Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dua perkara yang tidak boleh dielak dalam hidup kita ialah "inflasi" dan "mati"
-- Seminar "Creating Wealth"

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 80
Ahli: 0
Jumlah: 80




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 60 hari yang lalu
the_brOtherz: 87 hari yang lalu


Sampaikan
Topik: SELAMAT PENGANTIN BARU SUFTI_ILHAM


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» SELAMAT PENGANTIN BARU SUFTI_ILHAM

Please Mendaftar To Post


Oleh SELAMAT PENGANTIN BARU SUFTI_ILHAM

permata_ayah_bonda
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.09.2005
Ahli No: 19302
Posting: 78
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 12:58


selamat pengantin baru untuk sufti_ilham dan tunangnya yang bakal diijab kabulkan selepas Isyak malam ni.semoga rumahtangga kalian bahagia dan kekal sepanjang hayat,insyaAllah.untuk pengantin perempuan, aniza yakin awak akan jadi seorang isteri dan menantu yang baik. bertuah orang tu kerana Allah anugerahkan awak untuk dia, insyaAllah.tahniah :-) :bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For permata_ayah_bondaProfil   Hantar PM kepada permata_ayah_bonda   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 06-02-08 13:41


Walaupun saya tak kenal kedua-duanya, tapi saya nak ucapkan selamat pengantin baru jugak.... Moga Allah memberkati kalian berdua :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

Fairuzfirdausi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2003
Ahli No: 5074
Posting: 304

japan  


posticon Posting pada: 06-02-08 13:44


May He showers His blessings on both of you alwez :welcome:


-----------------
p(^_^)q
gambaru!!



Bookmark and Share

    


  Member Information For FairuzfirdausiProfil   Hantar PM kepada Fairuzfirdausi   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 06-02-08 13:44


Assalamualaikum
oh....... :-o cik sufti dah nak diijabkabulkan gohpenye...ingatkan eniliana dengan rdwira jeq....tahniah lah buat enahli ukhwah yang berkahwin...... :bye:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 13:46


Sufti nak kawin dengan merak kayangan dia...
Selamat berkahwin...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

permata_ayah_bonda
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.09.2005
Ahli No: 19302
Posting: 78
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 13:55


pengantin naik pelamin dengan tangan cedera,jatuh motor.moga cepat sembuh tangan tu.itulah,lain kali hati-hati ya sufti.

Bookmark and Share

    


  Member Information For permata_ayah_bondaProfil   Hantar PM kepada permata_ayah_bonda   Quote dan BalasQuote

eyla05
WARGA SETIA
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19884
Posting: 546
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 13:56


selamat pengantin baru..... :bunga: :bunga:



Bookmark and Share

    


  Member Information For eyla05Profil   Hantar PM kepada eyla05   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 13:57


Pada 06-02-08 13:55 , permata_ayah_bonda posting:

!!! QUOTE !!!

pengantin naik pelamin dengan tangan tangan cedera,jatuh motor.moga cepat sembuh tangan tu.itulah,lain kali hati-hati ya sufti.


ha akak xcden ke??ya allah..moga tak ada paper..paper pun selamat penggantin baru untuk akak..semoga berbahagia..jadilah isteri yang solehah dan sebaiknya...nanti kita jumpa ye...


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 14:03


jangan riso, dia takkan jatuh pelaminnye. kalau jatuh merak akan sambut.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 14:36


eh... malam ni eh.... selama ni saya ingatkan 7 Feb... silap rupanya...

saya doakan kak sufti ilham sentiasa berbahagia bersama pasangannya.... alhamdulillah, kahwin dalam usia muda...

semoga upacara pernikahan malam ni berjalan dengan lancar..

p/s: nanti nak kacau dia :sopan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 14:45


Pada 06-02-08 14:36 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

eh... malam ni eh.... selama ni saya ingatkan 7 Feb... silap rupanya...

saya doakan kak sufti ilham sentiasa berbahagia bersama pasangannya.... alhamdulillah, kahwin dalam usia muda...

semoga upacara pernikahan malam ni berjalan dengan lancar..

p/s: nanti nak kacau dia :sopan:


huhu kak shye bila,?? :welcome: :sopan: :kelip:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 14:48


