Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 01-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Matinya anak muda itu bukan kerana tergelincir kakinya, tetapi kerana tergelincir lidahnya.
-- Ilham Pujangga

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 45
Ahli: 0
Jumlah: 45




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 4 hari yang lalu


Jejak Sekolah
Topik: Geng SPM 07


Carian Forum

Moderator: Administrator, immad
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Sekolah
    »» Geng SPM 07

Please Mendaftar To Post


Oleh Geng SPM 07

shuh_shah
Warga Rasmi
Menyertai: 06.12.2007
Ahli No: 31935
Posting: 20

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-12-07 15:44


Assalamualaikum...salam ukhwah dr saya...
ada tak diantara ahli2 disini yang ambil SPM taun ni?
kalau ada mai lah kita berkenalan sambil2 berkongsi cerita dan pengalaman... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For shuh_shahProfil   Hantar PM kepada shuh_shah   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 06-12-07 15:46


mak aih..macam-macam gang :-D

tak mengapa..boleh kenal-kenal kan..akak SPM02..hehe..menyibuk saja kan :bunga:



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

shuh_shah
Warga Rasmi
Menyertai: 06.12.2007
Ahli No: 31935
Posting: 20

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-12-07 15:47


eh..salah ke yang saya buat ni?
kalau salah sorry ye...

Bookmark and Share

    


  Member Information For shuh_shahProfil   Hantar PM kepada shuh_shah   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-12-07 16:08


geng pengawas2 SPM 07 boleh join tak?

ehehe...;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

shuh_shah
Warga Rasmi
Menyertai: 06.12.2007
Ahli No: 31935
Posting: 20

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-12-07 16:14


Pada 06-12-07 16:08 , nurkamar posting:

!!! QUOTE !!!

geng pengawas2 SPM 07 boleh join tak?

ehehe...;)


boleh saja...
jaga sek mana?

Bookmark and Share

    


  Member Information For shuh_shahProfil   Hantar PM kepada shuh_shah   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-12-07 16:44


sekolah menengah kebangsaan ...

dalam kuala lumpur . ...

macam-macam perangai...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

shuh_shah
Warga Rasmi
Menyertai: 06.12.2007
Ahli No: 31935
Posting: 20

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-12-07 16:56


oh...
biasalah...
pakat dok pening nak jawab soalan...
buat perangai macam-macam lah...:-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For shuh_shahProfil   Hantar PM kepada shuh_shah   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-12-07 17:00


baling mercun.. press motor.. terpekik terlolong... suruh orang berhenti jawab soalan...

errm.....kasihan lah 'macai2' yang kompem fail tu.. sedang 'abang besar'nya dok tumpu habis jawab semua...

dah dia keluar.. yang lelain terpaksa ikut serta...

kasihan mak ayah.....mak ayah pula yang tak ada nilai untuk masa depan ye....

balik pada topik
susah ke sejarah? majoroti yang keluar mengeluh.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-12-07 17:06


.. saya SPM tahun hadapan.. tahun 2008:malu:.. salam ukhwah:-D..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

shuh_shah
Warga Rasmi
Menyertai: 06.12.2007
Ahli No: 31935
Posting: 20

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-12-07 17:08


Pada 06-12-07 17:00 , nurkamar posting:

!!! QUOTE !!!

baling mercun.. press motor.. terpekik terlolong... suruh orang berhenti jawab soalan...

errm.....kasihan lah 'macai2' yang kompem fail tu.. sedang 'abang besar'nya dok tumpu habis jawab semua...

dah dia keluar.. yang lelain terpaksa ikut serta...

kasihan mak ayah.....mak ayah pula yang tak ada nilai untuk masa depan ye....

balik pada topik
susah ke sejarah? majoroti yang keluar mengeluh.



hmm...
susahlah juga..tapi Alhamdulillah boleh buat...
harap-harap result o.k...

Bookmark and Share

    


  Member Information For shuh_shahProfil   Hantar PM kepada shuh_shah   Quote dan BalasQuote

shuh_shah
Warga Rasmi
Menyertai: 06.12.2007
Ahli No: 31935
Posting: 20

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-12-07 17:09


Pada 06-12-07 17:06 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. saya SPM tahun hadapan.. tahun 2008:malu:.. salam ukhwah:-D..



o.k...
buatlah baik-baik...
pening lah SPM ni...
nak2 subjek quran sunnah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For shuh_shahProfil   Hantar PM kepada shuh_shah   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-12-07 17:14


Pada 06-12-07 17:09 , shuh_shah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-12-07 17:06 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. saya SPM tahun hadapan.. tahun 2008:malu:.. salam ukhwah:-D..



o.k...
buatlah baik-baik...
pening lah SPM ni...
nak2 subjek quran sunnah...


