Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Never explain yourself to anyone, the one who likes you don't need it, the one who hates you won't believe it
-- -- Snickers (warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 60
Ahli: 0
Jumlah: 60




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 1 hari, 15 jam, 9 minit yang lalu


Suara Hatiku
Topik: siapa diantara muslimah disni yang berani menegur jejaka yang diminatinya?


Carian Forum

Moderator: Administrator, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» siapa diantara muslimah disni yang berani menegur jejaka yang diminatinya?

Please Mendaftar To Post


Oleh siapa diantara muslimah disni yang berani menegur jejaka yang diminatinya?

angkabut
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18897
Posting: 251
Dari: KampungKU

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-10-07 22:39


rasa-rasanya tak ada agaknya......semuanya pemalus, takkan biarkan ianya terlepas....:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For angkabutProfil   Hantar PM kepada angkabut   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-10-07 22:43


berani saja.. :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

mujahidah_muslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 693
Posting: 678
Dari: Bumi Allah

pakistan   avatar


posticon Posting pada: 24-10-07 22:55


tak ramai muslimah yang ada kekuatan untuk itu.. :malu:


-----------------
I'm glad to be me..
Jaga diri, jaga iman, Jaga hati. Tebarkan salam
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah_muslimahProfil   Hantar PM kepada mujahidah_muslimah   Quote dan BalasQuote

permata_hatiku
Warga 3 Bintang
Menyertai: 16.12.2004
Ahli No: 13095
Posting: 147
Dari: Bumi Allah

Terengganu  


posticon Posting pada: 24-10-07 23:08


Assalamualalaikum...
InsyaAllah ada kekuatan untuk menegur, untuk kebaikan juga kan.
Salam ukhwah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For permata_hatikuProfil   Hantar PM kepada permata_hatiku   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-10-07 23:21


Pada 24-10-07 22:43 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

berani saja.. :-P


iye cik syahidatul..?

:berfikir: :berfikir:
berani ke ek...??


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 00:24


hihi. ala.. sebenarnya tak ada minat siapa pun.. tu pasal jawab berani saja.. hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

smile_roses
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2003
Ahli No: 3694
Posting: 895
Dari: Bumi Allah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 00:33


:).. betul-betul cik syahidatul... ehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For smile_rosesProfil   Hantar PM kepada smile_roses   Pergi ke smile_roses's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 01:20


adesss... adesss... adesss...

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 25-10-07 07:31


Assalamualaikum

jejaka yang diminati? ishh...tak ada yang diminati..so tak dapat lah nak tegur. hikhik.. ..kalau org yang nak approach ana, ana buat hati kering saja.. jual mahal... tak pun tak nak jual... hukhuk.. 8-)
sekarang ni pun tengah buat hati kering..

Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 07:45


hati kering tu apa? hati yang dah kena dehidration ke?

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 25-10-07 07:50


Pada 25-10-07 07:45 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

hati kering tu apa? hati yang dah kena dehidration ke?


prof daeng, hati kering tu hati yang tak berperasaan.. huhu.. :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 25-10-07 08:48


ada ke minat kat org ye :berfikir:
Waktu dulu-dulu adalah..tapi memang dah biasa bsmbg sebab kami dalam organisasi yang sama masa blajar2 dulu.. rupanye dia minat kat kita juga :-P
org lain yang minat kita pulak..pandang dari jauh, tak berani tegur...main org tengah:-)


-----------------
Sesejuk Mata Memandang, Seindah Akhlak terpampang
[ Telah diedit oleh: Iman_Hayati pada 25-10-07 08:52 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

RaudhatuL_Muttaqin
WARGA SETIA
Menyertai: 29.03.2005
Ahli No: 15423
Posting: 556
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 25-10-07 09:56


hehehe..
dilema sesiapa dalam keadaan ni :
nak cakap ke tak
nak cakap ke tak..
pendam saja lah dalam hati
ada jodoh ada lah ;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For RaudhatuL_MuttaqinProfil   Hantar PM kepada RaudhatuL_Muttaqin   Quote dan BalasQuote

anasha
Warga 2 Bintang
Menyertai: 22.04.2007
Ahli No: 29684
Posting: 52
Dari: B.B.B.

Selangor  


posticon Posting pada: 25-10-07 10:13


kalau dah jodoh, takkan ke mana nya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For anashaProfil   Hantar PM kepada anasha   Quote dan BalasQuote

Wuddah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.03.2007
Ahli No: 29021
Posting: 508
Dari: Chenderong Balai

Perak  


posticon Posting pada: 25-10-07 10:17


Assalamualaikum...tak beranilah, malu..kalau memang dah ditakdirkan..tak ke mana...

