Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 03-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Ketahuilah kiranya kebahagiaan orang yang dikuasai oleh kemalasan, maka beratlah mereka untuk berjuang, berlatih dan bekerja untuk sucikan diri dan akhlak."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 59
Ahli: 0
Jumlah: 59




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 6 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Orang lelaki mengidam?....ad tak


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Orang lelaki mengidam?....ad tak

Please Mendaftar To Post


Oleh Orang lelaki mengidam?....ad tak

angkabut
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18897
Posting: 251
Dari: KampungKU

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 00:07


ada juga yang mengidam nak makan macam-macam........mangalahkan perempuan mengndung.heheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For angkabutProfil   Hantar PM kepada angkabut   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 00:09


assalamualaikum..
ada saja..
kan ada sesetangah kes bila time isteri ngandung..
suami yang mengidam..
tapi tak ramai lah..
jarang dengar..:)
wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 00:56


huhuhu
pak cik ana ada...
bila dengar cerita makcik... terasa kelakar pula...
siap boleh berair2 mata menahan ketawa...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 07:36


ngidam nak makan nasik...
sebab isteri dah tak larat nak masak dah...
sebab tu suami mengidam..


-----------------
Photobucket
[ Telah diedit oleh: Daeng_Jati pada 31-10-07 07:37 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

fiera_mz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.10.2007
Ahli No: 31386
Posting: 299
Dari: Sg.Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 31-10-07 08:21


ade2
pernah dengar cerita

Bookmark and Share

    


  Member Information For fiera_mzProfil   Hantar PM kepada fiera_mz   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 08:21


salam...

errkk...

ada ke?

maaf lah... buat masa ni...
ana tak pernah dengar lagi..

nantilah...kalau ana ada dengar..
ana bagitau kat dalam ni...

(itupun...kalau masih ingat dekat posting ni)

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

eyla05
WARGA SETIA
Menyertai: 17.10.2005
Ahli No: 19884
Posting: 546
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 09:11


memang ada tapi tak rami suami yang macam tu..... :-D :-D :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For eyla05Profil   Hantar PM kepada eyla05   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 09:19


geli hati kamek....hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 09:25


haha..ada lah.spupu saya jadi begitu..
siap pening2,muntah lagi..nak drive pun susah..istri dia pula drive..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 09:59


ada ustaz ana dulu, dia pernah berdoa, apa yang isteri dia rasa waktu mengandung, moga Allah bagi dia rasa jugak.. memang dia rasa..lepas itu dia tak tahan..dia berdoa balik supaya jadi macam biasa...
lepas itu dia pun cakap lah..memang perit rasa ketika mak2 kita mengandungkan kita...hem...

:bunga: :bunga: :bunga:


-----------------
Photobucket



[ Telah diedit oleh: Nuranys pada 31-10-07 10:00 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 31-10-07 16:07


bismillahhirrahmanirrahim

masa sepupu ana pregnant,suami dia yang mengidam nak makan asam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 16:08


Pada 31-10-07 00:07 , angkabut posting:

!!! QUOTE !!!

ada juga yang mengidam nak makan macam-macam........mangalahkan perempuan mengndung.heheh



saya mengidam ....anak yang soleh...

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

cahaya_hatiku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2007
Ahli No: 31094
Posting: 217
Dari: serambi mekah...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 16:12


salam...
ada juga laki mengidam macam suami kawan kepada kawan ana...
isteri dia ok saja tapi laki dia pula yang mgidam lebih-lebih... :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_hatikuProfil   Hantar PM kepada cahaya_hatiku   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 16:57


entah..belum pernah jadi hubby of sumone...huhuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

aidil_firdaus
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.10.2007
Ahli No: 31562
Posting: 58
Dari: pahang-putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 17:05


elok jugak tu kalau boleh buatkan dia lebih hargai ibu.
[ Telah diedit oleh: aidil_firdaus pada 31-10-07 17:46 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For aidil_firdausProfil   Hantar PM kepada aidil_firdaus   Quote dan BalasQuote

Anak_Pejuang
WARGA SETIA
Menyertai: 01.09.2005
Ahli No: 18622
Posting: 1714
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 20:07


ado, kawanku menceritakan pada suatu hari guru besarnya (lelaki) sedang memotong kecil-kecil buah pelam masam, sambil mempelawa kawanku "awak nak makan sekali ke".

Rupa-rupanya isterinya sedang mengundang... erkk mengandung.. :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Anak_PejuangProfil   Hantar PM kepada Anak_Pejuang   Pergi ke Anak_Pejuang's Website   Quote dan BalasQuote

sofya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.06.2007
Ahli No: 30381
Posting: 156
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 31-10-07 23:38


ada... husband kawan saya masuk hospital gara-gara muntah, alahan yang teruk..
tapi wife dia relax jeeee

Bookmark and Share

    


  Member Information For sofyaProfil   Hantar PM kepada sofya   Quote dan BalasQuote

zc
WARGA SETIA
Menyertai: 23.01.2007
Ahli No: 28322
Posting: 666
Dari: somewhere

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-11-07 17:36


saya hari-hari mengidam nasi dagang....kat sini tak ada siapa pun yang reti buat.