.. terima kasih abang shuh.. mudah-mudahan abang mendapat keputusan yang cemerlang ye.. banyakkan berdoa:-D..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-12-07 17:42


Pada 06-12-07 17:14 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!



.. terima kasih abang shuh.. mudah-mudahan abang mendapat keputusan yang cemerlang ye.. banyakkan berdoa:-D..


KAKISAMUNNNnnnnnnnnnnnnnnnnn....

eeiiiiii!!!~~~ :jangan: :jangan: :jangan:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

shuh_shah
Warga Rasmi
Menyertai: 06.12.2007
Ahli No: 31935
Posting: 20

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-12-07 22:01


Pada 06-12-07 17:14 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-12-07 17:09 , shuh_shah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-12-07 17:06 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. saya SPM tahun hadapan.. tahun 2008:malu:.. salam ukhwah:-D..



o.k...
buatlah baik-baik...
pening lah SPM ni...
nak2 subjek quran sunnah...


.. terima kasih abang shuh.. mudah-mudahan abang mendapat keputusan yang cemerlang ye.. banyakkan berdoa:-D..



amin...
tapi saya nisa bukan rijal...
jangan tersalah faham ye... :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For shuh_shahProfil   Hantar PM kepada shuh_shah   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 06-12-07 23:41


Pada 06-12-07 17:14 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-12-07 17:09 , shuh_shah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-12-07 17:06 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. saya SPM tahun hadapan.. tahun 2008:malu:.. salam ukhwah:-D..



o.k...
buatlah baik-baik...
pening lah SPM ni...
nak2 subjek quran sunnah...


.. terima kasih abang shuh.. mudah-mudahan abang mendapat keputusan yang cemerlang ye.. banyakkan berdoa:-D..

salam...

alahai...
nakal sungguh kakisamun ni...
betul ke dia ni bakal menduduki SPM tahun hadapan??

hhuurrmm...
dah lah masalah "gender" pun misteri..
tambah pula masalah baru...

hhhmmm...
apa-apa saja lah kakisamun.

:-D :-D :-D
-----------------------------------------------------------------------------------
hehe...Sorry ye kepada pembuka topik..
salah parking kereta pula..

:kelip:


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

sakeenah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.03.2005
Ahli No: 15077
Posting: 308
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 07-12-07 05:40


Pada 06-12-07 17:06 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. saya SPM tahun hadapan.. tahun 2008:malu:.. salam ukhwah:-D..


kakisamun memang terkenal dengan misterinya..

baik dari segi gender atau umurnya..

kalau betullah apa yang dikata..

samalah kita..

ana pun ambil SPM tahun depan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sakeenahProfil   Hantar PM kepada sakeenah   Quote dan BalasQuote

quratulbalqis
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.05.2007
Ahli No: 30090
Posting: 47
Dari: sErEmbAN

malaysia  


posticon Posting pada: 07-12-07 08:38


SALAM 'alaik..hehe,line clear..ana ambil SPM tahun ini..dahsyat gila soalan addmaths tahun ni..bahasa inggeris_tak sangka senang pulak..good luck buat kakisamun&sakeenah..orang kata form4 ni tahun honeymoon!!! harap-harap kalian tak berfikiran begitu..haha,bagi yang baru lepas spm macam ana, SELAMAT MENYAMBUT HARI2 KEMERDEKAAN..huhu,lepas dapat natijah nanti ''SELAMAT BERJUANG SEMULA DIUCAPKAN''..''KULLU 'AMIN WA ANTUM BIKHAIR''..

