Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 03-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bila telah sampai di puncak tetapi meneruskan pendakian, bermakna anda sedang menurun, bukan lagi mendaki
-- Seminar "Creating Wealth"

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 58
Ahli: 0
Jumlah: 58




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 6 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Perempuan mengidam pelik-pelik ?!


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Perempuan mengidam pelik-pelik ?!

Please Mendaftar To Post


Oleh Perempuan mengidam pelik-pelik ?!

rimbabara
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 03.03.2006
Ahli No: 23151
Posting: 3640
Dari: Ipoh

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 25-08-07 11:59


Selalunya...bila seorang wanita mengandung..dia akan mengidam macam-macam...
ada pengalaman atau tau wanita yang mengidam pelik-pelik semasa mengandung?
setakat ini yang saya tau..saya pernah dengar ada wanita mengidam nak makan sabun mandi....
Anda pula bagaimana....? Ada benda boleh dikongsi...

:-o

Bookmark and Share

    


  Member Information For rimbabaraProfil   Hantar PM kepada rimbabara   Quote dan BalasQuote

adibahazrah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 13.10.2006
Ahli No: 26948
Posting: 167
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 25-08-07 13:25


Pada 25-08-07 11:59 , rimbabara posting:

!!! QUOTE !!!

Selalunya...bila seorang wanita mengandung..dia akan mengidam macam-macam...
ada pengalaman atau tau wanita yang mengidam pelik-pelik semasa mengandung?
setakat ini yang saya tau..saya pernah dengar ada wanita mengidam nak makan sabun mandi....
Anda pula bagaimana....? Ada benda boleh dikongsi...

:-o


hehehehe.. mak cik saya lah tu...
dah lah nak makan sabun mandi, pas tu nak minum buih sabun basuh,
bagaimana itu? hehehehe.... sweet memory....
kacau bilau hidup pak cik saya. huhuhu... :-P :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For adibahazrahProfil   Hantar PM kepada adibahazrah   Quote dan BalasQuote

ummi_mmas
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.01.2007
Ahli No: 28146
Posting: 133

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-08-07 13:38


Pada 25-08-07 11:59 , rimbabara posting:

!!! QUOTE !!!

Selalunya...bila seorang wanita mengandung..dia akan mengidam macam-macam...
ada pengalaman atau tau wanita yang mengidam pelik-pelik semasa mengandung?
setakat ini yang saya tau..saya pernah dengar ada wanita mengidam nak makan sabun mandi....
Anda pula bagaimana....? Ada benda boleh dikongsi...

:-o


ada ke sampai nak makan sabun mandi??? :-?

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummi_mmasProfil   Hantar PM kepada ummi_mmas   Quote dan BalasQuote

wardiah_alwani
Warga 5 Bintang
Menyertai: 09.04.2004
Ahli No: 8299
Posting: 363
Dari: kena bagitau juga ke??huhu

iceland  


posticon Posting pada: 25-08-07 14:25


dahsyatnyer mengidam benda-benda macam tu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For wardiah_alwaniProfil   Hantar PM kepada wardiah_alwani   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 25-08-07 15:46


akak ipar saya xderla teruk sampai nak makan sbn...tapi dia ngidam sangat nak makan roti nan kat tempat saya ini...tiap-tiap mgg mesti balik rumah saya untuk makan roti nan kat restoran mamak kat sini...wahkaka...kalau saya nanti bagaimana ek?

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

asroal
Warga 5 Bintang
Menyertai: 22.04.2006
Ahli No: 24359
Posting: 352
Dari: bumi ALLAH

france   avatar


posticon Posting pada: 26-08-07 02:04


hahahaha...macam-macam ye org mengidam ini...tak pernah lah ada pengalaman pelik-pelik lagi...harap-harap isteri saya nanti tak lah mengidam benda pelik-pelik...jenuh saya nanti nak mencari...hahahaha;-);-);-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For asroalProfil   Hantar PM kepada asroal   Quote dan BalasQuote

mujahidah_muslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 693
Posting: 678
Dari: Bumi Allah

pakistan   avatar


posticon Posting pada: 26-08-07 14:05


harap-harap kalau kahwin nanti tak delah ana mengidam yang bukan-bukan dan menyusahkan bakal zauji.

ameenn :-)


-----------------
I'm glad to be me..
Jaga diri, jaga iman, Jaga hati. Tebarkan salam
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah_muslimahProfil   Hantar PM kepada mujahidah_muslimah   Quote dan BalasQuote

atie82
WARGA SETIA
Menyertai: 15.12.2004
Ahli No: 13074
Posting: 1080
Dari: Papar,[email protected]

Sabah  


posticon Posting pada: 26-08-07 14:19


Assalamualaikum wwt...

hehe...jangan tak tau orang mengandung ni very sensitive...macam kakak ipar saya tu,tak boleh nak hidu bau badan suaminya..kasihan abang saya tu..

