Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 04-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Burung yang akan mati hanya berjalan, tidak lagi terbang
-- Peribahasa Red Indian

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 81
Ahli: 0
Jumlah: 81




  Yang Masuk Ke Sini
Martyr: 1 hari, 17 minit yang lalu
Muslim1987: 7 hari yang lalu


Isu dan Ehwal Semasa
Topik: andai ku tahu pangkah BN jadi begini


Carian Forum

Moderator: Administrator, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» andai ku tahu pangkah BN jadi begini

Please Mendaftar To Post


Oleh andai ku tahu pangkah BN jadi begini

imtihan_insyirah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.04.2006
Ahli No: 24051
Posting: 732
Dari: Darul Ehsan

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-02-08 00:45


assalamualaikum

andai ku tahu..... aku takkan pangkah BN.... selamatkan undi anda untuk selamatkan Malaysia!


http://www.youtube.com/watch?v=iiE2M7U9XU4


-----------------
ALLAH IS ENOUGH FOR ME


Bookmark and Share

    


  Member Information For imtihan_insyirahProfil   Hantar PM kepada imtihan_insyirah   Pergi ke imtihan_insyirah's Website   Quote dan BalasQuote

beeman
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.02.2008
Ahli No: 32524
Posting: 116
Dari: atas pokok

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 10-02-08 02:14


harga minyak/barang akan naik lagi..
tahniah kepada pengundi bn yang budiman....

tun dr mahathir kata:"melayu mudah lupa" dok marah kat bn tapi pangkah bn juga.

beeman:aku tak lupa...insyaallah!
dulu dr mahathir pun sama-sama dera rakyat
rakyat bangkit bersama gelombang reformasi..!
mahathir malu besar...dan akhirnya..
mahathir step down juga walau berat nak serah jawatan PM kat pak lah..

p/s:itulah kuasa gelombang kebenaran demonstrasi reformasi!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For beemanProfil   Hantar PM kepada beeman   Quote dan BalasQuote

trouver_99
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6933
Posting: 1603
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 10-02-08 07:01


!!! QUOTE !!!

rakyat bangkit bersama gelombang reformasi..!
mahathir malu besar...dan akhirnya..
mahathir step down juga walau berat nak serah jawatan PM kat pak lah..


time tu ekonomi tengah merudum disebabkan spekulasi matawang asing.lalu dia laksanakan dasar yang berlainan dari memana negara didunia sehingga dikritik hebat.tapi berjaya membawa Malaysia keluar dari jurang kemelesetan ekonomi sehingga menewaskan pakar ekonomi dari luar.tak ada pun dia nak malu besar lepas tu step down serah jawatan kat paklah.

dah hampir 20 tahun dia memerintah,tak ada masa pun nak berat serah jawatan kat sesiapa.apa yang penting adalah utamakan Malaysia dan rakyat,bukannya buka pintu masuk untuk negara luar jajah Malaysia kembali dalam bentuk ekonomi.ada seorang kempunan sampai sekarang tak dapat jadi perdana menteri lepas tu buat memacam kenyataan angkat diri sendiri.ada seorang tu dulu perli mahathir nak perintah sampai mati,tapi sekali dia yang tak turun-turun juga lagi.nak perintah sampai mati ke?kan dah kena balik kat batang hidung sendiri.


-----------------

= think Islam , think Globally , think Reality =


Bookmark and Share

    


  Member Information For trouver_99Profil   Hantar PM kepada trouver_99   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 10-02-08 10:50


pergi buat kempen rakyat jangan undi BN,lepas itu harga barang akan turun.lepas itu ekonomi malaysia duduk jatuh lagi.iyalah semuanya nak free lah kan.kebajikan rakyat terjaga,ekonomi tak terjaga.hubungan ekonomi luar tak terjaga.ok lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

TheSaint
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5229
Posting: 203
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 10-02-08 11:03


Pada 10-02-08 10:50 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

pergi buat kempen rakyat jangan undi BN,lepas itu harga barang akan turun.lepas itu ekonomi malaysia duduk jatuh lagi.iyalah semuanya nak free lah kan.kebajikan rakyat terjaga,ekonomi tak terjaga.hubungan ekonomi luar tak terjaga.ok lah...


:lucu: :lucu: :lol:
Tak ada ke lawak jenaka macam ini lagi...

