Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Manusia akan mati sekali sahaja, tetapi orang yang berhutang akan mati berkali-kali
-- Peribahasa India

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 59
Ahli: 0
Jumlah: 59




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 7 hari yang lalu


Sampaikan
Topik: Selamat Hari Lahir: Birthday Wishes To sadiqah.


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» Selamat Hari Lahir: Birthday Wishes To sadiqah.

Please Mendaftar To Post


Oleh Selamat Hari Lahir: Birthday Wishes To sadiqah.

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-02-08 08:44


Assalamualaiikum rakan-rakan ukhwah yang disayangi
kalian...
Pada hari Sabtu (23rd February, todayyy!!!) ini, maka genaplah
umur salah seorang Koordinator Event Ukhwah kita,
Miss sadiqah @ Yati. Maka marilah beramai-ramai menyampaikan ucap selamat
kepada beliau, semoga dengan melangkah ke umur baru, maka
bertambah jugalah kebaikan yang melimpah-limpah.
    

I also wish you health & happiness in your career and all the
good things. Dengan umur yang baru, azam baru dan langkah
baru, semoga berjaya ditempuhi dengan jayanya...

________________________________________________

Sabda Rasulullah s.a.w. yang bermaksud, “Tidak akan
berganjak dua tapak kaki manusia pada hari kiamat sehingga
dia disoal tentang empat perkara. Mengenai umurnya, ke
manakah dihabiskan umurnya? Mengenai ilmunya, apakah yang
sudah dilakukan dengan ilmunya? Mengenai hartanya, dari
sumber manakah dia perolehi dan ke jalan manakah dia
belanjakan? Dan tentang tubuh badannya, apakah yang telah
dia lakukan?” (hari Tirmizi).

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

Muddathsir787
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2007
Ahli No: 31449
Posting: 943
Dari: Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-02-08 08:53


Salam..


Huhuhuuhu..

Pandai hang main politik nooo Mr_Owl.. pm promote topik begini.. =)



Selamat Lahir buat Miss sadiqah..
Moga panjang umur sentiasa, sihat walafiat dan dimurahkan rezeki oleh ALLAH SWT..

Dalam rahmat dan redhaNYA senantiasa..


Ameen.

-- Muddathsir


-----------------
.: Allahumma Sollia'l a Saiyyidina Muhammad :. "Ya ALLAH kurniakanlah kejayaan, kegemilangan, kecemerlangan & kebangkitan teguh Islam dalam rahmatMu"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Muddathsir787Profil   Hantar PM kepada Muddathsir787   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 23-02-08 09:06


mmmm.....selmat hari lahir kak yati...semoga cepat kahwin..hehheh :D :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: bunga saja yang ada.. :-D :-D


-----------------
"InDaHnYa IsLAm"


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-02-08 11:38


:bunga:

Selamat hari Lahir
Be A Good Muslimah Ya Ukhti
:welcome: :bunga:

p/s: jangan lupa datang nilai


-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH



Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

nurulislamiafiqah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.02.2005
Ahli No: 14540
Posting: 178
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-02-08 11:56


Photobucket

selamat hari lahir....semoga berada didalam rahmat & kasih sayang Yang Maha Esa :welcome:


-----------------
Live in the present, learn from the pasti!


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurulislamiafiqahProfil   Hantar PM kepada nurulislamiafiqah   Pergi ke nurulislamiafiqah's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 23-02-08 12:04


Samat hari jadi kak sadiqah. teman ucapkan kat kakak

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-02-08 12:14


by: Daeng_Jati

!!! QUOTE !!!

