Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Apa-apa yang terjadi pada kita hari ini adalah hasil tindakan kita pada masa lalu
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 77
Ahli: 0
Jumlah: 77




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 1 hari, 14 jam, 59 minit yang lalu


Jejak Mahasiswa
Topik: Good Luck 4 di Final Exam 4 all IPT student!!


Carian Forum

Moderator: Administrator, istisafa
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Mahasiswa
    »» Good Luck 4 di Final Exam 4 all IPT student!!

Please Mendaftar To Post


Oleh Good Luck 4 di Final Exam 4 all IPT student!!

Halim_Fareast
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1297
Posting: 339
Dari: bandar baru bangi

iran  


posticon Posting pada: 23-09-03 09:24


Semoga dalam menghadapi segala bentuk exam, assignment, projek akhir, & sebagainya akan dpt dilakukan dgn baik... DOA + USAHA +TAWAKKAL = KEJAYAAN!!
kejayaan anda semua penentu masa dpn yg gemilang demi Islam dan Ummah!!

------------------------------------------
teringat masa belajar dulu tak cukup tido... sekarang dah keja ni pun tido tak cukup... hehehe....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Halim_FareastProfil   Hantar PM kepada Halim_Fareast   Pergi ke Halim_Fareast's Website   Quote dan BalasQuote

are-rieza
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.06.2003
Ahli No: 952
Posting: 159
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 23-09-03 20:43


terima kasih..cam tetau je kitorang nak exam dah...biasalah tu..anyway semoga far east pun berjaya dalam industri nasyid tanahair....

Bookmark and Share

    


  Member Information For are-riezaProfil   Hantar PM kepada are-rieza   Pergi ke are-rieza's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-09-03 20:49


Terima kasih abg Halim.. Moga semua student Ukhwah akan berjaya mendapat yang terbaik..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

radzatul
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 91
Posting: 247
Dari: Bandar DiRaja

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-09-03 00:43


Insyaallah..berkat dan doa dr semua..kita mampu buat yg terbaik!! all d best!!

-----------------

sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah s.w.t dan yang buruk itu datangnya daripada saya(hambanya)..

Bookmark and Share

    


  Member Information For radzatulProfil   Hantar PM kepada radzatul   Quote dan BalasQuote

fAiEZ_FarEast
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.06.2003
Ahli No: 1396
Posting: 133
Dari: Bandar Baru Bangi

Selangor  


posticon Posting pada: 25-09-03 12:52


saya sebagai student jugak nak mengucapkan selamat peksa kepada semua student IPT. semoga kita semua berjaya.

Tapi... saya dah abih exem.. heheh bestnya yeayea

-----------------
Bagi mana-mana pihak yang berminat untuk menjemput kumpulan Nasyid FAR EAST untuk membuat persembahan, sila hubungi saya di:
012-3133474

Bookmark and Share

    


  Member Information For fAiEZ_FarEastProfil   Hantar PM kepada fAiEZ_FarEast   Quote dan BalasQuote

Hanan

Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 4
Posting: 3991

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-09-03 13:00


Selamat merdeka sdr faiez... dah habis exam bolehlah join jk kiterorg.. nnati jk bowling datangla..

-----------------



Hargai semasa ada....

Bookmark and Share

    


  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

ainulhulsaini
Warga 2 Bintang
Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2331
Posting: 66
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 25-09-03 13:03


Assalamu'alaikum wbt
emmm ainul pun nak ucapkan "good luck" for final exam pada kakak2,abg2 dan adik2 di IPT tu...emmmmm untuk kakak kesayangan ainul kat UPSI tu pun good luck ...try your best!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For ainulhulsainiProfil   Hantar PM kepada ainulhulsaini   Quote dan BalasQuote

Qudwah_hasanah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 121
Posting: 211

Sarawak  


posticon Posting pada: 25-09-03 15:31


good luck juga dari ana untuk semua pelajar IPT...
final UTM start lambat sikit sebab ada problem...tapi tertekan sungguh....sememangnya minggu exam adalah minggu untuk tertekan....
tension sungguh....