Bookmark and Share

    


  Member Information For TheSaintProfil   Hantar PM kepada TheSaint   Quote dan BalasQuote

muslimin23
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 678
Posting: 3083
Dari: ~senawang ~ dublin ~ kl~

iran   avatar


posticon Posting pada: 10-02-08 12:45


Pada 10-02-08 10:50 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

pergi buat kempen rakyat jangan undi BN,lepas itu harga barang akan turun.lepas itu ekonomi malaysia duduk jatuh lagi.iyalah semuanya nak free lah kan.kebajikan rakyat terjaga,ekonomi tak terjaga.hubungan ekonomi luar tak terjaga.ok lah...


hang bongkak kalau perkara tu tak kena batang hidung hang..kalau kena baru tahu...mang betul-betul shellfish...orang macam ni tak laya hidup....



Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin23Profil   Hantar PM kepada muslimin23   Pergi ke muslimin23's Website   Quote dan BalasQuote

izwana_haanie
Warga 1 Bintang
Menyertai: 22.07.2006
Ahli No: 25350
Posting: 26
Dari: Bumi

pakistan   avatar


posticon Posting pada: 10-02-08 16:05


Pada 10-02-08 10:50 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

pergi buat kempen rakyat jangan undi BN,lepas itu harga barang akan turun.lepas itu ekonomi malaysia duduk jatuh lagi.iyalah semuanya nak free lah kan.kebajikan rakyat terjaga,ekonomi tak terjaga.hubungan ekonomi luar tak terjaga.ok lah...


Kenapa nak marah pula ni? awak ingat pembangkang tu tak reti nak merancang ke? cuba rasa dulu baru buat kenyataan ok. :kelip:


-----------------
TiAdA kErEhAtAn BaGi OrAnG yAnG bErImAn MeLaInKaN sEtElAh BeRtEmU dEnGaN aLlAh


Bookmark and Share

    


  Member Information For izwana_haanieProfil   Hantar PM kepada izwana_haanie   Quote dan BalasQuote

imtihan_insyirah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.04.2006
Ahli No: 24051
Posting: 732
Dari: Darul Ehsan

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-02-08 17:03


Pada 10-02-08 10:50 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

pergi buat kempen rakyat jangan undi BN,lepas itu harga barang akan turun.lepas itu ekonomi malaysia duduk jatuh lagi.iyalah semuanya nak free lah kan.kebajikan rakyat terjaga,ekonomi tak terjaga.hubungan ekonomi luar tak terjaga.ok lah...


wahai encik sya_ryn. tenung gambar di bawah ni betul-betul dan fahamkan.




-----------------
ALLAH IS ENOUGH FOR ME


Bookmark and Share

    


  Member Information For imtihan_insyirahProfil   Hantar PM kepada imtihan_insyirah   Pergi ke imtihan_insyirah's Website   Quote dan BalasQuote

imtihan_insyirah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.04.2006
Ahli No: 24051
Posting: 732
Dari: Darul Ehsan

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-02-08 17:08


kerajaan banyak duit sebenarnya. kalau kerajaan berjimat cermat dan tidak menggunakan duit rakyat sewenang-wenangnye nya untuk perkara2 yang useless , nak buat menara pandang jauh lah, nak pasang cctv banyak-banyak kat malaysia, biar penuh satu malaysia dengan cctv (belanja RM75 juta tu) mesti cukup duit punya nak tampung subsidi minyak..

rakyat ditipu hidup2...kasihan.. kasihan

Bookmark and Share

    


  Member Information For imtihan_insyirahProfil   Hantar PM kepada imtihan_insyirah   Pergi ke imtihan_insyirah's Website   Quote dan BalasQuote

imtihan_insyirah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.04.2006
Ahli No: 24051
Posting: 732
Dari: Darul Ehsan

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-02-08 17:16


antara projek2 mega Pak Lah kita untuk kroni2nya

1. Saluran paip minyak rentas semenanjung
kos- 25 billion
penerima faedah: trans peninsular sdn bhd, Ranhill bhd
biaya kewangan: inisiatif pembiayaan swasta

2. Monorel Pulau Pinang
kos: 1.2 billion
penerima faedah: kumpulan europlus dan IJM
biaya kewangan: inisiatif pembiayaan swasta


3. Kabel dasar laut Bakun
kos: 9 billion
penerima faedah: sime darby- MRCB
biaya kewangan: inisiatif pembiayaan swasta

4. keretapi laju ke Singapura
kos: 8 billion
penerima faedah-YTL
biaya kewangan -kemungkinan inisiatif pembiayaan swasta...

erm banyak lagi lah kesimpulannya.. longoh tangan den nak nulis


-----------------
ALLAH IS ENOUGH FOR ME


Bookmark and Share

    


  Member Information For imtihan_insyirahProfil   Hantar PM kepada imtihan_insyirah   Pergi ke imtihan_insyirah's Website   Quote dan BalasQuote

imtihan_insyirah
WARGA SETIA
Menyertai: 07.04.2006
Ahli No: 24051
Posting: 732
Dari: Darul Ehsan