Samat hari jadi kak sadiqah. teman ucapkan kat kakak

AIIKK?? Bukan Mr Daeng_Jati lagi tua ke? Akakkk?? HIHIIEEE..
OO... Tak ngaku tua ek... KIHHKIIHH!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 23-02-08 12:18


wahh kak yati..bertambah lagi umur setahun ya..

moga ilmu makin bertambah membimbing hidup yang diredhai..
moga sabar makin terdidik menghadapi cabaran hidup..
moga ikhlas makin mantap menjadi teman setia setiap amalan..
moga hati bertambah teguh didiami CINTA dan RINDU..

moga sentiasa dalam rahmat dan redha Allah..
moga iman sentiasa terpelihara..

hikhik...moga cepat sempurna separuh dari agama..
suami isteri dan anak2 acuan Quran dalam rumahku syurgaku eheh.. :sopan:

:bunga: ..............amin


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

nisa_iman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.01.2008
Ahli No: 32305
Posting: 341
Dari: sintok..>>..bangi

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-02-08 12:21


selamat hari lahir ukhti sadiqah..
moga di panjangkn umur dan dipermudahkan segala urusan.....ameeenn

nah bunga sebagai hadiah..hikhik

posto..posto.. tolong kasi bunga ehh..
:bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga:


-----------------
ISLAM is my life, my life is for ISLAM.... takbir!!! ALLAHUAKBAR


Bookmark and Share

    


  Member Information For nisa_imanProfil   Hantar PM kepada nisa_iman   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-02-08 12:24


Pada 23-02-08 08:53 , Muddathsir787 posting:

!!! QUOTE !!!

Salam..


Huhuhuuhu..

Pandai hang main politik nooo Mr_Owl.. pm promote topik begini.. =)


Memang pun dia tu... :-P

May Allah bless you dan semoga setiap hela nafas mu, setiap degup jantung mu dan setiap kedip mata mu..Mendapat keberkatan dan keredhaan dariNya...InsyaAllah..Amin

_____________________________________________________
Sebaik-baik umur adalah yang dipanjangkan umur tetapi penuh dengan taat kepada Allah dan amal saleh. Seburuk-buruk umur adalah yang panjang umurnya tetapi penuh dengan dosa dan maksiyat kepada Allah


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-02-08 15:23


Selamat Menyambut Hari Ulangtahun yang ke-26 to my dear kak Sadiqah... :bunga:

Also to mahyudin, from UIA... my facilitator partner during JK Melaka... Selamat Hari Ulangtahun yang ke... erm lupa pulak.. :D but his birthday was yesterday... :)

Moga kalian diberkati umur dan dilindungi Allah sentiasa. AMIN.

to owl_UM... dah lama lepas.. walaupun bulan ni jugak.. tak payah dah kan? hiksss :P


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 23-02-08 15:52


Assalamualaikumwarahamatullah...

wah....hari ni hari lair ukhti sadiqah ye??...

hehe....selamat hari lahir...

semoga dirahmati Allah selalu..... moga murah rezeki...


wassalam.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 23-02-08 16:01


selamat menyambut hari lahir kakk..

moga panjang umr lagi..murah rezeki..d kurniakan kesihatan yang sempurna..juga mendoakan yang macam kak muslimah83 sebutkan..mahu makan sup tulang Kalau kak kawenn(hehe..paahal ndak makan :-D ) teringin mahu p sg imam..ndak pernah p sana

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 23-02-08 16:33


Assalamualaikum

Selamat menyambut hari lahir yang ke 26...
Saya lagi tua rupanya...hehehe!
Apapun..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki....dan cepat dapat jodoh...hehehe! (kalau belum bertemu jodohlah)

:bunga:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 23-02-08 17:08


Selamat hari lahir...(^^,)

Semoga bahagia dunia dan akhirat...(^_^)

Bertambah umur bermakna semakin dekat dengan kematian...Jadi tingkatkan amalan...Peringatan untuk diri sendiri juga...(^o^)


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 25-02-08 06:45


:-)

seronoknye jadi warga ukhwah ni kan....

anyway kak yati due ucpkan selamat hari hari ea....


bak kata kak.."hidup mesti terus...."

terus...terus....dan terus lagi...... :welcome:



Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-02-08 09:09


Happy Birthday Sadiqah.. Moga sentiasa sukses dan ceria. :bunga: :bunga: :bunga:


-----------------



Hargai semasa ada....


Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 25-02-08 09:27


Bismillahhirrahmanirrahim

selamat hari lahir untuk kak sadiqah..moga panjang umur murah rezeki..dijaga dan diberkatiNya swlalu,insyaAllah..amin.. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 25-02-08 11:46


Assalamualaikum.w.b.t..
Alhamdulillah, pada 23 Februari 2008, genaplah umur ana 26 tahun..erm, dah tua rupanya.hehe .cepatnya masa berlalu..sejenak berfikir tentang amalan???..Allahuakhbar..
terima kasih kepada sahabat yang sms tepat pukul 12 malam..masa tu dah lena sebab keletihan.

dan yang paling mengejutkan ana menerima mesej dr sahabat bagitahu ada ahli ukhwah nick "burung" telah membuka posting wish birthday..alahai, malunya..dan ana dah agak dah siapa orangnya..hehe..apapun terima kasih kepada semua sahabat yang mendoakan ana, yang tak larat nak jawab soalan ni.."bila nak kahwin"??.. :-D :-D tak mengapa, lepas ni soalan yang sama akan diajukan kepada yang berkenaan bila tiba masanya.. :lol: :lol: tunguuuuu....

em, berikut adalah senarai sahabat-sahabat ukhwah yang turut menyambut hari lahir pada bulan Februari..

1970-an
comel=2 Feb 1975
carsharf=1 Feb 1976
jaydie= 1 Feb 1976
niza= 24 Feb 1977
shafawi78=5 Feb 1978
sesejuksalju=10 Feb 1978
tumpang=10 Feb 1978
MencariSinar=14 feb 1979
izamuslimah=20 feb 1979
Shazlia=27 feb 1979

1980-an
nurkamar=6 Feb 1980
darul_numan81=2 Feb 1981
amirajaannah= 12 Feb 1981
ahli_kubur = 24 Feb 1981
dinulhuda1422h=26 Feb 1981
yeop= 4 Feb 1982
nur_tinta=4 Feb 1982
csakura=4 Feb 1982
mirinda=8 feb 1982
norhanan=9 feb 1982
almumtahanah=14 feb 1982
filzah=12 feb 1983
juwariah=16 Feb 1983
KoPiaH83=22 Feb 1983
aina_nasuha=23 Feb 1983
SyahPaat=24 Feb 1983
AnisAqilah=26 feb 1983
GTF=27 Feb 1983
wardatulislamiyah=27 Feb 1983
putera_maroc=27 feb 1983
awa=2 Feb 1984
pLatiPus= 4 Feb 1984
altamira= 5 Feb 1984
solehah_umi=15 Feb 1984
silenttears=16 feb 1984
sweet_darling=22 Feb 1984
hawarulain=23 Feb 1984
aplysia=29 Feb 1984
Alfaqierah=7 Feb 1985
shifa= 10 Feb 1985
nurill_ain = 11 feb 1985
SuFiE=11 feb 1985
mawarkasih=13 feb 1985
nMpinkyMn=17 feb 1985
ruslida=15 Februari 1985
rayhana=27 feb 1985
beecological=5 Feb 1987
fiq-khairisyam=6 feb 1987
nysa=6 feb 1987
kartini=23 Feb 1987
QasruAddini=10 feb 1988
setanggisyurga =22 Feb 1988
man_ana89=18 feb 1989
amrina_rasyada=18 feb 1989
raul_gonzales=19 Feb 1989
bisikan_nurani=24 Feb 1989
Ememes=28 Feb 1989

SELAMAT HARI JADI FEBRUARIAN...

:bunga: :bunga: :bunga:


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 25-02-08 11:49


wahh tengok dalam senarai tu ada orang lahir 29 feb..
eheh sekali 4 tahun sambut birthday.. :sopan:


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 25-02-08 11:56


!!! QUOTE !!!

yang tak larat nak jawab soalan ni.."bila nak kahwin"??.. tak mengapa, lepas ni soalan yang sama akan diajukan kepada yang berkenaan bila tiba masanya.. tunguuuuu....