Syahidatui,
jangan dikaco rumah tangge urang... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 06-02-08 15:17


Assalamualaikum
CS nak kaco..... :jangan: kalau nak kaco dia punya kawah ayam masak merah tu..oklah..boleh jugak kengkami ni merasa....huhu...
a'ahlah...hari tu cik sufti jatuh...kasihan dia...semoga dimudahkan segalanya.....merak dia kan ada.....boleh bawa ke kayangan malam ni...kompom CS tak boleh kaco.... :sopan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 15:28


heheh.. ish kome ini.. ada ke saya nak kaco rumah tangga orang... :jangan:
nak SMS dia lah malam ni... ucap selamat... bagi kata-kata semangat... tu jeq lah... :) :P

Pada 06-02-08 14:45 , immad posting:

!!! QUOTE !!!

huhu kak shye bila,?? :welcome: :sopan: :kelip:

adoi immad ni.. soalan cepu mas betul.. :hammer: entah bila.. hehe...


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 15:32


Syahidatui nak bertukang ke apa? main ketuk2 tu... pakunye mana?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 15:38


hehe.. tu nak ketuk immad... :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 15:44


selamat pengantin baru kepada sufti_ilham & pasangan
moga berkekalan hingga ke akhir hayat..

:bunga: :bunga:


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 15:51


Pada 06-02-08 15:38 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

hehe.. tu nak ketuk immad... :-D


adush sakitnya :cry: :cry: :cry: :cry:

sampai hati ketuk kita,kita report kat umi kejap lagi

erm kak shye,imad dioakan lah ahli ukhwah ni cepat-cepat kawin sumanya

adush tak saangka pulak ramai yang jumpa jodoh di ukhwah ni


erm nanti imad dapat anak buah ukhwah.com

:-D :-D :-D sukanya

p/s 5bulan lagi dapat anak buah ukhwah,anak khalifah ang kak mar :-) :-) :-)


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

azemi
WARGA SETIA
Menyertai: 16.01.2004
Ahli No: 6494
Posting: 681
Dari: K.pilah Somban

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 15:56


Pada 06-02-08 12:58 , permata_ayah_bonda posting:

!!! QUOTE !!!

selamat pengantin baru untuk sufti_ilham dan tunangnya yang bakal diijab kabulkan selepas Isyak malam ni.semoga rumahtangga kalian bahagia dan kekal sepanjang hayat,insyaAllah.untuk pengantin perempuan, aniza yakin awak akan jadi seorang isteri dan menantu yang baik. bertuah orang tu kerana Allah anugerahkan awak untuk dia, insyaAllah.tahniah :-) :bunga:


Selamat Pengantin Baru sufti_ilham dan merak kayangannya (bak kata daeng)..alhamdulillah..semoga terbina sebuah baiti jannati..melahirkan zuriat yang soleh dan solehah..ameen..syoknya org nak kwen..kita entah bila.huhu..


-----------------
"Hujung FIKIR pangkal AGAMA"-Pak Hamka


Bookmark and Share

    


  Member Information For azemiProfil   Hantar PM kepada azemi   Pergi ke azemi's Website   Quote dan BalasQuote

ummimq

Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 3613
Posting: 3616
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 17:08


Ahirnya sampai juga jodoh anakanda ya. Selamat pengantin baru dan semoga dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah. Ameen.

Waliyatazakkara ulul albab

Wallahuta'ala a'lam bissawab

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

trouver_99
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6933
Posting: 1603
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 19:27


selamat pengantin baru~

eh...kenapa ramai pulak ada gambar kat bawah nickname tu?
macam meriah pula tengok......

:sopan:


-----------------

= think Islam , think Globally , think Reality =


Bookmark and Share

    


  Member Information For trouver_99Profil   Hantar PM kepada trouver_99   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 20:06


erm mereka-mereka itu coordinator ukhwah..huhu..tahniah sufti.. kalau macam ini saya pun nak kawin juga lah...
huhuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 20:14


SELAMAT PENGANTIN BARU SUFTI_ILHAM
BarakaAllahufikum...InsyaAllah
:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 06-02-08 20:17


mabruk..!! semoga cik sufti_ilham dan pasangannya kekal bahagia dunia & akhirat...Amin.. :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

ABg_IMaM

Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 3444
Posting: 2187
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 06-02-08 22:10


barakallahu lahuma wa baraka alaihima wa jama'a baina huma fi khair.....:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ABg_IMaMProfil   Hantar PM kepada ABg_IMaM   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 22:20


Pada 06-02-08 22:10 , ABg_IMaM posting:

!!! QUOTE !!!

barakallahu lahuma wa baraka alaihima wa jama'a baina huma fi khair.....:-)


juga ucapan yang sama buat pengantin...



Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

awan_biru85
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2006
Ahli No: 27594
Posting: 772
Dari: sabak terbenam

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 22:20


semoga majlis berjalan dengan lancar seperti yang di rancang....


!!! QUOTE !!!

eh...Kenapa ramai pulak ada gambar kat bawah nickname tu?
macam meriah pula tengok......


ni lah pelapis ukhwah.com trover_99


-----------------
Photobucket

MaSyAraKat HRmONi KeLuARga bahagia


Bookmark and Share

    


  Member Information For awan_biru85Profil   Hantar PM kepada awan_biru85   Pergi ke awan_biru85's Website   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 22:29


Pada 06-02-08 12:58 , permata_ayah_bonda posting:

!!! QUOTE !!!

selamat pengantin baru untuk sufti_ilham dan tunangnya yang bakal diijab kabulkan selepas Isyak malam ni.



wahh kak sufti dah bergelar isteri ni :sopan:

tahniah... :welcome: moga jodoh berpanjangan dunia dan akhirat..amin...


***eheh moga ramai lagi yang bakal menyusul ;-) :kelip:


p/s: wahh apa T.K cakap tu..huhu..moga bertemu jodoh dengan cepat ya :welcome:


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 22:58


Pada 06-02-08 19:27 , trouver_99 posting:

!!! QUOTE !!!


eh...Kenapa ramai pulak ada gambar kat bawah nickname tu?
macam meriah pula tengok......


saya nak avatar kucing saya semula tapi tak dibenarkan.. huk huk huk :cry:

kalau boleh nak ahli legenda tu semula... :( :P

==

kak sufti ilham dah selamat... :)


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 23:15


adush,kak shye bila?

hakahkahaka

huhu bila lah tarikh bertuah untuk diriku ni akan dipilih ya?

hahaha

saja2 saja

cepat-cepatlah; senior2 ukhwah.com ku kawin,imad tak mahu langkah bendul

Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

khairani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.01.2008
Ahli No: 32319
Posting: 221
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 23:51


Assalamualaikum

selamat pengantin baru dan semoga bahagia

:bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For khairaniProfil   Hantar PM kepada khairani   Pergi ke khairani's Website   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 23:54


salam'alaik
alhamdulillah..tahniah buat kak sufti_ilham dan pasangan..
semoga pernikahan yang dibina ni berkekalan slamany..
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

Muddathsir787
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2007
Ahli No: 31449
Posting: 943
Dari: Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 23:58


Selamat Pengantin Baru..

Moga diberkati dan berbahagia sehingga ke anak cucu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Muddathsir787Profil   Hantar PM kepada Muddathsir787   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 07-02-08 00:16


wah :welcome: mudah2han semua selamat

selamat pengantin baru :bunga:
moga yang lain pun cepat-cepat kahwin

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

Abu_Ruqayyah
WARGA SETIA
Menyertai: 15.03.2006
Ahli No: 23449
Posting: 590
Dari: Manchester

Selangor  


posticon Posting pada: 07-02-08 03:32


Tahniah kepada kedua mempelai, semoga diberkati Allah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Abu_RuqayyahProfil   Hantar PM kepada Abu_Ruqayyah   Pergi ke Abu_Ruqayyah's Website   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 07-02-08 06:36


mabruk :)
semoga kekal bahagia di dunia dan akhirat...amiin
insyaAllah, nanti ada yang bakal menyusul....

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 09-02-08 14:37


Assalamualaikum
tumpang lalu...commercial break....

CS nakkan dia punya icon semula...huhu..... :sopan: kasihan..habis semua thread dia beritahu.... :sopan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

FIRDAUSNUR
WARGA SETIA
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16229
Posting: 1085
Dari: kedah darulaman

Kedah  


posticon Posting pada: 09-02-08 14:50


tahniah sufti ilham..

selamat pengantin baru..

semoga bahagia hingga ke akhir hayat..



