Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 30-11-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jikalau semua umat Islam itu berjemaah pada solat Subuh, nescaya kekuatan kami tidak dapat menandingi Islam
-- -- Pembesar Yahudi

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 49
Ahli: 0
Jumlah: 49




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 3 hari yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: final exam?


Carian Forum

Moderator: Administrator, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» final exam?

Please Mendaftar To Post


Oleh final exam?

faridah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 11.09.2004
Ahli No: 11059
Posting: 25
Dari: bumi allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 10:25


Assalamualaikum,
bila final exam?doakan saya berjaya dengan cemerlang...insya allah saya doakan kita semua dapat anugerah dekan.doakan saya sekali ya?ws

Bookmark and Share

    


  Member Information For faridahProfil   Hantar PM kepada faridah   Quote dan BalasQuote

apis_udm
Warga 2 Bintang
Menyertai: 24.08.2007
Ahli No: 30795
Posting: 64
Dari: kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 25-10-07 12:36


selamat menghadapi final exam pada semua warga ukhwah.... maal taufiq wannajjah

Bookmark and Share

    


  Member Information For apis_udmProfil   Hantar PM kepada apis_udm   Quote dan BalasQuote

great_teacher
WARGA SETIA
Menyertai: 03.01.2004
Ahli No: 6195
Posting: 739
Dari: ...:::BANDAR DI RAJA MENUJU KE SERAMBI MAKKAH:::...

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 12:37


tension dengan final exam...sebab kena tanda paper bebudak..banyak pula tu..adooiii...

Bookmark and Share

    


  Member Information For great_teacherProfil   Hantar PM kepada great_teacher   Pergi ke great_teacher's Website   Quote dan BalasQuote

mardhoti
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.07.2005
Ahli No: 17396
Posting: 201
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 12:38


insyaAllah uia start final exam dari 29/10 sampai 13/11...1st paper saya 31hb dan last paper 5hb...sama-sama lah kita berdoa untuk kejayaan bersama insyaAllah

Bookmark and Share

    


  Member Information For mardhotiProfil   Hantar PM kepada mardhoti   Pergi ke mardhoti's Website   Quote dan BalasQuote

amilyn
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2003
Ahli No: 3947
Posting: 822
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 27-10-07 23:29


salam
anti mardhoti uia ke?start 1hb hingga 10hb.......tapi group assignment tak siap lagi.............huuhuhhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For amilynProfil   Hantar PM kepada amilyn   Quote dan BalasQuote

Asward_hafiz
WARGA SETIA
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8743
Posting: 597
Dari: Kuantan pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 27-10-07 23:50


Assalamualaikum

ana dah lepas dah final exam...sekarang tengah cuti sem..
tapi hope faridah buat yang terbaik...ye... :-)


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Asward_hafizProfil   Hantar PM kepada Asward_hafiz   Pergi ke Asward_hafiz's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 27-10-07 23:59


Assalamualaikum
buat yang terbaik.... :welcome:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

drzul-f
WARGA SETIA
Menyertai: 22.01.2005
Ahli No: 13857
Posting: 487
Dari: Simferopol', Crimea, Ukraine

ukraine   avatar


posticon Posting pada: 28-10-07 01:39


final exam ana start bulan 12 ni...tak lama dah. tapi ada 2 paper saja....

Bookmark and Share

    


  Member Information For drzul-fProfil   Hantar PM kepada drzul-f   Pergi ke drzul-f's Website   Quote dan BalasQuote

permata_hatiku
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.12.2004
Ahli No: 13095
Posting: 147
Dari: Bumi Allah

Terengganu  


posticon Posting pada: 28-10-07 03:40


Assalamualaikum...
semoga berjaya

Bookmark and Share

    


  Member Information For permata_hatikuProfil   Hantar PM kepada permata_hatiku   Quote dan BalasQuote

syahadaiman86
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.03.2007
Ahli No: 29321
Posting: 31
Dari: Johor - Selangor

Johor  


posticon Posting pada: 28-10-07 07:02


wasalam.
setakat ni alhamdulillah ana dah lepas 2 paper, becoming 3 paper lagi insyaALLAh.

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadaiman86Profil   Hantar PM kepada syahadaiman86   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-10-07 08:10


final exam da lepas..sekarang sedang praktikal.. he..

Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

izzah84
Warga Rasmi
Menyertai: 04.12.2006
Ahli No: 27610
Posting: 12

blank   avatar


posticon Posting pada: 28-10-07 08:52


final mula 6hb...paper direct saja...adoii...pitam lah den..

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzah84Profil   Hantar PM kepada izzah84   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 28-10-07 09:20


f.exam = 9(11):14(11):21(11);
hold on;
end

cuti....ya ya...
stop


-----------------
"Subhanaka lah 'ilma lana illa ma'allamtana innaka antal 'alimul hakim...Ilaahi Anta Maqsudi wa Ridhaka Matlubi...
[ Telah diedit oleh: izzul_islam pada 28-10-07 09:20 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

Afina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26223
Posting: 219
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 28-10-07 10:00


dah start dah final....dah lepas satu...
another 4 paper coming soon......

Selamat menempuh final exam untuk warga ukhwah...
Maal taufiq wannajah....
Semoga mendapat kemudahan dr-Nya.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For AfinaProfil   Hantar PM kepada Afina   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 28-10-07 10:16


selamat menempuh peperiksaan akhir untuk lubaina (bertahan faizah..sem last dah ni :-) ), semua sahabat UPSI, beloved adik di UKM & UPSI, juga untuk ainsyafinah, alif anwar..tak lupa cik noha :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

PerMataHiJau
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.10.2007
Ahli No: 31471
Posting: 295
Dari: MELAKA

Pahang  


posticon Posting pada: 28-10-07 10:55


Pada 28-10-07 08:52 , izzah84 posting:

!!! QUOTE !!!

final mula 6hb...paper direct saja...adoii...pitam lah den..


8-) 8-) Sabar2, saya pun mula-mula straight 3 paper,lepas itu boleh pula jadual2 gap sampai 2 minggu sebelum habis llg 2 paper.Ramai juga yang terkejut. 8-) sabar sajalah.Good luck untuk izzah84 dan kawan-kawan yang lain :-) :-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For PerMataHiJauProfil   Hantar PM kepada PerMataHiJau   Quote dan BalasQuote

faizbukharyy
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 15
Posting: 179
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 28-10-07 11:02


assalamualaikum..

good luck untuk semua insan yang bakal duduki final exam dalam masa terdekat ni ..
:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For faizbukharyyProfil   Hantar PM kepada faizbukharyy   Quote dan BalasQuote

nurfieza
WARGA SETIA
Menyertai: 19.01.2006
Ahli No: 22039
Posting: 416
Dari: utara...

Selangor  


posticon Posting pada: 28-10-07 11:20


salam...

ana start final 12hb 11 ni sampai 29hb..

doakan ana ya sahabat-sahabat..

moga-moga kita semua dapat result yang best
insyaAllah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurfiezaProfil   Hantar PM kepada nurfieza   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-10-07 14:57


selamat berjaya kepada semua yang bakal menempuh final exam...

dahulu, setiap sem pointer saya mengecewakan... tapi, tibanya final semester, saya bulatkan tekad untuk buat sehabis baik... kerana itu bakal menjadi peperiksaan saya yang terakhir sebelum graduate. dan itulah peluang terakhir saya untuk improve pointer ni.... akhirnya itulah kali pertama saya mendapat dean's list. :)

jadi, berusahalah! :welcome:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

nurfieza
WARGA SETIA
Menyertai: 19.01.2006
Ahli No: 22039
Posting: 416
Dari: utara...

Selangor  


posticon Posting pada: 28-10-07 15:16


chaiyok2...
ganbatte..
gudluck..

dan cuba sehabis daya !!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurfiezaProfil   Hantar PM kepada nurfieza   Quote dan BalasQuote

lamyanunalif_mursyidah
WARGA SETIA
Menyertai: 02.02.2006
Ahli No: 22391
Posting: 1128
Dari: selangor

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 28-10-07 15:17


alhamdulillah...
da selessai pun exam..
lega...

Bookmark and Share

    


  Member Information For lamyanunalif_mursyidahProfil   Hantar PM kepada lamyanunalif_mursyidah   Pergi ke lamyanunalif_mursyidah's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 29-10-07 11:56


Assalamualaikum
wah..lina dah selesai eh...patutlah gembira saja...
kepada yang lain...berusaha dan berjaya...
wan jadda wa jada...
kepada cik s....dean's list atau bukan...itu bukan jaminan kejayaan...saya dah merasakannya sekarang..hmm... :cry:
apapun..tahniah....kerana berjaya mendapatkan dean's list..mesti susah examnya kan...



