Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 04-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika orang lain boleh melakukan, kita boleh belajar melakukan
-- Prinsip NLP

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 88
Ahli: 0
Jumlah: 88




  Yang Masuk Ke Sini
Martyr: 22 jam, 51 minit yang lalu
Muslim1987: 7 hari yang lalu


Kelab Ukhwah
Topik: ~~KELAB KELAHIRAN 1981~~


Carian Forum

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» ~~KELAB KELAHIRAN 1981~~

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh ~~KELAB KELAHIRAN 1981~~

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 19-05-03 16:55


ASSALAMUALAIKUM

kepada sahabat2 yang lahir 81...silalah memeriiahkan topik kali ini...kalau ada cerita-cerita yang menarik yang boleh di konsi bersama2...boleh tulis kat ruangn topik ini...jomlah kita meramaikan ahli2 yang lahir tahun 1981....ahlan wasahlan wa marhaban minkum......hehehhehe..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

KnightIslam
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 142
Posting: 54
Dari: Pantai Timur

Terengganu  


posticon Posting pada: 21-05-03 10:22


waalaikum salam...

tahun 1981,
seorang bayi kecil,
menjerit menjenguk dunia,
melihat sekeliling,
asing baginya,
kini, dia tahu,
inilah dunianya,
dunia yang sementara,
aku tetap aku....

-----------------
Nabi S.A.W bersabda, maksudnya: "sebaik baik senjata orang mukmin ialah bersabar dan berdoa" (HR Ad-Dailami)

Bookmark and Share

    


  Member Information For KnightIslamProfil   Hantar PM kepada KnightIslam   Pergi ke KnightIslam's Website   Quote dan BalasQuote

halawatul_iman
Warga Rasmi
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 139
Posting: 10
Dari: Kampus Hijau

Selangor  


posticon Posting pada: 21-05-03 10:25


assalamualaikum..

saya lahir thn 81..

apa yg menarik dlm club 81 ni?

saya tak tahu nak kongsi apa dlm club ni..

wallahu'alam


Bookmark and Share

    


  Member Information For halawatul_imanProfil   Hantar PM kepada halawatul_iman   Quote dan BalasQuote

Arcaine
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 246
Posting: 237
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 21-05-03 12:10


A'kum

Saya pung lahir tahun 1981



-----------------
Hidup ini suatu perjuangan

Bookmark and Share

    


  Member Information For ArcaineProfil   Hantar PM kepada Arcaine   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 21-05-03 20:32


laaaaaaa.......tak kisah jer..saper2 nak konsi idea..leh je tulis kat topik ni...saya nak kumpaulkan ahli2 yang lahir tahun 1981 ni...boleh kan??

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

solero
Warga Rasmi
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 201
Posting: 12
Dari: syria

syria   avatar


posticon Posting pada: 21-05-03 20:47


saya juga salah seorang yang telah dilahirkan pada tahun 1981 yang mana 21 tahun telah berlalu............. yang mana kini tengah melayari kehidupan yang penuh dengan cabaran diatas muka bumi ini.....pelbagai trajedi dan banyak lagilah yang saya sudah lihat..begitu juga dengan anda semua kan!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For soleroProfil   Hantar PM kepada solero   Quote dan BalasQuote

ayim_81
Warga 2 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 39
Posting: 61
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 21-05-03 23:28


A'kum semua...

salam ukhuwah dari ana

ana pun lahir tahun 1981,
apa best yerk,,,,
ana tahu perdana menteri kita sekarang
ditabalkan jadi PM masa tu,

tahun Cina pulak ialah tahun AYAM,
kokokokkkkkkk.

lagi apa yerkkkk???

wassalam.



-----------------
Kage Bunshin no Jutsu >>>>>>>>>>

Bookmark and Share

    


  Member Information For ayim_81Profil   Hantar PM kepada ayim_81   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-06-03 23:02


assalamulaikum....


salam ukhwah buat ayim_81 dan solero..

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

widad
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 647
Posting: 199
Dari: bumi allah

malaysia  


posticon Posting pada: 18-06-03 22:58


assalamualaikum....


hehehe..saya pun lahir tahun 81...

kira tua dahlah saya nih...yg bestnyer org lahir tahun 81 nih...baik1 cam zaharatul..kan wak kan???


hehheheh



-----------------
"haza fadlhu min rabbina"

Bookmark and Share

    


  Member Information For widadProfil   Hantar PM kepada widad   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 20-06-03 14:27


tak sangke plak... ramai yang lahir tahun 81... hmmm... mesti semua dah super duper senior kat U nie... ker dah ader yang grad... sahabat yang dah grad tak nak citer ker pengalaman sahabat lepas grad...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 22-06-03 19:49


assalamualaikum....

nak tahu pengalaman teman2 yang dah grad ke teman_siber..hehehhe...antaranya saya dan widad dah pun grad masa kat ambik diploma baru2 ni..

masa nak grad ari tu..rasa macam tak percaya je..pejam celik dah pun 3 tahun duduk kat kolej tu..rasa berdebar je masa penyampaian sijil diploma ari tu..alhamdulillah..sekarang ni kami dah pun menjejaki ke bumi yang selama ini kami impikan..bumi yang penuh sejarah zaman nabi2 kita..

tak de sapeerr lagi ke nak kongsi pengalaman slps grad atau yang dah keja??

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-06-03 20:45


as'kum...dah lama ana perhatikan club81 ni.. erm, beria2 nampaknya ZahRaTuL_RaiHaNaH81 memperaktifkan club ni. rasa terpanggil pulak nak join sama hari ni. erm..umur ana skrg ni dah cukup 22thn,mungkin ada sahabat yg masih 21thn kan.. jgn risau,akan matured jua akhirnya .

erm...ana skrg ni dah bekerja hampir 8 bulan di usm kubang kerian ni. alhamdulillah..lepas habis jer study,tak menganggur lama,terus dipinang utk bekerja. rasa skrg ni mmg seronok dan bangga juga ada dapat merasa duit hasil titik peluh sendiri. dah dapat meringankan sedikit beban keluarga. kat tempat kerja ni pulak, antara pekerja yg paling muda, kira manja sikit tp yg tak best bila kena buli ngan staff senior. ..insyaAllah.. klau ada rezki nak sambung degree dlm bidang yg sama..

p/s:ZahRaTuL_RaiHaNaH81...bila nak balik m'sia?
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

sakura_marlina
Warga 1 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 374
Posting: 37
Dari: johor

saudiarabia  


posticon Posting pada: 25-06-03 12:29


emm..baru saya perasan ader club 81 ni..k la saya pun lahir tahun 81 gak, maklumlah dah 22 tahun hidup kat dunia ni..mmg mcm.cerita ader klu nak cerita semua smpi tiga subuh pun tak abiss...ha..klu cerita psl grad memang dah grad utk diploma la...konvo pun dah...lawak gak mase rehearsel kat stage tu ari...tak sangka dah pun 3 tahun blaja...mmg pengalaman tu susah nak dilupakan, tu yg rase cam baru jek semua tu berlaku...seronok gak jumpa kawan2 lama ader yg sambung study, ader yg dah bekerja gaji besar,gaji kecik semua ader ader yg dah dukung baby..ader yg tengah usung perut..eii pendek kata mcm pemgalaman boleh dikongsi tapi sayang nya masa tak mengizinkan..tu jek la cerita yg saya nak ceritakan ari ni..wsalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For sakura_marlinaProfil   Hantar PM kepada sakura_marlina   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-07-03 10:37


assalamualaikum...
isk... kat sini rupanya club81 tersorok... dah puas membelek... ada jugak...

