Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Help Ever, Hurt Never
-- Tulisan di belakang lori

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 61
Ahli: 0
Jumlah: 61




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 1 hari, 6 jam, 28 minit yang lalu


Teknologi
Topik: Teknologi Kuno Yang Hebat


Carian Forum

Moderator: Administrator, Martyr
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Teknologi
    »» Teknologi Kuno Yang Hebat

Please Mendaftar To Post


Oleh Teknologi Kuno Yang Hebat

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 22-11-07 09:42


Assalamualaikum....






















Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 09:46


ni gamba arca ke bebetul dijumpai ni...??
kagumnya... kagumnya... kagumnya....

yang gamba first tu macam cerita katun.... :berfikir: tak ingat pulak tajuk....
gamba seken last tu macam cerita repunzel... :berfikir:
yang gamba last tu macam cerita org kerdil... :berfikir:


-----------------

[ Telah diedit oleh: ismi_atikah pada 22-11-07 09:47 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

eyla05
WARGA SETIA
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19884
Posting: 546
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 09:56


menarik betul gambar tu....macam tak percaya saja... :lol: :lol: :lol:



Bookmark and Share

    


  Member Information For eyla05Profil   Hantar PM kepada eyla05   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 09:59


wahh cantik-cantik belaka gambar tu..
tapi menakutkan..


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 22-11-07 10:03


Assalamualaikum
apa yang menakutkan nya CK... :berfikir:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

owl_UM
WARGA SETIA
Menyertai: 23.04.2007
Ahli No: 29697
Posting: 1654
Dari: Kuala Lumpur

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 10:11


ei? CK tu apa?
CK? apa tu? aaarrrgghhh!mental disturbance.
eerrrmm.. eeii.. korangs semua kat office ek...da!! pergi kerja!!!
seronok saja tengok gambaq plek2 ni ekkk... hiihhooee...
what is the material that being used to create that kind of art,something like those above??wwwaaahhhh!!!! macam sengal2 ayam.. besnya....

Bookmark and Share

    


  Member Information For owl_UMProfil   Hantar PM kepada owl_UM   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 10:39


Assalamualaikum

tu dia bina pakai apa ye??
macam pasir laut saja... :berfikir: :-? :-?


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 10:42


buat pakei pasior pantai yang dibuh bahan kimia

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

addinulhuda
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2007
Ahli No: 31217
Posting: 664
Dari: ~bumi bertuah~

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 10:48


Pada 22-11-07 10:42 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

buat pakei pasior pantai yang dibuh bahan kimia


ye ke??
patut lah nampak macam pasir...
tahan haa.. :berfikir:


-----------------
~membangun bersama islam~


Bookmark and Share

    


  Member Information For addinulhudaProfil   Hantar PM kepada addinulhuda   Pergi ke addinulhuda's Website   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 14:42


yang bangunan best saja tengok..
yang patung tak best...huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 22-11-07 18:24


Pada 22-11-07 10:03 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
apa yang menakutkan nya CK... :berfikir:



tu jari-jari dan patung2...uii takut


Pada 22-11-07 10:11 , owl_UM posting:

!!! QUOTE !!!

ei? CK tu apa?
CK? apa tu? aaarrrgghhh!mental disturbance.
eerrrmm.. eeii.. korangs semua kat office ek...da!! pergi kerja!!!
seronok saja tengok gambaq plek2 ni ekkk... hiihhooee...
what is the material that being used to create that kind of art,something like those above??wwwaaahhhh!!!! macam sengal2 ayam.. besnya....


huhu..dia ni...tak payah ditanya CK tu..kawan-kawan sesemut tahu sudah..

uii apa pula sengal2 ayam..seumur hidup saya tak pernah lagi dengar..kasihan ayam disengal2kan


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 23-11-07 09:34


Assalamualaikum
CK tu calvin klein...
huhu...
cik sakinah tu adalah CK..wahai burung UM....

P/S : nak bagi singkatan untuk burung ni ke tak....??? :berfikir:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-11-07 14:19


Pada 23-11-07 09:34 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
CK tu calvin klein...
huhu...
cik sakinah tu adalah CK..wahai burung UM....

P/S : nak bagi singkatan untuk burung ni ke tak....??? :berfikir:



ismi pun baru nak cakap ck =calvin k...

hmm... boleh jugak bagi singkatan kat burung antu....
:berfikir: apa ek... :berfikir:

bum boleh tak..? burung antu um...
tak pun... bau :berfikir: burung antu um jugak...

:berfikir: :berfikir: :berfikir:


-----------------

[ Telah diedit oleh: ismi_atikah pada 23-11-07 14:20 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 23-11-07 14:21


Assalamualaikum
bau...??????
hahah...mahu tergelak sampai pecah perut ni CI... :lucu:
OU lah....nanti bunyinya....auuuuw....



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-11-07 14:58


OU..... :berfikir:
sedap lagi agaknya Uo... macam uda ocean sikit bunyinya... :-D :-D :-P :sopan:

p/s: minta maaf adik burung antu.... :sopan: :bunga:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 23-11-07 15:16


Assalamualaikum
kita panggil OU lah....
kalau OUM...panjang sangat...
open university malaysia...