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-10-07 13:33


Pada 29-10-07 11:56 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
wah..lina dah selesai eh...patutlah gembira saja...
kepada yang lain...berusaha dan berjaya...
wan jadda wa jada...
kepada cik s....dean's list atau bukan...itu bukan jaminan kejayaan...saya dah merasakannya sekarang..hmm... :cry:
apapun..tahniah....kerana berjaya mendapatkan dean's list..mesti susah examnya kan...



Waalaikumsalam

Kenapa menangis ni awaktetapawak?

tak apa... memang ia bukan jaminan kejayaan. tapi ia mengimprove pointer. wahahaha. bagi lawa resume.. :-D
dan memang ia untuk kepuasan diri saja... berjaya ke tak berjaya, yang tu majikan tak tengok pointer pun... sebaliknya, diri kita sendiri serta keyakinan yang kita bawa.

terima kasih. ada paper engineering yang senang ke? habaqmai sat... hehehe


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 29-10-07 13:42


Pada 29-10-07 13:33 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!


Waalaikumsalam

Kenapa menangis ni awaktetapawak?

tak apa... memang ia bukan jaminan kejayaan. tapi ia mengimprove pointer. wahahaha. bagi lawa resume.. :-D
dan memang ia untuk kepuasan diri saja... berjaya ke tak berjaya, yang tu majikan tak tengok pointer pun... sebaliknya, diri kita sendiri serta keyakinan yang kita bawa.

terima kasih. ada paper engineering yang senang ke? habaqmai sat... hehehe



menangis sebab...rasanya tak dapat nak memanfaatkan dean's award tu di luar ni....
dulu beria-ia nak dapat..sekrang dah dapat..dah dapat pingat...saya bertanya kepada diri....puas hati??
memang macam best saja pointer tinggiĀ²...hakikatnya...15% saja agaknya yang guna di alam pekerjaan ni...

paper engineering yang senang? ada...ada...saya yakin...jika belajar semuanya menjadi senang...melainkan soalan tu memang dah susah....



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 29-10-07 13:45


bismillahhirrahmanirrahim

ana firsy paper insyaAllah 1/11 ni..final paper untuk sem ni insyaAllah 13/11 ni..tapi paper yang ana paling takut, grammatical analysis..anyhow,moga sama-sama berjaya,insyaALlah..amin..


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-
[ Telah diedit oleh: sufti_ilham pada 29-10-07 13:47 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

aznida
Warga Rasmi
Menyertai: 05.03.2007
Ahli No: 29033
Posting: 5

blank   avatar


posticon Posting pada: 29-10-07 14:28


untuk semua bakal student yang akan hadapi exam..buat yang terbaik dan jangan terlalu stres sangat-sangat..dan buat bakal guru2 di upsi,slmat brjuang..terutama sem 3 pend. kemahiran hidup..moga Allah sentiasa dalam setiap denyut nadi kita..:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For aznidaProfil   Hantar PM kepada aznida   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-10-07 14:33


tak dapat nak memanfaatkan dean's list? bukan ke awaktetapawak dah kerja? itu kan hasil daripada pointer juga? atau bukan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

mmas_forever1991
WARGA SETIA
Menyertai: 28.05.2007
Ahli No: 30088
Posting: 741
Dari: AS

Kedah  


posticon Posting pada: 29-10-07 14:40


2 exam dalam 3 minggu........

penat betul.........

Bookmark and Share

    


  Member Information For mmas_forever1991Profil   Hantar PM kepada mmas_forever1991   Pergi ke mmas_forever1991's Website   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 29-10-07 14:49


Selamat menduduki exam untuk adik2 semua..
Ana sibuk buat soalan final exam untuk student, bulan 12 student kolej lagenda exam:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-10-07 15:32


Pada 29-10-07 14:49 , Iman_Hayati posting:

!!! QUOTE !!!

Selamat menduduki exam untuk adik2 semua..
Ana sibuk buat soalan final exam untuk student, bulan 12 student kolej lagenda exam:-)


nak tolong... nak tolong... :kelip: :kelip: :sopan:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-10-07 15:33


eh cik ismi toksah ngengada.. pergi study nu!

