Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-08-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Allah don't give us what we want, instead He gives us what we need
-- Spaghetigoreng (Warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 64
Ahli: 0
Jumlah: 64




  Yang Masuk Ke Sini
wakjaman: 18 hari yang lalu
muslimiman: 23 hari yang lalu
tornado: 43 hari yang lalu


Jejak Ukhwah
Topik: Kalau aku kaya, apa agaknya yang nak aku buat?


Carian Forum

Moderator: Administrator, halesolurun_84
Portal Komuniti :: Ukhwah.com Indeks Forum
  »» Jejak Ukhwah
    »» Kalau aku kaya, apa agaknya yang nak aku buat?

Please Mendaftar To Post


Oleh Kalau aku kaya, apa agaknya yang nak aku buat?

pewaris_negeri86
Warga 3 Bintang
Menyertai: 20.11.2006
Ahli No: 27427
Posting: 116
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-05-07 12:32


Apa kata sesekali kita berangan sikit. Apa agaknya yang kawan-kawan akan lakukanlah kalau anda dikurniakan Allah dengan rezeki yang melimpah ruah....

Beli jet peribadi, beli kapal layar mewah, kawin 4, atau
sponsor rumah anak2 yatim dan org tua2 atau????


-----------------



Bookmark and Share

    


  Member Information For pewaris_negeri86Profil   Hantar PM kepada pewaris_negeri86   Pergi ke pewaris_negeri86's Website   Quote dan BalasQuote

solskjaer
WARGA SETIA
Menyertai: 25.08.2004
Ahli No: 10725
Posting: 2644
Dari: manchester united

saudiarabia  


posticon Posting pada: 19-05-07 12:35


nak beli manchester united..:-D

Bookmark and Share

    


  Member Information For solskjaerProfil   Hantar PM kepada solskjaer   Pergi ke solskjaer's Website   Quote dan BalasQuote

alawiyah
Warga 3 Bintang
Menyertai: 17.05.2006
Ahli No: 24416
Posting: 122
Dari: melaka

Melaka  


posticon Posting pada: 19-05-07 12:36


Bantu orang yang dalam kesusahan.....

Bookmark and Share

    


  Member Information For alawiyahProfil   Hantar PM kepada alawiyah   Quote dan BalasQuote

Asward_hafiz
WARGA SETIA
Menyertai: 02.05.2004
Ahli No: 8743
Posting: 597
Dari: Kuantan pahang

Pahang  


posticon Posting pada: 19-05-07 12:41


kalau ana kaya ana lebih suka untuk pergi beli h/phone..
beli rumah..
beli perniagaan donald trump..
menggaji donald trump sebagai penasihat kewangan dan bisnes ana...

:lol: :lol: :lol:

Bookmark and Share

    


  Member Information For Asward_hafizProfil   Hantar PM kepada Asward_hafiz   Pergi ke Asward_hafiz's Website   Quote dan BalasQuote

dueramiela
WARGA SETIA
Menyertai: 21.01.2007
Ahli No: 28283
Posting: 732
Dari: DaRuL eHsaN

Selangor  


posticon Posting pada: 19-05-07 13:14


Pada 19-05-07 12:41 , Asward_hafiz posting:

!!! QUOTE !!!


beli perniagaan donald trump..
menggaji donald trump sebagai penasihat kewangan dan bisnes ana...

:lol: :lol: :lol:



salam....
ana setuju sangat!hehe
pas 2 islamkan semua pekerja..
semua business jadikan business HALAL!!!

:roll: :-D :-P

wassalam....

Bookmark and Share

    


  Member Information For dueramielaProfil   Hantar PM kepada dueramiela   Quote dan BalasQuote

Meow

Menyertai: 09.12.2004
Ahli No: 12964
Posting: 2700
Dari: Serambi Madinah : Negeri Matahari Terbenam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-05-07 13:34


Nak beli Arab Saudi, Israel dan Singapore..

Nak kembalikan hak umat Islam ke atas al-Haramain..

Nak kembalikan hak umat Islam ke atas al-Haram al-Aqsa

Nak kembalikan Singapura ke dalam Malaysia.. hehe..