-----------------
TIDAK AKAN KAMU MERASA GUNDAH WALAUPUN SEKALI JIKA KAMU TAHU APA YANG DICARI...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Qudwah_hasanahProfil   Hantar PM kepada Qudwah_hasanah   Quote dan BalasQuote

Halim_Fareast
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1297
Posting: 339
Dari: bandar baru bangi

iran  


posticon Posting pada: 25-09-03 16:50


sape2 dh abis exam tu balik kg jgn lupe lak tolong mak ayah tu.... yela dh lame tak jumpe kan...

dan sesiapa lak yg praktikal kerja pas exam & ada projek final ke wat la elok2 ye... jgn nak pikir cuti je, kang tak siap sapa yg susah... mereka dan keluarga mereka...

dan sesiapa lak yg nak cari keja tu.. carila elok2 k... jgn sampai menyusahkan diri atau tempat kerja tak elok... tak berkat gaji nanti..

selamat exam & bercuti panjang buat mu pelajar ipt sume.... c u d ukhwah.c0m....

Bookmark and Share

    


  Member Information For Halim_FareastProfil   Hantar PM kepada Halim_Fareast   Pergi ke Halim_Fareast's Website   Quote dan BalasQuote

radzatul
Warga 4 Bintang
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 91
Posting: 247
Dari: Bandar DiRaja

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-09-03 01:28


arghh..sedey nya ...saya tgh buat praktikal skrg ni, dah tu kena anta kat Johor nun jauh di selatan ni..uwaaa..camner nak pegi JK bowling ni??

-----------------

sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah s.w.t dan yang buruk itu datangnya daripada saya(hambanya)..

Bookmark and Share

    


  Member Information For radzatulProfil   Hantar PM kepada radzatul   Quote dan BalasQuote

Halim_Fareast
Warga 4 Bintang
Menyertai: 11.06.2003
Ahli No: 1297
Posting: 339
Dari: bandar baru bangi

iran  


posticon Posting pada: 26-09-03 08:39


ala cian... tak pe... praktikal dlm 2 bulan je kan? moga berpraktikal kerja dgn baik k.... segala pengalaman yg dpt nanti akan digunakan utk kerja sebenar pas abis belajar nanti...

Bookmark and Share

    


  Member Information For Halim_FareastProfil   Hantar PM kepada Halim_Fareast   Pergi ke Halim_Fareast's Website   Quote dan BalasQuote

JoshuaIsfahan
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 701
Posting: 1577
Dari: Damansara

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 26-09-03 11:08


Thank You..pas ni mata mesti lebam 3 minggu ni sebab kurang tidur.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For JoshuaIsfahanProfil   Hantar PM kepada JoshuaIsfahan   Quote dan BalasQuote

RuMaishaaa

Menyertai: 22.05.2003
Ahli No: 749
Posting: 1276
Dari: Kg.Batu Muda, KL

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-09-03 11:50


salam alaik..

SELAMAT MENJAWAB YE SAHABAT-SAHABAT SEMUA..INSYAALLAH..JIKA DAH USAHA AWAL-AWAL..TAKDE MASALAH..

KALAU NANTI DAH BERADA DALAM DEWAN TU..BERDOALAH BANYAK-BANYAK..AGAR TIADA KEKALUTAN MELANDA..TENANG MESKIPUN TAJUK YG DIHARAPKAN TAK MASUK..DAN KALAU DAH HABIS MENJAWAB TU..SEMAK-SEMAK LA KOT-KOT TERSILAP TULIS KE..PASTU..KALAU DAH PENAT SGT MENULIS..KELUARLAH DR DEWAN..HANTAR AWAL-AWAL..TAK YAH TUNGGU KENA BERATUR..PENAT MAA..


apapun..WISHES U ALL THE BEST!!!

-----------------

::KASIH SAYANG KUNCI KEAMANAN SEJAGAT::

Bookmark and Share

    


  Member Information For RuMaishaaaProfil   Hantar PM kepada RuMaishaaa   Quote dan BalasQuote

khairun_nisa
Warga Rasmi
Menyertai: 12.09.2003
Ahli No: 3521
Posting: 12
Dari: seri iskandar

Perak  


posticon Posting pada: 28-09-03 14:52


a'kum.....
sy start exam 30/9 ari selasa
eee.....takutnyer
walaupun dah slalu amik exam tp perasaan gementar tetap ada
insya ALLH sy an buat yang t'baik utk m'balas jasa kedua ibu bapa sy
GOOD LUCK gak kpd sesaper yg amik exam
k,wassalam.....