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 29-10-07 15:36


Assalamualaikum
bukan begitu cik s...maksud saya...dean's award tu....hmm...
sebenarnya bukan jaminan..walaupun sedikit kelebihan....
bolehlah..tapi, saya dapat kerja hakikatnya bukan kerana pointer saya..sepenuhnya....



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 29-10-07 15:49


Pada 29-10-07 15:32 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 29-10-07 14:49 , Iman_Hayati posting:

!!! QUOTE !!!

Selamat menduduki exam untuk adik2 semua..
Ana sibuk buat soalan final exam untuk student, bulan 12 student kolej lagenda exam:-)


nak tolong... nak tolong... :kelip: :kelip: :sopan:



mana boleh tolong..nanti bocor lah soalan tu..
walaupun ismi_atikah baik hati menawarkan tenaga untuk tolong..tapi pertolongn tak boleh diterima :-P
belajar molek2 deh untuk exam:-)


-----------------
Sesejuk Mata Memandang, Seindah Akhlak terpampang


Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

mihar123
WARGA SETIA
Menyertai: 20.11.2005
Ahli No: 20396
Posting: 551
Dari: ::. Negeri Che Siti Wan Kembang .::

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-10-07 15:53


Pada 25-10-07 12:37 , great_teacher posting:

!!! QUOTE !!!

tension dengan final exam...sebab kena tanda paper bebudak..banyak pula tu..adooiii...


NAsib baik saya tak ramai student ...kalau tak memang banyakla nak semak kertas jawapan diploma students