zahratul_raihana...bestnye dah ada kat tempat org... sebenaqnya dulu ana pun impikan nak blajar di bumi anbiya' tu.. tapi dah rejeki ana kat bumi m'sia nie...... tak per.. kalau ana tak gi sana pun sahabat ana ramai lagi kat sana...

darul_numan81... ana pun dah cukup 22 tahun jugak... alaa kalau 21 tahun pun kira matured jugak... ... mmm... tak tahu plak yang numan nie dah lame keje... dulu diploma bidang apa...

sakura_marlina... ana pun tak sabar jugak nak grad nie... bestnya... sahabat kat sini semua dah merasa naik atas stage yer...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

Ibnu_Mohammad
Warga 2 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 335
Posting: 52
Dari: Down Under

Melaka  


posticon Posting pada: 23-07-03 10:53


assalamualaikum

ramai juga yer yg seangkatan ngan ana ni...ana baru grad hari ni dlm BEng Mech Eng...lepas ni nak keje pulak...kita yg muda2x ni patutnya gunakan kekuatan yg ada utk menegakkan syiar islam dimuka bumi ni. Ana just nak share some thoughts...masa ana buat degree ana target dapat 2nd lower aje sbb susah sgt...tp alhamdulillah Allah permudahkan...drpd ana upsr, pmr, spm, IB (International Baccalaureate) Allah bg rezeki pada ana utk cemerlang...Ana fikir balik...Allah dah tolong ana takkanla ana tanak tolong agama ALlah...Ana hampir tak caya masa amik degree pagi tadi sbb ana tau betapa susahnya stadi nih...kalo Allah tak izinkan ana dpt skor masa 3rd yr mungkin ana dah dapat 2nd lower jek. So kesimpulannya...bila Allah dah bantu kita...kita kenalah bantu agama ALlah sebagai tanda kita bersyukur. Macammana caranya?? mula2x joinlah usrah supaya dpt meningkatkan pemahaman islam kita dan bila sampai masanya kita involve lah dlm masyarakat dan bersama2x mengislahkan mereka...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Ibnu_MohammadProfil   Hantar PM kepada Ibnu_Mohammad   Pergi ke Ibnu_Mohammad's Website   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-07-03 22:03


assalamualaikum...

ana setuju dgn pandangan Ibnu_Mohammad, bila kita tolong agama Allah nescaya allah akan permudahkan hambaNya dalam segala urusan... selangkah kita menghampiriNya... seribu langkah Dia menghampiri kita... Allah suka hambaNya yang beramal soleh...

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

Atie
Warga Rasmi
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1044
Posting: 3
Dari: p.puteh, kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-07-03 11:36


akum,
best ke jadi ahli club 81 nie??? nampak macam best je...sebenarnya sesiapa yang jadi ahli club 81 ni mesti dah tua2, bak kata orang dah boleh mengundi..betul tak?tapi ada juga yang telah bekerja tak kuarang juga yang masih menuntut, menambahkan ilmu pengtahuan.betul tak?
macam mane nak goin club ni sebenarnya???
sy masih study....tapi hampir habis untuk dapatkan segulung diploma.


Bookmark and Share

    


  Member Information For AtieProfil   Hantar PM kepada Atie   Quote dan BalasQuote

teman_siber
WARGA SETIA
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1493
Posting: 644
Dari: Kuala Lumpur

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 24-07-03 11:58


assalamualaikum
atie just join jer dalam posting nie... bleh kongsi pandangan... ana pun tak sabaq nak mengundi nih... hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For teman_siberProfil   Hantar PM kepada teman_siber   Quote dan BalasQuote

bayulaut
Warga Rasmi
Menyertai: 07.07.2003
Ahli No: 2162
Posting: 9
Dari: UK

Selangor  


posticon Posting pada: 10-08-03 22:11


Assalamualaikum...

Saya pun lahir tahun 1981...

Bookmark and Share

    


  Member Information For bayulautProfil   Hantar PM kepada bayulaut   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 12-02-04 10:56




uikss... penat sungguh ana mencari topik ni, mana taknya dah tenggelam sampai ke page 6. ok, kepada sesiapa yg lahir thn 81, jom meriahkan kelab kita ni. tak perlulah nak buka topik baru yea.

di tahun 2004 ni, dah tentu semuanya dah menginjak ke usia 23 thn. mesti dah ramai yg bekerjakan? takpun... baru je habis study... err.. atau ada yg dah berumahtangga?

p/s: erm.. pembuka topik ni dah lama menghilangkan diri. mungkin sibuk dgn tugasan seharian. takpelah...
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

azlan_zaman
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.09.2003
Ahli No: 3339
Posting: 48
Dari: Kluang, Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 12-02-04 15:36




ana pun lahir pada tahun 1981.. apa yea yang menarik...???

pengalaman kerja sebagai guru sekolah rendah dan sekarang kerja di pejabat.. banyak yang dipelajari semasa di U dahulu perlu di praktikkan.. pengalam ana menjadi sebagai seorang guru terasa amat manis.. walaupun dahulunya rasa terseksa..

sekian
wassalam...


Bookmark and Share

    


  Member Information For azlan_zamanProfil   Hantar PM kepada azlan_zaman   Pergi ke azlan_zaman's Website   Quote dan BalasQuote

ProfTakBersalah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 31.01.2004
Ahli No: 6916
Posting: 120
Dari: Putra University of Japan

japan  


posticon Posting pada: 12-02-04 16:02


saya pun lahir 1981 jugak.....tapi sampai skrg tak rasa tua pun.....muda sentiasa.....jangan maraaa eee

Bookmark and Share

    


  Member Information For ProfTakBersalahProfil   Hantar PM kepada ProfTakBersalah   Quote dan BalasQuote

lidya_haryati
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1892
Posting: 255
Dari: temerloh

malaysia  


posticon Posting pada: 12-02-04 20:58




emm.. rakan-rakan sebaya sekalian... saya pun lahir tahun 81 gak. dlm tak sedar... dah 23 tahun kite menghirup udara di bumi Allah ni kan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidya_haryatiProfil   Hantar PM kepada lidya_haryati   Quote dan BalasQuote

ikebana_abadi
Warga Rasmi
Menyertai: 05.11.2003
Ahli No: 4946
Posting: 14
Dari: ganu kiter

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-02-04 11:48


askum..salam ukhwah untuk semua...saya pun lahir tahun 81...but blum 23 ..masih muda remaja...em mesti ramai kawan yang dah grad dan dah keje...tapi saya still menjejak ilmu...tak perlah takkan ada kebahagiaan tanpa pengorbanan...takkan dinamakan kehidupan tanpa cabaran...cabaran mendewasakan kita

Bookmark and Share

    


  Member Information For ikebana_abadiProfil   Hantar PM kepada ikebana_abadi   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 14-02-04 12:40


saya pun lahir tahun 1981....