Berangan saja lebih.. :D :D :D


-----------------
~Yang Bodoh Akan Berdiam Diri, Tetapi Yang Paling Bodoh Akan Bercakap Sesuatu Yang Dia Sebenarnya Bodoh~


Bookmark and Share

    


  Member Information For MeowProfil   Hantar PM kepada Meow   Pergi ke Meow's Website   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 19-05-07 13:41


nak buat rumah dekat kota suci mekkah...hhhehehe
nak berulang alik dari malaysia ke sana...hhehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

hubbud_jariah
Warga 1 Bintang
Menyertai: 05.11.2006
Ahli No: 27212
Posting: 32
Dari: jepang

malaysia  


posticon Posting pada: 19-05-07 13:58


nak keliling dunia...tempat paling nak pergi tanah suci Mekah.Nak bawa mak,abah,adik-beradikku semua melawat kota Mekah dan Madinah.InsyaAllah

Bookmark and Share

    


  Member Information For hubbud_jariahProfil   Hantar PM kepada hubbud_jariah   Quote dan BalasQuote

muslimah83
WARGA SETIA
Menyertai: 05.02.2004
Ahli No: 7015
Posting: 1001
Dari: Tawau

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 19-05-07 14:02


Pada 19-05-07 13:58 , hubbud_jariah posting:

!!! QUOTE !!!

nak keliling dunia...tempat paling nak pergi tanah suci Mekah.Nak bawa mak,abah,adik-beradikku semua melawat kota Mekah dan Madinah.InsyaAllah


nanti boleh tumpang rumah ana hehhehe...


-----------------
"InDaHnYa IsLAm"


Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimah83Profil   Hantar PM kepada muslimah83   Quote dan BalasQuote

Prof_Muslim

Menyertai: 15.07.2003
Ahli No: 2348
Posting: 3179
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-05-07 14:02


Isu semasa ke ini? Atau sesaje topik untuk dibincang kan ? Maaf dipindahkan ke Jejak Ukhwah.

p/s: Harap maklum...


-----------------


::> Produk Halal Tanggungjawab Bersama
[ Telah diedit oleh: Prof_Muslim pada 19-05-07 14:02 ]


Bookmark and Share

    


  Member Information For Prof_MuslimProfil   Hantar PM kepada Prof_Muslim   Quote dan BalasQuote

mujahidah_muslimah
WARGA SETIA
Menyertai: 21.05.2003
Ahli No: 693
Posting: 678
Dari: Bumi Allah

pakistan   avatar


posticon Posting pada: 19-05-07 23:25


First ana nak tunaikan haji, kemudian bina rumah untuk mak ayah, tubuhkan sebuah badan kebajikan untuk binatang terbiar dan teruskan pengajian sampai phd.

insya Allah ;-)


-----------------
I'm glad to be me..
Jaga diri, jaga iman, Jaga hati. Tebarkan salam
[email protected]


Bookmark and Share

    


  Member Information For mujahidah_muslimahProfil   Hantar PM kepada mujahidah_muslimah   Quote dan BalasQuote

alSubhi
Warga 3 Bintang
Menyertai: 27.01.2007
Ahli No: 28403
Posting: 137
Dari: KL, melbourne, australia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 20-05-07 00:56


bukak yayasan.. macam yayasan al bukhari... tolong org...

Bookmark and Share

    


  Member Information For alSubhiProfil   Hantar PM kepada alSubhi   Quote dan BalasQuote

Strawberry_Ungu
WARGA SETIA
Menyertai: 13.05.2007
Ahli No: 29927
Posting: 1053
Dari: Johor

Johor  


posticon Posting pada: 20-05-07 01:02


banyak benda yang nak dibuat..berjuta2 lemon..hehe

Bookmark and Share

    


  Member Information For Strawberry_UnguProfil   Hantar PM kepada Strawberry_Ungu   Pergi ke Strawberry_Ungu's Website   Quote dan BalasQuote

insan_sekular
Warga 3 Bintang
Menyertai: 05.06.2004
Ahli No: 9301
Posting: 105
Dari: selangor

Selangor  


posticon Posting pada: 24-11-07 11:17


hurm.banyakkan benda baik boleh buat kan if jadi kaya?? so..rancanglah untuk jadi kaya dari sekarang..banyakkan membaca pasal menguruskan kewangan peribadi..perniagaan dll..