Bookmark and Share

    


  Member Information For FIRDAUSNURProfil   Hantar PM kepada FIRDAUSNUR   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-02-08 12:51


erkk....
tahniah dan selamat jugak untuk kak sufti_ilham...

p/s: terlmabat sangat tak ni ek... maklumla, sibuk bercuti... uhuk uhuk uhuk...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 11-02-08 12:55


.. selamat pengantin baru.. mudah-mudahan berbahgia hingga ke akhir hayat.. Amin:-D..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 12-02-08 12:23


aniza..nakal ya..buat wish kat sini..malu..

:malu: .. anyway thanks untuk semua sahabat sebab wish ana dan suami :-) tapi dah terpaksa balik kl sebab esok ana ada exam..abang syoklah cuti sampai minggu ni..dengki betul..hehe


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 12-02-08 12:25


akhirnya sufti_ilham keudara lagi selepas bergelar istri..hehe
tahniah..:welcome:
nak tengok gambar kahwin..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 12-02-08 12:29


Pada 06-02-08 22:58 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-02-08 19:27 , trouver_99 posting:

!!! QUOTE !!!


eh...Kenapa ramai pulak ada gambar kat bawah nickname tu?
macam meriah pula tengok......


saya nak avatar kucing saya semula tapi tak dibenarkan.. huk huk huk :cry:

kalau boleh nak ahli legenda tu semula... :( :P

==

kak sufti ilham dah selamat... :)



terima kasih syahidatul mesej akak malam tu..tengah tak ada jantung masa tu..hehe..nasib baik awak mesej..kurang2nya lega sikit..betul-betul jatuh cinta dan bangga rasanya dengan suami bila sebelum akad nikah tu dia imamkan solat isyak dan solat hajat..dan alhamdulillah dengan sekali lafaz,sahlah dan termaktublah ana sebagai ratunya.. ;-)


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 12-02-08 12:33


Pada 06-02-08 13:44 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
oh....... :-o cik sufti dah nak diijabkabulkan gohpenye...ingatkan eniliana dengan rdwira jeq....tahniah lah buat enahli ukhwah yang berkahwin...... :bye:



terima kasih tuan tetap..tapi suami ana bukan warga ukhwah..malah tak tahu pun kewujudan ukhwah.com ni.. :-)

ana : menunggu tarikh tuan tetap dengan prof daeng..hehe


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 12-02-08 12:35


Pada 06-02-08 13:57 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-02-08 13:55 , permata_ayah_bonda posting:

!!! QUOTE !!!

pengantin naik pelamin dengan tangan tangan cedera,jatuh motor.moga cepat sembuh tangan tu.itulah,lain kali hati-hati ya sufti.


ha akak xcden ke??ya allah..moga tak ada paper..paper pun selamat penggantin baru untuk akak..semoga berbahagia..jadilah isteri yang solehah dan sebaiknya...nanti kita jumpa ye...



alhamdulillah,dah ok dah sikit tangannya..jatuh masa balik ngaja dari batu caves hari sabtu before nikah tu..sekawah kena bebel dengan orang tu..nasib baik bukan ana yang bawa moto..Kalau tidak lagi teruk kena marah dengan dia rasanya..hehe


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

nurhoney
Warga Rasmi
Menyertai: 07.10.2006
Ahli No: 26826
Posting: 15

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-02-08 12:36


Assalamualaikum...
WAlaupuN saya tak kenal kedua duanya, saya juga nak ucap selamat pengantin baru untuk k.sufti ilham and husband. Semoga jodoh kekal hingga ke akhirnya.. aMin..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurhoneyProfil   Hantar PM kepada nurhoney   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 12-02-08 12:49


Pada 12-02-08 12:36 , nurhoney posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
WAlaupuN saya tak kenal kedua duanya, saya juga nak ucap selamat pengantin baru untuk k.sufti ilham and husband. Semoga jodoh kekal hingga ke akhirnya.. aMin..


insyaAllah..amin..thanks to norhoney and all my ukhwah's friends.. :-) moga jodoh dan kebahagiaan ini ke akhir hayat,insyallah,amin..


