Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Burung yang akan mati hanya berjalan, tidak lagi terbang
-- Peribahasa Red Indian

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 73
Ahli: 0
Jumlah: 73




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 2 hari yang lalu


Kaki Jiwang Karat!!
Topik: secret admire


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kaki Jiwang Karat!!
    »» secret admire

Please Mendaftar To Post


Oleh secret admire

ndb
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.10.2006
Ahli No: 27051
Posting: 61
Dari: KUALA TERENGGANU

Terengganu  


posticon Posting pada: 12-01-08 14:17


nak tanya adakah anda seorang secret admire atau anda ada secret admire anda sendiri atau terjadi pada orang terdekat anda??? :berfikir: ;-) :malu:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ndbProfil   Hantar PM kepada ndb   Pergi ke ndb's Website   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-01-08 14:55


secret admire saya adalah diri saya sendiri...boleh ke ye?....

Bookmark and Share

    


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

SaaDaH6320
Warga 2 Bintang
Menyertai: 21.02.2007
Ahli No: 28834
Posting: 70
Dari: mersing

Johor  


posticon Posting pada: 12-01-08 15:01


ada time sekolah dulu lah....
hheheheh
sekarang tak tau dah dia belajar kat mana......heheheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For SaaDaH6320Profil   Hantar PM kepada SaaDaH6320   Quote dan BalasQuote

akmalnajwa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.01.2008
Ahli No: 32188
Posting: 99

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-01-08 20:43


erhmm..secret admire

maknanya - peminat rahsia..
bila rahsia, tak boleh lah cakap,hehe
:lucu: :lucu:

Bookmark and Share

    


  Member Information For akmalnajwaProfil   Hantar PM kepada akmalnajwa   Pergi ke akmalnajwa's Website   Quote dan BalasQuote

nak_jadi_baik
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.10.2007
Ahli No: 31409
Posting: 112
Dari: bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 12-01-08 23:13


ada juga dulu.. lepas itu dia terus terang dah.. ngeh3..
tapi saya pula secret admire kat org lain.. bagaimana ya??? isk2

Bookmark and Share

    


  Member Information For nak_jadi_baikProfil   Hantar PM kepada nak_jadi_baik   Quote dan BalasQuote

nurulislamiafiqah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.02.2005
Ahli No: 14540
Posting: 178
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-01-08 02:48


dulu ada. Aku yang jadi secret admire dia.
4thn tau minat kat dia, last2 perasaan tu hilang macam tu saja tapi kita orang masih berhubung lagi lah...macam xsangka saja daripada secret admire boleh jadi friend :-P


-----------------
Live in the present, learn from the pasti!


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurulislamiafiqahProfil   Hantar PM kepada nurulislamiafiqah   Pergi ke nurulislamiafiqah's Website   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-01-08 03:05


ada-ada,

cikgu yang datang praktikal kat sekolah time sekolah rendah dolu2.

sekali buah hati dia pun sesama prak kat situ juga. tak pasal2 sejak tu cikgu perempuan tu berkepit saja dengan cikgu lelaki tu ke hulu hilir

errmmm.... dengan budak djh 3 pun mahu jeles. syusyah, syusyah :P

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 13-01-08 03:15


!!! QUOTE !!!

errmmm.... dengan budak djh 3 pun mahu jeles. syusyah, syusyah :P


itu org pun ada ka :-P



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 13-01-08 07:08


huhu pernah admire dengan seorang senior masa sekolah menengah..saya sesi petang dia pagi..
selalu curi2 tengok masa dia main bola petang-petang :sopan:


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

insanie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.09.2005
Ahli No: 19223
Posting: 99
Dari: kUANTAN, PAHANG

Pahang  


posticon Posting pada: 13-01-08 10:43


Assalamualaikum
masa sekolah dulu ada lah. tapi saya lebih suka buat tak tau saja. senang cerita. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For insanieProfil   Hantar PM kepada insanie   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 15-01-08 16:53


Assalamualaikum
who want to admire me....raise your hand up..(but dun show it to me aaa...)...if so, no longer aa.....can be call secret admire....



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

maestra_dila
WARGA SETIA
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31514
Posting: 404

spain   avatar


posticon Posting pada: 15-01-08 18:50


Assalamualaikum...

secret admire ye, ana admire cara seseorang tu buat kerja dengan gaya dia berbahasa.. :-).

:bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For maestra_dilaProfil   Hantar PM kepada maestra_dila   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 15-01-08 19:52


hmm...entah..ahakss...:D masa dolu2..adelerr..sekarang and in the making hamba tak pasti.huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-01-08 20:18


nak kongsi.. kisah seorang hamba allah ni...

dia ni teramat lah minatnya dengan seorang hamba allah lelaki ni... malahan setiap apa yang si ahmad fulan tu buat.. di perhatikan dengan penuh minatnya.( dah org baik / bijak / encem bla bla bla aternye.. :P )

pada satu hari(macam story book :P ), si fulanah itu mencuba untuk meluahkan ghase hatinya pada sahabat baiknya. dengan harapan agar sahabat baik itu dapat lah menyampaikan rasa hatinya pada si fulan berkenaan.sementekah si sahabat baik itu juga agak akrab dnegan si fulan tersebut.

tanpa berselindung segala2 rasa hati di sampaikan pada sahabat ni . ringkas cerita- soalan terakhir dia tanya, "dia tu dah ada awek belum? "

dan sahabat ni pun jawab-- dia dah kawin lah~~~

dan hingga kini si fulanah tersebut asal bertembung dnegan SA nya akan melarikan diri. dan kisahnya di jadikan bahan gurauan kawan-kawan yang lain kerana si amad fulan tersebut & isterinya sudahpun tahu kisah berkenaan

kesimpulan kisah tadi-- nak SA boleh.. tapi jangan silap jangkau... nanti merana sendiri :P


