Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Keep your friends close, and your enemies closer
-- Sun-Tzu

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 59
Ahli: 0
Jumlah: 59




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 22 jam, 16 minit yang lalu


Sampaikan
Topik: disemberians..selamat ulang tahun


Carian Forum

Moderator: Administrator, limah
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Sampaikan
    »» disemberians..selamat ulang tahun

Please Mendaftar To Post


Oleh disemberians..selamat ulang tahun

arebie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.03.2006
Ahli No: 23558
Posting: 207
Dari: bp ------> kl

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-12-07 09:10


salam..
memandangkan sekarang da masuk bulan 12 .. mesti ramai dr kita semua lahir dalam bulan ni.. so saya nak ucapkan happy belated dan becoming besde tok disemberians... ada yang kongsi besde dengan saya..11/12? boleh lah kita doakan sama-sama tok dipanjangkn umur dan dimurahkn rezeki dan sentiasa dirahmati Allah swt.. happy besde..

Bookmark and Share

    


  Member Information For arebieProfil   Hantar PM kepada arebie   Quote dan BalasQuote

princessfamily
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.11.2007
Ahli No: 31868
Posting: 84
Dari: rumah

Kedah  


posticon Posting pada: 05-12-07 09:47


salam...
saya pun lahir bulan 12...
31 Disember,
Happy Birthday untuk siapa2 yang lahir pada bulan 12,
moga panjang umur dan murah rezeki... :bunga:



Bookmark and Share

    


  Member Information For princessfamilyProfil   Hantar PM kepada princessfamily   Quote dan BalasQuote

nafisah
WARGA SETIA
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 48
Posting: 442
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 05-12-07 09:48


Saya baru dapat anak buah semalam, lelaki... Alhamdulillah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nafisahProfil   Hantar PM kepada nafisah   Quote dan BalasQuote

arebie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.03.2006
Ahli No: 23558
Posting: 207
Dari: bp ------> kl

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-12-07 09:50


Pada 05-12-07 09:47 , princessfamily posting:

!!! QUOTE !!!

salam...
saya pun lahir bulan 12...
31 Disember,
Happy Birthday untuk siapa2 yang lahir pada bulan 12,
moga panjang umur dan murah rezeki... :bunga:



mm betul-betul mude 31/12 last day :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For arebieProfil   Hantar PM kepada arebie   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-12-07 09:54


selamat hari lahir untuk semua yang dilahirkan pada bulan Dec..
alhamdulillah..makin menginjak usia..semakin kita dekat dengan hari terakhir..
semoga amalan dan iman makin mningkat seiring dengan usia kalian..amiin Ya Allah..

muda betul yang lahir bulan 12 ni..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 05-12-07 09:59


Selamat hari lahir untuk sahabat2 ukhwah yang lahir bulan 12..
nak ucapkan juga untuk ibu ana yang tercinta yang berada di kg..19/12 ni hari lahir ma ana..
p/s: selamat hari lahir juga untuk hypox pada 12/12 ni :-P
     semoga dirinya kental dalam apa jua yang berlaku, semoga cepat
     mengikat hubungan dengan insan istimewa..kalau dah ada:-P


-----------------
Sesejuk Mata Memandang, Seindah Akhlak terpampang


Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-12-07 10:02


Assalamualaikum
saya pun nak ucapkan selamat hari lahir juga kpada sahabat2 yang lahir pada bulan 12 ni..
dan untuk diri ku juga..pada 29/12
heheh..moga panjang umur dan tingkatkan amal ibadah.. :welcome:


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

princessfamily
Warga 3 Bintang
Menyertai: 29.11.2007
Ahli No: 31868
Posting: 84
Dari: rumah

Kedah  


posticon Posting pada: 05-12-07 10:04


Pada 05-12-07 09:50 , arebie posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 05-12-07 09:47 , princessfamily posting:

!!! QUOTE !!!

