Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kepuasan itu terletak pada usaha bukannya pada pencapaian. Usaha sempurna adalah kemenangan sempurna.
-- Mahatma Ghandi

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 53
Ahli: 0
Jumlah: 53




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 3 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 5 hari yang lalu
isa777_musa: 5 hari yang lalu
zam_rizal: 14 hari yang lalu
wanja: 24 hari yang lalu
MTMKi: 32 hari yang lalu
Kang: 32 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: antara purple dengan merah jambu....


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» antara purple dengan merah jambu....

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh antara purple dengan merah jambu....

nor_2118
Warga 2 Bintang
Menyertai: 25.01.2006
Ahli No: 22238
Posting: 66
Dari: seberang perai

Pahang  


posticon Posting pada: 08-12-07 22:32


jika diberi peluang...mana yang anda akan pilih...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nor_2118Profil   Hantar PM kepada nor_2118   Quote dan BalasQuote

nuwol
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.10.2007
Ahli No: 31420
Posting: 46
Dari: melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 08-12-07 22:39


of course purple... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuwolProfil   Hantar PM kepada nuwol   Quote dan BalasQuote

wardiah_alwani
Warga 5 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8299
Posting: 363
Dari: kena bagitau juga ke??huhu

iceland  


posticon Posting pada: 08-12-07 23:06


i prefer purple is better....i love purple more than pink..

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardiah_alwaniProfil   Hantar PM kepada wardiah_alwani   Quote dan BalasQuote

istisafa

Menyertai: 16.12.2003
Ahli No: 5723
Posting: 626
Dari: Kelana Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-12-07 06:58


Purple, kerana saya alergi warna pink..

Bookmark and Share

    


  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Quote dan BalasQuote

muslimah_johor
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5825
Posting: 716
Dari: Cheras, Selangor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-12-07 09:30


saya suka dan akan pilih purple. :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_johorProfil   Hantar PM kepada muslimah_johor   Quote dan BalasQuote

Putri_Cahaya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.06.2006
Ahli No: 24825
Posting: 335

malaysia  


posticon Posting pada: 09-12-07 09:38


yups... pilih purple juga... gabungan warna purple dan warna putih... cantik sangat... :) suka tengok..!

Bookmark and Share

    


  Member Information For Putri_CahayaProfil   Hantar PM kepada Putri_Cahaya   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 09-12-07 09:43


kedua-duanya saya tak minat
tapi antra 2 saya lagi prefer purple :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-12-07 10:46


dua-dua color ini macam colour lembut...
tapi merah jambu tak sesuai dengan saya...
so saya pilih purple lah... 8-)


-----------------
SeErat SimpulaN SeinteAm ukHwaH



Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 09-12-07 10:57


ramai juga org alergik pink ni.. :berfikir: :berfikir:



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-12-07 11:01


Pada 09-12-07 10:57 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!

ramai juga org alergik pink ni.. :berfikir: :berfikir:



bukan alergik ummu..tapi pakai PINk macam terPINga-PINga sikit...hehe silap sikit jadi PINgu...
tapi ramai juga sukakan PINK...
:sopan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 09-12-07 11:20


Pada 09-12-07 11:01 , sutera_kasih85 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 09-12-07 10:57 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!

ramai juga org alergik pink ni.. :berfikir: :berfikir:



bukan alergik ummu..tapi pakai PINk macam terPINga-PINga sikit...hehe silap sikit jadi PINgu...
tapi ramai juga sukakan PINK...
:sopan:


:lol: :lol: kalau PINGU tak apa..CUTE saja :lol:

:berfikir: Kenapa org SUKA PINK YE?SO GIRLY :berfikir:



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

sutera_kasih85
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 232
Posting: 2020
Dari: ~~SoMewHerE~~

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 09-12-07 11:26


Pada 09-12-07 11:20 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 09-12-07 11:01 , sutera_kasih85 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 09-12-07 10:57 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!

ramai juga org alergik pink ni.. :berfikir: :berfikir:



bukan alergik ummu..tapi pakai PINk macam terPINga-PINga sikit...hehe silap sikit jadi PINgu...
tapi ramai juga sukakan PINK...
:sopan:


:lol: :lol: kalau PINGU tak apa..CUTE saja :lol:

:berfikir: Kenapa org SUKA PINK YE?SO GIRLY :berfikir:



bukan so 'geli' :sopan:
tapi lebih dikatakan feminin...
aiwah ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For sutera_kasih85Profil   Hantar PM kepada sutera_kasih85   Pergi ke sutera_kasih85's Website   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 09-12-07 13:03


Salam Alaik

I will choose purple... kalernya lembut saja..



Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

nornailofar
Warga Rasmi
Menyertai: 06.12.2004
Ahli No: 12823
Posting: 13
Dari: USIM

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-12-07 13:09


suka sangat-sangat wrna purple..
pink best juga tapi yang kedua best..
Kenapa saya suka wrna purple...?
sebab ye nampak macam lmbut,ayu..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For nornailofarProfil   Hantar PM kepada nornailofar   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-12-07 13:17


1. Purple-pilihan bersama dengan suami
2. Pink-sebab nampak mesra dan lembut

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-12-07 10:20


aih...macamana nak jawab ni..semua alergik dengan pink..huhu...
purple jugak jadi tarikan ye...ehem...

p/s: minat color2 yang lembut,dan sejuk mata memandang...tak kira lah apapun warna tu..huhu..err..warna coklat dan putih lambang kematangan...huhu..ye ke..?? :berfikir: 8-)


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 10-12-07 10:29


suka warna pink:-P
spek pink, beg duit pink..boleh kata banyak benda warna pink yang ana suka..
suka sangat warna pink.....kalau tak ada pink, purple pun ok juga:-P
kereta Atos ada warna pink...kalau beli ok juga t u:-P


-----------------
Sesejuk Mata Memandang, Seindah Akhlak terpampang


Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-12-07 10:35


Pada 10-12-07 10:29 , Iman_Hayati posting:

!!! QUOTE !!!

suka warna pink:-P
spek pink, beg duit pink..boleh kata banyak benda warna pink yang ana suka..
suka sangat warna pink.....kalau tak ada pink, purple pun ok juga:-P
kereta Atos ada warna pink...kalau beli ok juga t u:-P



PINKY perempuan...!! :-D :welcome: :-P

p/s: minat jazz pink.. :-) :-D nak beli jugak satu hari nanti..insya'Allah... :-)


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-12-07 10:41


saya akan pilih purple.....sebab saya tak suka pink :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

alawiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2006
Ahli No: 24416
Posting: 122
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 10-12-07 11:47


saya suka warna purple....
warna pink ini...tak minat sangat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For alawiyahProfil   Hantar PM kepada alawiyah   Quote dan BalasQuote

Fairuzfirdausi
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.11.2003
Ahli No: 5074
Posting: 304

japan  


posticon Posting pada: 10-12-07 12:31


bukankah rasulullah saw suka warna pink? :berfikir: wallahu'alam


-----------------
p(^_^)q
gambaru!!



Bookmark and Share

    


  Member Information For FairuzfirdausiProfil   Hantar PM kepada Fairuzfirdausi   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 10-12-07 13:28


Assalamualaikum

bagi saya pula,saya mungkin pilih warna pink..
:bunga:

:-P



Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

arebie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.03.2006
Ahli No: 23558
Posting: 207
Dari: bp ------> kl

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-12-07 13:30


nampak manis pakai pink nampak slim pakai purple.. hmm mana penting nampak manis agaknya so pilih pink lah he9 :kelip:

Bookmark and Share

    


  Member Information For arebieProfil   Hantar PM kepada arebie   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 10-12-07 13:41


Pada 10-12-07 13:30 , arebie posting:

!!! QUOTE !!!

nampak manis pakai pink nampak slim pakai purple.. hmm mana penting nampak manis agaknya so pilih pink lah he9 :kelip:



yup...manis bila pakai warna pink..

tapi kalau nak nampak slim,pakai warna yang gelap2..... ;-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-12-07 13:46


.. saya suka warna ungmebu:malu:.. ungmebu=ungu+merah jambu:-D..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-12-07 13:48


erm pilih purple lah..tak pun ungu..
tak pun pink..tak pun merah jambu..heheh :-D


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 10-12-07 13:50


Pada 10-12-07 13:48 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

erm pilih purple lah..tak pun ungu..
tak pun pink..tak pun merah jambu..heheh :-D



.. "purple" dengan ungu warna lain-lain ek:lol:..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 10-12-07 14:06


dah tentu pilih purple...
warnanya lembut dan mendamaikan....:idea:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-12-07 14:09


Pada 10-12-07 13:50 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 10-12-07 13:48 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

erm pilih purple lah..tak pun ungu..
tak pun pink..tak pun merah jambu..heheh :-D



.. "purple" dengan ungu warna lain-lain ek:lol:..


warna sama..ejaan saja lain..hahahah :lol:


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 10-12-07 14:44


ungu dengan merah jambu?
erm...suka warna jeremia

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-12-07 14:51


Pada 10-12-07 14:44 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

ungu dengan merah jambu?
erm...suka warna jeremia


warna apakah itu "jeremia" ? :berfikir: :-?