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

firdaus_9
WARGA SETIA
Menyertai: 30.06.2005
Ahli No: 16983
Posting: 703
Dari: Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-01-08 20:26


Pada 12-01-08 14:17 , ndb posting:

!!! QUOTE !!!

nak tanya adakah anda seorang secret admire atau anda ada secret admire anda sendiri atau terjadi pada orang terdekat anda??? :berfikir: ;-) :malu:


secret admire ye :berfikir:
ana ni jenis berterus terang, so tak ada secret2 huhu! :sopan:
ada lah org tu huhu! :kelip:


-----------------
Web, Graphic, Multimedia & Animation Service


Bookmark and Share

    


  Member Information For firdaus_9Profil   Hantar PM kepada firdaus_9   Pergi ke firdaus_9's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 16-01-08 14:25


Assalamualaikum
firdaus.... :jangan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 16-01-08 14:39


.. dulu saya "secret admire" dekat Shah Rukh Khan.. tapi dia tak layan saya pun.. sedih sangat:cry:..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

mujahidah_Dungun
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.02.2007
Ahli No: 28732
Posting: 137
Dari: uum

Terengganu  


posticon Posting pada: 16-01-08 14:42


assalamualikum
secret admire..ada..tapi...just as a inpiration in my life:) because to me he's perfect compare with me..ish..ish.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah_DungunProfil   Hantar PM kepada mujahidah_Dungun   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-01-08 14:43


secret admire ana adalah......SECRET... :jangan:


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

nadeeya
Warga 2 Bintang
Menyertai: 04.01.2006
Ahli No: 21680
Posting: 70
Dari: sarawAk..

egypt   avatar


posticon Posting pada: 16-01-08 14:51


Pada 16-01-08 14:43 , niza_ati posting:

!!! QUOTE !!!

secret admire ana adalah......SECRET... :jangan:



hehe...ana tau siapa..


-----------------
"Amanah bukan HAKMILIK tapi...
adalah ANUGERAH"


Bookmark and Share

    


  Member Information For nadeeyaProfil   Hantar PM kepada nadeeya   Pergi ke nadeeya's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 16-01-08 14:54


.. "SECRET" pun ada orang boleh tau:berfikir:.. tak "secret" lah macam tu:lol:adehh..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 16-01-08 14:54


.. apa petua saudari nadeeya dapat mengetahui rahsia niza ek:berfikir:.. kena belajar macam ni.. ilmu tu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 16-01-08 15:46


Pada 16-01-08 14:51 , nadeeya posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 16-01-08 14:43 , niza_ati posting:

!!! QUOTE !!!

secret admire ana adalah......SECRET... :jangan:



hehe...ana tau siapa..



Kak nad...semalam farah call..hp tinggal rumah ummi ke?
Akak sihat ka?
Dah pindah bilik?
Blajaq elok-elok sem ni tau....Btw..akak tak tahu secret zati lah..hehe...belum cerita lagi...
miz u love u..


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

niezam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.03.2005
Ahli No: 14909
Posting: 139
Dari: Atas Tanah

iraq  


posticon Posting pada: 07-04-08 11:41


susah nak cakap..nanti kena tuduh perasan huhuhu..susah ada secret admire ni..kalau jalan-jalan saja,mesti ada yang dok perhati..eeeeee...
tensyennya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For niezamProfil   Hantar PM kepada niezam   Quote dan BalasQuote

wahidatulfarahah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32315
Posting: 328
Dari: malaysia

morocco   avatar


posticon Posting pada: 07-04-08 12:08


hehe..dulu ada time kat sekolah menengah dulu.saya form five dia form six. suka sangat kalau terserempak.tnduk2 saja.malu2.saya jeling curi2 tengok, sekali dia balas daa...huhu..perasan juga dia pun selalu saja tengok saya.huhu..

sekali tu, dah masuk university, pergi carrefour wangsamaju dengan mak saya, sekali tsrmpak dengan dia.tkjut sgt543939.. terpaku mata ni.dia pun tengok saja saya.sekali tu dia tegur saya...waa..berbunga hati ni.rasa macam terapung pun ada..
dia kata "sekolah S***L kan?"

saya kata "ha ah..awak pun sama kan?"

pstu borak2 lah sikit..pertama kali cakap dengan dia.kat sekolah dulu tgk2 jeling-jeling saja dr jauh.. dia study UIA buat fast track..

tapi stu penyesalan dalam diri..kenapa lah tak minta no telefon..skurang2nye bolehlah kawan-kawan....

Bookmark and Share

    


  Member Information For wahidatulfarahahProfil   Hantar PM kepada wahidatulfarahah   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 07-04-08 12:19


Pada 07-04-08 12:08 , wahidatulfarahah posting:

!!! QUOTE !!!

hehe..dulu ada time kat sekolah menengah dulu.saya form five dia form six. suka sangat kalau terserempak.tnduk2 saja.malu2.saya jeling curi2 tengok, sekali dia balas daa...huhu..perasan juga dia pun selalu saja tengok saya.huhu..

sekali tu, dah masuk university, pergi carrefour wangsamaju dengan mak saya, sekali tsrmpak dengan dia.tkjut sgt543939.. terpaku mata ni.dia pun tengok saja saya.sekali tu dia tegur saya...waa..berbunga hati ni.rasa macam terapung pun ada..
dia kata "sekolah S***L kan?"

saya kata "ha ah..awak pun sama kan?"

pstu borak2 lah sikit..pertama kali cakap dengan dia.kat sekolah dulu tgk2 jeling-jeling saja dr jauh.. dia study UIA buat fast track..

tapi stu penyesalan dalam diri..Kenapa lah tak minta no telefon..skurang2nye bolehlah kawan-kawan....


huhu pengakuan berani mati ni
cinta SA sama SA, dari mata turun ke hati
apa lagi yang anda mahu???

kalau dah berkenan, teruskanlah dengan jalan yang disyariatkan

Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 07-04-08 12:31


Assalamualaikum
bagaimana? kalau dah ada yang punya tapi nak admire jugak....huhu.... :-P

P/S : sahaja aku admire fulan bin fulan kerana Allah....(ayat siapa lah ni..)