hmm.... bestnya melihat teman teman seangkatan(yang lahir tahun1981) ni, rata-ratanya dah nak grad, ada yang dah kerja, tak kurang juga nak kahwin. sedangkan saya baru first year degree....

hmmm....tak perlah...setiapsesuatu yang berlaku itu pasti ada hikmahnya.....

jom...join kelas 1981.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-02-04 14:11




errr.. nur_malam99 pun lahir tahun 81 rupanya. ana ingatkan lahir tahun 99 sbb ada no.99 kat nick anti tu.. . rupanya kita ni sebaya.

jgnlah anti nur_malam99 sedih.. betul tu, setiap yg berlaku pasti ada hikmahnya. anti belajar kat mana & dlm kos apa yea? ana ni w/pun dah kerja, tp tak rasa mcm kerja.. (oppss.. kang kena fire dgn bos kalau dia dengar ni.. ) apa2pun..buatlah yg terbaik dlm hidup kita ini..

p/s: pelik arr.. apsal Joshua tak mahu join kelab ni?
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

AyuHumaira
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1342
Posting: 294
Dari: IIUM, Garden of Knowledge & Virtue.

egypt   avatar


posticon Posting pada: 14-02-04 14:22




ermmmm....errrrr....ehhmmmmm....

ana bukan lahir tahun 81..saje je nyibuk kat sini...

jgn mare..nanti cepat tua....hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For AyuHumairaProfil   Hantar PM kepada AyuHumaira   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 15-02-04 09:15


Quote:

On 2004-02-14 14:11, darul_numan81 wrote:


errr.. nur_malam99 pun lahir tahun 81 rupanya. ana ingatkan lahir tahun 99 sbb ada no.99 kat nick anti tu.. . rupanya kita ni sebaya.

jgnlah anti nur_malam99 sedih.. betul tu, setiap yg berlaku pasti ada hikmahnya. anti belajar kat mana & dlm kos apa yea? ana ni w/pun dah kerja, tp tak rasa mcm kerja.. (oppss.. kang kena fire dgn bos kalau dia dengar ni.. ) apa2pun..buatlah yg terbaik dlm hidup kita ini..

p/s: pelik arr.. apsal Joshua tak mahu join kelab ni?
wassalam



terima kasih darul_numan81.......

99 tu saya ambil dari 99 nama ALLAH yang kita perlu tahu dan perlu kita ingati......

kalau lahir tahun 1999, umur saya tahun ni baru lima tahun ......

mudanya....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

lynn_KLIA
Warga Rasmi
Menyertai: 19.12.2003
Ahli No: 5840
Posting: 11
Dari: salak tinggi, sepang

Selangor  


posticon Posting pada: 15-02-04 15:53




sori sbb dah lama sgt tak masuk sini. bz sikit..lynn pun lahir thn 1981. sebenarnya sume thn ader keistimewaannya..nak ckp thn 81 is the best tu..maybe jugak..kan...hehehe...sape ader cite leh le share with us..

Bookmark and Share

    


  Member Information For lynn_KLIAProfil   Hantar PM kepada lynn_KLIA   Quote dan BalasQuote

aziqah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 6390
Posting: 76
Dari: teluk intan

Perak  


posticon Posting pada: 15-02-04 16:36




Hmmm...kat sini ropenya kelab 81 kiter yer!!!ana dah buka topik baru nak kenal saper lahir samer ngan ana...ramai gak yang lahir tahun 1981 yek...

Bookmark and Share

    


  Member Information For aziqahProfil   Hantar PM kepada aziqah   Quote dan BalasQuote

wardahhanani
Warga Rasmi
Menyertai: 09.02.2004
Ahli No: 7133
Posting: 11
Dari: uitm

Pahang  


posticon Posting pada: 15-02-04 17:42



saya pun nk join club 1981 ni, ada lg ke club ni, saya bulan january, ada sesaper lahir bln ni

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardahhananiProfil   Hantar PM kepada wardahhanani   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 239
Posting: 1548
Dari: Batu Pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-02-04 20:37


Quote:

On 2004-02-15 16:36, aziqah wrote:
Hmmm...kat sini ropenya kelab 81 kiter yer!!!ana dah buka topik baru nak kenal saper lahir samer ngan ana...



erm.. kat topik yg anti buat tu ana dah bagi link utk ke sini kan? kelab 81 ni sebenarnya dah lama ditubuhkan.. seawal usia komuniti ukhwah ni.. tarikh penubuhannya; 19-05-2003 jam 16:55 ptg..

buat ukhtie wardahhanani.. insyaAllah.. kelab 81 ni masih lagi wujud. mehlah masuk.. buat macam rumah sendiri.

erm.. apa kata kita kongsi tarikh kelahiran kita? selain dapat tahu siapa yg terlebih tua antara kita , mungkin ianya dapat merapatkan silaturrahim... kalau nak bagi biodata pun lebih elok.. amacam...ada yg setuju tak?

***ok, ana start dulu.. ana lahir pada 2 februari 1981. Berasal dari batu pahat johor... skrg ni bekerja di usm kubang kerian, kelantan.

erm..cepatlah yg lain pula beritahu tentang diri masing2 yea..
wassalam

-----------------
Kehidupan adalah satu ujian...

Bookmark and Share

    


  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Pergi ke darul_numan81's Website   Quote dan BalasQuote

ummu_qistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 398
Posting: 283
Dari: bumi ALLAH

egypt  


posticon Posting pada: 15-02-04 21:02


ana pun di lahirkan tahun 81...waalahualam


Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qistinaProfil   Hantar PM kepada ummu_qistina   Quote dan BalasQuote

mujahidah81
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.11.2003
Ahli No: 4870
Posting: 26
Dari: Bangi

Selangor  


posticon Posting pada: 16-02-04 21:08


......
Hmmm..ramai jugak ye dlm ukhwah.com ni lahir thn 81. Saya pun lahir thn 81 gak..skrg dah masuk 23 thn 1 bulan.....masih muda lg...AlHamdulillah, dipanjangkan umur utk terus melaksanakan tanggungjawab di muka bumi ini.........


Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah81Profil   Hantar PM kepada mujahidah81   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-02-04 22:25




jumpa jugak akhirnya..
ana pun lahir 81 jugak...
dah grad...tapi, sambung jadi junior balik..peluang keje mmg ada tapi, peluang belajaq nie diutamakan nak nak dapat sokong drp yg tersayang..saper lagi kalo bukan NENEk...

salam ukhwah buat semua member club 81...


-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

rynar_abadi
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 767
Posting: 61
Dari: uitm

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-02-04 14:17




saya pun nak join club 1981...
saya lahir 2 jun 1981..
sekarang masih study kat uitm...


-----------------
Bukan Susah nak Susah
Bukan Senang nak Senang
Slow and Steady
Strive for Success

Bookmark and Share

    


  Member Information For rynar_abadiProfil   Hantar PM kepada rynar_abadi   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 17-02-04 14:39


saya pula lahir pada 28 april 1981.
sekarang masih study dalam bidang software engineering kat kuktem, kuantan, pahang.



Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

haneem-al_amr
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.02.2004
Ahli No: 7010
Posting: 79
Dari: MeLBouRNe

australia  


posticon Posting pada: 17-02-04 14:43


...

uiks..ramai gak yg lahir thn 81 ni ek.nak joinla..hehe.
salam ukhwah untuk sume...

