Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita tidak belajar dari kejayaan-kejayaan kita. Kita belajar dari kegagalan-kegagalan kita.
-- John Naisbitt

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 49
Ahli: 0
Jumlah: 49




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 3 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 5 hari yang lalu
isa777_musa: 5 hari yang lalu
zam_rizal: 14 hari yang lalu
wanja: 24 hari yang lalu
MTMKi: 32 hari yang lalu
Kang: 32 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Siapa Boleh Mengundi Tahun Ini?


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Siapa Boleh Mengundi Tahun Ini?

Please Mendaftar To Post


Oleh Siapa Boleh Mengundi Tahun Ini?

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 06-02-08 09:28


Assalamualaikum

Semakin hangat isu pilihanraya ini nampaknya. Jejak ukhwah sikit sapa yang boleh mengundi pilihanraya tahun ini dan kawasan mana ye?ana punya kawasan,

DUN-065
PARLIMEN-065 (Ipoh Barat)


Nak undi siapa ye? :berfikir:

semakan boleh dibuat di click di sini

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 09:33


ana..
:kelip:
silala memancing undi anda dengan saya hehe :sopan: . rasuah jangan sama sekali...
*semalam ada orang xcaya saya dah boleh mengundi hehe :sopan:
percayallaahhh :malu:


-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH



Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 06-02-08 09:37


sutra_kasih da boleh mengundi..alamak!! ummu tak lagi..tak daftar pun lagi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

hafeezzul

Menyertai: 07.03.2004
Ahli No: 7815
Posting: 2189
Dari: PERAK DARUL RIDZUAN

Perak  


posticon Posting pada: 06-02-08 09:39


alamak ummu tak boleh lagi ke? tak dapat lah balik sabah macam ini..uhuhuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For hafeezzulProfil   Hantar PM kepada hafeezzul   Quote dan BalasQuote

Norhaslina
Warga 5 Bintang
Menyertai: 05.11.2005
Ahli No: 20221
Posting: 382
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 09:45


HUHU kesah ana lagi sedih...nama tak termasuk dalam data SPR...sepatutnya ada,buat bantahan pun tak jadi apa...alasan: petugas tak sempat masukkan..erm tak logik,tak logik..

kalau ....... tak menang kat tempat ana mesti sebab undi ana tak budak..huhu

takpa.sabar2 yang penting istiqamah,tolong jentera.. amin ya Allah

parlimen: serdang
dun: bangi

p/s: undilah kepimpinan ulama' :-)


-----------------
SENYUMSOKMO (^_^)


Bookmark and Share

    


  Member Information For NorhaslinaProfil   Hantar PM kepada Norhaslina   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 06-02-08 11:19


Saya dah boleh mengundi buat pertama kali... baru saja cek senarai nama pengundi tadi. :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 06-02-08 12:51


Assalamualaikum

Daerah Mengundi     : 083 / 15 / 06 - SUNGAI ISAP
DUN    : 083 / 15 - TANJUNG LUMPUR
Parlimen    : 083 - KUANTAN

huhu....nak undi siapa ye.... :berfikir:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

eyla05
WARGA SETIA
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19884
Posting: 546
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-02-08 13:59


boleh juga mengundi.... :-) :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For eyla05Profil   Hantar PM kepada eyla05   Quote dan BalasQuote

aisya_aqmar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.08.2004
Ahli No: 10643
Posting: 195
Dari: pasir puteh ~ kaiy ell ~ k. tganu ~ next....?

Kelantan  


posticon Posting pada: 06-02-08 20:29


salam...
saya dah boleh mengundi... cukup saja 21 tahun, terus pergi dftr pemilih...
Daerah Mengundi : 028 / 30 / 13 - DALAM KEMUNTING
DUN : 028 / 30 - LIMBONGAN
Parlimen : 028 - PASIR PUTEH

Bookmark and Share

    


  Member Information For aisya_aqmarProfil   Hantar PM kepada aisya_aqmar   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 06-02-08 22:22


Parlimen Besut, Dun Kuala Besut...


hidup Hj Deris, say no to BN... :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

aishahumaira
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.11.2004
Ahli No: 12482
Posting: 48
Dari: U.M.T --

Terengganu  


posticon Posting pada: 09-02-08 13:54


PARLIMEN 039 - DUNGUN

huhu, undi adalah rahsia.
tapi undilah dengan telus!
boleh percaya ke telus?