Bookmark and Share

    


  Member Information For khairun_nisaProfil   Hantar PM kepada khairun_nisa   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-10-03 11:41


Prof juga ucapkan selamat berjuang dalam menghadapi peperiksaan...
Insya-Allah....semoga berjaya........


Pastikan sihat...jaga kesihatan..penting tu..
tidak payah gok nak ambik exam...

Amin....


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama

Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 16.05.2003
Ahli No: 274
Posting: 400
Dari: bumi Allah-mciium

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 01-10-03 12:13


Assalamu'alaikum wrt wbt


dikesempatan ni juga..ana ucapkan Semoga Berjaya buat semua sahabat seukhwah dan seperjuangan...berusaha,berdoa dan bertawakkal pdNYA..insyaALLAH..keyajaan pasti menanti.

kpd para sahabat di matriks,yg tgh bercuti lepas exam..selamat bercuti..sama-sama kita gunakan masa yg terluang ni dgn perkara2 yg berfaedah dan bermanfaat..

'ala kulli hal..ma'at taufiq wannajah ilaikum

Bookmark and Share

    


  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

shahirah_huda
Warga 4 Bintang
Menyertai: 03.07.2003
Ahli No: 1982
Posting: 335
Dari: AS

japan  


posticon Posting pada: 03-10-03 13:38


All the best kpd semua student IPT..semoga tenang menghadapi saat2 nie..selamat menjawab..

Bookmark and Share

    


  Member Information For shahirah_hudaProfil   Hantar PM kepada shahirah_huda   Quote dan BalasQuote

kokokranc
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.06.2003
Ahli No: 1731
Posting: 209
Dari: johor baharu

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 07-10-03 00:51


say jugak tidak ketinggalan mengucapkan selamat menghadapi peperiksaan bagi mereka yang sedang menghadapi peperiksaan, khusus kepada ahli ukhwah.com......

terutama kepada sahabat-sahabat yang berada di utm skudai....

khusus untuk kawan-kawan saya.... dinulhuda1422h, teman_siber, c kay, dan kawan-kawan saya yang tidak tersebut nama di sini(tak ingat la nick depa, sori)


Bookmark and Share

    


  Member Information For kokokrancProfil   Hantar PM kepada kokokranc   Quote dan BalasQuote

nurana
Warga 3 Bintang
Menyertai: 23.07.2003
Ahli No: 2561
Posting: 139
Dari: bangi

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-10-03 00:52


assalamualaikum
good luck lah semua..semoga dapat menjawab paper dgn tenang dan sabar..saya abih paper 15 hb...pas tu yahoo!!merdeka sekejap sblm result keluar..

Bookmark and Share

    


  Member Information For nuranaProfil   Hantar PM kepada nurana   Pergi ke nurana's Website   Quote dan BalasQuote

kokokranc
Warga 4 Bintang
Menyertai: 27.06.2003
Ahli No: 1731
Posting: 209
Dari: johor baharu

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 07-10-03 00:52


say jugak tidak ketinggalan mengucapkan selamat menghadapi peperiksaan bagi mereka yang sedang menghadapi peperiksaan, khusus kepada ahli ukhwah.com......

terutama kepada sahabat-sahabat yang berada di utm skudai....

khusus untuk kawan-kawan saya.... dinulhuda1422h, teman_siber, c kay, dan kawan-kawan saya yang tidak tersebut nama di sini(tak ingat la nick depa, sori)


---------------------------------------

Maksud firman Allah: Hai, anak-anak Adam, jika datang kepadamu rasul-rasul daripada kamu yang menceritakan kepadamu ayat-ayatKu, maka barang siapa yang bertakwa dan mengadakan perbaikan, tidaklah ada kekhuatiran terhadap mereka dan tidak (pula) mereka bersedih hati. Dan orang-orang yang mendustakan ayat-ayat Kami dan menyombongkan diri terhadapnya, mereka itu penghuni-penghuni neraka, mereka kekal didalamnya. (Al A'raaf:35-36)



Bookmark and Share

    