Bookmark and Share

    


  Member Information For haneem-al_amrProfil   Hantar PM kepada haneem-al_amr   Quote dan BalasQuote

szn
Warga 1 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6967
Posting: 22
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-02-04 14:23




saye pun nak join kelab nih.....sbb aper ek?? sbb saye lahir thn nih...1981....bulan 10.....1hb....

salam ukhwah tuk sume.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sznProfil   Hantar PM kepada szn   Quote dan BalasQuote

sinar_islamiah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.12.2003
Ahli No: 5550
Posting: 110
Dari: mesia

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-02-04 15:47


..

wah..wah!!..ramai rupanya yg lahir thn81..saya pun tak nak ketinggalan lah!

nur_malam99..awak muda 5hari dr saya..

saya dah grad thn lepas bln 8...awal april dah abih study...dulu study kat ukm...macam2 pengalaman masa study kat sana...ada suka..ada duka..tp paling best bila dah final year..

pengalaman masa grad memang best..jumpa balik kengkawan masa study dulu...ada yang dah keje..ada yg blum...masa tu saya dah keje..jd cikgu ganti kat sek rendah ajar thn 3...masa mengajar diorang mmg best...mula2 tu memang rasa penat sangat..tambah budak2 memang bising dlm kelas tp bila dah lama2 tu rasa seronok...saya mengajar 3 bln je sampai akhir sept...pastu dpt offer keje kat upm...so sampai sekarangla saya kat sini

InsyaAllah jun akan dtg saya smbg master...mungkin di ukm jugak...doakanlah saya ye!...ok kepada sahabat2 yang tgh study tu...study la baik2..jangan menyesal di kemudian hari...bukan senang nak masuk u jadi jgn la sia2kan peluang yang kita dapat ni...

tu aje kot benda yg bleh saya share..ok semoga berjaya sume!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sinar_islamiahProfil   Hantar PM kepada sinar_islamiah   Pergi ke sinar_islamiah's Website   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 20-02-04 16:18


bestnya sinar_islamiah dah kerja........

hmmmm.....semoga berjaya dengan apa jua yang dilakukan....



Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 20-02-04 16:25




nak join jugak...
ana ismi safiza lahir 81 gak..
aper2 aktiviti..pleazz inform kat ismi yer...


-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

lidya_haryati
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1892
Posting: 255
Dari: temerloh

malaysia  


posticon Posting pada: 25-02-04 17:25




sy pun lahir thn 81...

tarikh lahir 27 mei 1981... org pahang memang makmur....

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidya_haryatiProfil   Hantar PM kepada lidya_haryati   Quote dan BalasQuote

ikebana_abadi
Warga Rasmi
Menyertai: 05.11.2003
Ahli No: 4946
Posting: 14
Dari: ganu kiter

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-02-04 12:10


askum... seronok tgk kawan2 dah keje dan mencipta kejayaan ...ana masih studi kat UTM..2 tahun lagi baru grad...em tapi tak perlah..keluar2 ana terus jd guru...ana lahir 14 nov...hehe lambat lagih bru 23...utk nur_malam99...setiap jalan yang berliku selain terkandung hikmah..ia juga menjadikan kita semakin matang menghadapi kehidupan...sama2lah kita berjuang...di hujung kepahitan pasti ada kemanisan...sabar itu memang pahit tapi ia adalah penawar kepada segalanya.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ikebana_abadiProfil   Hantar PM kepada ikebana_abadi   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 05-04-04 01:00


....

terima kasih ikebana_abadi atas kata kata nasihat itu.....

salam ukhwah senantiasa buat semua warga kelab 81....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

pLatipus
WARGA SETIA
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 5915
Posting: 863
Dari:

Bumi Allah Yg Suci

saudiarabia  


posticon Posting pada: 05-04-04 07:25



Yea.... nak join boleh.... ana lahir tahun 1984 tapi tak salah kan join sini... saje je nak cari sahabat dalam lingkungan 1981.. boleh kan?


Bookmark and Share

    


  Member Information For pLatipusProfil   Hantar PM kepada pLatipus   Pergi ke pLatipus's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-04-04 22:48



eh, boleh la platipus, cuma nanti jgn nagis yer..bile kena buli dgn akak2 dan abg2 81 ek..

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-05-04 18:01




takpe jer plapitus..masuk je..nak kenalan ngn ahli ukhwah 81 silakan...



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

zilal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 319
Posting: 317
Dari: btGajah~alorSetaq

Perak  


posticon Posting pada: 06-05-04 08:57




EhemĀ²...nak bagitau...
Zilal pon lahir tahun 81 jugak
Salam perkenalan buat semua warga ukhwah....

sinar_islamiah --> kerje dimana ye diUPM tu..becoz zilal pon diUPM tp still study laah...insyaAllah ujung tahun nih baru abes...sem depan buat projek...
Laa dok praktikal....doakan saye ye semua...

pLatipus --> lahir tahun 84 rupenye...

Salam ukhwah juge buat ZahRaTuL_RaiHaNaH81 ismi_safiza nur_malam99 ikebana_abadi dll...



[ Posting ini telah di edit oleh: zilal pada 2004-05-06 08:59 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: zilal pada 2004-05-06 09:01 ]

Bookmark and Share

    


  Member Information For zilalProfil   Hantar PM kepada zilal   Pergi ke zilal's Website   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 06-05-04 21:38




salam ukhwah buat zilal..zilal pun abis hujung tahun ni ekk..saya pun insyaalllah abis tahun ni jugak..doakan saya najah yer..dapat balik malaysia....

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA SETIA
Menyertai: 15.10.2003
Ahli No: 4371
Posting: 1239
Dari: bumi Allah

Sarawak  


posticon Posting pada: 06-05-04 23:09


....

doa dan harapan semoga sahabat sahabat di kelab 81 berjaya dan cemerlang dunia dan akhirat. amiin.

sesuatu yang mustahil akan menjadi tidak mustahil apabila ALLAH menyatakan :"kun fayakun".

wallahualam bissawab...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Pergi ke nur_malam99's Website   Quote dan BalasQuote

are-zie
Warga 1 Bintang
Menyertai: 26.05.2004
Ahli No: 9174
Posting: 32
Dari: Sabak Bernam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-06-04 15:52



Azie pun lahir tahun 1981.
InsyaAllah 8 jun ni bertambah tua ler azie.

Bookmark and Share

    


  Member Information For are-zieProfil   Hantar PM kepada are-zie   Pergi ke are-zie's Website   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 01-06-04 23:54




1.KnightIslam
2.Hlawatul_Iman
3.Arcaine
4.Solero
5.Ayim
6.Widad
7.Darul_Numan81
8.Sakura_Marlina
9.Teman_siber
10.Ibnu_mohammad

11.Atie
12.Bayulaut
13.Azlan_zaman
14.ProfTakBersalah
15.Lidya_Haryati
16.Ikebana_abadi
17.Nur_malam99
18.Lynn_KLIA
19.Aziqah
20.Wardahhanani
21.Ummu_qistina
22.Mujahidah81
23.Ismi_safiza
24.Rynar_abadi

25.Haneem-al_amr
26.Szn
27.Lidya
28.Zilal
29.Are_zie


~Lamer gak saya tak jenguk kelab 81 ni..Tak sangka ramai gak ahli2 ukhwah yang lahir tahun 1981 kan...biler nak wat kenduri antara ahli 81 ni..teringin gak nak kenal...nama2 diatas ni merupakan ahli yang berdaftar di kelab 81 ni..takde lagi ke yang lahir 23 thn yang lalu...

