Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 03-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bila seseorang itu sentiasa meninggi diri, dirinya saja yang lebih dari orang lain, dirinya saja yang hebat, pastilah dialah orang yang paling rendah nilai, maruah, akhlak dan kedudukannya
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 79
Ahli: 0
Jumlah: 79




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 6 hari yang lalu


Kaki Jiwang Karat!!
Topik: Awek dah ada master, boyfreind belum habis degree


Carian Forum

Moderator: Administrator, syemarly
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kaki Jiwang Karat!!
    »» Awek dah ada master, boyfreind belum habis degree

Please Mendaftar To Post


Oleh Awek dah ada master, boyfreind belum habis degree

transmissionline
WARGA SETIA
Menyertai: 05.08.2005
Ahli No: 17849
Posting: 916
Dari: mana hendak ke mana

centralafricanrep   avatar


posticon Posting pada: 13-12-07 14:17


Macam mana ni ? Apa anda rasa ? Mari kita sama-2 bincangkan ... :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For transmissionlineProfil   Hantar PM kepada transmissionline   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-12-07 14:21


macamana tu? boyfriend tu lebih muda dari awek ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 13-12-07 14:26


Benda biasa lah tu..normal kan..
sesetengah org laki ni, dia banyak main masa balajar..
aktif sangat..tak pun tak study..itu pengalaman yang ana tengok kat UM, yang ni laki kena malu:-P
tapi..kalau laki tu masuk U lambat, memang akan jadi begitu..memang lah yang perempuan akan habis dulu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

strawberri
Warga 5 Bintang
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13269
Posting: 391
Dari: Alaska Timur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-12-07 14:33


bopren..gepren..gepren..bopren..bopren gepren..haiiiii entah lah :roll:



Bookmark and Share

    


  Member Information For strawberriProfil   Hantar PM kepada strawberri   Pergi ke strawberri's Website   Quote dan BalasQuote

gsrturbo
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.07.2005
Ahli No: 17654
Posting: 251
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-12-07 14:41


kawennn saja lah jang oiiii....nak kesah benda awek ada master ke. last2 dia ke dapur jugak..heheheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For gsrturboProfil   Hantar PM kepada gsrturbo   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 13-12-07 14:56


ish..kalau awek dah Dr, suami belum lagi bagaimana itu??

p/s: Md

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-12-07 14:58


Pada 13-12-07 14:41 , gsrturbo posting:

!!! QUOTE !!!

kawennn saja lah jang oiiii....nak kesah benda awek ada master ke. last2 dia ke dapur jugak..heheheh


.. :lol:adehh..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

nafas
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.03.2007
Ahli No: 29298
Posting: 355
Dari: kl

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 13-12-07 15:00


Pada 13-12-07 14:58 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 13-12-07 14:41 , gsrturbo posting:

!!! QUOTE !!!

kawennn saja lah jang oiiii....nak kesah benda awek ada master ke. last2 dia ke dapur jugak..heheheh


.. :lol:adehh..


dah tukau avatar...tak ayu lagi da ni...ahak

Bookmark and Share

    


  Member Information For nafasProfil   Hantar PM kepada nafas   Quote dan BalasQuote

nafas
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.03.2007
Ahli No: 29298
Posting: 355
Dari: kl

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 13-12-07 15:02


Pada 13-12-07 14:56 , izzul_islam posting:

!!! QUOTE !!!

ish..kalau awek dah Dr, suami belum lagi bagaimana itu??

p/s: Md



kalau betul-betul perkahwinan tu kerana Lillahita'ala...
tak kisah semua tu...
pendapat ana lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nafasProfil   Hantar PM kepada nafas   Quote dan BalasQuote

Wuddah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2007
Ahli No: 29021
Posting: 508
Dari: Chenderong Balai

Perak  


posticon Posting pada: 13-12-07 15:21


Assalamualaikum....betul tu...niat yang penting....tapi manusia ada ego, kalau agama yang diutamakna mungkin boleh harungi pancaroba dengan baik...

