Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tak semestinya melakukan apa yang anda sukai tetapi menyukai apa yang anda lakukan
-- Kang Razzi Armansur

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 53
Ahli: 0
Jumlah: 53




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 3 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 5 hari yang lalu
isa777_musa: 5 hari yang lalu
zam_rizal: 14 hari yang lalu
wanja: 24 hari yang lalu
MTMKi: 32 hari yang lalu
Kang: 32 hari yang lalu


Suara Hatiku
Topik: MiNtA MaAf


Carian Forum

Moderator: Administrator, zulman
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Suara Hatiku
    »» MiNtA MaAf

Please Mendaftar To Post


Oleh MiNtA MaAf

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-09-07 18:28


apa jawapan anda apabila seorang sahabat mengatakan kepada anda seperti begini

"Dalam seminggu kalau 7 kali orang minta maaf kat awak, apa awak rasa?"

jawab jangan tak jawab... :-) :-) :-)


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

annissa_zulfa
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22609
Posting: 354
Dari: town of throw(baling)

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-09-07 18:33


jawab :

"haa..mesti da buat salah dengan saya kan?..baik cakap..."

Bookmark and Share

    


  Member Information For annissa_zulfaProfil   Hantar PM kepada annissa_zulfa   Pergi ke annissa_zulfa's Website   Quote dan BalasQuote

annissa_zulfa
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22609
Posting: 354
Dari: town of throw(baling)

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-09-07 18:36


sebenarnya saya org yang macam ni..hari2 saya mntak maaf dan cakap terima kasih dengan kawan-kawan saya...

sentiasa mohon maaf manatau kita buat salah tanpa disedari kan dan sentiasala mghargai orang-orang di di sekeliling kita...

xkisahla kalau kawan kita tu tak ada buat apa-apa pun but bagi saya dah sudi bersama dengan kita sebagai kawan pun perlu cakap terima kasih kan...

Bookmark and Share

    


  Member Information For annissa_zulfaProfil   Hantar PM kepada annissa_zulfa   Pergi ke annissa_zulfa's Website   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-09-07 18:55


betul itu annisa_zulfa....kadang-kadang kita pun tak tahu kita buat salah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

sahabat_ingatan
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.05.2003
Ahli No: 808
Posting: 397
Dari: Melaka

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-09-07 18:59


ana susah nak kuarkan perkataan minta maaf dan terima kasih...
bagaimana ye...

Bookmark and Share

    


  Member Information For sahabat_ingatanProfil   Hantar PM kepada sahabat_ingatan   Pergi ke sahabat_ingatan's Website   Quote dan BalasQuote

LinCikedot
WARGA SETIA
Menyertai: 03.09.2006
Ahli No: 26163
Posting: 811
Dari: Atap Rumbia

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-09-07 19:00


yup, hamba setuju dengan kata-kata kapten06

Bookmark and Share

    


  Member Information For LinCikedotProfil   Hantar PM kepada LinCikedot   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-09-07 19:23


anda rasa bosan tak kalau org selalu minta maaf kat anda? 7 kali seminggu...?

Bookmark and Share

    


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

syahidatul
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 07.11.2004
Ahli No: 12341
Posting: 3781
Dari: Petaling Jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 10-09-07 21:42


Pada 10-09-07 19:23 , kapten06 posting:

!!! QUOTE !!!

anda rasa bosan tak kalau org selalu minta maaf kat anda? 7 kali seminggu...?


Ya.


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For syahidatulProfil   Hantar PM kepada syahidatul   Pergi ke syahidatul's Website   Quote dan BalasQuote

annissa_zulfa
Warga 5 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22609
Posting: 354
Dari: town of throw(baling)

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-09-07 00:14


7 kali seminggu tak semestinya tiap hari sekali kan..mungkin hari 1 dia minta maaf 3 kali sebab salah dia besar di hari itu..lepas itu 2 kali lusa tu lepas itu lagi 2 kali selang sehari lagi..heee...tak apalah agaknya..