-----------------
~~~Bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian~~~

My blog::: http://mihar.blogs.friendster.com/:::



Bookmark and Share

    


  Member Information For mihar123Profil   Hantar PM kepada mihar123   Quote dan BalasQuote

Farishah
WARGA SETIA
Menyertai: 24.04.2005
Ahli No: 16036
Posting: 808
Dari: depan komputer

somalia  


posticon Posting pada: 29-10-07 18:20


mula exam sok...habis 11.. nov ni pun msok internet sebab nak rest kjp..penat ah banyak sangat theory...huhu

doakan ye semua dapat pass aminnn....dan doakan semua yang nak ambil exam pun pass juga with good grades...chaiyookk...


-----------------
strong minds talk about ideas, weak minds talk about people.


Bookmark and Share

    


  Member Information For FarishahProfil   Hantar PM kepada Farishah   Quote dan BalasQuote

cahaya_hatiku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2007
Ahli No: 31094
Posting: 217
Dari: serambi mekah...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-10-07 20:08


salam...
ana first exam 6hb...last 28 hb...so doakan kejayaan bersama...

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_hatikuProfil   Hantar PM kepada cahaya_hatiku   Quote dan BalasQuote

amir_haikal
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.12.2005
Ahli No: 21550
Posting: 79
Dari: Johor

malaysia  


posticon Posting pada: 29-10-07 20:15


good luck untuk semua mahasiswa yang mengambil final exam...

Bookmark and Share

    


  Member Information For amir_haikalProfil   Hantar PM kepada amir_haikal   Quote dan BalasQuote

PerMataHiJau
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.10.2007
Ahli No: 31471
Posting: 295
Dari: MELAKA

Pahang  


posticon Posting pada: 29-10-07 21:45


Pada 28-10-07 14:57 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

selamat berjaya kepada semua yang bakal menempuh final exam...

dahulu, setiap sem pointer saya mengecewakan... tapi, tibanya final semester, saya bulatkan tekad untuk buat sehabis baik... kerana itu bakal menjadi peperiksaan saya yang terakhir sebelum graduate. dan itulah peluang terakhir saya untuk improve pointer ni.... akhirnya itulah kali pertama saya mendapat dean's list. :)

jadi, berusahalah! :welcome:


:-) :-) :-) Alhamdulillah..tahniah!!! mesti kepuasannya tak dapat digambarkan dengan kata-kata kan sebab akhirnya usaha syahidatul berhasil.
Ini yang buat saya tambah bersemangat. 8-) 8-) 8-)
moga-moga saya dan rakan-rakan yang lain pun dikuatkan semangat untuk buat yang terbaik ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For PerMataHiJauProfil   Hantar PM kepada PerMataHiJau   Quote dan BalasQuote

Lulue
Warga Rasmi
Menyertai: 27.05.2006
Ahli No: 24568
Posting: 13
Dari: klang

Selangor  


posticon Posting pada: 29-10-07 22:21


yeah2x, exam dah habis...tengah holiday!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For LulueProfil   Hantar PM kepada Lulue   Pergi ke Lulue's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-10-07 22:56


Pada 29-10-07 21:45 , PerMataHiJau posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 28-10-07 14:57 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

selamat berjaya kepada semua yang bakal menempuh final exam...

dahulu, setiap sem pointer saya mengecewakan... tapi, tibanya final semester, saya bulatkan tekad untuk buat sehabis baik... kerana itu bakal menjadi peperiksaan saya yang terakhir sebelum graduate. dan itulah peluang terakhir saya untuk improve pointer ni.... akhirnya itulah kali pertama saya mendapat dean's list. :)

jadi, berusahalah! :welcome:


:-) :-) :-) Alhamdulillah..tahniah!!! mesti kepuasannya tak dapat digambarkan dengan kata-kata kan sebab akhirnya usaha syahidatul berhasil.
Ini yang buat saya tambah bersemangat. 8-) 8-) 8-)
moga-moga saya dan rakan-rakan yang lain pun dikuatkan semangat untuk buat yang terbaik ;-)


hehehe. keseronokan dah tamat belajar lagi tak dapat digambarkan dengan kata-kata agaknya.

rasa macam dah habis SPM. hikkss 8-)


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

izzatun_nisa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.05.2003
Ahli No: 883
Posting: 57
Dari: Bumi Allah

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 29-10-07 23:08


good luck semua!!!
maal taufiq wan najah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzatun_nisaProfil   Hantar PM kepada izzatun_nisa   Quote dan BalasQuote

fiera_mz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.10.2007
Ahli No: 31386
Posting: 299
Dari: Sg.Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 30-10-07 09:46


tak ada final exam sem ni sebab tengah intern..but still ada 2 final: final presentation and final report
huhuhu
takut2

untuk semua yang bakal final exam..all the best ya~~~~~~~~~~~~~
banyakkan berushe and berdoa..insyallah berjaya~~~~~
aminnnn!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For fiera_mzProfil   Hantar PM kepada fiera_mz   Quote dan BalasQuote

fiera_mz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.10.2007
Ahli No: 31386
Posting: 299
Dari: Sg.Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 30-10-07 09:47


ya allah..permudahkn fiera dengan semuanya masa intern ni..kudoa yang terbaik dr mu..
permudahkn perjalananku
amin..ya rabbal alamin
:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For fiera_mzProfil   Hantar PM kepada fiera_mz   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 10:44


Assalamualaikum

esok saya pun ada exam PTK , penilaian tahap kecekapan...

