Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 15-05-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita tidak belajar dari kejayaan-kejayaan kita. Kita belajar dari kegagalan-kegagalan kita.
-- John Naisbitt

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 43
Ahli: 0
Jumlah: 43




  Yang Masuk Ke Sini
muslimiman: 5 hari yang lalu
ucu_nuriman: 9 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: salam dari princeyoong07(pesanan dr arwah durrah)


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» salam dari princeyoong07(pesanan dr arwah durrah)

Please Mendaftar To Post


Oleh salam dari princeyoong07(pesanan dr arwah durrah)

princeyoong07
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.11.2007
Ahli No: 31595
Posting: 122
Dari: rumah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 28-12-07 22:16


Assalamualaikum...
sebenarnya durrah yang minta saya teruskan posting dan hantar gambar emier ke sini...
dia tak nak semuanya terkubur bersama kematian dia...
jadi saya trpaksa juga menunaikan hasrat dia... :-(

Bookmark and Share

    


  Member Information For princeyoong07Profil   Hantar PM kepada princeyoong07   Quote dan BalasQuote

princeyoong07
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.11.2007
Ahli No: 31595
Posting: 122
Dari: rumah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 28-12-07 22:20


/

/

Bookmark and Share

    


  Member Information For princeyoong07Profil   Hantar PM kepada princeyoong07   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 28-12-07 22:28


wahh lebatnya rambut emier... :-)
hehe takutnya nak mandikan baby..
tidak pernah lagi cuba..
nak dukung pun tak berani kalau masih kecil macam tu..
er tak silap emier baru sebulan lebih kan?
ke tak sampai lagi sebulan


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

Hibatullah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.04.2007
Ahli No: 29793
Posting: 305
Dari: bumi Allah-sumut

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 28-12-07 22:34


innalillah
ya Allah saya tak tahu adik durah dah tak ada last time saya ikut perkembangan dia, dia sakit. saya turut berduka cita atas kepergiannya.
memang dah lama saya tak online. baru start beberapa hari yang lalu.

Bookmark and Share

    


  Member Information For HibatullahProfil   Hantar PM kepada Hibatullah   Quote dan BalasQuote

princeyoong07
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.11.2007
Ahli No: 31595
Posting: 122
Dari: rumah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 28-12-07 22:38


ye...dah sebulan lebih umur emier...
sehari sebelum durrah meninggal...dia sentiasa bersama emier...
sampai tak mahu berpisah dengan emier...
rupanya itulah saat terakhir dia bersama emier...
patutlah dia begitu gembira ddengan kehadiran emier...

Bookmark and Share

    


  Member Information For princeyoong07Profil   Hantar PM kepada princeyoong07   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 28-12-07 22:47


Pada 28-12-07 22:16 , princeyoong07 posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
sebenarnya durrah yang minta saya teruskan posting dan hantar gambar emier ke sini...
dia tak nak semuanya terkubur bersama kematian dia...
jadi saya trpaksa juga menunaikan hasrat dia... :-(

Assalamualaikum...

:-( :-( :-(

salam takziah dari ana...



:-) :-) :-) :-)
hidup mesti diteruskan...


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

princeyoong07
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.11.2007
Ahli No: 31595
Posting: 122
Dari: rumah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 28-12-07 22:49


/

/

Bookmark and Share

    


  Member Information For princeyoong07Profil   Hantar PM kepada princeyoong07   Quote dan BalasQuote

nur_eiman
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.03.2006
Ahli No: 23130
Posting: 113
Dari: Kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 28-12-07 22:55


Alahai nampak muka ala2 korea begitu, comel...

anyway takziah untuk keluarga durrah..semoga ditempatkan bersama orang2 beriman..
                                 al-fatihah

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_eimanProfil   Hantar PM kepada nur_eiman   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 28-12-07 23:21


Pada 28-12-07 22:49 , princeyoong07 posting:

!!! QUOTE !!!



/


wahh comelnya dia tidur..
emier muka senyumlah.. tidur pun kelihatan senyum...
rambut dia pun comel...berdiri :sopan:


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

dziaulhaq
WARGA SETIA
Menyertai: 10.11.2004
Ahli No: 12403
Posting: 563
Dari: perut IBU

singapore   avatar


posticon Posting pada: 29-12-07 05:55


:: al Fatihah..Salam takziah..Moga ditempatkn bersama orang-orang beriman :bunga:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For dziaulhaqProfil   Hantar PM kepada dziaulhaq   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-12-07 10:55


masyaAllah cutenya emier..thanks harris..
rindu kat arwah durrah.. :cry:
sedih...Allah lebih sayangkan dia..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-12-07 11:09


takziah buat haris skeluarga..semoga tabah hadapi dugaan ni..

thanks ummu sebab bagitahu naz..memang naz tak dapat nak on9 selalu..terima kasih..

berair saja mata naz masa ummu bagitahu tu..sedih..
masa baca kat topik lagi satu tu pun nanges saja..hmm

moga roh dia tenang di sana..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

Nur_Fatma
Warga Rasmi
Menyertai: 23.11.2006
Ahli No: 27457
Posting: 11
Dari: dublin, ireland & kelate

malaysia  


posticon Posting pada: 30-12-07 21:55


assalamualaikum.
salam takziah buat keluarga arwah nur durrah diyanah...
sekejap saja..betul-betul xsangka...
sama-sama kita sedekahkan al-Fatihah dan ayat Qursi buat durrah...
kami mrindui dirimu, durrah...

hm,saya ada prmintaan sikit...
Kalau boleh saudara harris tolong ambil alih website multiply durrah boleh? ym yang durrah pun sekali skala tolong lah buka boleh?
sebab nanti takut ym durrah xaktif...
tapi jangan paksa diri...takut nanti mnganggu plajaran saudara..
wallahu'alam min ana...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Nur_FatmaProfil   Hantar PM kepada Nur_Fatma   Quote dan BalasQuote

nur_anis
Warga 5 Bintang
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1496
Posting: 395
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 31-12-07 08:14


alfatihah..salam takziah untuk ahli keluarga arwah durrah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_anisProfil   Hantar PM kepada nur_anis   Quote dan BalasQuote

princeyoong07
Warga 3 Bintang
Menyertai: 02.11.2007
Ahli No: 31595
Posting: 122
Dari: rumah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 31-12-07 11:31


terima kasih fatma...
insyaallah jika adda masa saya akan ambil alih website hana dan ym dia sekali...

Bookmark and Share

    


  Member Information For princeyoong07Profil   Hantar PM kepada princeyoong07   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.097851 saat. Lajunya....