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-02-08 17:28


ana ada dengar komen dr seorang sukarelawan non muslim yang pernah membantu negeri2 banjir, dia kata.... nampak perbezaan antara negeri kelantan dengan negeri yang diperintah UMNO, terserlah sms bencana banjir hari itu. wakil rakyat PAS, kalau ada saja bantuan datang dr mana-mana pihak, bantuan tu akan terus diagihkan on the dot kepada orang-orang yang memerlukan. tapi kalau wakil rakyat UMNO, kalau ada bantuan datang, bukannya diagihkan, mereka simpan dulu dalam stor.. peram dulu buat pekasam sampai 3, 4 hari.. alih2, bila nak guna, barang2 tu dah hilang. ni bukan ana kata, ini ada org lain yang kata. bukan rekaan, bukan cobaan.. tapi betul-betul, kenyataan. org yang report tu bukan melayu dan bukan islam.... so dia tekad PRU kali ni dia akan memberikan undinya pada BA.

insya Allah, biiznillah.... manusia hanya mampu berusaha, sesungguhnya kuasa Allah yang menentukan. amin

Bookmark and Share

    


  Member Information For imtihan_insyirahProfil   Hantar PM kepada imtihan_insyirah   Pergi ke imtihan_insyirah's Website   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 10-02-08 17:33


Pada 10-02-08 12:45 , muslimin23 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 10-02-08 10:50 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

pergi buat kempen rakyat jangan undi BN,lepas itu harga barang akan turun.lepas itu ekonomi malaysia duduk jatuh lagi.iyalah semuanya nak free lah kan.kebajikan rakyat terjaga,ekonomi tak terjaga.hubungan ekonomi luar tak terjaga.ok lah...


hang bongkak kalau perkara tu tak kena batang hidung hang..kalau kena baru tahu...mang betul-betul shellfish...orang macam ni tak laya hidup....

rilek bro...sya pun reti nak maki hamun org ni...rilek bro..sya tak bercakap bongkak,sya bercakap situasi sekarang ni.sya da kena btg hidung da,tu sebab sya cakap.awak siapa kata sya tak layak hidup.Allah pun tak matikan sya lagi,semuanya atas kehendak Allah.kalau Allah takdirkan sya mati lepas sya tulis posting ni,itu kehendakNYA.shellfish?sya tak faham english,terus terang cakap melayu saja.fuyohh...hbis semuanya nak hentam sya....


-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)


Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 10-02-08 20:55


Pada 10-02-08 17:03 , imtihan_insyirah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 10-02-08 10:50 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

pergi buat kempen rakyat jangan undi BN,lepas itu harga barang akan turun.lepas itu ekonomi malaysia duduk jatuh lagi.iyalah semuanya nak free lah kan.kebajikan rakyat terjaga,ekonomi tak terjaga.hubungan ekonomi luar tak terjaga.ok lah...


wahai encik sya_ryn. tenung gambar di bawah ni betul-betul dan fahamkan.






menarik sangat-sangat.tak payahlah nak berfikir nak bayar hutang dan berhutang sampai tua.


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

salmanfarees
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.10.2006
Ahli No: 26728
Posting: 79
Dari: New Zealand

newzealand   avatar


posticon Posting pada: 10-02-08 21:44


Wah...parlimen belum bubar kempen sudah mula...
Gunakan hak anda untuk mengundi di hari mengundi

Bookmark and Share

    


  Member Information For salmanfareesProfil   Hantar PM kepada salmanfarees   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 14-02-08 16:14


Pada 10-02-08 21:44 , salmanfarees posting:

!!! QUOTE !!!

Wah...parlimen belum bubar kempen sudah mula...
Gunakan hak anda untuk mengundi di hari mengundi



harap ada perubahan untuk PRU kali ni.dah bosan dengan janji kosong saja.


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

lobam_shibin
WARGA SETIA
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12345
Posting: 723
Dari: Dalam Rumah

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 14-02-08 16:52


wah makin hebat..tapi nak tanya jugak..yang dok bising2 ni dah boleh ngundi ke..

Bookmark and Share

    


  Member Information For lobam_shibinProfil   Hantar PM kepada lobam_shibin   Pergi ke lobam_shibin's Website   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 16-02-08 15:38


Pada 14-02-08 16:52 , lobam_shibin posting:

!!! QUOTE !!!

wah makin hebat..tapi nak tanya jugak..yang dok bising2 ni dah boleh ngundi ke..



dah boleh tu.