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-11-07 15:28


Pada 23-11-07 15:16 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
kita panggil OU lah....
kalau OUM...panjang sangat...
open university malaysia...



:-o :-o :lol: :lucu:
open u ek...

ok jugak OU...
apa kata burung antu...?? :berfikir:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 23-11-07 16:34


Assalamualaikum
lepaih ni kita guna lah...tengok apa katanya....OU..OU.. :bye:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

qudwah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18903
Posting: 1899
Dari: TERENGGANU

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-11-07 17:41


lawanya ukiran....memang teknologi kuno yang hebat :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For qudwahProfil   Hantar PM kepada qudwah   Quote dan BalasQuote

Rashdin
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 31.03.2004
Ahli No: 8143
Posting: 7868
Dari: dekat pada PC

uk   avatar


posticon Posting pada: 26-11-07 11:35


bagaimana pula dengan kewujudan alien technology?.tu pun maju juga.

Bookmark and Share

    


  Member Information For RashdinProfil   Hantar PM kepada Rashdin   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-11-07 12:33


CIA dan TT sudah berpakat panggil adik burung hantu tu OU :berfikir:

saya pun nak muafakat jugalah... huhu OU
kalau bau tu pun cantik juga :lol:


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-11-07 12:39


Ini bukan teknologi kuno wahai sahabat ...tetapi ianya adalah seni. Semuanya memerlukan kesabaran dan ketekunan untuk menghasilkannya.

Prof suka memanggilnya sebagai satu seni yang memang berada tahap yang tinggi. Salah satu cadang Seni yang sememangnya digemari oleh para artisan.


p/s: Menara pasir tak pernah jadi buat...asyik air laut kacau...


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

pulu
WARGA SETIA
Menyertai: 27.01.2005
Ahli No: 13934
Posting: 697
Dari: Gorontalo

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 08-01-08 15:30


:) art is beauty. Sebenarnya memang tak mudah, hanya orang2 tertentu/berbakat saja yang mudah membuat hal yang imajinatif itu, dipelajari pasti bisa.

Bookmark and Share

    


  Member Information For puluProfil   Hantar PM kepada pulu   Pergi ke pulu's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 08-01-08 17:37


Assalamualaikum
tak mengapa prof...lengkali kita buat sensama di teluk cempedak nak..... :sopan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

broshahir
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 16.02.2006
Ahli No: 22775
Posting: 3376
Dari: Nibong Tebal

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 08-01-08 17:47


prof, buatlah istana pasir jauh2 sikit dari air laut...huhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For broshahirProfil   Hantar PM kepada broshahir   Quote dan BalasQuote

naruto-san
WARGA SETIA
Menyertai: 25.12.2004
Ahli No: 13299
Posting: 2017
Dari: Mertajam Hill

PulauPinang  


posticon Posting pada: 08-01-08 20:56


semua ini kat disneyland ke????....disneyland mana??

Bookmark and Share

    


  Member Information For naruto-sanProfil   Hantar PM kepada naruto-san   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 09-01-08 12:39


Assalamualaikum
kat disneyland...??? :berfikir: tak pasti pula...nampak macam kat tepi tasik jeq...hmm..



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

azemi
WARGA SETIA
Menyertai: 16.01.2004
Ahli No: 6494
Posting: 681
Dari: K.pilah Somban

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 26-05-08 14:46


Ni bukan teknologi kuno bak kata prof..ni cuma hasil seni orang-orang zaman ni juga..tapi memang ada yang menakutkan..sebab warna cekelat dia tu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For azemiProfil   Hantar PM kepada azemi   Pergi ke azemi's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 26-05-08 15:45


Assalamualaikum
azemi, memang bukan teknologi kuno pun..cuma itu adalah tajuk..nak menggambarkan metaforanya...Kenapa? sebab org dah tak buat benda² pakai pasir dah sekarang..dah banyak sangat substance² baru digunakan dalam pembinaan hari ini...dat's all... :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

trouver_99
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6933
Posting: 1603
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-05-08 18:01


rasa macam gatal tangan nak musnahkan semua benda tu...hehehe...


-----------------

= think Islam , think Globally , think Reality =


Bookmark and Share

    


  Member Information For trouver_99Profil   Hantar PM kepada trouver_99   Quote dan BalasQuote

irashahirah
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2005
Ahli No: 19675
Posting: 407
Dari: jay bee

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-05-08 19:10


ak ah
geram tol tengok....
kalau budak-budak mesti lagi geram...
rasa nak pegang-pegang saja

Bookmark and Share

    


  Member Information For irashahirahProfil   Hantar PM kepada irashahirah   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26160
Posting: 733
Dari: yogyakarta...