Bookmark and Share

    


  Member Information For WuddahProfil   Hantar PM kepada Wuddah   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 25-10-07 10:22


Pada 25-10-07 09:56 , RaudhatuL_Muttaqin posting:

!!! QUOTE !!!

hehehe..
dilema sesiapa dalam keadaan ni :
nak cakap ke tak
nak cakap ke tak..
pendam saja lah dalam hati
ada jodoh ada lah ;)


bismlillahhirrahmanirrahim

betul tu raudhatul_muttaqin..kalau ada jodoh insyaAllahlah kan..

ana: bab pendam tu,ana..hem..tak tau nak cakap.. :berfikir:


-----------------
"Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" : At-Thalaq : 3 -( PUAN SUFTI )-


Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 25-10-07 10:44


Pada 25-10-07 09:56 , RaudhatuL_Muttaqin posting:

!!! QUOTE !!!

hehehe..
dilema sesiapa dalam keadaan ni :
nak cakap ke tak
nak cakap ke tak..
pendam saja lah dalam hati
ada jodoh ada lah ;)


pendam..
nanti bengkak hati tu..hehe
:-) :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 25-10-07 10:47


tak ada yang rasa2 minat sebab tu tak tau cne..hehe..hmm..entahlah ek

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

Nurizmi
WARGA SETIA
Menyertai: 28.10.2005
Ahli No: 20156
Posting: 539
Dari: utara...

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 10:52


salam..
seorang muslimah yang sejati takkan mulakan pertemuan dengan lelaki ajnabi..dan takkan mulakan perbualan dengannya tanpa sebab..

Bookmark and Share

    


  Member Information For NurizmiProfil   Hantar PM kepada Nurizmi   Pergi ke Nurizmi's Website   Quote dan BalasQuote

fatimah-azzahra
Warga 3 Bintang
Menyertai: 04.08.2006
Ahli No: 25632
Posting: 113

Terengganu  


posticon Posting pada: 25-10-07 11:55


kalau suka pun suka saja lah

kalau nak beritahu kita suka dia tak lah

suka dari jauh dah laaaa

payah juga hidup macam tu kannn...

hehhehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For fatimah-azzahraProfil   Hantar PM kepada fatimah-azzahra   Quote dan BalasQuote

serojaputih
Warga Rasmi
Menyertai: 02.08.2007
Ahli No: 30561
Posting: 8
Dari: terengganu

Kedah  


posticon Posting pada: 25-10-07 12:01


bagaimana harus ku mulakan kalau tak tahu apa yang tersirat di hatinya...

Bookmark and Share

    


  Member Information For serojaputihProfil   Hantar PM kepada serojaputih   Quote dan BalasQuote

azzak
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2007
Ahli No: 31036
Posting: 491
Dari: klang, selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 25-10-07 12:12


tak semestinya timba m'cari perigi, perigi boleh mencari timba juga...
semua kan tau, org laki pun tercari2 gadis yang baik...tapi susah...
apa kata anda juga berusha macam kami juga....
Khatijah pun pernah melamar Nabi...takkan itu pun salah?..

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzakProfil   Hantar PM kepada azzak   Pergi ke azzak's Website   Quote dan BalasQuote

azzak
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2007
Ahli No: 31036
Posting: 491
Dari: klang, selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 25-10-07 12:15


Pada 24-10-07 23:08 , permata_hatiku posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualalaikum...
InsyaAllah ada kekuatan untuk menegur, untuk kebaikan juga kan.
Salam ukhwah...


memang betul pun...

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzakProfil   Hantar PM kepada azzak   Pergi ke azzak's Website   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 12:39


Pada 25-10-07 10:52 , Nurizmi posting:

!!! QUOTE !!!

salam..
seorang muslimah yang sejati takkan mulakan pertemuan dengan lelaki ajnabi..dan takkan mulakan perbualan dengannya tanpa sebab..


:malu: :malu: :malu: :malu:


-----------------
Keindahan sebenar ialah keindahan budi pekerti. Kebaikan sebenar ialah kebaikan budi bahasa dan kecerdikan sebenar ialah kecerdikan akal.


Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

destinasi_abadi
WARGA SETIA
Menyertai: 31.12.2004
Ahli No: 13423
Posting: 496
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 12:43


bukan setakat jejaka diminati...kawan biasa pun saya malu sangat nak tegur or minta tolong apa-apa...memang pemalu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For destinasi_abadiProfil   Hantar PM kepada destinasi_abadi   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 12:46


Assalamualaikum

Kalau suka...cakap lah suka...bila direjek....larila...takmo kawan dah....anggaplah perkenalan ini hanya mimpi....huhu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 12:48


erm.. sitishairah...
macam tu ye...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 13:02


Pada 25-10-07 12:39 , ctnurbebo posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 25-10-07 10:52 , Nurizmi posting:

!!! QUOTE !!!

salam..
seorang muslimah yang sejati takkan mulakan pertemuan dengan lelaki ajnabi..dan takkan mulakan perbualan dengannya tanpa sebab..