Bookmark and Share

    


  Member Information For aishahumairaProfil   Hantar PM kepada aishahumaira   Quote dan BalasQuote

tirmidziy02
WARGA SETIA
Menyertai: 17.09.2004
Ahli No: 11209
Posting: 586
Dari: PULAU MUTIARA

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 09-02-08 14:01


boleh mengundi untuk pertama kali pada tahun ni, tapi nak undi siapa? dah gatal tangan ni nak pangkah kertas undi

Bookmark and Share

    


  Member Information For tirmidziy02Profil   Hantar PM kepada tirmidziy02   Pergi ke tirmidziy02's Website   Quote dan BalasQuote

budakkedah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 26.05.2005
Ahli No: 16701
Posting: 67
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 09-02-08 14:02


1st time nak undi taun ni....nak pangkah sapa ek.. :-? :-?


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For budakkedahProfil   Hantar PM kepada budakkedah   Pergi ke budakkedah's Website   Quote dan BalasQuote

secerahpawarna
Warga 1 Bintang
Menyertai: 08.05.2005
Ahli No: 16384
Posting: 34
Dari: pulau pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 10-02-08 22:44


Pada 09-02-08 13:54 , aishahumaira posting:

!!! QUOTE !!!

PARLIMEN 039 - DUNGUN

huhu, undi adalah rahsia.
tapi undilah dengan telus!
boleh percaya ke telus?


saya parlimen permatang pauh..calonnya dr. wan azizah..hmmm..kita pergi saja lah mengundi,kalau nak fikirkan ,memang macam tak telus saja...ada nombor siri yang dia boleh detect(dengar cerita lah)kita undi siapa..tapi kita jalankan saja tgungjwb kita,and leave it to Allah...:roll:


-----------------
"Kita ingin segalanya indah..sebersih pasir pantai memutih,seindah dan secerah pawarna...bersemi ukhwah dipupuk kasih.."


Bookmark and Share

    


  Member Information For secerahpawarnaProfil   Hantar PM kepada secerahpawarna   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 10-02-08 23:02


daftar lama da 2005,time tu umur da 21 tahun.kalau tahun ni PRU ada,sya akan mengundi nun jauh disabah..tu pun kalau ada niat balik nak undi,kalau tak ada baik duduk sini saja.satu undi sya ni mana lah nak bantu menangkn calon,tak suka lah undi2 pos.nasib baik tak ada undi online...hehe...entah ada ke?.. nak juga mgundi secara manual dulu,nak tengok dan rasa sendiri,lagipun macam-macam org cakap hal-hal mengundi ni.hal pengundi hantu lah,sabotaj kiraan undilah,tak telus lah...tak apa,ada masa dan waktu dptlah mgundi dan tau serba sdkit hal-hal berbangkit.tapi dengan keadaan sekarang ni da macam-macam gimik didgr,mahupun pemerintah atau pembangkang sendiri.apa pun,undilah sapa yang layak...bukan pada kata-kata.
dulu kini dan selamanya....blues....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

khairani
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.01.2008
Ahli No: 32319
Posting: 221
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-02-08 01:00


kalau nak kira kan masuk ni,kali ke 2 mengundi....tahun kena lah balik melaka untuk mengudi.....


-----------------
Vote For Hizbul Islam
PERTAHANKAN KELANTAN DI BAWAH KEPIMPINAN ULAMAK




Bookmark and Share

    


  Member Information For khairaniProfil   Hantar PM kepada khairani   Pergi ke khairani's Website   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 11-02-08 04:09


kak sya(rasanya kakak ni..hehe) Kenapa tak balik? balik lah..1 undi tu penting lah..penentu sgala2nya..

teringin juga nak rasa mengundi ni..adehh! tapi kesilapan dir sendiri tak mengundi lah jawabnya...

kepada parti2 dan calon brtanding...pancing, pancing jan tak pancing :-)
terasa da bahangnya ni..



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

trouver_99
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6933
Posting: 1603
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 11-02-08 06:58


Angin Pilihanraya Umum ke-12 semakin kuat bertiup. Mungkin sesi fotografi selepas selesai mesyuarat kabinet baru-baru ini menjadi satu lagi petanda semakin hampirnya PRU12.

Apakah ini suatu spekulasi? Sepatutnya kita tidak perlu berspekulasi kerana pilihanraya adalah milik kita semua dalam sebuah negara yang mentadbir dirinya dengan peraturan demokrasi. Hairan juga saya dengan saranan sesengah pihak yang menyuruh rakyat berhenti membuat spekulasi tentang tarikh PRU12. Mengapa pula begitu? Semua pihak perlu tahu tentang tarikh penting itu atas pelbagai sebab yang terlalu mudah untuk difahami.

Parti politik yang bertanding perlu menyusun strategi dan mengatur gerak kerja pilihanraya mereka.