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 12-02-08 12:51


Pada 12-02-08 12:25 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!

akhirnya sufti_ilham keudara lagi selepas bergelar istri..hehe
tahniah..:welcome:
nak tengok gambar kahwin..hehe


gambar kawin..??erm,insyaAllah..kalau abang izinkan.. :-)


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

melurdesa_kem3
Warga Rasmi
Menyertai: 22.10.2007
Ahli No: 31470
Posting: 19
Dari: selangor

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-02-08 23:38


selamat pengantin baru kepada kak sufti_ilham dan suaminya,ustaz.moga kekal bahagia ke akhir hayat.dikurnia anak2 yang soleh dan solehah.minta maaf kak sufti,ustaz,terlambat wish.anyway,tahniah :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For melurdesa_kem3Profil   Hantar PM kepada melurdesa_kem3   Quote dan BalasQuote

aidil_firdaus
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.10.2007
Ahli No: 31562
Posting: 58
Dari: pahang-putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-02-08 09:31


maaf cik sufti saya terlamabt wish sebab dah lama tak buka ukhwah ni.dengan ustaz pun saya tak jumpa.anyway,selamat pengantin baru saya ucapkan untuk cik sufti dan ustaz.moga kekal ke anak cucu dan bahagia selalu moga rumah tangga dan jodoh kalian diberkati selalu.padanlah ustaz dah makin berisi saya tengok,dah ada cik sufti maskkan rupanya :-) bertuah sangat cik sufti dapat lelaki seperti ustaz tu.anyway,again, selamat pengantin baru :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For aidil_firdausProfil   Hantar PM kepada aidil_firdaus   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-02-08 09:42


Tahniah Puan Sufti....... huhu, jelouse nya....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 22-02-08 13:21


Pada 22-02-08 09:31 , aidil_firdaus posting:

!!! QUOTE !!!

maaf cik sufti saya terlamabt wish sebab dah lama tak buka ukhwah ni.dengan ustaz pun saya tak jumpa.anyway,selamat pengantin baru saya ucapkan untuk cik sufti dan ustaz.moga kekal ke anak cucu dan bahagia selalu moga rumah tangga dan jodoh kalian diberkati selalu.padanlah ustaz dah makin berisi saya tengok,dah ada cik sufti maskkan rupanya :-) bertuah sangat cik sufti dapat lelaki seperti ustaz tu.anyway,again, selamat pengantin baru :-)


insyaAllah,amin..erm thanks aidil :-) makin berisi ye..hehe..dulu dia makan tak jaga..kalau malas nak pergi kedai makan nasik,dia makan roti,tak pun maggi..mana tak cikeding nya..muka nampak dah lebar sikit tu..tulah,pagi tadi dia ajak joging..erm,malaslah..:-D kalau ana kat rumah,pagi2 masak nasik lemak atau apa saja makanan yang agak berat sikit..ana pulak suka memasak..dia balik kerja petang-petang kekadang ana buat kek ke,piza ke,cokodok ke untuk kami minum petang (kalau ana ada kat rumahlah)..


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 22-02-08 13:22


Pada 22-02-08 09:42 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Tahniah Puan Sufti....... huhu, jelouse nya....


Puan..??huhu..tak nak puan..nak 'cik'.. :-(

ate,aye..cepat-cepatlah; kawin..nanti isteri boleh masakkan..


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

immad

Menyertai: 18.09.2004
Ahli No: 11221
Posting: 968
Dari: minal mahdi ila lahdi(UIAM)

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-02-08 13:30


semalam kak sufti dah baritahu,dia nak status 'cik' balik,tak mahu jadi puan

kikikkikikiki

:)

erm akh aye,cepat-cepat lah ye,kak sufti dah lepas,

Bookmark and Share

    


  Member Information For immadProfil   Hantar PM kepada immad   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 22-02-08 13:34


Pada 22-02-08 13:30 , immad posting:

!!! QUOTE !!!

semalam kak sufti dah baritahu,dia nak status 'cik' balik,tak mahu jadi puan

kikikkikikiki

:)

erm akh aye,cepat-cepat lah ye,kak sufti dah lepas,


eheh..pembetulan makna ya dik..bukan nak status 'cik' balik..status tatap puan..dah tak boleh ubah..tapi direfer as 'cik'..macam masa bujang2 dulu..hehe..