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

puterisembilu
WARGA SETIA
Menyertai: 23.10.2007
Ahli No: 31480
Posting: 591
Dari: Kota Kinabalu,Sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 07-04-08 12:34


Pada 07-04-08 12:31 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
bagaimana? kalau dah ada yang punya tapi nak admire jugak....huhu.... :-P

P/S : sahaja aku admire fulan bin fulan kerana Allah....(ayat siapa lah ni..)

:kelip: :kelip: :kelip: :kelip: sama dengan puteri....hehehhehheh...... :-) :-) :-)

:-D :-D :-D :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For puterisembiluProfil   Hantar PM kepada puterisembilu   Pergi ke puterisembilu's Website   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 07-04-08 12:54


Pada 07-04-08 12:34 , puterisembilu posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 07-04-08 12:31 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
bagaimana? kalau dah ada yang punya tapi nak admire jugak....huhu.... :-P

P/S : sahaja aku admire fulan bin fulan kerana Allah....(ayat siapa lah ni..)

:kelip: :kelip: :kelip: :kelip: sama dengan puteri....hehehhehheh...... :-) :-) :-)

:-D :-D :-D :-D



happens all the time, including me............

:-( :-( :-(

Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

setanggi_syurga83
WARGA SETIA
Menyertai: 10.03.2006
Ahli No: 23348
Posting: 517
Dari: Negeri Sembilan-bumi Allah

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 07-04-08 13:09


Salam..first time tahu ada org admire..terperanjat gaban..hari2 saya cakap kat diri sendiri..tak sangka cempedak dah jadi nangka..uhuhuhu..kasihan kat empunya diri tu,sebab kita akan selalu berurusan dengan nya..tapi keputusan telah pun muktamad,sebarang perubahan/pindaan dan surat menyurat tidak akan dilayan.... :-)


-----------------
-StaIrWays To HeaVen-http://nurfazilah.hadithuna.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggi_syurga83Profil   Hantar PM kepada setanggi_syurga83   Pergi ke setanggi_syurga83's Website   Quote dan BalasQuote

puterisembilu
WARGA SETIA
Menyertai: 23.10.2007
Ahli No: 31480
Posting: 591
Dari: Kota Kinabalu,Sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 07-04-08 13:18


Pada 07-04-08 12:54 , alwalid posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 07-04-08 12:34 , puterisembilu posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 07-04-08 12:31 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
bagaimana? kalau dah ada yang punya tapi nak admire jugak....huhu.... :-P

P/S : sahaja aku admire fulan bin fulan kerana Allah....(ayat siapa lah ni..)

:kelip: :kelip: :kelip: :kelip: sama dengan puteri....hehehhehheh...... :-) :-) :-)

:-D :-D :-D :-D



happens all the time, including me............

:-( :-( :-(
alwalid pun samaaaa....... :-D :-D :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For puterisembiluProfil   Hantar PM kepada puterisembilu   Pergi ke puterisembilu's Website   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 07-04-08 13:19


Pada 07-04-08 12:54 , alwalid posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 07-04-08 12:34 , puterisembilu posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 07-04-08 12:31 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
bagaimana? kalau dah ada yang punya tapi nak admire jugak....huhu.... :-P

P/S : sahaja aku admire fulan bin fulan kerana Allah....(ayat siapa lah ni..)

:kelip: :kelip: :kelip: :kelip: sama dengan puteri....hehehhehheh...... :-) :-) :-)

:-D :-D :-D :-D



happens all the time, including me............

:-( :-( :-(


kena tetapkan hati...



Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

awa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.03.2005
Ahli No: 15078
Posting: 136
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-04-08 13:25


secret admire jadi buah hati...huhuuhu...tapi tak dapat apa diimpi...yang dapat hati terluka tambah pulak bila dia sendiri dah ada yang lain... So hati-hati kalau berlainan jantina...

Bookmark and Share

    


  Member Information For awaProfil   Hantar PM kepada awa   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 07-04-08 13:43


Pada 07-04-08 13:25 , awa posting:

!!! QUOTE !!!

secret admire jadi buah hati...huhuuhu...tapi tak dapat apa diimpi...yang dapat hati terluka tambah pulak bila dia sendiri dah ada yang lain... So hati-hati kalau berlainan jantina...


biasalah tu, kadang-kadang benda yang kita paling nak tu yang paling susah nak dapat (bukan bab bercinta saja tau!!!!), walaupun secara zahirnya is kelihatan senang macam makan kacang goreng cap menglembu......

Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-04-08 14:13


pernah zaman doludolu dekat IPTA, saya mengsecretadmire orang lepas itu lama-lama saya belajar melupakannya kerana rasa terlalu rendah diri... almaklumlah imam surau, mas'ul dan segala yang berjawatan serta berkaliber. lagipun saya nak fokus pada study. tapi lepas saya dah lupakan tu, tak sangka setahun selepas tu orang tu pula mengsecretadmire saya... dengan rasa berat hati, I had to say no....

pengajaran: lain kali jika anda suka seseorang, berterus teranglah padanya...

p/s: kenangan zaman muda mudi :sopan:

p/s lagi: sorry lah sekali sekala layan topik2 jiwang.. uhuhuh.. sakit bahu dah duduk depan comp lama2... :( mata dan minda pun kena rehat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

afina010587
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.01.2008
Ahli No: 32202
Posting: 215
Dari: tanjung malim