Bookmark and Share

    


  Member Information For zcProfil   Hantar PM kepada zc   Quote dan BalasQuote

maestra_dila
WARGA SETIA
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31514
Posting: 404

spain   avatar


posticon Posting pada: 02-11-07 18:57


ye, ada juga lelaki yang mengidam, nak makan itu ini. tapi sekarang ni masih ada yang mengidam nak makan kuih raya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For maestra_dilaProfil   Hantar PM kepada maestra_dila   Quote dan BalasQuote

Sumayyah_tercinta
Warga Rasmi
Menyertai: 06.10.2006
Ahli No: 26800
Posting: 19
Dari: Kelate and Sabah

malaysia  


posticon Posting pada: 02-11-07 21:36


uish... bagus jugak kalau lelaki dapat rasa macam tu..sekurangnya dowang dapat sikit nikmat orang mengandung...=)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Sumayyah_tercintaProfil   Hantar PM kepada Sumayyah_tercinta   Quote dan BalasQuote

angkabut
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18897
Posting: 251
Dari: KampungKU

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 02-11-07 21:49


kuih raya?.....kasihan dia tu ek
heheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For angkabutProfil   Hantar PM kepada angkabut   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 02-11-07 21:52


ada..abang ipar saya mengidam makan mi sup masa kakak saya mengandung anak sulung


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

Asward_hafiz
WARGA SETIA
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8743
Posting: 597
Dari: Kuantan pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 02-11-07 22:22


ahha...ada...
ana mengidam nak pakai BMW...huhuhu...
:welcome: :welcome: :welcome:


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Asward_hafizProfil   Hantar PM kepada Asward_hafiz   Pergi ke Asward_hafiz's Website   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 02-11-07 22:23


Pada 02-11-07 22:22 , Asward_hafiz posting:

!!! QUOTE !!!

ahha...ada...
ana mengidam nak pakai BMW...huhuhu...
:welcome: :welcome: :welcome:



adakah ini akan dikatakan mengidam :berfikir: :kelip:


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

TheSaint
Warga 4 Bintang
Menyertai: 18.11.2003
Ahli No: 5229
Posting: 203
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 02-11-07 22:36


ada juga yang mengidam nak makan macam-macam

Bookmark and Share

    


  Member Information For TheSaintProfil   Hantar PM kepada TheSaint   Quote dan BalasQuote

Asward_hafiz
WARGA SETIA
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8743
Posting: 597
Dari: Kuantan pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 02-11-07 23:02


Pada 02-11-07 22:23 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-11-07 22:22 , Asward_hafiz posting:

!!! QUOTE !!!

ahha...ada...
ana mengidam nak pakai BMW...huhuhu...
:welcome: :welcome: :welcome:



adakah ini akan dikatakan mengidam :berfikir: :kelip:



mengikut pahaman ana...
mengidam tu bukan ke perkara yang di idam idam kan??? :-?


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Asward_hafizProfil   Hantar PM kepada Asward_hafiz   Pergi ke Asward_hafiz's Website   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 02-11-07 23:07


Pada 02-11-07 23:02 , Asward_hafiz posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-11-07 22:23 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 02-11-07 22:22 , Asward_hafiz posting:

!!! QUOTE !!!

ahha...ada...
ana mengidam nak pakai BMW...huhuhu...
:welcome: :welcome: :welcome:



adakah ini akan dikatakan mengidam :berfikir: :kelip:



mengikut pahaman ana...
mengidam tu bukan ke perkara yang di idam idam kan??? :-?



biasanya mengidam makanan lah Asward..nanti ada pula mengidam nak tinggal rumah banglo :lol:


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

sofya
Warga 4 Bintang
Menyertai: 25.06.2007
Ahli No: 30381
Posting: 156
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-11-07 23:53


Pada 31-10-07 23:38 , sofya posting:

!!! QUOTE !!!

ada... husband kawan saya masuk hospital gara-gara muntah, alahan yang teruk..
tapi wife dia relax jeeee


bila baca2 balik jawapan saya ni, macam salah landing jee,kan?
malu pulak rasanya.. :malu:

Bookmark and Share

    


  Member Information For sofyaProfil   Hantar PM kepada sofya   Quote dan BalasQuote

syahadaiman86
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.03.2007
Ahli No: 29321
Posting: 31
Dari: Johor - Selangor

Johor  


posticon Posting pada: 05-11-07 00:37


ada lecture yang ana pernah cerita pasal husband dia mengidam. macam-macam...........

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadaiman86Profil   Hantar PM kepada syahadaiman86   Quote dan BalasQuote

asroal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.04.2006
Ahli No: 24359
Posting: 352
Dari: bumi ALLAH

france   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 00:48


lawak pula ek Kalau husband yang mengidam..hehe :berfikir: :lol: :-P
[ Telah diedit oleh: asroal pada 05-11-07 00:48 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For asroalProfil   Hantar PM kepada asroal   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 01:04


ada....

ngidam makan ceklat (kawan opis)

ngidam makan asam boi (sepupu)

ngidam minyak wangi, + siap morning sickness lagi ;))

wifenya?

ok saja sihat wal afiat ;))

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

maestra_dila
WARGA SETIA
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31514
Posting: 404

spain   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 03:41


Pada 02-11-07 21:49 , angkabut posting:

!!! QUOTE !!!

kuih raya?.....kasihan dia tu ek
heheh


hehehe... siapala 2 agaknya yang mengidam nak makan kuih raya 2 ye?. :-)

:bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For maestra_dilaProfil   Hantar PM kepada maestra_dila   Quote dan BalasQuote

anis_farihah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 14.09.2006
Ahli No: 26369
Posting: 87
Dari: terengganu, sarawak

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 04:10


ada saja lelaki mengidam...kadang-kadang tu mengalahkan isteri...dia yang lebih-lebih...huhuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_farihahProfil   Hantar PM kepada anis_farihah   Quote dan BalasQuote

Wuddah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2007
Ahli No: 29021
Posting: 508
Dari: Chenderong Balai

Perak  


posticon Posting pada: 05-11-07 13:38


Assalamualaikum...bagus kalau suami sendiri rasanya macam tu...biar dia lebih tahu menghargai isteriny...

Bookmark and Share

    


  Member Information For WuddahProfil   Hantar PM kepada Wuddah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.129071 saat. Lajunya....