:lol: kak muslimah83 yang tanya dulu..:lol:



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 25-02-08 18:29


salam alaik..
barakallah pada semua yang lahir bulan 2..
juga buat mahyudin.. bulan 2.. haribulan.. tak ingat lah..
maaf..( teringt soalan yang ana aju pada fc d jk pembuka tirai 2008)

ucapan ana.. sama dengan ucapan sahabat di atas..
hehe.. not much to type too long..

syukran jiddan untuk segala yang ditabur..
asif min ana andai ada yang terkasar nahu..
terbeban pada enti.. ter..ter..
mohon halalkan makan minum..hehe..

ha.. bila nak mai lawat shida ni..
mai lah.. boleh jumpa adik sutera_kasih yang nakal tu..

:-D ;-)


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

smile_roses
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3694
Posting: 895
Dari: Bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 25-02-08 20:34


Assalammualaikum buat kakakku sayang
selamat hari lahir buat kakak..
maaf sangat lambat pl adik ucap..
maaf sangat-sangat sebab kebelakangan ni hanset adik rosak
adik dah repair...
rindu kakak, sayang akak dunia dan akhirat..
moga dimurahkan rezeki
bahagia dunia dan akhirat

p/s: kawin cepat-cepat !! ehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For smile_rosesProfil   Hantar PM kepada smile_roses   Pergi ke smile_roses's Website   Quote dan BalasQuote

puterisembilu
WARGA SETIA
Menyertai: 23.10.2007
Ahli No: 31480
Posting: 591
Dari: Kota Kinabalu,Sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 29-02-08 07:50


selamat hari lahir...moga panjang umur dan murah rezeki........ :-) :-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For puterisembiluProfil   Hantar PM kepada puterisembilu   Pergi ke puterisembilu's Website   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-02-08 07:53


Selamat mengundi.. Undilah calon parti ukhwah..
Undilah Sadiqah.. Manifesto: Ukwah akan terjalin sehingga ke
sempadan daerah Aveira, Portugal...

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-02-08 09:26


assalamualaikum kak yati..hehe..maafla kak sebab esoknya tu baru daoat tahu, tupun masa akak kol hamba..apapun..selamat juga untuk akak yati yang suka mengusik ini...akekekekesss...

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-02-08 09:50


.. mudah-mudahan dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki kepada semua empunya2 diri yang tumpah darahnya jatuh pada bulan Febuari..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-02-08 09:58


Hadis riwayat Anas bin Malik ra.: Sesungguhnya Allah Taala mengutus seorang malaikat di dalam rahim. Malaikat itu berkata: Ya Tuhan! Masih berupa air mani. Ya Tuhan! Sudah menjadi segumpal darah. Ya Tuhan! Sudah menjadi segumpal daging. Manakala Allah sudah memutuskan untuk menciptakannya menjadi manusia, maka malaikat akan berkata: Ya Tuhan! Diciptakan sebagai lelaki ataukah perempuan? Sengsara ataukah bahagia? Bagaimanakah rezekinya? Dan bagaimanakah ajalnya? Semua itu sudah ditentukan dalam perut ibunya (Sahih Muslim)

p/s: kak sadiqah 23 Feb... saya pun 23 jugak.. bulan lain jeq :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 29-02-08 10:00


.. aitt.. macam mana kucing boleh ada balik ni:berfikir:..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 29-02-08 11:30


hukhuk,saya saja saja nak wish lambat,boleh tak kak?
hukhuk muga panjang umur murah rezeki and cepat kawin
kuikui

Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-02-08 11:31


Pada 29-02-08 10:00 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. aitt.. macam mana kucing boleh ada balik ni:berfikir:..


saya lepaskan dia dari cage :D


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 29-02-08 11:48


Assalamualaikum wwt..

Happy birthday to sadiqah..may ALLAH bless your always..InsyaALLAH..
Roses for your :bunga: :bunga: :bunga: :bunga:

Wassalam


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

fansurina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.11.2006
Ahli No: 27352
Posting: 205
Dari: pulau pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 29-02-08 16:01


selamat hari lahir buat semua ahli ukhwah yang dilahirkan pada bulan februari..especially buat kak panjang umur dan dimurahkan rezeki

Bookmark and Share

    


  Member Information For fansurinaProfil   Hantar PM kepada fansurina   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 29-02-08 17:17


nak wish happy befday pada yang lahir 29/2 lah pula..hehe... bukan selalu.. dapat 29/2 ni

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.119728 saat. Lajunya....