  Member Information For kokokrancProfil   Hantar PM kepada kokokranc   Quote dan BalasQuote

syah_apium
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 15.06.2003
Ahli No: 1424
Posting: 415
Dari: malaysia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 07-10-03 13:22


assalamulaikum

ana juga ingin mengucapkan selamat exam kepada semua. anggaplah exam itu ujian untuk menguji keupayaan kita. adakah kita bersedia untuk menghadapi exam daripada Allah s.w.t. bersiap sedialah kamu, kalau tidak kamu akan menyesal, semoga menjadi peringatan kepada semua. Insya Allah.
sekian, wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For syah_apiumProfil   Hantar PM kepada syah_apium   Quote dan BalasQuote

mafal_katarsis
Warga 4 Bintang
Menyertai: 08.07.2003
Ahli No: 2169
Posting: 228
Dari: -:tAnAH nAn BeRtUaH:-

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 07-10-03 16:35


[assalamualaikum wbt]

SELAMAT MENEMPUHI PEPERIKSAAN BUAT SEMUA SAHABAT ANA DI IPTA DAN IPTS.SEMOGA MAJU JAYA DALAM KEHIDUPAN DAN PELAJARAN

[wassalam]

-----------------
[IMG]http://redoks.net/redoks/themes/fiappleblue210/forums/images/logo.gif[/IMG]

Bookmark and Share

    


  Member Information For mafal_katarsisProfil   Hantar PM kepada mafal_katarsis   Pergi ke mafal_katarsis's Website   Quote dan BalasQuote

ct_sumayyah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 418
Posting: 201
Dari: Negeri Sembilan

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 07-10-03 18:36


Assalamulaikum..

Di kesempatan ni, ana nak ucapkan good luck for final exam terutamanya utk student UiTM Melaka.Final dah mula 7/10 ni.. buat student DIB sem 5..try ur best..insyaallah kita jumpe lagi sem depan..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ct_sumayyahProfil   Hantar PM kepada ct_sumayyah   Quote dan BalasQuote

dinulhuda1422h
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 19.07.2003
Ahli No: 2447
Posting: 793
Dari: Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-10-03 12:16


Assalamualaikum..

Ana nyer exam dah habis...so Alhamdulillah. Harap2 result ok.....sahabat2 camana..ok ke tak?

Bookmark and Share

    


  Member Information For dinulhuda1422hProfil   Hantar PM kepada dinulhuda1422h   Quote dan BalasQuote

al-umari
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 11.10.2003
Ahli No: 4229
Posting: 381
Dari: ...:::JELAPANG PADI + PULAU MUTIARA:::
Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-10-03 02:34


hmmm sekarang ni ramai yang dah abis exam... tinggal saki baki yang belum abis... tapi ade juga u lain yang abru mula ewxam... usm dah nak cuti... good luck 4 all.

Bookmark and Share

    


  Member Information For al-umariProfil   Hantar PM kepada al-umari   Quote dan BalasQuote

j-a-j-a
Warga 3 Bintang
Menyertai: 12.06.2003
Ahli No: 1355
Posting: 119
Dari: RuMaH SaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 16-10-03 07:56


selamat exam kpd abg2 & akak2 komuniti ukhwah yg kat IPT sekarang ni....
yg dah abis exam tu..semoga dpt result yg cemerlang....

-----------------
Siang.......
Disuluhi mentari,
Menyinari seluruh alam.

Malam.......
Dihiasi bintang-bintang,
Keindahan tiada taranya.

Bookmark and Share

    


  Member Information For j-a-j-aProfil   Hantar PM kepada j-a-j-a   Quote dan BalasQuote

srikandi_syahadah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.02.2005
Ahli No: 14660
Posting: 202
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 27-09-05 22:29


Good luck to all my friend...

Bookmark and Share

    


  Member Information For srikandi_syahadahProfil   Hantar PM kepada srikandi_syahadah   Quote dan BalasQuote

ahmad_azhar
WARGA SETIA
Menyertai: 10.12.2003
Ahli No: 5593
Posting: 856
Dari: ~:dari zon 4 johor:~

Johor  


posticon Posting pada: 28-09-05 21:53


ok kita semua berdoa agar berjaya dengan cemerlang..........tapi usaha jangan lpe........yang penting solat

Bookmark and Share

    


  Member Information For ahmad_azharProfil   Hantar PM kepada ahmad_azhar   Quote dan BalasQuote

shaharatul_qibtiah
Warga 4 Bintang
Menyertai: 04.10.2003
Ahli No: 4002
Posting: 173

Kelantan  


posticon Posting pada: 28-09-05 23:05


Assalamualaikum...