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 10-12-07 14:58


hehe..warna ungu
mak saya selalu sebut warna ungu tu warna jeremia..
bila ditanya lanjut..katanya itu warna biji remia..bila dibelah bijinya berwarna ungu disebelah dalam..
saya pun tak tahu apa biji remia tu :D


-----------------
Anehnya perjalanan masa. Tetapi lebih aneh manusia yang melalaikannya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-12-07 15:00


Pada 10-12-07 14:58 , broshahir posting:

!!! QUOTE !!!

hehe..warna ungu
mak saya selalu sebut warna ungu tu warna jeremia..
bila ditanya lanjut..katanya itu warna biji remia..bila dibelah bijinya berwarna ungu disebelah dalam..
saya pun tak tahu biji remia tu benda :D


ooo...macam pernah dengar..tapi tak tau pula kisah selanjutnya..
macam tu ye..ungu,purple&jeremia ;-)


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

hudahasnan
WARGA SETIA
Menyertai: 10.01.2005
Ahli No: 13639
Posting: 1202
Dari: darul iman

Terengganu  


posticon Posting pada: 10-12-07 15:27


of cos PINK. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For hudahasnanProfil   Hantar PM kepada hudahasnan   Quote dan BalasQuote

murabbiyah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 19.11.2007
Ahli No: 31754
Posting: 26
Dari: LABUAN

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-12-07 07:11


saya suka ke22 warna tu,,, warna pink comel dan sesuai dengan jiwa feminin wanita,, tapi yang penting sekali,, pink adalah kegemaran Rasulullah saw,,,,manakala warna purple melambangkan sifat kelmbutan,,ketenangan dan keibuan,, memang sesuai dengan jia wanita lah,, he,,he,,

Bookmark and Share

    


  Member Information For murabbiyahProfil   Hantar PM kepada murabbiyah   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 13-12-07 08:02


emmm..pink agaknya sebab ada org kat saya nampak ayu dan lebih feminin bial pakai pink..iskh..malunya...tapi purple pun lawa juga..purple yang agak pudar lah...xmnt yang pekat sangat itu....tapi tak ada pun koleksi brgn pink..baju adalah sepsg dua...purple pun sama...yang paling penting ialah ijou....ha2...nak promote juga warna ijou....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-12-07 09:09


.. asal tiba-tiba aku ternampak ada orang perasan ini:-P..ahaks..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-12-07 10:11


ehe....

yakini MERAH JAMBU..
lupakan yang lain :P

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

Qayum
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.04.2005
Ahli No: 15906
Posting: 84
Dari: Pulo Pine

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 13-12-07 10:44


Kajian oleh USM, ubat kanser- ialah tumbuhan yang mengeluarkan bunga berwarna purple- Kemunting Cina. Tentu ada yang menanamnya di halaman rumah.

Bookmark and Share

    


  Member Information For QayumProfil   Hantar PM kepada Qayum   Quote dan BalasQuote

muslimah_aLfA
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.08.2007
Ahli No: 30865
Posting: 217
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-12-07 13:30


:sopan: :sopan:
ana suka pink..
kalau boleh semua barang yang ana ada nak wrna pink.. :-D
setakat ni blanket, bantal,purse,beg,pencil box,jubah,tudung...
dan banyak-banyak lagi yang warna pink.. ;-)



-------------------------------------------
~Alangkah indah hidup ini..bila ISLAM bersinar kembali...cahaya iman menyuluh tiap sanubari..kebenaran mewarnai bumi~

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_aLfAProfil   Hantar PM kepada muslimah_aLfA   Quote dan BalasQuote

dziaulhaq
WARGA SETIA
Menyertai: 10.11.2004
Ahli No: 12403
Posting: 563
Dari: perut IBU

singapore   avatar


posticon Posting pada: 21-12-07 12:36


:: purple :bunga:

::tapi suka blue :kelip:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For dziaulhaqProfil   Hantar PM kepada dziaulhaq   Quote dan BalasQuote

serimurni
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18927
Posting: 106
Dari: e-poh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-12-07 13:36


suka kedua-duanya...
pink dan purple sama-sama cantik...
banyak sangat koleksi baju pink dan purple.. :malu:

Bookmark and Share

    


  Member Information For serimurniProfil   Hantar PM kepada serimurni   Quote dan BalasQuote

ummi_mmas
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.01.2007
Ahli No: 28146
Posting: 133

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 21-12-07 14:30


Assalamualaikum

kalau ana pilih warna purple lah,sebabnya warnanya lebih cantik.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummi_mmasProfil   Hantar PM kepada ummi_mmas   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-12-07 14:52


Pada 10-12-07 10:35 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 10-12-07 10:29 , Iman_Hayati posting:

!!! QUOTE !!!

suka warna pink:-P
spek pink, beg duit pink..boleh kata banyak benda warna pink yang ana suka..
suka sangat warna pink.....kalau tak ada pink, purple pun ok juga:-P
kereta Atos ada warna pink...kalau beli ok juga t u:-P



PINKY perempuan...!! :-D :welcome: :-P

p/s: minat jazz pink.. :-) :-D nak beli jugak satu hari nanti..insya'Allah... :-)



eh..same lah kita..minat jazz pink..tapi kalau ada jazz purple..lagiii best..sebab saya ni suka sangat purple..tapi kalau tak ada purple..baru prefer pink..sekarang pun pakai hp z610i pink....sebab tak ada purple....huhu :kelip:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 21-12-07 16:23


purple tak apa lagi dari pink..
pink lembut sangat.. sesuai untuk wanita lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

aisya_aqmar
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.08.2004
Ahli No: 10643
Posting: 195
Dari: pasir puteh ~ kaiy ell ~ k. tganu ~ next....?