Time mengidam lagi pelik..buah apple tu boleh nya kak ipar saya buat gulai...katanya sedap..tak tahuler... :-)


-----------------
The Light of ALLAH surround Me, The Love of ALLAH Enfolds Me, The presence of ALLAH watches over Me, Whatever I am...ALLAH iS..


Bookmark and Share

    


  Member Information For atie82Profil   Hantar PM kepada atie82   Pergi ke atie82's Website   Quote dan BalasQuote

syira_qistina
WARGA SETIA
Menyertai: 08.10.2003
Ahli No: 4102
Posting: 777
Dari: tempat yang paling jem

Selangor  


posticon Posting pada: 26-08-07 18:51


Assalamualaikum

kalau yang mengidam pelik-pelik tu ok lagi.ada seorang ofismate ana...tengah pregnant anak yang ketiga.masalah dia sekarang ni...bukan mengidam yang pelik-pelik...tapi dia terlalu dingin dengan suaminya.sehinggakan cara dia bercakap dengan suami pun seolah-olah berkurang ajar.tapi ofismate ana ni kata...dia bukan sengaja...tapi memang perasaan dia begitu...rasa nak marah saja kat suami dia.nasib baik suami dia understanding.suami dia paham karenah2 org mengandung ni bagaimana.ana pulak yang rasa risau sebab dia kurang ajar dengan suami.ana nasihatkan dia...nanti bila dah nak due...kena minta maaf dengan suami...takut2 nanti dia susah nak bersalin pulak.kena minta ampun dr suami walaupun dia marah-marah suami tu bukan disengajakan.apapun kena minta redha suami... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For syira_qistinaProfil   Hantar PM kepada syira_qistina   Quote dan BalasQuote

Al-Mustaqqim
WARGA SETIA
Menyertai: 22.07.2005
Ahli No: 17480
Posting: 486
Dari: malaysia

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 26-08-07 21:49


ada juga kes lelaki yang mengidam waktu perempuan mengandung..
wallahualam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MustaqqimProfil   Hantar PM kepada Al-Mustaqqim   Quote dan BalasQuote

mrbr_2001
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.02.2006
Ahli No: 22604
Posting: 169
Dari: Subang Jaya

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 13:49


dulu masa sekolah, cikgu biologi saya cerita..kakak dia mengidam minyak petrol...lepas makan mesti nak minum sesudu dua petrol,

sampai sekarang saintis belum jumpa keburukan mengidam yang pelik-pelik ini..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mrbr_2001Profil   Hantar PM kepada mrbr_2001   Quote dan BalasQuote

mie05
Warga 4 Bintang
Menyertai: 14.11.2005
Ahli No: 20348
Posting: 318
Dari: melaka

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 13:54


ada ymengidam mahu makan saja!!! macam-macam ada...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mie05Profil   Hantar PM kepada mie05   Quote dan BalasQuote

ani_putrihijjaz
Warga 4 Bintang
Menyertai: 19.06.2003
Ahli No: 1520
Posting: 159
Dari: Kuala Lumpur

Melaka  


posticon Posting pada: 26-09-07 14:07


Pada 25-08-07 11:59 , rimbabara posting:

!!! QUOTE !!!

Selalunya...bila seorang wanita mengandung..dia akan mengidam macam-macam...
ada pengalaman atau tau wanita yang mengidam pelik-pelik semasa mengandung?
setakat ini yang saya tau..saya pernah dengar ada wanita mengidam nak makan sabun mandi....
Anda pula bagaimana....? Ada benda boleh dikongsi...

:-o


ada juga dengar...
nak buat bagaimana...
kalau tak bagi...kasihan pula..
kakak saya dulu...mengidam nak ratah kopi...
ish..boleh dia telan...tak pahit agaknya...


-----------------
"kejayaan tanpa pengorbanan adalah mustahil..namun kegagalan setelah berusaha adalah suratan takdir..."