~Tahniah buat ahli teman kita Darul_numan81 yang selamat melangsungkan perkahwinannya baru2 ni..walaupun saya jauh dimata..tapi hanya doa yang dapat kukirimkan buatmu..semoga berbahagia hingga akhir hayat....

~saya nak mngambil kesempatan nak ucapkan hapy belated besday buat Lidya_Haryatiyg lahir 27 mei baru2 ni..tak lupa jugak buat Rynar_abadiyg menyambut ulangtahun pada 2 Jun ni......Happy Birthday To You...

p/s:Takde lagi ke ahli2 kat club 81 ni mengikut jejak Darul_Numan81???hehehee....



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

alea13
WARGA SETIA
Menyertai: 05.01.2004
Ahli No: 6228
Posting: 1483
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 02-06-04 00:15




wujud rupa nyer kelab 81 nih.. puas mencari.. salam utk semua..

Bookmark and Share

    


  Member Information For alea13Profil   Hantar PM kepada alea13   Pergi ke alea13's Website   Quote dan BalasQuote

sinar_islamiah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.12.2003
Ahli No: 5550
Posting: 110
Dari: mesia

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-06-04 10:56




lama tak masuk sini...aktif lagi rupanya club ni...ahli2nya pun dah bertambah!

Quote:

On 2004-05-06 08:57, zilal wrote:

sinar_islamiah --> kerje dimana ye diUPM tu..becoz zilal pon diUPM tp still study laah...insyaAllah ujung tahun nih baru abes...sem depan buat projek...
Laa dok praktikal....doakan saye ye semua...




welcome to da club zilal!saya keje kat fac science as a tutor..zilal fac mana?ooo habis hujung tahun ni..tgh praktikal ye...gud luck untuk semester ni...saya pun kena masuk blaja balik semester ni..4jun ni daftar...sama2 kita berusaha dan smg kt mendapat ilmu yg bermanfaat...gud luck sume!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sinar_islamiahProfil   Hantar PM kepada sinar_islamiah   Pergi ke sinar_islamiah's Website   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-06-04 11:00


Semakin bertambah ahli kelab 81..nie..
maknanya dari sini kita boleh..survey....berapa ramai..ahli mengikut.......tahun..

Teruskan......aktif

p/s: 1978..baru ditubuhkan

-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-06-04 00:23






alea13 dan sinar_islamiah pun lahir 81 ek...hehehe...samelah2 kita berkongsi pendapat atau pengalaman..sepanjang melayari hidup selama 23 thn...

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

miss_arin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8931
Posting: 288
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 03-06-04 19:55


ermm..ramai jugak ye yg lahir thn 81..ni yg saya pun terpanggil utk menyertainya..
dgn ini saya miss_arin..mendaftarkan diri dlm club81..boleh terima ke ni zahratul_raihanah..che' tak perasan lah club ni..kalau tak lama dah masuk..jgn mare..

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_arinProfil   Hantar PM kepada miss_arin   Pergi ke miss_arin's Website   Quote dan BalasQuote

ummu_qayyum
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.05.2004
Ahli No: 8967
Posting: 133
Dari: egypt

egypt   avatar


posticon Posting pada: 03-06-04 23:54




Ahaa...saya pun lahir tahun 81... 20 julai 81.. ) dengan rasminya saya dah jadi ahli club ni.. eh lantik diri sendiri pulak ..ok tak zahratul...



-----------------
"I aM ThE BeSt ThAt I CaN Be.."

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qayyumProfil   Hantar PM kepada ummu_qayyum   Pergi ke ummu_qayyum's Website   Quote dan BalasQuote

zilal
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 319
Posting: 317
Dari: btGajah~alorSetaq

Perak  


posticon Posting pada: 10-06-04 16:18


ehemĀ²
sunyi sepi jer club 81 nih ye....
umer sibuk kot...
Quote:
zilal fac mana?ooo habis hujung tahun ni..tgh praktikal ye...gud luck untuk semester ni



zilal student FSKTM
praktikal pon tinggai seminggu jer lagi...then 21st ah nak masuk kuliah balik..
apsal ntah, nak bukak sem baru nih...semangat mcm berkobarĀ² sket ....

musT sinar_islamiah dah daftar ye...sambung master ker...? tahniah & semoga berjaya...



Bookmark and Share

    


  Member Information For zilalProfil   Hantar PM kepada zilal   Pergi ke zilal's Website   Quote dan BalasQuote

sinar_islamiah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.12.2003
Ahli No: 5550
Posting: 110
Dari: mesia

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-06-04 16:46


ye sambung master tapi kat ukm...dulu saya student sana...4jun hari tu daftar...lecture start 21jun ni...tgh semangat nak study balik ni

gud luck untuk zilal dan sume!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sinar_islamiahProfil   Hantar PM kepada sinar_islamiah   Pergi ke sinar_islamiah's Website   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 11-06-04 00:19




Tahniahla buat sinar_islamiah..moga berjaya sampai abis master ekk..

Happy belated besday buat Are-zie yg menyambut ulangtahun pada 8 Jun baru2 ni...



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

mawaddah1981
Warga Rasmi
Menyertai: 12.01.2004
Ahli No: 6412
Posting: 19
Dari: kelantan

Kelantan  


posticon Posting pada: 26-06-04 12:22



Salam Ukhwah dr ana utk sahabat2 sekelian..
insyaAllah..ini sem last kt UTM....moga allah merahmati kita semua

Bookmark and Share

    


  Member Information For mawaddah1981Profil   Hantar PM kepada mawaddah1981   Quote dan BalasQuote

adlan
WARGA SETIA
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1053
Posting: 467
Dari: Planet Pumpkin

uk  


posticon Posting pada: 26-06-04 13:02




alhamdulillah...may progress to final year...
ana might take majoring in EEE...
lectures will resume on 22nd september 2004...

-----------------
"Perjuangan Ibarat Mata Rantai.. Kita Bukanlah Orang Yang Pertama Dan Kita Bukanlah Orang Yang Terakhir...Wallahua'lam"

Bookmark and Share

    


  Member Information For adlanProfil   Hantar PM kepada adlan   Pergi ke adlan's Website   Quote dan BalasQuote

riyas
WARGA SETIA
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9464
Posting: 1054
Dari: Alam Kayangan,Bumi Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-06-04 13:34




ana pun tahun 1981..... bulan mac.... salam ukhwah buat semua wargo 81.... ada ape2 yang menarik tak? aktiviti2 ape yang dijalankan?


Bookmark and Share

    


  Member Information For riyasProfil   Hantar PM kepada riyas   Pergi ke riyas's Website   Quote dan BalasQuote

al_farisi
WARGA SETIA
Menyertai: 18.01.2004
Ahli No: 6556
Posting: 608
Dari: Tiada kepada ada & ada kepada tiada

iran   avatar


posticon Posting pada: 30-06-04 13:49


Tak sangka ramai jugak mereka yg lahir di zaman Dr M mula memegang tampuk kuasa sebagai PM dan yg lahir pada tahun ayam.

p/s: Kamek jugak lahir 81

Bookmark and Share

    


  Member Information For al_farisiProfil   Hantar PM kepada al_farisi   Quote dan BalasQuote

ainnor
Warga 1 Bintang
Menyertai: 26.05.2004
Ahli No: 9170
Posting: 22
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 30-06-04 17:03


..............