salam...
saya pun lahir bulan 12...
31 Disember,
Happy Birthday untuk siapa2 yang lahir pada bulan 12,
moga panjang umur dan murah rezeki... :bunga:



mm betul-betul mude 31/12 last day :-)




hehe..muda..muda...
lahir 4 jam sebelum new year... :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For princessfamilyProfil   Hantar PM kepada princessfamily   Quote dan BalasQuote

hypox
Warga 3 Bintang
Menyertai: 06.09.2006
Ahli No: 26214
Posting: 97
Dari: Simpang Empat ke Manchester

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 05-12-07 10:16


Pada 05-12-07 09:59 , Iman_Hayati posting:

!!! QUOTE !!!

Selamat hari lahir untuk sahabat2 ukhwah yang lahir bulan 12..
nak ucapkan juga untuk ibu ana yang tercinta yang berada di kg..19/12 ni hari lahir ma ana..
p/s: selamat hari lahir juga untuk hypox pada 12/12 ni :-P
     semoga dirinya kental dalam apa jua yang berlaku, semoga cepat mengikat hubungan dengan insan istimewa..kalau dah ada:-P



thank you..selamat hari lahir juga untuk bonda Iman_Hayati


-----------------
tempos edax, home edacior


Bookmark and Share

    


  Member Information For hypoxProfil   Hantar PM kepada hypox   Quote dan BalasQuote

eyla05
WARGA SETIA
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19884
Posting: 546
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-12-07 10:26


selamat menyambut hari lahir kepada semua ahli ukhwah...semoga panjang umur dan murah rezeki dari allah s.w.t... :bunga: :bunga:



Bookmark and Share

    


  Member Information For eyla05Profil   Hantar PM kepada eyla05   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih

Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 415
Posting: 1813
Dari: ....PeRMaTaNg PaUH.......

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 05-12-07 10:29


Assalamualaikum

Selamat Hari Lahir Untuk Semua Warga Disember Ukhwah.com:bunga:
Juga Untuk Diri Ini Yang Akan Menyambutnya Pada 25 Dis ini.:bunga:
Alhamdulillah Dah Mencapai Umur 25 tahun....:bunga:



/


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

arebie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.03.2006
Ahli No: 23558
Posting: 207
Dari: bp ------> kl

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-12-07 10:56


Pada 05-12-07 09:54 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

selamat hari lahir untuk semua yang dilahirkan pada bulan Dec..
alhamdulillah..makin menginjak usia..semakin kita dekat dengan hari terakhir..
semoga amalan dan iman makin mningkat seiring dengan usia kalian..amiin Ya Allah..

muda betul yang lahir bulan 12 ni..



terima kasih mama iman..

Bookmark and Share

    


  Member Information For arebieProfil   Hantar PM kepada arebie   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-12-07 10:58


.. selamat hari lahir untuk seseorang yang bergelar "dia":kelip:.. mudah-mudahan dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.. dan dipermudahkan segala urusan ke atas kita.. Amin..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 05-12-07 11:08


Assalamualaikum...

hhmmm..... ana pun nak buat ucapan lah..

selamat hari lahir pada warga ukhwah.com yang lahir dalam bulan ni...


semoga dirimu dirahmati Allah SWT selamanya...



*maaf lah....hadiah tak ada lah.... huhuhu... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-12-07 11:13


.. selamat hari lahir untuk semua warga ukhwah sepanjang tahun ini.. asal lahir saja tak payah ikut bulan aku ucapkan selamat menyambut hari raya haji:lol:..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

syah_apium
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1424
Posting: 415
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 05-12-07 11:36


salam

ana mengambil kesempatan untuk mengucapkan selamat hari lahir kepada yang menyambut hari lahir yang penghujung ini iaitu bulan Disember,
tak lupa juga pada adik ana yang menyambut hari lahirnya yang ke 19 pada 28/12 ni
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki
dan ingatlah
semakin meningkat umur kita
semakin berkuranglah jangka hayat kita
oleh itu bersedialah kamu
kerana ia tiba walaupun tidak diundang