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-04-08 14:21


Saya pun ada admire kat sowang ni..
muka tak handsome pun tapi manis masin ada lah...
admire sebab dia ni nampak macam ustaz dan alim (semua tahu)... softspoken(jarang dapat cakap dengan dia sebab hormati dia dan jaga pergaulan...cakap pun very2 important thing saja.)
kalau ada hal nak jumpa kejap saja.. maybe paling lama 5 minit...
kalau jumpa tak cakap... sebab urusan tak perlu bercakap..
kalau ada apa-apa nak bincang just sms..itu lah kira berapa kali sms...
ada org kata dia muazin surau...kalau betul dia memang sedap dia azan....
tak tau lah hati dia dah ada empunye belum..
untung sapa yang dapat jadi isteri dia...tapi mungkin bukan saya...
sebab dia jauh lebih baik dari saya... minat dari jauh saja lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For afina010587Profil   Hantar PM kepada afina010587   Quote dan BalasQuote

tulips_ilah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 15.08.2006
Ahli No: 25834
Posting: 77
Dari: green_world

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-04-08 14:23


Pada 12-01-08 20:43 , akmalnajwa posting:

!!! QUOTE !!!

erhmm..secret admire

maknanya - peminat rahsia..
bila rahsia, tak boleh lah cakap,hehe
:lucu: :lucu:


:-D :-D ha'ah...dah nama pun secret....so...it must be secret :sopan:
:sopan: moga iman sentiasa ada padanya... :bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For tulips_ilahProfil   Hantar PM kepada tulips_ilah   Quote dan BalasQuote

cipoi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.05.2006
Ahli No: 24504
Posting: 242
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 07-04-08 15:16


uiks!! secret admire?? ada....ramaiiii.....huhuhuhu...tak ada lah.....

time kat ukm dulu bila tiba saja ramadhan, mesti ada kad raya terselit kat wiper kereta......segan, time balik kuliah org lain tengok, depa ingat kena saman, tup tup tengok kad raya......time 2nd year dapat, time 3rd year pun dapat.......

yang musykilnye....dalam 1 kad ada banyak nama....semua menggelarkan diri depa bunga......mawar, kiambang, teratai, melur, melati.......bunga taik ayam saja tak ada...huhu.....semua cakap minat kat ana.....tak dapat ana kawan-kawan ana pun jadila.......hish, kawan-kawan ana pun depa nak sapu juga.....hadoi......

sampai sekarang tak tahu siapa depa.....ada yang ngaku tapi macam tak percaya saja.....haha

Bookmark and Share

    


  Member Information For cipoiProfil   Hantar PM kepada cipoi   Pergi ke cipoi's Website   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 07-04-08 15:19


Bismillahhirrahmanirrahim..

erm..ana nak admire kat sapa yeq..?? :berfikir: :berfikir: :berfikir:


ana : aii..habis kena kejar dengan zauji nanti..buat perangai pula nak admire kat orang..haha.. :-D


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

azemi
WARGA SETIA
Menyertai: 16.01.2004
Ahli No: 6494
Posting: 681
Dari: K.pilah Somban

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 07-04-08 17:11


Pada 07-04-08 13:09 , setanggi_syurga83 posting:

!!! QUOTE !!!

Salam..first time tahu ada org admire..terperanjat gaban..hari2 saya cakap kat diri sendiri..tak sangka cempedak dah jadi nangka..uhuhuhu..kasihan kat empunya diri tu,sebab kita akan selalu berurusan dengan nya..tapi keputusan telah pun muktamad,sebarang perubahan/pindaan dan surat menyurat tidak akan dilayan.... :-)



Jeng3x..siapa tu cik setanggi_syurga83?macam ku kenal saja.hehe..ni mesti ofismate..kena lah berhadapan selalu walau dah kena tolak.huhu..

Secret admire zaman lah ni takdok.hehe..zaman muda2 dulu rasanya ada agaknya.pernah dapat bunga ros 2 tangkai... :lucu: :lucu:
hari2 kem salam melalui org lain..tapi saya tak ambil endah pun..dah tau tu cinta monyet nyet nyet..
:-D

tapi bagi saya, secret admire ni biasanya zaman kita muda, takut berterus-terang..bila dah dewasa, tak payah lah nak secret2..bagitahu direct saja..tetapkan tarikh merisik, bertunang dan walimah..tamat cerita.hehe..sekian..
:-)


-----------------
"Hujung FIKIR pangkal AGAMA"-Pak Hamka


Bookmark and Share

    


  Member Information For azemiProfil   Hantar PM kepada azemi   Pergi ke azemi's Website   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-04-08 17:51


selepas beberapa tahun bkahwin ni....dan 7 tahun meninggalkan kampus...

bebaru ni baba bagitahu ada kawan satu kampus dulu telefon ke hp baba....waima satu matriks, satu kolej kediaman, bukan satu fak, tapi saya memang tak pernah tau siapa dia.

tujuan dia call untuk btanya perkembangan diri saya... dan baba pun bagitahu semuanya.. (dia tau no tu sebab sepanjang kat kampus saya guna no hp baba)

then dia tanya lagi.. Kenapa dia tak duduk rumah sesama pakcik? baba pun kata.. dia dah kawin.. jadi duduk rumah suami dia.

lepas itu dia terus senyap & minta maaf sebab telefon. memang dia kata dia tak tau langsung saya dah bgelar zaujah org dan hingga kini dah tak call lagi.

moral of the story... bukan jodoh. itu sahaja. ++

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

insan_wardah
Warga Rasmi
Menyertai: 10.03.2008
Ahli No: 32844
Posting: 19
Dari: atAs buMi ALLAh

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 07-04-08 21:58


hikhikhik...saya pernah mengsecret admire org...emm,di secret admire kan belum lagi agaknya....huhuhu...malu lah nak berterus terang...tambah-tambah kalau kita ni kaum hawa...macam tak sesuai begitu...tapi, ad setengah org cakap kekadang kaum hawa kena mencari juga...takut nt tak jumpa....betul ke ??