Sesungguhnya ana juga lahir tahun 1981...........

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainnorProfil   Hantar PM kepada ainnor   Quote dan BalasQuote

putera81
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.05.2003
Ahli No: 549
Posting: 153
Dari: SaBAh

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 30-06-04 20:34



sy lhir thun 81 jgk. skrg ambik degre in ee eng. lots of luck to all 81-rian..

Bookmark and Share

    


  Member Information For putera81Profil   Hantar PM kepada putera81   Pergi ke putera81's Website   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 04-07-04 16:42




Alhamdulillah...dah makin bertambah ahli kelab 81 ni ekk..

30.Alea13
31.sinar_islamiah
32.miss_arin
33.ummu_qayyum

34.mawaddah1981
35.adlan
36.riyas

37.al_farisi
38.ainnor
39.putera81


Bila kita nak bincang aktiviti kelab 81 ni??ahli pun dah semakin ramai....kalau buat jk ni..gempaq ni..hehehehe...Nak mengeratkan ukhwah antara kita...

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

riyas
WARGA SETIA
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9464
Posting: 1054
Dari: Alam Kayangan,Bumi Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-07-04 12:41




bila nak buat jk ni? ternanti-nanti gak....semoga di permudahkan......

Bookmark and Share

    


  Member Information For riyasProfil   Hantar PM kepada riyas   Pergi ke riyas's Website   Quote dan BalasQuote

yusniza
Warga Rasmi
Menyertai: 16.01.2004
Ahli No: 6498
Posting: 7
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 13-07-04 14:05




Ana pun lahir pada 1981...
ramai gak geng yek....salam ukhwah...



Bookmark and Share

    


  Member Information For yusnizaProfil   Hantar PM kepada yusniza   Quote dan BalasQuote

nurulain
WARGA SETIA
Menyertai: 05.05.2004
Ahli No: 8792
Posting: 450
Dari: somewhere i belong

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-07-04 14:48


assalamualikum.....
x sangka ada club 81, saya pun lahir tahun 81 gak, sept, 5, belum birthday lagi, blh lah kalo nak wish birthday.

saya dah grad last feb this year, complete study on oct last year, 2003. menganggur kat rmh 2 bln gak, pastu jadi temporary teacher kat sek men kat rumah, sebulan jer, tp oklah at least dpt working experience. then feb konvo di upm, balik jer konvo dpt offer jd RA kat kampus kesihatan ni, tup2 rupanya dah nak masuk 5 bulan kerja kat sini, rasa mcm x percaya plak.

lepas belajar dlm bln 10 lepas belajar dpt interview kat RO kat USM, tp x dapat, lepas tu dapat interview SPA bln 11 , tp x dapat maybe sbb br habis kot, masa tu bln 11, konvo blm lagi.
ada gak plann nak bt master, kalo dpt IRPA or long term grant USM blh lah bt master, itupun kalo ada rezeki dr Allah, kita manusia hanya merancang, yg menentukan Allah SWT.

apa2 pun, but i'm still searhing for job that more better, eg, KPLI dll ,nak cari permanent job, lgpun RA ni just temporary worker, kalo x dpt maybe ada hikmat di sebaliknya, so still work here n waiting chances for doing master here, my employer want me to further study.

setiap org ada rezeki masing2, cuma lambat n cepat jer, kalo lambat tu maybe Allah nak menduga kesabaran kita, n kalo cepat plak maybe Allah nak menduga sejauh mana kita bersyukur atas nikmatNya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurulainProfil   Hantar PM kepada nurulain   Quote dan BalasQuote

ukhtifiddin
Warga Rasmi
Menyertai: 22.03.2004
Ahli No: 8131
Posting: 4
Dari: mesir

egypt   avatar


posticon Posting pada: 13-07-04 15:27


assalamualaikum...sihat semua ahli 81-rian?espesially zahratul raihanah..ana kenal ngan anti..duduk exam sebelah ngan anti je..byk ye pengalaman yg dpt sepanjang study kt bumi anbiya` ni..i`allah segala yg dihajati tercapai..tak lama lg nak kuar natijah imtihan..doakan moga semua pelajar kita najah..aminnn..
see ya..sayonara
~el_deena81

Bookmark and Share

    


  Member Information For ukhtifiddinProfil   Hantar PM kepada ukhtifiddin   Quote dan BalasQuote

Humaierah
Warga Rasmi
Menyertai: 11.06.2004
Ahli No: 9411
Posting: 1

Melaka  


posticon Posting pada: 13-07-04 16:02


Assalamualaiukum.......

Saye pun teringin gak nak joint club nie....... sy lahir thn 1981 kat johor...... so aper yer yg menarik mengenai kelab nie............ sy dah abis belajar skrg tgh keje.... hajat nak sambung bljr tp belum ader rezeki lagie.....................

Bookmark and Share

    


  Member Information For HumaierahProfil   Hantar PM kepada Humaierah   Quote dan BalasQuote

kain_putih
Warga Rasmi
Menyertai: 07.07.2004
Ahli No: 9881
Posting: 10

Sarawak  


posticon Posting pada: 13-07-04 16:37




waaaaaaaaa....bestnya..byknya sama umo ngan kite....apa kabar semua????....saya sbnrnya baru ja tak lama jadi member ukhwah.com ni....okey....saya lahir tahun 1981....mak bapak saya cakap lahir pagi...pada 23 julai 1981....mak saya cakap jugak...saya overdue dalam perut....mungkin Allah tak suruh saya kuar dari perut mak saya kot sampai la 23 julai 1981....nak di jadikan cerita....mak saya penah skipping slom saya kuar dr perut mak saya...hahahha...pastu mak kata..dia salu doa spy saya kuar...sbb takut saya lemas dalam perut.....alhamdulillah....masa saya lahir tu kan...ada seorang org cina dapat baby boy kembar..dan mak saya pulak dapat baby perempuan(kain_putih)

erm....saya lepasan diploma gak..dr politeknik...n dah pun konvo....skrg saya ambik degree kat Unimas (2nd year)...kawan2 saya...byk yg dah bekerja...sama ada government atau company.....ada yang dah kawin..nak kawin...bertunang...dan yg sewaktu dgnnya.....Selamat Berkenalan buat semua member Ukhwah.com specially yang lahir paada era Tun Dr Mahathir Mohd......

Bookmark and Share

    


  Member Information For kain_putihProfil   Hantar PM kepada kain_putih   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 13-07-04 20:07


Quote:

On 2004-07-13 15:27, ukhtifiddin wrote:
assalamualaikum...sihat semua ahli 81-rian?espesially zahratul raihanah..ana kenal ngan anti..duduk exam sebelah ngan anti je..byk ye pengalaman yg dpt sepanjang study kt bumi anbiya` ni..i`allah segala yg dihajati tercapai..tak lama lg nak kuar natijah imtihan..doakan moga semua pelajar kita najah..aminnn..
see ya..sayonara
~el_deena81





Aik...sape ni..duduk sebelah saya masa imtihan??sebelah mana??kiri ke kanan??confius..enti mesti kenal ana kan..hehehe..nampaknya saya kena mencari lagi ni...