ana :tak sedar dah jadi bini orang..ada hati nak dipanggil 'cik' lagi tu.. :-D


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

nur_anis
Warga 5 Bintang
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1496
Posting: 395
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 22-02-08 13:55


tahniah buat sufti..semoga perkahwinan yang dibina ini berkekalan hingga akhir hayat dan bahagia selalu..selamat pengantin baru..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_anisProfil   Hantar PM kepada nur_anis   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 22-02-08 13:57


Pada 22-02-08 13:55 , nur_anis posting:

!!! QUOTE !!!

tahniah buat sufti..semoga perkahwinan yang dibina ini berkekalan hingga akhir hayat dan bahagia selalu..selamat pengantin baru..


erm..terima kasih..bahagia sesangat,alhamdulillah..syukur sesangat..moga jodoh dan kebahagiaan ini ke akhir hayat,insyaAllah..amin.. :-) erm,anis pun dah kawin kan..?


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-02-08 15:11


Pada 22-02-08 13:34 , sufti_ilham posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-02-08 13:30 , immad posting:

!!! QUOTE !!!

semalam kak sufti dah baritahu,dia nak status 'cik' balik,tak mahu jadi puan

kikikkikikiki

:)

erm akh aye,cepat-cepat lah ye,kak sufti dah lepas,


eheh..pembetulan makna ya dik..bukan nak status 'cik' balik..status tatap puan..dah tak boleh ubah..tapi direfer as 'cik'..macam masa bujang2 dulu..hehe..

ana :tak sedar dah jadi bini orang..ada hati nak dipanggil 'cik' lagi tu.. :-D




:sopan: :sopan: :sopan:     lawak lah cik puan sufti ni.... :-D
doakan ana sampai 'seru' dekat deh?? umoh ana tok jauh pun...pasir puteh jah.... ;-) ;-)

p/s.... cik puan sufti, walaupun baru bgelar pengantin baru... tak ada alasan nak xcuse buat kerja-kerja jemaah tau...


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 22-02-08 15:17


Pada 22-02-08 15:11 , aye posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-02-08 13:34 , sufti_ilham posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-02-08 13:30 , immad posting:

!!! QUOTE !!!

semalam kak sufti dah baritahu,dia nak status 'cik' balik,tak mahu jadi puan

kikikkikikiki

:)

erm akh aye,cepat-cepat lah ye,kak sufti dah lepas,


eheh..pembetulan makna ya dik..bukan nak status 'cik' balik..status tatap puan..dah tak boleh ubah..tapi direfer as 'cik'..macam masa bujang2 dulu..hehe..

ana :tak sedar dah jadi bini orang..ada hati nak dipanggil 'cik' lagi tu.. :-D




:sopan: :sopan: :sopan:     lawak lah cik puan sufti ni.... :-D
doakan ana sampai 'seru' dekat deh?? umoh ana tok jauh pun...pasir puteh jah.... ;-) ;-)

p/s.... cik puan sufti, walaupun baru bgelar pengantin baru... tak ada alasan nak xcuse buat kerja-kerja jemaah tau...



amin untuk aye :-) ate,jangan lupa berkabo nanti ye..hehe..oh, pasir puteh..on the way nak ke tganulah kan..?heh..Sorry nanye..ana ni tak khatam lagi jalan nak balik ke tganu tu Kalau dari tanah merah..alhamdulillah,pernikahan ini semakin mendekatkan ana padaNya,insyaAllah..hampir setiap kali kalau ngikut zauji ke masjid,zauji akan imamkan solat kami di masjid jika dia jadi imam solat jemaah dan juga di rumah apatah lagi ..alhamdulillah.. :-)


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-02-08 15:27


Pada 22-02-08 13:57 , sufti_ilham posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-02-08 13:55 , nur_anis posting:

!!! QUOTE !!!

tahniah buat sufti..semoga perkahwinan yang dibina ini berkekalan hingga akhir hayat dan bahagia selalu..selamat pengantin baru..


erm..terima kasih..bahagia sesangat,alhamdulillah..syukur sesangat..moga jodoh dan kebahagiaan ini ke akhir hayat,insyaAllah..amin.. :-) erm,anis pun dah kawin kan..?



ana copy-paste puasi buat cik puan sufti ye...