Kelantan  


posticon Posting pada: 21-12-07 22:19


kedua-duanya pun suka... tapi setakat ni banyak koleksi pink berbnding purple...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aisya_aqmarProfil   Hantar PM kepada aisya_aqmar   Quote dan BalasQuote

fathiha
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.11.2005
Ahli No: 20306
Posting: 178
Dari: penang+perak+melaka+n9

Perak  


posticon Posting pada: 22-12-07 00:07


saya prefer lagi warna purple daripada warna pink..pink ni ayu sangatlah..kurang sesuai untuk diri saya..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For fathihaProfil   Hantar PM kepada fathiha   Pergi ke fathiha's Website   Quote dan BalasQuote

al-walid-04
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.10.2004
Ahli No: 11616
Posting: 135
Dari: kedah

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-01-08 02:35


Pada 09-12-07 10:57 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!

ramai juga org alergik pink ni.. :berfikir: :berfikir:



betul tu..saya termsukla.. kalau tengok pink tambah lagi yang terang.. nampak sakit mata saja....

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-walid-04Profil   Hantar PM kepada al-walid-04   Quote dan BalasQuote

nur_anis
Warga 5 Bintang
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1496
Posting: 395
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-01-08 07:45


yang pasti merah jambu jadi pilihan hati.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_anisProfil   Hantar PM kepada nur_anis   Quote dan BalasQuote

ika2410
WARGA SETIA
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7572
Posting: 970
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 15-01-08 08:13


Assalamualaikum

erm antara purple dan pink..
ana suka kedua-duanya... :-)


-----------------
'mencari impian, menanti harapan, segunung kesungguhan, arah tujuan mardhatillah'


Bookmark and Share

    


  Member Information For ika2410Profil   Hantar PM kepada ika2410   Pergi ke ika2410's Website   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 15-01-08 08:15


dua-dua pun tak suka..
tapi baru-baru jadi suka warna pink :sopan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

riniey
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22591
Posting: 292

botswana   avatar


posticon Posting pada: 15-01-08 10:35


i like purple colour....
pink tak suka. elergic lah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For rinieyProfil   Hantar PM kepada riniey   Quote dan BalasQuote

Nurizmi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20156
Posting: 539
Dari: utara...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-01-08 10:45


hmm..dua-dua suka..
tapi lebih kpda purple lagi lah..
purple 70%..hmm..pink 30%...:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For NurizmiProfil   Hantar PM kepada Nurizmi   Pergi ke Nurizmi's Website   Quote dan BalasQuote

insanie
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.09.2005
Ahli No: 19223
Posting: 99
Dari: kUANTAN, PAHANG

Pahang  


posticon Posting pada: 15-01-08 10:49


dua-dua pun cantik. :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For insanieProfil   Hantar PM kepada insanie   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 15-01-08 12:13


Assalamualaikum wwt..

Purple,purple and purple forever :-D

Wassalam


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

zulhida
Warga Rasmi
Menyertai: 02.05.2007
Ahli No: 29828
Posting: 18
Dari: JOHOR

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-01-08 13:22


antara dua???purple menjadi pilihan..purple dihati...purple dibaju..purple ditudung..hihihi..aura purple ni lain sikit tau..hanya siapa yang minat purple saja tau auranya..hihihi..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulhidaProfil   Hantar PM kepada zulhida   Pergi ke zulhida's Website   Quote dan BalasQuote

nurulislamiafiqah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.02.2005
Ahli No: 14540
Posting: 178
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 15-01-08 13:50


tak minat kedua-duanya warna sebab paling suka warna brown hehe...:-D

tapi kalau disuruh buat pilihan, purple is better...sebab selalu kalau jumpa kawan-kawan yang minat pink ni, manja dia org lain macam...nak ke tergedik2 pun ada jugak hehe... :sopan:
kalau ada yang termakan cili tu, jangan melenting pulak dengan posting ni ye, hanya pendapat, xterniat untuk menyinggung hati sesiapa :kelip:


-----------------
Live in the present, learn from the pasti!


Bookmark and Share

    


  Member Information For nurulislamiafiqahProfil   Hantar PM kepada nurulislamiafiqah   Pergi ke nurulislamiafiqah's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 15-01-08 14:59


Pada 10-12-07 13:41 , dueramiela posting:

!!! QUOTE !!!



yup...manis bila pakai warna pink..

tapi kalau nak nampak slim,pakai warna yang gelap2..... ;-)



.. patutlah saya nampak "slim".. sebab saya punya warna original warna gelap..:malu:..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

maestra_dila
WARGA SETIA
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31514
Posting: 404

spain   avatar


posticon Posting pada: 15-01-08 15:09


Assalamualaikum...

purple dan pink kedua2 ana suka.. kalau disuruh pilih antara pink dengan purple ana susah nak beri keputusan.. nak pink ke purple.. kalau pilih pink teringat purple.. kalau pilih pink teringat purple.. bagaimana ye? what a complicated choice.. :-).

:bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For maestra_dilaProfil   Hantar PM kepada maestra_dila   Quote dan BalasQuote

True_Heart
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.11.2007
Ahli No: 31612
Posting: 86

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-01-08 15:28


Pada 13-12-07 09:09 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. asal tiba-tiba aku ternampak ada orang perasan ini:-P..ahaks..

hehe kuang aiskrim eh along...hmmm..ana suka purple!warna tu sweet sesangat...sejak bila minat urple pun tak tahu...dulu kecil-kecil minat yellow...lepas itu da besar,suka kelabu...and sekarang purple masuk carta...carta yang pertama pula tu...kedua,kelabu...hitam..cocoa...hehe :bye:

Bookmark and Share

    


  Member Information For True_HeartProfil   Hantar PM kepada True_Heart   Quote dan BalasQuote

True_Heart
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.11.2007
Ahli No: 31612
Posting: 86

Kelantan  


posticon Posting pada: 15-01-08 15:30


Pada 15-01-08 13:22 , zulhida posting:

!!! QUOTE !!!

antara dua???purple menjadi pilihan..purple dihati...purple dibaju..purple ditudung..hihihi..aura purple ni lain sikit tau..hanya siapa yang minat purple saja tau auranya..hihihi..

betul3x!!! hehe :sopan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For True_HeartProfil   Hantar PM kepada True_Heart   Quote dan BalasQuote

zulhida
Warga Rasmi
Menyertai: 02.05.2007
Ahli No: 29828
Posting: 18
Dari: JOHOR

Johor   avatar


posticon Posting pada: 20-01-08 17:59


ya!ya!ada yang setuju!kih3...
true_heart best lah!;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulhidaProfil   Hantar PM kepada zulhida   Pergi ke zulhida's Website   Quote dan BalasQuote

True_Heart
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.11.2007
Ahli No: 31612
Posting: 86

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-01-08 20:09


Pada 20-01-08 17:59 , zulhida posting:

!!! QUOTE !!!

ya!ya!ada yang setuju!kih3...
true_heart best lah!;-)

heh heh...kita kan sehati sejiwa purple...;)mestilah.. huhuu... 8-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For True_HeartProfil   Hantar PM kepada True_Heart   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-01-08 20:21


Pada 08-12-07 22:32 , nor_2118 posting:

!!! QUOTE !!!

jika diberi peluang...mana yang anda akan pilih...

Nak kedua-duanya boleh tak?


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

hurin_ulfah
Warga Rasmi
Menyertai: 25.01.2007
Ahli No: 28358
Posting: 13
Dari: Pantai Timur

blank   avatar


posticon Posting pada: 04-04-08 08:45


saya pun suka purple+pink=purpink color.comei juga adunan kaler2 ni.

Bookmark and Share

    


  Member Information For hurin_ulfahProfil   Hantar PM kepada hurin_ulfah   Quote dan BalasQuote

insyirah_hr
WARGA SETIA
Menyertai: 08.08.2006
Ahli No: 25700
Posting: 1249
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-04-08 08:51


purple....baju banyak yang warna purple....kalau warna pink ni kurang minat sebab nampak feminin sangat...:p tapi sekarang cuba2 juga dengan pink...tu pun rasa janggal juga nak pakai baju warna pink.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For insyirah_hrProfil   Hantar PM kepada insyirah_hr   Pergi ke insyirah_hr's Website   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA SETIA
Menyertai: 30.01.2007
Ahli No: 28444
Posting: 1063
Dari: :pAhaNG DaRuL MaKMuR:

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 04-04-08 10:21


minat kedua-duanya... purple tu macam tenang saja bila tengok...
pink pun suka, org cakap pink warna kesukaan Rasulullah, betul ke? :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

nur_anis
Warga 5 Bintang
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1496
Posting: 395
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 04-04-08 10:48


saya pilih merah jambu..nampak cantik dan lembut colour tu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_anisProfil   Hantar PM kepada nur_anis   Quote dan BalasQuote

Wuddah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2007
Ahli No: 29021
Posting: 508
Dari: Chenderong Balai

Perak  


posticon Posting pada: 04-04-08 10:51


Assalamualaikum...
betul, pink wrna kegemaran rasulullah..saya suka juga pada kedua-dua wrna...
seingat saya, wrna kegemaran rasulullah yang lain seperti hijau, putih...

Bookmark and Share

    


  Member Information For WuddahProfil   Hantar PM kepada Wuddah   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 04-04-08 11:01


purple..dekat di hati :malu:



Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

abdullah_nafisi
Warga Rasmi
Menyertai: 04.04.2008
Ahli No: 33110
Posting: 13
Dari: Machang Kelantan/Shah Alam/Putrajaya

Kelantan  


posticon Posting pada: 04-04-08 14:15


kalau diberi pilihan..