Bookmark and Share

    


  Member Information For insan_wardahProfil   Hantar PM kepada insan_wardah   Quote dan BalasQuote

sayyidah_nafisah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.06.2004
Ahli No: 9433
Posting: 90

PulauPinang  


posticon Posting pada: 07-04-08 22:30


huhu...
ade2...
sombong lah dia tu...
tapi bgusla..kalau tak, brtmbah dosa..hehe
di'secretsdmire' ada juga
tapi buat don't know saja sebab it's not the time yet ma...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayyidah_nafisahProfil   Hantar PM kepada sayyidah_nafisah   Quote dan BalasQuote

ilma
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.02.2005
Ahli No: 14511
Posting: 247
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-04-08 23:03


pernah jugak...
disecretadmire lah...
tapi tak layan pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ilmaProfil   Hantar PM kepada ilma   Pergi ke ilma's Website   Quote dan BalasQuote

fazleena
Warga 4 Bintang
Menyertai: 09.10.2006
Ahli No: 26860
Posting: 214
Dari: Bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 07-04-08 23:10


saya pernah jadi secret admire org...hehe....
lepas itu asik dapat makanan misteri saja....dia pun baritahu siapakah dia..
cess rupanya , junior ku...hehehhe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For fazleenaProfil   Hantar PM kepada fazleena   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-04-08 00:05


time sekolah dulu kalau p krss saja cnfrm dapat ramai scret admire.sampai jadi rmas dibuatnya.huhu..pernah dapat surat tulisan jawi dr scret admire.masa 2 baru sem 1..klkr sangat bila baca surat 2.hehe..kenangan silam sebelum chya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-04-08 00:12


salam'alaik..
tak pernah ada SA..tapi pernah lah minat kat org..
tapi tu dulu..zaman jahiliyah..
sekarang tak dah..
waste time..
wallauhu'alam

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

Muddathsir787
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2007
Ahli No: 31449
Posting: 943
Dari: Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-04-08 00:59


Hmm, uishh secret admire..??


Hmm, pernah juga meng'secret admire' dengan seorang junior..

zaman belajar dulu.

Suka nengok dia time meeting persatuan.. compare dengan aku ini..

passive sikit lah.


Kiut orgnya, peramah tapi kadang-kadang garang macam rimau

somalia..

Pernah satu hari.. dettt, dett.. det.. rahsia secret

admire.. hehhhehe.


Peliknya banyak benda yang dia tahu pasal perkembangan aku,

hairan juga. Sebab jarang sangat. Aku cerita kat orang.. Hmm.


Sebab lama tak kontek, hmm.. lastly aku anggap macam adik sendiri

lah..



Begitulah adanya..


-----------------
.: Allahumma Sollia'l a Saiyyidina Muhammad :. "Ya ALLAH kurniakanlah kejayaan, kegemilangan, kecemerlangan & kebangkitan teguh Islam dalam rahmatMu"


Bookmark and Share

    


  Member Information For Muddathsir787Profil   Hantar PM kepada Muddathsir787   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-04-08 01:19


Pada 07-04-08 14:13 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

pernah zaman doludolu dekat IPTA, saya mengsecretadmire orang lepas itu lama-lama saya belajar melupakannya kerana rasa terlalu rendah diri... almaklumlah imam surau, mas'ul dan segala yang berjawatan serta berkaliber. lagipun saya nak fokus pada study. tapi lepas saya dah lupakan tu, tak sangka setahun selepas tu orang tu pula mengsecretadmire saya... dengan rasa berat hati, I had to say no....

pengajaran: lain kali jika anda suka seseorang, berterus teranglah padanya...

p/s: kenangan zaman muda mudi :sopan:

p/s lagi: sorry lah sekali sekala layan topik2 jiwang.. uhuhuh.. sakit bahu dah duduk depan comp lama2... :( mata dan minda pun kena rehat..


ye lah tu satu badan sakit...tu yang sengih meleret tu mulut apa kes????

huhuhuhu ketahuan ketahuan

:lol: :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-04-08 06:45


Pada 07-04-08 12:08 , wahidatulfarahah posting:

!!! QUOTE !!!

hehe..dulu ada time kat sekolah menengah dulu.saya form five dia form six. suka sangat kalau terserempak.tnduk2 saja.malu2.saya jeling curi2 tengok, sekali dia balas daa...huhu..perasan juga dia pun selalu saja tengok saya.huhu..

sekali tu, dah masuk university, pergi carrefour wangsamaju dengan mak saya, sekali tsrmpak dengan dia.tkjut sgt543939.. terpaku mata ni.dia pun tengok saja saya.sekali tu dia tegur saya...waa..berbunga hati ni.rasa macam terapung pun ada..
dia kata "sekolah S***L kan?"

saya kata "ha ah..awak pun sama kan?"

pstu borak2 lah sikit..pertama kali cakap dengan dia.kat sekolah dulu tgk2 jeling-jeling saja dr jauh.. dia study UIA buat fast track..

tapi stu penyesalan dalam diri..Kenapa lah tak minta no telefon..skurang2nye bolehlah kawan-kawan....
sya_ryn di SA oleh wahidatulfarahah dalam diam?.... :malu: :-P :-D


-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)


Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 08-04-08 07:09


secret admire? erm...

Kajang Pak Malau kajang berlipat
Kajang hamba mengkuang layu
Dagang Pak Malau dagang bertempat
Dagang hamba musafir lalu

siapa lah teman ni nak admire kat urang, hidung tak mancung, pipi pula tersorong2 bak kerete sorong.


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

setanggi_syurga83
WARGA SETIA
Menyertai: 10.03.2006
Ahli No: 23348
Posting: 517
Dari: Negeri Sembilan-bumi Allah

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 08-04-08 09:44


Pada 07-04-08 17:11 , azemi posting:

!!! QUOTE !!!