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

nisa_iman
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.01.2008
Ahli No: 32305
Posting: 341
Dari: sintok..>>..bangi

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-02-08 16:05


kepada antum yang pangkah BN fikir bula2..jangan timbang2...
demam BN ni bila nak pilihanray jalan yang tak berturap..dia turapkan...
yang mana tak pernah langsung dapat bantuan..tiba bantuan sampai depan pintu..
ish ish memang org BN dah demam..sebabnya pilihanraya punya pasallah...

****MEMBANGUN BERSAMA ISLAM****

Bookmark and Share

    


  Member Information For nisa_imanProfil   Hantar PM kepada nisa_iman   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 16-02-08 16:38


Pada 16-02-08 16:05 , nisa_iman posting:

!!! QUOTE !!!

kepada antum yang pangkah BN fikir bula2..jangan timbang2...
demam BN ni bila nak pilihanray jalan yang tak berturap..dia turapkan...
yang mana tak pernah langsung dapat bantuan..tiba bantuan sampai depan pintu..
ish ish memang org BN dah demam..sebabnya pilihanraya punya pasallah...

****MEMBANGUN BERSAMA ISLAM****



memang pun tapi masih ramai tak tahu lagi.


-----------------
"It is better to dia for something than live for nothing" - Abraham Lincoln


Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida

Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 4313
Posting: 2504
Dari: greenland....

egypt   avatar


posticon Posting pada: 17-02-08 16:07


Andai ku tahu….
Kapan tiba ajalku…
Ku akan memohon tuhan tolong panjangkan umurku…
Andai ku tahu…
Kapan tiba masaku…
Ku akan memohon tuhan jangan kau ambil nyawaku…
Aku takut akan semua dosa dosaku…
Aku takut dosa yang terus membayangiku…

Andai ku tahu…
Malaikatmu kan menjemputku…
Izinkan aku mengucap kata taubat padamu…
Aku takut akan semua dosa dosaku…
Aku takut dosa yang terus membayangiku…
Ampuni aku dari segala dosa dosaku…
Ampuni aku menangis ku bertaubat padamu…
Aku manusia yang takut neraka…
Namun aku juga tak pantas disurga…

Andai ku tahu….
Kapan tiba ajalku…
Izinkan aku mengucap kata taubat padamu…
Aku takut akan semua dosa dosaku…
Aku takut dosa yang terus membayangiku…
Ampuni aku dari segala dosa dosaku…
Ampuni aku menangis ku bertaubat padamu…


;-) :berfikir: :roll:
:jangan: jadilah pengundi yang BIJAK..
BIJAk memilih... ;-) pendokong DAULAH ISLAMIYAH !!


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
bAraKalLahu Lakum..


Bookmark and Share

    


  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 19-02-08 09:06


Pada 10-02-08 16:05 , izwana_haanie posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 10-02-08 10:50 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

pergi buat kempen rakyat jangan undi BN,lepas itu harga barang akan turun.lepas itu ekonomi malaysia duduk jatuh lagi.iyalah semuanya nak free lah kan.kebajikan rakyat terjaga,ekonomi tak terjaga.hubungan ekonomi luar tak terjaga.ok lah...


Kenapa nak marah pula ni? awak ingat pembangkang tu tak reti nak merancang ke? cuba rasa dulu baru buat kenyataan ok. :kelip:



eiii... takutnya.... :-D :-D :-D


-----------------
http://aisyahumaira-masayu.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 19-02-08 09:46


Pada 16-02-08 16:38 , Rashdin posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 16-02-08 16:05 , nisa_iman posting:

!!! QUOTE !!!

kepada antum yang pangkah BN fikir bula2..jangan timbang2...
demam BN ni bila nak pilihanray jalan yang tak berturap..dia turapkan...
yang mana tak pernah langsung dapat bantuan..tiba bantuan sampai depan pintu..
ish ish memang org BN dah demam..sebabnya pilihanraya punya pasallah...

****MEMBANGUN BERSAMA ISLAM****



memang pun tapi masih ramai tak tahu lagi.

tu lah namanya taktik...kalau tak pakai taktik,tak buat macam tu..tu bukan PRU.parti semua sama saja.dkt2 PRU ni kata nak buat negara kebajikan lah,baru cakap,entah bila nak laksananya...confirm ke?...untuk izwana_hanie,sya tak suka main rasa2 dulu...anda sekadar cakap,anda menyesal pula.tak payah rasa pun boleh tau...


-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)


Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

akasia
WARGA SETIA
Menyertai: 21.03.2006
Ahli No: 23581
Posting: 754
Dari: bandar minyak bumi kenyalang

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 19-02-08 09:49


calon tak cukup 2/3 tak payah lah berangan.....2004 pun roket punya kerusi lagi banyak dari bulan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For akasiaProfil   Hantar PM kepada akasia   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.120046 saat. Lajunya....