Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Kebahagiaan yang sebenar lagi utama terletak pada kemenangan dalam memerangi hawa nafsu dan menahan kehendak-kehendak yang berlebih-lebihan."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 50
Ahli: 0
Jumlah: 50




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 1 hari, 16 jam, 8 minit yang lalu


Isu dan Ehwal Semasa
Topik: 13 protokol agama Hindu


Carian Forum

Moderator: Administrator, hafeezzul
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Isu dan Ehwal Semasa
    »» 13 protokol agama Hindu

Please Mendaftar To Post


Oleh 13 protokol agama Hindu

anti_alasan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.09.2006
Ahli No: 26307
Posting: 300

blank   avatar


posticon Posting pada: 06-06-07 12:55


Assalamualaikum.
Peringatan untuk semua, umat islam kini diancam bahaya dari kafir
laknatullah. Wallahualam.

TO ALL MY MUSLIM FRIENDS ...    EVERY ONE MUST READ AND UNDERSTAND WHAT'S GOING ON IN THIS WORLD?
KEPADA SEUDARA MUSLIM.. SEMUA MESTI FAHAM APAKAH APA
YANG SEDANG BERLAKU DALAM DUNIA HARI INI..

This book was introduced into the London book market for 5 days before
it was withdrawn due to fear of harassment and discrimination against
Hindus in the arab world. The source of this information comes from the U.A.E
Buku ini telah diterbitkan di pasaran buku London selama 5 hari sebelum ia ditarik
balik kerana dikhuatiri akan menyebabkan gangguan dan diskriminasi
orang Hindu di dunia Arab. Sumber maklumat ini adalah daripada U.A.E

Sharjah broadcasting Channel presented by ra'ad Aman and the program
name, "Foreign writings".
Penerbitan Siaran Sharjah disampaikan oleh ra'ad dan proram bernama
"Penulisan Luar".

Book Title : "All Hindus Wake up"
Buku Berjudul : "Semua Hindu Bangunlah"

Subheading : "The protocols for Hindu leaders"
Tajuk kecil : "Protkol Ketua Hindu"

The Author : Dr.. Singh
Pengarang : Dr. . Singh

These are 13 of the protocols mentioned :
Ini adalah kesemua 13 protokol yang diketengahkan:

1. Hindus must consider the state of Israel as its most friendly ally
due to its negative attitude towards muslims.
1. Orang Hindu mesti mempertimbangkan bahawa Israel adalah sekutu
terbaik memandangkan sikapnya yang negatif terhadap orang Islam.

2. Spread Sinful acts and values within muslim communities.
2. Sebarkan perlakuan dosa dan sifat buruk dikalangan orang muslim.

3. Hindu temples must be built in all places possible and to be visited
every day. Also the statue of "Ram" (their god name) to be placed in
the work place.
3. Tokong Hindu mestilah didirikan di semua tempat dan mestilah
diziarahi setiap hari. Dan berhala "Ram" mestilah ditempatkan di
tempat kerja.

4. Regular meetings are to be held to plan ways in working against
islam.
4. Mesyuarat mestilah dijadualkan untuk merangka plan
menentang Islam

5. Distribution of drugs and prostitution to be carried out within
muslim countries and communities.
5. Edarkan dadah dan pelacur dikalangan negara Islam dan
komunitinya.

6. Sexual relationships with muslim women is encouraged to ensure the
production of Hindu babies within muslim communities.
6. Jalinkan hubungan seksual dengan wanita Islam dan pastikan
anak2 Hindu dilahirkan dikalangan mereka.


7. If you are a pharmacist or doctor, try at all costs to enduce
congenital defects in the foetus.
7. Jika anda seorang doktor atau ahli farmasi, cuba sebaiknya
untuk mencacatkan janin.

8. If you are a nurse or doctor, whisper "Ohm" into the new-born's ear.
like what we say azan)
8. Jika anda seorang doktor bidan, bisikkan "Ohm" ke telinga anak
yang baru lahir (sepertimana azan orang islam)

9. Try to spoil or damage goods in muslim shops if you are employed by
them.
9. Cuba rosakkan bekalan makanan dalam kedai orang Islam
sekiranya anda bekerja dengan orang Islam.