kecekapan saya akan dinilai..entah cekap entah tidak... tengokla esok...semua pegawai kat sini sibuk study, saya pun dan naik haru biru dah...bila buka ukhwah barulah hijau sikit.. :berfikir: :kelip: doakan saya berjaya esok....kalau ok ada peluang naik gred.. :-)
[ Telah diedit oleh: zulman pada 30-10-07 10:49 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

fiera_mz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.10.2007
Ahli No: 31386
Posting: 299
Dari: Sg.Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 30-10-07 11:14


Pada 30-10-07 10:44 , zulman posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

esok saya pun ada exam PTK , penilaian tahap kecekapan...

kecekapan saya akan dinilai..entah cekap entah tidak... tengokla esok...semua pegawai kat sini sibuk study, saya pun dan naik haru biru dah...bila buka ukhwah barulah hijau sikit.. :berfikir: :kelip: doakan saya berjaya esok....kalau ok ada peluang naik gred.. :-)


kerja pun ada exam eh?
igtkn time belajar saja
uhuhuhu
:)


-----------------
Allah menciptakan wanita dari tulang rusuk laki-laki, dekat dengan lenganya untuk dilindunginya, dan dekat dengan hatinya untuk dicintainya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For fiera_mzProfil   Hantar PM kepada fiera_mz   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 11:22


Pada 30-10-07 11:14 , fiera_mz posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 30-10-07 10:44 , zulman posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

esok saya pun ada exam PTK , penilaian tahap kecekapan...

kecekapan saya akan dinilai..entah cekap entah tidak... tengokla esok...semua pegawai kat sini sibuk study, saya pun dan naik haru biru dah...bila buka ukhwah barulah hijau sikit.. :berfikir: :kelip: doakan saya berjaya esok....kalau ok ada peluang naik gred.. :-)


kerja pun ada exam eh?
igtkn time belajar saja
uhuhuhu
:)



kerja pun ada juga...

hidup ini ibarat satu peperiksaaan...huhu.. :roll:

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

miledi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.07.2006
Ahli No: 25473
Posting: 531
Dari: peneng

malaysia  


posticon Posting pada: 30-10-07 11:28


erm..semalam baru habis satu paper...ada lagi 2 paper...insyaALLAH...ma'a taufiq wan najah untuk semua warga ukhwah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For milediProfil   Hantar PM kepada miledi   Pergi ke miledi's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 11:29


prekse PTK tu teman setuju,
tapi care urang mengendalinye teman tak setuju...
kekandang ada macam berat sebelah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 30-10-07 12:02


Pada 29-10-07 22:56 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!


hehehe. keseronokan dah tamat belajar lagi tak dapat digambarkan dengan kata-kata agaknya.

rasa macam dah habis SPM. hikkss 8-)



ye ke cik s....jujur ke ni???
hmm..macam tak gembira saja dah grad tu..... :berfikir:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 12:05


Pada 30-10-07 11:29 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

prekse PTK tu teman setuju,
tapi care urang mengendalinye teman tak setuju...
kekandang ada macam berat sebelah...



entahlah , saya pun tak tau..ni tengah belek-belek nota kursus hari tu, nak spot tajuk yang keluar...

berat sebelah, maksud prof Daeng?

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

destinasi_abadi
WARGA SETIA
Menyertai: 31.12.2004
Ahli No: 13423
Posting: 496
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 12:09


baru lepas satu paper pagi tadi...agak payah lah...tapi harap-harap kptusannya cemerlan...ameen!tinggal satu paper saja lagi...tak sabar nak balik kampung ini...:>

Bookmark and Share

    


  Member Information For destinasi_abadiProfil   Hantar PM kepada destinasi_abadi   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 12:16


Pada 30-10-07 12:05 , zulman posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 30-10-07 11:29 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

prekse PTK tu teman setuju,
tapi care urang mengendalinye teman tak setuju...
kekandang ada macam berat sebelah...



entahlah , saya pun tak tau..ni tengah belek-belek nota kursus hari tu, nak spot tajuk yang keluar...

berat sebelah, maksud prof Daeng?


tak ada, teman tengok sanak saudara teman yang kroje awam ni, susah betul nak lulus, lepas tu naik sikit..
kalau yang pangkat tinggi tu senang-senang saja dapat


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 30-10-07 12:16


Pada 30-10-07 10:44 , zulman posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

esok saya pun ada exam PTK , penilaian tahap kecekapan...

kecekapan saya akan dinilai..entah cekap entah tidak... tengokla esok...semua pegawai kat sini sibuk study, saya pun dan naik haru biru dah...bila buka ukhwah barulah hijau sikit.. :berfikir: :kelip: doakan saya berjaya esok....kalau ok ada peluang naik gred.. :-)



bismillahhirrahmanirrahim

PTK ni yang abang saya tak berapa nak gemor..hehe..tak taulah ke dia Kenapa dia tak suka..anyway,good luck to saudara zulman.. insyaAllah ada rezeki naik gred lepas ni,amin..and jugak pada semua ahli ukhwah ni yang sedang dan akan hadapi final exam semoga berjaya,insyaAllah..moga kita kita semua masuk exam dengan tenang dan jawab exam dengan tenang..faham kehendak soalan dan berikan jawapan yang betul pada soalan yang ditanya,dan lulus dengan cemerlang insyaAllah amin..


ana: takutnya..first paper 1/11 ni..
:berfikir:


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-