Bookmark and Share

    


  Member Information For syah_apiumProfil   Hantar PM kepada syah_apium   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 05-12-07 12:30


makin singkat umur ku ini...
semoga sisa umur yang ada dipenuhi dengan amal yang soleh...aminn

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

Salamat
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.08.2007
Ahli No: 30825
Posting: 91

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-12-07 15:20


Assalamualaikum ...
:-D :-D :-D


-----------------
salamatsabtu.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For SalamatProfil   Hantar PM kepada Salamat   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-12-07 16:13


SELAMAT HARI LAHIR BUAT SAHABAT2 yang LAHIR PADA BULAN DISEMBER 2007..

Teristemewa buat bonda tersayang pun. Hajah Marliana yang akan menyambut hari lahir yang ke 50 pada31.12.1957..
rindunye.. :cry: :cry:


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

sadiqah

Menyertai: 14.04.2005
Ahli No: 15800
Posting: 684
Dari: Tawau_KL_tawau_pjaya

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 05-12-07 16:15


Pada 05-12-07 16:13 , sadiqah posting:

!!! QUOTE !!!

SELAMAT

pada31.12.1957..



ops silap..pada 31.12.2007.. :sopan:


-----------------
hIdUP mEsTi TeRuS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For sadiqahProfil   Hantar PM kepada sadiqah   Quote dan BalasQuote

arebie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.03.2006
Ahli No: 23558
Posting: 207
Dari: bp ------> kl

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-12-07 08:49


ada yang lahir 11.12.1985? he9 kalau ada kita kembar hari. kalau ada post kat sini boleh lah kenal sesama kita he9

Bookmark and Share

    


  Member Information For arebieProfil   Hantar PM kepada arebie   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 06-12-07 08:53


Pada 05-12-07 11:13 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. selamat hari lahir untuk semua warga ukhwah sepanjang tahun ini.. asal lahir saja tak payah ikut bulan aku ucapkan selamat menyambut hari raya haji:lol:..


:lucu: :lucu: terima kasih..terima kasih

p/s:along.."dia"dalam posting sebelum ni siapa?hehe :sopan: jangala malu2 knalkan pada adik ni :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 06-12-07 08:57


pada arebie dan wrga ukhwah..happy birthday..:bunga: :bunga:



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

arebie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.03.2006
Ahli No: 23558
Posting: 207
Dari: bp ------> kl

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-12-07 09:02


Pada 06-12-07 08:57 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!

pada arebie dan wrga ukhwah..happy birthday..:bunga: :bunga:



terima kasih a lot.. balik bawa amplang banyak-banyak :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For arebieProfil   Hantar PM kepada arebie   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 06-12-07 09:05


Pada 06-12-07 09:02 , arebie posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 06-12-07 08:57 , ummusafiah posting:

!!! QUOTE !!!

pada arebie dan wrga ukhwah..happy birthday..:bunga: :bunga:



terima kasih a lot.. balik bawa amplang banyak-banyak :-D


bah....baikkkkkkkkkk(nada shin chan) :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 06-12-07 09:11


.. amplang itu binatang ke:berfikir:..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

mie_sya
Warga 1 Bintang
Menyertai: 05.12.2007
Ahli No: 31925
Posting: 27
Dari: Ipoh, Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-12-07 09:12


mie_sya nak ucapkan happy belated birthday kepada kak lang, shakir, dan baiyinah...dan happy becoming birthday kepada azlan dan atiqah...dan semua warga ukhwah yang menyambut hari lahir pada bulan disember ini...

ana doakan semoga ampun, rahmat, redha dan hidayah Allah Ta'ala menemani kalian sampai bila-bila, dan pada setiap degupan jantung, hela nafas, gerak kaki, dan pada setiap keputusan dan tindakan yang dilakukan

ana berharap kalian semua berjaya mencapai cita-cita , bahagia di dunia dan akhirat...Insyaallah...:D

Bookmark and Share

    