MMU pun tengah final sekarang ni.....we all tengah buat revision sikit-sikit...esok ada exam...BIM...doakan kami...doakan tuk semua...........

wassalam

Bookmark and Share

    


  Member Information For shaharatul_qibtiahProfil   Hantar PM kepada shaharatul_qibtiah   Quote dan BalasQuote

cheekmate
Warga 4 Bintang
Menyertai: 22.05.2005
Ahli No: 16664
Posting: 287
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-09-05 08:57


minggu final, minggu makan maggi sedunia!!!!!!!!!!!!    :)

teringat masa final dulu kat kampus!!!!!!!!!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For cheekmateProfil   Hantar PM kepada cheekmate   Pergi ke cheekmate's Website   Quote dan BalasQuote

Kakngah
Warga 5 Bintang
Menyertai: 06.01.2005
Ahli No: 13574
Posting: 394
Dari: Rawang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-09-05 09:47


kepada kawan-kawan yang berada di UKM, UPM, UIA, UITM Perak, my cousin UITM Machang, adik saya di UM, abang saya di KUIM, gud luck u all and wish me luck too...

Bookmark and Share

    


  Member Information For KakngahProfil   Hantar PM kepada Kakngah   Quote dan BalasQuote

nurnima
Warga Rasmi
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 18908
Posting: 7
Dari: TERENGGANU

malaysia  


posticon Posting pada: 29-09-05 11:14


kepada semua pelajar ipt di seluruh Malaysia,jawab jangan tak jawab exam tu....
jangan pulak ada yang tak datang dewan exam....
jaga kesihatan anda dan doakan kesihatan diri saya jugak ok...
especially untuk warga kustem,semoga dapat jawap dengan tenang...
dan jangan lupa mengundi hari ni fasm dan fpe...

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurnimaProfil   Hantar PM kepada nurnima   Quote dan BalasQuote

yina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 10.08.2005
Ahli No: 17978
Posting: 152
Dari: bumi ALLAH

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-09-05 11:16


assalamualaikum..?..
terima kasih pada kawan-kawan semua...saya pun nak exam tak lama lagi..doakanlah agar saya sentiasa cemerlang dalam menghadapi peperiksaan...
assalamualaikum?...

Bookmark and Share

    


  Member Information For yinaProfil   Hantar PM kepada yina   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA SETIA
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 3152
Posting: 1368
Dari: PutraJaya

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-09-05 11:22


student UUM,
maan najah...
kita cari keredhaan Allah dalam setiap detik kita mengulangkaji, insyaAllah

Bookmark and Share

    


  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

anis_najihah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.05.2005
Ahli No: 16459
Posting: 439
Dari: kelate

Kelantan  


posticon Posting pada: 29-09-05 15:48


all the best...good luck...be the best,beat the rest....full of zest...semoga ALLAH mempermudahkan exam yang bakal ditempuhi oleh sahabat2 semua...insyaALLAH...amin... :-)


-----------------
'love for all_hatred for none'
..SUBHANALLAH,ALHAMDULILLAH,ALLAHUAKBAR..


Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_najihahProfil   Hantar PM kepada anis_najihah   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 29-09-05 19:21


Pada 29-09-05 15:48 , anis_najihah posting:

!!! QUOTE !!!

all the best...good luck...be the best,beat the rest....full of zest...semoga ALLAH mempermudahkan exam yang bakal ditempuhi oleh sahabat2 semua...insyaALLAH...amin... :-)



amin..

good luck..study molek2 deh.... :-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

sasuke-kun
WARGA SETIA
Menyertai: 21.09.2004
Ahli No: 11297
Posting: 525
Dari: klate-jepun

Kelantan  


posticon Posting pada: 29-09-05 20:42


doakan so that we all can succes.....amin

Bookmark and Share

    


  Member Information For sasuke-kunProfil   Hantar PM kepada sasuke-kun   Quote dan BalasQuote

faiz_ins
Warga 2 Bintang
Menyertai: 03.02.2004
Ahli No: 6972
Posting: 51
Dari: sik ,kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 29-09-05 21:32


ADUSS PERIKSADAH DEKAT. TAKUT PU ADA,BEST PUN ADA, RISAU PUN ADA
YAG TAKUTNYA KALAU tak boleh JAWAB
YANG BESTNYA DAH SEMESTER AKHIRRR DAH
YANG RISAU NYA KALAU KANTOIII KENA TAMBAH SATU SEM LAGI..