[ Telah diedit oleh: sufti_ilham pada 30-10-07 12:17 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

fiera_mz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.10.2007
Ahli No: 31386
Posting: 299
Dari: Sg.Petani

Kedah  


posticon Posting pada: 30-10-07 12:22


Pada 30-10-07 11:22 , zulman posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 30-10-07 11:14 , fiera_mz posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 30-10-07 10:44 , zulman posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

esok saya pun ada exam PTK , penilaian tahap kecekapan...

kecekapan saya akan dinilai..entah cekap entah tidak... tengokla esok...semua pegawai kat sini sibuk study, saya pun dan naik haru biru dah...bila buka ukhwah barulah hijau sikit.. :berfikir: :kelip: doakan saya berjaya esok....kalau ok ada peluang naik gred.. :-)


kerja pun ada exam eh?
igtkn time belajar saja
uhuhuhu



kerja pun ada juga...

hidup ini ibarat satu peperiksaaan...huhu.. :roll:


private sector ada juga ke ptk?
macam tak ada saja :berfikir:


-----------------
Allah menciptakan wanita dari tulang rusuk laki-laki, dekat dengan lenganya untuk dilindunginya, dan dekat dengan hatinya untuk dicintainya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For fiera_mzProfil   Hantar PM kepada fiera_mz   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 12:25


Pada 29-10-07 15:49 , Iman_Hayati posting:

!!! QUOTE !!!



mana boleh tolong..nanti bocor lah soalan tu..
walaupun ismi_atikah baik hati menawarkan tenaga untuk tolong..tapi pertolongn tak boleh diterima :-P
belajar molek2 deh untuk exam:-)



uhukk... uhukk... tak mo ek..
tak mengapalah... tolong kaco saja boleh...?? :kelip: :kelip: :sopan:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

hanan2503
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.11.2005
Ahli No: 20558
Posting: 222
Dari: kajang,malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 12:26


saya student uum..start exam 5hb11-22hb..doakan saya;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For hanan2503Profil   Hantar PM kepada hanan2503   Pergi ke hanan2503's Website   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 12:33


Pada 30-10-07 12:22 , fiera_mz posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 30-10-07 11:22 , zulman posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 30-10-07 11:14 , fiera_mz posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 30-10-07 10:44 , zulman posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum

esok saya pun ada exam PTK , penilaian tahap kecekapan...

kecekapan saya akan dinilai..entah cekap entah tidak... tengokla esok...semua pegawai kat sini sibuk study, saya pun dan naik haru biru dah...bila buka ukhwah barulah hijau sikit.. :berfikir: :kelip: doakan saya berjaya esok....kalau ok ada peluang naik gred.. :-)


kerja pun ada exam eh?
igtkn time belajar saja
uhuhuhu



kerja pun ada juga...

hidup ini ibarat satu peperiksaaan...huhu.. :roll:


private sector ada juga ke ptk?
macam tak ada saja :berfikir:



private rasanya tak ada..

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 12:56


dedolu....
ummi dengan ayah sama-sama ambil test ptk ni...
ummi dapat, ayah tak dapat...
mujur ayah lepak saja...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

maestra_dila
WARGA SETIA
Menyertai: 26.10.2007
Ahli No: 31514
Posting: 404

spain   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 12:57


InsyaAllah akan buat yang terbaik dalam final exam ni

Bookmark and Share

    


  Member Information For maestra_dilaProfil   Hantar PM kepada maestra_dila   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 30-10-07 13:15


Assalamualaikum wwt...

Selamat menempuh alam peperiksaan :kelip:

p/s:kalau boleh target dapat dean list ye.. :sopan:

Wassalam


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

qayyum_8210
Warga Rasmi
Menyertai: 23.03.2006
Ahli No: 23669
Posting: 9
Dari: jelapang padi

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 16:40


Assalamualaikum

kepada semua yang menduduki peperiksaan..saya ucapkan semoga memperolehi kejayaan d dunia dan akhirat..

bi taufik wa' najah

wsalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For qayyum_8210Profil   Hantar PM kepada qayyum_8210   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 30-10-07 17:19


Assalamualaikum
cik atie..kena tambah target...
kalau boleh dapatkan first class pointer........ :welcome:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 30-10-07 17:27


Pada 30-10-07 17:19 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
cik atie..kena tambah target...
kalau boleh dapatkan first class pointer........ :welcome:


Assalamualaikum wwt..

Yup..every sem dapat first class pointer..lepas itu..insyaALLAH..dapat pulak first class degree.. :-D

yakin boleh..ana boleh,warga Ukhwah pun boleh..amin

Wassalam


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-10-07 18:38


chaiyok kak atie82

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

arebie
Warga 4 Bintang
Menyertai: 20.03.2006
Ahli No: 23558
Posting: 207
Dari: bp ------> kl

Johor   avatar


posticon Posting pada: 03-11-07 14:27


alhamdulillah da lepas 2 paper di hari itu... tinggal 2 paper lagi advance audit dan academic reading on 12 dan 13 Nov... good lux tok semua candidates..

Bookmark and Share

    


  Member Information For arebieProfil   Hantar PM kepada arebie   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.145773 saat. Lajunya....