Ana prefer color purple sebab tak minat pink huhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For abdullah_nafisiProfil   Hantar PM kepada abdullah_nafisi   Quote dan BalasQuote

ann_1
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7574
Posting: 304
Dari: utm,johor

Selangor  


posticon Posting pada: 04-04-08 14:21


dua dua suka :) dua dua lembut...previous dont really like both colour...lately minat pulak...but now looks like to add-up more favourite colour...greeennnnn~~~ nice colour....emmm actually the most colour i fascinate is blueeeeee.....heeee

Bookmark and Share

    


  Member Information For ann_1Profil   Hantar PM kepada ann_1   Pergi ke ann_1's Website   Quote dan BalasQuote

dekya
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.05.2007
Ahli No: 29877
Posting: 122
Dari: putrajaya

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 04-04-08 14:30


saya lebih sukakan warna pink...sebab ianya nampak lembut dan ayu saja kepada si pemakai.......warna purple pula..,tak suka lah...boleh jadi pening kepala bila nengok warna purple ini....rasa macam nak muntah...kebanyakkan nya,orang-orang india saja yang sukakan warna purple ini....heee

Bookmark and Share

    


  Member Information For dekyaProfil   Hantar PM kepada dekya   Quote dan BalasQuote

dekya
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.05.2007
Ahli No: 29877
Posting: 122
Dari: putrajaya

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 04-04-08 14:30


saya lebih sukakan warna pink...sebab ianya nampak lembut dan ayu saja kepada si pemakai.......warna purple pula..,tak suka lah...boleh jadi pening kepala bila nengok warna purple ini....rasa macam nak muntah...kebanyakkan nya,orang-orang india saja yang sukakan warna purple ini....heee

Bookmark and Share

    


  Member Information For dekyaProfil   Hantar PM kepada dekya   Quote dan BalasQuote

dekya
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.05.2007
Ahli No: 29877
Posting: 122
Dari: putrajaya

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 04-04-08 14:30


saya lebih sukakan warna pink...sebab ianya nampak lembut dan ayu saja kepada si pemakai.......warna purple pula..,tak suka lah...boleh jadi pening kepala bila nengok warna purple ini....rasa macam nak muntah...kebanyakkan nya,orang-orang india saja yang sukakan warna purple ini....heee

Bookmark and Share

    


  Member Information For dekyaProfil   Hantar PM kepada dekya   Quote dan BalasQuote

abdullah_nafisi
Warga Rasmi
Menyertai: 04.04.2008
Ahli No: 33110
Posting: 13
Dari: Machang Kelantan/Shah Alam/Putrajaya

Kelantan  


posticon Posting pada: 04-04-08 15:37


Actualy benda ini semua depand pada org..
bagi ana color pink macam tak sesuai sangat dengan lelaki..ia lebih sinonim dengan perempuan..
lain org..lain citarasa..

Bookmark and Share

    


  Member Information For abdullah_nafisiProfil   Hantar PM kepada abdullah_nafisi   Quote dan BalasQuote

ann_1
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 7574
Posting: 304
Dari: utm,johor

Selangor  


posticon Posting pada: 04-04-08 15:56


emm kalau lelaki pakai pink~ things nampak cute :) hehe jarang lah nak jumpa but for me its nice!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For ann_1Profil   Hantar PM kepada ann_1   Pergi ke ann_1's Website   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 04-04-08 16:33


kedua-duanya pun tak minat. tapi kalau suruh pilih juga...more prefer to purple. biasanya perempuan suka pink...tapi ana ni kurang lah pulak dengan warna pink. kalau baju kurung ada warna pink atau purple...tu boleh terima lagi. tapi kalau tshirt2 yang warna pink atau purple...mula lah ana rasa nak pengsan tengok warna tu....uhuk..uhuk...



Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

alexander
WARGA SETIA
Menyertai: 24.12.2004
Ahli No: 13282
Posting: 747
Dari: Bumi ALLAH

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-04-08 07:02


:-) Assalamualaikum




     Antara purple dengan pink?of course purple....pink tu lembut sangatla....feminin sangat...teringat seorang kawan masa kat kolej dulu...dia kira fanatikla dengan pink ni...sampaikan kalau keluar rumah..dari baju,tudung,kasut dan beg dia pink.....koleksi pen pun banyak pink.....sampai sekarang kalau saya lihat sesuatu yang berwarna pink saya teringat dia.... :-P :-P


-----------------
Mengharap Cinta Sejati,Mendamba Kasih ILAHI......