Rakyat juga perlu melakukan pelbagai perkara untuk memastikan mereka boleh mengundi. Out station, bertugas di luar negara, melakukan pembedahan elektif, menyusun rotation kerja bagi kakitangan perubatan dan 1001 sebab lagi. Semuanya terpaksa berlaku secara terawang-awang semata-mata tarikh pilihanraya dieksklusifkan menjadi milik empunya titah pemilik kuasa.

Tetapi bukanlah hal itu yang menjadi bahan fikir saya kebelakangan ini. Apa yang lebih membimbangkan saya, ialah kecelaruan pemikiran para pengundi, khususnya dari kalangan generasi muda yang bakal mengundi buat pertama kali, tentang segala hal yang berkaitan dengan pilihanraya dan proses demokrasi di negara kita.

baca selanjutnya di
link

dan pendapat di link
link


-----------------

= think Islam , think Globally , think Reality =


Bookmark and Share

    


  Member Information For trouver_99Profil   Hantar PM kepada trouver_99   Quote dan BalasQuote

iftihakim
Warga 2 Bintang
Menyertai: 13.02.2005
Ahli No: 14332
Posting: 52
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-02-08 08:02


alhamdulillah....ana pun boleh ngundi juga tahun ni.

Daerah mengundi: 020/07/02 (Taman Kemumin)
Dun : 020/07 (Panchor)
Parlimen : 020 (Pengkalan Chepa)
Negeri : Kelantan

insyaALLAH.....dulu, kini dan selama-lamanya

Bookmark and Share

    


  Member Information For iftihakimProfil   Hantar PM kepada iftihakim   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-02-08 10:17


023 / 16 / 05 / 003 - PALOH
Daerah Mengundi : 023 / 16 / 05 - CHERANG HANGUS
DUN : 023 / 16 - BUKIT TUKU
Parlimen : 023 - RANTAU PANJANG

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 28.05.2003
Ahli No: 858
Posting: 991
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-02-08 10:19


tapi kembar saya tak ada pula nm dia dalam daftar mengundi.....padahal daftar sm2 hari 2..pelik-pelik!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Pergi ke nur_islami's Website   Quote dan BalasQuote

azemi
WARGA SETIA
Menyertai: 16.01.2004
Ahli No: 6494
Posting: 681
Dari: K.pilah Somban

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 11-02-08 11:52


Saya AZEMI BIN MUSA akan mengundi untuk:

DUN : 107 / 38 - PAYA JARAS
Parlimen : 107 - SUBANG
Negeri : SELANGOR

Terlebih dahulu dimaklumkan saya BUKAN PENGUNDI HANTU, BUKAN juga PENGUNDI POS.hehe..undi saya adalah rahsia. tapi anda fahamlah, anda boleh meneka kecenderungan warga ukhwah.com..=P

Bookmark and Share

    


  Member Information For azemiProfil   Hantar PM kepada azemi   Pergi ke azemi's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-02-08 12:20


nak ngundi siapa ek.. banyak roket saja kat sana...

daerah mengundi : 115 / 00 / 21 - TAMAN BERINGIN
DUN : 115 / 00 -
parlimen : 115 - BATU
negeri : W.P KUALA LUMPUR
status rekod : DATA INI UNTUK SEMAKAN DAFTAR PEMILIH

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

lieynnakkpb
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.01.2006
Ahli No: 22193
Posting: 146
Dari: ~bUmI AlLaH ~

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 11-02-08 12:29


anna tak ingat lah adun mana ana mengundi.. tapi ana dah boleh mngundi. ana dah daftar kat pahang. ana rasa dun pekan... ana lupa adun mana....:sopan:


-----------------
Ku Dambar Kasih mu Allah


Bookmark and Share

    


  Member Information For lieynnakkpbProfil   Hantar PM kepada lieynnakkpb   Pergi ke lieynnakkpb's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-02-08 12:36


buat pertama kalinya saya akan mengundi.. kalau sebelum2 ni time PRU jeq kena ikut ayah balik kelantan... sebab ayah ngundi sana.. nak 'tolong' sana. huhu... kali ni tak boleh lah sebab saya nak ngundi kat sini..

tapi sini majoriti cina... macam dah tahu2 jeq siapa akan menang.. urm...

Daerah Mengundi : 105 / 34 / 10 - KAWASAN ASSUNTA CONVENT
DUN : 105 / 34 - BUKIT GASING
Parlimen : 105 - PETALING JAYA SELATAN
Negeri : SELANGOR


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 11-02-08 15:31


Pada 11-02-08 04:09 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!

kak sya(rasanya kakak ni..hehe) Kenapa tak balik? balik lah..1 undi tu penting lah..penentu sgala2nya..

teringin juga nak rasa mengundi ni..adehh! tapi kesilapan dir sendiri tak mengundi lah jawabnya...

kepada parti2 dan calon brtanding...pancing, pancing jan tak pancing :-)
terasa da bahangnya ni..

sejak bila pula sya ni jadi perempuan(panggi kak sya lagi tu... :lol: :lol: ) sya lelaki lah....abang sya boleh panggil....bukan tak mahu balik,anda duit hbis jak pergi balik,kalau boleh klem bagus juga...ni mana ada,....