Bookmark and Share

    


  Member Information For ani_putrihijjazProfil   Hantar PM kepada ani_putrihijjaz   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-09-07 14:08


kadang-kadang tu jangan terlalu melayan perasaan sendiri..ikutkan hati sangat boleh teringin tu..nanti baby tu pun jadi ngade lebih..saya dengar ada lah org cakap begini kat saya..sebelum saya preg..lecturer saya dulu ngidam buah cempedak dr branang..mesti dr branang.hihi

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

ainunhub
WARGA SETIA
Menyertai: 06.09.2007
Ahli No: 30954
Posting: 495
Dari: Melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 26-09-07 14:26


Pada 26-08-07 21:49 , Al-Mustaqqim posting:

!!! QUOTE !!!

ada juga kes lelaki yang mengidam waktu perempuan mengandung..
wallahualam..


saya mengalaminya.. isteri yang mengandung, saya yang mengidam bagai nak rak... hari-hari nak makan 'salad' kat pizza hut, itu cerita 7 tahun lepas lah... bila terkenang masa tu, macam mengada2 lah pulak.. tapi tak boleh nak tahan... nak buat bagaimana? :-P

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainunhubProfil   Hantar PM kepada ainunhub   Quote dan BalasQuote

tulipjingga
Warga 3 Bintang
Menyertai: 26.12.2004
Ahli No: 13314
Posting: 72
Dari: Jerantut

Terengganu  


posticon Posting pada: 26-09-07 15:06


heheehheheh macam-macam pengalaman kat sini ye...
seronok saya baca,...
saya dulu masa sekolah cikgu saya yang cerita...
dia masa pregnant suka makan donat...
lepas itu kan dia tak boleh tengok tayar...what ever tayarla..mesti dia ingat donat..uhuuhuhu
kawan baik saya pula cerita dia pregnant tapi hubby dia pula yang morning sickness..
uhuhuhuuhuh saya tak ada pengalaman lagi...
sebab belum kawin..
insyaAllah tahun depan

Bookmark and Share

    


  Member Information For tulipjinggaProfil   Hantar PM kepada tulipjingga   Pergi ke tulipjingga's Website   Quote dan BalasQuote

Jue_Effendy
WARGA SETIA
Menyertai: 10.11.2008
Ahli No: 35812
Posting: 760
Dari: Kota Kinabalu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-01-09 15:04


sahabat saya ngidam makan sabun mandi......tapi sikit saja.....bukan makan habis pun.....makcik saya pula tak suka hidu bau badan suami......bayangkan suami baru kat pagar rumah dia dah boleh tahu suami dia datang.....hehehe...
macam-macam ragam org mengidamkan.....dengar-dengar dulu masa mak mengandungkan jue ayah pula yang mengidam, alahan dan muntah2......huhuhu

Bookmark and Share

    


  Member Information For Jue_EffendyProfil   Hantar PM kepada Jue_Effendy   Pergi ke Jue_Effendy's Website   Quote dan BalasQuote

zulman

Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 13229
Posting: 2786
Dari: dunia ini hanya sementara

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-01-09 15:07


kawan saya ngidam nak makan pasir...


-----------------
Permudahkan dan jangan menyukarkan,gembirakan dan jangan menyusahkan, bersepakat dan jangan berpecah belah.


Bookmark and Share

    


  Member Information For zulmanProfil   Hantar PM kepada zulman   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84

Menyertai: 14.08.2008
Ahli No: 34446
Posting: 1599
Dari: Jerantut

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 09-01-09 15:16


Awal-awal kakak saya mengandung.. Suami dia yang over nya.. siap demam-demam lagi.. Bila suami dia dah ok, dia pulak yang nak minta macam-macam.. Dah dibelikan takmo makan pulak,katanya nak ambil bau saja.. ada pulak macam tu.. :sopan: macam cerita P.ramlee saja.. ambil bau.. :-D



Bookmark and Share

    


  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Quote dan BalasQuote

Amrizal
WARGA SETIA
Menyertai: 20.04.2004
Ahli No: 8529
Posting: 854
Dari: Bumi Allah nan Indah

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 09-01-09 15:25


Takut nanti... terikut bisikan syaitan masa mengandung.. sedangkan makanan tersebut bakal menjadi darah daging anak di dalam kandungan..

Kalau mengidam benda baik tu tak apa lagi.. tapi kalau dah mengidam perkara yang shubhah dan haram.. tak ke naya baby tu..

Saranan saya banyak-banyak beristighfar ketika mengandung, takut lintasan tu datang dari bisikan syaitan...

Wallahu a'lam..

