Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
We can't change the past, but we can change the future.
-- Anonymous

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 68
Ahli: 0
Jumlah: 68




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 60 hari yang lalu
the_brOtherz: 87 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: ~hadiah hari jadi paling berharga~


Carian Forum

Moderator: Administrator, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» ~hadiah hari jadi paling berharga~

Please Mendaftar To Post


Oleh ~hadiah hari jadi paling berharga~

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 27-10-07 21:53


Assalamualaikum

saja buka cerita baru...

hari ini saya dapat hadiah harijadi yang sangat bermakna
senaskah AL-Quran
terima kasih pada pemberi(adikku sayang..walaupun lain mak lain ayah tapi sangat memahami).....
sangat berharga buat saya

macam mana dengan anda semua..
apa hadiah hari jadi yang paling berharga buat anda semua



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 27-10-07 22:11


Assalamualaikum
ummusafiah..topik ni dah ada....hmm...
apapun, tahniah untuk hadiah harijadi yang sangat berharga tu..
dan selamat harijadi daripada saya..... :welcome:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 27-10-07 22:19


erk? :berfikir: :berfikir:
maafla tak cek sebelum posting..Sorry..buka topik yang sdia ada

terima kasih 4 da wish..
sebenarnya belated befday..
pending present.. :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

Asward_hafiz
WARGA SETIA
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8743
Posting: 597
Dari: Kuantan pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 27-10-07 22:36


Pada 27-10-07 22:11 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
ummusafiah..topik ni dah ada....hmm...
apapun, tahniah untuk hadiah harijadi yang sangat berharga tu..
dan selamat harijadi daripada saya..... :welcome:



bila tu tuankekal punya hari lahir... :berfikir:
beritahu lah... :-D
nak tau ni... :terliur:
jangan :jangan: main rahsia rahsia...


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Asward_hafizProfil   Hantar PM kepada Asward_hafiz   Pergi ke Asward_hafiz's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-10-07 22:42


ummu, ismi rasa macam pernah ada tajuk ini...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 27-10-07 22:59


Pada 27-10-07 22:36 , Asward_hafiz posting:

!!! QUOTE !!!


bila tu tuankekal punya hari lahir... :berfikir:
beritahu lah... :-D
nak tau ni... :terliur:
jangan :jangan: main rahsia rahsia...



takyahlah..tak payah eh...tak payah...
shamer shamer ummusafiah..bileted?? bilanya birthday ummusafiah? :berfikir:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

mujahidah_muslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 693
Posting: 678
Dari: Bumi Allah

pakistan   avatar


posticon Posting pada: 28-10-07 03:01


Assalamualaikum

topik ni memang dah ada..

ana dapat senaskah al quran warna merah hati, sepasang telekung dan
tuala yang ana sayang nak pakai sampai sekarang dah masuk 3 tahun :-D


-----------------
I'm glad to be me..
Jaga diri, jaga iman, Jaga hati. Tebarkan salam
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah_muslimahProfil   Hantar PM kepada mujahidah_muslimah   Quote dan BalasQuote

permata_hatiku
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.12.2004
Ahli No: 13095
Posting: 147
Dari: Bumi Allah

Terengganu  


posticon Posting pada: 28-10-07 03:21


Assalamualaikum...
hadiah hari lahir yang paling bermakna setakat ini, sebuah buku berkaitan wanita solehah. Alhamdulillah membacanya menimbulkan keinsafan dalam diri. Terima kasih kepada pemberinya.. seorang sahabat yang dahulunya sentiasa disisi.
Salam ukhwah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For permata_hatikuProfil   Hantar PM kepada permata_hatiku   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 28-10-07 10:00


Pada 27-10-07 22:59 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 27-10-07 22:36 , Asward_hafiz posting:

!!! QUOTE !!!


bila tu tuankekal punya hari lahir... :berfikir:
beritahu lah... :-D
nak tau ni... :terliur:
jangan :jangan: main rahsia rahsia...



takyahlah..tak payah eh...tak payah...
shamer shamer ummusafiah..bileted?? bilanya birthday ummusafiah? :berfikir:



erk..jangan gaduh2 :jangan:
bertunbuk saja..