Bookmark and Share

    


  Member Information For annissa_zulfaProfil   Hantar PM kepada annissa_zulfa   Pergi ke annissa_zulfa's Website   Quote dan BalasQuote

syahadaiman86
Warga 1 Bintang
Menyertai: 25.03.2007
Ahli No: 29321
Posting: 31
Dari: Johor - Selangor

Johor  


posticon Posting pada: 11-09-07 10:41


rasa macam ana yang bersalah kalau ana tak minta maaf jugak kat org lain. sebab kita tak sedar kita buat silap

Bookmark and Share

    


  Member Information For syahadaiman86Profil   Hantar PM kepada syahadaiman86   Quote dan BalasQuote

awa
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.03.2005
Ahli No: 15078
Posting: 136
Dari: Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-09-07 10:48


perkataan maaf ni elok benarnya...tapi kadang-kadang bila selalu sangat kat mulut tu...dah jadi perkara biasa...minta maaf...nanti buat lagi...Cubalah hayati dengan betul-betul perkatan minta maaf tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For awaProfil   Hantar PM kepada awa   Quote dan BalasQuote

kunciair
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.09.2007
Ahli No: 30929
Posting: 184
Dari: perak

malaysia  


posticon Posting pada: 11-09-07 10:50


tengok lah berapa kali dia buat salah kat kita...kalau sekali saja buat salah tapi minta mfnye banyak kali..bangga lah juga..terasa di hargai...


-----------------
wanita hiasan dunia..adalah permata yang paling berharga bagi lelaki


Bookmark and Share

    


  Member Information For kunciairProfil   Hantar PM kepada kunciair   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-09-07 11:04


macam mana pulak kalau tiap-tiap hari dia minta maaf.....apakah akan mendatangkan kebosanan ...kepada anda?


-----------------

[ Telah diedit oleh: kapten06 pada 11-09-07 11:06 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 11-09-07 11:40


Assalamualaikum...
Ni Kenapa lah ni...??? Dah tak betul ye??

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-09-07 11:47


alhamdulilah...masih betul lagi..... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

searchforguidance
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30916
Posting: 403
Dari: johore

Johor   avatar


posticon Posting pada: 11-09-07 11:53


Pada 11-09-07 11:40 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
Ni Kenapa lah ni...??? Dah tak betul ye??



:-D:-D:-D:-D
buat lawak pulak sayatetaapsaya ni....
tergelak kita....


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For searchforguidanceProfil   Hantar PM kepada searchforguidance   Quote dan BalasQuote

azaha85
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.07.2007
Ahli No: 30484
Posting: 92
Dari: Kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-09-07 13:34


salam. rasa bosan jugak kalau asyik org yang sama saja minta maaf. kalau org buat kasalahan kat kita, kita maaf kal lah, betul tak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For azaha85Profil   Hantar PM kepada azaha85   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-09-07 13:42


yup...betul azaha.......

Bookmark and Share

    


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 11-09-07 15:08


Pada 11-09-07 11:53 , searchforguidance posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 11-09-07 11:40 , sayatetapsaya posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum...
Ni Kenapa lah ni...??? Dah tak betul ye??



:-D:-D:-D:-D
buat lawak pulak sayatetaapsaya ni....
tergelak kita....



Eh..Kenapa pula? Saya cuma beri jawapan seperti apa yang kapten06 nak...kalau dah macam tu gayanya, sampai tiap-tiap hari minta maaf...sudah pasti itu jawapan yang akan dia terima daripada saya..... :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 12-09-07 00:09


hehehe....... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

ainul_mardhiah86
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.10.2005
Ahli No: 19847
Posting: 207
Dari: tHe gArDen KnoWlEDge AnD ViRtUe

Johor   avatar


posticon Posting pada: 12-09-07 13:21


Pada 11-09-07 10:41 , syahadaiman86 posting:

!!! QUOTE !!!

rasa macam ana yang bersalah kalau ana tak minta maaf jugak kat org lain. sebab kita tak sedar kita buat silap


betul tu...


-----------------
HiDuP iNi InDah JikA sEgAlAnyA kEraNa AllAH


Bookmark and Share

    


  Member Information For ainul_mardhiah86Profil   Hantar PM kepada ainul_mardhiah86   Quote dan BalasQuote

sya_ryn
WARGA SETIA
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 11387
Posting: 3187
Dari: Tanjung Malim Perak

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 12-09-07 13:24


berapa kali minta maaf da....hehe...dimaafkan salah ke tak salah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For sya_rynProfil   Hantar PM kepada sya_ryn   Quote dan BalasQuote

amilyn
WARGA SETIA
Menyertai: 02.10.2003
Ahli No: 3947
Posting: 822
Dari: johor

Johor  


posticon Posting pada: 13-09-07 02:27


salam
baguslah.....begitu.....takkan nak tunggu raya agaknya

Bookmark and Share

    