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-05-08 23:54


subhanallah cntiknya hasil2 seni 2..kagum sejenak..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Pergi ke nurzatul's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 29-05-08 11:16


Assalamualaikum
benda kalau elok, memang gatal jeq tangan nak musnahkan/rosakkan...huhu..sama lah macam saya..rasa macam nak terjun jeq dalam binaan² tu...uhuk..geram..macam mana mereka boleh buat begitu ek... :berfikir:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

pemburupokok
WARGA SETIA
Menyertai: 07.08.2007
Ahli No: 30607
Posting: 1512
Dari: Dikawasan yang ada pokok

blank   avatar


posticon Posting pada: 03-06-08 09:38


AKU MEMANG DAH NAK KOMEN....
INI BUKAN TEKNOLOGI YANG HEBAT!!!!!

TAK RETI ke NAK BEZA ANTARA TEKNOLOGI DENGAN SENI???
EIIIIII.... MARAH AKU!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For pemburupokokProfil   Hantar PM kepada pemburupokok   Quote dan BalasQuote

aemanpsycho
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1143
Posting: 434
Dari: dari Bangi ke OKC

Pahang  


posticon Posting pada: 03-06-08 09:45


hahaha..
xkesah lah seni ke teknologi ke..
layan kan saja lah~

Bookmark and Share

    


  Member Information For aemanpsychoProfil   Hantar PM kepada aemanpsycho   Quote dan BalasQuote

aemanpsycho
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1143
Posting: 434
Dari: dari Bangi ke OKC

Pahang  


posticon Posting pada: 03-06-08 09:45


alamak...Sorry admin..
terpost 2 kali lah pula~



Bookmark and Share

    


  Member Information For aemanpsychoProfil   Hantar PM kepada aemanpsycho   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 08-06-08 11:53


Pada 03-06-08 09:38 , pemburupokok posting:

!!! QUOTE !!!

AKU MEMANG DAH NAK KOMEN....
INI BUKAN TEKNOLOGI YANG HEBAT!!!!!

TAK RETI ke NAK BEZA ANTARA TEKNOLOGI DENGAN SENI???
EIIIIII.... MARAH AKU!!!!!


Assalamualaikum
mari saya jawab dengan baik hati..PP...
ni..definisi teknologi mengikut wikipedia...

"Teknologi atau pertukangan memiliki lebih dari satu definisi. Salah satunya adalah pengembangan dan aplikasi dari alat, mesin, material dan proses yang menolong manusia menyelesaikan masalahnya. Sebagai aktivitas manusia, teknologi mulai sebelum sains dan teknik.

Kata teknologi sering menggambarkan penemuan dan alat yang menggunakan prinsip dan proses penemuan saintifik yang baru ditemukan. Akan tetapi, penemuan yang sangat lama seperti roda dapat disebut teknologi.

Definisi lainnya (digunakan dalam ekonomi) adalah teknologi dilihat dari status pengetahuan kita yang sekarang dalam bagaimana menggabungkan sumber daya untuk memproduksi produk yang diinginkan( dan pengetahuan kita tentang apa yang bisa diproduksi). Oleh karena itu, kita dapat melihat perubahan teknologi pada saat pengetahuan teknik kita meningkat."


jadi, saya nak tanya balik, tahu tak apa maksud teknologi ni? fikir marah sendiri jeq ke...marah org lain...?



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

miss_athirah
Warga Rasmi
Menyertai: 29.05.2008
Ahli No: 33573
Posting: 9
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-06-08 13:53


agaknya berapa lama tahan ek arca2 tu?

Bookmark and Share

    


  Member Information For miss_athirahProfil   Hantar PM kepada miss_athirah   Quote dan BalasQuote

walllessmeem
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.05.2004
Ahli No: 9000
Posting: 35

Kelantan  


posticon Posting pada: 08-06-08 23:19


ala.... bagaimana lah ukhwah ahli ukhwah ni.... sebab tu pun da sampai nak marah2 gadoh2.... rlx lah... baru sebab gambar da nak gadoh...xmsuk bab lain lagi..... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For walllessmeemProfil   Hantar PM kepada walllessmeem   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 13-06-08 12:11


Pada 08-06-08 23:19 , walllessmeem posting:

!!! QUOTE !!!

ala.... bagaimana lah ukhwah ahli ukhwah ni.... sebab tu pun da sampai nak marah2 gadoh2.... rlx lah... baru sebab gambar da nak gadoh...xmsuk bab lain lagi..... :)


Assalamualaikum
walllessmeem...hmm..lama tak dengar kabar ye...huhu..inilah keadaannya bila berforum dengan encik PP ni..nampak macam gaduh..gaduh² sayang..uhuk...
P/S : tamo tuduh² ye..kena perhatikan environment dulu...lebih² lagi bila dah lama tak masuk ke sini.. :jangan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

walllessmeem
Warga 1 Bintang
Menyertai: 16.05.2004
Ahli No: 9000
Posting: 35

Kelantan  


posticon Posting pada: 24-06-08 02:21


memang lah gadoh2 sayang... tapi gadoh lah juga.... kalau betul-betul nak gadoh.... masuk wrestling... tengok siapa mng...hahaha

Bookmark and Share

    


  Member Information For walllessmeemProfil   Hantar PM kepada walllessmeem   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.119476 saat. Lajunya....