Jeng3x..siapa tu cik setanggi_syurga83?macam ku kenal saja.hehe..ni mesti ofismate..kena lah berhadapan selalu walau dah kena tolak.huhu..

Secret admire zaman lah ni takdok.hehe..zaman muda2 dulu rasanya ada agaknya.pernah dapat bunga ros 2 tangkai... :lucu: :lucu:
hari2 kem salam melalui org lain..tapi saya tak ambil endah pun..dah tau tu cinta monyet nyet nyet..
:-D

tapi bagi saya, secret admire ni biasanya zaman kita muda, takut berterus-terang..bila dah dewasa, tak payah lah nak secret2..bagitahu direct saja..tetapkan tarikh merisik, bertunang dan walimah..tamat cerita.hehe..sekian..
:-)



Wah2..siap dapat bunga tuuuu..ehehehe :sopan: ..tak sangka ek.lelaki pun dapat bunga..tapi lagi baik saya dapat aiskrim dengan vitagen..ehehehe..boleh jugak makan...:-D
tapi anggap pemberian tu dari kawan untuk kawan saja..tak lebih dari tu..
Esok lusa saya pula belanja,coklat ke gula2 ke..
tapi yang seeloknya bila dah jumpa yang sesuai dan diyakini..cepat-cepat lah meminang..:-)


-----------------
-StaIrWays To HeaVen-http://nurfazilah.hadithuna.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For setanggi_syurga83Profil   Hantar PM kepada setanggi_syurga83   Pergi ke setanggi_syurga83's Website   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 08-04-08 10:56


masa sekolah dulu-dulu ada beberapa org secret admire. tapi saya just anggap friend saja...tak lebih dari tu. malas nak pening2 kepala. then masa belajar kat IPT, sama juga...entah sesiapa lah yang mengsecret admire ana ni. budak senior ada...budak junior pun ada...adehh...pening den. malas nak ambil tahu. yang paling suprise, ana pernah dapat sejambak bunga dari salah seorang secret admire. anyway, rasa kelakar pulak bila difikirkan semula. sekarang ni dah kerja pun ada juga yang nak main admire2. gentle lah sikit...kalau nak approach tu...approach lah dengan cara yang betul. huhu... 8-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 11-04-08 06:22


siapa secret admire kat teman? dengo kata Ukhwah.com ada urang 'secret admire' kat teman ni..

p/s

wah, syira_qistina ni dah peluang dah ni.. nak approach meke lah :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

wahidatulfarahah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32315
Posting: 328
Dari: malaysia

morocco   avatar


posticon Posting pada: 11-04-08 07:16


Pada 08-04-08 06:45 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 07-04-08 12:08 , wahidatulfarahah posting:

!!! QUOTE !!!

hehe..dulu ada time kat sekolah menengah dulu.saya form five dia form six. suka sangat kalau terserempak.tnduk2 saja.malu2.saya jeling curi2 tengok, sekali dia balas daa...huhu..perasan juga dia pun selalu saja tengok saya.huhu..

sekali tu, dah masuk university, pergi carrefour wangsamaju dengan mak saya, sekali tsrmpak dengan dia.tkjut sgt543939.. terpaku mata ni.dia pun tengok saja saya.sekali tu dia tegur saya...waa..berbunga hati ni.rasa macam terapung pun ada..
dia kata "sekolah S***L kan?"

saya kata "ha ah..awak pun sama kan?"

pstu borak2 lah sikit..pertama kali cakap dengan dia.kat sekolah dulu tgk2 jeling-jeling saja dr jauh.. dia study UIA buat fast track..

tapi stu penyesalan dalam diri..Kenapa lah tak minta no telefon..skurang2nye bolehlah kawan-kawan....
sya_ryn di SA oleh wahidatulfarahah dalam diam?.... :malu: :-P :-D



haaa?? huhuhuhuhuheheheeheehhihihiiihihohohohohoohohahahahaahahhhaahaahahhhahaarrrusssss........ :lol: :lol: :lol:


-----------------
~GELITA KERANA CINTA, BERDERANG KERANA KASIH~


Bookmark and Share

    


  Member Information For wahidatulfarahahProfil   Hantar PM kepada wahidatulfarahah   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 11-04-08 07:28


Pada 11-04-08 06:22 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

siapa secret admire kat teman? dengo kata Ukhwah.com ada urang 'secret admire' kat teman ni..

p/s

wah, syira_qistina ni dah peluang dah ni.. nak approach meke lah :)


:-o :-o :-o



Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

Nur_Din
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.04.2008
Ahli No: 33163
Posting: 81
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 23-04-08 09:44


huhu..pernah juga ada dulu...dan sekarang pun walaupun dah berpunya, dia tetap ingin ambil tahu pasal diri ini...huhu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Nur_DinProfil   Hantar PM kepada Nur_Din   Quote dan BalasQuote

alongfiqah
Warga Rasmi
Menyertai: 14.04.2008
Ahli No: 33209
Posting: 1
Dari: Taiping, Perak

Perak  


posticon Posting pada: 23-04-08 10:05


ana pun ada juga SA ini..
tau2 SA tu mengaku..buat malu saja..
haiya..susah betul..

Bookmark and Share

    


  Member Information For alongfiqahProfil   Hantar PM kepada alongfiqah   Pergi ke alongfiqah's Website   Quote dan BalasQuote

Cik_Liyana
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.03.2008
Ahli No: 32802
Posting: 239
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 23-04-08 10:22


saya banyak SA kat org..
tapi paling2 tak boleh lupa kat A..
minat sangat kat dia..
pandai melukis, berkepimpinan..study abroad lagi..
tapi tak ada jodoh..
dia da move on so do i..
semoga dia happy selalu (^_^)^_^)

p/s: kalau kawanku tau mahu kena sekeh ni..tidakkkk!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For Cik_LiyanaProfil   Hantar PM kepada Cik_Liyana   Quote dan BalasQuote

srikandi_islam
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.10.2003
Ahli No: 4481
Posting: 260
Dari: BANGI + KB

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-04-08 10:27


secrt admire saya...adalah ustaz harun din dan ustaz saya...hehehehehehehh...rahsie tau.