Bookmark and Share

    


  Member Information For AmrizalProfil   Hantar PM kepada Amrizal   Pergi ke Amrizal's Website   Quote dan BalasQuote

sakinahazzahra
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 21.08.2007
Ahli No: 30733
Posting: 4295
Dari: rumahku syurgaku

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 09-01-09 15:32


masa bukan mengandung pun mengidam juga
hehe..biasanya mengidam makanan kegemaran yang dah lama tak makan

mak cik saya selalu mengidam makan beras masa mengandung

sejarah mak saya dan adik-beradik tiada lagi kes mengidam bukan2 masa mengandung..

nak plan lah nak mengidam apa nanti..nak mengidam air kelapa muda
kalau mengidam buat solat hajat dan mengaji quran kan bagus


-----------------
dan hanya kepada Tuhanmulah hendaknya kamu berharap alam nasyrah: 8


Bookmark and Share

    


  Member Information For sakinahazzahraProfil   Hantar PM kepada sakinahazzahra   Quote dan BalasQuote

adieq85
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.08.2008
Ahli No: 34673
Posting: 358
Dari: dari Kuantan merantau ke Bangi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 09-01-09 16:59


kawan kakak saya masa ngandung ngidam mesin basuh automatik.. :sopan: saya pulak,walaupun tak kawin lagi tapi ngidam juga..orang lain ngandung,saya pulak yang ngidam..ada link.. :-D akan demam sebulan, lepas itu ngidam nak makan nangka yang baru turun dari pokok..nak makan roti canai jiran kat kg buat..org lain buat tak nak..buah durian belanda lah..mujur jumpa kat perak masa nak balik kg.. jauh tu..duduk kat bangi saja..:-D adusss..pening kepala saya..teruk juga ngidam ni..loya dan muntah lagi..belum apa-apa saya dah rasa dulu..sekarang ni dah loya2 lagi..orang-orang ofis tengah tunggu sapa org yang rapat dengan saya akan ngandung pulak.. :sopan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For adieq85Profil   Hantar PM kepada adieq85   Quote dan BalasQuote

adieq85
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.08.2008
Ahli No: 34673
Posting: 358
Dari: dari Kuantan merantau ke Bangi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 09-01-09 16:59


Pada 09-01-09 15:07 , zulman posting:

!!! QUOTE !!!

kawan saya ngidam nak makan pasir...



agaknya dia nampak macam nasi agaknya.. :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For adieq85Profil   Hantar PM kepada adieq85   Quote dan BalasQuote

shah_hidayah86
Warga 3 Bintang
Menyertai: 01.03.2008
Ahli No: 32774
Posting: 84
Dari: SHAH ALAM

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-01-09 21:31


macam-macam hal org prgnant ni...
tapi itulah hakikat nya...
semuanya kerana hormon nak itu ini..
makcik saya lagi dahsyat...
mengidam kiwi kasut..
mak saya dulu, suka bau asap bas, time pregnant adik yang ke-2...
hehe....

Bookmark and Share

    


  Member Information For shah_hidayah86Profil   Hantar PM kepada shah_hidayah86   Quote dan BalasQuote

nique_hanna
Warga 3 Bintang
Menyertai: 24.12.2003
Ahli No: 5934
Posting: 141
Dari: darul takzim.

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-01-09 23:34


salam....

erm..pengalaman sahabat saya..anak 1st, ngidam nak makan mknn western saja.. masuk anak yang 2nd....nak lauk2 kampung..uish..macam-macam betul..
lah ini..tengah pregnant anak yang ke-3...wallahualam..apa pula yang dia ngidam...
xsempat interview lagi..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For nique_hannaProfil   Hantar PM kepada nique_hanna   Quote dan BalasQuote

areyien
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34006
Posting: 168
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-01-09 01:39


Pada 09-01-09 15:32 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

masa bukan mengandung pun mengidam juga
hehe..biasanya mengidam makanan kegemaran yang dah lama tak makan

mak cik saya selalu mengidam makan beras masa mengandung

sejarah mak saya dan adik-beradik tiada lagi kes mengidam bukan2 masa mengandung..

nak plan lah nak mengidam apa nanti..nak mengidam air kelapa muda
kalau mengidam buat solat hajat dan mengaji quran kan bagus



aik boleh ke plan awal-awal nak mengidam apa.. :berfikir:
kalau begitu areyien pun nak jugak lah plan mengidam yang baik-baik saja..hehehe :-D :-D


-----------------
Insan yang mulia ialah insan yang selalu mengakui kelemahannya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For areyienProfil   Hantar PM kepada areyien   Quote dan BalasQuote

are_dik
Warga 3 Bintang
Menyertai: 25.11.2004
Ahli No: 12567
Posting: 93
Dari: student