  Member Information For amilynProfil   Hantar PM kepada amilyn   Quote dan BalasQuote

agmnhob
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.08.2007
Ahli No: 30706
Posting: 269
Dari: Shah Alam

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 13-09-07 02:37


Assalamualaikum.. amalkan begini

sebelum tidur...maafkan semua orang yang kita kenali dan kita tidak kenali

semoga Allah membuka pintu hati orang yang kita kenali dan kita tidak kenali memaafkan dosa kita...

kalau orang tu minta maaf banyak kali...tentu dia amat takut untuk sesi tuntut menuntut di padang mahsyar..... biarlah terkejar-kejar dan tercari-cari di dunia yang kecik ini..yang mataharinya jauh dari bumi.......

dari tercari-cari dan terkejar-kejar di padang mahsyar...yang matahari hanya sejengkal di kepala.....

wallahua'lam

Bookmark and Share

    


  Member Information For agmnhobProfil   Hantar PM kepada agmnhob   Pergi ke agmnhob's Website   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-09-07 07:43


Pada 13-09-07 02:37 , agmnhob posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum.. amalkan begini

sebelum tidur...maafkan semua orang yang kita kenali dan kita tidak kenali

semoga Allah membuka pintu hati orang yang kita kenali dan kita tidak kenali memaafkan dosa kita...

kalau orang tu minta maaf banyak kali...tentu dia amat takut untuk sesi tuntut menuntut di padang mahsyar..... biarlah terkejar-kejar dan tercari-cari di dunia yang kecik ini..yang mataharinya jauh dari bumi.......

dari tercari-cari dan terkejar-kejar di padang mahsyar...yang matahari hanya sejengkal di kepala.....

wallahua'lam



saya amat2 bersetuju dengan awak....100%


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 17-10-07 14:31


saya pula ada kawan yang hampir setiap sms nya ada maaf.


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

cahaya_hatiku
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.09.2007
Ahli No: 31094
Posting: 217
Dari: serambi mekah...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 19-10-07 01:22


rasa bertuah sebab dia sanggup minta maaf walaupun tak pernah buat silap..
manusia hanya insan biasa tak lekang dari buat salah...
bermaafan adalah satu amalan yang mulia..

Bookmark and Share

    


  Member Information For cahaya_hatikuProfil   Hantar PM kepada cahaya_hatiku   Quote dan BalasQuote

nuwol
Warga 2 Bintang
Menyertai: 17.10.2007
Ahli No: 31420
Posting: 46
Dari: melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 19-10-07 01:34


salam..
samelah dengan kawan saya jugak..
tiap-tiap hari minta mf..
wlhal mmng tak ada buat salah pun..
kadang-kadang bosan jugak... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuwolProfil   Hantar PM kepada nuwol   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-10-07 16:56


Pada 19-10-07 01:34 , nuwol posting:

!!! QUOTE !!!

salam..
samelah dengan kawan saya jugak..
tiap-tiap hari minta mf..
wlhal mmng tak ada buat salah pun..
kadang-kadang bosan jugak... :-)


maafkan sahaja...kalau apa-apa dalam hati dia yang tak elok mengenai awak terampun...


apa-apa hal pun saya suka tengok gambar skuad semut ukhwah...cantik...dah lama saya tenungkan...


Allah Maha Pencipta :kelip: :sopan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

sufti_ilham
WARGA SETIA
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3515
Posting: 1490
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 26-10-07 17:00


bismillahhirrahamnirrahim

jadilah seorang yang pemaaf dan yang suka memberi maaf..boleh ke ana ni..??

ana: kan syok kalau jumpa lelaki yang senang minta maaf bila dia salah..ini asyik2 nak kita saja yang ngalah walaupun dia yang salah..bosan betullah..

Bookmark and Share

    


  Member Information For sufti_ilhamProfil   Hantar PM kepada sufti_ilham   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 26-10-07 17:02


banyaknye minta maap....


-----------------
Photobucket


Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 26-10-07 17:13


salam...

teringin juga ana nak jumpa orang macam tu..

tak tau lagi situasi macam mana..

tak boleh nak bayang..

mesti "touching"... :-P


hhmm....

bila agaknya... :-)


-----------------
Janganlah berlalu satu haripun tanpa kita memikirkan tentang masalah umat islam....


Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-10-07 17:55


Pada 10-09-07 18:28 , kapten06 posting:

!!! QUOTE !!!

apa jawapan anda apabila seorang sahabat mengatakan kepada anda seperti begini

"Dalam seminggu kalau 7 kali orang minta maaf kat awak, apa awak rasa?"

jawab jangan tak jawab... :-) :-) :-)



ismi akan jawab begini
"bagus lah... saya akan berlapang dada memafkannya.. dan sebelum dia datang minta maaf, saya dah maafkan awal-awal..."

dan, kiranya ianya sampai mengganggu fikiran ismi, ismi akan jawab :

" awak, saya maafkan awak atas segalanya sebelum dan selepas ini, dari sekecil2 sampai kepada sebesar2nya masalah. awak tak ada salah apa-apa pun pada saya... kalau ada saya ampunkan sampai hujung hayat awak dan saya pun minta maaf pada awak untuk sebelum dan selepas ini."

erk, boleh ke macam tu ek...?? :berfikir: :berfikir:
tapi ismi pernah buat... huhuhu... :-D


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

adam_muslimin
WARGA SETIA
Menyertai: 20.10.2006
Ahli No: 27068
Posting: 714
Dari: [email protected]

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 26-10-07 18:02


salam...kalau ana selalu minta maaf xbemakna maaf ana itu jadi macam perkara biasa...
setiap kali ana cakap memang ana betul-betul maksudkn....

Bookmark and Share

    


  Member Information For adam_musliminProfil   Hantar PM kepada adam_muslimin   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 08-11-07 23:25


Pada 26-10-07 16:56 , zulman posting:

!!! QUOTE !!!



apa-apa hal pun saya suka tengok gambar skuad semut ukhwah...cantik...dah lama saya tenungkan...

Allah Maha Pencipta :kelip: :sopan:


apalagi saudara Zulman..tak teringin ke join kelab semut..wahh nanti saudara Zulman semut paling dewasa :-) :bunga:


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

Hibatullah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 29.04.2007
Ahli No: 29793
Posting: 305
Dari: bumi Allah-sumut

indonesia   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 01:42


Pada 26-10-07 18:02 , adam_muslimin posting:

!!! QUOTE !!!

salam...kalau ana selalu minta maaf xbemakna maaf ana itu jadi macam perkara biasa...
setiap kali ana cakap memang ana betul-betul maksudkn....

Assalamualaikum ha betul-betul ana pun sama :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For HibatullahProfil   Hantar PM kepada Hibatullah   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 07:53


Pada 09-11-07 01:42 , Hibatullah posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 26-10-07 18:02 , adam_muslimin posting:

!!! QUOTE !!!

salam...kalau ana selalu minta maaf xbemakna maaf ana itu jadi macam perkara biasa...
setiap kali ana cakap memang ana betul-betul maksudkn....

Assalamualaikum ha betul-betul ana pun sama :-)


wahh kita sedondon..saya pun betul-betul maksudkan :welcome:


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 08:01


boleh pulak sedondon....
mana ada sama perbuatan maksudnya sedondon cik kinah :berfikir:

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 08:16


oh ya ke..saya menggunakan kaedah kiasan (untuk menutup kesilapan :-D )..sesuailah tu sedondon..
.....................

A: umur saya 23
B: kita sedondon

A: saya suka makan
B: eh sedondon dengan saya juga


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

ismi_atikah
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 14.12.2003
Ahli No: 5678
Posting: 4147
Dari: bumi ALLAH

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 08:45


Pada 09-11-07 08:16 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

oh ya ke..saya menggunakan kaedah kiasan (untuk menutup kesilapan :-D )..sesuailah tu sedondon..
.....................

A: umur saya 23
B: kita sedondon

A: saya suka makan
B: eh sedondon dengan saya juga



:lol: :lol: :lol:

heep....!!balik pada topik.. nanti karang....    :jangan: :jangan:


-----------------

[ Telah diedit oleh: ismi_atikah pada 09-11-07 08:46 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_atikahProfil   Hantar PM kepada ismi_atikah   Quote dan BalasQuote

kapten06
WARGA SETIA
Menyertai: 04.01.2007
Ahli No: 28008
Posting: 1266
Dari: KEDAH

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 09-11-07 08:54


:berfikir: :berfikir: :berfikir:


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For kapten06Profil   Hantar PM kepada kapten06   Pergi ke kapten06's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.130425 saat. Lajunya....