:malu: :malu: :malu: :malu:




:-) :-) :malu: :malu:


-----------------
"InDaHnYa IsLAm"


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 13:02


Pada 25-10-07 12:48 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

erm.. sitishairah...
macam tu ye...



depends on situation....selalunya kat kawan alam siber saja....hehe..
kawan di alam maya tak ada lagi... :-D

Susah nak percaya..persahabatan antara lelaki dan perempuan yang agak rapat..hanya akan kekal sebagai seorang sahabat hingga akhir hayat tanpa ada sebarang perasaan yang wujud pada salah seorang di antaranya.... :roll:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 13:05


fuh ayat sitishairah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

sitishairah
WARGA SETIA
Menyertai: 16.05.2007
Ahli No: 29948
Posting: 513
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 13:07


Pada 25-10-07 13:05 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

fuh ayat sitishairah....


:-D :-D :-D


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For sitishairahProfil   Hantar PM kepada sitishairah   Quote dan BalasQuote

ana_lia
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.06.2004
Ahli No: 9598
Posting: 338
Dari: gombak

Selangor  


posticon Posting pada: 25-10-07 13:14


Assalamualaikum
ana tak pernah minat kat seseorang lelaki melainkan lelaki tu yang minat kat ana..dan biasanya org tu yang akan mulakan dulu minat tu.tapi last2 dia tinggalkan ana dan minat kat perempuan lain..memang lah sedih tapi nak buat bagaimana kan dah suratkan takdir...ada jodoh kami akan dipertemukan balik...dan masa tu juga ana bagi sedikir teguran kepada dia agar tak melakukannya lagi kalau belum pasti dengan seseuatu perhubungan itu.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ana_liaProfil   Hantar PM kepada ana_lia   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 25-10-07 13:19


Pada 25-10-07 13:14 , ana_lia posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
ana tak pernah minat kat seseorang lelaki melainkan lelaki tu yang minat kat ana..dan biasanya org tu yang akan mulakan dulu minat tu.tapi last2 dia tinggalkan ana dan minat kat perempuan lain..memang lah sedih tapi nak buat bagaimana kan dah suratkan takdir...ada jodoh kami akan dipertemukan balik...dan masa tu juga ana bagi sedikir teguran kepada dia agar tak melakukannya lagi kalau belum pasti dengan seseuatu perhubungan itu.


Assalamualaikum

ALLAH lebih Mengetahui apa yang terbaik untuk hambaNya. ana_lia jangan rasa terkilan sangat.. ALLAH dah tetapkan yang terbaik untuk ana_lia...Amin! :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

akmar_hafiza
Warga Rasmi
Menyertai: 24.10.2007
Ahli No: 31498
Posting: 14
Dari: malaysia

Perak  


posticon Posting pada: 25-10-07 13:43


berani saja..saling tegur menegur.. give and take lah, kan, Kalau dia tegur kita,kita pun kena terima jugak ;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For akmar_hafizaProfil   Hantar PM kepada akmar_hafiza   Quote dan BalasQuote

azzak
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2007
Ahli No: 31036
Posting: 491
Dari: klang, selangor

malaysia  


posticon Posting pada: 25-10-07 13:59


Pada 25-10-07 12:39 , ctnurbebo posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 25-10-07 10:52 , Nurizmi posting:

!!! QUOTE !!!

salam..
seorang muslimah yang sejati takkan mulakan pertemuan dengan lelaki ajnabi..dan takkan mulakan perbualan dengannya tanpa sebab..


:malu: :malu: :malu: :malu:



ini pun saya sokong!!!
tapi dalam situasi kat U sekarang ni dah lain.
dulu saya dengan budak-budak perempuan memang malu nak bercakap...
dulu ingatkan dah jumpa, tapi rupa-rupanya itu semua lkonan semata-mata nak ambil hati saya...biar itu yang 1st saya berkapel...& bercinta dengan isteri saja. inshaALLAH....
...mana lah nak cari muslimah sejati ek?...