Erm..bila sebut je pasal natijah..hati ni berdebar sungguh..tak lama lagi natijah penuh kuar..doakan ana jugak yer..boleh ana balik malaysia...insyallah kita semua akan najah....amin ya rabb..



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

sasician
WARGA SETIA
Menyertai: 04.05.2004
Ahli No: 8783
Posting: 453
Dari: Melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 13-07-04 20:48



mgkn ana dh tlmbt join club ni,hrp bole sertai,ana lahir 1 Januari 1981,anak tahun baru...!

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasicianProfil   Hantar PM kepada sasician   Pergi ke sasician's Website   Quote dan BalasQuote

Huwaina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1062
Posting: 138
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 13-07-04 23:22




salam ukhwah semua....saya pun lahir tahun 81.saya masih belajar lagi.ramai sungguh ye yg lahir tahun 81.

Bookmark and Share

    


  Member Information For HuwainaProfil   Hantar PM kepada Huwaina   Quote dan BalasQuote

ummu_qistina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 398
Posting: 283
Dari: bumi ALLAH

egypt  


posticon Posting pada: 13-07-04 23:56


assalammulaikum ..
saye pun lahir tahun 81...
wassalam

-----------------
IJLIS BINA NU'MIN SAAH......BeSt 4 iSlAm...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummu_qistinaProfil   Hantar PM kepada ummu_qistina   Quote dan BalasQuote

DragonAsiawi
Warga Rasmi
Menyertai: 23.05.2004
Ahli No: 9143
Posting: 1
Dari: Singapura

singapore  


posticon Posting pada: 14-07-04 07:27



assalamu'alaikum ...

Tak sangka ada club81 ni ..best ahh.. Idea untuk buat club ni memanglah bagus..Saya rasa semua yang dilahirkan pada tahun 81 ni mesti ada rasa macam magnet gitu bila nampak ada club81 ni ... mesti nak join nyer...

Saya dilahirkan 15 oktober 81 ... bagi semua members 81 yg dilahirkan dari bulan Januari - Julai tahun ni, DragonAsiawi ucapkan Selamat Hari Jadi...

Dragon yakin semua members 81 ada kelebihan yg berlainan ngan tahun yg lain...
Kita leh goncangkan dunia..!!! Bleh jadi orang yg berguna untuk agama , bangsa & negara insya Allah...

oh yer ..intro diri , DragonAsiawi masih belajar lagi di Azhar Uni , Tahun dua -masih kat bumi anbiya ' ni ...bila ada members 81 yang cakap pasal natijah seramlah jugak ...DragonAsiawi doakan untuk semua members 81 najah -lulus ..Amin Ya Rabb...

Saya rasa tahun ni macam dah tua pun ada ...masih muda pun ada ... maybe masih rasa muda sebab masih belajar .., bila dah bis blajar tu baru lah rasa tua kot... dah banyak nanti tanggungjawab kan... nak cari calon , tunang , kahwin , kerja ...dan mcm2 lagi..

jadi untuk semua members 81 , masa muda kita ni gunakanlah dengan sebaik baiknya kerana ia datang hanya sekali sajer dalam hidup kita... berbaiklah kat kengkawan ye .., jadikanlah hidup muda kita ni satu kenangan yang indah untuk kita ingati bila dah TUA nanti...

tu sajer dari Dragon... Selamat Maju Jaya , HIDUP 81!!!!! Assalamu'alaikum

Bookmark and Share

    


  Member Information For DragonAsiawiProfil   Hantar PM kepada DragonAsiawi   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 14-07-04 22:19




Wah...Tak sangka ramai jugak ahli kelab 81 ni ekk..yang same umo ngn saya..ahlan ler pada sesiapa yg tak mendaftar lagi...samer2lah memeriahkan kelab ni....

Dibawah ni adalah ahli2 yang baru saje mndaftar..

40.Yusniza
41.Nurulain
42.Ukhtifiddin
43.Humaierah
44.Kain_putih
45.Sasician
46.huwaina
47.Ummu_qistina
48.dragonasiawi


Takde ke idea nak buat ape2 aktiviti sesama kita??tapi kena ade sokongan dari ahli2 kelab ni...



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

dikmie2
Warga Rasmi
Menyertai: 07.07.2004
Ahli No: 9888
Posting: 5
Dari: sg. petani

Kedah  


posticon Posting pada: 22-07-04 15:16


, ana lahir 1 julai 81, mungkin semua dah nak grad or dah keje pun, bermula lah lagi suatu paradigm shift,..skrg tuggu ngjar kat politek. ada sesiapa yg bakal ngjar kat poli boleh la kongsi ckit.

Bookmark and Share

    


  Member Information For dikmie2Profil   Hantar PM kepada dikmie2   Quote dan BalasQuote

cucu
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.07.2004
Ahli No: 10226
Posting: 226
Dari: Bumi Milik Allah

russia  


posticon Posting pada: 22-07-04 16:00


assalamualaikum...

hai semua ahli group 81... mesti semua dah berusia 23 tahun kan...? salam Ukhuwwahfillah dari ana...

Bookmark and Share

    


  Member Information For cucuProfil   Hantar PM kepada cucu   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 27-07-04 01:58


assalamualaikum...

ahlan wasahlan buat dikmie2 dan cucu..

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

sasician
WARGA SETIA
Menyertai: 04.05.2004
Ahli No: 8783
Posting: 453
Dari: Melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 12-09-04 16:33


Quote:

On 2004-07-14 22:19, ZahRaTuL_RaiHaNaH81 wrote:


Wah...Tak sangka ramai jugak ahli kelab 81 ni ekk..yang same umo ngn saya..ahlan ler pada sesiapa yg tak mendaftar lagi...samer2lah memeriahkan kelab ni....

Dibawah ni adalah ahli2 yang baru saje mndaftar..

40.Yusniza
41.Nurulain
42.Ukhtifiddin
43.Humaierah
44.Kain_putih
45.Sasician
46.huwaina
47.Ummu_qistina
48.dragonasiawi


Takde ke idea nak buat ape2 aktiviti sesama kita??tapi kena ade sokongan dari ahli2 kelab ni...



-----------------
:.: Fastaqim Kama Umirta :.:

http://tintapermata.blogspot.com


apa kata kumpul duit pastu bg hadiah masa besday masing2...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasicianProfil   Hantar PM kepada sasician   Pergi ke sasician's Website   Quote dan BalasQuote

riyas
WARGA SETIA
Menyertai: 14.06.2004
Ahli No: 9464
Posting: 1054
Dari: Alam Kayangan,Bumi Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-09-04 02:22


Quote:

On 2004-07-14 22:19, ZahRaTuL_RaiHaNaH81 wrote:

Takde ke idea nak buat ape2 aktiviti sesama kita??tapi kena ade sokongan dari ahli2 kelab ni...