Buat mu Wahai Si Isteri :-

Pernikahan atau perkawinan
membuka tabir rahasia
Suami yang menikahi kamu
tidaklah semulia Muhammad saw.
tidaklah setaqwa Ibrahim
pun tidak setabah Ayyub
atau pun segagah Musa
apalagi setampan Yusuf
Justru suamimu hanyalah pria akhir zaman
yang punya cita cita
membangun keturunan yang soleh…

Pernikahan atau perkawinan
mengajar kita kewajiban bersama
Suami menjadi pelindung kamu penghuninya
suami adalah nahkoda kapal kamu navigatornya
suami bagaikan balita yang nakal kamu adalah penuntun kenakalannya
saat suami menjadi raja kamu nikmati anggur singgasananya
seketika suami menjadi bisa kamulah penawar obatnya
seandainya suami masinis yang lancang sabarlah memperingatkannya. .

Pernikahan ataupun perkawinan
mengajarkan kita perlunya iman dan taqwa
Untuk belajar meniti sabar dan redha Allah swt.
kerana memiliki suami yang tak segagah mana
justru kamu akan tersentak dari alpa
kamu bukanlah Khadijah yang begitu sempurna didalam menjaga
pun bukanlah Hajar yang begitu setia dalam sengsara
cuma wanita akhir zaman
yang berusaha menjadi solehah…


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

aye
WARGA SETIA
Menyertai: 03.04.2006
Ahli No: 23921
Posting: 2913
Dari: semerak

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 22-02-08 15:30


22b]

!!! QUOTE !!!

Pada 22-02-08 13:34 , sufti_ilham posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 22-02-08 13:30 , immad posting:

!!! QUOTE !!!

semalam kak sufti dah baritahu,dia nak status 'cik' balik,tak mahu jadi puan



amin untuk aye :-) ate,jangan lupa berkabo nanti ye..hehe..oh, pasir puteh..on the way nak ke tganulah kan..?heh..Sorry nanye..ana ni tak khatam lagi jalan nak balik ke tganu tu Kalau dari tanah merah..alhamdulillah,pernikahan ini semakin mendekatkan ana padaNya,insyaAllah..hampir setiap kali kalau ngikut zauji ke masjid,zauji akan imamkan solat kami di masjid jika dia jadi imam solat jemaah dan juga di rumah apatah lagi ..alhamdulillah.. :-)




quote]


Alhamdulillah...btuah ye....

p/s...nampaknya jauh lagi lah ana untuk layak jadi suami...kalau kena jadi imam kat masjid juga... :cry: :cry:


-----------------
"Cerahkan Mata Anda" http://buku2008.wordpress.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For ayeProfil   Hantar PM kepada aye   Pergi ke aye's Website   Quote dan BalasQuote

permata_ayah_bonda
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.09.2005
Ahli No: 19302
Posting: 78
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-02-08 00:32


Pada 12-02-08 12:25 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!

akhirnya sufti_ilham keudara lagi selepas bergelar istri..hehe
tahniah..:welcome:
nak tengok gambar kahwin..hehe


gerenti suami sufti tak bagi rasanya untuk post gambar kawin mereka kat internet sebab tak nak orang tengok kecantikan isteri dia.suami sufti sampai terhenti berjalan bila tengok sufti masa sufti sambut dia depan pintu rumahnya semasa pihak pengantin lelaki sampai masa hari kenduri tu.dia pandang saja sufti.tak terucap dan tak bergerak geri.merah pdam muka dia bila kena usik dengan tetamu sebab asyik pandang sufti tak berkelip dan terkaku di depan tangga rumah sufti tu.saya pun jelous tengok sufti hari tu.cantik sesangat. saya rasa macam nak naik pelamin sekali lagi saja bila tengok sufti hari tu :-D

p/s : Sorry,sufti.bocorkan rahsia.hehe :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For permata_ayah_bondaProfil   Hantar PM kepada permata_ayah_bonda   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.154807 saat. Lajunya....