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_islamProfil   Hantar PM kepada srikandi_islam   Pergi ke srikandi_islam's Website   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 23-04-08 10:40


Pada 11-04-08 06:22 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

siapa secret admire kat teman? dengo kata Ukhwah.com ada urang 'secret admire' kat teman ni..

p/s

wah, syira_qistina ni dah peluang dah ni.. nak approach meke lah :)

Perasannyer mamat ini... 8-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 23-04-08 10:43


Pada 08-04-08 06:45 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 07-04-08 12:08 , wahidatulfarahah posting:

!!! QUOTE !!!

hehe..dulu ada time kat sekolah menengah dulu.saya form five dia form six. suka sangat kalau terserempak.tnduk2 saja.malu2.saya jeling curi2 tengok, sekali dia balas daa...huhu..perasan juga dia pun selalu saja tengok saya.huhu..

sekali tu, dah masuk university, pergi carrefour wangsamaju dengan mak saya, sekali tsrmpak dengan dia.tkjut sgt543939.. terpaku mata ni.dia pun tengok saja saya.sekali tu dia tegur saya...waa..berbunga hati ni.rasa macam terapung pun ada..
dia kata "sekolah S***L kan?"

saya kata "ha ah..awak pun sama kan?"

pstu borak2 lah sikit..pertama kali cakap dengan dia.kat sekolah dulu tgk2 jeling-jeling saja dr jauh.. dia study UIA buat fast track..

tapi stu penyesalan dalam diri..Kenapa lah tak minta no telefon..skurang2nye bolehlah kawan-kawan....
sya_ryn di SA oleh wahidatulfarahah dalam diam?.... :malu: :-P :-D


Ni pun perasan jugak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 23-04-08 10:51


Assalamualaikum
mizie_hafiz....saya pun perasan jugak...
perasan Kenapa awak suka sangat mengquote banyak² ayat orang ye... :berfikir:
elakkan...elakkan... :jangan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-04-08 10:54


wase macam dah reply.. tapi tak ada pulak... uhuk..

tertarik dengan pengajaran dari cerita cik syahidatul...
tapi, bukan mudah nak membuka bicara meluah rasa cik syahidatul... adess...
kenangan.. kenangan.... :sopan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 23-04-08 11:24


Pada 23-04-08 10:51 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
mizie_hafiz....saya pun perasan jugak...
perasan Kenapa awak suka sangat mengquote banyak² ayat orang ye... :berfikir:
elakkan...elakkan... :jangan:


Memang hobi saya mengquote ayat orang... :oops:

Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

nabilla
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.10.2004
Ahli No: 11595
Posting: 85
Dari: UiTM

Johor   avatar


posticon Posting pada: 23-04-08 17:12


Pada 23-04-08 11:24 , mizie_hafiz80 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 23-04-08 10:51 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
mizie_hafiz....saya pun perasan jugak...
perasan Kenapa awak suka sangat mengquote banyak² ayat orang ye... :berfikir:
elakkan...elakkan... :jangan:


Memang hobi saya mengquote ayat orang... :oops:

oooooooo..hobi awak suka mengquote ayat orang ye..hobi saya suka melukis..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nabillaProfil   Hantar PM kepada nabilla   Pergi ke nabilla's Website   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 23-04-08 19:55


Pada 23-04-08 10:40 , mizie_hafiz80 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 11-04-08 06:22 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

siapa secret admire kat teman? dengo kata Ukhwah.com ada urang 'secret admire' kat teman ni..

p/s

wah, syira_qistina ni dah peluang dah ni.. nak approach meke lah :)

Perasannyer mamat ini... 8-)


:lucu: :lucu: :lucu: :lucu: :lucu: :lucu: :lucu: :lucu:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


-----------------




Bookmark and Share

    


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 23-04-08 19:56


ada...
comey saja org nya...
huhuhuhuhu...
still ingat sampai sekarang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

maestra_dila
WARGA SETIA
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31514
Posting: 404

spain   avatar


posticon Posting pada: 23-04-08 20:11


Pada 23-04-08 11:24 , mizie_hafiz80 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 23-04-08 10:51 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
mizie_hafiz....saya pun perasan jugak...
perasan Kenapa awak suka sangat mengquote banyak² ayat orang ye... :berfikir:
elakkan...elakkan... :jangan:


Memang hobi saya mengquote ayat orang... :oops:


Assalamualaikum...

agaknya akhi cakap macam ni sebab tak ada siapa nak admired kat akhi ye? tak mengapa.. akhi ana jadikan secret admired ana.. :D.

Apa komen akhi??


-----------------
Adoro Allah, yo adoro Rasul, yo adoro mi familia, yo adoro Islam...


Bookmark and Share

    


  Member Information For maestra_dilaProfil   Hantar PM kepada maestra_dila   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 23-04-08 20:26


Pada 23-04-08 20:11 , maestra_dila posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 23-04-08 11:24 , mizie_hafiz80 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 23-04-08 10:51 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
mizie_hafiz....saya pun perasan jugak...
perasan Kenapa awak suka sangat mengquote banyak² ayat orang ye... :berfikir:
elakkan...elakkan... :jangan:


Memang hobi saya mengquote ayat orang... :oops:


Assalamualaikum...

agaknya akhi cakap macam ni sebab tak ada siapa nak admired kat akhi ye? tak mengapa.. akhi ana jadikan secret admired ana.. :D.

Apa komen akhi??