10. Become their friends, gain their trust and stab them in the back.
10. Jadilah sahabat mereka, dapatkan kepercayaan dan kemudian
khianatilah mereka.

11. Turn others against them.
11. Jadikan orang lain memusuhi Islam.

12. If you work in their homes, try to influence their children or
wives way of thinking.
12. Jika anda bekerja di rumah mereka, cuba pengaruhi anak2
dan isteri mereka cara mereka berfikir.

13. Wear a black string around your wrist.
13. Pakailah tali hitam di pergelangan tangan anda.

May you please send this to as many Muslims as you can, it is your duty
as a muslim.
TOLONG SEBARKAN KEPADA SERAMAI MUNGKIN ORANG ISLAM.


DR. MOHD ANIS BIN HARON @ HARUN
Medical Practice Division
20th-21st Floor, Bangunan apa RKIM
Jalan Ipoh , 51200 K. Lumpur
Tel: 40457725 Fax: 40457740

Bookmark and Share

    


  Member Information For anti_alasanProfil   Hantar PM kepada anti_alasan   Quote dan BalasQuote

nur_ashikin
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.11.2006
Ahli No: 27359
Posting: 256
Dari: shah alam

malaysia  


posticon Posting pada: 06-06-07 13:08


ish, biar betul

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_ashikinProfil   Hantar PM kepada nur_ashikin   Quote dan BalasQuote

anti_alasan
Warga 4 Bintang
Menyertai: 12.09.2006
Ahli No: 26307
Posting: 300

blank   avatar


posticon Posting pada: 06-06-07 13:16


kalau tak percaya...
boleh dapatkan bukunya...tapi cari sendiri lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For anti_alasanProfil   Hantar PM kepada anti_alasan   Quote dan BalasQuote

aku_hambamu
Warga 5 Bintang
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29921
Posting: 393

PulauPinang  


posticon Posting pada: 06-06-07 13:33


allahu akhbar!!!
elakkan diri kita dari berkawan atau bergaul dengan mereka... jagalah saudara kita sesama muslim...memang sekarang ni mereka nak musnahkan kita.. meraka kuat, dapat fund dari seluruh dunia.. tapi ingat mereka tak sekuat Allah Taala..
alhamdulillah, jika kes lina joy menang haritu, lagi lah teruk kita... itu lah rancangan jahat mereka...
mereka hanya merancang tapi mereka harus ingat bahawa Allah yang menentukan segalanya...


-----------------
_TerUsKan MenCaRi ReDha AllaH deNgAn MeneNtanG GoV yang ZaLiM_
[ Telah diedit oleh: aku_hambamu pada 06-06-07 13:34 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For aku_hambamuProfil   Hantar PM kepada aku_hambamu   Quote dan BalasQuote

FIENDA
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.11.2006
Ahli No: 27433
Posting: 224
Dari: NS

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 06-06-07 13:42


sure ka cerita ini?

Bookmark and Share

    


  Member Information For FIENDAProfil   Hantar PM kepada FIENDA   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-06-07 14:07


Bapak Hindu kat Malaysia sekarang masih utuh di kerusinya memegang tampuk pemerintahan partinya. Sumbangan dia untuk puak agama pun dahsyat. Suka berbelit-belit bila berkata-kata.

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

ctnurbebo
WARGA SETIA
Menyertai: 12.03.2007
Ahli No: 29142
Posting: 880
Dari: seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 06-06-07 14:38


salam...
bak kata org,kalau jumpa dengan ular berbisa dan orang hindu,lebih baik kita bunuh org hindu itu dulu...pandai-pandaila fikir ek.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For ctnurbeboProfil   Hantar PM kepada ctnurbebo   Quote dan BalasQuote

izzul_islam
WARGA SETIA
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2185
Posting: 1163
Dari: Besut

Terengganu  


posticon Posting pada: 06-06-07 18:05


Semoha orang Hidnu diberikan hidayah oleh Maha Pencipta....So apa apa langkah kita?