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-01-09 09:29


em,..macam-macam
betul ke yang ngidam2 ni...macam tak percaya pun ada, kalau tak percyer pun tak boleh juga...hehe...
adik anak bongsu, so, adik tengok kakk dan kakk ipar tak ada pula teringin tu teringin ni....
maybe atas org tak....sebab pernh jger tnyer...dia kata macam biasa saja...ngandong ke tak ke, same saja
:-):-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For are_dikProfil   Hantar PM kepada are_dik   Pergi ke are_dik's Website   Quote dan BalasQuote

erwina
WARGA SETIA
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8917
Posting: 503
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 10-01-09 10:17


Pada 26-09-07 13:49 , mrbr_2001 posting:

!!! QUOTE !!!

dulu masa sekolah, cikgu biologi saya cerita..kakak dia mengidam minyak petrol...lepas makan mesti nak minum sesudu dua petrol,

sampai sekarang saintis belum jumpa keburukan mengidam yang pelik-pelik ini..

Macam mak ana...tapi cium saja tak ada lah sampai minum.

Bookmark and Share

    


  Member Information For erwinaProfil   Hantar PM kepada erwina   Pergi ke erwina's Website   Quote dan BalasQuote

erwina
WARGA SETIA
Menyertai: 11.05.2004
Ahli No: 8917
Posting: 503
Dari: terengganu

Terengganu  


posticon Posting pada: 10-01-09 10:20


Pada 09-01-09 15:07 , zulman posting:

!!! QUOTE !!!

kawan saya ngidam nak makan pasir...


Uiks...en zulman biar betul!makan pasir..save beras sembilan bulan :kelip: :-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For erwinaProfil   Hantar PM kepada erwina   Pergi ke erwina's Website   Quote dan BalasQuote

lailasuhaila
Warga 5 Bintang
Menyertai: 23.09.2008
Ahli No: 35134
Posting: 351
Dari: my heart...

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 10-01-09 11:01


macam-macam karenah orang yang mengidam , apa pun tabahkan hati pada para suami...hehehehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For lailasuhailaProfil   Hantar PM kepada lailasuhaila   Quote dan BalasQuote

adieq85
Warga 5 Bintang
Menyertai: 27.08.2008
Ahli No: 34673
Posting: 358
Dari: dari Kuantan merantau ke Bangi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 10-01-09 16:47


Pada 10-01-09 01:39 , areyien posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 09-01-09 15:32 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

masa bukan mengandung pun mengidam juga
hehe..biasanya mengidam makanan kegemaran yang dah lama tak makan

mak cik saya selalu mengidam makan beras masa mengandung

sejarah mak saya dan adik-beradik tiada lagi kes mengidam bukan2 masa mengandung..

nak plan lah nak mengidam apa nanti..nak mengidam air kelapa muda
kalau mengidam buat solat hajat dan mengaji quran kan bagus



aik boleh ke plan awal-awal nak mengidam apa.. :berfikir:
kalau begitu areyien pun nak jugak lah plan mengidam yang baik-baik saja..hehehe :-D :-D



kalau ngidam tu boleh di plan dari awal..senang lah hati para suami ni...tak payahlah susah2 dan pening2 kepala nak cari apa yang isteri2 idamkan.. :sopan:

Bookmark and Share

    


  Member Information For adieq85Profil   Hantar PM kepada adieq85   Quote dan BalasQuote

areyien
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.07.2008
Ahli No: 34006
Posting: 168
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 11-01-09 01:41


Pada 10-01-09 16:47 , adieq85 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 10-01-09 01:39 , areyien posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 09-01-09 15:32 , sakinahazzahra posting:

!!! QUOTE !!!

masa bukan mengandung pun mengidam juga
hehe..biasanya mengidam makanan kegemaran yang dah lama tak makan

mak cik saya selalu mengidam makan beras masa mengandung

sejarah mak saya dan adik-beradik tiada lagi kes mengidam bukan2 masa mengandung..

nak plan lah nak mengidam apa nanti..nak mengidam air kelapa muda
kalau mengidam buat solat hajat dan mengaji quran kan bagus



aik boleh ke plan awal-awal nak mengidam apa.. :berfikir:
kalau begitu areyien pun nak jugak lah plan mengidam yang baik-baik saja..hehehe :-D :-D



kalau ngidam tu boleh di plan dari awal..senang lah hati para suami ni...tak payahlah susah2 dan pening2 kepala nak cari apa yang isteri2 idamkan.. :sopan:



ahaa..erm betul itu :-D


-----------------
Insan yang mulia ialah insan yang selalu mengakui kelemahannya.


Bookmark and Share

    


  Member Information For areyienProfil   Hantar PM kepada areyien   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.120639 saat. Lajunya....