Bookmark and Share

    


  Member Information For insan_sekularProfil   Hantar PM kepada insan_sekular   Pergi ke insan_sekular's Website   Quote dan BalasQuote

anis_zulaikha

Menyertai: 13.07.2004
Ahli No: 10004
Posting: 1736
Dari: malaya

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 24-11-07 11:44


kalau kaya tahap jutawan lah,nak bayar utang ptptn, nak bayar utang keto, nak bayar utang segala utang lah, lepas itu nak pergi haji, nak bawa parents pergi haji, nak beli rumah cash :sopan: :sopan:

nak melancong, nak beli tanah wakaf untuk tapak masjid ke, janji boleh jadi amal jariah yang berterusan walaupun dah meninggal....

aminnn... :sopan: :sopan:



Bookmark and Share

    


  Member Information For anis_zulaikhaProfil   Hantar PM kepada anis_zulaikha   Quote dan BalasQuote

rose_itam
Warga 5 Bintang
Menyertai: 19.05.2007
Ahli No: 29976
Posting: 371
Dari: Temerloh

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 24-11-07 11:48


nak berhenti kerja..nak rilex kat rumah.. nak buat aktiviti yang selama ini tak boleh nak buat sebab kena kerja..wuhu...

Bookmark and Share

    


  Member Information For rose_itamProfil   Hantar PM kepada rose_itam   Quote dan BalasQuote

nurkamar
:WARGA AWAL BERJASA:
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 35
Posting: 1798

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-11-07 12:26


kalau AKU se- KAYA -......

AKU nak carik roti,

bakar

lepas itu beri orang makan.

Bookmark and Share

    


  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Pergi ke nurkamar's Website   Quote dan BalasQuote

sayatetapsaya
-WARGA AMAT SETIA-
Menyertai: 12.05.2004
Ahli No: 8934
Posting: 5682

italy  


posticon Posting pada: 24-11-07 12:34


Assalamualaikum
nak melabur..supaya duit tu makin bertambah banyak....separuh dikeluarkan...dan digunakan untuk membantu umat...insyaAllah...



Bookmark and Share

    


  Member Information For sayatetapsayaProfil   Hantar PM kepada sayatetapsaya   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-11-07 10:05


nak menyumbang untuk jalan dakwah.... :bunga: :bunga:

nak bantu orang-orang susah...nak bina masjid..(boleh jadi amal jariah)

nak bawa 1 family pergi menunaikan haji... :-)


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 25-11-07 12:24


Pada 25-11-07 10:05 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

nak menyumbang untuk jalan dakwah.... :bunga: :bunga:

nak bantu orang-orang susah...nak bina masjid..(boleh jadi amal jariah)

nak bawa 1 family pergi menunaikan haji... :-)



.. macam mana boleh sama ek:berfikir::lol:adehh..

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

mohamad

Menyertai: 04.09.2006
Ahli No: 26180
Posting: 3282
Dari: Pasir Gudang Johor

yemen   avatar


posticon Posting pada: 25-11-07 12:32


Assalamualaikum...

hhhmmm....

banyak benda nak buat...

tapi...yang pasti...

selesaikan yang fardhu bagi diri ini...
lepas dah setel tu..
tolong ahli keluarga..
lepas itu..

baru pergi pada yang dekat2...

lepas itu baru pergi pada yang jauh2...

Bookmark and Share

    


  Member Information For mohamadProfil   Hantar PM kepada mohamad   Pergi ke mohamad's Website   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-11-07 08:36


Pada 25-11-07 12:24 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 25-11-07 10:05 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

nak menyumbang untuk jalan dakwah.... :bunga: :bunga:

nak bantu orang-orang susah...nak bina masjid..(boleh jadi amal jariah)

nak bawa 1 family pergi menunaikan haji... :-)



.. macam mana boleh sama ek:berfikir::lol:adehh..


suka sangat saudara tiru saya ye...isk2.. :-P


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

kakisamun
WARGA SETIA
Menyertai: 20.05.2003
Ahli No: 630
Posting: 2852
Dari: perut ibuku

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 26-11-07 08:39


Pada 26-11-07 08:36 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 25-11-07 12:24 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 25-11-07 10:05 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

nak menyumbang untuk jalan dakwah.... :bunga: :bunga:

nak bantu orang-orang susah...nak bina masjid..(boleh jadi amal jariah)

nak bawa 1 family pergi menunaikan haji... :-)



.. macam mana boleh sama ek:berfikir::lol:adehh..


suka sangat saudara tiru saya ye...isk2.. :-P



.. cett.. perasan.. aku tak tiru pun.. itu namanya kebetulan:malu:

Bookmark and Share

    


  Member Information For kakisamunProfil   Hantar PM kepada kakisamun   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-11-07 08:59


Pada 26-11-07 08:39 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 26-11-07 08:36 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 25-11-07 12:24 , kakisamun posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 25-11-07 10:05 , Nuranys posting:

!!! QUOTE !!!

nak menyumbang untuk jalan dakwah.... :bunga: :bunga:

nak bantu orang-orang susah...nak bina masjid..(boleh jadi amal jariah)

nak bawa 1 family pergi menunaikan haji... :-)



.. macam mana boleh sama ek:berfikir::lol:adehh..


suka sangat saudara tiru saya ye...isk2.. :-P



.. cett.. perasan.. aku tak tiru pun.. itu namanya kebetulan:malu:


eleh...nak tutup lah tu..tak apa..tak apa...saya tahu saudari ni pemalu orgnyerr....eheks! :-P :-D


-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

mama_iman
WARGA SETIA
Menyertai: 24.09.2007
Ahli No: 31188
Posting: 1558
Dari: Pantai Remis

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-11-07 11:00


kenapa kakisamun asyik kaco kak na?haha..

nak pergi umrah tiap-tiap tahun..
pergi haji satu family..
bagi ptolongan kat badan2 kebajikan, OKU..
mlawat semua negara yang ada kat dunia..
nak beli bmw / merc
saya tak kisah untuk melahirkan anak yang ramai kalau kaya raya macam ni..boleh beri sckupnya untuk pdidikan,makan pakai..

Bookmark and Share

    


  Member Information For mama_imanProfil   Hantar PM kepada mama_iman   Quote dan BalasQuote

Nuranys
WARGA SETIA
Menyertai: 28.09.2006
Ahli No: 26619
Posting: 1710
Dari: Kota Serambi Mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-11-07 11:41


Pada 26-11-07 11:00 , mama_iman posting:

!!! QUOTE !!!

Kenapa kakisamun asyik kaco kak na?haha..

!!! QUOTE !!!



itu lah....isk..isk.. :berfikir: :berfikir:



-----------------
Photobucket





Bookmark and Share

    


  Member Information For NuranysProfil   Hantar PM kepada Nuranys   Pergi ke Nuranys's Website   Quote dan BalasQuote

ladylolida_aina
Warga 4 Bintang
Menyertai: 21.08.2008
Ahli No: 34562
Posting: 162
Dari: Johor

malaysia  


posticon Posting pada: 08-09-08 10:35


macam-macam nak buat kalau jadi kaya ni... dah kaya baik buka bank sdiri... sendiri simpan sendiri kira duit.

Bookmark and Share

    


  Member Information For ladylolida_ainaProfil   Hantar PM kepada ladylolida_aina   Quote dan BalasQuote

alwalid
WARGA SETIA
Menyertai: 19.12.2004
Ahli No: 13142
Posting: 1229
Dari: seri iskandar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-09-08 11:15


1st of all, langsai semua hutang
2nd terus buat , mana yang patut dulu lah
seterusnya depend pada result pergi haji atau umrah tu.............

p/s: kena bersihkan hati dulu, lagipun is rukun Islam yang ke-5, yang bukan semua orang boleh lakukan atau terlalai untuk melakukannya...


-----------------
"Let Allah be the ruler over your hearts"


Bookmark and Share

    


  Member Information For alwalidProfil   Hantar PM kepada alwalid   Pergi ke alwalid's Website   Quote dan BalasQuote

Al-Mashoori
WARGA SETIA
Menyertai: 12.07.2006
Ahli No: 25170
Posting: 483
Dari: Bandar Baru Gaza

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 08-09-08 12:03


Segala harta kekayaanku akan ku cuba infakkan ke jalan Allah selagi termampu...


-----------------
zwani.com myspace graphic comments


Bookmark and Share

    


  Member Information For Al-MashooriProfil   Hantar PM kepada Al-Mashoori   Quote dan BalasQuote

marul
WARGA SETIA
Menyertai: 04.09.2007
Ahli No: 30924
Posting: 648
Dari: Seremban

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 08-09-08 12:29


bayar semua hutang mak ayah,abang,akak..bayar hutang sendiri...

pergi umrah..pergi haji...

sedekah sentiasa...:)

Bookmark and Share

    


  Member Information For marulProfil   Hantar PM kepada marul   Quote dan BalasQuote

ibnusina
Warga 3 Bintang
Menyertai: 30.07.2004
Ahli No: 10405
Posting: 146
Dari: bumi ciptaan-NYA

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-09-08 13:58


kalau ana kaya...alhamdulillah lah...tunaikan haji bersama keluarga tersayang...buka yayasan penyayang,dan melabur...bila melabur akan jadi kaya lagi...bila kaya harap tak lupa pada yang Maha Esa...lebihkan amalan dunia untuk bekalan akhirat..