1. Yang pakai MAXIS, berangsur2 lah tukar ke CELCOM

yang lain-lain pepndi fikir bila perlu..

Bookmark and Share

    


  Member Information For izzul_islamProfil   Hantar PM kepada izzul_islam   Quote dan BalasQuote

qinairaaa
Warga 2 Bintang
Menyertai: 30.05.2007
Ahli No: 30115
Posting: 68
Dari: pantai remis, manjung, perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 06-06-07 23:52


rate2 orang dah tau yang islam jadi musuh bagi kebanyakan agama lain. kita sebagai pelajar dan remaja teerutamanya perlu lebih berhati-hati dengan semua agenda yang mereka rancang untuk memesongkan kita. kadang-kadang kita sendiri tak sedar yang sedikit sebanyak terpengaruh dengan anasir2 tak baik yang cuba d serapkan oleh mereka2 yang cuba nak jatuhkan islam. selemah2 iman adalah mmbenci dengan hati atas perkara tidak baik yang berlaku d hadapan kita, so..... sama-samalah kita kuatkan iman kita supaya tak mudah terpengaruh dengan perkara2 yang tak sepatutnya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For qinairaaaProfil   Hantar PM kepada qinairaaa   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 07-06-07 01:01


Agenda nombor 6 tu memang ada berlaku..
Doalah sekian muslim minta dijauhkan perkara itu dari berlaku !!

Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

dibaa
Warga 4 Bintang
Menyertai: 16.07.2006
Ahli No: 25256
Posting: 181
Dari: perak

Perak  


posticon Posting pada: 07-06-07 01:36


apa maksud 'ohm'...?

Bookmark and Share

    


  Member Information For dibaaProfil   Hantar PM kepada dibaa   Quote dan BalasQuote

mdfakhri
WARGA SETIA
Menyertai: 25.03.2006
Ahli No: 23701
Posting: 1082
Dari: Terengganu Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-06-07 21:24


adakah penda ni betul?
Islam pun tak bagi fikir buruk kat org bukan islam kan...
siasat dulu

Bookmark and Share

    


  Member Information For mdfakhriProfil   Hantar PM kepada mdfakhri   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-06-07 14:04


Pada 07-06-07 01:36 , dibaa posting:

!!! QUOTE !!!

apa maksud 'ohm'...?


"ohm" tu kira ayat keramat mereka..


-----------------
http://azymechanical.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

aL-azyM
WARGA SETIA
Menyertai: 01.10.2006
Ahli No: 26685
Posting: 675
Dari: DuLu:GeRiK,PeRaK + SeKarNG:nEgERi 9

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-06-07 14:05


Pada 07-06-07 21:24 , mdfakhri posting:

!!! QUOTE !!!

adakah penda ni betul?
Islam pun tak bagi fikir buruk kat org bukan islam kan...
siasat dulu


Sediakan payung sebelum hujan...


-----------------
http://azymechanical.blogspot.com


Bookmark and Share

    


  Member Information For aL-azyMProfil   Hantar PM kepada aL-azyM   Pergi ke aL-azyM's Website   Quote dan BalasQuote

Al-Qarni
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.01.2004
Ahli No: 6699
Posting: 296
Dari: fakulti ekonomi

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 11-06-07 17:35


bagaimana ini...rumah dekat saja dengan batu caves itu......balik kerja saja mesti nampak patung besor itu...buat sakit mata saja

Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-QarniProfil   Hantar PM kepada Al-Qarni   Pergi ke Al-Qarni's Website   Quote dan BalasQuote

fainis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.02.2004
Ahli No: 7590
Posting: 275
Dari: ardhil-lah

Selangor  


posticon Posting pada: 11-06-07 22:27


so, macam mana?
xkwn langsung dengan mereka ke?

saya dah lama xb'gaul dengan kawan-kawan non-muslim...
sekolah rendah semua melayu(drjh1-3), then drjh5-6 pindah sekolah lain, ada juga kawan-kawan non-muslim,then, high school,lagilah tak ada(SAM)...
saya takut jugak untuk berhadapn dengan dunia luar apabila masuk IPT...bergaul wit non-muslim...tak berapa selesa dengan org xsekepala apalagi yang tak seagama...
ada siapa2 yang boleh bagi panduan?
saya takut saya xb'gaul langsung wit da non-muslim one...
ada pandangan?