-----------------






1.KnightIslam
2.Hlawatul_Iman
3.Arcaine
4.Solero
5.Ayim
6.Widad
7.Darul_Numan81
8.Sakura_Marlina
9.Teman_siber
10.Ibnu_mohammad
11.Atie
12.Bayulaut
13.Azlan_zaman
14.ProfTakBersalah
15.Lidya_Haryati
16.Ikebana_abadi
17.Nur_malam99
18.Lynn_KLIA
19.Aziqah
20.Wardahhanani
21.Ummu_qistina
22.Mujahidah81
23.Ismi_safiza
24.Rynar_abadi
25.Haneem-al_amr
26.Szn
27.Lidya
28.Zilal
29.Are_zie
30.Alea13
31.sinar_islamiah
32.miss_arin
33.ummu_qayyum
34.mawaddah1981
35.adlan
36.riyas
37.al_farisi
38.ainnor
39.putera81
40.Yusniza
41.Nurulain
42.Ukhtifiddin
43.Humaierah
44.Kain_putih
45.Sasician
46.huwaina
47.Ummu_qistina
48.dragonasiawi
40.Yusniza
41.Nurulain
42.Ukhtifiddin
43.Humaierah
44.Kain_putih
45.Sasician
46.huwaina
47.Ummu_qistina
48.dragonasiawi

ahli dah semakin ramai... so... ape perancangan kite untuk aktiviti...... Kalau kite buat perjumpaan beramai2 bagus jugakan? idea sasician pun bagus jugakan.... kena buat nie... kelab lain dah buat dah..



-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For riyasProfil   Hantar PM kepada riyas   Pergi ke riyas's Website   Quote dan BalasQuote

lidya_haryati
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 01.07.2003
Ahli No: 1892
Posting: 255
Dari: temerloh

malaysia  


posticon Posting pada: 23-09-04 11:26


hemmm... betul gak riyas ckp tuh... sronok gak kalau dapat jupe ngan sahabat sahabiah yang sebaye nih....

Bookmark and Share

    


  Member Information For lidya_haryatiProfil   Hantar PM kepada lidya_haryati   Quote dan BalasQuote

ZahRaTuL_RaiHaNaH81
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 426
Posting: 861
Dari: .: SaBah :.

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 25-09-04 22:32




Lama tak join ukhwah.com ni...rasanya tak ramai ahli baru...cuma ada dua je...

49.cucu
50.dikmie2

Riyas takde apa2 cadangan ke tuk aktiviti kelab 81...tak lama lagi saya akan balik ke malaysia..insyallah....

-----------------


Bookmark and Share

    


  Member Information For ZahRaTuL_RaiHaNaH81Profil   Hantar PM kepada ZahRaTuL_RaiHaNaH81   Quote dan BalasQuote

Pdaus
WARGA SETIA
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 5462
Posting: 468
Dari: International University of Africa Sudan

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 18-01-05 18:09




ni tak puas hati ni..!!
nama ana mana?
ke belum daftar?
17 Oktober 1981....

Bookmark and Share

    


  Member Information For PdausProfil   Hantar PM kepada Pdaus   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-02-05 12:41


Quote:

On 2005-01-18 18:09, Pdaus wrote:


ni tak puas hati ni..!!
nama ana mana?
ke belum daftar?
17 Oktober 1981....



salah sendiri x nk ngaku, buleh tanya tue...

alamak, thn ni dh 24 thn ...
hai warga club 81,
muhasabah kanlah diri anda.
umoq dh 24, berapa byk amalan yg telah kita siapkan?!

-----------------
Lilypie 1st Birthday Ticker

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

umie81
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.09.2004
Ahli No: 10978
Posting: 86
Dari: Ipoh, Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-02-05 15:08




alamak..harapnya tak terlambat lagi nak join club 81 nie...blh ke join nie?
umie lahir pd 19 Jan 1981
kalau ada apa2 aktiviti club nie bgtau la yer..
insya-Allah, jika tiada aral, umie akan sertai..

Bookmark and Share

    


  Member Information For umie81Profil   Hantar PM kepada umie81   Quote dan BalasQuote

muallim
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.01.2005
Ahli No: 13816
Posting: 264
Dari: Sekinchan

Selangor  


posticon Posting pada: 23-02-05 16:16


yerrrrrrr.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For muallimProfil   Hantar PM kepada muallim   Pergi ke muallim's Website   Quote dan BalasQuote

HAMKAIZZATI
Warga Rasmi
Menyertai: 19.02.2005
Ahli No: 14541
Posting: 2
Dari: ARDH

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 25-02-05 15:56




HAMBA JUA...

Bookmark and Share

    


  Member Information For HAMKAIZZATIProfil   Hantar PM kepada HAMKAIZZATI   Quote dan BalasQuote

nurintannajihah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12959
Posting: 83
Dari: bumi Allah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-02-05 16:26



ana pun nk joint gak club 81 ni...
070781....

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurintannajihahProfil   Hantar PM kepada nurintannajihah   Pergi ke nurintannajihah's Website   Quote dan BalasQuote

hamdan454
Warga 2 Bintang
Menyertai: 31.01.2005
Ahli No: 14025
Posting: 43
Dari: taiping

Perak  


posticon Posting pada: 24-04-05 07:59


....
ana pun nak masuk kelab nih... bulih tak??

Bookmark and Share

    


  Member Information For hamdan454Profil   Hantar PM kepada hamdan454   Quote dan BalasQuote

NAZLY
Warga 2 Bintang
Menyertai: 02.04.2005
Ahli No: 15547
Posting: 52
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-05-05 16:21



ana dah terlewat daftar club 81
ada borang lagi tak?



Bookmark and Share

    


  Member Information For NAZLYProfil   Hantar PM kepada NAZLY   Quote dan BalasQuote

puteri_aishah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 08.04.2005
Ahli No: 15657
Posting: 54
Dari: Kelate - KL

Kelantan  


posticon Posting pada: 12-05-05 16:40




hui..awatnye tak perasan ade kelab 81 nih...uhuuh nak join jugek la...best best...dah nak masuk 24 tahun..bekalan akhirat cam ciput je...cam setahun pon tak cukup.....ya Allah jadikanlah hambaMu ini dikalangan orang orang yg beriman kepadaMu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For puteri_aishahProfil   Hantar PM kepada puteri_aishah   Quote dan BalasQuote

nora_balqis81
Warga Rasmi
Menyertai: 25.04.2005
Ahli No: 16081
Posting: 12
Dari: Selangor....

blank  


posticon Posting pada: 18-05-05 19:03


Aduss..lambat ler kita daftar...apa2 pon tetap nak join the club 81.......yahoooo..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nora_balqis81Profil   Hantar PM kepada nora_balqis81   Quote dan BalasQuote

mizzaisya
Warga Rasmi
Menyertai: 23.08.2004
Ahli No: 10681
Posting: 11
Dari: Jiran Planet Pumpkin

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-09-05 13:31


ana pun lahir tahun 1981 :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mizzaisyaProfil   Hantar PM kepada mizzaisya   Pergi ke mizzaisya's Website   Quote dan BalasQuote

muslimin2303
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.02.2005
Ahli No: 14727
Posting: 83
Dari: kuala lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 27-09-05 13:38


assalamualamualaikum...

ana pun lahir tahun 81....mari join the club...hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimin2303Profil   Hantar PM kepada muslimin2303   Quote dan BalasQuote

Moderator: Prof_Muslim, Administrator
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Kelab Ukhwah
    »» ~~KELAB KELAHIRAN 1981~~

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.187495 saat. Lajunya....