APA-APA PUN SELAMAT BER-EXAM KEPADA SEMUA MAHASISWA/WI IPTA/IPTS SELURUH DUNIAA
TERUTAMA kat MALAYSIA
DAN TERUTAMA LAGI kat..INSANIAH DAN UNIVERSITI UTARA MALAYSIA
TERUTAMA YANG DIUTAMAKAN SAHABAT UKHWAH.COM

SIAPKAN SENJATA JITA JIHAD DALAM DEWAN PERIKSAA
ALLAHUAKBAR

Bookmark and Share

    


  Member Information For faiz_insProfil   Hantar PM kepada faiz_ins   Pergi ke faiz_ins's Website   Quote dan BalasQuote

tru_frnshp
WARGA SETIA
Menyertai: 27.04.2005
Ahli No: 16128
Posting: 539
Dari: Selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 29-09-05 22:00


Pada 29-09-05 21:32 , faiz_ins posting:

!!! QUOTE !!!

ADUSS PERIKSADAH DEKAT. TAKUT PU ADA,BEST PUN ADA, RISAU PUN ADA
YAG TAKUTNYA KALAU tak boleh JAWAB
YANG BESTNYA DAH SEMESTER AKHIRRR DAH
YANG RISAU NYA KALAU KANTOIII KENA TAMBAH SATU SEM LAGI..

APA-APA PUN SELAMAT BER-EXAM KEPADA SEMUA MAHASISWA/WI IPTA/IPTS SELURUH DUNIAA
TERUTAMA kat MALAYSIA
DAN TERUTAMA LAGI kat..INSANIAH DAN UNIVERSITI UTARA MALAYSIA
TERUTAMA YANG DIUTAMAKAN SAHABAT UKHWAH.COM

SIAPKAN SENJATA JITA JIHAD DALAM DEWAN PERIKSAA
ALLAHUAKBAR


yang takut sebab peperiksaan, tak best sebb dah nak cuti :), yang risau sebab tak tau lah nak cakap apa....

Insya Allah, Allah sentiasa akan membantu kiterrrrr....berdoalah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For tru_frnshpProfil   Hantar PM kepada tru_frnshp   Quote dan BalasQuote

FIRDAUSNUR
WARGA SETIA
Menyertai: 01.05.2005
Ahli No: 16229
Posting: 1085
Dari: kedah darulaman

Kedah  


posticon Posting pada: 29-09-05 22:07


selamat exam sambil berpuasa...ada berkat... :-)



Bookmark and Share

    


  Member Information For FIRDAUSNURProfil   Hantar PM kepada FIRDAUSNUR   Quote dan BalasQuote

maisarahlisa
WARGA SETIA
Menyertai: 29.12.2003
Ahli No: 6068
Posting: 466
Dari: Pahang~Selangor~Dubai

Pahang  


posticon Posting pada: 29-09-05 22:32


Doakan untuk saya juga...
exam lepas raya pulak tuhhhh..
alahaiiii lemahnyaaaa

Bookmark and Share

    


  Member Information For maisarahlisaProfil   Hantar PM kepada maisarahlisa   Quote dan BalasQuote

lubaina
WARGA SETIA
Menyertai: 15.02.2005
Ahli No: 14387
Posting: 1007
Dari: AntARa LanGit DaN bUMi...entahlah....

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-09-05 11:26


Pada 29-09-05 22:32 , maisarahlisa posting:

!!! QUOTE !!!