Bookmark and Share

    


  Member Information For fainisProfil   Hantar PM kepada fainis   Quote dan BalasQuote

syemarly

Menyertai: 06.08.2004
Ahli No: 10520
Posting: 3181
Dari: PINGGIRAN WILAYAH

usa   avatar


posticon Posting pada: 12-06-07 14:05


saya rasa protokol hindu ni bukan daripada pure ajaran tok guru/sami mereka..saya sure yang protokol ni baru saja digariskan memandangkan mereka semakin gusar dengan perkembangan islam di seantero dunia dengan pesat masa kini...saya ada study basic ajaran hindu ni dalam kuliah perbandingan agama dunia tapi tak jumpa pula protokol2 sebegini...pada pendapat saya mereka ni dah mula bersekongkol dengan puak yahudi dan nasara lah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For syemarlyProfil   Hantar PM kepada syemarly   Quote dan BalasQuote

comel
Warga 5 Bintang
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1334
Posting: 399
Dari: Mont'Kiara

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 12-06-07 14:27


Salam.

Yang ingin memusnahkan kita bukannya orang hindu sahaja. Malahan ada kalanya kita sendiri yang memusnahkan diri kita sendiri. Bila diri kita sendiri tidak kuat dan yakin dengan pegangan kita macamana nak berlawan dengan musuh diluar sana yang ternyata lebih kuat dan yakin terhadap apa yang dibawanya. Oleh yang demikian kita hendaklah mempunyai ilmu dan kebijaksanaan yang lebih dari mereka untuk mematahkan setiap hujah dan propaganda yang dibawa mereka.

Hidup ini penuh dengan perjuangan..tapi perjuangan yang bagaimana ingin ..akan..dan telah kita lakukan...pada siapa..dan apa...????? semuanya ada di tangan kita. Tepuk dada tanya iman..dimana diri dan pegangan kita selama ini adakah kuat atau sekadar cuma....

wallahualam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For comelProfil   Hantar PM kepada comel   Quote dan BalasQuote

annynatasha88
Warga 4 Bintang
Menyertai: 05.08.2005
Ahli No: 17875
Posting: 177
Dari: johor bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-06-07 00:15


ya allah...betul ke ini??

Bookmark and Share

    


  Member Information For annynatasha88Profil   Hantar PM kepada annynatasha88   Quote dan BalasQuote

xyamani
Warga 3 Bintang
Menyertai: 07.09.2006
Ahli No: 26226
Posting: 77
Dari: tepi dinding

yemen  


posticon Posting pada: 13-06-07 01:36


Pada 12-06-07 14:27 , comel posting:

!!! QUOTE !!!

Salam.

Yang ingin memusnahkan kita bukannya orang hindu sahaja. Malahan ada kalanya kita sendiri yang memusnahkan diri kita sendiri. Bila diri kita sendiri tidak kuat dan yakin dengan pegangan kita macamana nak berlawan dengan musuh diluar sana

wallahualam.


musuh ada kiri kanan depan belakang atas bawah dalam luar lah pendek story nya


-----------------
belajar lah kerana tiada yang lahir dalam keadaan telah terpelajar


Bookmark and Share

    


  Member Information For xyamaniProfil   Hantar PM kepada xyamani   Pergi ke xyamani's Website   Quote dan BalasQuote

Daeng_Jati
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 17.02.2004
Ahli No: 7336
Posting: 9704
Dari: UKM, Bangi

brunei   avatar


posticon Posting pada: 13-06-07 22:52


teman dah lama tak makan darah, teman rasa nak bunuh orang.
Hindu tak kenang budi....
biolah teman kena bunuh sekali pun

Bookmark and Share

    


  Member Information For Daeng_JatiProfil   Hantar PM kepada Daeng_Jati   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.12534 saat. Lajunya....