  Member Information For mie_syaProfil   Hantar PM kepada mie_sya   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 06-12-07 09:19


Pada 06-12-07 09:11 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

.. amplang itu binatang ke:berfikir:..


amplang tu sejenis keropok..
features:
-bulat2
-warna warna kuning2 putih
-rasa sedap(makan sekali nak lagi) :-D
-rasa ikan
-selalunya menjadi buahtangan wrga sabah bila balik ke kl

nak ke?tak yh ..along kan da oder keycahin...1 saja boleh.. :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

arebie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.03.2006
Ahli No: 23558
Posting: 207
Dari: bp ------> kl

Johor   avatar


posticon Posting pada: 06-12-07 11:20


selamat hari lahir tok antum yang lahir 6.12

Bookmark and Share

    


  Member Information For arebieProfil   Hantar PM kepada arebie   Quote dan BalasQuote

arebie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.03.2006
Ahli No: 23558
Posting: 207
Dari: bp ------> kl

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-12-07 12:58


selamat hari lahir tok antum yang lahir 7.12

Bookmark and Share

    


  Member Information For arebieProfil   Hantar PM kepada arebie   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 07-12-07 13:08


o    Salam Amal&Iman.

"Perkara yang Paling Aku Menyesal Sekali Dalam Sehari Ialah Apabila Terbenamnya Matahari, Umurku BERKURANGAN, Akan Tetapi AMALANku Tidak Bertambah"-Ibnu Mas'ud .a

Ingatlah wahai sahabat...

Ulang tahun hari lahir adalah detik di mana kita perlu MENGINGATI DETIK KEMATIAN yang kian HAMPIR.!

Justeru itu...
sambutan yang lebih wajar ialah SUJUD SYUKUR, memBACA SURAH YASIIN, & berDOA spy dipnjgkn usia, dimurahkn rezeki & dimanfaatkn usia yang tinggal kepada hal-hal kebaikkn.

Selamat Menyambut UlangTahun Kelahiran,
Semoga DiberkatiNYA,

Sekadar nasihat.
Mohon maaf jika ada salahsilap.

o    sumber..ibnu
Dari Dalam Hati...
Abu_Qasim.
http://usahawangsoho.blogspot.com/
http://ilmumaklumat.blogspot.com

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 07-12-07 13:18


bismillahhirrahmanirrahim

disemberians ye..??herm..ana novemberian.. :-D

ana : selamat hari ulang tahun kelahiran yang ke 30 untuk tunang tersayang pada awal bulan ni..moga panjang umur murah rezeki..semoga jodoh kita hingga ke syurga,insyaAllah..amin..moga Allah berkati dan redhai jodoh kita,insyaAllah..amin..anyway..selamat hari ulang tahun untuk sahabat2 ukhwah semua yang menyambut hari kelahiran pada bulan ni..moga semuanya panjang umur dimurahkan rezeki,insyaAllah..amin.. :-)


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 07-12-07 13:56


happy birthday untuk semua disemberians termasuk my beloved hubby :kelip: :kelip: :kelip:

emm org lahir bulan doblas ni selalu perasan paling muda, sebab lahir ujung tahun :-D :-P :-P :-D :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

arebie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.03.2006
Ahli No: 23558
Posting: 207
Dari: bp ------> kl

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-12-07 11:31


selamat hari lahir tok antum yang lahir 10.12 :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For arebieProfil   Hantar PM kepada arebie   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 10-12-07 13:21


Assalamualaikum



mumkin terlalu awal untukku coretkan...huhu

salam ulangtahun kelahiran buat warga ukhwah especially untuk wawa redgirl 26hb ini.. :welcome:

semOga pengalaman mematangkan diri... ;-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-12-07 16:55