Bookmark and Share

    


  Member Information For alexanderProfil   Hantar PM kepada alexander   Pergi ke alexander's Website   Quote dan BalasQuote

laila_raihan
Warga Rasmi
Menyertai: 23.04.2008
Ahli No: 33322
Posting: 8
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 25-04-08 07:41


saya tak suka pink..bila pakai baju pink boleh pening2 lalat begitu..
sebab tu tak boleh masuk ppim hehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For laila_raihanProfil   Hantar PM kepada laila_raihan   Quote dan BalasQuote

zaida8283
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.04.2008
Ahli No: 33336
Posting: 27
Dari: Kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 28-04-08 14:30


saya suka pink........tapi purple saya suka juga.....saya suka purple yang muda dan tak suka suka purple yang warna pekat.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaida8283Profil   Hantar PM kepada zaida8283   Quote dan BalasQuote

insan_wardah
Warga Rasmi
Menyertai: 10.03.2008
Ahli No: 32844
Posting: 19
Dari: atAs buMi ALLAh

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 28-04-08 14:36


emmm,wrna pink xbrpe suka sangat...ana akan pilih wrna purple...=)

Bookmark and Share

    


  Member Information For insan_wardahProfil   Hantar PM kepada insan_wardah   Quote dan BalasQuote

zaida8283
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.04.2008
Ahli No: 33336
Posting: 27
Dari: Kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 28-04-08 14:50


Kenapa tak suka pink cik insan_wardah..........warna pink lembut dan nampak manis kalau kita tengok sipemakai....

Bookmark and Share

    


  Member Information For zaida8283Profil   Hantar PM kepada zaida8283   Quote dan BalasQuote

syahirahsoid
WARGA SETIA
Menyertai: 06.03.2007
Ahli No: 29040
Posting: 496
Dari: mana hendak ke mana

malaysia  


posticon Posting pada: 28-04-08 14:57


Pada 10-12-07 13:46 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. saya suka warna ungmebu:malu:.. ungmebu=ungu+merah jambu:-D..


betul-betul..saya setuju!!
2-2 pun suka..
lagi-lagi..
lavender...
bukan setakat bau saja yang harum..
warna nya yang lembut..buat sum1 tu jadi ayu bangat!!
lah..asal lah letak nickname kaki samun ini??
fobia lah... :berfikir:


-----------------




Bookmark and Share

    


  Member Information For syahirahsoidProfil   Hantar PM kepada syahirahsoid   Quote dan BalasQuote

imannabil
Warga Rasmi
Menyertai: 16.04.2008
Ahli No: 33233
Posting: 4
Dari: Kuala Lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 28-04-08 15:20


saya suka pink....purple pun minat juga...
tapi kalau pakaian dan tudung memang banyak pink.
sweet sangat

Bookmark and Share

    


  Member Information For imannabilProfil   Hantar PM kepada imannabil   Quote dan BalasQuote

umar_khalil
WARGA SETIA
Menyertai: 14.01.2008
Ahli No: 32313
Posting: 1204

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 28-04-08 15:48


baju ana banyak warna purple,,akak2 ana kahwin pun tema purple...so purple lah agaknya....kalau tengok lelaki pakai baju pink da rasa lain macam saja tengok,huahauhauahuqahua

Bookmark and Share

    


  Member Information For umar_khalilProfil   Hantar PM kepada umar_khalil   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-04-08 16:01


AIK? HMM.. Topic yang sesuai dilayan ketika musim final exam. Saya suka
pink. Cooommmeeellll sangaaaattt... IIIEEEE... Geram tengok... Cantik... Saya
ada dua helai T-shirt pink... Comel... Passstu masa jalan-jalan dengan ibu
kaatt Jaya Jusco Ipoh (dekaatt saja ngnn umaah saya), nampak botol susu
besar warna pink, lepas tuue minta ibu belikan... Ibu beelli untuk saya..
COOMMEEELLL...!!! Saya suka sangat-sangat masa ttuuee... Skkkeeee...
Niiee haa pics bottle tuuuee, edited from friendster. HUHHUEE...
Comel sangat kan?
    


p/s: Study!! Study!! Study!!!! WAAKK!! WAAAKK!!!! -- Bunyi kucing terbatuk sambil baca lecture note--
Baru hari niie dapat access ukhwah... Semalam takleehh...
Server down ek.. Or meletuupp??

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 28-04-08 17:05


Pada 28-04-08 15:48 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!

baju ana banyak warna purple,,akak2 ana kahwin pun tema purple...so purple lah agaknya....kalau tengok lelaki pakai baju pink da rasa lain macam saja tengok,huahauhauahuqahua

Kutuk aku lah tu... Mentang- mentang aku banyak baju warna tu... macam mana out station..? 8-)


-----------------
Kerbau adalah kerbau... Lembu adalah lembu... Kambing adalah kambing... Dan..., Aku adalah aku...


Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

niza_ati
WARGA SETIA
Menyertai: 17.12.2004
Ahli No: 13107
Posting: 1488
Dari: KL-Sarawak-Selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 29-04-08 04:43


Pada 28-04-08 17:05 , mizie_hafiz80 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 28-04-08 15:48 , umar_khalil posting:

!!! QUOTE !!!

baju ana banyak warna purple,,akak2 ana kahwin pun tema purple...so purple lah agaknya....kalau tengok lelaki pakai baju pink da rasa lain macam saja tengok,huahauhauahuqahua

Kutuk aku lah tu... Mentang- mentang aku banyak baju warna tu... macam mana out station..? 8-)


Its okay what if u guys wearing that colour...no problems... Itu hak individu...sometimes it look so cool... But laki lebih sesuai pink pekat...its my opinion... :bunga:


-----------------

cita-citaku islam gamilang,cita-citaku daulahnya berulang,cita-citaku islam cemerlang,cita-citaku


Bookmark and Share

    


  Member Information For niza_atiProfil   Hantar PM kepada niza_ati   Pergi ke niza_ati's Website   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-04-08 11:20


mizie_hafiz80 niee cikgu sekolah rendah kan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

ainul_mardhiah86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.10.2005
Ahli No: 19847
Posting: 207
Dari: tHe gArDen KnoWlEDge AnD ViRtUe

Johor   avatar


posticon Posting pada: 29-04-08 12:59


purple tetap di hati...
walaupun pink tu sweet sangat...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_mardhiah86Profil   Hantar PM kepada ainul_mardhiah86   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-04-08 13:30


tajuk macam ni pun ada ke? :sopan:

urm... kawan-kawan kata saya sesuai pakai yang pink-pink ini... :berfikir:

but whether it's pink or purple, i'm ok with both colours.. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

humyra_mz
Warga 1 Bintang
Menyertai: 02.02.2007
Ahli No: 28525
Posting: 36
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 29-04-08 14:27


merah jambu..
humaira'..
hehehe panggilan istri Rasulullah tercinta..

Bookmark and Share

    


  Member Information For humyra_mzProfil   Hantar PM kepada humyra_mz   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 29-04-08 14:55


Pada 29-04-08 11:20 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

mizie_hafiz80 niee cikgu sekolah rendah kan?


Aik... :-( Macam mana boleh tahu...? Sebab saya suka pakai baju warna pink ke...? :-D


-----------------
Kerbau adalah kerbau... Lembu adalah lembu... Kambing adalah kambing... Dan..., Aku adalah aku...


Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

mizie_hafiz80
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3144
Posting: 928
Dari: Malaysia

saudiarabia  


posticon Posting pada: 29-04-08 14:57


Pada 29-04-08 13:30 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

tajuk macam ni pun ada ke? :sopan:

urm... kawan-kawan kata saya sesuai pakai yang pink-pink ini... :berfikir:

but whether it's pink or purple, i'm ok with both colours.. :)


Memang sesuai... :-D


-----------------
Kerbau adalah kerbau... Lembu adalah lembu... Kambing adalah kambing... Dan..., Aku adalah aku...


Bookmark and Share

    


  Member Information For mizie_hafiz80Profil   Hantar PM kepada mizie_hafiz80   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 29-04-08 21:47


kalau dah namanya Strawberry_ungu..agak-agak warna apa yang bertahta di hati..hehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

diella
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.12.2006
Ahli No: 27880
Posting: 219
Dari: alor star

Kedah  


posticon Posting pada: 29-04-08 21:53


of course saya pilih purple...
:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For diellaProfil   Hantar PM kepada diella   Pergi ke diella's Website   Quote dan BalasQuote

mumtaz89
Warga Rasmi
Menyertai: 30.04.2008
Ahli No: 33393
Posting: 5

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 02-05-08 16:42


purple my favourite colour...,sejk mata memandng...hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For mumtaz89Profil   Hantar PM kepada mumtaz89   Quote dan BalasQuote

aini_kkpp
Warga 1 Bintang
Menyertai: 28.05.2007
Ahli No: 30092
Posting: 23
Dari: pahang

blank  


posticon Posting pada: 16-05-08 16:38


pink nampak manja puple memang cantik.saya suka semua warna


-----------------
cuba menjadi yang terbaik..dengan usaha yang terbaik


Bookmark and Share

    


  Member Information For aini_kkppProfil   Hantar PM kepada aini_kkpp   Quote dan BalasQuote

JuStIsLaM
Warga 3 Bintang
Menyertai: 03.02.2005
Ahli No: 14069
Posting: 102
Dari: kL

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 18-05-08 18:08


hehehehe.. comel nya topik ni!!

my fav color: PURPLE!! tapi rasanya bukan purple yang cair tu, suka purple yang gelap hampir2 warna macam yang ada kat kereta Kelisa/ Persona.. hehehe..

lagipun, seperti yang semua org d cakap, bila pakai pink, wow, tersangatla ayu dan feminin, rasanya...urm... macam terlalu menarik perhatian lah.. apatah lagi kalau baju kurung + tudungnya semua pink, wuhuu... memang terasa ada saja mata memandang.. baik lah elakkan, pakai yang low profile sude... =) hehehehe..

salam~

Bookmark and Share

    


  Member Information For JuStIsLaMProfil   Hantar PM kepada JuStIsLaM   Quote dan BalasQuote

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» antara purple dengan merah jambu....

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.189864 saat. Lajunya....