Bookmark and Share

    


  Member Information For WuddahProfil   Hantar PM kepada Wuddah   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 13-12-07 15:25


Pada 13-12-07 14:41 , gsrturbo posting:

!!! QUOTE !!!

kawennn saja lah jang oiiii....nak kesah benda awek ada master ke. last2 dia ke dapur jugak..heheheh


betul..jangan kisah sangat dengan status pelajaran....:D

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

gsrturbo
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.07.2005
Ahli No: 17654
Posting: 251
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-12-07 15:55


kalau kira benda-benda semua tu alamat tak kahwin lah...esok ramailaa perempuan yang andartus dan lelaki yang bujaks...nasib anda lah jang..

Bookmark and Share

    


  Member Information For gsrturboProfil   Hantar PM kepada gsrturbo   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 13-12-07 15:58


errr yang perempuan tak perlu lah ambil masters. :P

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 13-12-07 16:14


kalau saya takpa..hehe yang penting bakal suami saya educated...


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

sayang_semuanya
WARGA SETIA
Menyertai: 23.03.2007
Ahli No: 29304
Posting: 486
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 13-12-07 16:33


tak kisah lah kalau pelajaran kita lagi tinggi dari suami... yang penting suami 2 tanggung jawab dari segi agama dan nafkah... betul tak???

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayang_semuanyaProfil   Hantar PM kepada sayang_semuanya   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 13-12-07 16:42


Pada 13-12-07 14:41 , gsrturbo posting:

!!! QUOTE !!!

nak kesah benda awek ada master ke. last2 dia ke dapur jugak..heheheh


Betul tu...Ambik PHD sampai 10 kali pun kena ke dapur jugak... :-P


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

gsrturbo
Warga 4 Bintang
Menyertai: 28.07.2005
Ahli No: 17654
Posting: 251
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 13-12-07 16:43


tapi yang si isteri jugak kena menjalankan tgjawab jugak sebagai isteri. jangan ingat pendidikan lebih tinggi dari suami dan then boleh melawan cakap suami...hmmm

Bookmark and Share

    


  Member Information For gsrturboProfil   Hantar PM kepada gsrturbo   Quote dan BalasQuote

sailormoon
WARGA SETIA
Menyertai: 20.07.2005
Ahli No: 17423
Posting: 2621
Dari: Application Layer^__^

iraq   avatar


posticon Posting pada: 13-12-07 16:47


Pada 13-12-07 16:43 , gsrturbo posting:

!!! QUOTE !!!

tapi yang si isteri jugak kena menjalankan tgjawab jugak sebagai isteri. jangan ingat pendidikan lebih tinggi dari suami dan then boleh melawan cakap suami...hmmm


Saya sokong 100%...hehehe...Tahap pendidikan lebih tinggi bukan lesen nak kurang ajar atau lawan cakap suami...Kalau suami tak bagi kerja jangan banyak sangat alasan...tentu dia ada sebab buat macam tu...


-----------------
DUNIA INI INDAHNYA SEBELUM DI TANGAN...


Bookmark and Share

    


  Member Information For sailormoonProfil   Hantar PM kepada sailormoon   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-12-07 16:48


Pada 13-12-07 16:33 , sayang_semuanya posting:

!!! QUOTE !!!

tak kisah lah kalau pelajaran kita lagi tinggi dari suami... yang penting suami 2 tanggung jawab dari segi agama dan nafkah... betul tak???


..:welcome:..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-12-07 16:49


saya rasa tak kesah..tgi macam mana pun belajar sambil kerja akan sambil memasak kat dapo jugakk..tgi bagaimana pun jwatan /pdidikan suami tetap lagi atas dr kita..tak ada masalah pun..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-12-07 16:49


Pada 13-12-07 16:14 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

kalau saya takpa..hehe yang penting bakal suami saya educated...