Hah... Ni yang membuatkan ana perasan ni... Perasannyer aku... :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

maestra_dila
WARGA SETIA
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31514
Posting: 404

spain   avatar


posticon Posting pada: 23-04-08 20:44


Haa.. suka pun begitu, akhi dah jadi secret admired ana.. hehehhe.. :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For maestra_dilaProfil   Hantar PM kepada maestra_dila   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 23-04-08 22:58


Pada 23-04-08 20:26 , mizie_hafiz80 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 23-04-08 20:11 , maestra_dila posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 23-04-08 11:24 , mizie_hafiz80 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 23-04-08 10:51 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
mizie_hafiz....saya pun perasan jugak...
perasan Kenapa awak suka sangat mengquote banyak² ayat orang ye... :berfikir:
elakkan...elakkan... :jangan:


Memang hobi saya mengquote ayat orang... :oops:


Assalamualaikum...

agaknya akhi cakap macam ni sebab tak ada siapa nak admired kat akhi ye? tak mengapa.. akhi ana jadikan secret admired ana.. :D.

Apa komen akhi??


Hah... Ni yang membuatkan ana perasan ni... Perasannyer aku... :-D
memang perasan pun.......heheeeee....perasan habissssss........ :lucu:


-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)


Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 24-04-08 07:53


Pada 23-04-08 22:58 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 23-04-08 20:26 , mizie_hafiz80 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 23-04-08 20:11 , maestra_dila posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 23-04-08 11:24 , mizie_hafiz80 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 23-04-08 10:51 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
mizie_hafiz....saya pun perasan jugak...
perasan Kenapa awak suka sangat mengquote banyak² ayat orang ye... :berfikir:
elakkan...elakkan... :jangan:


Memang hobi saya mengquote ayat orang... :oops:


Assalamualaikum...

agaknya akhi cakap macam ni sebab tak ada siapa nak admired kat akhi ye? tak mengapa.. akhi ana jadikan secret admired ana.. :D.

Apa komen akhi??


Hah... Ni yang membuatkan ana perasan ni... Perasannyer aku... :-D
memang perasan pun.......heheeeee....perasan habissssss........ :lucu:


Jangan jeles.... Tengok... Aku malas mandi pun ada orang secret admire kat aku... Hahahah... Bahagiernyer.... :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

maestra_dila
WARGA SETIA
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31514
Posting: 404

spain   avatar


posticon Posting pada: 24-04-08 08:59


hehehehhe... malas mandi ke.. tak mengapa, nanti ana hadiahkan sabun sekotak.. mesti akhi rajin mandi lepas ni.. :-).

Bookmark and Share

    


  Member Information For maestra_dilaProfil   Hantar PM kepada maestra_dila   Quote dan BalasQuote

maestra_dila
WARGA SETIA
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31514
Posting: 404

spain   avatar


posticon Posting pada: 24-04-08 09:01


ana baru teringat sesuatu.. kawan ana kalau yang study kat mesir cakap mereka tak selalu mandi sebab cuaca kat sana sejuk berbeza dengan sini. Katanya lagi, untuk menjaga kesihatan mandilah bila perlu dan sekali sekala saja.. :-).

:bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For maestra_dilaProfil   Hantar PM kepada maestra_dila   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 24-04-08 09:08


Pada 24-04-08 09:01 , maestra_dila posting:

!!! QUOTE !!!

ana baru teringat sesuatu.. kawan ana kalau yang study kat mesir cakap mereka tak selalu mandi sebab cuaca kat sana sejuk berbeza dengan sini. Katanya lagi, untuk menjaga kesihatan mandilah bila perlu dan sekali sekala saja.. :-).

:bunga:

Seronoknyer... Mulai esok saya tak nak mandi sampai seminggu:-D


-----------------
Kerbau adalah kerbau... Lembu adalah lembu... Kambing adalah kambing... Dan..., Aku adalah aku...


Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 24-04-08 10:27


Pada 24-04-08 09:08 , mizie_hafiz80 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-04-08 09:01 , maestra_dila posting:

!!! QUOTE !!!

ana baru teringat sesuatu.. kawan ana kalau yang study kat mesir cakap mereka tak selalu mandi sebab cuaca kat sana sejuk berbeza dengan sini. Katanya lagi, untuk menjaga kesihatan mandilah bila perlu dan sekali sekala saja.. :-).

:bunga:

Seronoknyer... Mulai esok saya tak nak mandi sampai seminggu:-D

menjadi-jadi nampak.......kena ingat maestra_dila tu seU dengan saya....U yang saudara tak suka tu... :lol:


-----------------
Hadith : Dari Abdullah .a katanya, nabi s.a.w bersabda:Memaki orang Muslim adalah (fasiq) dan membunuhnya, kafir. (al-Bukhari)


Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 24-04-08 11:08


Pada 24-04-08 10:27 , sya_ryn posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-04-08 09:08 , mizie_hafiz80 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 24-04-08 09:01 , maestra_dila posting:

!!! QUOTE !!!

ana baru teringat sesuatu.. kawan ana kalau yang study kat mesir cakap mereka tak selalu mandi sebab cuaca kat sana sejuk berbeza dengan sini. Katanya lagi, untuk menjaga kesihatan mandilah bila perlu dan sekali sekala saja.. :-).

:bunga:

Seronoknyer... Mulai esok saya tak nak mandi sampai seminggu:-D

menjadi-jadi nampak.......kena ingat maestra_dila tu seU dengan saya....U yang saudara tak suka tu... :lol:


Baru sem 2 dah nak bising... Baik engkau pergi baca buku... Aku pun kenal dia... Selalu jumpa dia kat KHAR tu... Pernah makan bihun sup saudagar dengan dia kat bitara siswa... Wey budak hingus...mari sini.. Aku nak ajar cara kesat hingus dengan cara yang betul.. :lol:


-----------------
Kerbau adalah kerbau... Lembu adalah lembu... Kambing adalah kambing... Dan..., Aku adalah aku...


Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.158484 saat. Lajunya....