Bookmark and Share

    


  Member Information For quratulbalqisProfil   Hantar PM kepada quratulbalqis   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 07-12-07 09:53


Pada 06-12-07 16:08 , nurkamar posting:

!!! QUOTE !!!

geng pengawas2 SPM 07 boleh join tak?

ehehe...;)


kak nurkamar :sopan: :lol:


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-12-07 10:31


saya calonspm 2010.. :-D
boleh lah minta tunjuk ajar dari kakak2 dan abang-abang di sini ye??heheheh :lol:


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

shuh_shah
Warga Rasmi
Menyertai: 06.12.2007
Ahli No: 31935
Posting: 20

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-12-07 17:59


Pada 07-12-07 08:38 , quratulbalqis posting:

!!! QUOTE !!!

SALAM 'alaik..hehe,line clear..ana ambil SPM tahun ini..dahsyat gila soalan addmaths tahun ni..bahasa inggeris_tak sangka senang pulak..good luck buat kakisamun&sakeenah..orang kata form4 ni tahun honeymoon!!! harap-harap kalian tak berfikiran begitu..haha,bagi yang baru lepas spm macam ana, SELAMAT MENYAMBUT HARI2 KEMERDEKAAN..huhu,lepas dapat natijah nanti ''SELAMAT BERJUANG SEMULA DIUCAPKAN''..''KULLU 'AMIN WA ANTUM BIKHAIR''..



awak ambil aliran apa qurratulbalqis?

hmm....ada soalan yang sangat-sangat memeningkan...nasib baik tak tercabut otak....nak fikir... :-D
harap-harap result nanti setimpallah dengan usaha yang dilakukan selama ni... :sopan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For shuh_shahProfil   Hantar PM kepada shuh_shah   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-12-07 18:30


hmm teringatkan SPM, mati hidup semula pun saya tak nak laluinya lagi.... wuhuhuh... rasa habis SPM lagi seronok daripada habis mana-mana exam sekalipun... hehehe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah_aLfA
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.08.2007
Ahli No: 30865
Posting: 217
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-12-07 19:27


kembali ke sekolah.. :sopan: :sopan:
ana SPM 2005..
teringat kenangan2 yang mengusik jiwa waktu sekolah dulu..:malu:
boleh join ke? :-D :-D
tapi ana ada adik yang baru saja lepas SPM ritu..
alhmdulillah dah slesai...
time dia nak exam tu, ana pula yang panic... :-D :kelip:
macam ana pula yang nak masuk dewan exam tu.. :lol:
bila dah habis exam..ana col lah dia..
ummi ana kata dia tengah tidur...
time tu dia baru balik dr rumah kawan dia..
amboi2...mntang2lah SPM dah habis.. :sopan:
petang tu juga buat bbq kat rumah sewa kawan-kawan dia..
dah medeka lah katakn.. :welcome:
apa-apa pun..pada yang baru saja habis SPM...trmasuklah adik ana..
moga-moga dapat result gempak... ;-)

p/s : kakisamun SPM tahun depan?? :-o
:lucu: :lol: :jangan:

~Alangkah indah hidup ini..bila ISLAM bersinar kembali..cahaya iman menyuluh tiap sanubari..kebenaran mewarnai bumi~

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah_aLfAProfil   Hantar PM kepada muslimah_aLfA   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 07-12-07 19:42


Pada 06-12-07 23:41 , mohamad posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-12-07 17:14 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-12-07 17:09 , shuh_shah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-12-07 17:06 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. saya SPM tahun hadapan.. tahun 2008:malu:.. salam ukhwah:-D..



o.k...
buatlah baik-baik...
pening lah SPM ni...
nak2 subjek quran sunnah...


.. terima kasih abang shuh.. mudah-mudahan abang mendapat keputusan yang cemerlang ye.. banyakkan berdoa:-D..

salam...

alahai...
nakal sungguh kakisamun ni...
betul ke dia ni bakal menduduki SPM tahun hadapan??

hhuurrmm...
dah lah masalah "gender" pun misteri..
tambah pula masalah baru...

hhhmmm...
apa-apa saja lah kakisamun.