Bookmark and Share

    


  Member Information For ibnusinaProfil   Hantar PM kepada ibnusina   Quote dan BalasQuote

nur_kamila
Warga 2 Bintang
Menyertai: 06.10.2008
Ahli No: 35250
Posting: 62
Dari: kemaman

Terengganu  


posticon Posting pada: 12-10-08 11:54


emm..nak pergi mekah..teringin ngat nak pergi sana...pah 2....melawat semua negara....hehehehe..makan angin bawa family heheheheh

Bookmark and Share

    


  Member Information For nur_kamilaProfil   Hantar PM kepada nur_kamila   Quote dan BalasQuote

halwa_halwa
Warga 1 Bintang
Menyertai: 12.09.2008
Ahli No: 34942
Posting: 31
Dari: black water

Johor   avatar


posticon Posting pada: 12-10-08 13:57


..

bagi ana kalau ditakdirkan ana ni jadi kaya tiba-tiba,
ana akan belanjakan harta tresebut ke jalan Allah....

Bookmark and Share

    


  Member Information For halwa_halwaProfil   Hantar PM kepada halwa_halwa   Quote dan BalasQuote

panglima_azam
Warga 3 Bintang
Menyertai: 19.09.2008
Ahli No: 35073
Posting: 139
Dari: pertemuan antara 3 benua lautan

Kedah  


posticon Posting pada: 12-10-08 15:09


salam....

kalau ana diberikan rezeki kekayaan dr Allah... insya-Allah ana mahu menubuhkan rumah anak-anak yatim piatu.. menyediakan pendidikan yang secukupnya untuk mereka...

insya-Allah...

Bookmark and Share

    


  Member Information For panglima_azamProfil   Hantar PM kepada panglima_azam   Quote dan BalasQuote

islamic_gil
WARGA SETIA
Menyertai: 24.02.2005
Ahli No: 14692
Posting: 427
Dari: SATU KAWASAN DI SATU MASA

Selangor  


posticon Posting pada: 13-10-08 10:21


SELESAI KAN HUTANG BELAJAR..dan segala hutang dan guna duit untuk ke jalan ALLAH

Bookmark and Share

    


  Member Information For islamic_gilProfil   Hantar PM kepada islamic_gil   Quote dan BalasQuote

hurul_inn
Warga 3 Bintang
Menyertai: 13.03.2008
Ahli No: 32879
Posting: 107
Dari: Darul Iman-Darul Naim-Darul Ehsan-Darul Iman

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-10-08 10:49


Kalau kaya...apalagi, hutang belajar dulu yang perlu diselesaikan..
lepas tu boleh lah tunaikan tanggungjawab kita sebagai seorang muslim..

Bookmark and Share

    


  Member Information For hurul_innProfil   Hantar PM kepada hurul_inn   Quote dan BalasQuote

muslimahkusza
Warga 3 Bintang
Menyertai: 08.11.2004
Ahli No: 12373
Posting: 119
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-10-08 12:06


tak nak kaya takut....masa xkaya kita impikan yang baik-baik saja tapi bila dah kaya memang tak ingat dah....
Nabi pernah bersabda kan....."Aku tak takut jika umatku diuji dengan kemiskinan tapi aku takut andai umatku diuji dengan kekayaan"

Bookmark and Share

    


  Member Information For muslimahkuszaProfil   Hantar PM kepada muslimahkusza   Quote dan BalasQuote

najdahsuraya
Warga 1 Bintang
Menyertai: 06.10.2008
Ahli No: 35253
Posting: 36
Dari: sepanyol

mexico  


posticon Posting pada: 13-10-08 12:09


salam...orang pun same lah dengan nur kamila.....8-)

Bookmark and Share

    


  Member Information For najdahsurayaProfil   Hantar PM kepada najdahsuraya   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 




Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.129967 saat. Lajunya....