Doakan untuk saya juga...
exam lepas raya pulak tuhhhh..
alahaiiii lemahnyaaaa


memang lemahhh.......... ;-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For lubainaProfil   Hantar PM kepada lubaina   Quote dan BalasQuote

azzahrah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.02.2004
Ahli No: 7217
Posting: 844
Dari: Kota Bharu

Kelantan  


posticon Posting pada: 30-09-05 11:36


final exam after raya..tak sempat nak beraya sakan lah tahun ni..

good luck untuk adik tersayang kat UKM dan UPSI semoga Allah mudahkan kita jawab exam kali ni

Bookmark and Share

    


  Member Information For azzahrahProfil   Hantar PM kepada azzahrah   Pergi ke azzahrah's Website   Quote dan BalasQuote

hajmaz
Warga Rasmi
Menyertai: 07.09.2005
Ahli No: 18786
Posting: 14

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 30-09-05 11:55


Buat mmber saya di UKM,KUIM,UUM...semoga anda anda semua najah dalam imtihan yang akan datang..Aminn!SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN KARIIMM!!!

Bookmark and Share

    


  Member Information For hajmazProfil   Hantar PM kepada hajmaz   Quote dan BalasQuote

annur83
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.05.2005
Ahli No: 16501
Posting: 126
Dari: BuMi Allah, Kedah Darul Aman

Kedah  


posticon Posting pada: 30-09-05 11:56


Pada 29-09-05 19:21 , lubaina posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 29-09-05 15:48 , anis_najihah posting:

!!! QUOTE !!!

all the best...good luck...be the best,beat the rest....full of zest...semoga ALLAH mempermudahkan exam yang bakal ditempuhi oleh sahabat2 semua...insyaALLAH...amin... :-)



amin..

good luck..study molek2 deh.... :-)



assalamualaikum....

all dah best istimewa buat sahabat2 ukhwah...
buat yang terbaik..
buat semua sahabat xspeclly ukm...buat betul2 ye...
apapun...pasa exam kita boleh raya dengan senng hati...:-)
ukm cuti 2 buln..:-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For annur83Profil   Hantar PM kepada annur83   Quote dan BalasQuote

cairo
Warga Rasmi
Menyertai: 25.01.2004
Ahli No: 6746
Posting: 16
Dari: uum

Kedah  


posticon Posting pada: 30-09-05 21:58


Pada 29-09-05 21:32 , faiz_ins posting:

!!! QUOTE !!!

ADUSPERIKSADAH DEKAT. TAKUT PU ADA,BEST PUN ADA, RISAU PUN ADA
YAG TAKUTNYA KALAU tak boleh JAWAB
YANG BESTNYA DAH SEMESTER AKHIRRR DAH
YANG RISAU NYA KALAU KANTOIII KENA TAMBAH SATU SEM LAGI..

APA-APA PUN SELAMAT BER-EXAM KEPADA SEMUA MAHASISWA/WI IPTA/IPTS SELURUH DUNIAA
TERUTAMA kat MALAYSIA
DAN TERUTAMA LAGI kat..INSANIAH DAN UNIVERSITI UTARA MALAYSIA
TERUTAMA YANG DIUTAMAKAN SAHABAT UKHWAH.COM

SIAPKAN SENJATA JITA JIHAD DALAM DEWAN PERIKSAA
ALLAHUAKBAR


macam kenal saja, ayat ni tapi sapa ye..tu kalau dah tahu last sem study betui2 lah jangan main dan tidur banyak,,kurang kan tidur sikit....hahaha saya punsama lah banyak tidur juga..
exam pulak dalam bulan posa kena banyak bersabo lah...tak pa berkat bulan posa perbykkan amalan bulan posa....bulan yang berkat dan rahmat..

gud luck for siswasiswi ipta/ipts selurh malaysia dan uum khususnya....try your best in final exam...buat yang terbaik,,,maintain 3.pointer...
sesungguhnya banyak cabaran dan rintangan harus ditempuhi dihari mendatang,,,usahalah selagi masih mampu
igtlah pesanan dan harapan ibubapa untuk melihat anaknya berjaya dengan mengemgam segulung ijazah,,,gunakan peluang dalam masa belajar ni sepenuhnya...
hanya kejayaan yang dapat untuk membalas jasa kedua orang tua,,tiiada apa lagi selain mereka ingin melihat anaknya berjaya

GOOD LUCK....