:-D :-D :-D





:lol: xyh keliru dengan identiti kakisamun..dia memang lelaki..haha

kerja dia noty2 saja kat sini..huhu..ketuk nanti :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

permYsuri90
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.12.2007
Ahli No: 31945
Posting: 22
Dari: kedah

blank   avatar


posticon Posting pada: 08-12-07 08:41


Assalamualaikum:bye: ......salam ukhwah....:bunga:

nak join boleh?saya pun spm07.....borink lah lepas exam ini

Bookmark and Share

    


  Member Information For permYsuri90Profil   Hantar PM kepada permYsuri90   Quote dan BalasQuote

shuh_shah
Warga Rasmi
Menyertai: 06.12.2007
Ahli No: 31935
Posting: 20

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-12-07 11:08


Pada 08-12-07 08:41 , permYsuri90 posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum:bye: ......salam ukhwah....:bunga:

nak join boleh?saya pun spm07.....borink lah lepas exam ini


Waalaikumussalam...
nak join boleh saja...
sama lah...rasa boring...dok tengah fikir nak buat apa lepas ni...
ada idea ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For shuh_shahProfil   Hantar PM kepada shuh_shah   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-12-07 12:05


salam...

kami, geng spm '01,
mengucapkan selamat berjaya untuk adik2 geng spm '07..

bagaimana sekalipun usaha kita, tergolek2 mengejar ilmu...
namun jangan lupa mencari cinta hakiki...
mudah-mudahan adik2 dan kita semua diberkati dan tetap berada dalam limpahan kasih sayangNYA... amenn...

p/s: geng spm '01 - ismi_atikah, syahidatul, sakinahazzahra,kapten06, sayatetapsaya, sya_ryn, trouver99, tanpanama, nozabizz,broshahir....etc

p/s: asif.. agaknya ada yang tersalah paking... boleh tambah kalau nak... asif, ismi tak ingat banyak...


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

permYsuri90
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.12.2007
Ahli No: 31945
Posting: 22
Dari: kedah

blank   avatar


posticon Posting pada: 08-12-07 14:05


Waalaikumussalam...
nak join boleh saja...
sama lah...rasa boring...dok tengah fikir nak buat apa lepas ni...
ada idea ke?

.....entahlah....

saya ingat nak buat projek memasak......time inilah nak belajar....satu lagi nak ambik lesen lah......yang penting saya tak mahu pergi kerja 8-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For permYsuri90Profil   Hantar PM kepada permYsuri90   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 08-12-07 14:11


uiks..teman bukan spm'01...
dan yang pasti bukan spm'07 :D

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

permYsuri90
Warga 1 Bintang
Menyertai: 07.12.2007
Ahli No: 31945
Posting: 22
Dari: kedah

blank   avatar


posticon Posting pada: 08-12-07 14:13


Pada 08-12-07 12:05 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

salam...

kami, geng spm '01,
mengucapkan selamat berjaya untuk adik2 geng spm '07..

bagaimana sekalipun usaha kita, tergolek2 mengejar ilmu...
namun jangan lupa mencari cinta hakiki...
mudah-mudahan adik2 dan kita semua diberkati dan tetap berada dalam limpahan kasih sayangNYA... amenn...

p/s: geng spm '01 - ismi_atikah, syahidatul, sakinahazzahra,kapten06, sayatetapsaya, sya_ryn, trouver99, tanpanama, nozabizz,broshahir....etc

p/s: asif.. agaknya ada yang tersalah paking... boleh tambah kalau nak... asif, ismi tak ingat banyak...



terima kasih....

Bookmark and Share

    


  Member Information For permYsuri90Profil   Hantar PM kepada permYsuri90   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-12-07 14:18


Pada 06-12-07 17:06 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. saya SPM tahun hadapan.. tahun 2008:malu:.. salam ukhwah:-D..



lah apa Tun penyamun buat kat sini...Spm 2008.. :lol: :lol: kena repet paper ke... :lucu:

kepada sahabat SPM 2007, rehat lah kejap..lepas itu fikir kan untuk buat:

perkara yang berfaedah
perkara boleh tambah knowledge
perkara yang boleh tambah duit.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

quratulbalqis
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.05.2007
Ahli No: 30090
Posting: 47
Dari: sErEmbAN

malaysia  


posticon Posting pada: 10-12-07 11:10


Pada 07-12-07 17:59 , shuh_shah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 07-12-07 08:38 , quratulbalqis posting:

!!! QUOTE !!!