-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)


Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

riniey
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22591
Posting: 292

botswana   avatar


posticon Posting pada: 11-02-08 15:36


assalamualaikum...

ana dah boleh mengundi tapi tak daftar lagi...
kalau tak pergi mengundi boleh tak????


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For rinieyProfil   Hantar PM kepada riniey   Quote dan BalasQuote

arebie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.03.2006
Ahli No: 23558
Posting: 207
Dari: bp ------> kl

Johor   avatar


posticon Posting pada: 11-02-08 15:43


dah boleh dah...
kaw. sri gading, bp... p mengundi kat pt.raja, batu pht
mmm bila gaknye eh nak mengundi ni... baru cukup umur ni hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For arebieProfil   Hantar PM kepada arebie   Quote dan BalasQuote

serimurni
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18927
Posting: 106
Dari: e-poh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-02-08 15:51


Assalamualaikum

ana da boleh mengundi..hehe
DUN:066/32
Parlimen:066-Batu Gajah..

em baru first time nak mengundi...
inga masa kecil2 ikut mak pergi mengundi..
tak paham apa pun yang tau dapat makanan free..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For serimurniProfil   Hantar PM kepada serimurni   Quote dan BalasQuote

wardatul_shuhada
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.11.2006
Ahli No: 27283
Posting: 43
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 11-02-08 16:00


hehe tak cukup umur lagi lah...taun depan boleh lah tapi apa kan daya taun ini pil raya ny huhu
akak dan abang-abang saya smuany dah wajib mngundi tapi semua tak pernah mengundi pun hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardatul_shuhadaProfil   Hantar PM kepada wardatul_shuhada   Quote dan BalasQuote

azemi
WARGA SETIA
Menyertai: 16.01.2004
Ahli No: 6494
Posting: 681
Dari: K.pilah Somban

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 12-02-08 09:45


Pada 11-02-08 15:36 , riniey posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum...

ana dah boleh mengundi tapi tak daftar lagi...
kalau tak pergi mengundi boleh tak????



Kalau dah daftar tapi tak nak mengundi pun boleh..Kalau belum daftar nak mengundi itu tak boleh..tapi suatu kerugian besarla..ada yang menyifatkan undian adalah wajib untuk memilih kepimpinan..sb itulah ada yang sanggup balik kampung jauh2 sebab nak mengundi..wallahua'lam..


-----------------
"Hujung FIKIR pangkal AGAMA"-Pak Hamka


Bookmark and Share

    


  Member Information For azemiProfil   Hantar PM kepada azemi   Pergi ke azemi's Website   Quote dan BalasQuote

Nurizmi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20156
Posting: 539
Dari: utara...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-02-08 11:24


insyAllah..kali ni first time ana akan mngundi...:-) nak jalankan tugas sebagai org islam yang brtanggugjwb menentukan negara islam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For NurizmiProfil   Hantar PM kepada Nurizmi   Pergi ke Nurizmi's Website   Quote dan BalasQuote

ayang2roses
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17405
Posting: 258
Dari: :: dari Kedah ke N9 ::

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 16-02-08 22:56


kali ke 2 nak pergi mengundi ini.....
:D

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayang2rosesProfil   Hantar PM kepada ayang2roses   Quote dan BalasQuote

Upsi_InMyHeart
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.11.2006
Ahli No: 27262
Posting: 115
Dari: tanjong malim

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-02-08 02:11


Frust bila check kat web spr resultnya "REKOD TIDAK DIJUMPAI"...baru tau rupa-rupanya tak daftar. lagi...padahal dah ada org minta ic dulu...frust22 tak boleh mengundi dan balik kg....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Upsi_InMyHeartProfil   Hantar PM kepada Upsi_InMyHeart   Pergi ke Upsi_InMyHeart's Website   Quote dan BalasQuote

aemanpsycho
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1143
Posting: 434
Dari: dari Bangi ke OKC

Pahang  


posticon Posting pada: 17-02-08 09:44


added to the list..
saya boleh mengundi!
heh..kalau boleh pangkah 45 ribu kuasa 3 undi kan best..
huk3..

Bookmark and Share

    


  Member Information For aemanpsychoProfil   Hantar PM kepada aemanpsycho   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-02-08 10:33


saya pun dah boleh mengundi
DUN-wakaf mempelam
PAR-kuala terengganu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.126541 saat. Lajunya....