Bookmark and Share

    


  Member Information For cairoProfil   Hantar PM kepada cairo   Pergi ke cairo's Website   Quote dan BalasQuote

aemanpsycho
WARGA SETIA
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1143
Posting: 434
Dari: dari Bangi ke OKC

Pahang  


posticon Posting pada: 30-09-05 23:06


gud luck to all..
especially yang exam lepas raye..
alhamdulillah exam habis sebelum raye...
huhu :):)

Bookmark and Share

    


  Member Information For aemanpsychoProfil   Hantar PM kepada aemanpsycho   Quote dan BalasQuote

achik_solehah
WARGA SETIA
Menyertai: 04.07.2003
Ahli No: 2015
Posting: 654
Dari: Kuantan

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-10-05 10:38


assalamualaikum..

ana juga ucapkan selamat maju jaya kepada sahabat semua. semoga berjaya dengan cemerlang. hadapilah dengan tenang dan bersedia. bagi yang exam betul-betul lepas raya tu..jangan asik teringatkan ketupat dan lemang udah la ye..:di Semoga Allah permudahkan urusan kita..amin ;)

Bookmark and Share

    


  Member Information For achik_solehahProfil   Hantar PM kepada achik_solehah   Pergi ke achik_solehah's Website   Quote dan BalasQuote

haiza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 21.01.2004
Ahli No: 6626
Posting: 79
Dari: malaysia

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-10-05 11:38


assalamulaikum.
ana pun nak ucapkan selamat berjaya buat sahabat-sahabat semua semoga mendapat keputusan yang baik dalam peperiksaan.

buat sahabat yang habis periksa sebelum raye...alhamdulillah..
ana pulak start periksa lepas raye...

doakan lah jugak kejayaan ana ye...
thank you. sambut lah raye secara sederhana saja....
jangan melampau sehingga membazir.
wassalam.

Bookmark and Share

    


  Member Information For haizaProfil   Hantar PM kepada haiza   Quote dan BalasQuote

ummusafiah
WARGA SETIA
Menyertai: 12.11.2004
Ahli No: 12428
Posting: 2520

chad  


posticon Posting pada: 11-10-05 11:52


slamat menghadapi pperiksaan akhir...
tak kira exam before rya ke,pas rya ke...
janji result mesti gempaq...

moga jaya milik semua....
slamat mnjalani ibadat posa........

Bookmark and Share

    


  Member Information For ummusafiahProfil   Hantar PM kepada ummusafiah   Quote dan BalasQuote

Iman_Hayati
WARGA SETIA
Menyertai: 24.10.2003
Ahli No: 4642
Posting: 940
Dari: Bumi ALLAH

Kelantan  


posticon Posting pada: 11-10-05 11:55


Assalamu'alaikum..

Dood luck untuk semua yang nak exam..ingat masa belajar kat UM dulu..study ramai2 dengan kawan satu kolej, tidur penuh sbilik. Lepas satu exam, kami rest fikiran dengan tengok CD, boleh kata tiap2 hari begitu..tapi ptg dan malam tu study sakan.
Adik2 jangan buat macam akak ye..ok, belajar rajin2, nota ringkas jangan lupa..lebih cantik dan kemas jika tulisnya dengan pwlbagai warna mengikut topik dan pecahan2nya.

ok, selamat berjaya untuk adik2 yang akan mnduduki exam, semoga exam dalam bulan Ramadhan lebih mendatangkan kebaikan kepada semua. Somoga berjaya.


-----------------
Sesejuk Mata Memandang, Seindah Akhlak terpampang
[ Telah diedit oleh: Iman_Hayati pada 11-10-05 11:56 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Iman_HayatiProfil   Hantar PM kepada Iman_Hayati   Quote dan BalasQuote

sahihnor
Warga 4 Bintang
Menyertai: 23.07.2005
Ahli No: 17515
Posting: 182
Dari: Ranau,Sabah

Sabah  


posticon Posting pada: 11-10-05 14:12


assalamualaikum...

nak wish juga

selamat menempuh exam pada student yang dah nak exam keluarkan apa yang dipelajari selama ini...lagi best time ramadhan ini senang nak ingat kan

pada yang exam time raya tu bawak bersabar...huhuhu

selamat menjawab dan semoga berjaya....

wassalam :-)
[ Telah diedit oleh: sahihnor pada 11-10-05 14:13 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For sahihnorProfil   Hantar PM kepada sahihnor   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.135013 saat. Lajunya....