SALAM 'alaik..hehe,line clear..ana ambil SPM tahun ini..dahsyat gila soalan addmaths tahun ni..bahasa inggeris_tak sangka senang pulak..good luck buat kakisamun&sakeenah..orang kata form4 ni tahun honeymoon!!! harap-harap kalian tak berfikiran begitu..haha,bagi yang baru lepas spm macam ana, SELAMAT MENYAMBUT HARI2 KEMERDEKAAN..huhu,lepas dapat natijah nanti ''SELAMAT BERJUANG SEMULA DIUCAPKAN''..''KULLU 'AMIN WA ANTUM BIKHAIR''..



awak ambil aliran apa qurratulbalqis?

hmm....ada soalan yang sangat-sangat memeningkan...nasib baik tak tercabut otak....nak fikir... :-D
harap-harap result nanti setimpallah dengan usaha yang dilakukan selama ni... :sopan:
ana budak science stream..betul-betul,ada banyak soalan yang boleh membuatkan kita pecah kepala..apa-apa, sama-sama lah kita berdoa agar memperolehi natijah yang cemerlang..AMIN YA RABB..kepada pejuang-pejuang SPM yang akan datang,bersiap sedia lah kalian menempuh medan peperangan ilmu yang mulia..ALLAH YUBARIK 'ALAIH.. :bye: :bye: :-D


-----------------
in islam there is no word for hands up,there are only 2 things,win as a mujahid or dia as a syahid


Bookmark and Share

    


  Member Information For quratulbalqisProfil   Hantar PM kepada quratulbalqis   Quote dan BalasQuote

org_jhr
Warga Rasmi
Menyertai: 22.01.2008
Ahli No: 32399
Posting: 19
Dari: kota tinggi

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-01-08 13:20


saya spm candidate 2007.....soalan boleh tahan juga lah..hopefully boleh dapat 10 1A...amiiin

Bookmark and Share

    


  Member Information For org_jhrProfil   Hantar PM kepada org_jhr   Pergi ke org_jhr's Website   Quote dan BalasQuote

quratulbalqis
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.05.2007
Ahli No: 30090
Posting: 47
Dari: sErEmbAN

malaysia  


posticon Posting pada: 19-02-08 00:26


betul ke 28 feb ni natijah keluar??

Bookmark and Share

    


  Member Information For quratulbalqisProfil   Hantar PM kepada quratulbalqis   Quote dan BalasQuote

quratulbalqis
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.05.2007
Ahli No: 30090
Posting: 47
Dari: sErEmbAN

malaysia  


posticon Posting pada: 27-02-08 15:41


shuh_shah kemane enti menghilang??..online lah...da lama tak dengar berita pasal enti ini...

Bookmark and Share

    


  Member Information For quratulbalqisProfil   Hantar PM kepada quratulbalqis   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 27-02-08 15:45


shuh shah dah jadi Bintu Furqan dah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

wardiah_alwani
Warga 5 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8299
Posting: 363
Dari: kena bagitau juga ke??huhu

iceland  


posticon Posting pada: 27-02-08 18:21


i'm one of the spm candidates last year...
hopefully boleh dapat 13 A1...
aamiiin....insya allah...
then,,kira boleh join lah kan??huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardiah_alwaniProfil   Hantar PM kepada wardiah_alwani   Quote dan BalasQuote

quratulbalqis
Warga 2 Bintang
Menyertai: 28.05.2007
Ahli No: 30090
Posting: 47
Dari: sErEmbAN

malaysia  


posticon Posting pada: 27-02-08 23:30


syukur ALHMDULILLAH,,28feb ni bukan tarikh sebenar natijah kuor...ada masa nak tambah kekuatan diri..

Bookmark and Share

    


  Member Information For quratulbalqisProfil   Hantar PM kepada quratulbalqis   Quote dan BalasQuote

islam_suci
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1054
Posting: 94
Dari: Gombak

saudiarabia  


posticon Posting pada: 02-03-08 00:47


Assalamualaikum
ana pun calon spm '07..salam perkenalan... :)
semoga kita sama-sama dapat keputusan yang cemerlang k....

Bookmark and Share

    


  Member Information For islam_suciProfil   Hantar PM kepada islam_suci   Quote dan BalasQuote

idie04
WARGA SETIA
Menyertai: 05.12.2005
Ahli No: 20831
Posting: 413
Dari: Seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 05-03-08 22:36


saya~!!!
doakan kecemerlangan bersama dalam SPM 2007!
Insya Allah

Bookmark and Share

    


  Member Information For idie04Profil   Hantar PM kepada idie04   Pergi ke idie04's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.122531 saat. Lajunya....