Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 06-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Seekor ikan di tangan lebih berharga dari dua ekor ikan di kolam
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 70
Ahli: 0
Jumlah: 70




  Yang Masuk Ke Sini
Martyr: 2 hari yang lalu
Muslim1987: 8 hari yang lalu


Kelakar
Topik: ayahku memang terrer..


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelakar
    »» ayahku memang terrer..

Please Mendaftar To Post


Oleh ayahku memang terrer..

zizoul
Warga Rasmi
Menyertai: 14.02.2008
Ahli No: 32626
Posting: 5
Dari: pulau pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 14-02-08 23:44


3 orang budak sedang lepak2 sambil bercerita kehebatan ayah masing-masing.
budak 1 : ayah aku terrer tau, dia lari laju..dia pernah kejar orang naik motor rxz dengan berlari saja..dapatt..
budak 2 : tak hairan.. ayah aku lagi terrer, satu hari tu ada budak baling batu kat tingkap rumah,masa tu ayah aku dekat seberang jalan..bila budak tu baling saja,terus dia lari dan tangkap batu tu sebelum kena tingkap..haa..laju takk..
budak 3 : cess..Kalau begitu ayah aku lagi laju.. tiap-tiap hari dia habis kerja pukul 5 petang, tapi pukul 3.30 dia dah sampai rumah dah..

(moralnya : jangan lah tuang kerja..kah3)


-----------------
Gaban Z, potong dua...


Bookmark and Share

    


  Member Information For zizoulProfil   Hantar PM kepada zizoul   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-02-08 00:04


:jangan: tak baik curi tulang...
ni ayah2 tahap superman ni.. laju tu dia larii... nak kena tuntut ilmu ni....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

ct_sumayyah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 418
Posting: 201
Dari: Negeri Sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 15-02-08 07:32


hehehe....laju sangat tu..kalah roket sheikh muzafar..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ct_sumayyahProfil   Hantar PM kepada ct_sumayyah   Quote dan BalasQuote

Al-Mashoori
WARGA SETIA
Menyertai: 12.07.2006
Ahli No: 25170
Posting: 483
Dari: Bandar Baru Gaza

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-02-08 16:02


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kahkahkah!
5 bintang

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MashooriProfil   Hantar PM kepada Al-Mashoori   Quote dan BalasQuote

jumjumatonne
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.02.2008
Ahli No: 32561
Posting: 119
Dari: Johor Darul Takzim

Johor  


posticon Posting pada: 15-02-08 16:05


wah.....
lajunyer abah dia ni....
abah dia balik rumah naik apa agaknya.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For jumjumatonneProfil   Hantar PM kepada jumjumatonne   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 15-02-08 16:41


hehehehehe... tak baik balik rumah sebelum waktunye. :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

hudahaida
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.01.2008
Ahli No: 32255
Posting: 128
Dari: dunia

south_korea  


posticon Posting pada: 15-02-08 18:11


wah!!!..hebat betul ayah2 mereka nii...kalau begini boleh sampai ke bulan sekelip mata..kalah Soyuz....

moral of the story: jangan mengelat time kerja :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahaidaProfil   Hantar PM kepada hudahaida   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-02-08 20:15


ehehe....ada juga ek org yang mngelat masa kerja...tak patut...

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

nisa_iman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.01.2008
Ahli No: 32305
Posting: 341
Dari: sintok..>>..bangi

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-02-08 21:30


adess... ada jugak org macam tu ek.. ish ish tak baik..
bila diberi amanah untuk pikul sesuatu tanggungjawab tu..kena buat sehabis mungkin...
tahniah untuk ketiga2 kanak-kanak diatas.. sebab ada ayah power begitu..
hehee...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nisa_imanProfil   Hantar PM kepada nisa_iman   Quote dan BalasQuote

Shahida09
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.06.2005
Ahli No: 16869
Posting: 343
Dari: Atas Bumi, Bawah Langit

Kedah  


posticon Posting pada: 15-02-08 21:51


ha ha ha ha ha....hebat nya ayah dia.. he he

Bookmark and Share

    


  Member Information For Shahida09Profil   Hantar PM kepada Shahida09   Pergi ke Shahida09's Website   Quote dan BalasQuote

tou_aii
WARGA SETIA
Menyertai: 21.04.2007
Ahli No: 29677
Posting: 550
Dari: harajuku

japan   avatar


posticon Posting pada: 16-02-08 00:41


hahahahaha.... ayah pin lagi hebat... dia dapat duduk kat langit... ahak...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tou_aiiProfil   Hantar PM kepada tou_aii   Quote dan BalasQuote

aemanpsycho
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1143
Posting: 434
Dari: dari Bangi ke OKC

Pahang  


posticon Posting pada: 16-02-08 08:43


ngeh3... memang laju ayah dia..
adoii lah.. pecah perut den..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aemanpsychoProfil   Hantar PM kepada aemanpsycho   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.095435 saat. Lajunya....