Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Naikkan layar anda sekaki, anda akan mendapat angin sepuluh kaki
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 56
Ahli: 0
Jumlah: 56




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 21 jam, 37 minit yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Lestary:Jelatang


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Lestary:Jelatang

Please Mendaftar To Post


Oleh Lestary:Jelatang

mukmin0904
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21142
Posting: 298
Dari: petaling jaya

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-01-08 20:48


sesiapa pernah cerita ni.sila beri komen anda di [email protected] tak drama tu disiarkan?


-----------------
Tidak akan kamu berasa gundah walaupun sekali jika kamu tahu apa yang kamu cari


Bookmark and Share

    


  Member Information For mukmin0904Profil   Hantar PM kepada mukmin0904   Quote dan BalasQuote

aesyah86
Warga 3 Bintang
Menyertai: 22.11.2007
Ahli No: 31801
Posting: 109
Dari: chendering, tGanu

Terengganu  


posticon Posting pada: 08-01-08 22:05


ana tengok kadang-kadang saja.. ana tak minat sangat tengok tv.. :jangan:
Kenapa ye dengan drama jelatang tu?? :-?


-----------------
Boleh jadi kamu membenci sesuatu, padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu.


Bookmark and Share

    


  Member Information For aesyah86Profil   Hantar PM kepada aesyah86   Quote dan BalasQuote

snjamil
Warga 2 Bintang
Menyertai: 10.07.2004
Ahli No: 9940
Posting: 57
Dari: malaysia makmur

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 08-01-08 22:05


tak....tapi tak dinafikan memang banyak unsur pengajaran macam jangan derhaka pada ibu.tapi cara penyampaiannya kurang sesuai.........

Bookmark and Share

    


  Member Information For snjamilProfil   Hantar PM kepada snjamil   Pergi ke snjamil's Website   Quote dan BalasQuote

qinairaaa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.05.2007
Ahli No: 30115
Posting: 68
Dari: pantai remis, manjung, perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-01-08 23:35


baru tadi saya tengok cerita tu... yup, ada pengajaran dalam cerita tu tapi ada juga yang ta sedap ddgr bila ada yang kononye anak luar nikah lah.. cerita tu melibatkan orang melayu dan islam dan dtunjukkan ada masalah begitu dalam keluarga islam so pandangan yang non muslim terhadap islam tak elok lah nanti... apapun bergantung pada orang yang menonton lah agaknya. kalau pandai, yang baik dijadikan tauladan dan yang buruk jadi sempadan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For qinairaaaProfil   Hantar PM kepada qinairaaa   Quote dan BalasQuote

mukmin0904
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.12.2005
Ahli No: 21142
Posting: 298
Dari: petaling jaya

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-01-08 22:29


m...tak tahu lah nak kata bagaimana ek?....tak pelah,masing-masing ada pendapat.

Bookmark and Share

    


  Member Information For mukmin0904Profil   Hantar PM kepada mukmin0904   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 10-01-08 22:57


erm...
nak tanya ni, apa maksud jelatang?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 10-01-08 23:33


Pada 10-01-08 22:57 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

erm...
nak tanya ni, apa maksud jelatang?


daeng, boleh tengok sini maksud jelatang

maksud jelatang



Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.1004 saat. Lajunya....