.. tak ada can lah aku:lol:ahaks..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

syah_apium
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1424
Posting: 415
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-12-07 16:49


Assalamualaikum


itu tidak kisahla
yang penting, dah suka sama suka,
okla,

kawan saya ada dip saja, tapi isterinya doktor,
ok saja tak ada masalah


-----------------
ukhwah itu indah bila dihubungkan melalui silaturrahim

layari http://ibnusyah.blogspot.



    


  Member Information For syah_apiumProfil   Hantar PM kepada syah_apium   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-12-07 16:50


tak apa, kakisamun...yang umor 50 pun boleh dapat degree...
teruskan usahamu..chaiyok2...heheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

dmz
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26613
Posting: 442
Dari: selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 13-12-07 18:33


Zaman sekarang bukan macam dulu-dulu....sekarang ni saya dengar ramai juga pelajar perubatan wanita bercinta dan kawin dengan lelaki biasa saja....kalau zaman dulu-dulu tentu heboh orang ngumpat sana sini...usahlah kisahkan benda-benda karut tentang darjat ni...dah mati nanti malaikat dalam kubur tak tanya pun suami awak atau isteri awak kerja apa...kan begitu...


-----------------
http://studiouniversiti.blogspot.com/


Bookmark and Share

    


  Member Information For dmzProfil   Hantar PM kepada dmz   Pergi ke dmz's Website   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 13-12-07 18:53


Pada 13-12-07 18:33 , dmz posting:

!!! QUOTE !!!

Zaman sekarang bukan macam dulu-dulu....sekarang ni saya dengar ramai juga pelajar perubatan wanita bercinta dan kawin dengan lelaki biasa saja....kalau zaman dulu-dulu tentu heboh orang ngumpat sana sini...usahlah kisahkan benda-benda karut tentang darjat ni...dah mati nanti malaikat dalam kubur tak tanya pun suami awak atau isteri awak kerja apa...kan begitu...



yup....setuju... :-) itu semua tak penting. pada ana, kalau dah educated...tu pun dah memadai. tak perlu lah nak berkira sapa ada master...sapa ada PHD. tapi kalau dapat pasangan yang memang educated sangat-sangat... alhamdulilah..dah jodoh kan.. :kelip:



Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-12-07 20:25


sedangkan yang isteri pensyarah lulusan master.. suami pelajar kelas matriksnya pun ada.....

inikan pula belum ada apa-apa ikatan... ;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-05-08 23:24


Bukan boyfriend agaknya...suami agaknya...
:-D

Try imaging..apa rasa ye? Erm...rasa.... entah...sebab tak rasa lagi... :-D


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

nurulz
Warga Rasmi
Menyertai: 13.07.2008
Ahli No: 34017
Posting: 9
Dari: penang

Kedah  


posticon Posting pada: 20-08-08 13:02


setinggi mana pun taraf education seseorang...yang penting tanggungjawab ditunaikn...
walaupun seseorang lelaki tak memiliki ijazah...mana kita tau rezeki dia nanti...
kalau ada master...malas kerja tak guna jugak..membazir duit mak ayah saja...

sekadar pandangan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurulzProfil   Hantar PM kepada nurulz   Quote dan BalasQuote

AmrinHakeem
Warga 5 Bintang
Menyertai: 29.04.2008
Ahli No: 33363
Posting: 386
Dari: GreenyEarth

Selangor  


posticon Posting pada: 20-08-08 13:07


geli saja dengar topik. lebih baik tukar nama website. ukhwah lah sangat. tgk2 topik begitu. malu.

p/s : tak kesah. bila dah jodoh tu, kita nak cakap apa??

Bookmark and Share

    


  Member Information For AmrinHakeemProfil   Hantar PM kepada AmrinHakeem   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 20-08-08 16:53


Awek dah ada master, boyfreind belum habis degree..


huh bosan...........

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

syna
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.12.2003
Ahli No: 5623
Posting: 138
Dari: hilton, adelaide

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-09-08 18:30


entahnya...... dah itu ada pulok yang cakap sepandai2 isteri masuk dapur juga...sejak bila lah rasulullah ajar isteri kena masuk dapur saja..bukan suami kena sediakan semua itu kah???

alahai...

