dan BalasQuote

zam_rizal
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 31
Posting: 1535
Dari: Terengganu+Selangor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-11-03 15:06


Waaalaikummmmussalam.....

ana last sekali gi camping masa form 3...masa tu camping sekolah buat, sempena sambutan kemerdekaan....

camping itu diadakan di Agro Setiu Resort, Terengganu. Tempat tu memang popular di Terengganu kalau nak diadakan camping atau jungle trekking...kat sana kami adakan aktiviti memancing, berkayak, jungle trekking, burung hantu dan macam2 lagi...kepada sesiapa yang tak pernah pergi kat sana, cubalah pergi..pasti menghiburkan... ( isk, promote plak.. )

wassalam..

-----------------
:: Salam Persaudaraan Untuk Semua :) ::

Bookmark and Share

    


  Member Information For zam_rizalProfil   Hantar PM kepada zam_rizal   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA SETIA
Menyertai: 05.07.2003
Ahli No: 2057
Posting: 640
Dari: KUCHING

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 09-11-03 09:34


ana selalu gak gi camping coz ana kat sekolah masuk pengakap. best... memang best

Bookmark and Share

    


  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.112041 saat. Lajunya....