Pada 05-12-07 10:02 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
saya pun nak ucapkan selamat hari lahir juga kpada sahabat2 yang lahir pada bulan 12 ni..
dan untuk diri ku juga..pada 29/12
heheh..moga panjang umur dan tingkatkan amal ibadah.. :welcome:



happy becoming besdae untuk huda..huhu..takut tak sempat nak wish kat ukhwah ni..hehe....tunggu sms hari jadi lah nanti ye.. :-P

selamat hari lahir buat semua warga disember....antum paling muda ye...ala2 manja begitu..hihik.. :sopan: :-D

semoga bertambahnya usia kita,makin bertambahlah amal kebajikan kita..insya'Allah...

p/S: siapa2 yang dah cukup umur tu,sila2 lah daftar mengundi ye.... :welcome: :welcome:


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

srikandi_86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 26.02.2007
Ahli No: 28923
Posting: 188
Dari: united kingdom

uk  


posticon Posting pada: 10-12-07 20:49


Insya-Allah 21/12 ni genap lah umur ana 21 tahun..nor 1 dan 2 ni banyak membawa pengertian dalam hidup ana..doakan pertmbahan usia ana ini untuk terus berjihad dan berjuang di atas jalanNya..ameen~ :bunga:

-salam ukhwah penuh mahabbah-

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_86Profil   Hantar PM kepada srikandi_86   Quote dan BalasQuote

redgirl
WARGA SETIA
Menyertai: 31.01.2007
Ahli No: 28476
Posting: 871
Dari: bumi tuhan

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 10-12-07 21:57


Pada 10-12-07 13:21 , dueramiela posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum



mumkin terlalu awal untukku coretkan...huhu

salam ulangtahun kelahiran buat warga ukhwah especially untuk wawa redgirl 26hb ini.. :welcome:

semOga pengalaman mematangkan diri... ;-)



thank you kak..ada juga org ingat wawa..


-----------------
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For redgirlProfil   Hantar PM kepada redgirl   Quote dan BalasQuote

arebie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.03.2006
Ahli No: 23558
Posting: 207
Dari: bp ------> kl

Johor   avatar


posticon Posting pada: 11-12-07 12:08


selamat hari lahir untuk ana dan semua yang lahir hari ni. Kembar hari lah kita ye :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For arebieProfil   Hantar PM kepada arebie   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 11-12-07 12:13


Pada 10-12-07 16:55 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 05-12-07 10:02 , addinulhuda posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
saya pun nak ucapkan selamat hari lahir juga kpada sahabat2 yang lahir pada bulan 12 ni..
dan untuk diri ku juga..pada 29/12
heheh..moga panjang umur dan tingkatkan amal ibadah.. :welcome:



happy becoming besdae untuk huda..huhu..takut tak sempat nak wish kat ukhwah ni..hehe....tunggu sms hari jadi lah nanti ye.. :-P

selamat hari lahir buat semua warga disember....antum paling muda ye...ala2 manja begitu..hihik.. :sopan: :-D

semoga bertambahnya usia kita,makin bertambahlah amal kebajikan kita..insya'Allah...

p/S: siapa2 yang dah cukup umur tu,sila2 lah daftar mengundi ye.... :welcome: :welcome:



t.kasih untuk kak na..
erm saya pun nak p daftr mengundi lah..heheh.. :-D


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-12-07 14:00


Pada 10-12-07 20:49 , srikandi_86 posting:

!!! QUOTE !!!

Insya-Allah 21/12 ni genap lah umur ana 21 tahun..nor 1 dan 2 ni banyak membawa pengertian dalam hidup ana..doakan pertmbahan usia ana ini untuk terus berjihad dan berjuang di atas jalanNya..ameen~ :bunga:

-salam ukhwah penuh mahabbah-


tak sabar nak tunggu.... :welcome: :welcome:


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

izzana
Warga Rasmi
Menyertai: 26.02.2006
Ahli No: 23015
Posting: 8
Dari: kuala kangsar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-12-07 15:57


my birthday on 14 dec 1984..!dah tua rasanya...Selamat hari lahir juga untuk semua!

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzanaProfil   Hantar PM kepada izzana   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.128309 saat. Lajunya....