Bookmark and Share

    


  Member Information For synaProfil   Hantar PM kepada syna   Pergi ke syna's Website   Quote dan BalasQuote

sara_mujahidah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.11.2006
Ahli No: 27322
Posting: 88
Dari: mesir

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-09-08 04:35


Assalamualaikum
kalau khawin atas dasar agama......menyintai antara satu sama lain kerana ALLAH
ana rasa tak jadi masalah.......macam kawan an sendiri dia dengan ustz dia dia dad habis mengaji digri insyaAllah nak ambik master.ustz dia xhabis lagi.....mereka bahagia saja sekarang..hati masing-masing yang penting ikhlas cinta kerana DIA.....harap-harap mereka bahagia.....sampai ke perkhawinan nanti...yang penting kahwin cepat lah...habis creta....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sara_mujahidahProfil   Hantar PM kepada sara_mujahidah   Quote dan BalasQuote

khazinatulsyouqoh
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19897
Posting: 209
Dari: on earth

Johor  


posticon Posting pada: 12-09-08 07:02


Pada 13-12-07 14:41 , gsrturbo posting:

!!! QUOTE !!!

kawennn saja lah jang oiiii....nak kesah benda awek ada master ke. last2 dia ke dapur jugak..heheheh



salam..
nak total setuju pun tak boleh juga..tapi betul lah nak buat macam mana..perempuan ada master ke phd ke dr ke...insyallah ke dapur juga akhirnya...tapi husband mesti bangga lo dapat isteri ada master plus pandai masak lagi...ye lah da ada master dalam bidang masakan , mahunye tak pandai masak...kan...kan..
:-P


-----------------
"iman itu dinding taqwa , sedangakan taqwa itu perisai hati, yang memusnahkan pastilah nafsu, dilayan jangan , dilawan pun jangan , dididik perlu


Bookmark and Share

    


  Member Information For khazinatulsyouqohProfil   Hantar PM kepada khazinatulsyouqoh   Quote dan BalasQuote

izdham
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 14
Posting: 1521
Dari: german

germany  


posticon Posting pada: 12-09-08 09:18


Pada 20-08-08 13:02 , nurulz posting:

!!! QUOTE !!!

setinggi mana pun taraf education seseorang...yang penting tanggungjawab ditunaikn...
walaupun seseorang lelaki tak memiliki ijazah...mana kita tau rezeki dia nanti...
kalau ada master...malas kerja tak guna jugak..membazir duit mak ayah saja...

sekadar pandangan...


betul tu, yang penting suami dan isteri ada tenggungjawab masing-masing. dan si isteri jangan pula ego semata-mata ada master @ phd. suami mesti dihormati. tak semua bidang perlu , melainkan nak jadi pensyarah saja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For izdhamProfil   Hantar PM kepada izdham   Quote dan BalasQuote

ibnu_musa

Menyertai: 11.05.2005
Ahli No: 16451
Posting: 5335
Dari: Putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-09-08 09:58


Pada 11-09-08 18:30 , syna posting:

!!! QUOTE !!!

entahnya...... dah itu ada pulok yang cakap sepandai2 isteri masuk dapur juga...sejak bila lah rasulullah ajar isteri kena masuk dapur saja..bukan suami kena sediakan semua itu kah???

alahai...

alahai...

Rasulullah ada ajar ke yang suami kena sediakan makan/minum untuk anak isteri dia?

kasihan kat orang lelaki, dah lah kerja untuk tanggung nafkah keluarga tu wajib, balik2 kena sediakan makan untuk keluarga lagi, tapi kalau masa suami tu tengah kerja kat luar, anak isteri dia tak payah makan apa-apa ek...? :sopan:

back to the topic, tak apa saja macam tu... tapi kalau saya lah, maluuu :-P


-----------------
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|


Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnu_musaProfil   Hantar PM kepada ibnu_musa   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.11235 saat. Lajunya....