:-D :-D pasal befdy pun nak gaduh...befdy 20 ramdhn lepas



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

raihanninie
Warga 2 Bintang
Menyertai: 19.06.2007
Ahli No: 30313
Posting: 49
Dari: Kota Bharu, KLate

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-10-07 10:16


ASSALAMUALAIKUM
saya pernah mendapat buku bertajuk andalah wanita syurga & juga seuntai tasbih..
hadiah ini paling bmakna... juga datang dari seorang yang cukup bmakna dalam hidup saya..
tapi ianya hanya tinggal kenangan sekarang..

Bookmark and Share

    


  Member Information For raihanninieProfil   Hantar PM kepada raihanninie   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 28-10-07 12:18


Pada 28-10-07 10:16 , raihanninie posting:

!!! QUOTE !!!

ASSALAMUALAIKUM
saya pernah mendapat buku bertajuk andalah wanita syurga & juga seuntai tasbih..
hadiah ini paling bmakna... juga datang dari seorang yang cukup bmakna dalam hidup saya..
tapi ianya hanya tinggal kenangan sekarang..


sedihnya dengar...


-----------------
"Subhanaka lah 'ilma lana illa ma'allamtana innaka antal 'alimul hakim...Ilaahi Anta Maqsudi wa Ridhaka Matlubi...


Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

Wuddah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2007
Ahli No: 29021
Posting: 508
Dari: Chenderong Balai

Perak  


posticon Posting pada: 28-10-07 13:27


Assalamualaikum...hadiah paling bermakna...kasih sayang dari umi & ayah...yang memebantu meneruskan kehidupan sehingga hari ni...

Bookmark and Share

    


  Member Information For WuddahProfil   Hantar PM kepada Wuddah   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-10-07 13:48


pada birthday saya yang lepas, saya dapat senaskhah Al-Quran, beberapa biji kurma, kekacang, kismis, air zam zam dan seutas tasbih daripada seseorang....

tu sahaja agaknya birthday present saya.

yang paling bermakna, betul-betul bermakna, Al-Quran tu...


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-10-07 17:00


kasih sayang...

Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 28-10-07 17:08


Pada 28-10-07 17:00 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

kasih sayang...


ya kasih sayang..walaupun saya jauh di sini tapi orang2 tersayang di kampung menelefon dan mendengarkan saya muzik birthday dan anak2 buah tersayang ramai-ramai menyanyi lagu birthday..terkejut dan terharu


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

asroal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.04.2006
Ahli No: 24359
Posting: 352
Dari: bumi ALLAH

france   avatar


posticon Posting pada: 28-10-07 23:45


terlalu banyak...:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For asroalProfil   Hantar PM kepada asroal   Quote dan BalasQuote

maestra_dila
WARGA SETIA
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31514
Posting: 404

spain   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 04:36


biasa-biasa saja... tak banyak sangat.. :-).

:bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga: :bunga:

Bookmark and Share

    


  Member Information For maestra_dilaProfil   Hantar PM kepada maestra_dila   Quote dan BalasQuote

kahfi8
WARGA SETIA
Menyertai: 19.09.2007
Ahli No: 31129
Posting: 517
Dari: Damansara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-11-07 07:03


tak pernah terima hadiah birthday.. member2 selalu belanja makan..birthday ana nanti ahli2 ukhwah kasi ah ye..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kahfi8Profil   Hantar PM kepada kahfi8   Pergi ke kahfi8's Website   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 08-11-07 03:30


Pada 05-11-07 07:03 , kahfi8 posting:

!!! QUOTE !!!

tak pernah terima hadiah birthday.. member2 selalu belanja makan..birthday ana nanti ahli2 ukhwah kasi ah ye..


kawan-kawan pun suka belanja makan..tapi diz ye ada add on pula :-)
nak adiah befday erk..insyaALLAH doa pun menjadi adiah paling brmakna...moga ALLAH pelihara selalu :bunga:



Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 06:10


Pada 28-10-07 17:00 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

kasih sayang...


nak sikit boleh..?? :kelip: :kelip: :sopan:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.107338 saat. Lajunya....