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzakProfil   Hantar PM kepada azzak   Pergi ke azzak's Website   Quote dan BalasQuote

uswatun_mawaddah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 11.04.2007
Ahli No: 29534
Posting: 142
Dari: Bumi Allah

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 16:04


uih..tak mungkin lah ana k tegur...walau minat tinggi gunung kinabalu sekali pun...hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For uswatun_mawaddahProfil   Hantar PM kepada uswatun_mawaddah   Quote dan BalasQuote

malina
Warga 2 Bintang
Menyertai: 09.03.2007
Ahli No: 29093
Posting: 56
Dari: pasir puteh

Kelantan  


posticon Posting pada: 25-10-07 16:04


ada...
saja buat-buat tak nampak...
yang cantik jugak yang nampak..
dari jauh lagi dah nampak..
lepas tu tengok macam nak patah tengkuk..
betul tak kata saya?
para muslimah sekalian...??????bagi pendapat sketttttt
hehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For malinaProfil   Hantar PM kepada malina   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 16:05


Pada 25-10-07 16:04 , uswatun_mawaddah posting:

!!! QUOTE !!!

uih..tak mungkin lah ana k tegur...walau minat tinggi gunung kinabalu sekali pun...hehe


kalau tinggi macam everest?


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 25-10-07 16:08


Assalamualaikum wwt...

Ana...................tak berani :jangan:

Wassalam.


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 16:11


kalau jejaka yang tak diminati pun malu nak tegur apalagi yang diminati.. :jangan:


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 16:20


Pada 25-10-07 16:11 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

kalau jejaka yang tak diminati pun malu nak tegur apalagi yang diminati.. :jangan:



:berfikir: :berfikir:
betul.. betul.. betul.. ;-)


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 16:21


bagaimana nak tau urang tu minat kat kita ke tak? kalau kita tak sedar, kasihan dia minat kat kita :)

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 17:06


Pada 25-10-07 16:21 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

bagaimana nak tau urang tu minat kat kita ke tak? kalau kita tak sedar, kasihan dia minat kat kita :)


ha'ah betul juga. sampai bila2 lah tak tahu....


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 25-10-07 17:07


Assalamualaikum
perigi mencari timba...
timba mencari perigi....hmmm....

wujud lagi ke...???
sekarang semua pakai shower saja..... ;-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

aiz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 273
Posting: 275
Dari: melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 17:13


....malunya..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For aizProfil   Hantar PM kepada aiz   Pergi ke aiz's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 17:40


Pada 25-10-07 17:06 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 25-10-07 16:21 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

bagaimana nak tau urang tu minat kat kita ke tak? kalau kita tak sedar, kasihan dia minat kat kita :)


ha'ah betul juga. sampai bila2 lah tak tahu....



sampai bila2lah nampak gayanya cik syahidatul... ;-) :kelip:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 25-10-07 17:59


Pada 25-10-07 17:40 , ismi_atikah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 25-10-07 17:06 , syahidatul posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 25-10-07 16:21 , Daeng_Jati posting:

!!! QUOTE !!!

bagaimana nak tau urang tu minat kat kita ke tak? kalau kita tak sedar, kasihan dia minat kat kita :)


ha'ah betul juga. sampai bila2 lah tak tahu....



sampai bila2lah nampak gayanya cik syahidatul... ;-) :kelip:



nak sambunglah...sampai bila bilalah..... :sopan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 18:18


apa kess..??

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 25-10-07 18:27


Assalamualaikum
kes apa cik ismi..???? :berfikir:



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

wardah_qibtiyah
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.09.2006
Ahli No: 26397
Posting: 45
Dari: bumi_waqafan

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 18:43


emm, pada pendapat ana lah..
memang tak pernah lagi lah tegur jejaka idaman..
sebb memang tak ada jejaka idaman..
tapi kalau ada pun, mestila malu juga nak tegur...
apapun, Allah Maha Mengetahui isi hati kita..
insyaAllah keberanian tu akan datang atau pun sebaliknya akan berlaku..
yang mana jejaka idaman tu yang akan menegur kita nanti...hihiihiihi
subhanallah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardah_qibtiyahProfil   Hantar PM kepada wardah_qibtiyah   Quote dan BalasQuote

trouver_99
WARGA SETIA
Menyertai: 01.02.2004
Ahli No: 6933
Posting: 1603
Dari: Penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 25-10-07 18:46


tak payah pakai perigi lah.zaman sekarang orang pakai kolah.takpun buka saja paip air tu.laju saja.tak ada nak kena cari timba dulu.

awat pula patah tengkuk malina?

Bookmark and Share

    


  Member Information For trouver_99Profil   Hantar PM kepada trouver_99   Quote dan BalasQuote

Administrator




posticon Posting pada: 25-10-07 19:24


Mengapa angkabut suka sangat buka topik mengarut seperti ini? Jangan cemarkan nama Ukhwah.com. Bukan portal jiwang dan mencari jodoh. Jaga nama baik Ukhwah.com

Bookmark and Share

    


  Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.138834 saat. Lajunya....